eitaa logo
🇮🇷مادران میدان🇮🇷
707 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
191 ویدیو
44 فایل
🌱 امام خمینی(ره): «.... اگر در طول انقلاب وفاداری و عواطف و حضور زنان در میدان های مختلف، در راه پیمایی‌ها و انتخابات‌ها نمی بود، یقینا این حرکت عظیم مردمی، نمی توانست این گونه شکل پیدا کند.» مدار مادران انقلابی(مادرانه) ارتباط با ما: @M_borzoyi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نجات اقتصاد با !!! ⁉️ باید تحریم‌ها برداشته شود تا سرمایه خارجی بیاید تا مشکل آب خوردن حل شود!!! 🔶 برشی از سخنرانی با محوریت کتاب آیا می‌شود اقتصاد کشور را با سرمایه‌گذاری خارجی نجات داد؟
.... 🇮🇷 تحریم مثل زلزله هست. خرابی ناشی از زلزله به خاطر نقص در بنا هست. 🇮🇷 تحریم، نقص‌های اقتصاد ما را آشکار می‌کند. 🇮🇷 با راهکارهایی مثل مدیریت زنجیره تامین، آبیاری زیر سطحی، کشاورزی مشارکتی بسیاری از مشکلات کشاورزی حل می‌شود. 🇮🇷 تحریم، به جای اینکه اقتصاد ما را فلج کند ذهن مسئولین را فلج و قفل کرده است. 🇮🇷 قفل‌های ذهنی مسئولین عامل اثربخش کردن تحریم‌هاست. شجاع باشد و از تحریم نترسد. 🇮🇷 کلیدی میخواهیم که قفل ذهن مسئولین را باز کند. 🇮🇷 آن گلوگاه‌ها آن مانع‌هایی که اقتصاد ایران را محدود کرده، تحریم نیست، بلکه تامین مالی، تامین اجتماعی، مالیات، مجوزهای کسب و کار، زیرساخت‌های فیزیکی، بی‌ثباتی، تورم بالا، ضعف قوانین و... این‌ها موانع اصلی مشکلات اقتصادی است. 🇮🇷 ۳۵ بار در طول ۲ سال، مقررات درباره فولاد عوض شده است. 🇮🇷 قوانین تولید را به دلار گره نزند. وقتی قوانین تولید را به دلار گره بزنیم تحریم‌ها را اثر بخش کرده‌ایم. 🇮🇷 دغدغه‌ی مردم را در سطح فناوری فضایی و ماهواره‌ای برساند نه قرارگاه مرغ..... 🇮🇷 از نظرات به حق کارشناسی استقبال کند. گاهی حل مشکلات به صورت کاملا حرفه‌ای و کارشناسانه به دولت ارائه می‌شود و در جلسه به تصویب همه میرسد جز یک نفر که حاضر نمی‌شود امضا کند و مشکل همچنان باقی می‌ماند. 🇮🇷 برای سرمایه گذاری ذهن مردم را به سمت بورس و ارز و دلار شرطی نکند. 🇮🇷 به جای توسل به غرب و یا توسعه و ترمیم فیزیکی و ظاهری امور به اصلاح سازوکارها بپردازد. زیرا هیچ هزینه‌ای ندارد و دولت را قادر به مدیریت تحریم میکند. 🇮🇷 بار تحریم را به دوش مردم نیندازد. مدیریت تحریم وظیفه دولت است.
نامزدی را گفتند: چگونه مشکلات تولید را حل می‌کنی؟🤔 گفتا: هیچ گونه.😳 گفتند: راهی برای حل مشکل مسکن توانی یافت؟🤔 گفتا: اصلاً🤨 گفتند: کنترل تورم را بلدی؟🤔 گفتا: «من بلد نیستم!»😰 گفتند: برنامه‌ات چیست؟🤔 گفتا: برنامه کیلویی چند؟😟 گفتند تو که راهی نمی‌دانی، چه طور حل مشکلات مملکت می‌توانی؟🤔 گفتا: چند دو قطبی کاذب ایجاد کردمی و شعار دهن‌پرکنی سردادمی و چهارتا دروغ به رقیب می‌بندمی.😱 همه سرشان گرم می‌شود و نمی‌فهمند کِی و چگونه مرا برگزیدندی.😓😓😓 بعد به ریش همه خندیدمی...😁😁😁 و با همین روال مملکت را هم اداره کردمی...😁😁😁 به همین راحتی!😎 به همین خوشمزگی!😋
🔹آیت الله حائری شیرازی 🔸خدا چگونه به انقلاب اسلامی کمک می کند؟ من به شما می گویم روی این مسئله دقت بکنید: «این مملکت صاحب دارد»، یک پرانتزی هم برای صاحب آن باز بگذارید!! ✅ در مورد این قسمت هایی که مربوط به ما نیست، نگران مدیریت اینها نباشید. در آنچه که از حد ما خارج است، راحت بخوابید! هیچ نگران نباشید. 👈 در آنچه که در حد توانمان است، باید بی خوابی بکشیم و خوابمان نبرد؛ اما در مواردی که در حد توانمان نیست، نگران نباشیم. ❇️ «ان تنصروا الله ینصرکم» یعنی: «ان تنصروا الله [فی ما تستطیعون]، ینصرکم [فی ما لا تسطیعون]» [اگر خدا را در آن مسائلی که در توانتان هست یاری کردید، خدا شما را در مسائلی که در توانتان نیست، یاری می کند] 🔸 حملۀ آمریکا به طبس، "خارج از حدّ ما" بود؛ جزء "حدّ خدا" بود و برای همین، طوفان را آورد. اما دیگر اینجوری نیست که هر دفعه می رویم در عملیات، خدا یک طوفانی بفرستد و آنها را از بین ببرد. آنها حدّ خود ما است. شهید می دهیم و طبیعی است که بدهیم. چرا؟ 👈 چون روش تربیتی خدا این نیست که ما را "تنبل و پرتوقع" بار بیاورد. در آن مقطع که شما ناتوان هستید، روی توانایی خدا حساب بکنید. درست هم هست. اما وقتی شما از آن مقطع گذشتید و توان پیدا کردید، حتما باید از استفاده کنید. 💢 اگر یک دست غیبی پیدا شده بود و صدام را با یک نفرین از بین برده بود، حالا کجا بودیم؟ هیچ جا! هیچ جا! هیچ جا! حالا دیگر قاسم سلیمانی را نداشتیم! چون قاسم سلیمانی را به خاطر این فشارها به دست آوردیم. به دلیل اینکه شب تا صبح در اتاق جنگ نشسته بدست آوردیم. 💥👈 بهترین کمک خدا، همین نوع است که به آدم کمک نکنند! «خیر الناصرین» یعنی همین! اگر خودت می توانی، به تو کمک نمی کنم. بکن و اگر نکردی هم چوبش را خواهی خورد! اینها «لطف خفی» است و آنها «لطف جَلی» است.
به چه کسی رأی بدهم؟
🔻 رأی‌دادن، حق‌الناس و تکلیف اجتماعی است نه یک حق شخصی دلبخواهی! چون در سرنوشت جامعه اثر دارد 🔻 غارت بیت‌المال جرمش بیشتر است یا سرکار آوردن «مروجین غارتگری» با رأی‌ندادن یا رأی‌دادنِ غیرمسولانۀ ما؟ 📌 پرسش و پاسخ در فضای مجازی، پیرامون انتخابات ➖غربگراها مفهوم آزادی و برخی امور سیاسی مثل انتخابات را به‌عنوان یک «حق» بیان می‌کنند و این محل سوءاستفادۀ قدرت‌ها و فریب ملت‌ها قرار می‌گیرد که نتیجه‌اش روی کار آمدنِ بدترین مسئولین است. ➖وقتی می‌گویند «انتخابات یک حق است» یعنی می‌توانی از آن صرفنظر کنی یا هرطور که خواستی با آن برخورد کنی! اما از نگاه دین، انتخابات یک تکلیف است و این اختصاص به دین‌داران هم ندارد؛ همۀ افراد عاقل جامعه باید این‌کار را انجام بدهند و الا یک «حق عمومی» را ضایع کرده‌اند. ➖انتخابات در واقع حق‌الناس است چون به سرنوشت جامعه مربوط است. اگر من در انتخاب خودم یا در فعالیت‌های انتخاباتی، درست عمل نکنم، حق‌الناس را زیر پا گذاشته‌ام. اگر این مسئولیت اجتماعی خود را نادیده بگیرم و جامعه صدمه بخورد، اینجا حق‌الناس ضایع شده است. ➖عدم شرکت در انتخابات، عدم فعالیت انتخاباتی و عدم بررسی برای رسیدن به تشخیص صحیح، مثل «نماز نخواندن» نیست که یک امر شخصی باشد، در اینجا یک مسئولیت اجتماعی ندیده گرفته شده و شاید جرمش سنگین‌تر از جیب‌بری و حتی غارت بیت‌المال باشد؛ اگر شما با بی‌مسئولیتی خودتان، کسانی را سرِ کار بیاورید که غارتگری بیت‌المال را رواج می‌دهند. 👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۲.۲۷ 👈🏻متن کامل: 📎 Panahian.ir/post/6810 ؟
1_1031572723.mp3
1.95M
رگ حیات صهیونیست‌ها، سازشکارانی هستند که در منطقه هستند! به سازشکاران رأی نمی‌دهیم.
سید یاسر جبرائیلی کارشناس مسائل راهبردی در کانال خود در مورد مشکلات پیش آمده در حوزه برق در روز‌های اخیر و اعمال محدودیت‌ها در این خصوص نوشت: عامل قطعی برق ارتباطی با مساله کم‌آبی ندارد و توافقنامه پاریس عامل قطعی برق است. تلقی عمومی از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده این ایام ناشی از کم‌آبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاه‌های آبی تولید می‌شود و ذخیره آب پشت سد‌ها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمی‌تواند دلیل این خاموشی‌های گسترده و سراسری باشد. واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کم‌کاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست. لازم به ذکر است که دولت دوازدهم در توافقنامه پاریس تعهد داده که سوزاندن سوخت‌های فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. طبیعی است وقتی در توافقنامه تعهد می‌دهیم یا باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کنیم، یا طرح‌هایی را برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوخت‌های فسیلی اجرا نماییم. رضا اردکانیان وزیر نیرو نیز سال گذشته گفته است: "منطقی نیست برای ۲۰۰ ساعت زمان پیک مصرف در طول سال، چند هزار میلیارد تومان برای هزاران مگاوات اضافه تولید سرمایه گذاری کنیم"؛ لذا بر اساس یک برآورد مصرف کنندگان از هر ۲۴ ساعت خاموشی ۴۱۷ میلیارد تومان خسارت میبینند. آیا این خسارت هنگفت منطقی است؟ همچنین فروردین سال ۹۵ چیت چیان وزیر وقت نیرو در دیدار با "میگوئل آریاس کانتیته" کمیسیونر آب و هوا و انرژی اتحادیه اروپا، "قطع ارتباط توسعه بخش برق از انتشار گاز‌های گلخانه ای" را از روش‌های تطبیق پذیری ایران با آثار تغییر اقلیم" اعلام کرده است؛ این به معنای توقف توسعه نیروگاه‌های حرارتی در ایران است!
خانوما ؛ پرچم بالا 🇮🇷😎 بریم چند نمونه پیشرفت علمی : قبل انقلاب👈 بعد انقلاب بخونیم 😉 ؟؟؟ حاضری؟؟؟ رشد نویسندگان زن= ازفقط 11نفر👈 به 28000 نفر 👏👏👏 رشددانشجویان و تحصیلکردگان زن= از6% 👈 به 50% 👏👏👏 رشد تعداد پزشکان زن= از 590 نفر به👈30هزار نفر 👏👏👏 رشد وکلای زن= 39زن وکیل به 👈25،000زن وکیل✌️ 👏👏👏 رشدقضاوت زن= از30 نفر👈 به 1000نفر✌️ 👏👏👏 رشد عضو هیات_علمی زنان= کمتر از100 استاد دانشگاه زن به 👈21000 استاد دانشگاه زن✌️ 👏👏👏 رشد سازمان های غیردولتی زنان= از 10👈به 2000 👏👏👏 رشد کارکنان زن عاااالی رتبه= %11👈 به 42% 👏👏👏 😃 شما یادتون نمیاد !!! یه زمانی شاه مملکت میگفت : زن ها لیاقت این رو ندارند که حتی آشپزخوبی باشند ....😳😔😒 چه جسارتا 🤨!!!!!
افسران جنگ نرمی که انگیزه دارند، نباید معطل کسی شوند و یک اصل را برای خودشان قرار دهند و بر مدار آن حرکت کنند. در کار فرهنگی علاف کسی نشوید، این را خود قران می‌گوید: «قُل إنّما اَعُظکُم بِواحده». می‌گوید ای پیامبر من فقط یک توصیه به شما می‌کنم. اعظکم، وعظ می‌کنم شما را، توصیه می‌کنم. بُواحده یعنی یک کلمه. می‌گوید پیغمبر بگو حرف من فقط یک کلمه است. أن تقوموا، که قیام کنید لله یعنی اهل تحرک باشید، اول باید تحرک داشته باشید. ثانیاً تحرک‌تان چی باشد؟ لله باشد، برای خدا باشد، با معنویت باشد. مرحله بعد می‌گوید چی؟ مَثنا، حتی‌الامکان به صورت جمعی و نه فردی.  آیت‌الله سعیدی یک نامه‌ای دارد به امام خمینی(ره) آن زمان که ایشان در نجف تبعید بودند، در آن نامه این گونه می گوید که همه تو را تنها گذاشتند، حتی یک نفر هم از بزرگان در کنار تو نبود و تو تنهای تنها قیام کردی. امام نهضت را تک و تنها شروع کرد شما هم معطل کسی نشوید. تلاش بکنید که دیگرانی هم به تیم خودتان اضافه کنید، اما معطل نشوید. «والذّینَ جاهدوا فینا لَنهدینهم سُبلنا» این‌ها را ما باید در عمل باید تجربه کنیم. این‌ها فقط برای این نیست که بخوانیم مثلاً ثواب ببریم. زیبایی سبک زندگی دینی این است که باید این‌ها را تجربه کرد. باید بگویی خدایا من این آیه را در زندگی چشیدم، تجربه‌اش کردم. ما به رزق لایحتسب معتقدیم، یعنی آن جایی که همه فکر می‌کنند بن‌بست است، یک دفعه می‌بینی که یک راهی باز می‌شود. این را باید تجربه کنید. خود فرد باید این گزاره‌های ملکوتی را بیاورد در زندگی ببیند که آیا واقعیت دارد یا ندارد، أن تَنصُرُ الله یَنصُرکُم واقعیت دارد یا ندارد، این‌ها چیزهایی نیست که صرفاً با سخنرانی بشود به دست آورد. وحید جلیلی با چه نگرشی کار فرهنگی کنیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامعه‌ای صالح می‌شود، که افراد صالح بر آن حکومت کنند. افراد منزه، جامعه را منظم می‌کنند. ؟
❓آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانه‌ها را بزنیم و روشنگری کنیم؟ ✅ شاخص بلوغ انسان «» و « نسبت به جامعه» است. ✅ علامت بلوغ یک انسان این است که بفهمد زندگی‌اش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد. ✅ انسان نه‌تنها نسبت به جامعه، نباید باشد و نباید جامعه‌ترس یا جامعه‌گریز باشد، بلکه باید نسبت به جامعه، حساس باشد و کند. ✅ مانسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم. متأسفانه در هیئت‌ها و مساجد ما اصلا ًاین رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا ، مثل حضرت زهرا(س) که روشن‌گری می‌کرد، برویم تک‌تک باافراد مختلف، صحبت کنیم وروشن‌گری کنیم.» ✅ اگر شمابگویید:«یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم وشما را یاری می‌کردیم» خواهند فرمود: «الآن هم مثل همان زمان است!شما ببینید من، در آن زمان چه‌کار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید.» ✅ برخی از ما حتی این‌قدر زحمت نمی‌کشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر بگیریم وگفتگو کنیم! یا در شبکه‌های اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم وروشن‌گری کنیم! ✅ آیت‌الله شاه‌آبادی(ره)-استادحضرت امام(ره)- می‌فرمود: راه این است که هرکسی برود را به این راه بیاورد (شذرات‌المعارف/ص۶۱) ✅ آیا شما تا بحال شده است که به‌خاطر خدا بروید درِ یک خانه‌ای را بزنید و آنها را به حق دعوت کنید و آنها نپذیرند یا مسخره کنند؟ یا بگویند: «اصلاً چرا آمدی درِ خانۀ ما را زده‌ای؟» وشمادست خالی وبی‌نتیجه برگردی؟ آیا تا حالا در این راه، حرف تلخ شنیده‌اید؟!!! ؟ روشنگری به سبک مادرمان، حضرت زهرا (س)
امام علی علیه‌السلام: "اگر مردم می‌دانستند که‌ در قربانی چه آثار و برکاتی است، قطعاً قرض کرده و قربانی می‌کردند. اولین قطره‌ای که از خون قربانی بر زمین ریخته می‌شود، گناهان صاحب آن قربانی آمرزیده می‌شود." 🧕 مجموعه مادرانه در نظر دارد با همت و مشارکت خیرین عزیز، سنت حسنه قربانی را به جای آورد. با نیت؛🔻 💠 باز شدن گره از مشکلات مردم عزیز و قدردان کشورمان، 💠 پیروزی نهایی و قطعی جبهه مقاومت فلسطین و نابودی اسرائیل غاصب و 💠 حضور پرشکوه و بابصیرت مردم در انتخابات پیش رو که منجر به روی کار آمدن دولتی کارآمد و انقلابی و مدافع حقوق مستضعفین شود، انشاءلله. ⚜ به قدر توانمان سهیم🤝 باشیم در این امر خیر با واریز مبلغی هر چند اندک، به شماره کارت:🔻 5041721015923908 به نام: طاهره شیرخانی 🔻مهلت واریز وجه: نیمه خرداد ۱۴۰۰ ✅ باشد که دعای خیر حضرت بقیة الله الاعظم شامل حالمان گردد. الهی آمین 🤲
1_1030472817.pdf
44.6K
شبهات محوری ضد مشارکت حداکثری در انتخابات و پاسخ‌ها
1_1030049860.pdf
251K
راهنمای سریع پاسخ به شبهات