هدایت شده از پژوهشکده مطالعات تمدنی شهید صدر
🚦یازدهمین #پیش_نشست تخصصی
دومین همایش ملی «انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده»
⭕️موضوع:
مبانی حکمرانی مردم پایه در نظام اسلامی مبتنی بر دیدگاه امام خمینی (با تاکید بر حوزه آموزش)
🎙سخنران:
حجت الاسلام و المسلمین علی فرحانی
مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم و مدیر اندیشکده راهبری تحول در آموزش و پرورش
🎙دبیرعلمی:
حجت الاسلام ناصر قیلاوی زاده
پژوهشگر پژوهشکده شهید صدر
🗓 زمان:
چهارشنبه ۱ شهریور / ساعت ۱۰
📍لینک نشست:
https://www.skyroom.online/ch/sadr/irhfc
📍سایت و کانال همایش
http://irhfc.ihu.ac.ir/fa/ https://eitaa.com/irhfcconf
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🟥پژوهشکده شهید صدر (ره)
📲@sadr_ir
🌐https://sadr.ihu.ac.ir/
♦️اعلام نیاز و عناوین اولویت های پژوهشی دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش:
✍ واحد مديريت پژوهشهاي راهبردي شوراي عالي آموزش و پرورش با هدف سياست پژوهشي و ديدهباني مسائل و چالشهاي بنيادين آموزش و پرورش از طريق تدوين خط مشيها و راهبردهاي كلان حوزه پژوهش در نظام تعليم و تربيت رسمي و عمومي، پيشنهاد سازوكارهاي حقوقي لازم براي كاربست يافتههاي علمي - پژوهشي در سطوح مختلف آموزش و پرورش، انجام مطالعات راهبردي و تحليل و ارزيابي جامع ماموريتها، اهداف و فعاليتهاي شوراي عالي آموزش و پرورش و ارائه پيشنهاد براي باز مهندسي آنها، وظيفه پشتيباني علمي و پژوهشي از كميسيونهاي شوراي عالي آموزش و پرورش را به عهده دارد.
✍ سياست پژوهي كه از وظايف مهم مديريت پژوهشهاي راهبردي است، به معني سنجش علمي و پژوهشي يك قانون قبل از تدوين، حين اجرا و ارزيابي پس از اجراست. اين امر در شوراي عالي آموزش و پرورش به عنوان يكي از معيارهاي مهم سنجش كيفيت مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش، اين گونه تفسير ميشود كه برخورداري هر مصوبه از پشتوانه پژوهشي قابل قبول و اجتناب ناپذير است.
✍ به همين منظور مديريت پژوهشهاي راهبردي شوراي عالي آموزش و پرورش با پشتيباني علمي- پژوهشي، زمينه مناسب براي انجام تحقيقات در قالب طرح پژوهشي، حمايت از رسالههاي دانشجويان دورههاي ارشد و دكتري، تهيه سياست نامه (policy paper) و گزارشهاي كارشناسي، زمينه تحليل علمي مسائل بنيادين و راهبردي نظام آموزش و پرورش و ارائه راهكارهاي علمي و كاربردي در سطوح كلان و خرد را فراهم ميكند.
✍ همچنين با انتشار يافتههاي حاصل از پژوهشهاي انجام شده، علاوه بر پشتيباني علمي و پژوهشي از كميسيونهاي شوراي عالي آموزش و پرورش و مصوبات آنها، امكان توسعه نظريهها و مدلهاي مواجهه با مسائل آموزش و پرورش را نيز فراهم ميكند.
✍ بر اين اساس اولويتهاي پژوهشي دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش هر سال پس از بررسيهاي كارشناسي توسط كميته علمي و پژوهشي تهيه و اعلام ميشود.
✍ در راستاي اجراي جز 2 بند «هـ» تبصره 9 قانون بودجه كل كشور، دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش طي فراخواني از فرهنگيان، پژوهشگران، صاحبنظران، انديشمندان، استادان راهنما و مشاور دانشگاهها و دانشجويان تحصيلات تكميلي توانمند و علاقهمند به تحقيق در حوزه تعليم و تربيت دعوت ميكند پيشنهاده پژوهشي خود را در مورد هر يك از اولويت هاي پژوهشي اين شورا به آدرس الكترونيكي pajoohesh@sce.ir و يا به آدرس پستي تهران، ميدان فردوسي، خيابان سپهبد قرني، نبش خيابان سميه، ساختمان مرحوم علاقمندان، طبقه چهارم، دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش، مديريت پژوهشهاي راهبردي ارسال كنند.
✍ به پژوهشگران توصيه ميشود قبل از تهيه و ارسال پيشنهاده پژوهشي خود شرايط و ضوابط پذيرش طرح پژوهشي كه در سايت شوراي عالي آموزش و پرورش(www.sce.ir) و پايين اين فراخوان درج شده است را مطالعه نموده و در صورت نياز به اطلاعات بيشتر با تلفن 82284076 -021 تماس حاصل كنند.
✍عناوين اولويتهاي پژوهشي سال 1402 دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش:
1. بررسي آييننامههاي آموزشي به تفكيك دورههاي تحصيلي بر اساس سند تحول بنيادين آموزش و پرورش
2. بررسي قانون مديريت خدمات كشوري از منظر نيازها و شرايط نظام آموزش و پرورش در راستاي تحقق اهداف سند تحول بنيادين آموزش و پرورش
3. بررسي و تحليل وضع موجود اشاعه و گفتمانسازي مصوبات شوراي عالي آموزش وپرورش وارائه راهكارهاي مناسب
4. بررسي و تحليل نقش و عملكرد نهادهاي سياستگذار مرتبط با آموزش و پرورش در راستاي تحقق اهداف سند تحول بنيادين آموزش و پرورش
5. طراحي استاندارد شاخص هاي ارزيابي عملكرد نظام آموزش و پرورش
6. طراحي الگوي تقويت مدارس دولتي وتوسعه خدمات كيفي و مزيت رقابتي آنها
7. طراحي مدل ارزشيابي زير نظام هاي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش
8. طراحي و اعتباريابي الگوي انطباق بستههاي تربيت و يادگيري با برنامه هاي مصوب شوراي عالي آموزش و پرورش
9. مطالعات تطبيقي مدلهاي تقويت اقتصاد آموزش و پرورش
10. مطالعه تطبيقي روشهاي جذب نگهداشت توانمندسازي، جبران خدمات، ارزشيابي و بازنشستگي منابع انساني آموزش و پرورش
11. مطالعه تطبيقي شيوهها و روشهاي تأمين منابع مالي در مدارس كشورهاي منتخب
12. مطالعه تطبيقي مدارس علوم ديني از منظر جايگاه آنها در ساختار آموزش و پرورش، چگونگي شكلگيري، نهاد ادارهكننده، دورههاي تحصيلي، محتواي آموزشي.
هدایت شده از مهدی پورقربان
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مدارس حسینی تا تمدن مهدوی
اولین گردهمایی بین المللی فعالان تعلیم و تربیت اسلامی در زیارت اربعین
ویژه: موسسان و مدیران مدارس، معلمان و فعالان تعلیم و تربیت اسلامی
موضوع: تربیت تمدن سازان مهدوی در جهان بر پایه نهضت حسینی با محوریت مدرسه
زمان: دوشنبه 13 شهریور 1402 مصادف با ایام اربعین حسینی
نمایشگاه از روز شنبه 11 شهریور تا روز اربعین حسینی دایر خواهد بود.
مکان: عـــراق، کربــــلای معلــــی، حي البلدية، خیابان نهر، مقابــل فروشگــاه رعــد الشــوک، مدرسـه التکامـل
متقاضیـــان میتواننـــد جهـــت ثبـــت نام و برپـــایی نمایشگـــاه دستاوردهـــــا و محصولات و ارسال آثار (شامل مقاله، تجارب ناب و الگوهای تعلیم و تربیتی)به نشـانی www.ifoiet.com مراجعه نمایند.
🌀 *مسئله اصلی و فرعی اغتشاشات ۱۴۰۱*
🔶حضرت امام در بحبوحه جنگ (سال 64) در دیدار شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست مقام معظم رهبری جنگ را مسئله فرعی نظام می داند و مسئله اصلی را تربیت نیرو برای کشور به حساب می آورد:
⭕️در همۀ امور باید حساس بود، اما فرق است ما بین آنی که ادامه باید این حساسیت پیدا بکند. یک چیزهایی که حل می شود، مثلاً ما جنگ داریم، جنگ چیز مهمی نیست، حل می شود، چیز مهمی نیست و بحمدالله خوب است وضع، و جهات سیاسی ای که در دنیا هست، آنها هم حل می شود و ان شاءالله ، چیزهایی است حساس باید بود. اما مسئلۀ دانشگاه یک مسئله فوق العاده است که این افرادی که از دانشگاه در می آیند یا مخرب یک کشوری هستند یا سازندۀ آن کشور هستند، و در کشور ما، یا رو به اسلام می برند کشور ما را، یا منحرفش می کنند.
⭕️خود اغتشاش مسئله فرعی نظام است، پیدا کنید پرتقال فروش را!
🔶نظام تربیتی ما در سه ضلع 1. نهاد علم (مهدکودک، آموزش و پروش و دانشگاه) 2. نهاد رسانه (اعم از رسمی و غیررسمی و فضای سایبر) 3. نهاد مذهب (مسجد، هیات و خانواده) هم افزایی ندارد. مسئله اصلی را باید در طراحی هندسه نظام تربیتی جمهوری اسلامی و نسبت شبکه نفوذ و استعمار با آن دید.
🔶مشکل اصلی جامعه که متاثر از نظام تربیتی ما است تولید و تورم قشر خنثی و بی تفاوت در جامعه است؛ انسان بی تفاوت به محیط و با تفاوت به نفع شخصی و راحت طلبی خود!
🔶بی تردید همه مسائل فرع بر تربیت نیرو است، هم اقتصاد هم فرهنگ و هم سیاست و سایر نظام ها...
اگر بخواهیم امت و تمدنی شکل دهیم به تعبیر مقام معظم رهبری به دو عنصر نیاز داریم: 1. تولید فکر 2. پرورش انسان.
⭕️حتی بسط فکر و ایده هم متوقف به تربیت نیرو است و نظام تربیتی فعلی ما بیش از آنکه به فکرِ فکر و نیرو باشد به فکر امور فرعی مهم پنداشته شده است.
🔶زمانی که در نظام تربیتی مان نهاد علم و نهاد رسانه ای را متحول نکنیم مجبور می شویم از نهاد مذهب برای اصلاح خسارت های تربیتی جامعه استفاده کنیم.
⭕️تا هنگامی که نهاد علم و رسانه ما اینچنین باشد این چنین اغتشاشاتی برای جامعه طبیعی است، چون حداقل پیاده نظام اغتشاش را تربیت می کنند؛ باید شاکله نهاد علم را متحول کرد...
#محمد_جبارپور
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
🌍 به کانال مدارس برتر ایران و جهان بپیوندید:
https://eitaa.com/madresebartar
محمد صلى الله عليه و آله و اسلام.pdf
407.6K
📚 مقاله بسیار مهم و پر نکته محمد (ص) از علامه طباطبایی
از بهترین متون فارسی (شاید بهترین) برای شناخت اسلام
🏴 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدُ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا أَحْمَدُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ عَلَى الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ وَ السَّابِقَ إِلَى طَاعَةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
وَ الْمُهَيْمِنَ عَلَى رُسُلِهِ وَ الْخَاتِمَ لِأَنْبِيَائِهِ وَ الشَّاهِدَ عَلَى خَلْقِهِ وَ الشَّفِيعَ إِلَيْهِ
وَ الْمَكِينَ لَدَيْهِ وَ الْمُطَاعَ فِي مَلَكُوتِهِ
الْأَحْمَدَ مِنَ الْأَوْصَافِ الْمُحَمَّدَ لِسَائِرِ الْأَشْرَافِ الْكَرِيمَ عِنْدَ الرَّبِّ وَ الْمُكَلَّمَ مِنْ وَرَاءِ الْحُجُبِ
🔹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
1676287744_2135133101.pdf
1.18M
♦️ بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مرحوم علاقه بندان ریاست وقت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در سال 79
♦️ ایشان در این دیدار در مورد الگوها و روش های آموزش دروس مختلف اظهار نظرهای جالبی دارند که این متن را خواندنی می کند؛ آموزش زبان عربی و زبان انگلیسی، آموزش قرآن، آموزش معارف دینی، منطق و فلسفه، تاریخ و ادبیات فارسی از موضوعاتی است که ایشان بدان پرداخته اند.
🌍 به کانال مدارس برتر ایران و جهان بپیوندید:
https://eitaa.com/madresebartar
-1480777981_-1262388786.pdf
3.17M
✍️ بنیاد ملی بازی های رایانه ای گزارشی در موضوع مصرف بازی در کشور تنظیم نموده است. (۱۴۰۰)
♦️موضوعات محوری گزارش:
_ چه کسانی بازی می کنند؟
_ چه بازی هایی می کنند؟
_ چگونه بازی می کنند و چقدر هزینه می کنند؟
_ در آینده الگوی بازی در ایران چگونه است؟
♦️در این میان برخی آمارها قابل توجهند؛
40 درصد مردم ایران بازی می کنند. میانگین سنی بازیکنان 23 سال است در حالی که این آمار در سال 89 حدود 16 سال بوده است. حدود 15 میلیون نفر بین 5 تا 21 ساعت در هفته و 4 میلیون نفر بالای 21 ساعت در هفته بازی می کنند و ...
🔴 بازی را جدی بگیریم!!!
🌍 به کانال مدارس برتر ایران و جهان بپیوندید:
https://eitaa.com/madresebartar
♦️ نمایشگاه تجهیزات آموزشی دبی GESS AND GEFF
نمایشگاه و گردهمایی تجهیزات آموزشی دبی نمایه ای برجسته ای ازتجهیزات آموزشی در خاورمیانه به شمار می آید.
در این نمایشگاه ، صنعت تجهیزات آموزشی جهانی با ترکیبی پویا از نمایشگاه و کنفرانسی سطح بالا برای استفاده صاحبنظران وسرمایه گزاران در امور آموزشی و پرورشی گردهم آمده است .
برند GESS AND GEFF بدلیل ارایه محصولات جدید وراهکار های متنوع که به ارتقا کیفیت تدریس و آموزش درسطح بالا کمک می کند شهرت دارد .
گردهمایی آموزش جهانی فرصتی طلایی برای ارائه محتوای فاخرو دیدگاه های مرتبط از متخصصین برجسته دنیا در کارگاه ها و سمینار های داخل نمایشگاه می باشد.
مخاطب:
بازدید کنندگان
طراحی شده برای متخصصان آموزش در همه سطوح، چه مدیر، مدیر تدارکات، رئیس بخش، رئیس، استاد، معلم یا به سادگی درگیر آموزش باشید، چیزی برای همه وجود دارد.
غرفه داران
اگر به دنبال گسترش حضور خود در منطقه و ملاقات با بیش از 8000 متخصص آموزش و پرورش، از جمله خریداران کلیدی و تصمیم گیرندگان هستید، GESS Dubai رویدادی است که نمی توانید از دست بدهید. GESS دبی مخاطبان واقعاً جهانی دارد که از 94 کشور می آیند و بازدیدکنندگان از سراسر جهان به مزایای مشارکت پی برده اند.
🌍 به کانال مدارس برتر ایران و جهان بپیوندید:
https://eitaa.com/madresebartar