📸 رهبر انقلاب: دفاع مقدّس موجب شد که هرکدام از جوانان معمولی و عادی ما که در این بوتهی آزمایش، بیشتر حرکت کردند و پیشرفت کردند، در مقامات انسانی و علوّ مرتبهی انسانی بالاتر بروند.
🔹️ این شخصیّتهای برجسته و مهم، همّتها، خرّازیها، شما خیال میکنید چگونه بودند؟ شهید همت که واقعاً یک #اسطوره است یا شهید خرّازی که یک اسطوره است، جوانهای معمولی بودند؛ جنگ بود که اینها را تبدیل کرد به این شخصیّتهای برجسته و بزرگ و حقیقتاً ماندگار. ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
🌷 ۱۷ اسفند؛ سالروز شهادت شهید محمد ابراهیم همت
🗓 عکس: حضور بر یادمان #شهید_همت؛ گلزار شهدای بهشت زهرا. بهمنماه۱۳۹۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ #ڪلام_شـهید
🌷 شهــید حاج محــمد ابراهیم همت
میانبر رسیدن به خدا نیت است
ڪـــار خاصی لازم نیست بڪنیم!
ڪافی است ڪارهای روزمرهمان
را به خاطر خدا انجام دهیم اگر تو
این ڪار زرنگــ باشی شڪ نڪن
شـــهید بعـــدی تویی ..!💔
#شهید_ابراهیم_همت
#سالروز_شهادت
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────
#نهج_البلاغه | #حکمت ۳۵۳
🏷️ دیدن عیوب خود در دیگران
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام أَكْبَرُ اَلْعَيْبِ أَنْ تَعِيبَ مَا فِيكَ مِثْلُهُ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: بزرگترين عيب آن كه چيزى را كه در خود دارى، بر ديگران عيب بشمارى.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ عيب جويى) فرموده است: بزرگترين زشتى آنست كه زشت بدانى صفتى را كه مانند آن در تو باشد.
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين گفتار پرمعنا به افراد عيبجو #هشدار مىدهد كه «بزرگترين عيب آن است كه آنچه خود دارى براى ديگران عيب بشمارى»؛ (أَكْبَرُ الْعَيْبِ أَنْ تَعِيبَ مَا فِيكَ مِثْلُهُ)
اشاره به اينكه چنين انسانى خود داراى عيبى است و آن را ناديده مىگيرد حتى ممكن است به آن افتخار كند؛ اما هنگامى كه اين عيب را در ديگران مىبيند زبان به نكوهش مىگشايد و صاحب آن عيب را ملامت و سرزنش مىكند و گاه بر سر او فرياد مىزند. چنين انسانى گرفتار تناقض آشكارى است و در آنِ واحد چيزى را هم خوب مىداند و هم بد، در حالى كه عدم امكان جمع بين نقيضين و ضدين حتى بر كودكان و گاه بر حيوانات هم آشكار است و اين نشانۀ انحطاط فوقالعادۀ فكرى كسى است كه مرتكب آن مىشود.
به همين دليل امام عليه السلام آن را بزرگترين عيب شمرده است.
در گفتار حكيمانۀ 349 كه به تازگى از شرح آن گذشتيم امام عليه السلام چنين كسى را احمق واقعى مىشمارد و مىفرمايد: «وَ مَنْ نَظَرَ فِى عُيوبِ النَّاسِ فَأَنْكَرَهَا ثُمَّ رَضِيهَا لِنَفْسِهِ فَذَلِكَ الْأَحْمَقُ بِعَينِهِ».
در خطبههاى فراوانى نيز امام عليه السلام به همين نكته با تعابير ديگرى اشاره كرده است؛ از جمله در خطبۀ 140 مىفرمايد: «در عيبجويى هيچكَس، نسبت به گناهى كه انجام داده شتاب نكن، شايد او آمرزيده شده باشد و در عين حال بر گناه كوچكى كه خود انجام دادهاى ايمن مباش، شايد به سبب آن مجازات شوى؛ بنابراين هركدام از شما از عيب ديگرى آگاه شود؛ ولى مىداند خودش عيب دارد از عيبجويى او خوددارى كند»؛ (لا تَعْجَلْ فِى عَيبِ أَحَدٍ بِذَنْبِهِ فَلَعَلَّهُ مَغْفُورٌ لَهُ وَ لا تَأْمَنْ عَلَى نَفْسِكَ صَغِيرَ مَعْصِيةٍ فَلَعَلَّكَ مُعَذَّبٌ عَلَيهِ فَلْيَكْفُفْ مَنْ عَلِمَ مِنْكُمْ عَيبَ غَيرِهِ لِمَا يعْلَمُ مِنْ عَيبِ نَفْسِه) .
در خطبۀ 176 مىفرمايد: «خوشا به حال كسى كه پرداختن به حال خويش، او را از پرداختن به عيب مردم بازمىدارد»؛ (طُوبَى لِمَنْ شَغَلَهُ عَيبُهُ عَنْ عُيوبِ النَّاس)
#نهج_البلاغه_بخوانیم
#کلام_امیر علیه السلام
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────
مباحث
✨ نمایی از جشن دیشب #نیمه_شعبان در #جمکران
📸 جشن ۱۱۸۹ سالگی
📌 اینجا #قم است و این خیل زائران در #مسجد_مقدس_جمکران
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────