مدرسه مهارت آموزی مبنا
به نـام خــدای مهربـــان «شهاب دین» حتما نام کتابخانه آیتالله مرعشی را شنیدهاید و درباره زحمتی
اما درست برعکس، با متنی رو به رو شدم به شدت روان و ساده. متن آنقدر خوب پرداخت شده بوده که در شلوغترین روزها، توانستم یکروزه کتاب را تمام کنم. جذابیت شخصیت آیتالله و توان نویسنده در به تصویر کشیدن زندگی ایشان بسیار در ایجاد این جذابیت موثر بود. نویسنده با یک ایده خوب سراغ مرور زندگی آیتالله مرعشی رفته و با زاویه دید اول شخص و استفاده از نام شهابالدین یا سید شهاب، خواننده را به این باور میرساند که حقیقتا خود آیتالله مشغول روایت زندگیشان هستند. کتاب را نشر کاظمی کار کرده است و بهار همین امسال اولین چاپش را زده است.
محتوای کتاب از طرف خانواده آیتالله مرعشی تایید شده است و وجود روایتهای زیبا و اتصال خوب این روایتها باهم، متن کتاب را تبدیل به یک متن منسجم و خوش ساخت کرده است.
اگر این روزها دنبال یک کتاب میگردید که بتوانید به راحتی بخوانید، حتما سراغ «شهاب دین» بروید و از خواندن درباره این عالم بزرگوار حسابی لذت ببرید...
_نجمه حسنیه_
#پیشنهاد_درجه_یک
#کتاب_خوب
💢خبرخوب اینکه،
محفل ۷ منتشر شده است💢
❓با چه موضوعی:
مداحی.
💡خودم به تازگی شروع کردهام به خواندن محفل۷. در این شماره اهالی هیئت تحریریه سراغ گوشههای جدیدی از موضوع «مداحی» رفتهاند و یک عالمه متن با عناوین و دستههای مختلف نوشتهاند. متنهایی جدید که هربار یک گوشه از ماجرای «مداحی، مداحها و روضه» را کشف کرده است...
🔻برای خرید محفل :
https://mabnaschool.ir/product/mahfel7/
به نـام خــدای مهربـــان
«who is hossain?»
همیشه برای من عزاداریهای دیگران، کسانی در جایی غیر از ایران جالب بوده است. اینکه یک شیعه در فلان کشور اروپایی چطور عزاداری میکند و غم دلش را چطور آرام؟ هیچوقت عکسهای فانتزی از گلهای اهدایی جوانان شیعه به غیرشیعیان در دیار غربت گولم نزد. همیشه میدانستم همین بین، در میان این جوانان، یا جایی پشت دوربین عکاسی، هستند شیعیانی که دلشان روضه میخواهد. دلشان عزاداری و گریه میخواهد.
مهدیه یونسی در محفل۷ سراغ این موضوع رفته است. از یک تجربه زیسته حرف زده است. یک عزاداری در هلند. از آرزوهای دلش، از غربت روضه و انتخابهای محدودش. نویسنده با توصیفهای خوب ما را میان یک سالن عروسی در هلند میاندازد و خودش در میانه میدان قدم به قدم همراهمان میآید تا ما را با یک عزاداری متفاوت آشنا کند. عکسهای این روایت تکمیل کننده آناند و فضای ذهنی خواننده را درست همانطور که باید، هدایت میکنند و او را با یک عزاداری متفاوت و یک حس و حال خاص آشنا میکنند. انگار که درست خود خواننده در هلند، صدای مداح افغانی را میشنود...
در میانه خواندن متن مدام فکر میکردم که چقدر نعمت بزرگی داریم! اینکه می توانیم روضه و روضهخوان را باب دلمان انتخاب کنیم. اینکه چقدر اینجا عزاداری میچسبد...
_نجمه حسنیه_
+ روایت مهدیه یونسی را در محفل۷ بخوانید.
+برای تهیه محفل۷:
https://mabnaschool.ir/product/mahfel7/
#محفل
هرکس در خواندن مجله قاعدهای دارد.
- یکی مثل کتاب از صفحه ۱ شروع میکند و تا پایان را میخواند.
- یکی موضوع به موضوع جلو میرود. مثلا اول سراغ بخش داستانها میرود و بعد مصاحبه را میخواند و...
- بعضیها هم پراکندهخوانی میکنند! یک داستان میخوانند و داستان بعدی را شروع نکرده، سراغ مصاحبه میروند و اگر میانه مصاحبه دلشان خواست، سری به بخش معرفی فیلم میزنند و از هربخش یک نوشته را میخوانند و حال هر روزشان تعیین کننده عنوان انتخابیست.
من همیشه متن سردبیر را اول از همه میخوانم. بعد سراغ فهرست میروم و از داستان یا روایتها شروع میکنم.
این قاعده را وقت خواندن محفل هم رعایت میکنم. همیشه از ناخدانوشت و سردبیر نوشت شروع میکنم. بعد روایتها را میخوانم و بعد از آن هربار یک بخش را شروع میکنم.
این قاعده را وقت خواندن تمام هفت شماره #محفل رعایت کردهام. شبیه یک عادت؛ یکجور روتین...
_نجمه حسنیه_
💡@mabnaschoole
مدرسه مهارت آموزی مبنا
هرکس در خواندن مجله قاعدهای دارد. - یکی مثل کتاب از صفحه ۱ شروع میکند و تا پایان را میخواند. - یک
حالا بیایید و بگویید،
محفل جدید را گرفتهاید؟ خواندهاید؟ کدام نوشته را بیشتر دوست داشتید؟
اصلا شما وقت خواندن محفل از کجا شروع میکنید؟ عادت و روتین شما چیست؟
🆔@adm_mabna
#محفل
من خودم از طرفداران روایت «اکسیتوسین» خانم فاطمی هستم🤩
#محفل
مدرسه مهارت آموزی مبنا
هرکس در خواندن مجله قاعدهای دارد. - یکی مثل کتاب از صفحه ۱ شروع میکند و تا پایان را میخواند. - یک
📣میدونستید کانال مجله محفل رو توی ایتا راه انداختیم؟🎊🎊
✅حالا میتونید با خیال راحت از احوالات محفل خبردار شید.
✅درباره متنهای مختلف محفل بخونید و خلاصه یک راه مستقیم برای دسترسی به محفل داشته باشید🤩
🔰لینک کانال #محفل:
@mahfelmag
💢«تربیت خیلی سخت است.»💢
‼️اگر مادر/پدر باشید حتما جمله بالا را خوب درک میکنید.
‼️اگر معلم/مربی باشید مطمئنا تصدیق میکنید که ارتباط با کودکان و نوجوانان نیاز به ظرافتهایی دارد.
قلقهایی که تئوریهای زیبایی برایشان نوشته شده، اما پیاده کردنشان در متن زندگی خیلی سخت است و نیاز به مهارت دارد...
⁉️حالا بگویید،
به عنوان یک مادر، پدر، مربی یا معلم،
چالش این روزهای شما در تربیت چیست؟
🔻🔻🔻🔻
🆔@adm_mabna
#روایت_انسان
مدرسه مهارت آموزی مبنا
💢«تربیت خیلی سخت است.»💢 ‼️اگر مادر/پدر باشید حتما جمله بالا را خوب درک میکنید. ‼️اگر معلم/مربی ب
💢این چند روز پیامهای خیلی زیادی برامون اومد...
🔻چنتا از پرتکرارترین دغدغههارو اینجا براتون میذارم:
به نـام خــدای مهربـــان
«به قدمت تاریخ»
۱.چند روز پیش درباره چالشهای تربیتی پرسیدم. جوابهای متنوعی فرستادید و گپ و گفتهای خوبی باهم داشتیم. چیزی که زیاد میان صحبتها بیان میشد، این بود که فرزاندنمان هیچ ارزشی را قبول ندارند، حرف زدن از اعتقادات با آنها سخت است، صحبت از دین کار دشواری شده و...
حتما میدانید که روایتانسان صِرف بیان تاریخ نیست؛ اینکه بیاییم انسان را از پیش از خلقت روایت کنیم تا فقط یک آگاهی تاریخی پیدا کنیم، دورترین تصور از روایتانسان است. ما در روایتانسان نگاهی کاملا تربیتی داریم. حتی اگر فقط یک فصل از دوره را هم شرکت کرده باشید حتما متوجه حرف من میشوید. برداشتهای تربیتی آقای نخعی از ماجراهای #روایت_انسان خیلی وقتها مورد توجه همهمان بوده و گرهگشای مشکلات تربیتیمان شده است...
مدرسه مهارت آموزی مبنا
به نـام خــدای مهربـــان «به قدمت تاریخ» ۱.چند روز پیش درباره چالشهای تربیتی پرسیدم. جوابها
برای تربیت کودکان و نوجوانها باید از راه محبت جلو برویم.
وقتی به پیامبران، بزرگترین و بهترین مربیان تاریخ، نگاه میکنیم، متوجه میشویم که لسان آنها نرم بوده و عمیقا و از ته دل دلسوز امتشان بودهاند. میبینیم که حضرت نوح ۹۵۰سال دلسوزانه هدایت کردهاند و محبت اولین چیزی بوده است که به امتشان دادهاند. اینکه خدارا بپرستید تا دچار عذاب نشوید، اینکه تا آخرین لحظه پیش از عذاب برای امت نگران بوده و با محبت آنها را انذار می دادهاند...
یا تلاش حضرت موسی در طول ۴۰ سال؛ تلاشی از روی محبت، با نگاهی پدرانه.
پیامبران حقیقتا نگران امتشان بودهاند. اگر به مکالمات قرآنی آنها با امتشان دقت کنیم این نگرانی و محبت توامان را به وضوح میبینم. اگر به مناجاتهای آنها با خدا درباره هدایت قومشان توجه کنیم میفهمیم که اولین ابزار آنها در تربیت محبت است.
حالا ما در دنیای امروز، به عنوان یک مربی، پدر، مادر یا معلم چطور با کودکان و نوجوانانمان حرف میزنیم؟ چقدر دلسوزشان هستیم؟ آیا این محبت از ته دل است یا فقط یک تظاهر ساده است؟
محبت یک شمشیر دولبه است. اگر باشد و ما استفاده کنیم، کودکانمان را جذب میکنیم، فرصت داریم برایشان از ارزشها بگوییم و... ؛ اما خدا نکند این محبت از دستمان لیز بخورد و کس دیگری برش دارد... آنوقت فرزندانمان گوششان به حرفهای آندیگریست...
_نجمه حسنیه_
#روایت_انسان
🔘@mabnaschoole
هدایت شده از مجله مجازی محفل
- 🎤
- تا به حال شده صدایی بپیچد توی سرتان؟!
مثلاً وقتی که توی خیابان راه میروید یا پشت اجاقگاز غدایتان را هممیزنید یا سر کلاس وقتی که سرگرم درس و مشق هستید، یک صدا برود توی مُختان و دائم تکرار شود. میخواهید ازش فرار کنید اما دست میاندازد و قلبتان را در چنگ میگیرد ...
البته ممکن است که این صدا مفرح ذات و ممد حیات باشد و مسرورتان کند یا که نه رنج باشد؛ اشک را گوشهی چشمانتان بیاورد و بغض دستش را بچسباند بیخ گلویتان ... صداها زندهاند و تصویرساز!
📌- چرا تصویر ساز؟!
فرض کنید در یک مجلس روضه هستید. #مداح میآید و شروع میکند به خواندن و شما چشمهایتان را میبندید. از کربلا میگوید، خودتان را یک کنج از بین الحرمین میبینید. روضه میخواند و از طفل شش ماهه میگوید، سفیدی گلوی بچهی خودتان در چشمهایتان ظاهر میشود و اگر پدر باشید و روضهخوان از دختری سه ساله بگوید، تصویر نوازش موهای دخترتان، جلویتان نقش میبندد.
و یا مثلاً در محفلی #مداح مدح امام علی علیهالسلام میخواند و از کنده شدن درب خیبر میگوید، و شما بدنتان مور مور میشود و ماهیچههایتان کمی برجستهتر میشوند و اگر درب چوبی اطرافتان باشد، به اندازهی خیبر، بزرگ تصورش میکنید ... صداها زندهاند و تصویر میسازند؛
در #محفلشماره۷ میخواهیم درمورد یک طیف شخصیت صدا ساز صحبت کنیم. از آنهایی که صدایشان در سرتان میپیچد و همراهتان میآید. آنها #مداح ها هستند. میخواهیم ریز بشویم در زندگی روضهخوانها و روضهخوانی و بدانیم که دنیایشان چطور است و زندگیشان چگونه سپری میشود.
امید است که به لطف خدا بتوانیم حق مطلب را برسانیم . . .
📍لینک محفل مجازی شمارهی ۷👇🏻؛
- https://mabnaschool.ir/product/mahfel7/
📝 @mahfelmag
مدرسه مهارت آموزی مبنا
به نـام خــدای مهربـــان
برای نوشتن در فضای مجازی، اولین نکتهای که باید رعایت کنید «کوتاه نویسی» است. کاربرهایی که عادت به خواندن متنهای کپسولی و دیدن ویدئوهای یک دقیقهای کردهاند، حوصله خواندن متنهای طولانی ندارند.
منظورم از متن کوتاه چیست؟
بسته به بستری که میخواهید در آن بنویسید، این تعریف متفاوت است. بعضی شبکههای اجتماعی محدودیت کلمه دارند و این کار شما را راحتتر میکند. اما به طور کلی متنی که مینویسید یک ویژگی اصلی باید داشته باشد: اینکه مخاطب برای دیدن همهی متن، نیاز به اسکرول کردن نداشته باشد. چنین متنی حدود ۲۰۰تا۲۵۰ کلمه است.
اگر اهل نوشتن باشید، خوب میدانید کوتاه و خوب نوشتن چقدر سخت است. اینکه بتوانید منظورتان را بگویید و همزمان خوب و کوتاه هم بنویسید یک مهارت است. پس برای کوتاه نوشتن لازم است تمرین کنید.
البته حواستان باشد مخاطب و موضوعی که میخواهید درباره آن بنویسید هم بسیار تعیینکنندهست...
_نجمه حسنیه_
#نوشتن_در_فضای_مجازی
💢فکر کردن به این اتفاق شیرین است؛ قند توی دلمان آب میکند.💢
‼️فکرش را بکنید!🤩
پیام ظهور را به عنوان اولین نفر و به صورت مخفیانه به شما اطلاع دادهاند؛
❓شما چه باید بکنید؟
✅باید این پیام محرمانه را به یک دوست یا آشنا اطلاع دهید.
❗️فقط حواستان باشد که این پیام باید غیر مستقیم باشد؛ چون هنوز این اتفاق علنی نشده است؛ و پیام شما توسط نیروهای اطلاعاتی دشمنان در حال رصد است.
🔰این پیام غیرمستقیم را برای ما ارسال کنید و در چالش پیام محرمانه ظهور شرکت کنید:
@adm_mabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«خیلی سریع و سبک آماده سفر شو؛ دارم میام دنبالت؛
باید بریم مکه... »
💡دوست دارید تو اون روز رویایی، این پیام رو واسه کی بفرستید؟
💡این ویدئو رو واسش ارسال کنید و برای زمینهسازی اون روز بزرگ، با هم عهد محکم ببندید...
➕ این کلیپ رو با صدا و پیام شما ساختیم. از همهتون برای پیامهای زیباتون ممنونم. پیامها خیلی زیاد بود. اما بخاطر محدودیت زمان کلیپ مجبور شدیم فقط یکتعداد محدود رو کار کنیم.
#نویسندگی_خلاق
💢«کلمه یا بازی؟»💢
🟣روزهای آخر سال، وقت گرفتن تصمیمهای بزرگ واسه سال جدیده.👌
🟣آماده یه تصمیم جذاب و سرنوشت ساز، واسه سال آینده هستید؟
🟣چون، ثبتنام ترم بهار دوره «نویسندگی خلاق» مبنا از امشب شروع میشه😎
🔔گوش به زنگ باشید و کانال رو چک کنید.