#آئین_نامه_تاسیس_مدارس_هیئت_امنایی
🔻#ماده_۲ـ اعضای هیأت امنای مدرسه:
1️⃣مدیر مدرسه (دبیر هیات امنا)
2️⃣یکی از معاونان آموزشی مدرسه به انتخاب مدیر مدرسه
3️⃣ یک نفر از کارکنان آموزشی و یک نفر از کارکنان پرورشی مدرسه به انتخاب شورای معلمان
4️⃣ رییس انجمن اولیا و مربیان مدرسه
5️⃣یک نفر از اولیای دانشآموزان به انتخاب انجمن اولیا و مربیان مدرسه
6️⃣دو نفر از صاحبنظران و کارشناسان آموزشی یا #فرهنگی ترجیحاً از #استادان_حوزه، دانشگاه یا مدرسان مراکز تربیت معلم و آموزشکدههای فنی و حرفه ای (در مدارس خیرساز، یک نفر به پیشنهاد خیّر و یک نفر با معرفی مدیر و تایید سایر اعضای هیات امنا)
7️⃣ یک نفر از خیرین و یا معتمدان محل (در مدارس خیرساز، خیر یا نماینده خیر)
8️⃣یک نفر از اعضای شورایاری محله یا موسسات و مراکز فرهنگی، ورزشی و مذهبی محل (مانند #مسجد)
9️⃣ یک نفراز مدیران یا اعضای هیات مدیره مراکز و موسسات تولیدی و خدماتی
🔷تبصره۱ـ در هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش، فرد مذکور در بند ۹ متناسب با رشته و فعالیت هنرستان حتیالامکان از ین صاحبان حرف و شاغل مرتبط انتخاب میشود.
🔶تبصره۲ـ افراد مندرج در بندهای ۶ و ۷ و ۸ و ۹ به پیشنهاد حداقل یک نفر و تایید اکثریت نسبی اعضای هیات امنا انتخاب میشوند.
🔷تبصره۳ـ در مجتمعهای آموزشی، مدیر مجتمع جایگزین مدیر مدرسه مندرج در بندهای ۱و۲ میشود و اعضای بندهای ۳ و ۴ و ۵ متناظر با واحدهای مشابه در مجتمع تعیین میشوند.
🔶تبصره۴ـ رئیس هیأت امنا از بین اعضا (به استثنای مدیر مدرسه) و با رأی اکثریت نسبی برای مدت ۲ سال انتخاب و با ابلاغ رییس اداره آموزش و پرورش منصوب میشود.
🔷تبصره۵ ـ ابلاغ اعضای هیئت امنا توسط رئیس آموزش و پرورش شهرستان، منطقه یا ناحیه برای مدت 3 سه سال صادر می شود و تمدید آن بارعایت ضوابط این آیین نامه بلامانع است. ابلاغ اعضای بندهای 4 و5، یک ساله و ابلاغ شخص خیّر یا نماینده وی یا نماینده مؤسسات و بنیادهای خیریه و نیکوکاری، پنج ساله خواهد بود.
🔶تبصره۶ ـ هرگونه عزل یا تغییر اعضا (به استثنا مدیر مدرسه و اعضای حقوقی) با تصویب حداقل دو سوم اعضای هیات امنا و تایید رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه یا ناحیه صورت میگیرد.
🔷تبصره۷ـ مدارس شاهد و ایثارگران براساس این آییننامه میتوانند به صورت هیات امنایی اداره شوند. در ترکیب هیات امنا چهار نفر با معرفی بنیاد شهید استان یا شهرستان جایگزین ردیفهای ۶ و ۷ و ۸ ماده ۲ میشوند. دستورالعمل اجرایی این مدارس با همکاری بنیاد شهید و سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی (ظرف مدت دو ماه) تدوین و پس از تأیید شورای طرح و برنامه شاهد مطابق بند۳ ماده ۱۵ این آییننامه ابلاغ و اجرا میشود.
🔶تبصره۸ ـ موسسات و بنیادهای خیریه و نیکوکاری که در احداث مدرسه مشارکت داشته و یا تمایل به اداره مدارس دارند میتوانند براساس مفاد این آییننامه در هیات امنای مدارس شرکت نمایند، دراین صورت ۳ نفر موضوع بندهای ۷ و ۸ و ۹ ماده ۲ با معرفی موسسات مذکور تعیین میشوند.
#ادامه_دارد...
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
#آئین_نامه_تاسیس_مدارس_هیئت_امنایی
🔻#ماده_۳ـ وظایف و اختیارات هیات امنا:
هیات امنای این مدارس در چارچوب ضوابط و مقررات و برمبنای سیاستها و برنامههای کلان آموزش و پرورش، وظایف و اختیارات زیر را عهدهدار است:
1️⃣بررسی و تصویب برنامه سالانه مدرسه (از قبیل فعالیتهای مربوط به بهبود کیفیت برنامههای رسمی مدرسه، فعالیتهای آموزشی و تربیتی و فوق برنامه، برگزاری دورههای آموزشی مناسب برای کارکنان، امور رفاهی و بهداشتی کارکنان و دانشآموزان مدرسه، خدمات راهنمایی و مشاوره به اولیا و دانشآموزان، استفاده از فرصتها و فضای مدرسه) به پیشنهاد مدیر مدرسه.
🔷تبصره ـ برنامههای آموزشی و پرورشی مصوب هیأت امنا باید به نحو مقتضی به اطلاع اولیای دانشآموزان، اداره و شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه مربوط برسد.
2️⃣بررسی و تصویب بودجه و اعتبارات سالانه (به پیشنهاد مدیر مدرسه) و تامین منابع و اعتبارات مورد نیاز مدرسه.
3️⃣ بررسی مسائل پرورشی مدرسه و پیشبینی راهبردها و راهکارهای فرهنگی و تربیتی لازم برای تحقق اهداف تربیتی در ساحتهای مختلف و ارتقای آداب و مهارتهای زندگی دانشآموزان.
4️⃣ بررسی و تصویب پیشنهادها، طرحها و برنامههای شوراها و انجمنهای مرتبط با مدرسه.
5️⃣بررسی و تصویب برنامه توسعه، تجهیز، تعمیر، نگهداری و تأمین اعتبارات مورد نیاز مدرسه.
6️⃣فراهم آوردن زمینه تعامل نهادهای فرهنگی و اجتماعی پیرامون مدرسه، موثر در فرایند تربیتی دانشآموزان.
7️⃣ بررسی و صدور مجوز تشکیل انجمنها و کارگروههای مورد نیاز مدرسه.
8️⃣تولید منابع کمک آموزشی مبتنی بر راهنمای برنامه درسی، مصوب آموزش و پرورش و براساس سیاستها و ضوابط وزارت آموزش و پرورش و استفاده از آنها در مدرسه، پس از تأیید سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی.
آموزش و پرورش و براساس سیاستها و ضوابط وزارت متبوع و استفاده از آنها در مدرسه پس از تأیید سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی.
9️⃣ پیشنهاد انتصاب مدیر مدرسه مطابق ماده ۴ این آییننامه.
🔟درخواست تأمین معلمان موظف مورد نیاز مدرسه براساس ساختار رسمی ابلاغ شده از سوی اداره آموزش و پرورش متناسب با درجه مدرسه.
1️⃣1️⃣تصمیم گیری درخصوص استفاده از نیروی انسانی غیررسمی موردنیاز ، صرفاً در قالب خرید خدمات
آموزشی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط، بدون ایجاد هر گونه تعهد استخدامی و بارمالی مازاد بر تخصیص ابلاغی برای دولت.
🔷تبصره ـ منابع انسانی مورد نیاز این بند پس از عقد قرارداد همکاری با هیأت امنا (تا یک ساله و قابل تمدید) به کارگرفته خواهند شد. این افراد صرفاً از بین داوطلبان صلاحیتداری انتخاب میشوند که وضعیت بیمه و بازنشستگی آنها از طریق یکی از صندوقهای بیمه و بازنشستگی قبلاً مشخص شده باشد.
2️⃣1️⃣ بررسی و تصویب ضوابط پرداخت کارانه، پاداش و حق الزحمه کارکنان و عوامل مدرسه ( به ویژه عوامل کارآمد) جهت ارتقای کیفیت خدمات آنها در چارچوب ضوابط شورای آموزش و پرورش شهرستان/ منطقه.
تبصره ـ هیأت امنا موظف است از محل مابهالتفاوت درآمدهای مدرسه با هزینههای جاری، برای پرداختهای فوق و نیز تجهیزات مدرسه استفاده نماید.
3️⃣1️⃣جذب و قبول کمکها و هدایا از اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت نقدی و غیرنقدی
4️⃣1️⃣ نظارت بر نحوه هزینهها و تصویب تراز مالی مدرسه.
🔷تبصره ـ هیأت امنا در قبال تصمیمات خود مسئول بوده و در بررسی و تصویب برنامهها و اعتبارات باید تدابیری اتخاذ نماید که مدرسه با کسری اعتبار روبرو نشود. در هر صورت، تأمین کسری اعتبارات مذکور از محل اعتبارات دولتی مجاز نمیباشد.
5️⃣1️⃣انجام وظایف واگذار شده از سوی وزارت آموزش و پرورش یا شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه براساس اختیارات قانونی خود به هیأت امنا.
6️⃣1️⃣نظارت بر اجرای مصوبات هیأت امنا و ارزیابی عملکرد سالانه مدرسه.
🔷تبصره ـ گزارش عملکرد هیأت امنا توسط دبیر به اولیای دانشآموزان و آموزش و پرورش شهرستان، منطقه یا ناحیه ارائه میشود.
#ادامه_دارد...
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
#آئین_نامه_تاسیس_مدارس_هیئت_امنایی
🔻#ماده_۴ـ برای #انتصاب_مدیر_مدرسه، سه نفر از افراد واجد صلاحیت، مطابق مصوبه شرایط احراز مدیریت مدارس (مصوب شورایعالی آموزش و پرورش) توسط هیئت امنا به اداره آموزش و پرورش محل پیشنهاد و یک نفر از آنان از سوی رئیس آموزش و پرورش، انتخاب و منصوب می شود. چنانچه حداکثر ظرف مدت یک ماه در خصوص معرفی افراد اقدامی صورت نگیرد، اداره آموزش و پرورش تصمیم لازم را اتخاذ می کند.
🔻#ماده۵_ ـ مدیر مدرسه علاوه بر شرح وظایف مصوب، مسئول اجرای مصوبات هیأت امنا خواهد بود و در برابر هیات امنا و آموزش و پرورش، پاسخگو است.
🔻#ماده_۶ـ مدیر مدرسه موظف است در تابستان هر سال برنامه سال تحصیلی آینده (شامل رئوس برنامه و دلایل توجیهی، برآورد اعتبارات، محل تأمین اعتبارات) را تهیه و جهت تصویب به هیات امنای مدرسه ارائه دهد و پس از تأمین منابع مورد نیاز آن را اجرا کند و ضمن همکاری و هماهنگی مستمر با هیات امنا در پایان سال تحصیلی گزارش عملکرد مدرسه را به تایید هیات امنا برساند.
🔻#ماده_۷ـ ارکان مدرسه (مندرج در آییننامه اجرایی مدارس) در چارچوب وظایف خود با هیات امنا همکاری خواهندکرد و از توانمندی و ظرفیت هیأت امنا برای بهبود و ارتقای کیفیت فعالیتهای آموزشی و تربیتی استفاده مطلوب را به عمل خواهند آورد.
🔻#ماده_۸ ـ در صورت بروز ناهماهنگی در اجرای مصوبات هیأت امنا و همچنین اختلاف نظر میان اعضای هیات امنا که منجر به اختلال در انجام فعالیتهای آموزشی و تربیتی مدرسه شود، موضوع در اولین فرصت توسط اداره آموزش و پرورش محل، بررسی و اتخاذ تصمیم خواهد شد. و در صورت نیاز، موضوع به شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه ارجاع میشود.
🔻#ماده_۹ـ #تخصیص_نیروی_انسانی مدارس هیات امنایی براساس درخواست هیات امنا و مقدورات اداره آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه با تأکید بر حفظ کیفیت و عدالت آموزشی در سایر مدارس انجام میشود.
🔷تبصره_ تخصیص منابع انسانی به این مدارس سالیانه و حداقل برای مدت 3 سال است و قابل تمدید خواهد بود. تغییر مدیر و کارکنان مدرسه با پیشنهاد هیئت امنا و موافقت آموزش و پرورش محل بلامانع است. درصورت ضرورت، اداره آموزش وپرورش محل نیز می تواند با تأمین نظر هیئت امنا، برای تغییر یا جایگزینی منابع انسانی، اقدام کند.
#ادامه_دارد...
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
#آئین_نامه_تاسیس_مدارس_هیئت_امنایی
🔻#ماده_۱۰ـ منابع مالی مدارس هیات امنایی عبارتند از:
1️⃣ اعتبارات دولت که در قالب بخشی از سرانه هزینه تمام شده با توجه به مقررات آموزش و پرورش و در قالب قرارداد فیمابین پرداخت میشود. این اعتبارات مطابق تبصره۲ ماده۱۴ قانون شوراهای آموزش و پرورش مصوب مجلس شورای اسلامی، به صورت کمک تلقی میشود.
2️⃣ هدایا و کمکهای مردمی داوطلبانه که در خارج از فصل (موعد) ثبتنام دانشآموزان در چارچوب مقررات ابلاغی آموزش و پرورش دریافت میشود.
3️⃣ وجوهی که از طریق شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه با توجه به عملکرد موفق مدرسه به صورت تشویقی در اختیار مدرسه قرار میگیرد.
4️⃣ وجوهی که از ارائه خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه (اضافه بر برنامههای رسمی آموزش و پرورش) دریافت میشود.
5️⃣ هدایا و کمکهای نقدی و غیرنقدی که از خیّر یا خیّرین دریافت میشود.
6️⃣ سایر درآمدهای قانونی
🔷تبصره۱ـ تمامی وجوه فوق پس از واریز به حساب مدرسه در چارچوب سیاست ها و ضوابط ابلاغی وزارت آموزش وپرورش به مصرف خواهد رسید (کمک های بند ۳ با رعایت ضوابط مصوب شورای آموزش وپرورش شهرستان یا منطقه هزینه می شود).
🔶تبصره۲ـ حقالتدریس، حقالزحمه و اعطای پاداش به کارکنان و سایر پرداختها و هزینههای این گونه مدارس که از محلهای مذکور در بندهای ۲ تا ۶ تامین اعتبار خواهد شد، در چارچوب ضوابط خاص ابلاغی آموزش و پرورش به پیشنهاد مدیر و تصویب هیات امنا تعیین میشود.
🔷تبصره -3 هر مجتمع آموزشی تربیتی دارای یک حساب بانکی متمرکز خواهد بود. برداشت از این حساب، با امضای دو نفر از اعضای شورای (مالی مدیر مجتمع با امضای ثابت، نمایده خیّر در مجتمع های خیّرساز، نماینده مدیران مدارس تحت پوشش و نماینده رؤسای انجمن های اولیا و مربیان مدارس تابعه) صورت می گیرد. کلیه وجوه (کمک های اولیای دانش آموزان، کمک های شوراهای استان، شهرستان و منطقه، سرانه دانش آموزی، وجوه حاصل از ارائه خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه، هدایا و کمک های خیّرین و مؤسسات خیّریه و سایر درآمدهای قانونی) به حساب متمرکز مجتمع واریز می شود. هریک از مدارس تحت پوشش مجتمع، دارای یک حساب بانکی خواهند بود که ضوابط آن همانند مدرسه عادی است و وجوه واریزی به حساب متمرکز مجتمع متناسب با تعداد دانش آموزان، برنامه های سالانه و ... در چارچوب مقررات و شاخص های مربوط، به پیشنهاد مدیر مجتمع و تصویب هیئت امنا به حساب مدارس تحت پوشش مجتمع واریز می شود.
🔶تبصره -4 کمک های مردمی خاص هر مدرسه در سرفصل جداگانه ای ثبت و با تصویب هیئت امنا در همان مدرسه هزینه می شود. هزینه برنامه های مشترک مدارس تحت پوشش و خرید ملزومات و تجهیزات به صورت متمرکز، براساس شیوه نامه مالی مدارس، از محل حساب بانکی مجتمع امکان پذیر خواهد بود.
#ادامه_دارد...
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
#آئین_نامه_تاسیس_مدارس_هیئت_امنایی
🔻#ماده_۱۱ـ مدارس هیات امنایی با توجه به ظرفیت خود موظف به ثبت نام از #دانش_آموزان واجد شرایط با اولویت محدوده جغرافیایی خود میباشند و برگزاری آزمون ورودی و تعیین شرط معدل برای گزینش و ثبت نام دانشآموزان غیرمحلی درمدارس مشمول این آییننامه مجاز میباشد.
🔷تبصره ـ در مواردی که ظرفیت مدارس با تعداد متقاضیان متناسب نباشد، اداره آموزش و پرورش شهرستان، منطقه یا ناحیه ضمن تلاش برای گسترش مدارس واجد شرایط، محدوده جغرافیایی ثبت نام دانشآموزان را تعیین میکند.
🔻#ماده_12-شرکت دانش آموزان در فعالیت های آموزشی و پرورشی فوق برنامه و کمک های مردمی، اختیاری و داوطلبانه خواهد بود و الزام دانش آموزان به شرکت در کلاسهای فوق برنامه، ممنوع است. مدیران مدارس موظفند در چارچوب قانون تشکیل شورای های آموزش و پروش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور، آیین نامه اجرایی ماده 11 قانون مذکور مصوب هیئت وزیران، مصوبات شورایعالی آموزش و پرورش و سایر روابط و مقررات، مدارس خود را به گونه ای مدیریت کنند که شائبه غیردولتی بودن مدرسه، ایجاد نشود.
🔻#ماده_۱3ـ عملکرد هیات امنا، توسط اداره آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه بررسی، ارزیابی و به شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه مربوط گزارش میشود. چنانچه نتایج این ارزیابی برای شورای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه رضایتبخش بود، اقدامات لازم برای تشویق و تداوم فعالیت آن معمول میدارد و در صورت رضایتبخش نبودن، شورای مذکور میتواند نسبت به انحلال آن اقدام کند، در این صورت وظایف هیات امنا تا پایان سال تحصیلی به شورای مدرسه واگذار میشود.
🔷تبصره۱ـ تشکیل هیات امنای جدید با رعایت مفاد این آیین نامه صورت میگیرد.
🔶تبصره۲ـ در مدارس خیرساز تصمیمگیری در این زمینه با هماهنگی و توافق خیر انجام میشود.
🔻#ماده_۱4ـ اختیارات و مسئولیتهای هیات امنا در چارچوب این آییننامه است و هیچ یک از مصوبات آن نباید مغایر با مقررات عمومی آموزش و پرورش باشد.
🔻#ماده_۱5ـ مسئولیت سیاستگذاری برای اجرا، مدیریت و نظارت کلان بر مدارس هیات امنایی با سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی میباشد که با همکاری سایر معاونتها و واحدهای ستادی آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسهساز و از طریق سازمان آموزش و پرورش استانها و ادارات آموزش و پرورش شهرستانها یا مناطق و نواحی ایفای مسئولیت خواهد کرد. سازمان مذکور موظف به ارائه گزارش مستند و پژوهشی از عملکرد دوسالانه این مدارس، در چارچوب ضوابط دبیرخانه شورای عالی، به شورای عالی آموزش و پرورش خواهد بود.
#ادامه_دارد...
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
🔻#ماده_۱6ـ وزارت آموزش و پرورش موظف است ضمن فراهم نمودن زمینههای لازم برای اجرای مطلوب این آییننامه:
1️⃣ دورههای آموزشی و تربیتی موردنیاز برای ارتقای صلاحیت حرفهای مدیران، معلمان و مربیان پرورشی این مدارس را برنامهریزی و اجرا نماید. در اجرای این برنامهها باید ازمشارکت هیات امنا برای نیازسنجی و تامین هزینههای آموزشی حداکثر استفاده به عمل آید.
2️⃣ اختیارات لازم برای ایفای وظایف هیئت امنا و مدیران این مدارس را در حوزه های برنامه ریزی مالی، اداری و منابع انسانی، در چارچوب قوانین و مقررات واگذار کند.
3️⃣ وزارت آموزش و پرورش دستورالعملهای اجرایی یا مالی یا اداری و شرایط و استانداردهای مورد نیاز تبدیل مدارس عادی به هیات امنایی و همچنین شاخصهای نظارت، ارزشیابی، آموزشی، پرورشی، پذیرش دانشآموز و سیاستها و برنامههای اجرایی و ساختار تشکیلاتی اداری توسعه این مدارس را حداکثر ظرف مدت دو ماه با امضای وزیر ابلاغ نماید.
🔷تبصره ـ دستورالعمل نحوه تشکیل، چگونگی تصمیمگیری، پیگیری مصوبات، آییننامه داخلی و همچنین شرح وظایف دبیر هیأت امنا به تصویب هیات امنای مدرسه خواهدرسید. یک نسخه از دستورالعمل مذکور جهت اطلاع به اداره آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه یا ناحیه ارسال میشود. مزارت آموزش و پرورش جهت تسهیل تصمیمگیری و ایجاد هماهنگی، نمونه دستورالعملها، آییننامهها و شرح وظایف را در اختیار اعضای هیئت امنای مدارس قرار خواهد داد.
4️⃣ اصلاح ساختار و تشکیلات اداری و نیز تدوین قوانین و مقررات لازم برای افزایش کارایی و اثربخشی این مدارس را انجام دهد.
🔻#ماده_۱7ـ با تصویب این آییننامه، کلیه مصوبات مغایر لغو و مفاد این آییننامه جایگزین آنها خواهد شد.
#پایان
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
❓#سوال_8
🔻برای اینکه بتونیم با #شرایط_راه_اندازی_مدرسه_دولتی_هیئت_امنایی وابسته به حوزه آشنا بشیم، چکار کنیم؟
✅اساسنامه رو در شش بخش زیر مطالعه کنید.
برای ورود، روی هر بخش #کلیک کنید.
🔷بخش اول: ضوابط کلی
🔶بخش دوم: اعضای هیئت امنا
🔷بخش سوم: وظایف و اختیارات هیات امنا
🔶بخش چهارم: شرایط، مدیر، ارکان و منابع انسانی
🔷بخش پنجم: منابع مالی
🔶بخش ششم: دانش آموزان
#مدرسه_هیئت_امنایی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
هدایت شده از جلوه
🔺اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزههای علمیه انتخاب شدند
💠حضرات آیات آقایان: جواد مروی، محسن اراکی، محمود رجبی، محمدمهدی شبزندهدار، علیرضا اعرافی، محمود عبداللهی و سیدمحمد غروی، با پیشنهاد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و تأیید رهبر معظم انقلاب – مدظلهالعالی – و مراجع عظام تقلید – دامتبرکاتهم – ، به عنوان اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزههای علمیه انتخاب شدند تا به مدت چهار سال سیاستگذاری کلان در عالیترین نهاد حوزوی را بر عهده داشته باشند.
🔗مشروح خبر در 👈 اینجا 👉
روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
#تحول_در_حوزه
#جلوه_حوزه
🏷 @jelvenews
هدایت شده از جلوه
🔻شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش به ریاست آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور و علیرضا کاظمی وزیر آموزشوپرورش، همراه با معاونین دو نهاد
🗓 ۶ آذر ماه ۱۴۰۳
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#جلوه_مدرسه
🏷 @jelvenews
🔻«تربیت انقلابی» در «مدرسه انقلاب»🔻
🔷رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد #تمدّن_نوین_اسلامی و آمادگی برای #طلوع_خورشید_ولایت_عظمی_(ارواحنافداه)» برداشته شود.
🔷به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR طی سلسله یادداشتها و گفتگوهایی در قالب پروندهی «گام دوم انقلاب» به بررسی و تبیین ابعاد مختلف این بیانیه میپردازد. در ادامهی سلسله مطالب این پرونده، آقای عباس بیات کارشناس تعلیم و تربیت در یادداشتی براساس نگاه مطرح شده در بیانیهی گام دوم به بررسی الزاماتِ استمرار و پیشرفت حرکت انقلاب با تمرکز بر عرصهی #تعلیم_و_تربیت و #نیروسازی پرداخته است.
🔻بخش اول
❇️انقلاب، مبارزه و استقامت
🔷عرضهی بار سنگین امانتداری به #جوانان برای پیشبرد #انقلاب تا ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) این پرسش را در ذهن ایجاد میکند که این جوانان در چه بستری و با کدام روش تربیتی و در کدام مدرسه تربیت شدهاند که چنین وظیفهی سنگینی به عهدهی آنها گذاشته شده است؟
🔶با مرور چندبارهی مرامنامه و راهنمای عملِ گام دوم درمییابیم که این جوانان خروجی هیچ یک از دستگاهها و نهادها به تنهایی و با نگاه جزئی نیستند. انقلاب، یک حقیقت کلان و فوق اجزاست؛ فضایی حاکم و غالب بر ساختارها، نهادها و سیستمها و ترکیبی که فهم و تحلیل آن با نگاه جزئی خطای محاسباتی و طرحِ دشمن است. لذا در بیانیهی گام دوم کلیت انقلاب و حرکت کلی آن مورد توجه بوده است. به نظر میرسد سه ویژگی و شاخص کلان در بیانیه برای انقلاب و حرکت کلی آن قابل شناسایی است که موجد این رویشها و تربیت در بستر و فرآیند انقلاب اسلامی بوده است:
1️⃣ جوهر انقلاب «#مبارزه_و_استقامت» است؛ استقامت امت در سایه ولایت، که: فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ . شروع بیانیه با تجلیل از استقامت ملت ایران و انقلاب آنهاست. از هر عبارت بیانیه مبارزه استخراج میشود؛ یا بیان و تجلیل از مبارزات و استقامتهای گذشته است یا اعلام نیاز به امتدادِ مبارزه و استقامت در امروز و فردای کشور.
2️⃣ جهاد و عمل و #حرکت_جهادی نشانهی انقلاب است که: أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا یَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِینَ جَاهَدُوا مِنْکُمْ وَ یَعْلَمَ الصَّابِرِینَ . جهاد ویژگی بارز و اختصاصی انقلاب اسلامی است. معنی جهاد، تلاش و کوشش مستمر در مقابل دشمن است. تلاش، مبارزه و استقامت در مقابل دشمن در همه عرصههای طرح شده در بیانیه حضوری پُررنگ دارد و حتی پا در عرصهی مفاهیم نهاده است و در جای جای بیانیه، جهاد با مفاهیم و القائات نظام استکباری موج میزند.
3️⃣ اعجازات و دستاوردهایِ مردمی انقلاب اسلامی، بدون حضور یک #معلم_و_مربی_انقلابی که ریشه در ولایت دارد قابل تصور نیست که: لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ إِذْ بَعَثَ فِیهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَ الْحِکْمَةَ. حضور مربی در این بیانیه موج میزند: چه در تأسیس جمهوری اسلامی که با «ترکیب جمهوریّت و اسلامیّت و ابزارهای تشکیل و پیشرفت آن، جز با هدایت الهی و قلب نورانی و اندیشهی بزرگ امام خمینی، به دست نیامد» چه در مقاومت بعد از ایجاد تقابل دوگانهی جدید «اسلام و استکبار» و چه در مدیریّتهای جهادیِ پیشرفتهای شگفتآور که با آموزش اصل «ما میتوانیم» شدنی شد و چه در افزایش چشمگیر عیار معنویّت و اخلاق در فضای عمومی جامعه.
#تربیت_انقلابی
#مدرسه_انقلاب
#گام_دوم
#مدارس_وابسته_به_حوزه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
🔻بخش دوم
❇️ مدرسه انقلاب، معلم انقلاب
🔷احصاء و تشریح نقش ویژهیِ این معلم و مربی در دستاوردهای انقلاب اسلامی موضوعی است که باید به آن بیشتر پرداخته شود اما با جرأت میتوان گفت در تمامی دستاوردها، نقش این #معلمِ_بزرگ_انقلابی نه تنها هویدا است بلکه تداوم و توسعهی دستاوردها به حضورش وابسته است. ضمن اینکه در برخی موارد از جمله در پیشرفتهای علمی، نقش این معلم اختصاصی و بیبدیل است.
با ترسیم این سه ضلع میتوان چنین گفت که در چهل سال نورانی انقلاب، استقامت و حرکت جهادی ذیل آن با راهبری و مربیگری ممتاز دو معلم بزرگ انقلابی، یک فضای تربیتی برای امت ایجاد کرده و خود به مدرسهای به وسعت کشور، بلکه امت اسلامی تبدیل شده است. حال میتوان سؤال طرح شده در ابتدای نوشته را پاسخ گفت:
🔶مدرسهای که چنین جوانانی تربیت کرده مدرسهی انقلاب است و آن روش تربیتی جهاد و حرکت انقلابی است. تربیت این نسل حاصل مبارزه، استقامت و حرکت جهادی امت با امامت است.
مدرسهی انقلاب با دو معلم خود، باشتاب در راه پیشرفت و در حال شکوفا کردن استعدادها است اما به گفتهی رهبر انقلاب دستگاههای تربیتی اگر توانستند این نسل رو به رشد را، نسل نوخاسته را به شکل درست تربیت کنند، این حرکت، سریعتر و پرشتابتر پیش خواهد رفت. انقلاب متوقف و منحصر در ساختارها نیست و خود به عنوان یک موجود زنده و کل حاکم بر اجزاء در حال رشد و رشد دهندگی است. اما برای تحقق گام دوم که الزام آن حرکت پرشتاب است، باید ساختارهای خُرد کشور نیز هر چه بیشتر و کاملتر با حرکت کلی انقلاب همراستا و در صورت نیاز باز تعریف شوند.
#تربیت_انقلابی
#مدرسه_انقلاب
#گام_دوم
#مدارس_وابسته_به_حوزه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
🔻بخش سوم
❇️جهادِ نیروسازی
🔷بیشک یکی از زیرساختهای اصلیِ تحقق بیانیهی گام دوم، #نظام_تعلیم_و_تربیت است. تبیین تحولات و تغییرات مورد نیاز در آموزش و پرورش کشور بر اساس مدل کلان تربیتی گفته شده به فرصتی بیشتر نیازمند است اما در ادامه برخی رئوس ضروری در این زمنیه را میتوان اینچنین برشمرد:
1️⃣ نظریّهی نظام انقلابی، ما را به آموزش و پرورش و تربیت انقلابی، مدرسهی انقلاب و مدرسهی انقلابی هدایت میکند. گام دومِ خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی برای نیل به تمدن نوین اسلامی به #نیروسازی و تربیتی گستردهتر و کیفیتر از جوانان تربیت شده در گام اول نیازمند است. حال این جوانان تربیت شده گام اول هستند که باید با روحیهی انقلابی و تلاش جهادی، بهتر از خود را تربیت کنند! و این صرفاً در بستر انقلاب و نظام ولایت ممکن است که انسانی، انسانی بهتر از خود و جامعهای، جامعهای رشد یافتهتر از خود را تربیت کند. اولین بایستهی این امر جلب توجه نخبگانِ جوان انقلابی به #حضور_گسترده و جهادی به منظور #نقشآفرینی_در_عرصهی_تعلیم_و_تربیت به عنوان اولویت اول نظام است. وظیفهی دولت نیز فراهم آوردن بستر این حضور است: شاید بتوان گفت اولین دستگاهی که امام انقلاب حضور جوانان انقلابی در مدیریتهای کلان و سطح بالای آن را از مسئولین مطالبه کرد آموزش و پرورش بود.
2️⃣ گستردگی و کیفیت نیروی انسانی مورد نیاز، لزوم تلاش مؤمنانه، جهادی، هوشمندانه و عالمانه را برای ساختارسازیهای انقلابی متناسب با افق گام دوم مورد تأکید قرار میدهد. چه در این بخش و چه در سایر حوزهها، این مهم با انقلاب در ساختارها دستیافتی است که جوانان باید آن را رقم بزنند. البته نه به صورت انقلابِ جوانان بر علیه ساختارهای نظام، که برخی به اشتباه در آتش آن میدمند و میخواهند آرمانهای انقلاب اسلامی را بهعنوان ابزاری علیه نظام اسلامی عَلَم کنند، بلکه انقلاب و تحول ساختارهای نظام تحت تدبیر و راهنمایی معلم آن باید با سپردن زمام ادارهی بخشهای گوناگون کشور به جوانانِ مؤمنِ انقلابیِ دانا و کاردان صورت پذیرد. در بند فوق به اولویت و اهمیتِ حضور جوانان در عرصه تعلیم و تربیت اشاره شد. اما در بُعد ساختاری به نظر میرسد که ساختارهای مورد انتظار از تجمیع نرم حرکتهای «آتش به اختیار» و کارهای تمیز فرهنگیِ جوانان انقلابی باید شکل داده شود. هویت جدید این ساختارها بهگونهای است که پشتیبان حرکتهای آتش به اختیار (مردم سالارانه)، نوآورانه، خلاقانه و پیشبرانهی مردمی است. نظام تعلیم و تربیت باید با مسئولیتپذیری و روحیهی انقلابی، خود را پیشرو و موظف در جامعهسازی ببیند و نه تابعی از وضع موجود و متوقف و منفعل نسبت به اصلاح سایر بخشها. ساختار جدید باید بتواند به عنوان مهمترین دستگاه حاکمیتی، فرآیند جامعهسازی و نیل به تمدن نوین اسلامی را با نگاه تربیتی زمینهسازی کند.
3️⃣ در گام دوم باید جهادی مضاعف در حیطهی #زکیه_و_تعلیم صورت بگیرد. مبارزهی عمیقی در این حیطه در جریان است. امروز تلاش دشمن بر هجمهی تربیتی است. دوگانهی «اسلام و استکبار» در حوزهی تربیت در حال رُخنمایی و جدال است. دلایل، مختصات و اهداف این دوگونه تربیت در دیدار اعضای انجمنهای اسلامی دانشآموزان در سال ۹۵ توسط رهبر انقلاب تبیین و تشریح شده است.
نظام استکبار و سلطه از طریق اسناد و توصیههای بینالمللی و حمایت مستقیم و غیرمستقیم و نرم از مدلهای تربیتی و مدارس خاص به دنبال این است که اهداف خود را به کمک جریان تربیت پیش ببرد. این تلاشها با پوششهای شیک و بعضاً مورد نیاز آینده نظام و حتی با ظاهر خیرخواهانه (مهارتآموزی و کارآفرینی، دوستی با طبیعت و حفظ محیط زیست، عدالت جنسیتی و...) صورت میپذیرد. مهمترین وجه این تلاشها کنار زدن تربیت انقلابی و جهادی است.
🔷استفاده از این پوششها و همچنین ذات دیرپایِ اقدامهای تربیتی، شناخت و اثرسنجی این جریانات را سخت میکند. از طرف دیگر چالشهای اقتصادی و مدیریتی نیز سایهی سنگینی بر مسائل تعلیم و تربیت انداخته و گاهی نادانسته و ناخواسته فرصت را برای جریانات فوقالذکر فراهم کرده است؛ همهی این موارد نیاز به عمل جهادی جوانانِ مؤمن انقلابی را در عرصهی تعلیم و تربیت بیش از سایر زمینهها به ذهن متبادر میکند.
#تربیت_انقلابی
#مدرسه_انقلاب
#گام_دوم
#مدارس_وابسته_به_حوزه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
#ادامه_از_بخش_سوم
🔶انقلاب اسلامی البته در این زمینه نیز مستحکم ایستاده و از خود مقاومت نشان میدهد. تدوین سند تحول بنیادین و پیگیری مستمر اجرایی شدن آن و حساسیت و ایستادگی هوشمندانه و مقتدرانه در برابر اجرای سندهای بینالمللی در تعلیم و تربیت از رئوس اقامات جریانِ انقلاب اسلامی در زمینهی تعلیم و تربیت بوده است. تلاش بیوقفه برای اجرایی کردن سند تحول بنیادین و مبانی نظری آن و تلاش برای تکمیل و ارتقاء این اسناد، چه در عرصههای کلان و چه در عرصهی اجرا و مدرسهداری از ضروریات این جهاد و مقاومت تربیتی است.
🔻بخش چهارم
❇️ جمع بندی
✅در نهایت میتوان این #جمع_بندی را از بیانیه گام دوم ارائه داد که این بیانیه یک نسخه و نقشهی تربیتی نیز هست. توصیهها و تکالیف هشتگانهی رهبر انقلاب به جوانان با تربیت در مدرسهی انقلابی دستیافتی خواهند شد. ایشان در نقش یک معلم ضمن مرور درسهایی از تاریخ، اقتصاد، اخلاق، علمآموزی، سیاست خارجی و... تکالیفی مشخص کردهاند که انجام آن انشاءالله جوانان، مردم و کشور را به سر منزل مقصود و قلهی آرمانی تمدن نوین اسلامی خواهد رساند. به همین جهت است که رهبر انقلاب آموزش و پرورش را کانون اساسی خلقِ دنیای آینده و زیرساخت اصلیِ سعادت ملت و پیشرفت کشور میدانند که اهداف آن عیناً اهداف نظام اسلامی است.
#تربیت_انقلابی
#مدرسه_انقلاب
#گام_دوم
#مدارس_وابسته_به_حوزه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
هدایت شده از جلوه
📝 #یادداشت ارسالی آقای عباس بیات کارشناس تعلیم و تربیت به پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR با عنوان: «تربیت انقلابی» در «مدرسه انقلاب» و موضوع: بررسی الزاماتِ استمرار و پیشرفت حرکت انقلاب با تمرکز بر عرصهی #تعلیم_و_تربیت و #نیروسازی را در قالب چهار بخش زیر دنبال کنید.
جهت مطالعه روی هر بخش #کلیک کنید.🔻🔻🔻
❇️ بخش اول: انقلاب، مبارزه و استقامت
❇️ بخش دوم: مدرسه انقلاب، معلم انقلاب
❇️ بخش سوم: جهادِ نیروسازی
❇️ بخش چهارم: جمع بندی
#جلوه_تعلیم_و_تربیت
🏷 @jelvenews
هدایت شده از جلوه
🌀 دبیر اول و دبیر دوم شورای عالی و مدیر حوزههای علمیه انتخاب شدند
💠 اساتید: محمدمهدی شبزندهدار و جواد مروی به ترتیب به عنوان دبیر اول و دبیر دوم شورای عالی انتخاب شدند و استاد علیرضا اعرافی نیز در سمت خود به عنوان مدیر حوزههای علمیه ابقاء گردید.
#شورای_عالی
#دبیر_شورای_عالی
#مدیر_حوزه
#جلوه_حوزه
🏷 @jelvenews
هدایت شده از جلوه
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بینهایت ۹ شروع شد!
نهمین دوره مجازی بینهایت بروزتر و جدیدتر متناسب با ایام تحصیلی و خاصتر از تموم دورههای قبل، از این لحظه مشتاق رفاقت با شماست!
سریع شروع کنید به تماشا و حلکردن معماها
که یه دقیقهش هم دیره...😉
ثبتنام ادامه داره: bn.javanan.org
با جوایز ویژه:
▫️ یک میلیارد ریال پول نقد
▫️کوادکوپتر
▫️اردوی ویژه تفریحی در مشهدمقدس
▫️لپ تاپ
▫️دوچرخه
▫️تبلت و گوشی
▫️نیم ست طلا
▫️اسکوتر برقی
▫️کوله پشتی شگفتانگیز
#جلوه_تربیت_دانش_آموزی
🏷 @jelvenews
هدایت شده از مدارس وابسته به حوزه های علمیه
🔻ظرفیت #نیروی_انسانی قابل استفاده در #مدارس وابسته به #حوزه به شرح زیر است:
1⃣ استفاده از ظرفیت روحانیون شاغل در آموزش و پرورش.حدود ۲۰ هزار روحانی شاغل در آموزش و پرورش داریم که این عدد سالانه در حال افزایش است.(با استناد به تبصره ذیل ماده ۳ اساسنامه مدارس وابسته)
2⃣ استفاده از ظرفیت معلمان متدین و دغدغه مندی که علاقه همکاری با حوزه های علمیه رادارند.(با استناد به تبصره ذیل ماده ۳ اساسنامه مدارس وابسته)
3⃣ استفاده از ظرفیت اساتید حوزه های علمیه. بنابر مصوبه آیت الله اعرافی هر مدرسه وابسته در هر مقطع تحصیلی امکان استفاده از ۳ استاد رسمی حوزه را دارد.
4⃣ استفاده از ظرفیت مبلغان طرح امین.
بنابر مصوبه آیت الله اعرافی هر مدرسه وابسته در هر مقطع تحصیلی امکان استفاده از ۲ مبلغ یا مبلغه امین را دارد.
5⃣ استفاده از ظرفیت معلمین بازنشسته آموزش و پرورش.
6⃣ استفاده از ظرفیت دانش آموختگان جوان حوزه و دانشگاه.
7⃣ استفاده از ظرفیت دانشجو و طلبه امریه در آموزش و پرورش.
📌تذکر:
🔹الف_در بند ۱ ، ۲ و ۷ حقوق نیروی انسانی به عهده آموزش و پرورش است.
🔸ب_در بند ۳ و ۴ حقوق نیروی انسانی به عهده مرکز مدیریت حوزه های علمیه است.
🔹ج_ در بند ۵ و ۶ حقوق نیروی انسانی به عهده موسس است اما آموزش و پرورش به میزان تامین هزینه نیروی انسانی اجازه اخذ شهریه می دهد.
#نیروی_انسانی
#مدارس_وابسته_به_حوزه
#ماه_مهر_۱۴۰۴
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💢 کانال رسمی مدارس وابسته به حوزه را دنبال کنید:
🆔@madarese_vabasteh
هدایت شده از جلوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیر آمدم دیر آمدم، در داشت می سوخت
زهرا در آتش بود حیدر داشت میسوخت
🏴🏴🏴شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
🏷 @jelvenews
هدایت شده از جلوه
🔸 رقابت مجموعهها، مدارس و تشکلها در پنل سازمانی بینهایت ۹
🌱 همزمان با شروع نهمین دوره مجازی بینهایتشو و با توجه به درخواستهای متعدد، هم اکنون مدیران مجموعههای فرهنگی و تربیتی که جامعه مخاطب دهه هشتادی داشته و مایل به توسعه مباحث عقائدی مخاطبانشان هستند میتوانند در بستر «بینهایتشو» و مبتنی بر مجموعه «برترین آرزو» که مورد تایید و تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، درخواست خود را ثبت و «پنل سازمانی بینهایت» را دریافت کنند.
🎁 به ۱۳ مجموعه برتر نیز جوایز و مزایای ویژه (اسکان مشهد، تجهیز ١٠میلیون تومانی و...) اعطا خواهد شد
👈 توضیحات بیشتر و ثبت درخواست: https://portal.javanan.org/frm/h5hdixc5
#جلوه_تربیت
🏷 @jelvenews
هدایت شده از جلوه
♾ دوره #مجازی «بینهایتشو»
🌐 این بار در ایام تحصیلی 😍
⏳هر24ساعت، 15دقیقه کلیپ ببین
براساس امتیازت بدون قرعهکشی، برنده شو...✌️
🎁 با جوایز ارزنده:
▫️اردوی ویژه تفریحی در مشهدمقدس
▫️1 میلیارد ریال وجه نقد
▫️کوادکوپتر
▫️اسکوتر برقی
▫️لپ تاپ
▫️نیم ست طلا
▫️تبلت و گوشی هوشمند
▫️کوله پشتی شگفت انگیز
▫️ و هزاران جایزه بدون قرعه کشی...
👥 ویژه دانشآموزان و دانشجویان پسر و دختر
( متولدین 80 تا 90 )
✅ هزینه رایگان، اینترنت نیمه بهاء
🌐 ثبتنام و اطلاعات بیشتر در:
bn.javanan.org
🔹 موسسه جوانان آستان قدس رضوی
#جلوه_تربیت
🏷 @jelvenews
هدایت شده از جلوه