در خانوادههای مذهبی بچهها را خیلی از اوقات از سر محبت وادار میکنند به نماز، از سر محبت وادار میکنند به حجاب. میگوید مامان را دوست داری؟ بابا را دوست داری؟ میگوید آره. میگوید من میخواهم بروم نماز. میگوید خب من هم تو را دوست دارم میآیم نماز. خب یک خانوادۀ مذهبی بچه هم به بابا و مامان علاقه دارد از سر علاقه رفتارهای خوب خوب انجام میدهد. بابا و مامان هم یادشان میرود این را ادب کنند. وقتی که چهارده پانزده شانزده ساله شد ودید یک چیزهای دیگر هم دوست دارد به خاطر رفقایش میآید جلوی همین پدر و مادر می ایستد به خاطر هوسبازیهایش میآید همین نماز را هم ترک میکند. میگوید بچۀ من خوب بود ها! حالا بد شد.
شما همان زمانی هم که شما را دوست داشت باید طبق ادب او را بار میآوردی. مامان من تو را دوست دارم، بابا من تو را دوست دارم. الآن میخواهم بیایم اینجا، الآن میخواهم بیا اینجا. نه، ادب شما این است. شما باید این کار را بکنی. شما حسابت با من فرق میکند. نه در ارتباط با تأسّی دربارۀ نماز. خب بله نماز را مثل من بخوان، اما ادب نماز را بهش یاد بدهیم. خب حالا چادرت را جمع کن کوچولوی من. یک چهار تا آداب توی خانه وضع کنیم به بچه بدهیم. نگوییم بچهام بگذار راحت باشد من چادرش را خودم جمع میکنم. نه! بچه باید از هفت سالگی شروع کند به مؤدب شدن. آئیننامه رفتار کردن. بچۀ من، جلوی هر بزرگتری رسیدی دستت را دراز نمیکنی ها! بزرگتر باید دستش را دراز بکند بعد شما. ولی شما زودتر باید سلام بدهی ها! آقا تا میتوانید ادب به بچه یاد بدهید.
آمدند خانۀ امیرالمؤمنین علی(ع) مهمان بودند با پدر و پسر، بعد حضرت آب ریخت دست پدر، دست پسر نریخت، فرمود پسرم آب را بریز دست پسر. بعد برگشت به آن پسر فرمود که من نمیخواستم به تو بیاحترامی کنم ها! ادب رعایت کردم. من چون برای پدرت آب ریختم احترام پدر تو با تو مساوی نیست. احترام پدر تو بیشتر است. پس من برای تو آب بریزم تو و پدرت را مساوی گرفتم. پسرم برای تو آب میریزد. نمیخواستم به تو بیاحترامی کنم، میخواستم به پدرت احترام بگذارم جلوی چشمهای تو.
حالا راستی نگفتید، ادب نسبت به پدر را کی باید به بچهها یاد بدهد؟ مادر. ادب به مادر را کی باید به بچه یاد بدهد؟ پدر. هر دو تا الحمدلله کوتاهی میکنیم. هر دو تا. بابا شما دعوا داری با مامانِ، شما با خانمت دعوا داری، به بچهها چه؟ بچهها چرا باید عاق بشوند بیچاره بشوند؟! بچه باید بهش بیاحترامی نکنی. به بچهات ببین! حساب من با مامانت دعوا داشتم فرق میکند با تو ها! تو بلند شو جلوی مامان، دست مامانت را ببوس این فلان فلان شده را. ببین! دعوا هم داشتی به بچه بگو احترام مامان را حفظ کند.
جالب است یک خانههایی هستند، مثلاً بابا میآید خانه، مامان به بچهها نمیگوید بابا آمد بلند شوید جلوی بابایتان. خیلی عجیب است. آنوقت این مادرِ دوست دارد پسرش، دخترش خوشبخت بشوند. اینجوری خوشبخت میشوند؟ این به بابایش احترام نگذاشته، آنوقت میخواهی خوشبخت هم بشود. پدرها حواستان باشد ها! درست است مامان مهربان است، ولی این بچه اگر یاد بگیرد به مامان ادب رعایت بکند، بچهات خوشبخت میشود، روزیاش زیاد میشود. حالا مامان مظلوم است، میگوید حالا ول کن، همین که بچهام من را دوست دارد کافی است. مامانها اینجوری هستند. بچهام من را دوست دارد کافی است. اصلاً کافی نیست مامان! بچه باید به شما ادب باید رعایت بکند. ادب مامانت را رعایت کن. وای! چی میشود زندگی با ادب؟!
خیلی ادب زیباست، خیلی زیباست. تا میتوانید ادب به بچه یاد بدهید. یک چهار تا آداب توی خانه وضع کنیم به بچه بدهیم. نگوییم بچهام بگذار راحت باشد من چادرش را خودم جمع میکنم. نه! بچه باید از هفت سالگی شروع کند به مؤدب شدن.
#گفتار_تربیتی
#استاد_پناهیان
❇️ مي دونستين يكي از روش هاي خيلي خوب براي اينكه درس بچه ها تثبيت و ملكه ي ذهنشون بشه چيه؟🤔 ✴️ اينه كه 🤓 ✅ ١) مسئوليت بخشي از تدريس ها رو به عهده ي خودشون بزاريم😍 ✅ ٢) حتما مشاركت اون ها رو به كار بگيريم 😉 ✅ ٣) از ايده هاي خلاقانه شون استفاده كنيم 🥰 🎗ما توي كلاس اول مون اين كارو شروع كرديم و داريم انجام ميديم 🥳يعني آموزش الفبا رو اونم به صورت مجازي به عهده ي خود دانش آموزان گذاشتيم🥳🤩 💖دختران با اراده و قوي ما هم واقعا تا اينجا نشون دادن خوب از پس كارهاي سخت برميان🤩💪🏻 🥰 و اين داستان ادامه دارد...😉 # اولي_هاي_قوي_و_با_اراده #به_وقت_مسئوليت_پذيري
من درس را زندگی می کنم📚📚 یعنی زندگی روزمره ما تبدیل شده است به یک *آزمایشگاه ریاضی و علوم،کلاس ادبیات و کارگاه مطالعات اجتماعی*
🍲🎂🍰☕️🍺🍽🏓🚗📊📏📐
خانواده ام را به یک عصرانه علمی دعوت می کنم😋🔎🔎🔬🔬🔦🔦
فکر می کنم و با وسایل موجود در خانه یک خوراکی هیجان انگیز آماده می کنم. 👌
✅به آزمایشگاه علومم می روم و تبدیل حالت های مختلف ماده را بررسی می کنم و در نهایت با استفاده از علم ریاضی و مبحث کسر ، عصرانه را به قسمت های مساوی تقسیم می کنم.
و چه چیزی لذت بخش تر از لذت یادگیری عمیق و پذیرایی از خانواده❤️❤️
#آموزش_اکتشافی_هدایت_شده
#تبخیر_انجماد_ذوب
#کسر
#مسئولیت_پذیری
🔔 🔔 🔔 🔔 🔔 🔔
🥳شروع ثبت نام کلاس هیجان انگیز شادزی
🎾شادزی یه کلاسی شاد و متفاوته برای روزهای پاییزی🍂🍁🍂
🏆ورزش، شادی،یادگیری در کنار زندگی🏆
😉کلاسی مهیج و پرهیجان با هدف کسب مهارت های اجتماعی و آداب زندگی اسلامی از طریق بازی های حرکتی(به صورت وبینار)
✅ ویژه دختران ۷ الی ۱۲سال
✅ دوره ۸جلسه ای
⏰ چهارشنبه ها ساعت ۱۵:۱۵ الی ۱۶
📝حضرت علی (ع) می فرمایند:
(کودک هفت سال آزاد است و هفت سال مورد ادب و توجه و هفت سال دیگر مورد خدمت و یاور است)
🌺بحار الانوار جلد۲۳ص۶۵ 🌺
📌 اهداف دوره:
🔸افزایش تحرک و قوای جسمانی
🔸ادب آموزی
🔸تعقل و القای هدفمندی در انجام هر کار
🔸تقوت عزت نفس
🔸تقویت ابتکار و خلاقیت
🔸تقویت روحیه همکاری و همدلی و .....
🔴 شروع : از ۱۹ آذر ماه
🎓 با مربیگری سرکار خانم فرهمند
🏡 مکان : منزل تک تک شما عزیزان(دوره مجازی)
کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق:
👈 واتساپ ۰۹۱۰۸۳۴۲۰۰۵
👈 اینستاگرام
@donyae.koodaki
🔔 🔔 🔔 🔔 🔔 🔔
#معرفی_کلاس
#کلاس_انلاین
#کلاس_مجازی
#کلاس_ورزشی
#کلاس_شادزی
#کلاس_هدفمند
📺 * سواد رسانه ای و خانواده (۱) *
مقدمه
🍬شکلات را از غریبه ها نگیرید، حتی در فضای مجازی
هنگامی که والدین گمان می کنند فرزندشان تنها کاری که باید برای حفظ امنیت خود انجام دهد، قبول نکردن شکلات از غریبه ها یا احتیاط هنگام عبور از عرض خیابان و توجه به عبور و مرور ماشین های سواری است؛ به یاد داشته باشید که امروزه با گسترش کاربرد فضای مجازی در زندگی نسل جدید لازم است به کاربردهای فوق العاده مفید و تهدیدات بسیار خطرناک فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی هم توجه داشته باشیم. لازم است به فکر اِعمال سطح جدیدی از امنیت و حفاظت از فرزندان خود در عصر دیجیتال باشیم تا فرزندان ما به یاد داشته باشند که هم چنان نباید شکلات را از غریبه ها بگیرند حتی در فضای مجازی! برای برقراری امنیت بیشتر فرزندانِ خود ابتدا باید آنها را با فرصت ها، مزایا و استفاده های مفید از فضای مجازی آشنا کنیم و از طرف دیگر تهدیدات و مضرات لوازم دیجیتالی و فضای مجازی را برای آن ها بیان کنیم تا بتوانیم فرزندان عزیز خود را به نحو صحیح در راستای استفاده درست و مفید از فضای مجازی راهنمایی کنیم. بر این اساس دبستان تسنیم محبت برای آشنایی بیشتر خانواده ها با مزایا و آسیب های فضای مجازی مهارتهای سواد رسانه ای را در حوزه های مرتبط با این فضا( مصونیت از آسیب های فضای مجازی و راهکارهایی برای استفاده از فرصت های فضای مجازی) برای مخاطبان گرامی دبستان تبیین نموده است. لذا توصیه ما به تمام والدین و مخاطبین مدرسه این است که مطالب کانال را با دقت مطالعه کنند و مطمئن باشند که این راهکارها برای تأمین امنیت در فضای مجازی راهگشا و مؤثر خواهد بود.
#سواد_رسانه
#خانواده_فرزند
ادامه دارد.
💠💠💠دپارتمان فکر ورزی تسنیم برگزار میکند
🌱دوره ی تخصصی تربیت مربی اقتصاد کودکان و نوجوانان با رویکردی متفاوت 🤩
برای والدین، مربیان و دغدغه مندان حیطه های تربیتی کودک و نوجوانان🧕
به صورت مجازی در 4 جلسه ی یک ساعته👩💻
مدرس دوره👩🏫:سرکارخانم الهام باقری
✅ مدیر دپارتمان فکر ورزی مدرسه تسنیم محبت
✅ مولف کتاب تربیت اقتصادی کودک
✅پژوهشگر در حیطه ی کودکان و نوجوانان
✅ مجری و برگزارکننده ی سلسله کارگاههای اقتصاد کودک و فکرورزی
با ارائه مدرک از دپارتمان فکرورزی مدرسه ی تسنیم محبت📜 در صورت قبولی در آزمون پایان دوره📝
ظرفیت کلاس محدود بوده و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند😊
هزینه ی دوره 150 هزار تومان💶
تخفیف 35 درصدی ویژه ی 5 نفر اول ثبت نام 🤩
تخفیف 15 درصدی ویژهی 5 نفر دوم ثبت نام🤑
شروع دوره:از24 آذر روزهای دوشنبه ساعت 14 تا 15🕑⭐️
جهت ثبت نام و هماهنگی در پیامرسان های بله و واتساپ به شماره زیر پیام دهید
٠٩١٩٤٨٩٨٧٣٢
@tasnimmohabat
🎈🎈🎈🎈