دختره و صدای
خندهی پرطنینش
میچرخه دور خونه
دااامنِ چینواچینش
سنجاقِ پروانهای
النگوهای رنگی
موهایی که بسته با
کشِ سرِ پلنگی
دختره و یه دنیااا
تاج و تِل و روسری
لاکشو سِت میکنه
با رنگ انگشتری
رازشو با کی میگه؟
تو گوش قاصدکها!
کو؟ کجا رفت دوباره؟
دنبال شاپرکها!
دختره و حسرتِ
قد کشیدن تا طاقچه
آشی که پخته خانوم
با سبزیای باغچه
میچینه تنگ دیوار
همه عروسکاشو
میپوشه با افاده
کفشای تابهتاشو
رو موهای سیاهش
گلای تزئیینیه
رو دامنش رنگ و رنگ
خمیرِ گلچینیه
وقت نماز که باید
فرشتهها به صف شن
زود میرسه مبادا
از خستگی تلف شن
وقتی میخنده فندق
با نازِ دخترونهش
فرشتهها میخندن
به چالِ روی گونهش
نقله، نباته، قنده
عطر بهاره دختر
چه حسرتی میخوره
هرکی نداره دختر
روز دختر مبارکِ همهی دخترها و دختردارها 🌸
@maghzesabz
دوستانم،
نماز امروز رو اگر تونستین بخونین
سفارش رسول اکرم(ص) برای توبه به درگاه خداست
اگر لایق دونستین برای منم دعا کنین 🌱
@maghzesabz
هدایت شده از هجرت | مامان دکتر |موحد
شب میلاد ابالحسن الرضا علیه السلام هست
نذر امام رئوف،
پیشکش به محضر حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف
برای سلامتی کامل حاجآقا رئیسی و همراهان شون، این مسئولین دلسوز و انقلابی،
هر مبلغی دوست دارید به این کارت واریز کنید تا با هم گوسفند قربانی کنیم (توزیع برای نیازمندان) :
5041721098651525موحدی نیا نیازی به اطلاع واریزی نیست @hejrat_kon
«الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين»
«اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکو إِلَیْک فَقْدَ نَبِیِّنَا وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنَا وَ کثْرَهَ عَدُوِّنَا وَ قِلَّهَ عَدَدِنَا وَ شِدَّهَ الْفِتَنِ بِنَا وَ تَظَاهُرَ الزَّمَانِ عَلَیْنا...»
💔
@maghzesabz
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منتخب ما رو خدا انتخاب کرد 🌱
@maghzesabz
شهریور سال ۱۳۶۳، همان روزهایی که حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور ایران بودند، امام خمینی (ره) در جمع هیأت دولت فرمودند:
«از اول من مکرر این را گفتهام که شما کارهایی که میکنید به مردم بگویید. یک کاری شما در سیستان میکنید، در آنور کشور مطلع نمیشوند... شما باید دائماً مسائلی را که، خدمتهایی را که کردید و من میدانم خدمتهای بسیار زیاد و ارزندهای بوده است اینها را ذکر کنید برای مردم. مقدسمآبی نکنید که مبادا خداینخواسته چه بشود.»
روزهایی که این جملات را خواندم، چقدر یاد رئیسجمهور حاضرمان افتادم، چقدر دولت اخیر شبیه آن دولت بود!
داشتم فکر میکردم روزهایی که شهید رئیسی (سرهم گفتن این عبارت بسیار برایم سخت است) داشت استان به استان میدوید و کارخانه به کارخانه راه میانداخت و مردم را چهره به چهره میدید و میفهمید و میشنید، خیلیهامان ناراحتِ همین ضعفِ رسانهایِ دولتش بودیم؛ که البته به حق هم بود.
حالا فکر میکنم در کنار اینکه شاید نشود این نقطه ضعف را انکار کرد، و حالا اصلا وقت گفتنش هم نیست، چیزی در این مرد بود که چنین فرجام نیکی برایش رقم زد: مردمداری و اخلاص.
بعضی آدمها، زندگیشان برکت است، بعضی آدمها رفتنشان، و برخی هر دو.
سردار دلها از آن دستهی آخر بود. و #شهید_جمهور هم. بیشک اگر به همین منوال میماند و میکوشید و خدمت میکرد، بارهای بیشتری از دوش این سرزمین برمیداشت و گرههای بیشتری میگشود. اما خدا شطرنج خودش را میچیند. رئیسی باید اینگونه میرفت تا دیده شود. تا خدماتش گفته و شنیده شوند. تا مردم بدانند در سختترین روزهای این وطن، در بحران اقتصادی و جنگ رسانهای و کرونا و هزار مسألهی ریز و درشت دیگر، او بدون کلکل و حاشیه و زدوخورد و تبلیغ، فقط کار کرد. فقط!
باید اینگونه میرفت تا مسئولین این مملکت از دانهدرشتترینشان تا همان مدیر جزء فلان اداره بدانند «میشود» بیهیاهو و مزد و منت شبانهروز خدمت کرد و بیتوقع بود و مردم را ولینعمت دانست و خواب را بر خود حرام کرد و خستگیناپذیر بود. میشود، و باید.
من از قدیسسازی آدمها دل خوشی ندارم. اما شهید رئیسی را باید همانطوری شناخت، که حقیقتا بود؛ بیریا، پرتلاش، مردمی، صبور و اخلاقمدار.
گمان میکنم رفتن رئیسی نقشهی ویژهی خداست. گمان میکنم رفتنش از بودنش هم پربرکتتر خواهد بود، چرا که امروز شناختنش -که وقت زنده بودن میسر نبود-، سطح انتظار و فهم مردم را بالا برده، و مسئولین آینده را در قیاس با دولت سید محرومان، ناچار به دویدن و دویدن و دوری از بوقچیها میکند؛ و خونش به امید خدا پرثمر خواهد شد تا جوانان تازهنفس مسیر سبز و پرامیدش را ادامه دهند.
@maghzesabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«که زد بر یاری ما چشم زخمی اینچنین یارا
که روزی شد پس از وصل چنان هجر چنین ما را
تو خود رفتی ولی باد جنون خواهد دواند از پی
بهسان شعلهی آتش من مجنون رسوا را»
این چند ثانیه را برسانید به سرانِ ممالک دنیا،
تا حاصل عشق و مردمداری و اخلاص را
ببینند و بیاموزند
@maghzesabz
هدایت شده از KHAMENEI.IR
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️«اللّهمّ إنّا لا نعلم منهم إلاّ خيرا»
🎥 اقامه نماز توسط حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای بر پیکر رئیسجمهور شهید و همراهان گرامی ایشان
🖤 وداع رهبر انقلاب با #رئیسی_عزیز
➕ فرزندان شهدا در آغوش رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
💡چرا عروج سید ابراهیم نسبت به شهادت حاج قاسم، اثر ژرف تری بر جامعه ایران خواهد گذاشت؟
🖊مهدی افراز
🔸ماجرای شهادت سردار سلیمانی و بدرقه شکوهمند او بی شک یکی از جدی ترین نقاط عطف در تاریخ اجتماعی ایران را رقم زد، بهره مندی این واقعه از یک پیرامون عاطفی، هیجانات قدرتمندی را برای آن آفرید که موجب شد این رخداد به عنوان قله ای دست نیافتنی برای درگیر نمودن نظام حساسیت های جامعه ایرانی قلمداد شود. این امتیاز موجب شد تا پس از وقوع حادثه شهادت رئیس جمهور و همراهانش بسیاری از اذهان درگیر مقایسه ابعاد اثرگذاری این دو رخداد استثنائی باشند. شاید برای قضاوت های قطعی کمی زود باشد اما بنابر وجوه متعددی به نظر می رسد پیامدها و دستاوردهای اتفاق اخیر برای ملت ایران در لایه های شدیداً عمیق تری نسبت به شهادت حاج قاسم، خود را بروز خواهد داد.
🔹وجه اول؛ شهادت حاج قاسم در امتداد مسیری از مجاهدت در خط آتش و معرکه بود که همواره انتظار آن می رفت، او در حماسی ترین نقطه قرار گرفته بود، شهادت او با این که شدیدا برانگیزاننده احساسات ملی بود اما ما را در وضعیت دگرگون شده ای با این شخصیت و موقعیت قرار نداد، با شهادت و اربا اربا شدن او، ما با معنای جدیدی از فرمانده و قهرمان نظامی روبرو نشدیم و توانستیم اسطوره های مورد انتظار خود را در یک انسان معاصر بازیابی نمائیم. اما ماجرای شهادت سید ابراهیم داستان دیگری را برای جامعه ایرانی قلم زد، تصویر تاریخی ما از پدیده دولت و دولتمرد به این راحتی ها به چنین سناریوهایی نزدیک هم نمی شد و به این جهت کیفیت ارتحال او معنای شدیدا متفاوتی از مقوله رئیسِ جمهور و دولتمرد را در آینده برای ما خلق خواهد نمود.
🔸وجه دوم؛ در قضیه شهادت حاج قاسم، جامعه ایران با یک شخص وارد یک مرادوه روحی شد، حاج قاسم برای ما به عنوان یک هویت فردی، به یک اسطوره مبدل شد. اما در سی ام اردیبهشت ماه، ما با سرگذشتی برای یک هویت جمعی به نام دولت مواجه شدیم، تاثرات دیگر شخصی نیست، مراوده ما با یک ساختار حقوقی - سیاسی است که عمیقاً متفاوت از یک شخصیت است. در زمانه ای که تعیین الگوی حکمرانی و تحقق دولت اسلامی مساله فرارناپذیر ماست، این هویت فرافردی به شدت راهگشاتر خواهد بود.
🔹وجه سوم؛ حاج قاسمِ شهید برای ما قویاً هویت بخش بود، اما این هویت سازی مقدس به حسب موقعیت راهبردی اش، از مسیر سلبی و غیریت ساز و با برجسته نمودن مرزهای درگیری ما با دیگری های ملی مان بود. سیدالشهدای خدمت هم برای ما هویت ساز می شود، اما گویی هویت سازی او برای ما مساله مندانه تر خواهد بود. من ایرانی که سید ابراهیم برای ما بازسازی خواهد کرد این بار نه از مسیر تقابل با غیر و بیگانه های بیرونی که از رهگذر تعامل با خویشتن و پیکره های درونی است. اساسا ایده سیاست ورزی او به این جهت درخشید که پاسخی به این نیاز زمانه ما بود، ایده ای که بیش از آن که زبان باشد، گوش بود و بیش از آنی که بخواهد خودش باشد خواست محوری برای دیگران شود.
🔸وجه چهارم؛ در دوران انکار قدسیت جمهوری اسلامی، حاج قاسم شهید نظام شد، اما این شهید، شخصیت محافظ نظام بود نه خود نظام. در مغزای نظام بود اما در نقش بادیگارد. اگر شهادت حاج قاسم به همگان نشان داد دفاع از جمهوری اسلامی مقدس است اما شهادت سید ابراهیم و همراهان نشان داد نه صرفاً دفاع که خودِ جمهوری اسلامی مقدس است.
🔹وجه پنجم؛ حاج قاسم طراح و پناه مقاومت بود و از این رو همه دلدادگانِ مقاومت دل نگران او بودند اما این دلدادگی هیچگاه در نقطه گره زدنِ سرنوشت مقاومت به بود و نبود او جلوه نکرد و از این جهت با رفتنش احساس به میدان آمدن هم برای ما پدید نیامد. با ظهور حجه الاسلام رئیسی در افق سیاست ایران، ما همچون بسیاری و بسیاری، برای امروز و فردای کشور و انقلاب دل به وجود راهگشای او داده بودیم و همه بار امانت را با دلالت های تقدیرگرایانه به دوش او زده بودیم. حالا اما با رفتنش همه حس خواهند کرد که بار به دوش همه است. دیگر احساس میشود میدان، میدان ظهور همه است، گویی حس استغنا از غیر به بیشینه خود رسیده و این احساس پیامدهای شگرفی خلق خواهد نمود.
…
@maghzesabz
هدایت شده از علیرضا زادبر
حرف بزنید نگرانتان هستم.
چرا روشنفکران و جامعه شناسان ما این "جمعیت" را تحلیل نمیکنند!؟ تحلیل پیشکش، چرا اصلا نمی بینند!!! این جمعیت میلیونی قابل اعتنا نیست!؟ اگر جمعیت ۱٪ در اغتشاش یا مطالبه ای حق به حق علیه نظام سیاسی شرکت کنند از دل آن هزاران تحلیل در ایجاد شکاف و فروپاشی اجتماعی دَر می آورند. حال چرا در سکوت فرورفته و سخن نمی گویند!؟ شهید رئیسی مرجع تقلید یا رهبردینی نبود. دولت او هم نیمه کاره ماند و به بسیاری از توفیقات دست نیافت! اما علت این میزبانی مردم در شهرهای مختلف از یک سیاستمدار و مجری چیست؟ حرف بزنید. تحلیل دست و پا کنید. چند سال پیش یک خواننده جوان به رحمت خدا رفت و تعدادی نوجوان و جوان درگذشت او را به اشکال مختلف برگزار نمودند(مرحوم مرتضی پاشایی) خاطرتان هست آن "جمعیت محدود" را چگونه بزرگنمایی کرده و چه تحلیل هایی ساختند! پرسش نیست که چرا بعد از چهار دهه باز چنین جمعیتی به تشییع پیکر یک رئیس جمهور می آیند. حرف بزنید نگرانتان هستم.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
یادت هست سیدابراهیم؟
روزی که برای تجمع انتخاباتی به مشهد آمده بودی، باران گرفت.
گفتیم چه برکتی دارد قدوم این سید.
حالا باز تو به شهر امامت آمدهای،
و ما باز هم جمع شدیم
برای دیدنت، برای هواداریات، برای بدرقهات تا خانهی ابدی
میلیونها نفر...
آنقدر که بارها متوقفمان کردند
تا در ازدحام جمعیت تلف نشویم
تو باز برکت آوردی سیدابراهیم
باران که بارید، بغض ما هم شکست
آرام بخواب که بار روی دوشت را در آغوش امام محبوبت بر زمین گذاشتی
آرام بخواب...
@maghzesabz