eitaa logo
مدح و متن اهل بیت
9.6هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
21.3هزار ویدیو
1.5هزار فایل
@Yas4321 ارتباط با ادمین @Montazer98745 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جلیلی: مهمتر از انجام یک خطا، تکرار یک خطایی است که قبلاً انجام شده است 🔹‌سعید جلیلی: صادقانه گفتید در جراحی قلب وقتی مطالعه و جراحی کم دارید عقب می‌مانید؛ من میخواهم بگویم در اقتصاد و سیاست خارجی و ... هم همین است. 🔹‌مهمتر از انجام یک خطا، تکرار یک خطایی است که قبلاً انجام شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ فیلم توهین پزشکیان به سردار سلیمانی پ.ن: بروید بین مردم و این فیلم را به آنها نشان دهید. با تجربه مکرر می‌گوییم خداگواه است که با مقداری حرف‌زدن با مردمان نجیب‌مان رای خیلی از آنها بر می‌گردد.
♨️آمار غلط پزشکیان درباره آمار رشد نقدینگی در دولت سیزدهم 🔹بر خلاف اظهارات مطرح شده از زبان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر افزایش رشد نقدینگی در دولت سیزدهم، آمارهای رسمی نشان می‌دهد رشد نقدینگی و پایه پولی هر دو در دولت سیزدهم به شکل قابل توجهی کاهش یافته است. ✍این کیه دائم به ظریف و پزشکیان آمار جعلی میده؟ فکر کنم نفوذی ستاد جلیلی باشه توی ستاد پزشکیان😄 آبرو واسشون نذاشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آقای اگر حاج نبود شاید دخترت در میان این بردگان به دست داعش خرید و فروش میشد. دلهای ملّت ازفقدان شهیدرئیسی عزیز داغ داروزخم خورده هست،دیگر بر داغ دلهای ملّت که ازداغ شهیدسلیمانی هنوز مرحم و التیام پیدا نکرده،نمک به زخم نزن.
سید حسن نصرالله: همیشه آماده بودم جانم را فدای حاج قاسم کنم⚘️ سیدحسن نصرالله: ارزش کفش سردار سلیمانی از سر ترامپ بیشتر است⚘️
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم این فیلم رو ندیدند فیلم محرمانه ی روزهاییه که آقای رئیسی دولت رو تحویل گرفته ولی هنوز وزیرهای روحانی در وزارتخانه ها وزیر هستند. انتشار برای نخستین بار صفتان
لطفا اطلاع رسانی گردد تا برسد به تمامی روستائیان عزیز و باشرف: 🔴 نکاتی که دکتر جلیلی درباره روستا گفتند 1. سهم روستا از بودجه عمومی کشور از 4 درصد به 26 درصد افزایش خواهد یافت. یعنی سرانه هر روستایی از 12 میلیون تومان، به 81 میلیون تومان خواهد رسید. 2. سهم روستا از تسهیلات از 6 درصد به 27 درصد افزایش خواهد یافت. یعنی سهم هر روستایی از 16 میلیون تومان، به 74 میلیون تومان خواهد رسید. 3. روستاییان عزیز می¬توانند با سند منازل روستایی، سند اراضی کشاورزی، سند ادوات و ماشین¬های کشاورزی، پروانه چاه آب، پروانه چرا، باغ و دام و طیور و زراعت بیمه شده و ... وام دریافت کنند. 4. 24 ساعت پس از تحویل گندم به سیلوها، هزینه گندم به حساب کشاورزان واریز خواهد شد. 5. دامداران و عشایر عزیز رویکرد ما برای تامین گوشت قرمز تکیه بر شماست نه واردات. چرا باید به دامداران خارجی یارانه تولید بدهیم ولی این یارانه را از شما دریغ کنیم! 6. جهت بازاریابی محصولات کشاورزی به دنبال گسترش روستا بازارها، ایجاد کارگاه¬های کوچک صنایع تبدیلی و تکمیلی، گرفتن بازارهای خارجی محصولات، ایجاد زیرساخت های سردخانه و انبارداری و ... خواهیم بود. 7. کشاورزان عزیز چاه¬های برق کشاورزی شما دیگر خاموش نخواهد شد. 8. ما مساله مسکن مولد در روستا رو رقم خواهیم زد و مساله زمین جهت ساخنت را برطرف خواهیم نمود. هر خانه روستایی یک کارگاه مولد کالا و ثروت در سلول جهش پیشرفت کشور است. 9. - ما به دنبال نهضت اشتغال روستایی با تکیه بر کارگاه های کوچک با ارتقاء فرهنگ کار، رفع موانع تولید، تامین منابع مورد نیاز، آموزش، فراهم نمودن بازار و سایر پشتیبانی ها به دنبال اشتغال صددرصدی و تبدیل شدن تمام روستا به سلول جهش پیشرفت کشور جشن روستاهای بدون بیکار را خواهیم گرفت. و افراد جویای کار از شهرها بسمت روستاها خواهند رفت. 10. کشاورزان عزیز برای آب کشاورزی 9 برنامه اجرایی با محوریت خود شما در طراحی، اجرا، ارزیابی، بهره برداری و نظارت تدوین نموده¬ایم. از انجام عملیات آبخیزداری، اصلاح الگوی کشت، گسترش گلخانه ها، اصلاح الگوی مصرف، یکپارچه سازی اراضی، به کارگیری سیستم های نوین آبیاری هوشمند، لایروبی قنوات و ... را خواهیم داشت.
⚪️اطلاعیه وزارت بهداشت: 🔸بر خلاف اظهار نظر یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در این دولت، هیچ دانشجویی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به هیچ دلیلی اخراج نشده است. 🔸 تعداد اندکی از دانشجویان به علت ادامه تخلفات متعدد و رفتارهای خلاف مقررات، بعد از چند بار بخشش و عفو، توسط شورای انضباطی یک الی چهار نیمسال معلق شده اند. 🔸در طی این سالها، مدارا، رأفت و گفت و شنود با این دانشجویان همواره مد نظر مسئولان دانشگاه مربوطه بوده است. 🔸جالب است بر خلاف ادعای صورت گرفته، در سال ۱۴۰۱ چند دانشجوی علوم پزشکی که به دلیل اقدامات قانون شکنانه دستگیر شده بودند، بلافاصله‌ با ضمانت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز آزاد می‌شوند. 🔸متأسفانه تا زمانی که اعمال قانون انضباطی نشدند به دلیل احساس پشتیبانی از حامیان، تحریک کنندگان و سوء استفاده گران سیاسی، دست از رفتارهای ساختارشکنانه خود برنداشتند. .
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلید اسرار مسعود پزشکیان هم رسید 😂😂😂 دیگه پشیمونی بعداز انتخابات فایده نداره
17.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حمایت استاد کلامی زنجانی از دکتر جلیلی 🔹استاد کلامی زنجانی شاعر و مداح برجسته آذری زبان کشور با انتشار ویدئویی ضمن حمایت از دکتر سعید جلیلی گفت: 🔹من کلامی زنجانی هستم‌، شعر (یل یاتار طوفان یاتار.....) از سروده های بنده است، این شعر عام المنفعه بوده، وخیلی از عزیزان این شعر را در جاهای مختلف استفاده میکنند. و مانعی هم ندارد... 🔹منتها ملاک در مکتب اسلام تقواست ، عزیزان توجه داشته باشند که ماالان دو کاندیدای محترم ریاست جمهوری داریم که به دور دوم راه یافته اند، این بزرگواران یکی پدر عزیزش و دیگری مادرعزیزش ترک زبان میباشند .شما دوستان عزیز ، هر کدام را انتخاب کنید اختیار دارید، بنده حقیر به حول و قوه الهی به دکتر جلیلی جانباز رأی خواهم داد.
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم این فیلم رو ندیدند فیلم محرمانه ی روزهاییه که آقای رئیسی دولت رو تحویل گرفته ولی هنوز وزیرهای روحانی در وزارتخانه ها وزیر هستند. انتشار برای نخستین بار صفتان