21 Masaebe Kofeh Ta Sham.mp3
12.92M
▪️" صباحاً و مساءً "
بشنویم مصیبتی را که او هر صبح و شام میبیند و خون میگرید!
🎵 وایت بیست و یکم:
مصائبِ کوفه تا شام...
#صباحا_و_مساء
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
#تربیت_نسل_مهدوی #پرسش_و_پاسخ_تربیتی 🔘نقش مادر در تربیت دینی نقش مادر نیز همین طور است. اگر مادر
#تربیت_نسل_مهدوی
#پرسش_و_پاسخ_تربیتی
🔘تأثیر رفت و آمد ها
یک موقع رفت و آمد اقوام روی تربیت تاثیر می گذارد؛ چه آن جاهایی که ما می رویم و چه آن کسانی که به منزل ما می آیند. خود رفتار و گفت و گوی آن ها و نوع لحن صحبتشان روی تربیت تاثیر می گذارد.
گاهی اوقات همهی مهمانها دسته جمعی در همان خانه یک نماز جماعت برگزار می کنند یا نماز اوّل وقت می خوانند یا در آن خانه اذان میگویند، خب این ها تاثیر مثبت دارد؛ ولو این مهمان پدر بزرگ او باشد؛ همین که می آید و این رفتار را انجام می دهد، تاثیر مثبتی دارد.
🔘به بچّه ها امکانات درست بدهیم!
نکته ی بعدی درباره ی امکاناتی است که در اختیار بچّه های خود می گذاریم. من خیلی روی این موضوع تأکید دارم که امروز اسباب بازی ها دارد انتقال فرهنگ می دهد. شما وقتی که عروسکی مثل باربی را وارد محیط خانه می کنید، دارید یک فرهنگ بیگانه را وارد خانه می کنید.
آیا شما فکر می کنید که اگر ما این پازل ها را قشنگ کنار هم دیگر نچینیم، این تربیت محقّق می شود؟! ممکن است، من برای بچّه ی خود قرآن بخوانم و دعا کنم، امّا از آن طرف اسباب یک بازی را در اختیار بچّه ام می گذارم که مناسب او نیست. خب این ها تاثیرات خودش را می گذارد و بخشی از تربیت را ناقص می کند؛ پس باید به امکاناتی که در اختیار بچّه های خود می گذاریم توجّه کنیم.
🔘توجّه به در و دیوار خانه
حتّی باید به در و دیوار خانه ی خود نیز توجّه داشته باشیم که چه چیزهایی را نصب می کنیم؛ مثلاً فرزند به عکس ببری که به دیوار زده شده نگاه می کند؛ ولی یک موقع در دیوار تصاویری است که جلای چشم می دهد؛ مثلاً فرزند اسرار الهی، آیات قرآن و اسامی ائمه و تصاویر بارگاه ملکوتی اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السّلام را می بیند؛ خب حتی این دیدن ها تاثیر مثبتی روی بچّه و تربیت او دارد.
🔰ادامه دارد...
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#حدیث_مهدوی
🔻امام صادق سلام الله علیه فرمود:
فِي قَوْلِهِ عَزَّوَجَلَّ: دِينُ اَلْقَيِّمَةِ قَالَ إِنَّمَا هُوَ ذَلِكَ دِينُ اَلْقَائِمِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ.
از قول خداوند عزوجل: دین الهی، دینی است که قائم سلام الله علیه و عجل الله تعالی فرجه الشریف اقامه می کند.
📚بحار الأنوار ج ۲۳، ص ۳۷۰
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#حکایات_تشرفات
🔸دوای درد بی دوا
يا مَنِ إسمهُ دَواء و ذِکرِهُ شِفاء
مريض دارها و گرفتارها بخوانند:
محمد بن يوسف شاشي مي گويد: گرفتار مرض بَواسير شدم. به پزشک مراجعه کردم و هزينه زيادي براي درمان مصرف کردم. اما دواء هيچ تاثيري نگذاشت. به همين دليل نامه اي به حضرت صاحب الزمان نوشتم و از ايشان خواستم تا برايم دعا کند.
نامه اي شريف به دستم رسيد که در آن نوشته شده بود، خداوند لباس عافيت و شفا بر تو بپوشاند و تو را در دنيا و آخرت همنشين ما قرار دهد.
پس از اين دعا، يک جمعه هم بر من نگذشت که شفا گرفتم و زخم بدنم التيام يافت. يکي از دوستانم که پزشک بود، گفت: از نظر پزشکان چنين دردي که تو داشتي، هيچ دوايي ندارد و اين شفا که گرفتي، جز از طرف خدا نيست.
کافي ج1 ص519؛ الارشاد للمفيد ص352
https://eitaa.com/mahdaviat313i
💠نتایج درخواست ظهور
در خواست ظهورمساوی است:
👌با پایان یافتن همه جنگ ها و در گیریهای نفسانی و شیطانی در جهان که همه روزه هزاران قربانی می گیرد .
درخواست ظهور مساوی است:
👌 با پایان یافتن مرض های لاعلاج مثل ایدز و دها مرض دیگر که پیوسته به زندگی بشر یکی پس از دیگری اضافه می شود.
درخواست ظهور مساوی است :
با پایان تمامی منکرات در عالم و کدام عاقلی است و کدام دینی است که پایان یافتن منکرات را واجب نداند.
درخواست ظهور مساوی است:
👌 با پایان فقر و گرسنگی و قرض و گرفتاری از مردم عالم ..
در خواست ظهور مساوی است:
👌 با تبدیل صفات رذیله حیوانی و شیطانی مردم به صفات حمیده انسانی و کدام عاقلی است که این را واجب نداند و بگوید واجب نیست مردم صفات رذیله ای که باعث هزاران فاجعه و جنایت میشود را کنار بگذارند.
در خواست ظهور امام زمان ارواحنا فداه یعنی درخواست تحقق آرزوی همه انبیاء الهی و جانشینان آنان و تحقق و دعوت آنان که در این راه به شهادت رسیدند و کدام انسانی است که تحقق این آرزو را واجب نداند.
✊✊همه باهم یکدل و یکصدا ظهور امام زمان را از خداوند مسئلت نماييم.😭😭
https://eitaa.com/mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اصول_امام_شناسی
اصل چهل و سوم ⬅️ بزرگترین نعمت کدام است؟
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
https://eitaa.com/mahdaviat313i
┄┄┅✿🔅❀💐❀🔅✿┅┄┄
بسم الله الرحمن الرحیم
#رهبری_جامعه_شیعه ۱
محرومیت امامان معصوم از اهل بیت پیامبر(صل الله علیه و آله) از حکومت ظاهری بر مردم و سرپرستی جامعه و فشار حاکمان و ظلم نسبت به امامان و شیعیان که گاه با زندان و حتی شهادت ایشان همراه بود و از سویی دیگر اعلام و تحقق غیبت آخرین امام تلخ ترین حوادثی بود که جامعه اسلامی با آن روبرو شدند.
تشکیل سازمان وکالت به عنوان وساطت افرادی امین بین مردم و تغییر آن به وکالت و نیابت خاص و سپس به نیابت عام و ولایت فقیه مهمترین رویداد سرپرستی بود که در جامعه رخ داد.
این سلسله پیام ها برگرفته از کتاب (( رهبری جامعه شیعه سیر تاریخی از سازمان وکالت تا ولایت فقیه)) اثر ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین جواد نصرالله پور است.
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#توجیه_المسائل_کربلا
شماره 4️⃣2️⃣
🔸️يک لحظه غفلت، يک عمر پشيماني!
انسان فراموش کار است، براي همين دائماً نيازمندِ تذکر و يادآوري است. گاهي آنقدر در زندگي روزمرهي خود غرق ميشويم که حتي نسبت به امورِ مهم، دچار غفلت ميشويم. بدترين غفلت و فراموشي هم، غفلت از هدف و آرمان مهمِ زندگي انساني، يعني ظهور است.
مبادا با اين توجيه که فراموش کردم، غافل شدم، حواسم به چيزِ ديگري پرت شد و... نسبت به امام زمان بيتفاوت باشيم و مانند مردم زمانِ امام حسين بشويم که با غفلت و فراموشيِ وظايفشان، در همراهي با امام کوتاهي کردند و او را تنها گذاشتند.
پس يادمان باشد هر روز، حتي با انجام کاري ساده، به يادِ امام باشيم و از کار براي ايشان غافل نشويم. علاوه بر اين نبايد از دشمنان نيز غافل شد. دشمناني که پيوسته با حملات گسترده، بر ضدِ امام زمان تلاش ميکنند، زيرا گاهي غفلت ما نسبت به دشمن، باعث سالها تاخير در ظهور ميشود.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
22-Dameshgh.mp3
15.08M
▪️" صباحاً و مساءً "
بشنویم مصیبتی را که او هر صبح و شام میبیند و خون میگرید!
🎵 روایت بیست و دوم:
دمشق...
#صباحا_و_مساء
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
#تربیت_نسل_مهدوی #پرسش_و_پاسخ_تربیتی 🔘تأثیر رفت و آمد ها یک موقع رفت و آمد اقوام روی تربیت تاثیر
#تربیت_نسل_مهدوی
#پرسش_و_پاسخ_تربیتی
2⃣محتوا
علاوه بر این که ما باید به محیط، با همین شرایطی که گفتیم توجّه کنیم، باید به محتوایی که می خواهیم به فرزندانمان انتقال بدهیم نیز توجّه کنیم.
محتوا باید متناسب با سنّ فرزندان باشد؛ مثلاً یک موقع ما نیاییم برای بچّه های کوچک، خارج از درک و فهم آنها از آیات قرآن خدا و پیغمبر و ائمه و بهشت و دوزخ صحبت کنیم. این مطالب را برای سنّ خودش بگذارید؛ یعنی سنّی که این مطالب برای او قابل درک باشد تا بتوانیم این محتوا را به او انتقال بدهیم؛ چون خود محتواهایی که ما می خواهیم به بچّه ها انتقال بدهیم، در تربیت آن ها خیلی تاثیر دارد.
🔘محتوای تربیت از منظر روایات
ما روایات متعددی در این زمینه و در همین انتقال مفاهیم به بچّه ها داریم؛ مثلاً یک روایت از امام باقر علیه السّلام است که می گوید: “اوّلین کلمه ای که به بچّه ها یاد بدهیم، لا اله الا الله باشد.“
در روایت دیگری داریم که فرمودند: “وقتی که فرزند به سنّ سه سالگی می رسد، والدین به بچّه های خود آموزش دهند که هفت بار لا اله الا الله بگویند.“
اهل بیت علیهم السلام به محتوا توجّه داشتند؛ حتّی زیباتر این است که می بینیم اهل بیت علیهم السّلام به ماه و روز هم توجّه داشتند.
باید به این نکات هم توجّه کرد تا محتوای دینی که می خواهیم به بچّه های خود انتقال بدهیم، متناسب با درک و فهم آن ها باشد.
باید در محیط هایی که بچّه ها حضور دارند، ادعیه باشد، قرآن باشد، تلاوت باشد؛ امّا به بچّه نگوییم که بنشین این جا و گوش کن؛ چون ما داریم قرآن می خوانیم!
نه؛ بلکه این فضا را برای نفس کشیدن او نورانی کنیم.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#حدیث_مهدوی
«امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
هُوَ المُفرِّجُ الكُرَبِ عَن شیعَتِه بَعد ضَنكٍ شَدیدٍ وَ بَلاءٍ طَویل.
تنها او (مهدی(علیهالسلام)) است که پس از دورانهای طولانی بلاخیز و تنگناهای طاقتفرسا، غمها و گرفتاریها را از دل شیعیانش برطرف مینماید.
📚 الزامالناصب، ص ١٣٨
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#حکایات_تشرفات
🔸شکر خدا که در پناه حسینیم
سيد بحرالعلوم به قصد تشرف به سامرا تنها به راه افتاد. در مسير، شديداً در فکر بود. شخص عربي (امام زمان) سوار بر اسب به او رسيد و پرسيد: سيد، درباره چه به فکر فرو رفته اي؟ سيد گفت اينکه چطور ميشود خدا اين همه ثواب به زائرين و گريه کنندگان سيدالشهدا ميدهد؟ مثلا در هر قدمي ثواب يک حج و يک عمره و براي قطره اي اشک، گناهان صغيره و کبيره شان آمرزيده ميشود؟
آن سوار عرب (ضمن بيان داستاني بسيار زيبا و بامفهوم) گفت:جناب بحرالعلوم، امام حسين هرچه از مال و منال و اهل و عيال و پسر و برادر و دختر و خواهر و سر و پيکر داشت همه را در راه خدا داد. پس اگر خدا به زائرين و گريه کنندگان آنحضرت اين همه اجر و ثواب بدهد، نبايد تعجب کرد،چون خدا که خدايي اش را نميتواند به سيدالشهدا بدهد،پس هر کاري که ميتواند برايش انجام ميدهد.يعني صرف نظر از مقامات عالي خود امام حسين، به زوار و گريه کنندگان ايشان هم درجاتي عنايت ميکند و در عين حال اين ها را جزاي کامل براي فداکاري ايشان نميداند.
وقتي شخص عرب اين مطالب را گفت،
از نظر سيد بحرالعلوم غائب شد.
برکات حضرت وليعصر،ص218
https://eitaa.com/mahdaviat313i
پیامبر صلی الله علیه وآله:
إِمَاطَتُكَ الْأَذَى عَنِ الطَّرِيقِ صَدَقَةٌ وَ إِرْشَادُكَ الرَّجُلَ إِلَى الطَّرِيقِ صَدَقَةٌ وَ عِيَادَتُكَ الْمَرِيضَ صَدَقَةٌ وَ أَمْرُكَ بِالْمَعْرُوفِ [صَدَقَةٌ] وَ نَهْيُكَ عَنِ الْمُنْكَرِ صَدَقَةٌ وَ رَدُّكَ السَّلَامَ صَدَقَةٌ
کنار زدن مانعها از سر راه مردم صدقه است.
نشان دادن راه به مردم صدقه است.
عیادت مریض رفتن صدقه است.
امر به خوبیها صدقه است.
بازداشتن از بدیها صدقه است.
جواب سلام دادن صدقه است.
📚دعوات راوندی ص 98
👈 ماه صفر زیاد صدقه بدهیم،
به نیت تعجیل فرج 🤲
.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
غم فراق و دوری از امام زمان علیه السلام در بسیاری از دعاها همچون دعای ندبه، فرج، عهد و زیارت آل یس آمده است و جزو وظایف منتظران حضرت در زمان غیبت است. چنین غمی میتواند در انسان تحول ایجاد کند؛ زیرا کسی که در فراق و دوری حضرت محزون است، همواره به یاد آن حضرت است و خود را برای ظهورش آماده میسازد و فکر و ذکرش در مسیر آن عزیز غایب از نظر است. چنین شخصی نمیتواند در مسیر فساد گام بردارد.
در یکی از فرازهای دعای عهد دربارهی غم فراق و دوری از امام زمان علیه السلام چنین آمده است:
"اللّهُمَّ اکشِفْ هذِهِ الْغَمَّةِ عَنْ هذِهِ اْلُامَّةِ بِحُضُورِه وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ"
خداوندا این غم را با حضور حضرت ولی عصر علیه السلام بر طرف ساز و ظهور آن حضرت را برای ما تعجیل فرما!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اصول_امام_شناسی
اصل چهل و چهارم ⬅️ پیامبر چگونه خاتم انبیاء شد؟
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
┄┄┅✿🔅❀💐❀🔅✿┅┄┄ بسم الله الرحمن الرحیم #رهبری_جامعه_شیعه ۱ محرومیت امامان معصوم از اهل بیت پیامبر(صل
┄┄┅✿🔅❀💐❀🔅✿┅┄┄
﷽
#رهبری_جامعه_شیعه ۲
📃دیباچه
جامعه شیعی از ابتدای تشکیل خود، امامان معصوم را به عنوان سرپرست حقیقی خود به رسمیت می شناسند، لکن این سرپرستی در هر عصری به فراخور شرایط زمانه به شکل و صورت خاصی نمود یافته. بر اساس تفکر اسلام ناب برآمده از آیات وروایات، ولایت وسرپرستی ائمه علیه السلام همواره به صورت مستقیم و غیر مستقیم و چه در زمان حضور و یا غیبت امام ، هدایتگر و حافظ اسلام و تشیع بوده است.
اما در اواسط دوران امامت امام صادق (ع) با تشکیل سازمان وکالت، ارتباط مستقیم با امام کمتر شده و مردم به وکلا مراجعه می کردند.
بررسی این سیر سرپرستی از سازمان وکالت در دوران حضور تا نیابت خاص و عام در دوران غیبت صغری و کبری امری بایسته و لازم است؛ زیرا باتوجه به اهتمام روایات اسلامی به شناخت امام و شئون او و اعمال ولایت در دوره های مختلف امری لازم و ضروری است.
📚رهبری جامعه شیعه "سیر تاریخی از سازمان وکالت تا ولایت فقیه" /جواد نصرالله پور
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#توجیه_المسائل_کربلا
شماره 5️⃣2️⃣
🔸️مجبورم اين کار را انجام دهم!
عُمر بن سعد براي ياري نکردنِ امام حسين، بهانهي خانه، خانواده و اموالش را آورد. ميخواست با اين بهانه، خود را توجيه کند که مجبور به جنگ با امام است.اين در حالي بود که خودِ امام، خانه و اموالش را رها کرده و خانوادهاش را نيز با خود به همراه آورده بود.
گاهي عدهاي کارهايي ميکنند که قلبِ امام زمان به درد ميآيد، اما خودشان را اينگونه توجيه ميکنند که ميدانم کار درستي نميکنم اما مجبورم!
مثلاً فردي از راهِ نادرست پولي بدست ميآورد و خود را اينگونه توجيه ميکند که اگر اينکار را نکنم، نميتوانم خرجيِ خانه را تأمين کنم و خانوادهام اذيت ميشوند؛ بخصوص که کرايه خانهام هم عقب افتاده، براي همين مجبورم.
شايد بايد در اين لحظات از خودمان بپرسيم، آيا واقعا جز راهِ نادرست، انتخاب ديگري نداريم؟
https://eitaa.com/mahdaviat313i
23 Darvaze Sa'at.mp3
13.4M
▪️" صباحاً و مساءً "
بشنویم مصیبتی را که او هر صبح و شام میبیند و خون میگرید!
🎵 روایت بیست و سوم:
دروازه ی ساعات...
#صباحا_و_مساء
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#تربیت_نسل_مهدوی
#پرسش_و_پاسخ_تربیتی
⁉️سؤال: دختر هشت سالهای دارم که نماز خواندن و انجام اعمال دینی برای او بسیار سخت است و همیشه میگوید من به سنّ تکلیف نرسیدهام. آیا باید او را تا سنّ نه سالگی آزاد بگذارم یا به او سخت بگیرم؟
✅پاسخ از استادتراشیون:
توصیهی ما به والدین این است که در عرصهی عبادت نه به فرزندانشان سخت گیری کنند و نه آنها را آزاد بگذارند؛ یعنی حدّ میانه را رعایت کنند. پدر و مادر برای رعایت حدّ میانه باید به چند نکته توجّه داشته باشند؛
1⃣تبیین درست واقعیّت
کودکان از همان ابتدا باید با واقعیت نماز آشنا شوند؛ به این صورت که والدین در کنار بازگو کردن فواید نماز، از سختی های آن نیز صحبت کنند. البته پدر و مادرها توجّه داشته باشند که وقتی از سختی نماز صحبت میکنند نباید آن را بزرگ جلوه دهند، زیرا ممکن است تصویری بدی در ذهن آنها ایجاد شود.
2⃣ فراهم کردن بستر و زمینه
پدر و مادر باید در موقع نماز محیط خانه را برای انجام این فریضهی الهی آماده کنند. مهمترین نکته برای مهیّاء کردن محیط خانه این است که عوامل حواس پرتی از اطراف دور شود.
3⃣ ترغیب و تشویق
نکتهی سوّم این است که پدر و مادر باید فرزندانشان را به نماز خواندن ترغیب کنند؛ به این صورت که اگر فرزند آمادهی نماز خواندن شد، پدر یا مادر او را تشویق کنند و از این بابت ابراز خوشحالی کنند.
🔰ادامه دارد...
https://eitaa.com/mahdaviat313i