💢**5 شیوه حکمرانی رهبران الهی**
🔹«با انطباق بر اصول رهبری امامین انقلاب اسلامی»
♻حکمرانی موضوعی است که بر نحوه تعامل دولت ها و سایر سازمان های اجتماعی با یکدیگر، نحوه ارتباط با مردم و جامعه و نحوه اتخاذ تصمیمات در جهانی پیچیده تمرکز داشته است.در سیره حکمرانی تمدن اسلامی پیامبر اکرم و رهبری امامان معصوم علیهم السلام، و امامین انقلاب اسلامی پنج شیوه حکمرانی بین مردم و مسئولان در نظام اسلامی حائز اهمیت است.
1.ملاقات حضوری
رسول خاتم با تنظیم زمان و ایجاد جایگاه های متعدد( قضاوت، احکام شرعی، جنگ و دفاع، اقتصاد و معیشت...) در مسجد و مکان های عمومی؛ تلاش می کردند تا مردم را به حضور بپذیرند و فاصله بین حاکم و مردم را از بین ببرند. با انبوه موانع دسترسی و جو خفقان و پادگانی در عصر ائمه معصومین؛ «زندان و محاصره» ملاقات های حضوری را هیچگاه تعطیل نکردند و مردم را سر سفره خود می نشاندند. امامین انقلاب اسلامی نیز با تاسیس حسینیه جماران و امام خمینی؛ به دیدار مردم از اقصی نقاط کشور و جهان پرداختند و سندی بر امتداد مسیر امامت و ولایت شدند.
2.سازمان وکالت
گسترش بلاد اسلامی و رشد جمعیت، ساختار وکالت را در حکمرانی اسلامی افتتاح کرد.سازمان وکالت؛ مجموعه ای از فعالیت های هماهنگ تحت رهبری واحد بود و برای تسریع در کارها و رسیدگی به درخواست ها و احتیاجات مردم طراحی گردید. قرار دادن نمایندگانی در شهرها و اقصی نقاط بعنوان رهبران نظامی و اداری و معرفی وکیلان در دریافت وجوهات شرعی، پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی و پرچم داری در میانه جنگ ها و صلح ها؛ نشانه هایی از حکمرانی به سبک سازمان وکالت دارد. امامین انقلاب اسلامی در پرتو شیوه حکمرانی سازمان وکالت؛ نهاد امامت را در طول تعریف و در مسائل گوناگون یک نماینده معرفی کرده اند.
3. نامه نگاری
خسرو پرویز با پاره کردن نامه رسول امین، خود را در بدنامی، جهانی ساخت و صنعت نامه نگاری را به شهرت رساند. مکاتیب الرسول (نامههای پیامبر(ص) خطاب به پادشاهان، مسئولان، کارگزاران و نوشتارهایی در ارتباط با عهدنامهها، قراردادها) که حدود 255 نامه است در کنار نهج البلاغه امیر المومنین و نامه های امام حسن و حسین سلام الله علیهم و دیگر ائمه به حاکمان، فرماندهان، مردم، نشان از صنعت استراتژیک نامه نگاری در حکمرانی اسلامی دارد. نامه به میخائیل گورباچف و نامه به جوانان اروپایی و آمریکایی؛ امامین انقلاب، حکمرانی بر مدار مسقط الراس پیامبران و اولیای الهی است.
4. تالیف کتاب
حفظ خط فکری و فرهنگی و جلوگیری از انحرافات در سیل خون آشام و جبهه۸ تردید افکن دشمنان اسلام؛ تولید محتوا و تالیف کتاب یک استراتژی حکمرانی اسلامی است. دست از عصای موسای کلیم برداشتن و تکیه زدن بر کتاب قرآن کریم بعنوان معجزه ابدی پیامبر اکرم صلوات الله علیه، حرکت جهانی را آفرید. کتاب الجامعه، الجفر امام علی، رساله حقوق و صحیفه سجادیه امام علی بن الحسین،کتاب الهدایه امام باقر،کتاب التفسیر امام حسن عسکری سلام الله علیهم و تدوین هزاران کتاب توسط شاگردان آنان، همانند کتاب کشف الاسرار در پاسخ به کتاب اسرار هزار ساله و جلوگیری از انحراف عقیده ای امام راحل و کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبر حکیم انقلاب و تقریظ بر کتابهای متعدد؛ در بسط حکمرانی اسلامی نقش بی بدیل دارد.
5. ایجاد شبکه نخبگان علمی فرهنگی
سه سال دعوت مخفیانه پیامبر اکرم صلوات الله علیه صرفِ ساختن، چند نفر انگشت شمار گردید؛ ابوذر، سلمان، مقداد، بلال حبشی، یاسر که این مسیر پر فراز و فرود انسان ساختن برای کانالیزه کردن حکمرانی اسلامی، در زمانه ائمه معصومین تا آفریقا، اسپانیا، اروپا، فلات ایران، چین و ماوراء النهر بسط داده شد. جابربن حیان، ابوعلی سینا، خوارزمی تا میرزاکوچک خان جنگلی، شیخ فضل الله نوری تا شهید مطهری، بهشتی، چمران، صیاد شیرازی، احمدی روشن، شهریاری تا زین الدین، باقری تا سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی، شیخ زکزاکی، فتحی شقاقی، احمد یاسین، سید حسن نصر الله، تا ابو مهدی المهندس یک شبکه نخبگانی علمی و فرهنگی را در جهان به راه انداخته است.
✍سید جواد#محمدزاده
#یادداشت_هشتاد
@mahammmadzadeseyedjavad
💢« تکنیکِ قرض گرفتن»
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_ششم
♻بانک کلمات با سپرده گذاری، میان کاغذ و قلم به سود رسانی نمی رسد. افزایش سرمایه نویسنده و دریافت مدال طلایی نویسندگی با قرض گرفتن از کلمات تخصصی و خرج کردن، پای جملات و متن ها حاصل می شود.
✅چند نمونه از تکنیک قرض گرفتن:
1.کلمه « اتوکشیدن» در جمله ( نویسندگی با اتو کشیدنِ کلمات، شیک و مجلسی نمی شود)
2. کلمه «پوتین» در جمله ( پوتین همت خود را محکم ببندید)
3. کلمه « ویراژ و جاده» در جمله ( نویسندگی با ویراژ دادن کلمات در جاده علم، سرعت نمی گیرد)
4. کلمه « پرتونگاری» در جمله ( برای سیرو سلوک، نیاز به پرتونگاری عرفان است)
5. کلمه « دروازه و گل زدن» در جمله ( اطاعت از شیطان، گل زدن به دروازه معنویت است)
6. کلمه « هرس کردن » در جمله ( افکار پریشان خود را هرس کنید)
7. کلمه « بزک کردن» در جمله ( نویسندگی با بزک کردن کلمات، به حجله افکار انسان ها نمی رود)
8. کلمه « تشویش» در جمله ( کنار کعبه، لباس تشویش خود را با لباس آرامشِ احرام تعویض کردم)
9.کلمه « آچار » در جمله ( هر شش ماه اعتقادات خود را آچار کشی کنید)
10. کلمه « ارّه » در جمله ( با تلخی زبان، درخت محبت را ارهّ نکنید)
11. کلمه « سپرده گذاری» در جمله ( بانک کلمات با سپرده گذاری میان کاغذ و قلم به سود رسانی نمی رسد)
12.کلمه « هارد» در جمله ( در عالم برزخ هاردِ درایوِ حرف و سخن می سوزد و تنها درایوِ عمل محفوظ می ماند)
♻برای رسیدن به مقام نویسندگی؛ از کلمات تخصصی و پر کاربرد در هر علمی قرض بگیرد و در رساندن مفهوم جمله، جاگذاری کنید.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
🖋خودنویس 28
💢آقا، خانم، فرهنگی کار ارجمند؛
سلام وعرض ادب
صبر ندارید نیا، حوصله ندارید نیا،
💥یک کار فرهنگی 309 سال طول کشیدتا نتیجه بدهد!
💥چند میلیون نفر یا صدها هزار نفر یا یک لشکر نبودند!
💥فقط؛ 3نفر یا 5 نفر یا 7 نفر جوان بیشتر نبودند!
توانستند جامعه مشرک را خداپرست کنند.
❗️اُفتاد
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
👌 دو کلمه حرف حساب
⚡ 1.مرجع شما کیست؟
⚡ مرجع شاگردان و فرزندان شما کیست؟
⚡ مرجع همسر شما کیست؟
💎 پدر؟ مادر؟ دوست؟ استاد؟ فلان بازیگر؟ فلان هنرپیشه؟
💎 راه رفتن، غذا خوردن، شیوه سخن گفتن، نوع لباس پوشیدن، مدل خوابیدن، ارکان تصمیم گیری، آینده نگری، همه تحت تاثیر مرجع شخص انجام می پذیرد.
🔮 2. یک روش قرآنی را بیاموزید.
( خلقت آسمان و زمین در 6 روز، یا 6 مرحله یا 6 گام یا 6 ...)
🎯 منطق اعداد و ارقام را در زندگی معنوی پیاده کنید.
🎯 از شاگردان و فرزندان خود بپرسید؛
🎯 در چند روز؟ چند ساعت؟ چند ماه؟ چند سال؟ چند قرن؟
⏪ می خواهند تصمیم خود را عملیاتی کنند.
سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💢صنعت ( جان بخشی یا تشخیص)
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_هفتم
🔸 کلمات را اگر مرده و بی جان در زیر خاکِ سفیدی کاغذ، دفن کنید؛ هیچ مخاطبی به تشیبع جملات شما نخواهد آمد و فاتحه ای نثار متن چاق و چله شما نمی کند. پدر ژپتو باشید برای کلمات و جملاتِ بی روح و مرده.
به واژگان؛ دست و پا هدیه کنید؛ بعضی ها را به سر و چشم آراسته سازید. برخی کلمات را پیوند قلب و کلیه بزنید تا کلمات از روی سنگ غسالخانه برخیزند و زنده شوند و راه بروند.
🔹 چند نمونه از زنده نویسی در متن؛
1.کلمه «آستین» در جمله (خدا آستین بالا زد، انسان را آفرید)
2. کلمه «تَن» در جمله(لباس حکیمان بر تَنِ قلم کنید)
3. کلمه«پا» در جمله(پای دروغ را از افکار قطع کنید)
4 کلمه«قد» در جمله(بگذارید کلمه ها قد بکشند و رشد کنند)
5.کلمه« آغوش» در جمله(مشکلات را در آغوش خود بفشارید)
6. کلمه«چشم» در جمله( چشم گناه را کور کنید)
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
سید جواد محمدزاده:
*باشگاه گفتمان پیام نور*
گفتمان معرفتی
موضوع این هفته:👇
*دیناجباری یا دیناختیاری*
باحضور:
حجت الاسلام سیدجواد محمدزاده
مدرس حوزه و دانشگاه
⭕دوشنبه ۱۴تیرماه⭕
⭕ساعت ۱۹⭕
👇👇👇👇👇
http://vc.golestan.pnu.ac.ir/maaref
شرکتدر این گفتمان رایگان است
در صورت بروز مشكل در ورود به اتاق هاي گفتگو با شماره ٠٩١١٩٦٥١٤٧٢ تماس حاصل فرماييد.
@mahammmadzadeseyedjavad
💢《چگونه #نماز_خوان بسازیم》
💠«استراتژی شفافیت»
#یادداشت_سوم
🔸برای راه انداختن لکوموتیو نماز خوان در نهادِ جوانان، تمام قطعات ،آلیاژها، مواد بکار رفته، رکوع و سجود، قیام و تسبیح، تشهد و سلام؛ همه را در یک ساختمان شفاف به نمایش بگذارید.
🔸بسیاری از افرادی که سالها نماز می خوانند؛ وقتی از آنان پرسیده می شود نماز چه شکلی است؟ رکوع چیست؟ تکبیره الاحرام به چه معنی است؟ تسبیحات اربعه چهار یا پنج تسبیح است؟ اَشکال نماز مربع است یا مستطیل؟ پاسخی دریافت نمی شود! چند کلمه، تکه پاره شده در پاسخ هر کدام بهم می چسبانند و تحویل می دهند! و هنوز در جهل مرکب غوطه ورند، گنگ هستند و نمی دانند هندسه نماز چیست؟
💥نماز را از پشت پرده بیرون بیاورید و در ویترین شفافیت؛ برای جوانان به نمایش بگذارید تا دلربایی کند و چشم و دل جوانان را برباید و هر چه پول در قلک عقل خود اندوخته اند را خرج خرید دو رکعت نماز در بین الحرمین سید الشهدا کنند.
✖️
نماز؛ یک واجب الهی صرف نیست؛➕ نماز یعنی؛ در آغوش خدا آرمیدن. ➕ نماز یعنی؛ نوازش فرشتگان. ➕نماز یعنی؛ هم سخنی با خدا ➕نماز یعنی؛ من و خدا، تنهای تنها. ➕نماز یعنی؛ من هستم، تو هستی، او هست. ☄قلک کلمات را بشکنید تا شفاف بشوند؛ 📌وضویعنی؛ غرق در آبشار عاطفه خدا گشتن. 📌اذان یعنی؛ با تو هستم، با خود تو ،بیا. 📌اقامه یعنی؛ ذوق زدگی خدا از آمدن تو بر بالین سجاده. 📌الله اکبر یعنی؛ مثل کوه پشت تو ایستاده ام. در ازدواج، خریدن خانه، فرزند آوری، اختراع و اکتشاف. 📌نیت یعنی؛ یک سفر دو نفره، من و خدا، از زمین تا هفت آسمان، گشتن و دیدن و لذت بردن. 📌تکبیره الاحرام؛ یعنی؛ تو کعبه ای و خدا حاجی ؛ تو سعی و صفایی و فرشتگان هاجر. 📌قیام یعنی؛ رخ به رخ، چهره در چهره، سخن در سخن، نگاه در نگاه من و خدا. 📌رکوع یعنی؛ قلب از سنگینی محبت خدا به تو؛ تاب ایستادن ندارد. 📌سجده یعنی؛ زمین دلشیفته تو شده، می خواهد روی ماه تو را ببوسد، نه یک بار ، دو بار. 📌قنوت یعنی؛ دست بگشا تا کشکول تو را پر از نعمت کنم. 📌تسبیحات اربعه؛ یعنی؛ غصه نخور، نگران نباش، دنیا را برای تو آباد می کنم. 📌تشهد یعنی؛ محمد، فرستاده دینم را در قیامت کنار تو به پاس نماز خواندن تو کنار تو می نشانم تا هر آنچه دوست داشتید، شفاعت کنید. 📌سلام یعنی؛ و علیکم السلام. نامه تو به دستم رسید. برخیز و برو ، خیالت راحت. ادامه دارد..... ✍سید جواد #محمدزاده @mahammmadzadeseyedjavad #شاخصه؛ #نماز #والدین و #مربیان
💢خودنویس ۳۱
💥مجرد یا متاهل فرقی نمی کند.
💥دیندار یا بی دین، فرقی نمی کند.
💥عالم یا بی علم، فرقی نمی کند.
💥مرد یا زن، فرقی نمی کند.
🔰وقتی انسان نباشی؟!
🔰انسانیت نداشته باشی؟
🔰مرام و معرفت نداشته باشی؟!
✴️چه فرقی ندارد.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
هدایت شده از بهتر بنویسیم
💢« تکنیکِ قرض گرفتن»
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_ششم
♻️بانک کلمات با سپرده گذاری در میان کاغذ و قلم به سود رسانی نمی رسد. افزایش سرمایه نویسنده و دریافت مدال طلایی نویسندگی با قرض گرفتن از کلمات تخصصی و خرج کردن، پای جملات و متن ها حاصل می شود.
✅چند نمونه از تکنیک قرض گرفتن:
1.کلمه « اتوکشیدن» در جمله ( نویسندگی با اتو کشیدنِ کلمات، شیک و مجلسی نمی شود)
2. کلمه «پوتین» در جمله ( پوتین همت خود را محکم ببندید)
3. کلمه « ویراژ و جاده» در جمله ( نویسندگی با ویراژ دادن کلمات در جاده علم، سرعت نمی گیرد)
4. کلمه « پرتونگاری» در جمله ( برای سیرو سلوک، نیاز به پرتونگاری عرفان است)
5. کلمه « دروازه و گل زدن» در جمله ( اطاعت از شیطان، گل زدن به دروازه معنویت است)
6. کلمه « هرس کردن » در جمله ( افکار پریشان خود را هرس کنید)
7. کلمه « بزک کردن» در جمله ( نویسندگی با بزک کردن کلمات، به حجله افکار انسان ها نمی رود)
8. کلمه « تشویش» در جمله ( کنار کعبه، لباس تشویش خود را با لباس آرامشِ احرام تعویض کردم)
9.کلمه « آچار » در جمله ( هر شش ماه اعتقادات خود را آچار کشی کنید)
10. کلمه « ارّه » در جمله ( با تلخی زبان، درخت محبت را ارهّ نکنید)
11. کلمه « سپرده گذاری» در جمله ( بانک کلمات با سپرده گذاری میان کاغذ و قلم به سود رسانی نمی رسد)
12.کلمه « هارد» در جمله ( در عالم برزخ هاردِ درایوِ حرف و سخن می سوزد و تنها درایوِ عمل محفوظ می ماند)
♻️برای رسیدن به مقام نویسندگی؛ از کلمات تخصصی و پر کاربرد در هر علمی قرض بگیرد و در رساندن مفهوم جمله، جاگذاری کنید.
✍️سید جواد محمدزاده
(عضو هیئت تحریریه بهتر بنویسیم)
#یادداشت_آموزشی
#نویسندگی
💠 بیایید #بهتر_بنویسیم:
🆔 @behtarbenevisim
#بهمناسبتروزقلم
#اهمیتعلمواثرعلمی
قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ :
اَلْمُؤْمِنُ إِذَا مَاتَ وَ تَرَكَ وَرَقَةً وَاحِدَةً عَلَيْهَا عِلْمٌ تَكُونُ تِلْكَ اَلْوَرَقَةُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ سِتْراً فِيمَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اَلنَّارِ وَ أَعْطَاهُ اَللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى بِكُلِّ حَرْفٍ مَكْتُوبٍ عَلَيْهَا مَدِينَةً أَوْسَعَ مِنَ اَلدُّنْيَا سَبْعَ مَرَّاتٍ
📚الأمالی،ج۱،ص۳۷
ترجمه:
اگر مؤمن از دنیا برود و #یکورقه از خودش باقی بگذارد که بر آن #علمی نوشته شده باشد،
روز قیامت این ورقه بین او و آتش #حائل میشود،و نه تنها مانع از آتش است،بلکه خداوند تبارک و تعالی در #عوضهرحرفی که بر آن ورقه نوشته است، شهری وسیعتر از دنیا به اندازه هفت برابر به او اعطا میفرماید.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
👌 دو کلمه حرف حساب
1. تکلیف خودت و هفت نسل بعد از خودت را مشخص کن؟
⚡ از کدام دسته هستید؟
⚡ می شودی ها یا نمی شودی ها؟
↔ دسته اول؛ هر کاری بسپارید، بخواهید می گویند؛ می شود.
↕ دسته دوم؛ هر کاری بسپارید، بخواهید، می گویند؛ نمی شود.
🔴 نتیجه؛ می شودی ها؛ می شود ونمی شودی ها، نمی شود.
🔺 روز خواستگاری از همدیگر بپرسید؛ از کدام دسته هستید؟
با خانواده نمی شودی ها؛ قطع ارتباط کنید که صله رحم حرام است.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
💢《چگونه #نماز_خوان بسازیم》
💠ا«ستراتژی صلابت»
#یادداشت_چهارم
♻نشاندن جوانان روی کشتیِ آرام،آنان را ملوان دریا؛ نخواهدکرد. همچنان که تعلیم نماز با ادبیات نرم و نازک جوانی را نماز خوان نخواهد ساخت.
♻سن نه سالگی و پانزده سالگی پایان مارتن طفولیت و خردسالی برای دختران و پسران است و با آمدن سن تکلیف، سوت پایان زده می شود و تمام. و در مقابل آنان پنج سکو، قرار می دهند؛ (حرام، واجب، مستحب، مکروه، مباح)
♻در معنای واژه صلابت، خشونت نیست، تَشَر و اخم نیست، صدا کلفت کردن و در گلو انداختن نیست، فریاد زدن نیست، چشم قره نشان دادن نیست، روی برگرداندن نیست.
♻صلابت در نماز خوان ساختن یعنی؛
⛰ محکم بایست و بگو؛ نماز واجب است.
🏔بدون ترس و واهمه ای بنویس هر کس نماز نخواند، عقاب دارد.
🏔پشت تریبون برو و فریاد بزن؛ نماز بر هر دختر نه ساله و پسر پانزده ساله ای سه وعده صبح، ظهر ، شب، 17 رکعت، واجب است.
⛰ گلنگدن کلمات را بکش و با صلابت حروف را به رگبار ببند و بنویس؛ شرط قبولی اعمال، نماز است.
⛰در گوش جوان بخوان؛ که بهشت می خواهید یا جهنم؟ بهشت در گرو نماز خواندن است.
⛰در پاسخ به سوال جوان طفره نرو و بگو؛ نماز را در دریا، هواپیما، قطار، ماشین، زیر زمین، روی زمین، در روی تخت بیمارستان، در حال غرق شدن در دریا، زیر رگبار مسلسل دشمن، ایستاده، نشسته، خمیده، درازکشیده، بی دست، بی پا، بی چشم، بی گوش، باید بخوانید و واجب است.
♦️#نماز_خوان ساختن با صعود به قله صلابت میسر می شود.
💥ادامه دارد......
سید جواد#محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
#شاخصه؛ #نماز
#والدین و #مربیان
هدایت شده از بهتر بنویسیم
💢صنعت ( جان بخشی یا تشخیص)
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_هفتم
🔸 کلمات را اگر مرده و بی جان در زیر خاکِ سفیدی کاغذ، دفن کنید؛ هیچ مخاطبی به تشیع جملات شما نخواهد آمد و فاتحه ای نثار متن چاق و چله شما نمی کند. پدر ژپتو باشید برای کلمات و جملاتِ بی روح و مرده.
به واژگان؛ دست و پا هدیه کنید؛ بعضی ها را به سر و چشم آراسته سازید. برخی کلمات را پیوند قلب و کلیه بزنید تا کلمات از روی سنگ غسال خانه برخیزند و زنده شوند و راه بروند.
🔹 چند نمونه از زنده نویسی در متن؛
1.کلمه «آستین» در جمله (خدا آستین بالا زد، انسان را آفرید)
2. کلمه «تَن» در جمله(لباس حکیمان بر تَنِ قلم کنید)
3. کلمه«پا» در جمله(پای دروغ را از افکار قطع کنید)
4 کلمه«قد» در جمله(بگذارید کلمه ها قد بکشند و رشد کنند)
5.کلمه« آغوش» در جمله(مشکلات را در آغوش خود بفشارید)
6. کلمه«چشم» در جمله( چشم گناه را کور کنید)
✍️سید جواد محمدزاده
(عضو هیئت تحریریه بهتر بنویسیم)
#یادداشت_آموزشی
#نویسندگی
💠 بیایید #بهتر_بنویسیم:
🆔 @behtarbenevisim
🖋خودنویس 33
💢نسخه شفا بخش؛
💥روزی سه وعده؛ صبح، ظهر، شب؛ با صدای بلند خوانده شود.
رودها از خود نه طغیان می کنند
آنچه میگوییم ما، آن می کنند
ما به دریا حکم طوفان می دهیم
ما به سیل و موج فرمان می دهیم
قطره ای کز جویباری می رود
از پی انجام کاری می رود
📚پروین اعتصامی
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
💢《چگونه #نماز_خوان بسازیم》
💠استراتژی تفکر سازی
#یادداست_پنجم
☄چشمهِ فکر تا نجوشد و رودی جاری نشود، چشمی بینا نمی شود. دستی برای ربنا بالا نمی آید. قعود به قیام نمی رسد. سر به سجده متصل نمی شود و #نماز_خوانی خوانی ساخته نمی شود.
☄تکرار جمله نماز بخوان ،نماز بخوان ( دورکعت نماز صبح، چهار رکعت ظهر...) را بخوان؛ در طولانی مدت؛ بدون ایجاد جریان تفکر و اندیشه در سلولهای ذهن، نتیجه عکس خواهد داشت و نماز را از سکه می اندازد.
☄لباس پزشک جراح به تن کنید و کاسه افکار جوانان را بشکافید و کلمه ( أَفَلاَ تَتَفَکَّرُونَ) را بصورت فایل لایه باز در گلبولهای اندیشه آنان جاسازی کنید تا قوه تفکر نماز به جوشش در آید.
☄فنداسیون تفکر چرایی نماز خواندن را در جانِ جوانان پی ریزی کنید و ساختمان اندیشه او را با چراهای تفکر بسازید؛
🔻چرا خدا انسان را آفرید؟
🔻چرا خدا عالم را خلق کرد؟
🔻چرا فیل و اسب و کرگدن و حیوانات در هستی وجود دارند؟
🔻چرا انسان از فرشتگان برتری دارد؟
🔻چرا کوه و دریا، خورشید و ماه، زمین و هستی؛ در تسخیر انسان است؟
🔻چرا انسان، اشرف مخلوقات نامیده شد؟
🔻چرا پیامبران و اولیاء برای هدایت انسان ها آمده اند؟
🔺چرا تولد؟
🔺چرا مرگ؟
🔺چرا قیامت؟
🔻چرا نماز واجب شده است؟
🔻چرا سه وعده نماز خوانده می شود؟
🔻چرا وضو با آداب گرفته شود؟
🔻چرا نماز به عربی خوانده شود؟
🔺چرا قبله؟
🔺چرا اذان و اقامه؟
🔺چرا رکوع؟
🔺چرا سجده؟
♻️سازه های #نماز_خوان را در اندیشه جوانان، بر مدار تفکر بنا نهید تا برج نماز خوان تحویل بگیرید.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
#شاخصه؛ #نماز
ویژه #مربیان #اساتید #معلمان #والدین
💢«مهارت فصل بندی»
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_هشتم
🔗تکرار در نوشتن بدون افزودۀ مهارت نویسندگی، شکم هیچ خواننده ای را سیر نمی کند و فکری را به حرکت در نمی آورد.
🔗خدا برای آفریدن انسان از قاعده فصل بندی، بهره برده است و فصول خلقت را رعایت کرده است؛
فصل اول؛ نطفه،
فصل دوم؛ علقه،
فصل سوم؛ مضغه،
فصل چهارم؛عظام،
فصل پنجم؛ لحم
فصل ششم؛ دمیدن روح
فصل هفتم؛ تولد
و فصل های خردسالی، نونهالی، نوجوانی، جوانی، میانسالی، کهنسالی و مرگ را به آن افزوده است.
🔗نویسندگی را در کارگاه فصل بندی جملات از نطفه به علقه و از علقه به عظام تا تولد یک نوشتار قوی و زیبا برسانید و هر فصل را مکمل فصل بعدی قرار دهید. با دمیدن روح نویسندگی به جنین کلمات وارد دنیای افکار و زندگی انسان ها گردید.
🔗فصل در نویسندگی می تواند، یک پارگراف باشد و یا اینکه یک جمله چند کلمه ای باشد و مخاطب با هر فصل از نوشتار به یک مرحله جدید ورود کند.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
👌دو کلمه حرف حساب
🔰1.برای رسیدن به قله، چه وسایلی لازم است؟
💥کوله پشتی،عینک آفتابی
💥چراغ قوه، هدلایت، فندک
💥چادر، زیرانداز، کیسه خواب، سوت نجات
💥گورتکس و کاپشن پر،بوت کوهنوردی،شلوار کوهنوردی
💥دستکش، کلاه گرم و آفتابگیر، جوراب ضخیم.
💠و یک اراده قوی و محکم
🔰همه ابزار و وسایل باشد ولی یک اراده پولادین نباش، سقوط حتمی است.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
💢《چگونه #نماز_خوان بسازیم》
💠استراتژی ریاضی
#یادداشت_ششم
#ویژه_پسران
♨️پسران با دختران در نوع خلقت متفاوت هستند.دختران مادر و پسران پدر؛ خواهندشد. ساختار احکام دین اسلام در دختران از سن تکلیف تا ارث با پسران متفاوت از زمین تا آسمان متغیر است و پسران مسئول خانواده و نان آور زندگی هستند.
برای #نماز_خوان ساختن پسران، جمع و تفریق کنید، و کلمات را ضرب در هم کنید و مساوی هزار میلیارد، تحویل پسران دهید.
یک نرم افزار محاسبه گرانه در ذهن پسران تعبیه شده است که هر چیزی را که می بینند یا می شنوند را به چرتکه می کشند و سود وزیان آن را محاسبه می کنند. در این بازار خرید و فروش پسران، نماز یک تجارت پرسود است که برای سرمایه گذاری آنان، ماشین حساب را بردارید و یک رکعت ،یک رکعت نماز را محاسبه کنید تا از پسران یک #نماز_خوان بلند مدت بسازید.
✅به پسران از ثواب نماز بگویید.
↙️بگویید؛
نماز دونفره، هر یک نفر در هر یک رکعت 150 نماز می نویسند.
⬅️بگویید؛
نماز سه نفره، هر یک نفر در یک رکعت 600 نماز می نویسند.
⤵️بگویید؛
نماز چهار نفره؛ هر یک نفر دریک رکعت 1200 نماز می نویسند.
↩️بگویید؛
نماز پنج نفره، هر یک نفر در هر رکعت 2400 نماز می نویسند.
↩️بگویید؛
نماز شش نفره، هر یک نفر در هر رکعت 4800 نماز می نویسند.
🔃بگویید؛
نماز هفت نفره، هر یک نفر در هر یک رکعت 9600 نماز می نویسند.
🔁 بگویید؛
نماز هشت نفره، هر یک نفر در هر رکعت 19200 نماز می نویسند.
🔀بگویید؛
نماز نه نفره، هر یک نفر در هر رکعت 36400 نماز می نویسند.
↔️بگویید؛
نماز ده نفره، هر یک نفر در هر رکعت 72800 نماز می نویسند.
✳️بگویید؛
هم چنان ثواب نماز زیاد می شود به طوری که وقتی تعداد افراد از ده نفر گذشت، اگر آسمان صفحه و کاغذ و درختان قلم و جن و انس و ملائکه نویسنده باشند، نمی توانند ثواب یک رکعت آن را بنویسند.
✴️بگویید؛
«نماز در مسجدالحرام معادل 100 هزار رکعت نماز است»
✴️بگویید؛
يك ركعت نماز با عطر بهتر از هفتاد ركعت نماز بدون عطر است.
✴️بگویید؛
کسی که رکوعش تمام و کامل باشد هرگز دچار وحشت قبر نمیشود.»
✴️بگویید؛
کسی که سوی مسجد گام برمیدارد، خداوند متعال در مقابل هر گامی که بر میدارد، هفتاد هزار حسنه به او پاداش میدهد.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
#شاخصه؛#نماز
#ویژه #مربیان #اساتید #معلمان #والدین
هدایت شده از بهتر بنویسیم
💢«مهارت فصل بندی»
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_هشتم
🔗تکرار در نوشتن بدون افزوده مهارت نویسندگی، شکم هیچ خواننده ای را سیر نمی کند و فکری را به حرکت در نمی آورد.
🔗خدا برای آفریدن انسان از قاعده فصل بندی، بهره برده است و فصول خلقت را رعایت کرده است؛
فصل اول؛ نطفه،
فصل دوم؛ علقه،
فصل سوم؛ مضغه،
فصل چهارم؛عظام،
فصل پنجم؛ لحم
فصل ششم؛ دمیدن روح
فصل هفتم؛ تولد
و فصل های خردسالی، نونهالی، نوجوانی، جوانی، میانسالی، کهنسالی و مرگ را به آن افزوده است.
🔗نویسندگی را در کارگاه فصل بندی جملات از نطفه به علقه و از علقه به عظام تا تولد یک نوشتار قوی و زیبا برسانید و هر فصل را مکمل فصل بعدی قرار دهید. با دمیدن روح نویسندگی به جنین کلمات وارد دنیای افکار و زندگی انسان ها گردید.
🔗فصل در نویسندگی می تواند، یک پارگراف باشد و یا اینکه یک جمله چند کلمه ای باشد و مخاطب با هر فصل از نوشتار به یک مرحله جدید ورود کند.
✍️سید جواد محمدزاده
(عضو هیئت تحریریه بهتر بنویسیم)
#یادداشت_آموزشی
#نویسندگی
💠 بیایید #بهتر_بنویسیم:
🆔 @behtarbenevisim
💢《چگونه #نماز_خوان بسازیم》
💠استراتژی شاعرانه
#یادداشت_هفتم
#ویژه_دختران
🌾دختران با پسران، در نوع خلقت یکسان هستند ولی در ابعاد شکلی و وظایف، متفاوت هستند. دختران، مادران آینده هستند که آتشفشان مهر مادر را می گسترانند. لطافت روحی دختران در مقایسه با پسران یک به هزار است که همین تفاوت برای #نماز_خوان ساختن دختران، مسیر جدیدی را می طلبد.
🌾برای نماز خوان ساختن دختران، معادله ریاضی راه نیندازید، ماشین حساب ثواب و عقاب را از کشوی میز خود بیرون نیاورید،دو دو تا چهار تا نکنید.
🌺به دختران از احساس و شاعرانه های نماز بگویید؛
🌻بگویید؛ نماز نور مومن است.
🌻بگویید؛ هر چیزی سیمایی دارد و سیمای زندگی انسان در نماز نمایان می شود.
🌻بگویید؛ نماز نیکوترین صورتی است که خدا آفریده است.
🌻بگویید؛ محبوب ترين بنده نزد خدا كسى است كه مراقب نمازش باشد.
🌻بگویید؛ نماز پاکیزگی روح است.
🌻بگویید؛ انسانی که به نماز می ایستد، فرشتگان تا عرش مانند گل پیچک دور او را احاطه می کنند.
🌻بگویید؛ نماز بصورت انسانی سفید چهره وارد قبر می شود.
🌻بگویید؛ زیباترین لباس را هنگام نماز بپوشید.
🌻بگویید؛ نماز جوی روان است که پنج وعده جان انسان را شتشو می دهد و گناه را می زداید.
بگویید؛ دوست داشتنی ترین اعمال در پیشگاه خداوند، نماز است.
🌻بگویید؛ نماز، کلید ورود به بهشت پر از نعمت الهی است.
🌻بگویید؛ نماز، روشنی چشم خداوند است.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
👌دو کلمه حرف حساب
۱. درختان دو دسته هستند؛
🌴یا میوه می دهند،
🌴یا سایه دارند،
💥انسان؛
🌳یا می بخشد، انفاق میکند، هدیه میدهد؛ یعنی؛ میوه دارد.
🌳یا دل میسوزاند، راه نشان میدهد، غصه میخورد، اشک میریزد، یعنی؛ سایه دارد.
☄انسانی که؛
پول روی پول جمع میکند و فقط در فکر شکم و شهوت و تفریح خود است؛ نه میوه دارد و نه سایه!
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
⏺مولودی با برکت،چرایی و چگونی؟
🏴کنکاشی در زندگانی امام جواد(ع)
🏴ابویحیای صنعانی می گوید: روزی در محضر امام رضا علیه السلام بودم، فرزندش ابوجعفر را که خردسال بود آوردند: حضرت فرمود: «هذَا الْمَوْلُودُ الَّذی لَمْ یُولَدْ مُوْلُودٌ اَعْظَمُ بَرَکَةً عَلی شیعَتِنا مِنْهُ؛ این مولودی است که با برکت تر از او برای شیعیان ما زاده نشده است.
🏴بزرگترین خطای تحلیلی از این کلام این است که امام جواد علیه السلام از امامان قبلی برای شیعیان بابرکت تر بوده است. مبانی قرآنی و روایی نشان می دهد که تولد حضرت جواد علیه السلام در شرایطی صورت گرفت که خیر و برکت خاصی برای شیعیان به ارمغان آورد. همانند قیام سید الشهداء که اسلام را حیات مجدد بخشید.
⚁چرایی و چگونگی مولود با برکت؟
1.امامت و هدایت در سن خردسالی
جهان اسلام با تولد محمد بن علی بن موسی الرضا علیه السلام به ناگاه، امام خود را یک خرسالِ هفت هشت ساله دید و حیران و متعجب انگشت به دهان، مانده بود! رکن اصلی اسلام، امامت، ولایت، رهبری، هدایت، علم افروزی، تفسیر قرآن و مسائل کلامی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی به کسی سپرده شد؛ که هنوز به بلوغ نرسیده بود. ولی جواد الائمه علیه السلام؛ با تربیت شاگردان و مناظرات علمی، بسط تفکر تشیع؛ کشتی هدایت و امامت را با صلابت و اقتدار به سر منزل مقصود رساند.
2. ریل گذاری غیب امام عصر(عج)
عوامانه ترین سبک تحلیل زندگانی امام جواد علیه السلام این است که؛ تلاشهای شبانه روزی ایشان را برای ساختن جامعه مهدوی و عصر غیبت، محو کنیم و تلاشهای علمی و فرهنگی جواد الائمه علیه السلام برای آماده سازی مردم و پذیرش تولد و امامت امام عصر (عج) در سن خردسالی را نادیده انگاریم. بابرکت ترین اقدام امام جواد علیه السلام؛ ریل گذاری حلقه میانی مردم به سمت قله ایمانی ظهور است.
3.عصر تهاجم عقیدتی
فرمانروایی شرق تا غرب عالم، استاد تمام دانشگاه نیرگ بازی و دغل کاریِ مامون و معتصم عباسی معاصران امام جواد علیه السلام اسلام ناب محمدی را با دسیسه های فرقه سازی واقفیه، معتزله، غلات، حدیث سازان درباری، و به راه انداختن جریان مِحنَت قرآن و تفتیش عقائد مردم به یک اسلام آمریکایی_انگلیسی مبدل ساختند. در چنین عصری امام قاطعانه و با صلابت در برابر انحراف ها، کجروی ها، مسامحه ها، توهین ها، حیله ها، ایستاد و از حقانیت دین دفاع کرد.
✍سید جواد #محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
⏺ مولودی با برکت، چرایی و چگونی؟
🏴کنکاشی در زندگانی امام جواد(ع)
🏴ابویحیای صنعانی می گوید: روزی در محضر امام رضا علیه السلام بودم، فرزندش ابوجعفر را که خردسال بود آوردند: حضرت فرمود: «هذَا الْمَوْلُودُ الَّذی لَمْ یُولَدْ مُوْلُودٌ اَعْظَمُ بَرَکَةً عَلی شیعَتِنا مِنْهُ؛ این مولودی است که با برکت تر از او برای شیعیان ما زاده نشده است.
🏴بزرگترین خطای تحلیلی از این کلام این است که امام جواد علیه السلام از امامان قبلی برای شیعیان بابرکت تر بوده است. مبانی قرآنی و روایی نشان می دهد که تولد حضرت جواد علیه السلام در شرایطی صورت گرفت که خیر و برکت خاصی برای شیعیان به ارمغان آورد. همانند قیام سید الشهداء که اسلام را حیات مجدد بخشید.
⚁چرایی و چگونگی مولود با برکت؟
1. امامت و هدایت در سن خردسالی
جهان اسلام با تولد محمد بن علی بن موسی الرضا علیه السلام به ناگاه، امام خود را یک خرسالِ هفت هشت ساله دید و حیران و متعجب انگشت به دهان، مانده بود! رکن اصلی اسلام، امامت، ولایت، رهبری، هدایت، علم افروزی، تفسیر قرآن و مسائل کلامی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی به کسی سپرده شد؛ که هنوز به بلوغ نرسیده بود. ولی جواد الائمه علیه السلام؛ با تربیت شاگردان و مناظرات علمی، بسط تفکر تشیع؛ کشتی هدایت و امامت را با صلابت و اقتدار به سر منزل مقصود رساند.
2. ریلگذاری غیب امام عصر(عج)
عوامانه ترین سبک تحلیل زندگانی امام جواد علیه السلام این است که؛ تلاشهای شبانه روزی ایشان را برای ساختن جامعه مهدوی و عصر غیبت، محو کنیم و تلاشهای علمی و فرهنگی جواد الائمه علیه السلام برای آماده سازی مردم و پذیرش تولد و امامت امام عصر (عج) در سن خردسالی را نادیده انگاریم. بابرکت ترین اقدام امام جواد علیه السلام؛ ریل گذاری حلقه میانی مردم به سمت قله ایمانی ظهور است.
3. عصر تهاجم عقیدتی
فرمانروایی شرق تا غرب عالم، استاد تمام دانشگاه نیرگ بازی و دغل کاریِ مامون و معتصم عباسی معاصران امام جواد علیه السلام اسلام ناب محمدی را با دسیسه های فرقه سازی واقفیه، معتزله، غلات، حدیث سازان درباری، و به راه انداختن جریان مِحنَت قرآن و تفتیش عقائد مردم به یک اسلام آمریکایی_انگلیسی مبدل ساختند. در چنین عصری امام قاطعانه و با صلابت در برابر انحراف ها، کجروی ها، مسامحه ها، توهین ها، حیله ها، ایستاد و از حقانیت دین دفاع کرد.
✍️ سید جواد محمدزاده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👌دو کلمه حرف حساب
💢1. در کدام مرحله قرار دارید؟
الف.دیدن ب.شنیدن پ.حرف زدن
ج.نق زدن ح.انتقادکردن ص.زیرآب زدن
ض.پیشنهاد دادن گ.سکوت کردن و.صبر کردن
ن. ناسزا گفتن ی.حرکت کردن
💥باتلاق؛ ماندن در هر کدام از این مراحل است.
♻️و نجات تنها در یک راه نهفته است؛ حرکت کردن
🕰حرکت کنید برای آموختن؛
🕰حرکت کنید برای بنده شدن؛
🕰حرکت کنید برای ازدواج؛
🕰حرکت کنید برای فرزند آوری؛
🕰حرکت کنید برای ساختن خود؛
🕰حرکت کنید برای ساختن جامعه؛
🕰حرکت کنید برای اسلام؛
🕰حرکت کنید برای انقلاب؛
🕰حرکت کنید برای ظهور...
💢2.دل را به دل، گره بزنید.
☄چشم را به چشم، پیوند بزنید.
☄دست را به دست، برسانید.
☄پا را به پا، بچسبانید.
☄گوش به گوش، متصل کنید.
☄عقل را به عقل، بدوزید.
💠تا از یک نفر به یک لشکر برسید.
💠تا لشکر نشوید، گروه نشوید، جمع نشوید، امت واحده نشوید؛
اتفاقی برای رشد و تکامل نخواهد افتاد.
والسلام
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
💢 《چگونه #نماز_خوان بسازیم》
💠¤استراتژی سکوت خلاق¤
#یادداشت_هشتم
🔸زبان به استدلال گشودن، صغری و کبری چیدن، دوره مطالعاتی نماز شناسی گذراندن، گفتن و حرف زدن، همیشه توان بارور سازی افکار را ندارد و نمی تواند؛ انسانی را بشوراند و طوفانی در جان او به راه بیندازد و #نماز_خوان سازد.
🔹دوختن زبان و نگفتن، مقدمه چینی نکردن، دم برنیاوردن، خاموشی مطلق بر تمام آرواره های کلامی و سکوت خلاق؛ در قیام، قعود، سجده و پهن کردن سجاده نماز جوانان راهگشاتر از هر سخن گفتنی است.
➕وقتی دیدید جوان از باخت تیم محبوب فوتبال خود، زانوی غم بغل کرده و اشک از گوشه چشم او سرازیر است،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
➕وقتی دیدید نمره امتحانی جوان، قابل قبول نیست و مانند مار گزیده به خود می پیچید و تاب سجده در درگاه الهی را ندارد،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
➕وقتی دیدید سریال تلویزیون شروع شده و جوان هم از مشتریان پر پا قرص برنامه است و تمام کرکره های نماز را پایین کشیده است،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
➕وقتی دیدید گرسنگی و خستگی بر جسم جوان فشار آورده و روده بزرگ، روده کوچک او را می بلعد و قدرت ایستادن در نماز را از او گرفته است،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
➕وقتی دیدید جوان با دوست خود، گرم بازی و صحبت شده است و بر اسب های سیندرلا سوار و شمشیر اسکندر مقدونی به دست گرفته است،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
➕وقتی دیدید جوان، روبروی آیینه ایستاده و موهای افشان خود را آب و جارو می کند و زیبایی خود را به رخ جهانیان می کشد،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
➕وقتی دیدید زمان مناسب نیست، مکان مناسب نیست، احوال مناسب نیست، شرایط مناسب نیست،
سکوت کنید و از نماز نگویید.
که اگر حرف زدن در این موقعیت ها نقره است، سکوت طلا است.
#نماز_خوان ساختن جوانان از کانال سکوت خلاقانه می گذرد.
✍سید جواد #محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
#شاخصه؛ #نماز
ویژه #اساتید #معلمان #مربیان #والدین
*باشگاه گفتمان پیام نور*
گفتمان معرفتی
موضوع این هفته:👇
*شیطان چرا آفریده شد*
باحضور:
حجت الاسلام سیدجواد محمدزاده
مدرس حوزه و دانشگاه
⭕دوشنبه ۲۱تیرماه⭕
⭕ساعت ۱۹⭕
👇👇👇👇👇
http://vc.golestan.pnu.ac.ir/maaref
شرکتدر این گفتمان رایگان است
در صورت بروز مشكل در ورود به اتاق هاي گفتگو با شماره ٠٩١١٩٦٥١٤٧٢ تماس حاصل فرماييد.
@mahammmadzadeseyedjavad
💢«مهارتِ شروع طوفانی»
#لوازم_التحریر_نویسندگی
#یادداشت_بیست_نهم
📣ساختمان کلمات را طوری کنار هم بچینید که چشم هر رهگذری را به خود خیره کند و محوِ تماشای آتشفشان جملات نویسنده گرداند.
📣راس قله در محتوی نویسندگی همان چند خط آغازین آن است که مخاطب را در تمام پیچ و خم ها و گردنه های متن نوشته شده شما بالا می آورد و می چرخاند و مست و مدهوش در دامنه کلمات می نشاند و دست و هلهله و تشویق خوانندگان را بهمراه می آورد.
📣تمام آیه آیه قرآن، تمام سوره سوره قرآن، با یک طوفان عظیم واژگان از قلب عرش الهی جوشید و معجزه شد؛ اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ*خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ عَلَقٍ*اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ* بخوان، به نام پروردگار بخوان.
♦️چند نمونه از شروع طوفانی؛
1. برای چه نشسته ای که دنیا را خواب برده است؟ کشتی نوح آماده حرکت است، برخیز.
2. درد چیست؟ بیمار کیست؟ انسانهای روی تخت بیمارستان آرمیده یا انسانهای ایستاده در خیابان پر از کینه و تهمت و دروغ؟
3.کجا ایستاده ایم؟ گردن فرازی چین و چروک زندگی مدرن، چه بسیار آدمها را به سردگمی کشانده است.
4. بگو، فریاد بزن، انسان مرگ را خواهد چشید و سر به درون قبر خواهد نهاد و این همه تفاخر و تکبر و غرور برای که؟ برای چه؟ تکبر درون انسان موج می زند!
5. گردن شیطان را بشکنید. حلقوم وسوسه های ابلیس را بفشارید. شاهرگ اغوای لشکر دشمنان خدا را قطع کنید تا دست به عرش الهی برسانید.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad