آن تکلیف.pdf
613.4K
#اختصاصی
🔺آن «تكليف» با اين «ظرفيت»، نميخواند!
✍️نقطه نظرات حجتالاسلام حسين عزيزي، گروه معارف اسلامي دانشگاه دولتي اصفهان
❓لطفا ارزيابي خود را از وضعيت فعلي گروههاي معارف اسلامي دانشگاهها، بفرماييد.
✅ ضمن تشكر از لطف شما و زحماتي كه دوستان در مديريت نشريه مفيد و مؤثر معارف دارند، در ارتباط با گروههاي معارف اسلامي بايد بگويم كه اين گروهها در كنار مأموريت مشتركشان در دانشگاههاي دولتي، آزاد و غير انتفاعي، داراي ظرفيتهاي متفاوتي هستند و نميتوان آنها را يكسان ارزيابي كرد. جاي خوشبختي است كه امروزه گروههاي معارف اسلامي با جذب نيروهاي توانمند هيئت علمي، بهصورت رسمي يا مدعو، توانستهاند تواناييهايشان را نسبت به دهه 60 و 70 شمسي بالا ببرند. در اين رابطه كاري كه مركز تربيت مدرس دانشگاه قم انجام داد، بسيار سودمند بوده است. در نزد اين جانب و بسياري از دوستاني كه هم اكنون در گروههاي عمومي معارف و يا گروههاي تخصصي همخوان در دانشگاهها حضور دارند، حاصل فعاليت دوستان و دلسوزان اين مركز مبارك است. خوشبختانه اين حركت خوب در سطح كشور دنبال ميشود؛ از جمله در گروه معارف اسلامي دانشگاه اصفهان كه در كنار آموزش دروس عمومي، چنين مأموريتي را دنبال ميكند. دورههاي اول و دوم يا فارغالتحصيل شدهاند و يا در آستانه فارغالتحصيلي هستند. هم اكنون گروه آموزشي مباني نظري اسلام، چهارمين دوره خود را ميگذراند. ...
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 94.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⚛ مقاومت و حرکت، ریشه در "معنا"
✍محمد امین رضایی
✅ اگر کوتاه بخواهم بگویم: آنچه می تواند به ما #مقاومت و #حرکت بدهد #معنا است و بهترین و برترین چیزی که برای ما معنا خلق می کند الاهیات است:
۱. ارتباط با تراث دینی(مطالعه قرآن و روایات)؛
۲.مطالعه زندگی معصومین و شخصیت های بزرگ و تاریخی ما؛
۳.داشتن اساتید فکری-معنوی و ارتباط مستمر و مشورت با آنها؛
این سه تا حدی زیادی معنای زندگی برای مقامت و حرکت را خلق می کند.
🔻برشی از یادداشت: الاهیات امیدواری در روزگار رنج های مداوم!
eitaa.com/m_amin_rezai/3250
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⚛ نقش #بهائیت در سرکوب قیام 15 خرداد
🎙 گفت و گوی فارس با دکتر #رضا_قریبی، معاون #پژوهشکده_تاریخ_معاصر
1⃣ بعد از اینکه امام به ترکیه تبعید شدند، بیتالعدل #بهائیان در قدس اشغالی، بخشنامهای در ۲۰ بهمن ۱۳۴۳ صادر کرد. در این بخشنامه خطاب به بهائیان ایران گفته شد که بهائی بودن خود را علنی کنند. حد فاصل خرداد ۱۳۴۲ تا بهمن ۱۳۵۷، بهائیان به مدت پانزده سال به قدرتمندترین جریان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران تبدیل شدند هرچند اعمال خشونت و سرکوب قیام ۱۵ خرداد، و نیز نفوذ بیشتر بهائیان در دستگاه سلطنت، موجب شد نهضت اسلامی در باور مردم عمیقتر شود و این مطلب در پیروزی انقلاب اسلامی خود را نشان داد.
2⃣ نکته قابل تأمل دیگر این است که در ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ #پرویز_خسروانی ، عامل کشتار قیام ۱۵ خرداد، بدون اینکه در هیچ دادگاه داخلی و بینالمللی محاکمه شود، در لندن درگذشت و این پرسش همچنان باقی است که چرا هیچ نهاد بینالمللیِ حقوق بشری نسبت به این جنایت واکنشی نشان نداد؟
🔰 متن کامل گفت و گو را در این لینک بخوانید.
منبع: اسرار تاریخ
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
دین و سیاست.pdf
428.6K
#اختصاصی
⚛️دين و سياست؛ گسست يا پيوست؟
✍️دكتر حميدرضا شاكرين
✅ اشاره
مقاله پيشِ رو، از مقالات برگزيده «نخستين همايش اسلام و مسيحيت ارتدوكس» است كه به همت جامعة المصطفي العالمية، در سال 1390 برگزار گرديد.
اينك با تشكر از نويسنده محترم، متن ويراسته مقاله تقديم ميشود.
معارف
🔻درآمد
روزگار معاصر بيش از هر زمان ديگر، نسبت دين با عرصه¬هاي مختلف حيات بشري را مورد چالش و پرسش قرار داده است. در اين ميان رابطه دين و سياست يكي از جديترين عرصه¬هاي مطالعه و بررسي است. مقاله حاضر بر آن است كه دو ديدگاه رويارو در اين عرصه را، كه يكي به گسست دين و سياست فتوا ¬داده و ديگري پيوند آن دو را صلا ميدهد، مورد بررسي قرار دهد.
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 94.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🔰 نشست انتقال تجربه سردبیران ۲
🔸 با حضور دکتر مجید معارف
استاد گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه تهران
🔻 سردبیر نشریات علمی پژوهشی:
📙 پژوهشهای قرآن و حدیث، دانشگاه تهران
📘 پژوهش دینی، انجمن علمی علوم قرآن و حدیث ایران
🗓 چهارشنبه: ۱۷ خرداد، ساعت ۳۰ : ۱۰ تا ۱۲ ظهر
✍️ نشست به صورت مجازی از طریق لینک زیر است:
https://maaref.ac.ir/enteghale2
جهت ملاحظه رزومه استاد کلیک کنید:
https://ftis.ut.ac.ir/~maaref
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#نشست
🔰بازنمایی تصویر پیامبر (ص) در آثار اسلام شناسان غربی
🔹چهارشنبه 17 خرداد، ساعت 16
📎لینک نشست
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⚛️احداث دانشگاه «جامع بین المللی معارف اسلامی استانبول»
استانبول به بزرگترین پایگاه بزرگ علمای جهان اسلام تبدیل شده است. در پی احداث دانشگاه جامع بین المللی معارف اسلامی برای آشتی سنت و مدرنیته در استانبول هستیم.
🔸دکتر محمد گورمز مسئول گذشته سازمان دیانت ترکیه و عضو هیأت امنای اتحادیه جهانی علمای مسلمان در سفر به دوحه با استقبال گرم علی قره داغی دبیرکل اتحادیه و هیأت امناء و اعضای اتحادیه شعبه قطر مواجه شد.
🔹دکتر گورمز که از سوی دانشکده معارف اسلامی دانشگاه حمد به قطر دعوت شده است، بحثی با موضوع «تجدید مبدأ: چگونه علمای آینده باشیم» را ارائه کرد. این سخنرانی بخشی از برنامه جدید دانشکده است که برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا برگزار میشود.
🔸در این دیدار موضوعات زیادی از جمله انتخابات اخیر ترکیه، پیروزی و انتخاب مجدد رجب طیب اردوغان به عنوان رئیس جمهور ترکیه و جهتگیریهای دولت در رابطه با جوانان و نسل جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
🔹گورمز در سخنان خود با اشاره به اتاق فکری تحت اشراف خود و فعالیتهای آن تصریح کرد: بیش از 300 دانشجو از بیش از 30 کشور جهان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در این مرکز تحصیل میکنند. وی همچنین خاطرنشان کرد از زمانی که سلطان محمد فاتح استانبول را فتح کرد و علما را به این شهر فرا خواند، این دومین بار است که این شهر به محل اقامت علما تبدیل میشود.
🔸در این نشست ایده تأسیس یک دانشگاه بینالمللی با مرجعیت اسلامی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. هدف از این کار تأسیس دانشگاهی مبتنی بر اصول و ارزشهاست.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefma
⚛️ اصلاح روابط اجتماعی؛ مقصد اصلی دین
🎙 پروفسور عبدالعزیز ساچادینا استاد مطالعات اسلامی دانشگاه جورج میسون آمریکا
در نشست «فلسفه اخلاق و انتظارات از وحی اسلامی»:
✅ از منظر قرآن، انسان طوری آفریده شده که اخلاق در فطرت او جای گرفته و همواره خوب و بد را میسنجد و انتخاب میکند. خداوند فرموده که انسان را فطرتاً توحیدی آفریدهایم و او میتواند آن را شکوفا کند.
✅ قرآن تبعیض نژادی و انسانی را نمیپذیرد. سکولارها متعصب هستند، ما معتقدیم دین آمده تا انسان را به جامعه مرتبط کند نه اینکه نشان دهد که این فرد بدتر و آن یکی برتر است؛ مانند کاری که شیطان کرد و گفت: «انا خیر منه». دین میگوید اگر تو بگویی من بهترم خلاف انسانیت کار کرده و به مقصد الهی لطمه زدهای.
✅ قرآن فرمود فرهنگ را بسازید تا مردم دیندار شوند و تا فرهنگ ساخته نشود تقوا هم ایجاد نمی شود. دین میگوید یک پیام معمولی دارم و اینکه پیرو من مسلمان و باتقواست، ولی یک پیام جهانشمول هم دارم و آن اینکه همه انسانها صالح و بااخلاق و درست شوند تا به دیگران نقصان و ضرر وارد نکنند.
✅ مقصد اصلی دین اصلاح روابط اجتماعی است و دینی که نتواند این روابط را درست کند شکست خورده است. مردم در جامعهای که نتوانند به یکدیگر اعتماد کنند، روابط اجتماعی درستی نخواهند داشت و روزی که اعتماد شکسته شود، شهروندی باقی نمیماند.
✅ اگر در قرآن تدبر کنیم و آن را با سیره پیامبر(ص) مرتبط نماییم، خواهیم دید که پیامبر فقط بیانکننده دستورات دینی نیست، بلکه همه این دستورات در وجود او مجسم است و بین عمل و ایمان پیوند برقرار شده است.
https://eitaa.com/maarefmags_ir
تبلیغ رفیع.pdf
371.8K
#اختصاصی
🎤 تبليغ رفيع🎤
✍️گزيدهخواني درسگفتار حجتالاسلام دكتر رفيعي
تهیه و تنظیم: حجت شعبانی
🔻 درآمد
مطالب اين درس در سه بخش ارائه ميشود؛
🔸بخش اول: ويژگيهاي مبلغ.
🔸بخش دوم: روش محتواسازي.
🔸بخش سوم: تجارب تبليغي.
✅ بخش اول: ويژگيهاي مبلغ
1. موضوع شناسي
مبلغ قبل از هر چيز بايستي نسبت به زواياي بحث اطلاع كافي داشته و مطالب براي خودش هضم شده باشد. طرح مباحثي كه نخستين بار و تنها ساعاتي قبل از منبر تهيه شده و هنوز شبهاتي براي گوينده حلّ نشده، نه تنها تأثيرگذار نيست بلكه بر سرگرداني مخاطب ميافزايد.
تشخيص و هضم موضوع
امام علي(ع) ميفرمايد: «لَا تَقُلْ مَا لَا تَعْلَمُ فَتُتَّهَمَ بِإِخْبَارِكَ بِمَا تَعْلَمُ؛ آنچه را نميداني نگو كه در خبر دادن از آنچه ميداني متهم ميشوي.»
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 91.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
نمادهای جاهلیت مدرن.pdf
200.1K
#اختصاصی
❇️نمادهای جاهلیت مدرن با تکیه بر قرآن و سنت
✍️ علی عزتی و زهراپرنده غیبی
درآمد
جاهلیت عرب پیش از اسلام، نوع ویژهای از جاهلیت ساده و بیپیرایه بیش نبود. عرب در این جاهلیت، یک رشته بتهای محسوس، ساده و مخلوق دست خود را میپرستید. این سلوک گرچه از لحاظ تفکر و رفتار، منحرف بود ولی انحراف آن هم با سادگی توام بود و چندان پایهای نداشت. هرچند قریش در حفظ منافع و نفوذ و سیادت خود و پایداری در برابر حق و عدل و خدا، لجبازی و سرسختی شدیدی از خود نشان میداد، اما جاهلیت مدرن را حسابی دیگر است؛ بسیار عمیقتر و ریشهدارتر و لجبازتر از جاهلیت تاریخی عربی است، زیرا جاهلیت امروز جاهلیت علم، بحث، بررسی و تحقیق است. خداوند متعال درباره این گروه میفرماید: «وَقَالَ الَّذِینَ لا یعْلَمُونَ لَوْلا یکلِّمُنَا اللَّهُ أَوْ تَأْتِینَا آیةٌ کذَلِک قَالَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ مِثْلَ قَوْلِهِمْ تَشَابَهَتْ قُلُوبُهُمْ قَدْ بَینَّا الآیاتِ لِقَوْمٍ یوقِنُونَ».[1]
حضرت علی(ع) صاحبان این جاهلیت را اینگونه توصیف میکند: «گروهی به گذشته جاهلی خود بازگشتند و با پیمودن راههای گوناگون به گمراهی رسیدند و به دوستان منحرف خود پیوستند و از دوستی با مؤمنان که به آن امر شده بودند بریدند و بنیان اسلامی را تغییر داده و در جای دیگری بنا نهادند. آنان کانون هر خطا و گناه، و پناهگاه هر فتنهجو شدند که سرانجام در سرگردانی فرو رفته ...»
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 97.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🌓 اثر هاله ای!
👈قابل توجه استادان که این روزها مشغول تصحیح برگه های امتحانی هستند.
🔹یادداشت روز
🔸ادوارد ثرندایک یکی از بزرگترین روانشناسان معاصر است و یکی از آزمایشهای جالب روانشناسی را او انجام داده است.
ثرندایک در مقالهای که در سال ۱۹۲۰ منتشر کرد آزمایشی را شرح داد که در آن از فرماندهان ارتش خواسته بود خصوصیات زیردستان خود را درجهبندی کنند. ثرندایک در پی این بود که چگونه اثر یک ویژگیِ با کیفیت مانند هوش، سایر خصوصیات شخصی دیگر مانند رهبری، وفاداری و صداقت را تحت تأثیر قرار میدهد.
🔸ثرندایک کشف کرد زمانی که افراد یک برداشت خوب از یکی از خصوصیات یک فرد انجام میدهند تمایل پیدا میکنند که سایر خصوصیات آن فرد را نیز خوب بدانند.
🔸به عنوان مثال به این فکر کنید که یک فرد جذاب میتواند اثر هالهای ایجاد کند. در این صورت مردم گمان میکنند که او یک شخص مهربان، باهوش و جالب هم هست. اثر متضاد این موضوع نیز رخ میدهد. احساسات منفی نسبت به یک خصوصیت فرد ممکن است سایر خصوصیات دیگر وی را نیز منفی جلوه بدهد.
🔸مثال دیگر آن وقتی است که معلمی از دانشآموزی ذهنیتی منفی به عنوان یک فرد «تنبل» میگیرد، در برخوردهای بعدی نیز ممکن است این پیش داوری بر قضاوت او تأثیر بگذارد. از اینرو است که به معلمان توصیه میشود در هنگام تصحیح ورقههای امتحانی به اسامی دانشآموزان نگاه نکنند تا ذهنیتهای قبلی بر نحوه قضاوت آنها تأثیر نگذارد/کانال مدیران آینده
✍اثر هاله ای در واقع همان پیش داوری هایی است که معمولا با یک زمینه ذهنی قبلی صورت میگیرد و قصاوت ما را نسبت به یک شخص یا مجموعه یا حتی یک کشور تحت تأثیر قرار میدهد و در نتیجه رفتار و عملکرد ما نیز بی تاثیر از این نگاه نخواهد بود و در نهایت که چه آثار منفی و کدورت هایی را که بین ما رقم نمی زند!
⏫و به صورت خاص برای معلمان و استادان نکته فوق قابل تامل هست که بدون نگاه به اسم شاگردان و تصورات دوران تدریس از آن ها به تصحیح ورقههای امتحانی آن ها بپردازند.
🌍پایگاه نقد و تبیین
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⚛️نخکِش! 🔥
شهادت کودک دوساله فلسطینی
محمد هیثم التمیمی
▫️اثر: محمدعلی رجبی- بهنام شیرمحمدی
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
ضرورت 1.pdf
220.3K
#اختصاصی
⚛ضرورت و چگونگی طرح درس در معارف اسلامی
با تأکید بر درس «اندیشه اسلامی 2»(قسمت اول)
✍️دکتر احمد گلدار
🔻درآمد
یکی از اهداف مهم تعلیم و تربیت، اثربخشی فرایند آموزش است. اثربخشی تدریس، آمیزهای از دانش و هنر ارائه درس است. گرچه متغیرهای بسیاری بر موضوع درس، مدرس و دانشجویان تأثیرگذار است اما هیچ چیزی را نمیتوان با علم و مهارت در موضوعی که باید تدریس شود، جایگزین کرد.
مهارت تدریس بیانگر مجموعهای از فعالیتهای مرتب، منظم، هدفمند و از پیش طراحی شده است، که هدف از آن ایجاد شرایط مطلوب یادگیری است. به عبارت دیگر هنر مدرس آن است که با طراحی و برنامهریزی دقیق درسی، یادگیری را تسهیل نماید. داشتن برنامه آموزشی مدوّن در راستای تقویت مهارتهای تدریس است و هدف از آن، ارائه چارچوبی کلیشهای نیست بلکه رسالت آن تدوین علمیِ سلسله مراحل تدریس است؛ بهطوری که استادان در موقعیتهای مختلف بتوانند آن را تغییر داده یا تکمیل نمایند.
با توجه به جایگاه ارزشی دروس معارف اسلامی که با جان و دل و اندیشه فراگیران سر و کار دارد، شایسته است که از بهترین شیوهها و جذابترین برنامهها در ارائه مطالب استفاده گردد؛ و با عنایت به محیط و عصر ارائه این دروس که دانشگاهها و ویژگیهای زمان حاضر است، ضرورت بهرهگیری از مدرنترین متدها و شیوههای علمی و به روز آموزشی، نمایانتر میگردد.
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 91.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#نشست
🔰چرایی و چگونگی کنشگری در عرصه بینالملل
🔹پنجشنبه ۱۸ خرداد، ساعت ۱۸
📎لینک نشست
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#کرسی_آزاداندیشی
🔰پژوهشکده الذریة النبویة با همکاری کمیته مرکزی کرسیهای آزاداندیشی حوزههای علمیه برگزار میکند.
💢 عنوان کرسی:
💠 واکاوی ادله امامت در کتاب تاریخ اسلام
🎙ارائه دهنده:
🔸استاد معظم سیدمنذر حکیم
🎙داور:
🔹دکتر محمدحسین رجبی دوانی
🎙دبیر علمی:
◾️حجت الاسلام محمد نمازی
📆 زمان: پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲؛ ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹:۳۰
📌 مکان: بلوار جمهوری اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، سالن سردار شهید سلیمانی
منبع: کانال مطالعات فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ عامل نجات در قیامت
🎙#آیت_الله_ناصری دولت آبادی
صلّی الله علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
#شب_زیارتی_اباعبدلله
اعمال شب جمعه:
🔹 زیارت سالار شهیدان(ع)
🔹 زیارت حضرت صاحب الزمان (عج)
🔹 دعای پر نور کمیل
🔹 استغفار از همه گناهان و لغزش ها
🔹 طلب آمرزش برای گذشتگان
🔹 تلاوت سوره های مبارکه یس و واقعه و ۱۰۰ بار قدر
#شب_جمعه
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⚛ فصلنامه مکتب درس آموز حاج قاسم سلیمانی به آدرس:
https://maktabhajqasem.uk.ac.ir
از سوی پژوهشکده مکتب حاج قاسم سلیمانی راه اندازی شده است.
از استادان و پژوهشگران محترم دعوت میشود مقالات علمی خود را به این مجله ارسال نمایند.
ضمنا اولویتهای پژوهشی در سایت پژوهشکده مکتب حاج قاسم سلیمانی به آدرس:
https://hajqasem.uk.ac.ir بارگذاری شده است
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⚛ رویدادهای معارفی _ حدیثی
🌐 اولین شماره از فصلنامه مطالعات معارف حدیثی منتشر شد
▫️ وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
🌐 پذیرش دانشجو در رشته احیای تراث قرآنی و حدیثی برای نخستینبار
▫️ دانشگاه قرآن و حدیث وابسته به مؤسسه دارالحدیث در مقطع ارشد
🌐 ظرفیت روایات تفسیری غیر صریح در فهم آیات
نشست علمی در پژوهشگاه قرآن و حدیث
🌐 مفاتیح الجنان و استمرار سیزده قرن دعا نگاری شیعه
همایش یکصدمین سال تألیف کتاب مفاتیح الجنان برگزار شد
🌐 نقش امام رضا(ع) در تمدنسازی و مبارزه با اندیشههای انحرافی
بررسی زمینههای تأثیر امام رضا(ع) بر موضوع تمدنسازی
🌐 تألیف فرهنگنامه معارف اهل بیت(ع) آغاز شد
▫️ به همت موسسه معارف اهل بیت(ع) در دو بخش
🌐 کتاب « روایت کتاب محور احادیث شیعه » منتشر شد
اثر حجت الاسلام والمسلمین احسان سرخه ای.
🌐 حدیث و اعتبار کتاب محور، منتشر شد
نمونه پژوهی «روایات تفسیری جابر جعفی و عبدالرحمن بن کثیر»
» بیشتر بخوانید
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
نسبت جهانی سازی.pdf
5.94M
#اختصاصی
⚛بررسی نسبت جهانیسازی و تربیت اسلامی
(فرصتها و تهدیدها)
✍️سيدرحمان موسوي
❇️ درآمد
مفاهيم «جهانيشدن» و «جهانيسازي» از جمله مهمترين مباحث روز دنيا است؛ و اندیشمندان كشورهاي مختلف هر كدام بر اساس جهانبيني و رويكرد فرهنگي خود به گونهاي متفاوت اين مقولهها را تفسير و تبيين ميكنند. مشكل اساسي بسياري از انديشمندان ناديده گرفتن تفاوت دو مقوله جهانيشدن و جهانيسازي است. مترادف و برابر گرفتن اين دو اصطلاح كه داراي بار مفهومي متفاوتي است، درك درست از آنها را دشوار نموده؛ به گونهاي كه موضع نادرستي نيز در برابر آنان اتخاذ كردهاند.
✅ادامه مطلب در فایل pdf
📚منبع: نشریه معارف 92.
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نخستين فراخوان ملی الگوهای همتا و محتوای پشتیبان دروس معارف اسلامی
📚معاونت آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می کند.(درجه علمی isc)
📚محورهای همایش:
🔺 تولید آثار خلاق در گرایش های پنجگانه معارف اسلامی ناظر به نیازهای دانشجویان
🔻 طراحی الگوهای همتا و جایگزین دروس معارف اسلامی با رویکرد تحول آفرین، کاربردی، فایده محور، نوآورانه و آینده پژوهانه
🔺 نقد و بررسی عناوین، سرفصلها و متون متداول با توجه به مقتضیات زمان حاضر در گرایش های پنجگانه معارف اسلامی
🔺 ارائه الگوهای تحول آفرین در جذب، تربیت و ارتقاء استادان معارف اسلامی
🗓تاریخ ارسال چکیده مقالات، پروپوزال و طرح های اولیه ۳۰ خرداد ماه 1402
🗓تاریخ برگزاری همایش
دوم شهریور 1402
💫ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر :👇
🌐nahadconf.ir/maaref
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛ اکبرالقرّآء علی لسان السید القائد
یتحدّث السید القائد للقراء المصريين (الاستاذ الدکتور احمد احمد نعینع و الاستاذ محمد اللّیثی) عن "اکبرالقرّآء الأستاذ الشیخ مصطفی إسماعيل رحمه الله" باللغة العربية
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#نشست
⚛سلسه نشست های علمی درآمدی به اخلاق قرآنی(فصل دوم)
جمعه ۱۹ خرداد
🅾دکتر سید حمید موسویان/ ساعت ۱۵
🅾دکتر مهدی فصیحی رامندی/ ساعت ۱۷
🅾 دکتر زید عباس الکبیسی/ ساعت ۲۰.۳۰
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir