افزایش یهودی ستیزی در آمریکا؟
شبکه اجتماعی امن بزرگترین سازمان امنیتی یهودیان در آمریکا ادعا کرده که فقط در روز شنبه 199 تهدید به بمب گذاری علیه یهودیان انجام شده و به اطلاع پلیس رسیده است. این تهدیدات در 14 ایالت مختلف انجام شده است.
مدیر این سازمان امنیتی تاکید کرده که این تهدیدات نگرانی جدی برای یهودیان در آمریکایی شمالی است.
اف بی آی نیز ادعا کرده که تهدیدات علیه مکان های مذهبی یهودیان در سال 2023 با رشدی 541 درصدی همراه بوده که باعث ضربه روحی شدید به قربانیان می شود.
🆔@mafaz_news
آوی شلایم، مورخ یهودی؛
بازگشت به سرزمین موعود با قوانین بین الملل همخوانی ندارد
متن زیر بخشی از گفتگوی الجزیره با پرفسور آوی شلایم است؛
ادعای صهیونیست ها درباره فلسطین بر پایههای بسیار ضعیف و تحریف واقعیت فلسطین استوار بود و در پایان قرن نوزدهم شعار بسیار هوشمندانه صهیونیستی به کار رفت: «وطن بدون مردم، برای مردم بدون وطن». شعار به این معناست که #یهودیان مردمی بیوطن هستند و این یک واقعیت است. اما بازاریابی برای یک ایده نیز است. اینکه فلسطین سرزمینی بدون مردم است و البته این درست نیست. در فلسطین یک ملت عرب و جامعهای سرزنده با قرنها قدمت بود. بنابراین این ادعای صهیونیستها درباره فلسطین قانع کننده نیست. زیرا صهیونیسم یک جنبش #سکولار است که با وجود عدم اعتقاد آنها به خدا اما «وعده الهی به یهودیان سرزمین موعود» را به این ایده مذهبی استناد میکنند. تنها برای یافتن توجیهی برای گرفتن زمین از صاحبان فلسطینی آن بود.
mafaz.ir/?p=58046
🆔@mafaz_news
انجمن حجتیه و لیبرالیسم دو لبه یک تیغ
حجتالاسلام رضا اکبری آهنگر، محقق و پژوهشگر حوزه تاریخ انقلاب و انجمن حجتیه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری مفاز:
🔺تفکر #انجمن_حجتیه و لیبرالیسم دو لبه یک تیغ هستند؛ این دو در ظاهر تشابهی ندارند اما در حقیقت و عملکرد به یک نقطه میرسند. مثلاً در سیاست خارجی، همانگونه که انجمنیها مقید به سکوت، سازش و مماشات با دشمن تا زمان ظهور حضرت مهدی(عج) هستند، #لیبرالیسم هم به این سو میرود. و البته شکی نیست که سازش مطلق ولو اینکه مضرّ باشد، قطعا با مبانی سیاست خارجی جمهوری اسلامی و منافع نظام در تضاد است.
🔺در دولتهای مختلف، برخی از مسئولین سابقه فعالیت در انجمن حجتیه را داشتهاند، البته بعضی از این افراد واقعاً از این تشکیلات جدا و کاملاً انقلابی شدند، اما بعضیها در ظاهر جدا شده ولی همچنان برای این تشکیلات ارزش و احترام قائلند و به تفکرات آن پایبند هستند.
🔹حجتالاسلام اکبریآهنگر در ادامه به تعطیل بودن یا نبودن انجمن حجتیه پرداخت.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
۵ مدل تبشیری در جهان اسلام
سام اشلورف از میسیولوژیست مطرح و اسلام شناس، ۵ مدل تبشیری برای جهان اسلام معرفی می کند.
🔹مدل مستقیم مدلی صریح در تبشیر مسیحیت است ولی دیگر از مجادله و مناظره علمی استفاده نمی شود و رویکرد ایجابی صریح بدون تنش است. مدل تحقق با پذیرش اسلام به عنوان دین #شبه_معنوی تلاش می کند از فرهنگ اسلامی برای تبشیر استفاده کند در این مدل سعی می شود از قرآن برای پلی برای تبشیر #مسیحیت با تفسیر همگرایی نوین استفاده شود. در مدل ترجمه تلاش می شود مسلمانان به سوی #مسیح حرکت کنند و هدف تغییر دین و عضو کلیسا شدن نیست در این مدل از اشکال و زمینه های اسلامی بسیار استفاده می شود تا مسیح را به عنوان منجی معرفی کنند و هدف تغییر دین به مسیحیت نیست.
🔹این دو مدل از لحاظ محتوای خیلی شبیه به دو مدل قبلی است ولی وجه تفاوت برای ما مسلمانان هنوز قابل درک نیست. چون مدل های جدید تبشیری زمینه های علوم اجتماعی دارند بنابراین باید تحقیقات وسیعی انجام داد تا بتوان این مدل ها به صورت دقیق شناخت. امید است در آینده نزدیک به صورت دقیق تر این مباحث شناخته شود.
🔹در رویکرد جدید مبشرین انجیلی در واکنش به افراط و تفریطهای جدلپردازان قرن نوزدهم، تصمیم گرفتند که از ادبیات جدلی قدیمی که از قرآن استفاده گسترده میکرد، خودداری کنند. در مقاله ای که در کنفرانس های ویکومب ارائه شد و در مجله میسیولوژی منتشر شد، فواد آکاد، دبیر کل سابق انجمن کتاب مقدس شام، استدلال کرد که مبشران باید به استفاده از قرآن به عنوان «پلی» استفاده کنند. که مسلمان را به ایمان به مسیح سوق دهد.
mafaz.ir/?p=58040
🆔@mafaz_news
آیا فریسیان پارساترین فرقه یهودیان است؟
🔹#فریسیان، در کنار صدوقیان و اِسنیان، یکی از سه فرقه کلامی (مکاتب فکری) یهودیان است که از زمان یوناتان حشمونایی (متوفی ۱۴۳ یا ۱۴۲ ق.م ) تا هنگام خرابی معبد دوم #بیتالمقدس در سال ۶۸ میلادی، در میان یهودیان نشو و نمو یافت.
🔹به گفته یوسفوس فلاویوس آنچه باعث تمایز فریسیان از دیگر فرقههای کلامی شد، اعتقادات خاص آنان بود. زیرا آنان اعتقاد داشتند تمامی شریعت #یهود که از طرف خداوند نازل شده، در تورات موسی (ع) ثبت نشده است. همچنین معتقد بودند که میان تقدیر و آزادی اراده (اختیار)، اثری متقابل و ظریف وجود دارد و ارواح همه فناناپذیرند.
🔹ارواح نیک، حیات جاودانی یافته و ممکن است به بدنهای نیک انتقال یابند (تجدید حیات)، و ارواح شریر به عذاب جاودان محکوم میشوند چنان که یوسفوس اشاره کرده است، این دیدگاهها و اعتقادات آن چنان در تودههای مردم مؤثر واقع شد که همه عبادات دینی و مناسک مقدس و آیینهای پرستش خداوند، مطابق با شرح و توضیح آنان صورت میگرفت. توصیف یوسفوس درباره فریسیان به عنوان معلمان مقتدر شریعت شفاهی با رأی و نظر پولس رسول نیز هماهنگ است.
👉mafaz.ir/?p=58049
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حکومت سعودی داعیه دینی ندارد!
🔹خالد بن بندر، سفیر سعودی در لندن: حکومت ما (آل سعود)، هرگز ادعای رهبریت دینی را نداشته است. روش حکومت مان این است که هیچنقشی در رشد دین نداشته باشد.
🔹بلکه این ما هستیم که بر علمای کشور خود تاثیرگذار هستیم (آنان را برده و خدمتگار خود میسازیم و فکر شان را به میل خود طراحی میکنیم).
🔹خانوادهٔ حاکم بر سعودی (آل سعود)، بدین باور است که هیچربطی به محمد و دین نداریم؛ ما قبیلهای بودیم که جنگ را بردیم و به قدرت رسیدهایم.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
چرا اسرائیل نماینده یهودیان نیست؟
در تاریخ دین یهود، گروههای مختلفی دچار انحراف ایمانی شدند، اما #صهیونیسم بدترین آنهاست. این بخشی از اظهارات حییم بریسکر خاخام ارشد یهودی در قرن گذشته است. بیش از دو ماه است که حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه ادامه دارد و بیش از ۱۸ هزار فلسطینی که اغلب آنان زن و کودک بودهاند را به شهادت رسانده است.
صهیونیستها با مترادف کردن صهیونیسم و #یهودیت، هرگونه اقدام و انتقادی را برای توقف قتلعام غزه به رویکرد ضدیهودیت مرتبط میکنند، اقدامی که صدای یهودیان در اقصی نقاط جهان را درآورده است. در همین راستا یهودیهای بسیاری از طیفهای مختلف اجتماعی از چهرههای آکادمیک گرفته تا مردم عادی همسو با جامعه جهانی خواستار توقف این جنایت به نام دین یهود شدهاند.
بسیاری از یهودیان ضدجنگ در سرزمینهای اشغالی تحت شدیدترین فشارها قرار دارند، ضربوشتم شده و حتی به مرگ تهدید شدهاند. آلون ایسان کوهن یهودی مدافع حقوق بشر، از جمله کسانی است که گفته تنها بهدلیل محکوم کردن جنگ غزه نامههایی با محتوای تهدید به مرگ، الفاظ رکیک و توهینهای شخصی بسیار زننده دریافت کرده است.
mafaz.ir/?p=58027
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صهیونیستها در آمریکا چه میکنند؟
یهودیان با اینکه فقط ۲ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل میدهند، اما حاکمیت واقعی را در اختیار دارند!!
مفاز در شبکههای اجتماعی:
اینستاگرام👇
www.instagram.com/mafaz.ir
سروش👇
sapp.ir/mafaz_news
ایتا 👇
eitaa.com/mafaz_news
آیگپ👇
iGap.net/mafaz_news
بله👇
ble.ir/mafaz_news
روبیکا👇
rubika.ir/mafaz_news
شاخصهای جهانی سفر مسلمانان 2023
تعداد مسافران مسلمان در سال 2022، 110 میلیون نفر بوده که 12درصد از کل سفرهای بینالمللی را تشکیل میدهد. پیشبینی میشود که تعداد مسافران مسلمان تا پایان سال 2028 به 230 میلیون نفر افزایش یابد و گردش مالی 225 میلیارد دلاری را برای صنعت گردشگری به ارمغان آورد.
نتایج رتبهبندی منطقهای شاخصهای گردشگری مسلمانان در سال 2023 نشان میدهد که ایران به همراه پاکستان با میانگین امتیاز 49، در جایگاه پنجم قرار دارند. در این تحلیل منطقهای کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی با میانگین امتیاز 59، رتبه نخست را به خود اختصاص دادهاند.
👉mafaz.ir/?p=58081
🆔@mafaz_news
یلدا ارتباطی با آئین زرتشت ندارد
جشن شب یلدا، نه ریشه زرتشتی دارد و نه مُهر تأییدی از سوی زرتشت. بلکه این شب، توسط بسیاری از مردمان غیرآریایی (و ایضاً آریایی) گرامی داشته میشد. پس از اسلام، این جشن مانند دیگر مظاهر هویتی ایرانیان، رنگ و بوی توحید به خود گرفت و جامه عشق و عرفان بر تن کرد.
mafaz.ir/?p=58155
🆔@mafaz_news
خودمحوری؛ ویژگی بارز مدعیان دروغین مهدویت
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رضایی، پژوهشگر حوزه مهدویت در سومین شماره از سلسله گفتوگوهای «معرفتافزایی مهدوی» بیان کرد: در شماره اول این موضوع، مطرح شد که جامعه فارغ از امام عصر(عج) گرفتار سبک زندگی جاهلی میشود و آیات و روایات متعددی وجود دارد که به ما نشان میدهد جامعهای که معرفت امام و همراهی با ایشان را نداشته باشد، از نگاه روایات یک جامعه مرده است.
وی افزود: در شماره دوم درباره تبیین موضوع معرفت و نقشه راه معرفت به امام که همان معرفت خداست، سخن گفتیم و از زیارت جامعه کبیره بهعنوان نقشه راه رسیدن به معرفت امام زمان(عج) یاد شد که با فهم و تفسیر فرازهای این زیارت میتوان ادعاهای دروغین فرقههای نوظهور و انحرافی مهدویت را خنثی کرد و روشهای فهمی زیارت جامعه کبیره برای بهرهمندی عموم مردم از این زیارت نیز ذکر شد.
👉mafaz.ir/?p=58152
🆔@mafaz_news
هیچ دین ابراهیمی مروج خشونت نیست
رضا سلیمانی، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه بوعلی سینا در رابطه با جهان عاری از خشونت و افراطیگری و عوامل موثر شکلگیری خشونت و افراطیگری، اظهار کرد: باید در رابطه با خشونت و افراطیگری یک تعریف جامع و کامل داشته باشیم چرا که آن تعریف که از خشونت تحت عنوان خشونت نظامی در اذهان متبادر میشود، تعریف محدودی است.
سلیمانی با بیان اینکه خشونت مفهموم بسیار گستردهای دارد و اصولاً میتواند از خشونت در کلام، خشونت در ساختارهای اقتصادی، ساختارهای قانونی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تعریف شود، افزود: وجه اشتراک همه این جنبههای خشونت عدم رعایت عدالت در آزادی تفکر، توزیع نابرابر فرصتها از جمله فرصتهای آموزشی و شغلی، تبعیض در قانون و ساختارهای اقتصادی و اعمال زور به شکل ناعادلانه و بدون هیچ مبنا علیه جمعی از جامعه و یا جمعیتی از گروه انسانی کشور است.
mafaz.ir/?p=58178
🆔@mafaz_news
رشد ۷ برابری خشونت علیه مسلمانان در انگلستان
سازمان حقوق بشری Tell MAMA اعلام کرد که بین ۷ اکتبر تا ۱۳ دسامبر امسال افزایش هفت برابری موارد خشونت علیه مسلمانان را ثبت کرده است.
این سازمان اعلام کرد: ما از هفتم اکتبر ۱۴۳۲ مورد خشونت را ثبت کردیم که نسبت به ۱۹۵ مورد در سال ۲۰۲۲ (۱۵۳ مورد آفلاین، ۴۲ مورد آنلاین) رشد چشمگیری داشته و نشان دهنده بیشترین افزایش گزارشها به سرویس ما در ۶۸ روز است.
در ادامه این بیانیه آمده است: ما مانند بولتنهای آماری قبلی خود، به تفکیک جغرافیایی محل وقوع موارد آفلاین را اعلام میکنیم:
از ۶۱۳ مورد آفلاین، ۳۸۱ مورد در لندن، ۵۵ مورد در نورث وست، ۱۵ مورد در یورکشایر جنوبی، ۳۱ مورد در یورکشایر غربی، ۲۳ مورد در ایست میدلندز و ۳۵ مورد در وست میدلند رخ داده است. در سایر مناطق مانند جنوب شرق ۱۷ مورد و در جنوب غرب انگلیس ۱۹ مورد ثبت کردیم. در مناطق جغرافیایی مربوط به اسکاتلند ۱۳ مورد، ولز ۴ مورد و نورث ایست ۲۰ مورد بوده است.
👉mafaz.ir/?p=58188
🆔@mafaz_news
مدیر حوزه علمیه خراسان بر ضرورت بازخوانی منشور روحانیت تأکید کرد/ روحانیت سکولار، سم مهلکی برای انقلاب است
حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان در نشست خبری تشریح برنامههای سالروز صدور منشور روحانیت امامخمینی (ره) اظهار کرد: منشور روحانیت امام راحل که سوم اسفندماه 1367 خطاب به علما، روحانیون، ائمه جماعات صادر شده است، بهعنوان چراغ راه انقلاب حاوی مطالب بسیاری راهبری است.
وی با اشاره به برگزاری ششمین همایش منشور روحانیت در اسفندماه جاری، ارج نهادن و تعظیم پیام امام (ره) بهوسیله علما و مراجع، بهکارگیری ابزارهای هنری در نشر پیام و محتوای منشور روحانیت را اهداف اساسی این همایش عنوان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین خیاط بازخوانی پیام منشور روحانیت در مدارس خراسانرضوی، تولیدات رسانهای، برگزاری مسابقه منشور روحانیت در اسفندماه، برگزاری همایش و تقدیر از روحانیون و فعالان انقلابی را از جمله برنامههای مدیریت حوزه علمیه به این مناسبت بیان کرد.
وی در خصوص ضرورت بازخوانی #منشور_روحانیت، گفت: امام با توجه به دل نگرانیهایی که نسبت به حوزههای علمیه دارند، این منشور را با نگاه به گذشته، امروز و آینده روحانیت ترسیم، جایگاه اجتماعی، علمی و سیاسی روحانیت و چالشها و آسیبهای تهدیدکننده را تببین میکنند از این رو بازخوانی منشور روحانیت بسیار حائز اهمیت است.
👈مشروح گزارش
🆔@mafaz_news
پس از خرید گسترده املاک توسط یهودیان، قبرس شمالی فروش ملک را محدود میکند
🔹کمپینهای رسانهای ادعا میکنند که هزاران اسرائیلی و #یهودی مقادیر زیادی زمین در قبرس شمالی خریداری کردهاند.
🔹وزیر خارجه ترکیه این موضوع را رد کرده است. ادعا شده است دولت قبرس شمالی پس از اینکه یک کمپین رسانهای ادعا کرد که هزاران اسرائیلی و یهودی در حال خرید ملک در قبرس شمالی هستند، فروش املاک را به خارجیها محدود خواهد کرد.
🔹برخی از روزنامههای ترکیه بدون ذکر منبع ادعا کردهاند که 35000 یهودی در قبرس شمالی ملک خریداری کردهاند و داراییهای یهودیان به 2500 هکتار زمین رسیده است. قبرس شمالی فقط 380000 نفر جمعیت دارد.
🆔@mafaz_news
برنامهریزی تشکیلات بهائی برای گفتگوهای بین نسلی
دفتر تشکیلات بهائی سه شنبه ۲۸ آذر یادداشتی را با عنوان: «فراخوان برای گفتگوی بین نسلی برای یک سیستم چند جانبه متحول کننده» منتشر کرد.
🔹این یادداشت که توسط لیلیان انکونزیمانا، نوداهرا یوسف و برایتون کانوما (سه نماینده تشکیلات بهائی در سازمان ملل که در امور جوانان فعالیت دارند) منتشر شده است ادامه فعالیتهای بهائیت در جهت ارائه راهکار برای ایجاد تغییرات در سازمان ملل است.
🔹تشکیلات #بهائیت جهت حفظ و تقویت ظرفیتهای خویش در سازمان ملل به تحولات این نهاد بینالمللی توجه خاصی داشته و دارد، لذا هنگامی که احساس کرده است مسئولان سازمان ملل به دنبال ایجاد تغییراتی در آن هستند تحرکاتی را در این راستا مانند برگزاری کارگاهها، ارائه محتواهای متعدد، برگزاری جلسات مختلف و… آغاز کرده است.
🔹مطلب منتشر شده و فراخوان مذکور در راستای هدف مذکور و در ادامه کارگاههائی است که چند ماه گذشته در دفتر نمایندگی فرقه ضاله بهائیت در سازمان ملل برگزار شده است.
🔹یکی از رویدادهای مذکور در مورد مرحله بعدی سند توسعه پایدار سازمان ملل و دیگری اجلاس سران در ۲۰۲۴ است که دفتر تشکیلات بهائیت در سازمان ملل مطالب و محتواهای متعددی را در رابطه با آنها منتشر کرده است.
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال و هوای کریسمسی جلفای اصفهان
🔹محله جلفای اصفهان، محل زندگی بیشتر ارمنیان اصفهان، یکی دیگر از نقاط معروف ایران است که در زمستان و آستانهی عید کریسمس حال و هوای زیبایی به خود میگیرد.
🔹اصفهان و بویژه محل جلفای آن، به همزیستی با ادیان شهرت دارد و مردم با ادیان مختلف به خوبی در کنار هم زندگی میکنند.
🔹ارامنیهای ایران نیز همپای دیگر مسیحیان جهان شب ششم ژانویه را برای گرامیداشت زادروز حضرت مسیح(ع) و شروع سال نو میلادی جشن میگیرند که جشن آنها با کاتولیکها ۱۰ روز تفاوت دارد.
@mafaz_media
@mafaz_newsan
تلاش برای برجسته سازی هولوکاست
🔹هولوکاست یکی از دروغهای بیشمار جریان #صهیونیسم جهانی در راستای مظلوم نمایی نسبت به یهودیان و جلب منابع مالی برای رژیم صهیونیستی است.
🔻 از اواخر دهه ۱۹۷۰، «یادبود هولوکاست» بیش از پیش در ایالات متحده و بسیاری از دیگر کشورهای جهان اهمیت یافته است. پویشی که برای یادبود هولوکاست اجرا میشود، شامل رویدادهای یادبودی متعدد، دورههای آموزشی فراوان در بسیاری از مدارس و یک جریان سهمگین از فیلمهای سینمایی، برنامههای تلویزیونی، کتابها، مقالهها و گزارشها میشود. تعریف هولوکاست نیز غالباً عبارت است از کشتهشدن ۶ میلیون یهودی در اروپا در جریان جنگ جهانی دوم.
▫️ در سراسر ایالات متحده، رهبران برجسته سیاسی و مدنی در مراسمهای یادبود سالانه هولوکاست شرکت میکنند. شماری از کشورها، از جمله انگلستان، آلمان و ایتالیا، به طور رسمی یک روز را در سال به عنوان روز یادبود هولوکاست مقرر کردهاند.
🔻 در سال ۲۰۰۵ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامهای را تصویب کرد که توسط اسرائیل ارائه شده بود و روز ۲۷ ژانویه(۷ بهمن) به عنوان روز یادبود بینالمللی هولوکاست تعیین شد.
▫️ در همه شهرهای بزرگ آمریکا، حداقل یک موزه یا یادبود هولوکاست وجود دارد. در سراسر جهان بیش از ۲۵۰ موزه و یادبود هولوکاست وجود دارد که بیشتر آنها در اروپا و آمریکا مستقرند. بزرگترین موزه یادبود هولوکاست در واشنگتن آمریکا قرار دارد و با منابع مالی حاصل از مالیات مردم این کشور هدایت میشود و سالانه دو میلیون نفر از آن بازدید میکنند.
⚠️ به افکار عمومی به صورت مستمر یادآوری میشود که یهودیان در جریان جنگ جهانی دوم، رنج و درد فراوانی را متحمل شدند. فقط در فاصله سالهای ۱۹۸۹ تا ۲۰۰۳(۱۳۶۷ تا ۱۳۸۲)، بیش از ۱۷۰ فیلم سینمایی با موضوع هولوکاست ساخته و نمایش داده شد.
▫️ همچنین در بسیاری از مدارس آمریکایی و اروپایی و در کلاسهای درس اسرائیلی، تمرکز جدی بر رنج یهودیان اروپایی در زمان جنگ، بخش اجباری و غیرقابل حذف فرایند آموزشی است.
⚠️ تمام این اقدامات را می توان در راستای حمایت مستقیم و غیرمستقیم از رژیم صهیونیستی دانست که در بستر مظلوم نمایی قوم یهود صورت می گیرد.
رهپویان هدایت
🆔@mafaz_news
مخالفت کلیسای کاتولیک اوکراین با سند واتیکان در مورد ازدواج همجنسگرایان
رئیس کلیسای کاتولیک شرقی اوکراین گفت: سندی که پاپ فرانسیس این هفته آن را تأیید کرده و برکت را برای زوجهای #همجنس مجاز میداند، در مورد کلیسای او و آموزههای آن صدق نمیکند.
کلیسای کاتولیک شرقی طبق مناسکی شبیه به ارتدکسها عبادت می کند، اما به موجب قرارداد قرن شانزدهم با رم در ارتباط است. سرکوب در زمان شوروی، کلیسا را مجبور به فعالیت زیرزمینی کرد و اکنون حدود ۴.۵ میلیون نفر یا تقریباً ۱۰ درصد از جمعیت اوکراین کاتولیک هستند.
🆔@mafaz_news
رئیسی در گفتوگو با السیسی: سیاست ایران همواره مبتنی بر وحدت شیعه و سنی بوده است
آیت الله سید ابراهیم رئیسیدر گفتگوی تلفنی با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر با تبریک برگزاری موفق انتخابات ریاست جمهوری در این کشور و آرزوی موفقیت برای وی در دوره جدید تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط در زمینههای مختلف با کشور دوست و مسلمان مصر استقبال میکند.
رئیس جمهور با بیان اینکه برخورداری از سابقه تمدنی و مبانی اعتقادی مشترک باعث رابطه قلبی میان دو ملت و کشور شده که زمینه مناسب و مساعدی برای تقویت و تعمیق روابط فیمابین است، افزود: طبق نظر امام خمینی (ره) سیاست جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر ارتقای جایگاه و عزت مسلمین و وحدت شیعه و سنی بوده و در همین راستا همواره اعلام کردیم که احقاق حقوق ملت فلسطین مسئله اول و اساسی جهان اسلام است.
رئیسی با اشاره به اینکه امروز به خوبی مشاهده میشود که نظریه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی و تهدیدی جدی برای امنیت، آرامش و صلح در منطقه است، بر همگان اثبات شده، اظهار داشت: امروز همچنین همگان شاهد آن هستند که آمریکا در حالی که ریاکارانه همه را به خویشتنداری دعوت میکند، اما اصلی ترین حامی و عامل تداوم جنایات رژیم صهیونیستی است و طبیعتا نمی تواند نقش دلسوز و برقرار کننده صلح در غزه را داشته باشد.
رئیس جمهور ضمن اعلام آمادگی ایران برای به کارگیری همه ظرفیتها در راستای توقف نسل کشی رژیم صهیونیستی و امدادرسانی به فلسطینیان مظلوم اما مقتدر غزه گفت: انتظار داریم مصر نیز از همه ظرفیتهای خود برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به غزه، آغاز امدادرسانی و احقاق حقوق حقه ملت فلسطین استفاده کند.
«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر نیز در این مکالمه تلفنی ضمن ابراز خرسندی از فراهم شدن امکان گفتگوی دوباره با رئیسی پس از ملاقات دو رئیس جمهور در حاشیه اجلاس همکاریهای اسلامی در ریاض و نیز قدردانی از تبریک به مناسبت انتخاب مجدد وی به ریاست جمهوری مصر، گفت: ایران و مصر با توجه به جایگاه بالای تاریخی و تمدنی و نیز برخورداری از ظرفیتهای متنوع میتوانند نقش موثری در استقرار ثبات و امنیت در منطقه ایفا کنند.
رئیس جمهور مصر ضمن قدردانی از سیاست جمهوری اسلامی ایران برای تقویت روابط با کشورهای همسایه و منطقه بر آمادگی کشورش برای برداشتن گامهای عملی در راستای حل و فصل مسائل بین دو کشور تاکید کرد.
السیسی همچنین با اشاره به اینکه مصر همه تلاش خود را برای دنبال توقف حملات به غزه، امدادرسانی به مردم این منطقه و نیز احقاق حقوق فلسطینیان به کار گرفته است، اظهار داشت: از تلاشهای جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از مردم غزه نیز قدردانی میکنم و باور داریم که ایران نقش موثری در زمینه استقرار ثبات در منطقه دارد.
🆔@mafaz_news
آتئیستها: چرا خداباوران هنگام بیماری به مسجد و معبد نمیروند؟
مخالفین خدا و ادیان الهی، با طعنه خطاب به دینداران میگویند اگر واقعاً برای دین و خدا بیشتر از علم ارزش قائل هستید دفعه بعد که مریض شدید، به جای بیمارستان، به معابد، حرمها و کلیساها مراجعه کنید!
گویندگان این کلام، گمان کردهاند تناقضی در اعتقادات دینداران پیدا کردهاند؛ در حالی که متدینین در زمان مریضی، به پزشک مراجعه میکنند، (که روش عقلایی و مورد پذیرش دین است که باید به متخصص رجوع کرد) در ضمن با صدقه دادن و دعا کردن نیز از خداوند درخواست شفا میکنند؛ قرار نیست دعا و توسل، جای دارو و درمان را بگیرد و اهلبیت علیهمالسلام ضمن سفارش به ذکر و دعا، بر مراقبت از سلامت بدن و مراجعه به پزشک در هنگام بیماری تأکید کردهاند.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news