مسئله اصلی تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم کشور است، نه سطح آن!
🖌 مهدی عبداللهی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اکنون پس از حمله دیشب رژیم صهیونیستی به حریم میهن اسلامی، تمام توجهات و تحلیلها ناظر به واکنش جمهوری اسلامی به این اقدام رژیم غاصب است. اما اصل اقدام ج. ا. و نیز سطح و گستره و جزئیات آن به تحلیل و تفسیر تصمیمسازان و تصمیمگیران نهادهای سیاسی، امنیتی و نظامی از این واقعه وابسته است. اینک دو تفسیر از این عملیات آشکار وجود دارد:
تفسیر نخست: تمرکز بر سطح ضعیف حمله و دعوت ایران به خویشتنداری
از همان ساعات نخست پس از حمله یک خط خبری و تحلیلی در فضای رسانهای شکل گرفته است که بهدنبال جا انداختن این نگرش است که اسراییل با این که بعد از وعده صادق ۲ ایران را به انتقامی سخت و حمله نظامی به سکوهای نفتی یا مراکز هستهای تهدید میکرد، اما آنچه در میدان اتفاق افتاد، به صورتی آشکار و عیان بسیار پایینتر از ادعاهای اعلامی اسراییل بود و هیچ یک از سکوهای نفتی یا هستهای ایران توسط رژیم غاصب مورد حمله قرار نگرفتند.
نتیجه این تحلیل و تفسیر آن است که ایران میباید یا دستکم میتواند عملیات دیشب را عقبنشینی تاکتیکی و نشانه آشکار عدم تمایل اسراییل به درگیری تمامعیار تفسیر کرده، چرخه حمله و پاسخ را در همینجا متوقف کند و با عدم پاسخ به این عملیات، درگیری با اسرائیل را دستکم در این مرحله خاتمه دهد.
تفسیر دوم: تمرکز بر اصل اقدام نظامی علیه میهن اسلامی و ضرورت پاسخگویی در سطح مناسب
تفسیر دیگر از زاویه متفاوتی به این حمله هرچند محدود (البته تا اینجا) مینگرد. از این نظرگاه، دیشب برای نخستین بار پس از پایان جنگ هشتساله و از زمان موشکباران تهران توسط صدام، آسمان پایتخت ایران مورد تجاوز قرار گرفت. رژیم صهیونیستی پس از 36 سال به حریم میهن اسلامی حمله کرد و با این اقدام، خط قرمزی بسیار مهم شکسته شد و با حمله هوایی به تهران، به تمامیت ارضی کشور حمله شد و حس امنیت شهروندان ایرانی از بین رفت و...
با چنین تفسیری عدم پاسخ به این اقدام جنابتکارانه مساوی است با چراغ سبز به رژیم درنده اسرائیل برای حملات مشابه و بیشتر و وسیعتر در آینده. مهم نیست که تجاوز به خاک پاک میهنمان ضعیف بوده، اصل تجاوز و جسارت و اراده دشمن بر این تجاوز صدها برابر مهمتر است. دشمنی که چنین جسارت و ارادهای دارد، حتما اگر فرصت دیگری بیابد، در وسعت بیشتری دوباره تجاوز و تعدی را تکرار خواهد کرد.
✅ مسئله مهم در تحلیل وقایع این روزها که نباید از آن غافل شد، این است که ما مدتهاست در جنگی تمامعیار بلکه #جنگوجودی با دشمن هستیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها از جمله در دیدار 3 خرداد همین امسال با نبیه بری به این معنا تصریح فرمودند. توصیه ایران به خویشتنداری در مقابل اقدام نظامی رژیم صهیونیستی چیزی جز خط تحلیلی دشمن نیست که تنها از حلقوم دشمنان آشکار این مرزوبوم یا مزدوران رسانهای دشمن در داخل شنیده میشود. هر کس مردم ایران را از جنگ تمامعیار میترساند، یا سادهلوحی است که از مشاهده صحنه واقعی درگیری ناتوان است، از این رو باید سکوت اختیار کند و اظهارنظر در این عرصه را به اهلش واسپارد، یا خائن و مزدوری است که دوست دارد با ترساندن ملت از خطر جنگ تمامعیار ترس و اضطراب در دل تودهها بیفکند و با فشار فضای عمومی در نظام محاسباتی تصمیمگیران سیاسی و امنیتی اختلال ایجاد کند.
از سوی دیگر، با توجه به الگوهای رفتاری اسراییل تفسیر دوم باید جدی گرفته شود. نهادها و مسؤولان سیاسی و امنیتی نباید فراموش کنند که اسراییل هرجا خط قرمزی را شکسته، در مراحل بعدی آن خط قرمز را جلوتر و جلوتر برده است. وقتی سید رضی را ترور کرده و پاسخی نگرفته سراغ سردار زاهدی آمده است و هنگامی که فؤاد شکر را ترور کرده و پاسخی درخور نگرفته، سراغ سیدحسن آمده است. حالا هم که خط قرمز حمله به پایتخت ایران را در میانه شب شکسته است، بیتردید جنگ را به داخل مرزها و شهرهای ایران خواهد کشانید.
رژیم متجاوز باید به گونهای تنبیه شود که از کرده خود پشیمان شود آن چنان که دیگر تصور حمله به ایران نیز در ذهنش نگنجد، چه رسد به تحلیل و بررسی آن و سپس اقدام و عمل به آن. پاسخ جمهوری اسلامی به این تجاوز آشکار تنها یک چیز است: اقدام بازدارنده بدون تعلل و شتابزدگی!
●➼┅═❧═┅┅───┄
🆔 @MAbdullahi
رسالت رسانههای جبهه مقاومت: تبیین ضرورت و مطالبه اقدام بازدارنده
🖌 مهدی عبداللهی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچند نظام جمهوری اسلامی در مواجهه با رژیم صهیونیستی گزینههای بیشماری در دست دارد که پاسخ موشکی _که دشمن تجربه کرده و بهاحتمال زیاد تاحدودی هم برای دفاع آماده شده_ تنها یکی از آنهاست. به مخاطره انداختن امنیت کارگزاران رژیم در سراسر جهان، ورود زمینی و باز کردن جبهه جدید، فشار روی همپیمانان منطقهای (بهویژه کشور خائن اردن) و فرامنطقهای، قطع شریان اقتصادی رژیم بهخصوص قطع سوخت آنها، تهدید منافع آمریکا در منطقه و جهان، تنها بخشی از گزینههای پرشمار اعمال فشار به رژیم است. اما نباید عدهای قلم بهدست فضای مجازی برای فرماندهان و متخصصان جنگ سخت نسخه فشردن دکمه موشک یا چکاندن ماشه تفنگ بپیچند. وظیفه فعالان رسانهای، جهاد تبیین و مطالبه انتقام بازدارنده است، اما چندوچون این انتقام سخت، گستره و شکل و سایر جزئیات را باید به اهلش واگذار کرد. جریان رسانهای جبهه مقاومت باید پرچم مطالبه انتقام بازدارنده را در بلندای افق بر دست گرفته، لحظهای آن را زمین نگذارد. اهتزاز این پرچم در دستان ملت سوخت موشکهای نظامی است.
❌ ما دست و بازوی فرماندهان و مرزداران و رزمندگان جبهه مقاوت در سرتاسر عرصههای پیکار با متجاوزان را میبوسیم، و باید مراقب باشیم که خدای ناکرده با دست و زبان مزدوران داخلی و گاه برخی دوستان ناآگاه و خیرهسر، دست این جوانمردان جاودانه تاریخ در پاسخ بههنگام و محکم، بسته نشود یا احیانا بر ماشه نلرزد. تنها مطالبه ما پاسخ بههنگام و بازدارنده است بهدور از تعلل و شتابزدگی!!!
●➼┅═❧═┅┅───┄
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محکمات امام و رهبری تاریخ انقضا ندارد!
رهبر معظم انقلاب:
غلطی از رژیم صهیونیستی سر بزند، جمهوری اسلامی تلآویو وحیفا را با خاک یکسان خواهد کرد
▫️پیافزود
جزئیات اجرایی و عملیاتی با مسئولان امر است
اما اصل برخورد با تجاوز قابل تردید نیست.
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر که ایران را دوست دارد، این ویدئو را ببیند.
گذشت دورانی که...
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
🔴کینه دارد ز محبان علی(ع) قوم یهود
یکتنه خیبرشان را به فنا داد علی(ع)🔴
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
📢 جلسه دفاع #رساله_دکتری با موضوع
«روششناسی تبین فقهی پدیدههای اجتماعی»
🔸زمان: دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۸ صبح
🔸مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع)، سالن جلسات علامه طباطبائی
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
دکتر حسین نصر: اسیر غرب نشویم
نصر در سخنرانی خود تحت عنوان «اسیر غرب نشویم»، از «ضرورت توجه به دانش بومی» سخن می گوید: «البته ما باید علم جدید را بشناسیم. ولی نکته هم این است که وقتی شما چیزی را می شناسید، وجودی دارید، که می شناسد و عالم است. و شی ئی دارید که معلوم است.»
او افزود: «از قرن نوزدهم به بعد، گرفتاری مردم مشرق زمین تاکنون که علوم جدید از اروپا به آسیا آمد این است که «ما» به عنوان یک عامل داننده یا شناسنده عمل نمی کنیم. زیرا «مایی» وجود ندارد. «ما» در آن موضوعی که می خواهیم بدانیم، غرق شده ایم، یعنی اصالت فکری برای خودمان قائل نیستیم. هرچه غربی ها بگویند، همان است.»
«علوم غربی مطلق نیست، این علوم به جهانبینی غربی، و تمدن غربی ارتباط دارد، که اکنون بسیاری از فلاسفه در غرب، متوجه شدهاند که علمشان مطلق نیست.»
«علم به طور کلی با جهانبینی که علم در آن پرورانده میشود، ارتباط دارد. شما به محض اینکه از علم در مکانیک نیوتنی صحبت میکنید، فرضیهای راجع به عالم خلقت کردهاید. اکنون در غرب اندیشمندانی این موضوع را متوجه شده و درک کردهاند.»
کاری که ما باید انجام بدهیم، و امیدوارم که دانشگاه، محل و مرکز انجام چنین کاری باشد، این است که بگوشیم نه فقط یک MIT درجه دوم یا درجه اول بشویم، بلکه باید یک MIT با ریشه ای در فرهنگ ایران تاسیس کنیم. چنانکه MIT کنونی، ریشه اش در فرهنگ مغرب زمین است. آن زمان باید دانش هایی که در دانشگاه MIT کنونی تدریس می کنند، به صورت نقادانه و نه به صورت کورکورانه، بشناسیم.
من کارم فیزیک بوده و در حال حاضر نیز دارم در این حوزه مطالعه می کنم» افزود:«در حال حاضر، نحله های بسیار متفاوت در تفسیر مکانیک کوانتوم وجود دارد. همه نیز گیج هستند که بله، معادلات ریاضی اش درست است، ولی این که دارای چه معنا و تفسیری است، کسی نمی داند. مثل بحث دنیاهای دیگر که از آن هیچ گونه اطلاعی در دست نداریم. توسل به این دست از بحث ها برای این است که بتوانند فرمول های ریاضی را حفظ بکنند.
«از این منظر علم جدید فوقالعاده با بحران جدیدی از نظر فلسفی و فکری مواجه است. و در این میان خیلیها دنبال راه دیگر و جهانبینی دیگری هستند. من این موضوع را سالهاست که مطرح کردهام، زیرا ما میتوانیم آن جهانبینی را از فلسفه خودمان یعنی از فلسفه ملاصدراها، ابنسیناها و میردامادها استخراج کنیم.
او شاهد مثال بحث خود را، نظریه میرداماد در باره زمان می داند که در حال حاضر نیز دارای کاربرد است:
«برای مثال مساله زمان یکی از مسائلی است که مطرح شده و فلسفه غرب در این باره دچار گرفتاری در باره معنا و تفسیر آن شده است. حتی آقای برگسون گفته بود که مهمترین نظریه فیلسوف، نظرش درباره زمان است. این در حالی است که همین میرداماد ما، درباره زمان بحثهایی را انجام داده که نه فقط از نظر فلسفه تاریخ، بلکه برای شرایط کنونی نیز بسیار مفید به فایده است.»
این استاد دانشگاه جورج واشنگتن گفت: «ما باید تلاش کنیم که جنبه عقلانی، فلسفه، فیزیک، منطق ، ریاضیات، و به طور کلی سنت خودمان را بشناسیم و بفهمیم بر چه پایهای بوده است. سپس مبتنی بر آن تلاش کنیم علوم غربی را فرابگیریم. اگر بتوانیم چنین کاری بکنیم، بزرگترین خدمتها را نه فقط به ایران، بلکه به تمام جهان اسلامی کردهایم، زیرا مسأله تنها به ما اختصاص ندارد.»
نصر در ادامه با اشاره به این که «البته الآن گروه هایی در میان مسلمانان هند، و هم در میان هندوها، دنبال این کار هستند» .... ما هم ان شاالله باید همین کار را انجام بدهیم. و جهانبینیای را به وجود بیاوریم، که هم اصالت ایرانی و اسلامی داشته و ریشهاش از تمدن و تفکر خودمان باشد، و هم بتواند راجع به قوانین ترمودینامیک یا کوانتوم صحبت بکند و قدم بعدی را بردارد.»
او افزود: «اگر در چارچوب نظریههای کنونی، دو تا جایزه نوبل هم در فیزیک ببریم، درست است که یک قدم در راه پیشرفت علوم غربی برداشته ایم اما کار دیگری نکردهایم. مثل دانشمند مصری که برنده جایزه نوبل در شیمی شد. این برای تمدن مصر چه اثری داشت؟ به جز این که تا مدتی، به آن افتخار می کردند. اما ما چیز عمیقتری نسبت به آن نیاز داریم و ان شاالله خواهد شد. من 60 سال و به عبارتی تمام عمرم را و زمانی که هاروارد هم بودم، برای این کار گذاشتهام و از این جهت اصلا ناامید نیستم.»
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
📢 رهبر معظم انقلاب:
🔹خودشان بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است، کوچکانگاری آن هم غلط است. آنها قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملّت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.
✏️ رهبر انقلاب:
...مطلب دوّم مربوط به این حرکت شرورانهای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خب، یک غلطی کردند؛ خودشان هم البتّه بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است، امّا توجه داشته باشید که کوچکانگاری آن هم غلط است؛ اینکه ما بگوییم نه، چیزی نبود، اهمّیّتی نداشت و مانند اینها، این هم غلط است. بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد؛ اینها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتیاند؛ اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملّت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملّت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم. کیفیّت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند و آنچه صلاح این کشور و این ملّت است، آن را انجام بدهند. [آنها] باید بدانند ملّت ایران کیست، جوانان ایران چگونهاند. خود این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگیای که امروز در ملّت ایران وجود دارد، امنیّتساز است؛ این را بایستی حفظ کنیم.
🔍 متن کامل را از اینجا بخوانید
khl.ink/f/58113
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
4_5832460945384805651.mp3
11.19M
🌷صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی دیدار خانوادههای شهدای امنیت. ۱۴۰۳/۸/۶
🎙از طریق یکی از سکوهای زیر بشنوید:
castbox | shenoto | سایت
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
26.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فارغ از داوری در خصوص شخصیت آقای علیزاده و نقدهای مختلفی که بر وی وارد است، فهم او از تقابل جبهه مقاومت با جبهه استکبار آمریکایی نسبت به بسیاری از مدعیان رسانهای چند گام جلوتر است.
این تحلیل وی از سخنان مقام معظم رهبری با عنوان "۶۰ کلمه طلایی رهبر" را بشنوید!
#أنظر_إلی_ما_قال
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سیدهاشم صفیالدین (رضوان الله علیه):
قدرت اصیل مقاومت که دشمن از درک آن عاجز است، اندیشهای است که یکی از مهمترین ابعاد آن در اندیشه آیت الله مصباح(ره) متبلور است.
#نظریه_سیاسی_اسلام
#طرح_ولایت
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
روششناسی علم کلام-جلسه چهارم.mp3
33.27M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚روششناسی علم کلام
جلسه چهارم
1. اهمیت معرفتشناسی در سخن میرسید شریف جرجانی و محقق لاهیجی
2. نسبت فلسفه با سایر علوم حقیقی
3. نسبت معرفتشناسی با سایر علوم
4. تعریف و مسائل معرفتشناسی
5. ارزش معرفت به مثابه مسئله اصلی معرفتشناسی
6. تقسیم معرفت به حضوری و حصولی
1403/08/02
قم، جامعة الزهراء سلام الله علیها
#کلام_اسلامی
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi