هدایت شده از حوالی خدا
✅ پست اسلایدی
💖ولادت حضرت محمد مصطفی صلیالله علیه و آله و امام صادق علیه السلام بر شما مبارک باد💖
🌺🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌺🍃
#میلاد_پیامبر_اکرم
#هفته_وحدت
#آیه_گرافی
@havaliekhoda313
@madarezirak
#پرسشها
#کودک_بدغذا
بدغذایی کودکان میتواند به علت دلایل زیر باشد:
بینظمی و نداشتن زمان مشخص در غذا خوردن
عصبانیت والدین از رفتار کودک و افزایش مقاومت و لجبازی او
ورم گلو
بدغذایی به علت عدم گرسنگی
بد غذایی ناشی از کولیک یا قولنج نوزاد
داشتن بیماری جسمی و عفونت
زیاد بودن حجم غذا در هر وعده غذایی
وجود استرس و تنش در خانه
تلاش برای جلب توجه والدین
تقلید از دیگران به ویژه در رابطه با رژیم و نگرانی از افزایش وزن
رشد دندانها
وجود ویروس در بدن
بازیگوشی و کنجکاوی کودک به ویژه در کودکان بیش فعال
نگرانی بیش از حد والدین و بروز رفتارهای وسواسی نسبت به غذا خوردن کودک
بیعلاقگی کودک نسبت به طعم یا بوی خاص برخی از غذاها
مشکلات گوارشی یا حساسیت کودک به برخی از مواد غذایی یا روشهای پخت خاص
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
✅راهحلهایی برای بدغذایی کودکان
1. با اصرار به کودک غذا ندهید
یکی از مواردی که در میان والدین بسیار مشاهده میشود، اصرار بیش از حد آنها به دادن غذا به کودک است.
اصرار زیاد باعث میشود کودک برای جلب توجه یا لجبازی، از خوردن غذا امتناع کند. همچنین عصبانیت شما از نخوردن غذا توسط کودک اوضاع را بدتر خواهد کرد.
کشمکش و مشاجرههایی که بر سر غذا میان شما و کودک به وجود میآید، باعث میشود کودک اشتهای خود را از دست داده و میلی به خوردن غذا نداشته باشد.
در این مواقع خونسردی خود را حفظ کرده و اجازه دهید کمی زمان بگذرد تا کودک خود برای خوردن غذا پیشقدم شود.
2. برای خوردن غذا به کودک حق انتخاب دهید
هنگامی که برای خوردن غذا به کودک حق انتخاب میدهید، تمایل او به خوردن غذا بیشتر خواهد شد.
برای مثال به او نگویید که صبحانه میخوری یا نه؟ بلکه به او چند مورد صبحانه باب میلش را پیشنهاد دهید تا از میان چند نوع صبحانه مطابق میل خود تصمیم گیری کند. برای مثال به کودک بگویید: “برای صبحانه کره و عسل میخوری یا نیمرو؟”
3. برای دادن غذا به کودک زمانبندی مناسبی داشته باشید
سعی کنید برای تغذیه کودک خود زمانبندی را رعایت کنید. در واقع انجام این کار باعث میشود کودک در ساعات مشخصی از شبانهروز احساس گرسنگی کرده و منتظر غذا باشد.
انجام این کار رفتار لجبازی و بدغذایی کودکان را کاهش داده و به کاهش مشکلات گوارشی نیز کمک میکند.
4. تعداد وعدههای غذایی را بیشتر و حجم آنها را کاهش دهید
در صورتی که کودک بدغذا بود، بهتر است حجم غذای او را کاهش داده و در عوض تعداد دفعات آن را در روز بیشتر کنید؛ زیرا اشتها و گنجایش معده همه کودکان به یک اندازه نیست و انجام این کار میل کودک را به خوردن غذا افزایش میدهد.
5. در تهیه غذا کودک را مشارکت دهید
یکی دیگر از مواردی که علاقه کودک بدغذا را به خوردن غذا افزایش میدهد، مشارکت دادن کودک در انجام کار آشپزی یا خرید وسایل خوراکی است.
برای مثال میتوانید برای تزیین غذا و زیاتر کردن آن از کودک کمک بگیرید و نطر او را بپرسید. انجام این کار ساده به او این حس را میدهد که در پخت غذا نقش داشته است.
6. متناسب با نیاز کودک برای او غذا بریزید
هنگامی که بیش از حد نیاز برای کودک غذا بریزید و او را وادار به تمام کردن غذا کنید، او از ابتدا نگران تمام کردن غذا خواهد بود و این موضوع باعث میشود بیاشتهایی کودک رخ دهد.
پس سعی کنید کودک را تحت فشار روانی نگذاشته و ابتدا غذای کمتری برای او در نظر بگیرید و کمکم با تشویق او، میل کودک را به خوردن غذای بیشتر افزایش دهید.
7. در طول روز حداقل یکبار همه اعضای خانواده باهم غذا بخورید
یکی دیگر از روشهای از بین بردن بدغذایی کودکان، دور هم جمع شدن اعضای خانواده برای صرف غذا است. انجام این کار حس صمیمیت و خوشایندی را در کودک به وجود آورده و میل او را به خوردن غذا بیشتر میکند.
8. تنوع دادن به برنامهغذایی کودک را فراموش نکنید
درست است که برنامه غذایی کودک باید سالم باشد و از مواد مغذی زیادی برخوردار باشد. اما نباید از تنوع آن غافل شوید؛ زیرا کودکان در بیشتر اوقات با دیدن غذاهای جدید کنجاو شده و میل آنها به خوردن غذا افزایش پیدا میکند.
#پرسشهای_شما
#کودک_بدغذا
#مشاوره_رایگان
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
9. به ظاهر غذا کودک توجه کنید
همانطور که میدانید ابتدا چشم انسان باید مجذوب غذا شده و سپس میل به خوردن در انسان ایجاد شود.
بههمین دلیل است که آشپزهای معروف جهان نیز به ظاهر غذا بسیار اهمیت میهند. با اینحال بدون شک غذاهای زیبا جذابیت بیشتری برای کودکان خواهند داشت.
پس سعی کنید با غذاهای رنگارنگ و طرحهای خلاقانه، اشتیاق و اشتهای کودک را برای خوردن غذا افزایش دهید.
10. خود شما باید یک الگو خوب باشید
بدون شک میدانید که کودکان بزرگترین تقلید کنندههای جهان به حساب میآیند. آنها در بیشتر اوقات از بزرگترها و به خصوص والدین خود تقلید میکنند.
پس شما باید حسابی از غذا تعریف کنید و از خوردن آن لذت ببرید تا میل کودک به خوردن غذا بیشتر شود.
11. برای غذا خوردن کودک محدودیت ایجاد نکنید
یکی دیگر از روشهای ترغیب کودک بدغذا به خوردن غذا، آزاد گذاشتن او است. به عبارت دیگر سعی کنید کودک را آزاد بگذارید تا با روش خودش غذا بخورد و حتی با آن بازی کند.
اگر کودک هنگام خوردن غذا لباسش را کثیف کرد، به هیچ عنوان او را سرزنش نکنید؛ زیرا انجام این کار باعث ایجاد حس منفی در او شده و اشتهای کودک برای خوردن غذا از بین میرود.
12. فضای خوشایندی را برای صرف غذا به وجود آورید
با خواندن شعر و بازی کردن با کودک میتوانید فضای غذا خوردن را برای کود جذاب کرده و او را به خوردن غذا ترغیب کنید.
برای تبدیل فضای غذا خوردن به یک محیط سرگرمکننده، میتوانید شعرهایی درباره میوه و غذاها برای او بخوانید و از کودک بخواهید شما را همراهی کند.
13. غذایی را که مورد علاقه کودک نیست، درست نکنید
این موضوع بسیار طبیعی است که کودک از یک نوع غذا یا ادویه خوشش نیاید. پس شناخت علایق کودک بر عهده والدین است و شما باید قلق کودک را پیدا کنید و از پختن غذاهایی که مورد علاقه کودک نیست، پرهیز کنید.
. فعالیت بدنی کودک را افزایش دهید
خوب است بدانید که کمتحرکی یکی از دلایل کم اشتهایی و بدغذایی در کودکان است. در واقع اگر کودکان به جای بازی کردن و تحرک فراوان تنها در یک جایی ثابت بنشینند و به تلویزیون نگاه کنند، طبیعی خواهد بود که میلی به خوردن غذا نداشته باشند.
پس سعی کنید تحرک کودکان را بیشتر کرده تا اشتهای آنها برای خوردن غذا بیشتر شود.
15. اگر کودک غذا نمیخورد برای او قصه آموزنده بخوانید
یکی از روشهای اصلاح کودک بدغذا، خواندن قصههای آموزنده برای اوست. در این مواقع قصههایی را انتخاب کنید که درباره بدغذایی و بی اشتهایی کودکان صحبت کرده و کودک را به خوردن غذا تشویق میکند.
16. قبل از غذا اصلی به کودک تنقلات ندهید
همانطور که میدانید، تنقلات بهخصوص شیرینیها به کودک احساس سیری کاذب میدهند و اشتهای کودک را برای خوردن غذا از بین میبرد.
بعضی از خوراکیها همچون چیپس و پفک علاوه بر بدغذایی کودکان، باعث مشکلات گوارشی شده و تمایل کودک را به خوردن غذا از بین میبرد. پس لازم است به این نکته توجه کنید و این تنقلات را به عنوان یک وعده غذایی در نظر نگیرید.
#پرسشهای_شما
#کودک_بدغذا
#مشاوره_رایگان
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
✅ نکته نوجوانی
❤️ابراز عواطف در نوجوانی شکل میگیرد
اگر شکل گرفت ، در دوران زندگی نسبت به همسر عواطف را نشان میدهد
❗️اگر والدین برای این تلاش نکنند
❌ فرزند دزدی عاطفی میکند!
❣پدر و مادر باید نسبت به فرزند بروز عواطف داشته باشند...
اگه فرزندتون گفت:
دوستت دارم مامان، بابا 😍
❌ در ذوق او نزنید..
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
بازگو کردن خوبی ها و به رخ کشیدن آنها، خود یک روش تربیتی است.
قرآن نیز هرجا میفرماید:(یا ایها الذین آمنوا) یا(إن کنتم مؤمنین) برای همین است؛ یعنی قرآن نیز وقتی می خواهد انتقاد کند ابتدا خوبی ها و ایمانشان را به رخشان می کشد و پس از آن، انتقاد خود را بیان می کند.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
امام سجاد علیه السلام:
هیچ وقت فراموش نکن؛
پدر ومادرت،اصل و ریشه تواَند!
و هر عمل بزرگ و والای تو
ریشه در وجود اونها داره❗️
پس مغرور نشو
و دربرابرشون خاضع و فروتن باش!
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
#پرسشهای_شما
#مشاوره_رایگان
#فحش_دادن_کودک
راهکارهایی برای جلوگیری از فحش دادن کودک
چهرهٔ بیحالت و خونسردی داشته باشید: هنگامی که کودکتان فحشی را به زبان میآورد یا به کارکردهای بدن اشاره میکند، در برابر تمایل به خندیدن مقاومت کنید، وگرنه او این خنده را به عنوان تشویقی برای انجام دوبارهٔ این کار تلقی میکند. وقتی کوچک هستید توانایی خنداندن بزرگسالان، عصبانیت یا ناراحت کردن آنها بسیار مهم است و حتی اگر خیلی بامزه باشد که بشنوید کوچولوی شما اصطلاحات جدیدی ابداع میکند، اما نشان دادن احساستان به نفع او نیست.
مراقب کلمات خودتان هم باشید: اگر بچهٔ شما بشنود که شما در گفتوگوهای روزانهٔ خود با بیقیدی فحاشی میکنید، متقاعد کردن او به فحش ندادن بسیار دشوارتر خواهد بود. اگر او چیزی را که شما گفتهاید تقلید میکند، اعتراف کنید که شما هم نباید آن را میگفتید، بعد سریع حواس او را با یک آهنگ یا داستان پرت کنید و به خودتان قول بدهید که این عادت را ترک کنید.
گزینههای سرگرمکننده اما مناسب را جایگزین کنید: اگر بچهٔ شما فقط در حال امتحان کردن کلمهای جدید است تا ببیند چگونه است یا آن را برای هیجان خود زیر لب با آواز تکرار میکند، احتمالاً میتوانید او را ترغیب کنید که یک کلمهٔ جدید هیجانانگیز دیگر مثل «اجی مجی لاترجی» را امتحان کنید یا شعری کودکانه را جایگزین کند. همچنین شما میتوانید یک کلمهٔ خندهدار با وزن مشابه را با کلمهٔ نامناسب جایگزین کنید. اگر مشکل این است که او کلمات قابل قبول برای ابراز خشم یا سرخوردگی شدید را ندارد، ممکن است مفید باشد که او را تشویق کنید این عبارتها را بگوید: «من عصبانیام» یا «کلافه شدم».محدودیت تعیین کنید: اگر کودک شما چند فحش جدی یاد گرفته است، لازم است قوانینی تعیین کنید. بسیار مهم است که این کار را با آرامش انجام دهید، یعنی بدون اینکه آشفته یا عصبانی شوید، چون در غیر این صورت، هر بار که عصبانی میشوید، فقط به او یادآوری میکنید که چقدر راحت میتواند شما را وادار به توجه سریع به او کند. اگر این مورد یک کلمهٔ ساختگی است، به او بگویید که چنین چیزی وجود ندارد و شما نمیفهمید که او چه میگوید. برای فحشهای بزرگسالان، معنی آنها یا دلیل غیرقابل قبول بودن آنها را توضیح ندهید. فقط با لحنی کاملاً خونسرد و بیعلاقه، واضح و روشن بگویید که کدام کلمات غیرمجاز هستند. همچنین یادتان باشد گفتن «این کلمهای نیست که بتونی استفاده کنی.» یا «ما اجازهٔ این نوع حرف زدن رو نمیدیم» برای یک کودک چهار ساله هم خیلی مبهم است.
عواقبی ایجاد کنید: اگر کودک سه یا چهار سالهٔ شما حتی بعد از یکی دو اخطار، این نوع صحبت کردن را متوقف نمیکند، وقت آن است که تاکتیکهای تربیتی را به کار بگیرید. آرام باشید، سریع پاسخ دهید و ثابتقدم باشید. به عنوان مثال میتوانید بگویید: «این کلمه باعث میشه از من یه تذکر بگیری.» از قبل «تذکر» را به کودک یاد داده باشید و مطمئن شوید که او مفهومش را میداند. اگر تذکر دادن به تنهایی به نتیجه نرسید، ممکن است لازم باشد با لغو امتیازات، هزینهٔ این کار را بالا ببرید، اما باز هم، این کار را تا جایی که میتوانید به شکل مداوم و غیراحساسی انجام دهید. مثلاً بگویدد: «اگه از این کلمه استفاده کنی، نمیتونی برای بازی بری خونهٔ امیرعلی» یا «نمیتونی امروز بعدازظهر کتاب داستان اژدها رو تماشا کنی». در این مرحله، لازم است در مورد اینکه چرا کودکتان اینقدر به مبارزه با شما تمایل دارد کمی فکر کنید. شاید استفادهٔ او از کلمات ناشایسه نشانهٔ این باشد که مثلاً چیز دیگری او را آزار میدهد.نگذارید از فحش دادن نتیجه بگیرد: اگر کودک شما به این دلیل از فحش و ناسزا استفاده میکند که چیزی میخواهد، مطمئن شوید چیزی را که میخواهد به دست نمیآورد. به عنوان مثال، اگر حرف بدی میزند تا به بستنیاش دست پیدا کند، به دنبال حرف زشتش، گفتن این جمله از طرف شما به کودک که «این حرف خوبی نبود، اما بیا این بستنی قیفیت» مسلماً خوب و درست نیست.
احترام را بیاموزید: اگر بگذارید فرزندتان فکر کند ایرادی ندارد به بچههای دیگر لقبهای کودکانهٔ منفی بدهد، لطفی در حق او نکردهاید. به عنوان مثال، از او بپرسید چه احساسی دارد اگر کسی او را با آن نام صدا کند؟ توضیح دهید که این کلمات احساسات مردم را جریحهدار میکنند، تفاوتی نمیکند که بچههای دیگر از این کلمات استفاده میکنند و لقب دادن و برچسب زدن اصلاً مجاز نیست. فرزند شما هنوز در حال یادگیری همدلی است و احتمالاً به خاطر نمیآورد که به دیگران فکر کند، اما با این حال هم باید بداند که اعمال او روی دیگران تأثیر میگذارد.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندها و ایده های سرگرم کننده با وسایل مدرسه || آموزش ساخت کاردستی
#سه شنبه
#کاردستی زیبا
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
بهبود رنگ لباسهای تیره با قهوه
برای اینکه رنگ و روی رفته لباسهای تیره را برگردانید از ترفندهای خانه داری جدید استفاده کنید. با اضافه کردن ۲ فنجان قهوه یا چای پررنگ (بدون هیچ افزودنی) به چرخه آبکشی ماشین لباسشویی میتوانید لباسهای تمیز و تیرهتری داشته باشید.
#سه شنبه
#ایده خانه داری
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
🔸امام علی علیه السلام: اِعرِفُوا اللّهَ بِاللّهِ ، وَالرَّسولَ بِالرِّسالَةِ ، وأُولِي الأَمرِ بِالأَمرِ بِالمَعروفِ وَالعَدلِ وَالإِحسانِ .
🔹خدا را با خدا بشناسيد ، و پيامبر را با پيام ، و اولياى امر را با امر به معروف كردن و عدالت ورزيدن و نيكى نمودن .
📚 الكافي : ج ١ ص ٨٥ ح ١
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
صفحه_صد_چهل_یک_سوره_انعام
#به_نیت_سلامتی_و_فرڄ_تنها_منجی_عالم
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
صفحه_صد_چهل_دو_سوره_انعام
#به_نیت_سلامتی_و_فرڄ_تنها_منجی_عالم
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
✂️ برشی از یک کتاب
#نفرت_از_علم
جورج گیسینگ : من از علم می ترسم ؛ و از آن نفرت دارم ؛ و معتقدم که علم همواره دشمن بی رحم بشر خواهد بود ، زیرا کل سادگی و آرامش زندگی و زیبایی جهان را از بین می برد و بربریت را در لباس تمدن باز می گرداند .
تاریخ اندیشه های سیاسی در قرن بیستم ج ۲ ، حسین بشیریه ، ص ۲۵۱
#چهارشنبه
#کتاب
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
منبع : غرر الحکم و درر الکلم، ج 1، ص 60
قال علی علیه السلام 🌷
إِذَا كَتَبْتَ كِتَابا فَأَعِدْ فِيهِ اَلنَّظَرَ قَبْلَ خَتْمِهِ فَإِنَّمَا تَخْتِمُ عَلَى عَقْلِك .
🔅هرگاه نوشته اى را مى نویسى، پیش از آن که آن را مُهر کنى، باز نگرى نما؛ زیرا خرد خود را مُهر مى کنى.
#چهارشنبه
#حدیث
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
لَوْ يُؤَاخِذُ اللَّهُ النَّاسَ بِظُلْمِهِم مَّا تَرَكَ عَلَيْهَا مِن دَابَّةٍ
🔸 خدا از روی حکمت، بعضی از گناهان ما را به روی خود نمیآورد و گرنه حتی خوبانی مثل پیامبران و امامان پاک هم به دنیا نمیآمدند! چطور؟ چون بالاخره در نیاکان آنها کسی بوده که با گناه به خود و خدا ظلم کرده باشد. نه فقط انسانها که حیوانات هم از بین میرفتند چون آنها برای انسان آفریده شدهاند. انسانها که نباشند آنها بمانند برای چه؟!
نحل، آیه ۶۱
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
🔰#نکات_تربیتی
💠 عوامل پیش برنده تربیت
5⃣ تخلیه هیجانات(۲)
🔻در بحث هیجانات پنهان
🌀 یکی از بهترین کارها گفتوگو
و صحبت کردن با فرزندان است.
🔆 مثلاً آدمی که غم دارد واقعاً باید
نشست با او صحبت کرد.
📚 در یکی از کشورها، در کنار خدمات بعد
از فوت، تیم مشاورهای دارند که به نزدیکان
متوفی کمک میکنند تا سوگ عزیزان
خود را مدیریت کنند.
🧐ما در ایران این موارد را کم داریم.
والدین گاهی اوقات با بچههایشان
کم صحبت میکنند،
🔎خصوصاً دوره نوجوانی، که دوره
هویتخواهی است.
✅ یعنی نسبت به آیندهاش، انتخاب
شغل، ازدواج، خرید خانه و ... نگران
است. ما والدین کمتر درباره این
موضوعات با فرزندانمان
صحبت میکنیم
⚠️بلکه گاهی آتشبیار معرکه هستیم
و هیجانات درونی و نگرانیهای فرزندان
را بالا میبریم!
📝«استاد تراشیون»
🚨ادامه دارد ...
#فرزندان
#مدیریت_تربیتی
#تخلیه_هیجانات
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
بعضی از بچه ها از به هم ریختگی و آشفتگی لذت می برند و عمدا لباس هایشان را کف اتاق می ریزند.
✨ در این مواقع بسیاری از مادران از دور فرزندان خود را نگاه می کنند و غصه می خورند که چرا فرزندشان به جای اینکه چیزها را سر جایش بگذارد، آنها را کف زمین می ریزد.
♦ سعی کنید به جای غرزدن در بازی های آنها مشارکت کنید. ما مادران نیاز داریم شکیبایی خود را افزایش دهیم و خودمان را کنترل کنیم. آموزش نظم و ترتیب، مرحله ای است که ما باید آن را طی کنیم، اما اینطور هم نیست که تنها با یکبار آموزش، بچه ها همه حرف ما را گوش دهند و اتاقشان را تمیز و مرتب نگه دارند.
🍭 باید بدانید که تغییر و تحول در اتاق فرزندتان، نشان دهنده این است که آنها در خود احساس مستقل بودن می کنند و نحوه قراردادن چیزها در اتاقشان در واقع به نوعی نشان دهنده شخصیت آنهاست.
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
📛 بالاترین خیانت به جوانان!
حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره):
🔹اگر كسانى بگویند ما به خاطر اينكه به جوانها اهميت بدهيم راه را كاملاً باز میگذاریم تا هر كارى دلشان مى خواهد بكنند؛ اين خيانت است! مثل اين است كه باغبان بگويد كه من براى اينكه گلها رشد كنند فضا را باز مى گذارم تا هر هواى سردى و هر آفتاب سوزانى بتابد.
🔸باغبان خوب آن است كه هوای معتدل را براى گلخانه فراهم كند، نه حرارت زياد و نه برودت زياد را.
اين شعار كه ما برای آنکه به جوانها بها بدهيم كارى كنيم تا هر کسی هر کاری دلش مى خواهد انجام دهد اين همان است كه راه باز مى شود و آفتاب سوزان هم بعضى گلها را مى سوزاند، هواى سرد هم آنها را يخ مى زند.
🔹آغاز حركت پرشتاب انسانى در دوران جوانى است. مگر دين براى اين نيامده كه راه سعادت را به انسانها نشان دهد؟ به طريق اولى، دين باید براى جوانان راه صحيح زندگى را نشان بدهد تا آنها بتوانند مسير سعادت خودشان را بشناسند و طى كنند.
۱۳۷۸/۰۸/۱
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
زیانبارترین پیامد افکار واهی و خیالات شیطانی، سوءعاقبت است، چه آنکه انسان کم کم به افکار بد خو می گیرد و به هرچه خو گرفته باشد، در هنگام مرگ همان به یاد او می آید؛ همان گونه که هر چه که انسان در روز به یاد آن است یا با آن سر و کار دارد، شب به خواب او می آید و آن را در خواب می بیند. گفتهاند اندکی پیش از مرگ، حالتی همانند خواب رفتن به انسان دست می دهد.
🔸معراج السعاده
#پنج_شنبه
#اخلاق
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
💗 تأثیر تکوینی 💗
آیت الله بهجت
✨ اذان و اقامه گفتن در گوش کودک به هنگام ولادت، معرفی تکوینی ایمان برای اوست. همچنین «تحنیک الطّفل بمآء الفرات و التَّمر»؛ (برداشتن کام کودک با آب فرات و خرمای رسیده) تأثیر تکوینی دارد. ...
✨ نقل میکنند: یک زن مسیحی در تبریز مسلمان شد، و علت گرایش او به اسلام، اشتیاق به معنویت اذان بود. اذان مجذوبیت تکوینی دارد.
📚 در محضر آیت الله العظمی بهجت – کتاب دوم
#پنج_شنبه
#زندگی_بزرگان
#مادر_زیرک
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d
أَوَلَمْ نُعَمِّرْكُم مَّا يَتَذَكَّرُ فِيهِ مَن تَذَكَّرَ
🔸 روایت میگوید: سختگیری مأموران ثبت عمل، نسبت به چهل سالهها بیشتر است و کسی که پایش به شصت برسد دیگر عذرش پذیرفته نیست. نتیجۀ منطقی این سخن این است که انسان هر چه از عمرش میگذرد باید درکش از خدا و معنای زندگی بهتر شود و گرنه حیف عمر که طولانی شود.
فاطر آیه ۳۷
https://eitaa.com/joinchat/4076208147Cf5eedbd72d