روزی که برخی از دوستان ما به زیر سوال بردن سخنرانان و مداحان بیت رهبری و سردارهای سپاه مشغول بودند، و چون این افراد واضحاً یا تلویحاً حامی کسی غیر از شخص مورد نظر آن عزیزان بودند، به آنان تاختند و خواص بیبصیرت نامیدندشان و به #مرجعیت_زدایی دامن زدند، فکر امروزش را نکرده بودند؟ حالا بیایند و حاصل دستپختشان را بچشند.
چنین اهانتهایی به برکت کملطفی کسانی جرأت ظهور یافت که خود را بصیر و انقلابی و ملتزم به اوامر رهبری میدانند. اما امروز کجایند که پاسخ دهند چرا رهبر انقلاب همهی این اشخاص بیبصیرت را در این شبهای عزیز دور خودش جمع کرده و تازه بهشان تریبون هم داده تا دیگران را هم بیبصیرت کنند؟! از حجج اسلام عالی و رفیعی بگیر تا سردارها و حاج محمود کریمی.
@maghzesabz
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای شهید مطهری را بشنویم، روضهی ظهر عاشورا اینجاست...:
سیهزار نفر در کربلا جمع شدند،
«و کلّ یتقرّبون الی الله بدمه»
سیهزار نفر به قصد قربت فرزند پیغمبر را کشتند!
به قصد قربت!
وقتی که مقدس احمق بشود اینجور از آب درمیاد
یک عدهی قلیل منافق توانستند از تودهای مسلمان ولی جاهل و احمق، لشکری انبوه علیه فرزند پیغمبر (ص) به وجود بیاورند.
@maghzesabz
اگر قرآن را ورق بزنید، چیزی که بیش از همه به چشم میآید، #روایت است. روایت اقوام و امتها، رنجها و خوشیها و انتخابهایشان، و روایت عبرتها... تاریخی که قرآن میگوید، فقط نَقل و قصه نیست، انسانیترین شیوهی تبلیغ است برای آدمها. روایت سرنوشت آدمهایی شبیه خود ما، با تمام بالا و پایینها، زنده است و جاری و باورکردنی. باستانیترین و در عین حال مدرنترین شیوهی آموزش است که ما از آن غافلیم: #تاریخ_تحلیلی
همان تاریخی که معلمهای دوران مدرسهمان (و در حقیقت سیستم فشل و پوسیدهی آموزش و پرورش)، آنقدر خشک و بیعلاقه به خوردمان دادند و با حذفیات و حفظیات، از محتوا تهیاش کردند، که اسم تاریخ که میآید حال خیلیهامان بد میشود.
یکی از روشنترین نمایندههای فکری دعوت به #تاریخ_تحلیلی رهبر انقلاب هستند که با بررسی منظومهی فکریشان، میشود فهمید چه جایگاهی برای درک درست تاریخ و تطبیقش بر زیست اجتماعی جوامع امروز قائلند، نمونهاش هم کتاب «انسان ۲۵۰ ساله».
اگر دکتر زادبر تحلیلگر و مجری/کارشناس برنامهی «جریان» را بشناسید، ایشان هم مدتهاست تأکید روی #تاریخ_تحلیلی میکنند و فهم جامع از تاریخ، و فرمایش امیرمومنان علی علیهالسلام دربارهی آن. (ر.ک. به این پست: https://eitaa.com/maghzesabz/113 )
اگر جلسات حجتالاسلام پناهیان را که در کانال میگذارم گوش داده باشید، حتماً تأکید ایشان روی #تاریخ_تحلیلی را هم فهمیدهاید، و اینکه اصلاً و اساساً شروع آموزش در حوزههای علمیه هم بهتر است با روش تاریخ تحلیلی باشد.
و اگر میخواهید بدانید تاریخ تحلیلی چیست و چقدر شیرین و دلکش و قابل فهم و عینیست، آنقدر که انگار با خواندنش ذره ذرهی وجود تشنهات سیراب میشود و مدام تشنهتر و طالبتر برای خواندنِ بیشتر، این دو تا کتاب را بیابید و بخوانید:
۱. ماجرای سقیفه، یا، اولین توطئه در اسلام؛ از محمدرضا مظفر
۲.قیام حسین علیهالسلام؛ از دکتر سیدجعفر شهیدی
کتاب اول یافتنش سخت است، و من شش سال پیش خیلی تصادفی خواندمش. فقط چند عبارت از آن برداشتهام که اینجا میگذارم.
کتاب دوم اما در فیدیبو موجود و با ۲۵ هزار تومان قابل خرید است.
آقای نفوذی این کتاب را یادم انداخت:
https://eitaa.com/mr_nofoozi/4892
از این لینک به پستهای قبلی مرتبط بروید و تکههایی از کتاب را بخوانید.
این هم لینک خرید کتاب:
https://fidibo.com/book/65908-
هر دو کتاب قدیمیاند، و فوقالعاده ارزشمند. عینک جامعهشناسانهی تازهای به خواننده میبخشند که میتواند در فهم جریانات سیاسی این روزها بشدت کمککننده باشد.
@maghzesabz
May 11
مغز سبز
اگر قرآن را ورق بزنید، چیزی که بیش از همه به چشم میآید، #روایت است. روایت اقوام و امتها، رنجها و
«در اجتماعی که بدین نحوه و بر این اساس ترکیب شده باشد، عاطفه طغیان میکند و دستگاه عقل و تفکر را در وجود مجتمعین میکوبد، آنگاه همه در معرض انقلابات ناگهانی قرار میگیرند و سر از پا نمیشناسند. در نتیجه سلطان محاکات و تقلید کورکورانه حکومت را در دست میگیرد.
در چنین موقعیتی اجتماع تابع و مسخّر کسی خواهد بود که بهتر بتواند او را با عوامل تاثیری که بر عاطفه مسلط است، مانند کسی که اشخاص را به خواب مغناطیسی میبرد، تسخیر کند!»
برشی از کتاب «ماجرای سقیفه، یا، اولین توطئه در اسلام»؛ اثر علامه محمدرضا مظفر
@maghzesabz
1403.04.26-Panahian-ImamSadeghUni-EnhetateMotehajerane...-11-32k.mp3
15.47M
🔉 انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه
جلسهی یازدهم (پایانی)
#نشر_حداکثری
@Panahian_mp3
@maghzesabz
«من واقعاً به شما برادران و خواهران عزیز توصیه میکنم که با تاریخ آشنا شوید. تاریخ درس است؛ از تاریخ بسیار درسها میشود آموخت و بسیار تجربهها میشود به دست آورد. عدّهای سعی میکنند حوادث روزگار ما را یک حوادث استثنایی - که به هیچ وجه از تاریخ قابل استفاده نیست - وانمود کنند. این غلط است. رنگهای زندگی عوض میشود، روشهای زندگی عوض میشود؛ اما پایههای اصلی زندگی بشر و جبههبندیهای اصلی بشر، تغییری پیدا نمیکند.
در صدر اسلام بزرگترین و مهمترین ضربهای که بر اسلام وارد شد، این بود که حکومت اسلامی از امامت به سلطنت تبدیل شد. حکومت امام حسن و حکومت علی بن ابی طالب علیهمالسّلام به سلطنت شام تبدیل شد! البته امام حسن مجتبی علیه آلاف التّحیة والثناء آن روز به خاطر یک مصلحت بزرگتر - که حفظ اصل اسلام بود - مجبور شد این تحمیل را به جان بپذیرد. حکومت را از امام حسن گرفتند. وقتی حکومت از مرکز دینىِ خودش خارج شد و در اختیار دنیاطلبان و دنیاداران گذاشته شد، بدیهی است که بعد هم حادثه کربلا پیش میآید. آن وقت حادثه کربلا حادثهای نیست که بشود جلوش را گرفت؛ اجتنابناپذیر میشود. بیست سال بعد از آن که حکومت اسلامی از دست محور اصلی آن - که امامت است - گرفته شد، امام حسینِ فرزند پیامبر در کربلا با آن وضع فجیع به خاک و خون کشیده شد. اساس حمله و نقشه دشمن این است که حکومت را از محور اصلی - محور امامت، محور دین - خارج کند. بعد خاطرش جمع است که همه کار خواهد کرد!
من به شما عرض کنم که امروز دشمن قادر نیست. امروز به برکت ملتِ هوشیاری مثل ملت ایران، به برکت افکار برانگیختهای مثل افکار ملت ایران، به برکت انقلاب بزرگی مثل انقلاب اسلامی ایران، نه امریکا و نه بزرگتر از امریکا - اگر در قدرتهای مادّی باشد - قادر نیستند حادثهای مثل حادثهی صلح امام حسن را بر دنیای اسلام تحمیل کنند. اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثهی کربلا اتّفاق خواهد افتاد.»
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با جوانان در مصلّای تهران، ۱۳۷۹/۰۲/۰۱
@maghzesabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیفور اَند افتر ریاستجمهوری :)
@maghzesabz
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔹️رهبر انقلاب: مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد / حضور نمایندگان در مجامع عمومی و فضای مجازی، آرامشبخش باشد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس:
مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد. سیاهنماییکردن، منفیبافیکردن که گاهی اوقات در بعضی از مجالس دیده شد از ناحیه بعضی از نمایندگان. البته اغلب نمایندگان همیشه پایبند به این مبانی مهم و معتبر بودهاند -این را بدون تعارف ما عرض میکنیم، واقعیت این است- اما در مواردی هم خلاف این مشاهده شده است.
✏️ نه فقط در مجلس، حضور نمایندگان در مجامع عمومی -شماها خیلیتان در مجامع عمومی، در نمازجمعهها، پیش از خطبهها حضور پیدا میکنید در شهرهای مختلف- یا در فضای مجازی که امروز حاکم بر خیلی از فعالیتهای همه است، حضور شما در اینها باید آرامشبخش باشد.
✏️ هر جا شما سخنی میگویید حرفی میزنید، نظری میدهید، مخاطب شما دلگرم بشود به اینکه شما طرفدار اتحاد و اتفاق و همدستی و همدلی نیروها هستید. خلاف این را نبایستی پیام بدهید. این حفظ امنیت روانی مردم است و این مطلب مهمی است.
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir