🌺🕊🌺🕊🌺🕊
✅ بنام خدا نمونه باید ها و نباید های مشترک استاد و دانش پژوه #مدیر-شناسی و ارتباط با #مدیران اداره عالم امکان. ضمن سپاس خداوند بخاطر توفیق #عبادت و #بندگی او، یعنی وسیله ارتباط با خدا، و سخن گفتن با او جهت دریافت آرامش.پس از #خدا شناسی و آشنائی با پیامبران بویژه پیامبر خاتم (ص) #امام شناسی و ارتباط با آن بزرگواران، به خصوص معرفت نسبت به #امام زمان (عج) لازم است و در حقیقت این شناخت و برقراری ارتباط با آنان از مقدمات و مکملات خداخواهی است، چنانچه که از جمله «#انا من شروطها» در #حدیث-سلسلة-الذهب معلوم می کردد:
https://eitaa.com/jadid2/129
به عبارت دیگر، رسیدن به همه درجات #قرب-الهی، تنها به تلاش شخصی ممکن نیست؛ لازمه اش استفاده از وسیله هائی است که خود حضرت حق، معرفی فرموده است. از این رو، شناخت #امام-معصوم (ع) و پیشرو، منصوب از طرف خدا و پیامبرش و برقراری ارتباط با #معصومان علیهم السلام، بویژه معرفت امام حاضر غائب یعنی امام زمان (عج) لازم است و ادله فراوان بر این مسئله وجود دارد. اما نسبت به شیوه های آشنائی با آن ها که در راستای شناخت کامل دین است، راهکارهای مختلفی بیان شده که برترین بیان #امام-شناسی در زیارت جامعه کبیره آمده است.
https://eitaa.com/zekr_doa_monajat/734
جهت مطالعه مطالب بیشتر معارف اسلامی به کانال های تنظیم شده توسط مؤسسه فرهنگی هنری حضرت حجه بن الحسن «عجل الله تعالی فرجه الشریف» مراجعه بفرمائید.
https://eitaa.com/manabe_eslami/155 والسلام مرتضوی 📚@madresehtalim📚
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
🌺🕊🌺🕊🌺🕊
بنام خدا ✅ بایدهای مشترک عبادی و معرفتی ❇️ارتباط با خدا و قرآن و عترت پیامبر (ص) ✍️ با فرا رسیدن ماه رمضان «روح #معنویت» در دل ها تازه می شود، .انشاء الله. 1️⃣ - روزه می گیریم https://eitaa.com/bvcfjdaa/352 2️⃣ - قرآن می خوانیم https://eitaa.com/dastanhayghorany/311 3️⃣ - با دعا و مناجات با خدا ارتباط بر وقرار می کنیم . https://eitaa.com/zekr_doa_monajat/746 4️⃣ - با معرفت و عرض ارادت به خاندان پیامبر علیهم السلام کار به پایان می رسد . https://eitaa.com/masuman/76 مطالب بیشتر را در کانال های تنظیم شده توسط مؤسسه فرهنگی هنری حضرت حجه بن الحسن «عجل الله تعالی فرجه الشریف» مطالعه بفرمائید. https://eitaa.com/manabe_eslami/156 والسلام مرتضوی 📚@madresehtalim📚
۲۹ اسفند ۱۴۰۱
✨﷽✨
🌷راهکارهای تربیت قرآنی ✳️ در رمضان برای مواجهشدن با دریای جامعه تمرین میکنیم
✍️امام موسی صدر: وقتی میخواهیم به کودکی شنا بیاموزیم، ابتدا او را در برکهای کوچک رها میکنیم تا در این مکان کوچک و کمعمق، با راهنمایی مربی شنا یاد بگیرد. پس از آنکه کودک شناکردن در این مکان را آموخت، اجازه میدهیم در دریا هم شنا کند. تمرین مسئلهای اساسی در زندگی انسان است. روزه تمرینی است برای انسان در برابر محرمات و واجبات و هواها و شهوات.
ازاینرو است که قرآن میگوید «وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ» (بقره، 45) مقصود از صبر، روزه است. یعنی اگر میخواهید در زندگی اجتماعی در اجتناب از محرمات موفق باشید، از روزه یاری جویید. بنابراین، آنچنان که در برکهای کوچک برای مواجهه با دریا تمرین میکنیم، در ماه رمضان نیز برای مواجهشدن با دریای جامعه تمرین میکنیم. در رمضان تمرین میکنیم تا پس از آن وارد جامعه شویم و محرمات را ببینیم و از آنها دوری کنیم؛ شهوات را ببینیم و از آنها اجتناب کنیم. این است هدف روزه. اسلام میخواهد که مسلمان در جامعه حضور داشته باشد و منحرف نشود. انزوا و عزلتنشینی و حضور نداشتن در جامعه فضیلتی ندارد.
📚 از کتاب برای زندگی صفحات 265 تا 267
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@madresehtalim
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
🌷بنام خدا
🌾ستایش از عالمان و آموزگاران
انما يخشى الله من عباده العلماء
همانا از بندگان خدا فقط عالمان ودانشمندان از او می ترسند فاطر/۲۸🥀
معلم همچو شمعی تا فروزد
دهد نوری اگرچه خود بسوزد
☀️ بی شک تقدس واژه علم ومعلم وعالم از آن جهت است که از ذات اقدس الهی نشأت مى گیرد و اوست صاحب اصلی علم ومعلم آن.
وبعد رسالت آنرا به رسولانش سپرد که آنها عهده دار شدند تا بشر را به سعادت کونین برسانند
واینک جایگاه معلم باید برای همه مشخص باشد که اگر خوب شناخته شود و به کارگیری شود و خود او جایگاه خطیرش را بداند سبب سعادت فرد وجامعه می گردد
یکی از معلمان دلسوز این جامعه اسلامی استاد شهید آیة الله مطهرى بود که به مناسبت شهادتش در ابن روز، روز معلم نام گرفت والا هر روز روز معلم وعلم عمل است
از این جهت این روز بزرگ را به تمام معلمان بالخصوص دوستان عزیز تبریک وتهنیت می گویم!🙏🙏🙏💐💐💐💐
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@madresehtalim
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊#شب_جمعه_است_هوایت_نکنم_میمیرم
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله_الحسین
🔴 به زیارت کربلا بروید. و با ترک زيارت به امام حسین علیه السلام #جفا نکنید.
❇️ حضرت امام صادق عليه السلام فرمود:
▪️زوُروُا قَـبْرَالْحُسَيْنِ عليه السلام وَلاتَجْـفُوهُ، فَإِنَّهُ سَيِّدُ شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ مِنَ الْخَلْقِ، وَ سَيـِّدُ شَبابِ الشـُّهَداءِ
♦️مرقد امام حسين عليه السلام را زيارت كنيد و با ترك زيارتش به او ستم نورزيد چرا كه او سيد جوانان بهشت از مردم، و سالار جوانان شهيد است.
📚مستدرك الوسائل، ج10، ص256:
📚كامل الزیارات، ص109
─┅═ೋ❅💐🦋💐❅ೋ═┅─
@madresehtalim
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔰بنام خدا ✅باید های دانش پژوهان
👈به مناسبت سالروز وفات حضرت #عبدالعظیم حسنی پس از مقدمه کوتاهی به چند مطلب راجع به باید های دانش پژوهان بر گرفته از وب سایت مدرسه تعلیم و تربیت مؤسسه اشاره داشته باشیم. .
❇️نیاز به استاد و مربی
🌾مقایسه ای آموزنده
#تمثیل طبیب متخصص
👈همانطور که در بیماری های ظاهری و امراض جسمی نوشته اطبای حاذق و تدوین کتب طبی و شرح و بیان بیماری ها واقسام دواها، ما را از مراجعه به طبیب بی نیاز نمی کند بلکه بر طبق سیره جاری عقلاء در هر بیماری به طبیب متخصص رجوع می کنیم و خود را تسلیم او می نماییم و هر شربت که داد اگر تلخ است و اگر شیرین می نوشیم و هرگز حاضر نیستیم اکتفا به عقل خود نموده و یکی از کتاب های طبی را برداشته و مطالعه کنیم و آنچه به خیال خود در نوع بیماری و داروی آن تشخیص دادیم عمل کنیم. همچنین علاوه بر تغذیه روحی و پیش گیری از امراض قلبی و بیماری های روحی تنها دست رسی به علم شریعت کافی نخواهد بود بلکه باید تعیین داروهای معنوی با نظر طبیب متخصص باشد و برترین استاد معصومان علیهم السلام و کسانی که ریشه علم و آگاهی آنان از قرآن و این بزرگوان باشد هستند. امام امیر المؤمنین (ع) در باره تالش پیامبر خاتم (ص) فرمود:
طبیب دوار بطبه قد احمی مواسمه و احکم مراسمه.
پرواز در ملکوت ج 1، ص 70.
پیراستن نفس ساده تراز نیکو ساختن خط نیست چگونه است که در خط آموزی نیاز به مربی هست اما در پی بردن به کمبودها و کاستی های نفس و راهای درمان آن نیازی به راهنما واستاد نباشد؟!
#تمثیل درخت خودرو:
آری آن که از راهبری بهره نگیرد واز پرتو تعلیمات دانشوری برخوردار نشود مانند درختی می ماند خودروی و بی بار، درختی که برگ می آورد ولی میوه نمی دهد مانند درختان جنگل که اگر باری هم داشته باشند طعم میوه درخت تربیت شده و باغ را ندارند.
🙏🙏🙏💐💐💐💐
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@madresehtalim
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
❇️ستایش شاگردی و دانش پژوهی 🌾در خدمت استاد بودن افتخاری بزرگ!
👈در روایات نام برخی از اصحاب سر و حواری پیامبر و امامان معصوم (علیه السلام) آمده است :
در خدمت پیامبر (صلی الله علیه وآله) اصحاب خاصی مانند: سلمان، ابوذر، مقداد و ...،
در خدمت امام علی (علیه السلام) اصحاب سری مانند:
کمیل، اویس قرنی، میثم تمار، عمر بن حمق خزاعی، محمد بن ابی بکر و ...
در زمان امام مجتبی (علیه السلام)
سفیان بن ابی لیلی، حذیقه بن اسد ( اسید) الغفاری و ...
در زمان امام حسین (علیه السلام)
یارانی که نام جاویدشان در شمار شهیدان کربلا آمده است .
در خدمت امام سجاد (علیه السلام)
جبیر بن مطعم، یحیی بن ام طویل، ابوخالد کابلی، سعید بن مسیب و ...
در زمان امام باقر و صادق (علیه السلام)
عبدالله بن شریک عامری، زراره بن اعین، بریدین معاویه، محمد بن مسلم، ابوبصیر، لیث بن بختری، عبدالله بن ابی یعفور، عامر بن عبدالله، حجر بن زایده، حمران بن اعین و ...
در شان آنها چنین آمده است که:( ..فهولاء حواریون اول السابقین واول المقربین واول المتحورین حواری من التابعین) رجال کشی /09
بنابراین همانگونه که اولیای الهی بطور مستقیم و بالمباشره راهنمای اخلاقی بوده اند دراین زمان نیز باید بسراغ پاکانی رفت که همراه گردند و کوکب هدایت شوند.
🙏🙏🙏💐💐💐💐
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@madresehtalim
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
🌷ستایش دانش پژوهان
🌾دعای امام علی (ع) به راهنمایان
👈امام علی (علیه السلام) برای کسی که در پی راهنما باشد دعا می کند و نجات و رهایی او را در چنگ زدن به دامن استاد و هدایت کننده می داند:
رَحِمَ اللَّهُ امْرَأً سَمِعَ حُکْماً فَوَعَى وَ دُعِیَ إِلَى رَشَادٍ فَدَنَا وَ أَخَذَ بِحُجْزَةِ هَادٍ فَنَجَا... .
کیهان اندیشه شماره 151، ص 42.
آمرزش خدای کسی را باد که سخنی خردمندانه بشنود و کار بندد و به راه راست خوانده شود و نزدیک آید و بپذیرد و دست به دامان راهنمایی زند و رستگار گردد.
ابن میثم بحرانی (رحمه الله) در شرح جمله (واخذ بحجزه هاد فنجا) گفته است:
یعنی در پیمودن راهی که بسوی خدا می رود باید به استادی ارشادگر و دانا اقتدا کرد تا رستگاری به چنگ آید ... واز سخن مولی وجوب و ضرورت استاد برای سیر و سلوک فهمیده می شود.
نهج البلاغه صبحی صالح، خ 76.
🙏🙏🙏💐💐💐💐
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@madresehtalim
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
برترین الگوهای برای استادی
الگوهایی که بر این کار وجود دارد؛ در مرحله اول انبیاء الهی و معصومان (ع) هستند.
و لذا در آیه شریفه آمده:
لَقَدْ کانَ لَکُمْ فِیهِمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ کانَ یَرْجُوا اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الْآخِر
سوره احزاب آیه 21
(آرى) براى شما در زندگى آنها اسوه حسنه (و سرمشق نیکویى) بود، براى کسانى که امید به خدا و روز قیامت دارند و هر کس سرپیچى کند به خویشتن ضرر زده است، و در آیه دیگر مى فرماید فَبِهُداهُمُ اقْتَدِهْ بلکه یکى از حکمت هاى اینکه خداوند پیشوایان دین را معصوم قرار داده براى همین است که نقطه ضعفى که دیگران مجوز اعمال زشت خود قرار دهند در آنها نباشد
أطیب البیان فی تفسیر القرآن ج1 341
قَدْ کانَتْ لَکُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فِی إِبْراهِیمَ وَ الَّذِینَ مَعَه
سوره ممتحنه آیه 4
براى شما سرمشق خوبى در زندگى ابراهیم و کسانى که با او بودند وجود داشت،
در این آیه خداى تعالى خطاب به مؤمنان مى گوید شما باید با روش دشمنانه ابراهیم و انبیاء و اولیاء با کافران خویشاوندانشان تأسى کنید. پس از نزول این آیه مؤمنان با خویشاوندان مشرکشان دشمن شده ابراز عداوت و بیزارى مىکردند و خداوند از شدت اندوه باطنى مؤمنان از آن جهت مطلع شده آیه 7 همین سوره را نازل فرمود که: «شاید خدا بین شما و کسانى که دشمن دارید مودت پدید آرد» و چنین شد.
یعنى بسیارى از مشرکان ایمان آوردند و دوست و یاور و برادر مومنان گردیدند. 📚ترجمه اسباب نزول 226
و دراین میان می توان؛ پس از پیامبر (ص) امیر مؤمنان امام علی (ع) را نام برد.
حضرت امام علی علیه السلام بیش از 73 صنعت را پیشنهاد فرمود: ولی متأسفانه بعض مردم بی لیاقت آن زمان او را مسخره کردند و امام سجاد (ع) از نزدیک شدن ارتباطات و فضای مجازی سخن گفته: اما، کجا بود کی هست! گوش شنوا! .
🙏🙏🙏💐💐💐💐
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@madresehtalim
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲