#غلطگیر | برای بچهها گوش باشید
🔸مامان و بابای عزیز، بچهها به توجه و گوش دادن فعال شما احتیاج دارند.
🔸زمانی که کودک میخواهد با هیجان برایتان داستان یا ماجرایی تعریف کنه، با تمام توجه بهشون گوش بدین.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
✨ امام سجاد علیه السلام :
از شاد شدن به گناه بپرهیز، که شاد شدن به گناه از ارتکاب آن بدتر است.
📚 بحارالانوار ج ۷۸، ص ۱۵۹
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
💗السلام
🌸ای سجدهی نورانی سجادهها
💗السلام
🌸ای هم قبیله با دل افتادهها
💗السلام
🌸ای رنج دیده در زمین کربلا
💗السلام
🌸ای دل بریده از همه دلدادهها. . .
🎊ولادت امام زین العابدین (ع) بر شما مبارک🎊
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
کناره های نان را دور نیندازید !
طی روند پخت نان نوعی آنتی اکسیدان که باسرطان مقابله میکند در نان ایجاد میشود و مقدار این آنتی اکسیدان ضدسرطان در کناره نان 8 برابر خود نان است
#دوشنبه
#سلامت
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
🌸رسول اللّه (ص):
🌱لاتَكرَهُوا الفِتنَةَ في آخِرِ الزمانِ؛ فإنّها تُبِيرُ المُنافِقينَ
در آخِرْ زمان، فتنه را ناخوش نداشته باشيد؛ زيرا آن فتنهها، منافقان را نابود مى سازد.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
#تقویت_شنوایی
مرزنجوش را بجوشانید گرم که شد صاف کنید نیم گرم در گوش بریزید
روغن ترب هم شب موقع خواب در گوش بچکانید شنوایی را بسیار تقویت میکند
#دوشنبه
#طب سنتی
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
السَّلامُ عَلَیْکَ یا زَیْنَ الْعابِدِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا زَیْنَ الْمُتَهَجّـِدِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اِمامَ الْمُتَّقِینَ.
💠امام سجاد علیه السلام؛
مَنْ رَمَی النّاسَ بِما فیهِمْ رَمَوْهُ بِما لَیْسَ فیِهِ.
هركس مردم را عیب جوئی كند و عیوب آنان را بازگو نماید و سرزنش كند، دیگران او را متهّم به آنچه در او نیست میكنند.
📗بحارالانوار: ج 75، ص 261، ح 64.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
يكي از راههاي ساده و در عين حال بسيار مهم در شكل گيري اعتماد به نفس كودك، تماشاي بازي او است.
سعی کنید روزانه چند دقيقه را به تماشاي بازي يا ساير فعاليت هاي كودك خود اختصاص دهيد.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
نکته ی بعد تبعیض جنسی است.
ما در جامعه ی خودمان تبعیض جنسی داریم و این مسئله با تهاجم فرهنگی که امروزه از طریق ماهواره غالب می شود، یک مسئله ی بسیار جدی را ایجاد می کند.
ارزش هایی که به بحث امروز ما مربوط می شوند شامل:
✔️احترام،
✔️حجب،
✔️ اخلاق،
✔️ حیا،
✔️پاکی و هرچه که به نظر شما می آید هستند. ما این ارزش ها را باید در زندگی های خودمان پررنگ کنیم.
🔷امروزه ما با مشکل افراد دو جنسیتی روبرو هستیم. ما در قبل با افرادی مواجه بودیم که از نظر جسمی مشخص نبود که مرد هستند یا زن و با عمل جراحی تکلیف یک سره می شد و یا زن می شدند یا مرد و این حالت خیلی به ندرت بود. یک مسئله هم داشتیم به نام هم جنس گراها که این مسئله هم در طول تاریخ بوده ولی من اخیراً با پدیده ای آشنا شده ام به نام ترانسمیشن سکشوال یا تی اس، کسانی که ذهنیت خلاف جنسیت خودشان را دارند
⬅️ و این یعنی یک فاجعه.
دخترهایی داریم که از لحاظ جسم کاملاً دختر و زن است ولی از لحاظ ذهنیت می خواهد که مرد باشد و بالعکس.متأسفانه حتی یک فیلم مستند در این مورد دیده ام که با عمل جراحی می خواهند جسم را به ذهن نزدیک کنند و این به عقیده ی من فاجعه است. یعنی دختری که در ذهن از جنسیت خودش بیزار است را با عمل جراحی تبدیل به مرد کنند؛ و مرد را تبدیل به زن کنند.
این مسئله در کشورهایی مثل کشور ما بیشتر اتفاق می افتد؛ چون تبعیض جنسی که بسیار پایه ی قوی در جامعه ی ما دارد، آدم ها را از جنسیت خودشان بیزار می کند و بعد این فاجعه ها به وجود می آید. چند سال پیش در همایشی شرکت کردم که در آن جا آقای دکتر گلزاری در مورد مسئله ی دوجنسیتی ها در جامعه ی ما هشدار دادند و گوشزد کردند که دوجنسیتی ها معضل جامعه ی ما هستند که متأسفانه این معضل در سکوت به سر می برد و فقط ده درصد دوجنسی ها واقعاَ مشکل جسمی و هورمونی دارند و نود درصد مشکل شخصیتی دارند. و مشکل شخصیتی از دل خانواده شکل می گیرد.
(درقسمت 14درباره تبعیض جنسیتی بین دختر وپسر درخانواده توضیح داده شد) ادامه دارد.....
#بهداشت_جنسی {قسمت16}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
تمام صحبت ما در این مبحث این است که طوری رفتار کنید که بچه ها از جنسیتی که دارند رضایت داشته باشند.
بچه ی زیر 6 سال غریزه ی جنسی ندارد و قرار نیست چیزی در مورد رابطه ی جنسی بداند یا بفهمد فقط و فقط باید از جنسیت خودش احساس رضایت را از والدین بگیرد تا خودش هم از جنسیت خودش راضی باشد. از این که من زن هستم و یا مرد هستم، احساس رضایت داشته باشم و قادر باشم رابطه ی صحیح با نیمه ی دومم برقرار کنم.
پایه ی بهداشت جنسی همین نکته است. و از خانواده و از اعتقادات و باورهای ما شروع می شود. این جا است که ما در سنت خودمان حرف برای گفتن زیاد داریم و هم چنین جهت نگاه که همیشه تأکید می کنم این جا اهمیت پیدا می کند.
⬅️انسانِ، تا به حال انسان دیده اید؟ هرچه ما می بینیم، زن یا مرد است. ما در نقش هایمان می بینیم. نقش های تابع زن بودن چی هستند؟ اول، فرزند دختر هستند، بعد همسر می شوند و بعد مادر می شوند. در مورد مردها هم همینطور، اول فرزند پسر، بعد همسر و بعد پدر می شوند.
⬅️زن و مرد با هم در چه حوزه هایی ارتباط دارند؟ ارتباط فکری(آموزشی)، معنوی(ارتباط با عارف یا زاهد و غیره)، ارتباط عاطفی، ارتباط جسمی (بغل کردن یا بوسیدن و دست دادن و غیره)، ارتباط جنسی.
✔️در سه حوزه ی اول یعنی فکری و معنوی و عاطفی، هر زن و مردی می توانند با هم رابطه داشته باشند و شرع هم به ما اجازه داده، ما با حفظ ارزش ها مثل حجب، اخلاق و حیا و پاکی در این سه حوزه آزاد هستیم که با جنس مخالف ارتباط داشته باشیم مثل همین کلاس درسی که الآن در آن حاضر هستیم، با حفظ موازین ما با هم در این مکان در ارتباط هستیم همه جا همین طور است، دانشگاه ها، سخنرانی ها و غیره این ارتباط هست. چهار ارتباط اول (فکری، معنوی، عاطفی، جسمی)را فقط والدین و محارم می توانند داشته باشند یعنی با اضافه شدن رابطه ی جسمی دیگر باید محرم باشیم و بحث محرم و نامحرم مطرح می شود که جزو اعتقادات ما است. حال اگر رابطه ی جنسی اضافه شود این پنج حوزه ی کامل فقط مخصوص همسران است.
🔷حال حرف من این است که از نظر پوشش آن گونه که جلوی همسرانمان هستیم جلوی پدر و مادرمان هم می رویم؟ وقتی با والدینمان نمی توانیم با هر پوششی که دلمان می خواهد باشیم پس با فرزندانمان هم نمی توانیم.به این دلیل است که ما به این ارزش ها (احترام، حُجب، اخلاق، حیا و پاکی) نیاز داریم و این ارزش ها باید تعریف شوند و کاربردی شوند. (ادامه دارد...)
#بهداشت_جنسی {قسمت17}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندپروری
#سخت_کوشی
🔰راهکار کلیدی برای سختکوش شدن بچهها
🔻 باید در خانه و در مدرسه، سختی های عاقلانه و مازاد به وجود آورد. برای ایجاد چنین نوع سختی، هیچ ورزشی مانند کوهنوردی نیست. چون به اصطلاح، دکمه "غلط کردم" روی آن نیست! شما هر وقت که خسته بشوید، بالا بروید پیش رویتان کوه است، پایین بیایید هم کوه است. چنین کار و شرایطی جوهر شخص را تقویت میکند.
حجت الاسلام قاسمیان
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
والدین برای مقابله کردن با مشکلات ناشی از رسانه ها در نوجوانان چه باید بکنند؟
والدین نمی توانند نقش عظیم رسانه ها از جمله اینترنت را در زندگی نوجوانان بی اثر کنند، و نباید به علت ترس از تأثیر منفی رسانه ها بر نوجوان ها، استفاده از آن ها را کلاً منع کنند، چون منع کامل امکان پذیر نیست. نوجوانان ممکن است در جایی غیر از خانه، نظیر مدرسه، کتاب خانه و … از آن ها استفاده کنند.
مهم ترین کاری که والدین باید انجام دهند ایجاد رابطه ای صمیمانه و صادقانه و همراهی کردن با نوجوانان در این فعالیت هاست. اگر خود والدین نیز درگیر این فعالیت ها شوند متوجه خواهند شد که این رسانه ها نظیر اینترنت، همیشه مضر نیستند، بلکه می توانند برخی موضوعات و مهارت های ضروری را به نوجوانان یاد بدهند.
در قدم بعدی والدین باید آگاهی نوجوان ها را از برنامه های گوناگون این رسانه ها افزایش دهند و خطرات احتمالی آن ها را با نوجوانان در میان بگذارند.
والدین باید برنامه های سازنده ی رسانه ها را پیدا و با نوجوانان خود از این برنامه ها استفاده کنند، بدین ترتیب می توانند نظارت بیش تری بر روی آن ها داشته باشند.
والدین باید در خانواده برای استفاده از این رسانه ها قوانینی وضع کنند و مثل سایر قوانین مربوط به خانواده، خود نوجوان ها نیز بهتر است در وضع این قوانین سهیم باشند، و زمان مراجعه ی نوجوانان را به این وسایل محدود کنند و مشخص کنند نوجوان چه مدتی و در چه زمان هایی می تواند با آن ها کار کند.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
🌹یکی از شیوه های تربیتی امام سجاد علیه السلام، شیوه "تغافل" یا "چشم پوشی" است.
امام زین العابدین(علیه السلام) در دعای ابوحمزه خداوند را به عنوان مربّی که از گناه بنده تغافل نموده ،گویا گناهی را مرتکب نشده است،ستایش میکند:
«والْحمدُللّه الّذی یَحلُمُ عنّی حتّی کانّی لاذنبَ لی»
در اینجا امام(علیه السلام) با لسان دعا، روش تربیتی تغافل را به همه ی مربّیان آموزش می دهد، چرا که وقتی خداوند برای اصلاح رفتار بندگان از خطاهایشان تغافل میفرماید پس تمامی بندگان در مقام تربیت باید به این نحو عمل کنند.
بنابراین قبول توجیه های متربّی(فرزند یا دانش آموز) از طرف مربّی، زیرکی مربّی را خدشه دار نمیکند، بلکه مایه ی بزرگواری و اثر گذاری بیشتر مربّی است.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
❓ زیاد هستند خانمهایی که از ترس سرزنش اطرافیان به ویژه مادرشان - با اینکه مانع دیگری ندارند - از آوردن فرزند سوم و چهارم خودداری میکنند. چطور به این مادران باید دلگرمی داد و آنها را قانع کرد❓
⬇️⬇️⬇️
💡 جواب - بخش اول (خواست خداوند و پیامبر صلوات الله علیه و آله بر همهی خواسته ها غلبه دارد)
🍃 استاد علی ابوترابی 🍃
🔑 اگر کسی نگاهش آسمانی باشد، میداند که خداوند متعال این خواسته را از او دارد و از مواردی است که خدا از مومنین میخواهد که هدف آفرینش که همان آوردن انسانهاست، این را استمرار ببخشند ... و برای آن اجر زیادی قرار داده است. بنابراین، وقتی که خدا بخواهد، دیگر سایر مردم هم اگر نخواهند، در این قبال نباید به حساب بیاوریم. ... این در حدیث هست [و] قانون آفرینش هست که کسانی که به جهت ترس از حرف مردم کاری کنند که موجب خشم خدا بشود و موجب رضایت افرادی از مخلوقین، خدا کاری خواهد کرد که آنها منفور بشوند ... و بالعکسش هم باز حدیث هست که کسی اگر به خاطر خدا کاری انجام میدهد، خدا به او عزت میبخشد.
🔑 و اما بُعد دیگری، بُعد عاطفی پیوند قلبی مومنین با رسول خداست – صلوات الله علیه و آله. فرمودند که ازدواج کنید – نتاکهوا – فرزند بیاورید – نتاسلوا – پر فرزند باشید – تکاثروا – بعد فرمودند: اما علمتم انی ابهاهی بکم الامم یوم القیامة ولو بالسقط؟ این جمله خیلی مهم است. آیا نمیخواهید بفهمید؟ آیا نمیخواهید بدانید که «من» به همین کثرت فرزندان شما، به تعدد فرزندان شما، به چند فرزندی بودن شما افتخار می کنم. این در قبال بعضی از بهرههای مادی است و خواسته های دیگران و بعضی از زحمات. یعنی همین جمله که حضرت میفرمایند آیا نمیخواهید متوجه شوید که من دارم از شما می خواهم، این خواستهی پیامبر عزیز [صلی الله علیه و آله] میتواند بر همهی خواسته های دیگران و حتی خواستههای نفسانی خودتان غلبه بکند.
#فرزندآوری
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
جواب - بخش دوم (دوران افتخار به کمفرزندی به سرعت در حال گذر است)
🍃 استاد ابوترابی 🍃
🔑 از مباحث جامعهشناختی و روانشناختی این است که حقیقت وجود انسان و روانِ انسان خواهان فرزندان متعدد است و این تأثیرات زمانی و بعضی از mode های اجتماعی است که تکفرزندی را انتخاب میکند یا تمایل به راحتطلبی است.
🔑 اما از آن زمانی که ارزش فرزند و چندفرزندی بودن دارد تبلیغ میشود، آنچه که در این سالیان به عنوان یک افتخار محسوب میشد، یعنی کمفرزندی یا بیفرزندی، سد آن، یخ آن در حال ذوب شدن و خرد شدن هست. یعنی سرعت تغییر اندیشههای اجتماعی خیلی زیاد است. و الان زنان بسیاری هستند که به چندفرزندی [بودن] خودشان افتخار میکنند.
#فرزندآوری
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
جواب - بخش سوم (پدربزرگها و مادربزرگها مانع تولد انسان و یا باعث قتل جنین نشوند)
🍃 استاد ابوترابی 🍃
🔑 والدینی که مانع فرزند آوردن فرزندان خودشان میشوند، به عبارتی پدربزرگها و مادربزرگهای کم و بیش ناآگاه یا بیرحمی هستند که چه بسا باعث سقط و قتل جنینهای مختلفی میشوند یا ... مانع پا به عرصهی وجود گذاشتن انسانهای دیگری میشوند. البته اینها خودشان معمولاً چون متعلق به نسل پیشین هستند، چندفرزندی هستند و از بهرهی آن بهرهمند میشوند. یعنی کم و بیش، آنها توسط فرزندان – دختران و پسران – متکثر و متعدد نگهداری و سرپرستی میشوند.
🔑 آنها باید یک مقدار بینششان را باز کنند، افق دیدشان را گستردهتر کنند. چرا؟ از این جهت که فرزندان آنها که الان مثلاً در پایان سنین جوانی هستند، نیاز به فرزند سوم و چهارم دارند. چون فرزند اول و دوم تقریبا در اوایل میانسالی ازدواج میکنند و وارد تحصیلات عالیه میشوند و در کانون گرم خانواده حضور فیزیکی چندانی ندارند. فرزندان سوم و چهارم هستند که همچنان زمینهی گرمابخشی به خانواده را فراهم میکنند. ...
#فرزندآوری
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
💡 جواب - بخش چهارم (با پدربزرگ و مادربزرگ درگیر نشوید)
🍃 استاد ابوترابی 🍃
🔑 با پدر و مادرهای بزرگتر یعنی پدربزرگها و مادربزرگها در این زمینه جر و بحثی که حالت مراء و درگیری و جدل کلامی باشد، این را کنار بگذارند اما میتوانند با بیان منطقی مثل اینکه: ما به این توافق رسیدیم که یک فرزند دیگر داشته باشیم ، حالا دوتا هستند، میشوند سه تا. نمیخواهد روی فرزندانِ زیادی بحث کنید. و یا اینکه اگر زمینهی اقنا در چنین والدینی نیست، اساساً بحثی نکنند.
🔑 و گاهی ممکن است از یک روشهای رفتاری هم استفاده کنند. معمولاً پدربزرگها و مادربزرگها از دیدن نوهها بهرهمند میشوند. حالا اگر ده روز، دو هفته، یک ماه آنها را نبینند، به شدت دلگیر میشوند. رؤیت و مشاهده و گفتگو و در آغوش گرفتن نوهها برای آنها گاهی لذتبخشتر از فرزندان خودشان است که الان بزرگ شدهاند.
🔑 حالا اگر بیست روز، یک ماه، پدربزرگها را محروم کنند از دیدن نوهها، به یک بهانهای، کار داشتن، گرفتار بودن، سفر بودن و آنگاه وقتی والدین – یعنی پدربزرگ و مادربزرگ – گله میکنند، به آنها گفته بشود که چطور شما نمیتوانید اینها را یک ماه نبینید، خوب من در آینده وقتی یکی یا دوتا بچه دارم، اساسا وقتی اینها بروند، هیچگاه آنها را نخواهم دید و خانهی ما نیز از وجود نوهها خالی خواهد بود (22/ 11/ 1401).
#فرزندآوری
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
#فرزندپروری
🔸می تونیم از پدر بخوایم که بچهها رو دعوت به مشارکت کنه و اجازه بدیم با مدل خودش این کار رو بکنه
🔸باید اجازه بدیم بچهها و پدرشون روابط مستقل رو تجربه کنن و بدونیم که شخصیت بچهها با کنار هم چیدن همین پازلها شکل میگیره
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی
گلدون زیبا بابطری
#سه شنبه
#کاردستی زیبا
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
نكات مهم در استفاده از ظروف لعابي✅
1️⃣ از طبخ و حتی نگهداری غذا در ظروف فلزی لعابدار ترک خورده اجتناب کنید.
2️⃣ مواد غذایی حاوی سرکه، آبلیمو، گوجه فرنگی و سایر ترشیجات را در این گونه ظروف نگه ندارید.
3️⃣ برای شستوشوی آن از سیم و اسکاچ استفاده نکنید.
#سه شنبه
#ایده خانه داری
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
❣امیرالمؤمنین علیهالسلام:
كسى كه در برابر منكر با دل و دست و زبان خويش اعتراض نكند، او مرده اى است در ميان زندگان.
📚( تهذيب الأحكام، ج 6، ص ۱۸۱)
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
اگر به شما بگویند از یک روز رفتارتان با فرزندتان فیلم تهیه شده، از دیدن آن به شما حسی خوبی دست می دهد وبه خود افتخار می کنید؟
یا خجالت زده می شوید و احساس گناه می کنید؟
مغز کودک شما هر روز از رفتار شما فیلم تهیه می کند ودر مغز خود ذخیره می کند و در آینده این فیلم ها را در مسیر زندگی خود تکرار می کند.
آگاهانه انتخاب کنید چه رفتاری را تا آخر عمر می خواهید در ذهن فرزندتان حک کنید.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
خانمی ادعا می کرد که من در منزل که یک پسر 8 ساله هم دارم لخت می گردم تا برای او هم این مسائل عادی شود! از ایشان پرسیدم که چرا این مسئله باید برای پسر شما عادی شود؟!
✔️ یک نکته را در این جا اشاره می کنم که در مباحث اقتصادی، بحث خواست – خواسته را مطرح کردم و گفتم که گرسنگی خواست است و غذا خواسته است و لذت به دنبال گرسنگی است نه غذا؛ و گفتیم بعد از یک سالگی باید بین خواست و خواسته بچه ها فاصله بیاندازید و بلافاصله نیازهایشان را برآورده نکنید تا صبوری را یاد بگیرند (به بحث کودک و تفکر اقتصادی مراجعه کنید)
حال در بحث جنسی، پوشش لباس فاصله ی میان خواست و خواسته را زیاد می کند. چرا زن و مرد و حتی زن و شوهر باید برای هم عادی شوند؟
🔷اصل پوشش برای این است که این فاصله زیاد شود، گرسنگی به وجود آید تا وقتی غذا می خورد لذت ببرد. ما همان کاری که با فست فود کردیم را داریم با رابطه ی همسران هم انجام میدهیم.
💠حجاب می تونه نباشه اما اگر نباشه طبیعتاً فاصله ی خواست و خواسته نزدیک می شود. الآن توی هر خیابانی که می رویم پر از فست فود است حالا اگر خیابان ها پر از زن و مرد لخت باشد چه می شود؟ پوشش برای این است که فاصله ی خواست و خواسته زیاد شود؛ وقتی پدر و مادر پوشش خودشان رعایت نمی کنند این فاصله را برای فرزندشان کم می کنند و وقتی عادت به وجود می آید یعنی بی میل است.
آیا این خوبه که بچه های ما بدون میل جنسی بزرگ شوند و یا با احساس گناه بزرگ شوند؟ یا این که با یک میل کنترل شده و تعریف شده بزرگ شوند تا از زندگی زناشویی شان لذت ببرند. این حرف خیلی اشتباه است که مادر لخت بگردد تا پسر عادت کند و بالعکس. بچه ها با محارم نباید عادت کنند.
💠همسران عمیق ترین ارتباط را دارند چون شامل هر پنج حوزه است و در تمام این حوزه ها ارزش ها باید حضور داشته باشند و حرمت ها و حریم ها حفظ شوند. (ادامه دارد...)
#بهداشت_جنسی {قسمت18}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d