💢 پذیرش «آتش بس» یعنی ناکامی سخت اسرائیل
✍ مجید مرادی
🔺 بعد از گذشت ۴۶ روز از جنگ غزه، اسرائیل که پیش از این پیشنهادهای آتش بس را رد کرده بود تن به آتش بس چهار روزه داده است. قبول این آتش بس به معنای شکست این رژیم در تحقق دو هدف عمده اش بوده است. یکی نابودی وجود نظامی حماس و دیگری آزادسازی گروگان ها.
🔺 این رژیم با گذشت یک ماه و نیم کشتار مردم غزه و آواره سازی شان نتوانسته است حتی دو گروگان را آزاد کند و یا تعداد قابل توجهی از نظامیان حماس را بکشد. البته بیش از ۱۵ هزار غیرنظامی را کشته اند که خودشان هم آنها را سپر انسانی حماس می نامند.
🔺 در آستانه برقراری آتش بس، نشست خبری نتانیاهو و گالانت و بنی گانتز نشانههای سردرگمی و سرخوردگی این سه جانی بالفطره را آشکار کرد. هیچ کدام سخن منطقی ای برای گفتن نداشتند. هیچ کدام نتوانستند به این سوال پاسخ دهند که اگر حمله ۴۵ روزه شان به غزه موفق بوده است چرا اکنون با خفت تن به مبادله اسیران داده اند و اگر تبادل اسیران با مذاکره و پایان جنگ میسر است چه نیازی است به این که بعد از آزادی تنها پنجاه تن از اسیران اسرائیلی بار دیگر آتش جنگ شعله ور شود؟!
🔺 آیا اسرائیل با از سرگیری جنگ بعد از این آتش بس خواهد توانست حدود دویست اسیر باقیمانده خود را آزاد کند؟؛ بسیار بعید است. اما به نظر می رسد با آزادی این پنجاه تن افکار عمومی اسرائیل بیش از پیش به دولت فشار آورد تا با پایان دادن به جنگ از راه مذاکره بقیه گروگان ها را آزاد کند. در آن صورت کابینه جنگی هم بهانه لازم را برای پایان جنگ خواهد داشت. این تنها احتمال معقول است وگرنه توقف جنگ در وضعیت کنونی به لحاظ نظامی به سود اسرائیل نیست و بلکه به سود حماس است.
منبع: مسْلِمْنا
#طوفان_الاقصی
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
📣ثبت نام #دوره تربیت مدرس #طرح_ولایت به منظور تکمیل کادر اساتید طرح ولایت
🎁 همراه با پرداخت کمک هزینه تحصیلی
📌کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
💻 https://maab.iki.ac.ir
📮 راههای ارتباطی:
📱@Tarbiat_Modarres_iki
☎️ 02532113693
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
💠پنجمین #کنگره جهانی حضرت رضا علیه السلام با عنوان:
💢 “اندیشه تمدنی امام رضا علیه السلام؛ عدالت برای همه، ظلم به هیچ کس”
✅ تاریخ های مهم:
🗓 ارسال چکیده: 25 دی 1402
🗓 ارسال مقاله: 10 اسفند 1402
♦️ سایت کنگره
🌐https://iric.razavi.ir/iric2022/fa
🆔https://eitaa.com/pjh_momenat
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
⭕️ نخستین همایش بین المللی #هوش_مصنوعی ، فرهنگ و علوم اسلامی
📝مهلت ارسال مقاله: ۱۴۰۲/10/۳۰
🌐زمان برگزاری همایش مرداد ماه ۱۴۰۳
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
💠همایش ملی اسوه حسنه حکمرانی متعالی
🔹سایت همایش
confgorgan.ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
✅ اولین همایش ملی تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب اسلامی با تاکید بر تربیت انقلابی در منظومه فکری حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیتالله العظمی خامنهای(مدظلهالعالی)
🕹با کد اختصاصی( ISC: ۰۰۲۰۰-۴۴۷۵۷)
📆 مهلت ارسال مقالات: ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲
✳ زمان برگزاری: ۸ اسفندماه ۱۴۰۲ش.
💠 برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به سایت همایش مراجعه نمایید:
http://tat.cfu.ac.ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#عصر_جمعه
🌗 نسیم های رحمت در عصر جمعه
🔹امام موسی کاظم(ع):
خداوند هر روز جمعه هزار نفخه رحمت به بعضی از بندگانش، ارزانی می دارد، هر کس در عصر جمعه صدبار سوره قدر را بخواند از این هزار رحمت بهرمند می شود.
📚امالی صدوق ، ص۶۰۶
🔸️مرحوم آیت الله العظمی آقا رحیم ارباب(ره) می فرمود: من با آقای[آیت الله العظمی] سید جمال گلپایگانی مکاتبه دارم؛ اخیرا گفته است که در طول هفته هر عمل مستحبی را ترک کردی صد بار سوره قدر را در #عصر_جمعه ترک مکن!
🔷🔶🔹🔸
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ؛
صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ؛
فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ؛
وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً.
🌐کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
💢 أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
🎥 سخنان تاثیرگذار مرحوم دکتر علیرضا فتحیپور در دوران شیمی درمانی:
🔸 اگر هم زنده ماندم تا هزار سال برنامه دارم.
🔹خدا مهربانتر از آن چیزیه که ما فکر می کنیم.
🔸ما نبودیم و تقاضامان نبود
لطف حق ناگفتهٔ ما میشنود
🔰مرحوم فتحیپور استاد دانشگاه و مدیر گروه علوم قرآنی رادیو قرآن بود که در ۱۹ مهرماه ۱۳۹۹ در سن ۴۸ سالگی پس از تحمل یک دوره بیماری، درگذشت. وی حافظ کل قرآن کریم و از قاریان خوشصدای کشور بود که سالها کارشناسمجری برنامه های قرآنی رادیو و تلویزیون را بر عهده داشت. همچنین پیش از این سابقه سردبیری خبرگزاری شبستان را در کارنامه داشت.
✴️ فاتحهای هدیه تمام رفتگان کنیم
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
May 11
✅ نشست علمی «مقایسه آیندهپژوهی خانواده در اسلام و سند ۲۰۳۰»
🎤استاد: سرکار خانم فهیمه مستحسن
🔹️دبیر نشست: فاطمه جوانبخت
📆شنبه 4 آذر ماه 1402
⏰ساعت 10:00
🏫مکان برگزاری: تهران/ خیابان جمهوری/ خیابان جمالزاده جنوبی/ کوچه آیرم/ پلاک۱۳/ مجمع فلاسفه/ طبقه اول (بالای همکف)
📲لینک برخط: https://www.skyroom.online/ch/pajoohan1400/pajoohan1402
🌐 سایت همایش:
https://wfs-conference.ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#اختصاصی
#آیین_استادی
🌗 عوامل و موانعِ مؤثر بر فرایند تاثيرگذاری در تدریس
با تمرکز بر دروس معارف اسلامی
(کارگاه روشی)
3️⃣ (قسمت سوم)
✍️ استاد اکبر فرحزادی
🔸 2) تنوع روش و محتوا
▪️ «تذکر و تکرار» لزوماً باید به جا، اصولی و با بهرهگیری از انواع آموزههای متنوع و روشهای گوناگون صورت پذیرد و گرنه «تکرار تنها و صرف»، نه تنها مفید واقع نمیشود، بلکه اثر عکس نیز داشته و موجب ملال و خستگی، دلزدگی و واپسگرایی مخاطبان نیز میگردد. برای مثال استادی که در خصوص اهمیت «حجاب» تنها به ذکر این جمله که «حجاب مصونیت است نه محدودیت» بسنده نماید و اصلاً از مثالهای زیبا و متنوع بهرهبرداری نکند؛ بیتردید سخنانش تأثیراتی مطلوب نخواهد داشت.
◽️در امر تربیت، گاه «سخن نو و بدیع» از قدرت اعجازی شگرف در تاثیرگذاری برخوردار میباشد. چنانکه پیش از این ذکر شد از آنجا که نفوس انسانها متفاوت از یکدیگر است، غذای روح آنها نیز لزوماً باید متنوع و به دور از یکنواختی باشد. چنانکه در خصوص غذای جسم، طبع و ذائقه انسانها با یکدیگر متفاوت است و هر کدام غذایی را میپسندد که شاید دیگری حتی از آن خوشش نیاید؛ سخنان و معارف ارائه شده نیز از آنجا که غذای روح انسان را تشکیل میدهند؛ باید به گونهای باشد که انواع ذائقهها را تحت پوشش قرار داده و ارضاء نماید.
🌐 کانال نشریه معارف| عضو شوید🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
💢 به یاد استاد جهان مهین
◾️ به مناسبت سالروز درگذشت استاد پیشکسوت دروس معارف اسلامی و مدیر سابق گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی جهرم دکتر حاج شکرالله جهان مهین، یادداشتی به قلم آقای علی ثقفی برادر همسر امام خمینی (ره) به نگارش درآمد که به پاس فرزانگی و دینداری آن فقید سعید تقدیم شما گرامیان می شود: 👇👇👇
💢 جهانمهین؛ بزرگی ناشناخته
✍️ علی ثقفی
🔹 نزدیک به یک سال از رحلت جگرسوز برادرمان، مرحوم حاج شکرالله جهانمهین میگذرد و ما هم چنان در سوگ آن عزیز سفر کرده در سوز و گدازیم و حسرت روزهایی را به دل داریم که گه گاه به محضرش شرفیاب میشدیم و از فیض دیدارش لذت میبردیم و از نصایح حکیمانهاش بهرهها میگرفتیم. افسوس که دنیا دار فانی است و یاران هر از چند گاهی راهی دیار باقیاند. روحش شاد و راهش پر رهرو باشد.
🔸مرحوم جهانمهین به حق بندۀ شاکر خدا بود. مربی اخلاق و اهل عرفان و معرفت و از باوردلان روزگار به ولایت ائمۀ اطهار (ع) و نبی مکرم اسلام (ص) به شمار میآمد.
🔹من در همه سالهایی که با او مراوده و آشنایی داشتم، از دوران دانشگاه و سپس منزل پدری و بعدها در کلبۀ خودم و دو سه نوبت در سفر، جز صداقت، سلامت نفس، مردانگی و وارستگی از او ندیدم. اوصاف این عزیز را در کلام مولایمان علی (ع) در حکمت 43 نهجالبلاغه باید یافت که دربارۀ دوستش «خَبَّابَ بْن اَرَتّ» فرمود: یَرْحَمُ اللَّهُ خَبَّابَ بْن الْأَرَتِّ فَلَقَدْ أَسْلَمَ رَاغِباً وَ هَاجَرَ طَائِعاً وَ قَنِعَ بِالْکَفَافِ وَ رَضِیَ عَنِ اللَّهِ وَ عَاشَ مُجَاهِداً. «خداوند رحمت کند خَبَّابَ بْن اَرَتّ را؛ او از روی رغبت اسلام آورد و برای اطاعت خداوند هجرت کرد و به زندگی ساده قناع بود و از پروردگار خشنود بود و در تمام دوران عمرش مُجاهد بود.» امام علی (ع) در این حکمت، پنج صفت کلیدی را برای دوستش بر میشمرد. من چرا برای عزیز خود به پیروی از آن حضرت عنوان نکنم؟
🔸 جهانمهین به حق و از روی شوق قلبی و ارادۀ عقلی و نقلی به پرودگار ایمان داشت. دینمداری او لقلقۀ زبان و مسلمانی او شناسنامهای و ارثی نبود.
نکته دوم، هجرت او از زادگاهش برای کسب علوم حوزوی به قم و سپس علوم دانشگاهی به تهران نمونه کار این مرد الهی برای اندوختن دانش دانشگاهی و معارف دینی بود تا عالمی فرزانه و انسانی اخلاقمدار باشد و بتواند به دیگران درس دنیا و آخرت بدهد.
سوم این که، انتخاب زندگی ساده و بیتکلّف او در طول زندگی بود. در قم که حجره و خانهای محقر داشت و لوازم منزلش در حداقل ممکن و سادهزیستی او واقعاً ستودنی بود، اما همواره دستش برای دوستان پُر بود؛ چه مادی و چه معنوی. هر وقت به دیدار من میآمد حلوای جهرمی و خرمای محلی همراه داشت و کام ما را شیرین مینمود و از فیض گفتارش دلمان و روحمان را آبیاری میکرد. با ارسال میوۀ زمستانی که عمدتاً مرکبات دستپرورده خودش بود، ما را یاد مینمود. این بستۀ مادی همراه با کتاب از یافتههای خود همراه بود.
نکتۀ چهارم، از تقدیرات الهی جز اظهار خشنودی از او سراغ ندارم. هرگز لب به شکوائیه نگشود و زبانش در کام به اختیار عقل بود. من در همۀ ایامی که با او حشر و نشر داشتم از او غیبت و بدگویی کسی را نشنیدم و به جدّ بنده شاکر خداوند بود. او صاحب اسم با مسمّایی بود.
و بالاخره نکتۀ پنجم این که او مبارز در زندگی و مجاهدی نستوه بود. خدمات قبل از انقلابش از جمله سخنرانیها، توزیع اعلامیهها، سفر برای تبلیغات و دعوت این و آن برای همراهی با حضرت امام خمینی (ره) تا پس از انقلاب که همواره در خدمت اهداف تعالی بخش انقلاب در سالهای ابتدایی و میانی نظام اسلامی بود.
🔹این مرد الهی حتی برای تکمیل مبارزات خود به تقدیر الهی دو سه سال آخر حیات را دست به گریبان بیماری سختی بود اما هرگز شکایتی نداشت و جز ذکر پروردگار و رضا به دادۀ الهی چیزی نفرمود. یک روز که در بستر بیماری بود در بیمارستان ام.آر.آی شیراز به بالینش رفتم؛ توان حرف زدن نداشت. با دیدنم لبخندی بر لب آورد. وقتی حالش را پرسیدم با چشم به بالا نگاه کرد گویا بر دل، ذکر داشت و حال تشکر از من.
🔸یکی از ویژگیهای بارز ایشان حُسن خطابه و تألیف کتب سودمند به خصوص برای نسل جوان بود.
🔹وقتی در سفر دیگری قبل از بیماری برای دیدارش به جهرم رفته بودم، ظهر برای اقامه نماز جماعت به مسجدی که در آن جا اقامۀ جماعت میفرمود رفتیم. دیدم چه مسجد زیبا و تمیز و آراستهای است. مسجد مملو از نمازگزارانی بود که به زبان حال میگفت همه آنها با ذوق و شوق برای فیض نماز اول وقت به امامت جهانمهین آمدهاند و این نشانی از وقار، مدیریت و صفای دین و دانش و تربیت آن امام حاضر بود. آری، وقتی دل و دین و رفتار و کردار و گفتارت یکی باشد از تو انسانی میسازد که الگو و اسوۀ دیگران باشی؛ و خداوند عشق چنین بندهای را در دل مومنین قرار میدهد و عزت دنیا و سعادت آخرت را ارزانی او میدارد.
متن کامل یادداشت
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
✅ نشست علمی «چالش فلسفه و ادبیات و مناسبتهای آن با یکدیگر»
💠 به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی «چالش فلسفه و ادبیات و مناسبتهای آن با یکدیگر» برگزار میگردد.
🔸 این نشست علمی با سخنرانی و ارائه حجت الاسلام والمسلمین مهدی جهان برگزار خواهد شد و همچنین در این جلسه دکتر حامد طونی و محمدرضا سنگری ناقد میباشند.
🔹 زمان برگزاری این نشست روز یکشنبه، 5 آذر ماه سال جاری ساعت 10 و محل برگزاری آن در سالن اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی میباشد.
🔸 علاقهمندان جهت شرکت در این نشست علمی به صورت مجازی میتوانند به لینک زیر مراجعه فرمایند:
🌐 skyroom.online/ch/iict/farhang
__ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
✅ پیشنشستهای علمی کنگره؛
«کارکرد عقلانیت از دیدگاه امام خامنهای (مدظلهالعالی)»
▪️دهمین پیشنشست کمیته ویژه استادان معارف اسلامی کنگره بینالمللی اندیشههای قرآنی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(دامظله)، بر پایه مقالات ارائه شده به کنگره برگزار میگردد.
▪️عنوان: کارکرد عقلانیت از دیدگاه امام خامنهای (مدظلهالعالی)
▪️ارائهکننده: سرکار خانم معصومه سیفاللهی کلیوند
(طلبه سطح چهار حوزه علمیه؛ گرایش حکمت متعالیه و مدرس دروس معارف اسلامی)
▪️زمان: یکشنبه ۵ آذر ۱۴۰۲ ـ ساعت ۱۰ تا ۱۱
▪️برای مشاهده خبر و ورود به نشست کلیک کنید:
https://maaref.ac.ir/elmi10/
https://congress.maaref.ac.ir/elmi10
معاونت پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🔹پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی وابسته با همکاری اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی از سلسله نشست های "مدرسه هوش مصنوعی در علوم اسلامی" برگزار می کند:
✳️ هوش مصنوعی توضیح پذیر (جلسه دوم)
👨🏫سخنران: حجت الاسلام والمسلمین علیرضا شهبازی
موسس شرکت گراف دانش برهان
و عضو هیات مدیره موسسه هوش مصنوعی و تمدن اسلامی(همتا)
📆 یکشنبه 5 آذر 1402، ساعت 10:30 الی 12
📍پردیسان، بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار شهید سلیمانی
🔗لینک حضور مجازی: http://dte.bz/iidm
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
◼️ سلسله نشست های علمی "ایام فاطمیه"
◾️استاد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مهدی علیزاده موسوی
"استاد حوزه و دانشگاه"
🔹مجازی، پخش از طریق کانال ایتای موسسه
🔸همراه با اعطای گواهی دیجیتال شرکت در نشست به صورت رایگان
1⃣ نشست اول: نقش فاطمه زهرا (س) در ترسیم شخصیت زن مسلمان، یکشنبه ۵ آذر، ساعت ۱۱ صبح
2⃣ نشست دوم: فاطمه زهرا (س)، زن و هویت اجتماعی، یکشنبه ۱۲ آذر، ساعت ۱۱ صبح
3⃣ نشست سوم: تحلیل و بررسی شبهات فاطمیه، یکشنبه ۱۹ آذر، ساعت ۱۱ صبح
🔷 برای ثبت نام، مشخصات خود (نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره تلفن) را به آیدی ذیل ارسال فرمایید:
@neshastha_ahsan
📌 گواهی شرکت در نشست برای افرادی صادر می گردد که:
١. تا قبل از برگزاری اولین نشست، ثبت نام خود را کامل نموده باشند.
۲. در هر سه نشست شرکت نمایند.
۳. در طول مدت برگزاری نشست ها، از ابتدا تا انتهای نشست، به صورت آنلاین حضور داشته باشند (در هر سه نشست، حضور و غیاب انجام خواهد شد)
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
💫 انجمن علمی میانرشتهای ماهاد و کارگروه مدرسی معارف اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی برگزار میکنند:
📌 سلسله نشستهای #الهیات_کاربردی
💢 نشست اول: چیستی و لزوم الهیات کاربردی
👤با حضور: دکتر امیر راستین
(عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشگاه فردوسی مشهد)
⏳زمان: یکشنبه، پنجم آذر ۱۴۰۲
⏱️ ساعت: ۱۲:۰۰ الی ۱۴:۰۰
🏣 مکان: آمفی تئاتر شیخ طوسی دانشکده الهیات
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
#اختصاصی
#آیین_استادی
🌗 عوامل و موانعِ مؤثر بر فرایند تاثيرگذاری در تدریس
با تمرکز بر دروس معارف اسلامی
(کارگاه روشی)
4⃣ (قسمت چهارم)
✍️ استاد اکبر فرحزادی
3) جنسیت مخاطبان
▪️ توجه به «جنسیت مخاطبان» نیز امری است که نباید مورد غفلت واقع شود. برای مثال روحیه دختران و نیازهای روحی آنها تفاوت عمدهای با پسران و نیازهای ایشان دارد.
▫️مباحثی که مورد نیاز این دو جنسیت است بیتردید گاه با یکدیگر تفاوتهای فراوانی دارد.
▪️نکته دیگر «تفاوت رشتههای تحصیلی» است که توجه به آن ضروری است. برای مثال، دانشجوی رشته فلسفه و یا هنر را در نظر بگیرید؛ بی تردید جهت تأثیرگذاری بیشتر، بهرهگیری از مثالهای هنری و مباحث مرتبط با آن، در خصوص رشته هنر و بهرهگیری از مباحث عقلی و استدلالی قویتر، در خصوص رشته فلسفه میتواند در راستای حصول اثر، بیشتر کارآ و مؤثر باشد.
▫️از اینرو «سعه اطلاعات» استاد در زمینههای مختلف میتواند در این خصوص بسیار یاریرسان بوده و او را به کسب توفیقات بیشتری نایل نماید.
▪️نکته مهم و قابل توجهی که در این مجال تذکر آن ضروری است اینکه: از مجموع سخنان فوقالذکر نباید این نکته برداشت شود که: «تنوع ذائقهها و رشتههای تحصیلی» لزوماً باید موجب «تنوع محتوا»ی متون درسی شود؛ بلکه منظور از تذکرات فوق این است که همان «مباحث مهمّ و ریشهای» که باید به آنها پرداخت؛ به گونهای متنوع و زیبا و با عنایت به انواع ذائقهها ارائه شود.
▫️نگارنده منکر آن نیست که «تنوع متون» بر حسب «تنوع رشته»های تحصیلی امری شایسته است؛ امّا در عین حال معتقد است: این امر مستلزم در اختیار داشتن فرصتی طولانی و زمانی کافی است (نه دو واحد درسی ) تا پس از پرداختن به مباحث زیربنایی و مهم، به حواشی پرداخته و بر حسب ضرورتها مباحث دیگری را بیان نمود؛ اما در فرصت زمانی کوتاه، بنا بر قاعده «اَلاَهَمّ فالْاهم»، حق نداریم با پرداختن به امور غیر ضرور و مباحث درجه دو و سه، امور مهمتر را ضایع ساخته و از آن غفلت نماییم.
🌐 کانال نشریه معارف| عضو شوید🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
❇️ بسته دیجیتال ۵۷
▫️ فاطمیه
🔻محورهای این بسته عبارتند از:
| حرکت عمومی با محوریت جوان متعهد (کنشگری)
| تربیت حماسی نسل نوجوان در مکتب فاطمی
| آرمان فلسطین و جبهه مقاومت
| معجزه مادری (الگوی سوم زن و تبیین نقش زن در تربیت و تعالی خانواده، روایت فتح مادران غزه)
🔻 این بسته شامل مجموعههای:
• نذر ماندگار
• گرافیکی (فضاسازی هیأت و شهری و... )
• فیش منبر
• فیش مرثیه
• مجله ویدیویی هیأت
( مستند و فیلم جهت اکران )
• اشعار
• کتاب
• منشورات
• نوای هیأت
• ایده
• شعر و سبک نوحه
• دورههای آموزشی
• طرح استیکر
و... میباشد.
👇🏻دریافت رایگان بستهمحتوایی از طریق وبگاه جامعمحتواییهیأت:
▫️heyat.co/pst/333
❗️ این بسته در حال بروزرسانی است ...
#بسته_دیجیتال
#فاطمیه
💠 پایگاه جامع محتوایی هیأت
تلگرام | ایتا | بله | اینستاگرام | وبگاه
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
🌐 کانال نشریه معارف| عضو شوید🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🌑 گزارش و تحلیل نویسندۀ مسیحی از قیام حضرت زهرا (س)!
👈 خطابه حضرت زهرا (س)؛ در حافظه تاریخ
▪️سلیمان کتّانی ( 2004 م)، اندیشمند مشهور مسیحی، با نگارش کتاب زیبای فاطمه زهرا (س)، وتر فی غمد (یعنی زهی در نیام) به خروش تاریخی آن حضرت پرداخته و مینویسد:
▫️در دوره حضرت فاطمه [سلام الله علیها] هیچگونه نوار صوتی یا فیلم وجود نداشت تا نطق ایشان در برابر خلیفه را در مسجد ضبط کند یا رنگ گوشهای ابوبکر را پس از استماع طنین تازیانۀ انتقادات وی، به تصویر کشد. با این وجود، گویا همۀ این ابزار ضبط امروزی بوده و آن را به دل تاریخ سپرده است؛ به طوری که نطق فاطمه [س] از خلال ماجرای فدک، عمیقاً و نسلی بعد از نسل به گوش رسید و حافظۀ دلها آن را در خود جای داد. داستان فدک خاموش نشد ولی حضرت فاطمه [س] از خلال این داستان، به صورت زهی در نیام درآمد.
📚 ر.ک: فاطمۀ زهرا (س) از نگاه دیگران ، علی اصغر رضوانی، انتشارات دلیل ما، قم 1389، ص70 – 72 (با تلخیص). به نقل از اسرار تاریخ.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
1589539420383.pdf
1.22M
⚫️ نسخه PDF
📚 کتاب زیبای دانشمند مسیحی: "سلیمان کتّانی" درباره #حضرت_زهرا سلام الله علیها
✍ فاطمه الزهرا؛ وتر فی غمد (زهی در نیام) | با مقدمه شیوای #امام_موسی_صدر
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🌗 مهندس جنگ هفتم اکتبر مثلث «نتانیاهو، گانتس و گالانت» را به زانو درآورد
🔻«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب در تمجید از «یحیی السنوار» رهبر حماس در غزه و «محمد الضیف» فرمانده گردانهای القسام نوشت که این دو شوکت، بازدارندگی، امنیت، ثبات، برتری نظامی، همسویی و حمایت بین المللی از رژیم صهیونیستی را بر باد دادند.
🔸عطوان در مطلبی در رای الیوم درباره تحولات پس از برقراری آتش بس در غزه آورده است: شاید هنوز زود باشد که درباره ارزیابی پنجاه روز اول از حمله دشمن صهیونیست به غزه و تبعات آن بحث کنیم؛ اما آنچه تاکنون میتوان گفت این است که السنوار مهندس این جنگ به همه خواسته های خود رسید و با زیرکی تمام عمل کرده است.
🔹وی می نویسد: السنوار و بازوی راست او محمد الضیف فرمانده نظامی گردانهای القسام این جنگ را به خوبی اداره و دشمنان و دوستان را با هم شگفت زده کردند و در مقابل مثلث اداره کننده دشمن صهیونیست یعنی «نتانیاهو، گانتس و گالانت» با ذهنیت انتقام جویانه وارد عمل شدند و آنها را متحمل خسارات سنگین در بُعد نظامی، سیاسی و دیپلماتیک کردند، آنها به هیچکدام از اهدافی که برای آن جنگ به راه انداختند، از جمله نابودی حماس و دیگر گروههای مقاومت پس از ۴۷ روز «بمباران فرشی وحشیانه» غیرنظامیان، دست نیافتند.
🔸این تحلیلگر می افزاید: قاعده و اصول نظامی میگوید که معیار پیروزی در جنگ، تعداد کشته و زخمی نیست، بلکه به آمادگی خوب برای آن در وهله اول، اداره آن در مرحله دوم و وجود فرماندهان محکم و با صلابت در مرحله سوم مربوط است. شمار کشته شدگان ویتنامی بیست بار بیشتر از همتایان آمریکایی آنها در جنگ ویتنام بود، اما در نهایت این ویتنامی ها بودند که پیروز شدند و موارد دیگر در تاریخ در این زمینه بسیار است.
🔹وی ادامه می دهد: آنچه جنگ کنونی غزه را از همه جنگهای عربی قبلی ضد اشغالگران متمایز میکند، در رهبری و فرماندهی آن است. ما به طور مشخص از فلسطین سخن میگوییم که برای اولین بار طی دهه هاست که رهبری با ویژگی های تمام دارد و او السنوار است که رژیم اشغالگر و ژنرالهای آن را قبل از سیاستمدارانش و نیز جو بایدن و ژنرالهایش را به شوک برد.
🔸عطوان می نویسد: یکی از ویژگی های بارز السنوار، توان تصمیم گیری بالا و اجرای جنگی پس از آمادگی مطلوب نظامی و اطلاعاتی در کنار عنصر غافلگیری است.
این تحلیلگر ادامه می دهد: السنوار و الضیف همانانی هستند که ملت فلسطین در برهه کنونی به آنها نیاز دارد و پیروزی نخست آنها در رخنه به عمق دشمن در پنج جنگ سابق اصلی و فرعی عربی رخ نداد. این دو یعنی السنوار و الضیف همه آنچه را این رژیم اشغالگر بر اساس آن استوار بود یعنی؛ شوکت، بازدارندگی، امنیت، ثبات، برتری نظامی، همسویی و حمایت بین المللی از رژیم صهیونیستی را بر باد دادند.
🔹وی آورده است: تن دادن شروط آتش بس از سوی نتانیاهو و ژنرالهایش به مثابه آشکار شدن اولین نشانه های شکست و تن دادن به شروط جناب السنوار و معاونش و به رسمیت شناختن آنها و جنبششان پس از تهدید به نابودی حماس و داعش و القاعده خواندن آنهاست. نتانیاهو و ژنرالهایش در اوج زبونی و ذلت، به مذاکره تن دادند. آنها در دام السنوار افتادند. رهبران جدید ملت فلسطین زیرزمین هستند و سوار خودروهای لوکس و هواپیماهای اختصاصی نمیشوند.
🔸این تحلیلگر می افزاید: همه سرویس های اطلاعاتی اسرائیلی و آمریکا و ماهواره ها آنها در تعیین مکان السنوار و اتاق عملیاتش و نیز کارخانه های موشکی و پهپادی زیرزمینی آنها ناکام ماندند. اشغالگران تا دیروز میگفتند که اتاق عملیات السنوار زیر بیمارستان شفاست و امروز احتمال میدهند که در جنوب غزه باشد و این اوج سردرگمی را نشان می دهد و شاید هم آماده جنگ پاکسازی نژادی جدید میشوند که تاوان سنگینی خواهند پرداخت.
🔹وی ادامه می دهد: ما نمیتوانیم پیش بینی کنیم که پس از انتهای آتش بس موقت، جنگ از سرگرفته خواهد شد یا آتش بس تمدید میشود؛ هرچند که احتمال گزینه دوم را میدهیم، اما آنچه مهم است، وجود رهبرانی شجاع است که پایگاه مردمی متحد را دارند و نمایانگر مرحله جدیدی از فرهنگ مقاومت است. دلیل نگرانی اسرائیلیها هم همین است. به طور حتم السنوار پس از تحمیل شروطش شادمان است. زمانه اوج گیری مقاومت با پشتیبانی امت عربی و اسلامی فرا رسیده است. منبع: ایرنا
🌐 کانال نشریه معارف| عضو شوید🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir