🆔 @bonyademahdi
❣️ سلام آخرین امید، مهدی جان..
می دویم از پی هیچ؛
و تلاش می کنیم از برای زیستنی ویرانگرتر از مرگ.
نفس می کشیم به بهانه ی زندگی و
زندگی می کنیم دردآور و پر التهاب ...
🍃 بازآی ای پایان بخش غربتها،
ای نوید بخش بهار،
ای صفابخش زندگانی ...
🌹🌼 بیا مهدی جان ، اللهم عجل لولیک الفرج 🌼 🌹
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #خانواده_مهدوی 🔸قسمت چهل و سوم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #خانواده_مهدوی
🔸قسمت چهل و سوم
✅ عوامل پیدایش سوءظن بین زوجین
🔹 1) با شروع زندگی مشترک، تفاوت سلیقه و نگرش، در زن و مرد آشکار میشود و هریک از طرفین متوجه میشوند که سلیقه و نگرش طرف مقابل،با ذهنیت دلخواه او متفاوت است و این باعث ایجاد حس نفرت و بدبینی میشود. این احساس، با گذشت زمان به خیالپردازی و درونگرایی و سرانجام، به گمانهای ناروا میانجامد.
🔹 2) تربیت خانوادگی، در تعیین مسیر زندگی مشترک نقش مهمی دارد. اگر پیش از ازدواج، مثبتنگری، امنیت و حس اعتماد در فرد تقویت نشده باشد و در الگوپذیری از پدر و مادر فقط به نکات منفی زندگی توجه شده باشد. بدگمانی در زندگی مشترک او و همسرش راه یافته، نکات منفی بیشتر به چشم آمده و برداشتهای نادرست از عملکرد همسر ایجاد شده و چون ارتباط کلامی صحیح بین آنها وجود ندارد، باعث بروز حس بدبینی میشود.
🔹 3) گاهی دخالت و حسادتهای بیجای اطرافیان و خبرها و تحلیلهای نادرست آنها، در ایجاد بدبینی و بدگمانی همسران مؤثر است . طبق فرمایش قرآن کریم (شیاطین، سخت دوستان خود را وسوسه میکنند) (1). پس، از وسوسههای شیطان به خدا پناه برده و واکنش و نظرات منفی دیگران را در زندگی شخصی خود راه ندهیم.
🔹 4) گاهی اوقات چگونگی رفتار زن یا مرد در زندگی مشترک باعث ایجاد بدگمانی در همسر میشود، مانند رفتار و گفتار شکبرانگیز یکی از زوجین؛ صحبت از طلاق یا ازدواج مجدد – هرچند در قالب شوخی و یا طنز باشد – و یا ارتباط نامناسب با نامحرمان (شوخیهای نامناسب و....). بدحجابی و بیحجابی زن نیز میتواند به آن دامن بزند.
با اجتناب از این مواردمیتوان، زمینهی برطرف شدن شک و بدگمانی و جلب اعتماد طرف مقابل را فراهم کرد.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). سوره انعام، آیه 121
📚 فصلنامه منجی/ شماره 39/ زمستان 1397
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_تصویری
🔰 مراسم اولین سالگرد ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله حاج شیخ محمد رضا حدائق (ره) روز پنج شنبه 20 تیر ماه 98 با سخنرانی آیت الله سید احمد خاتمی در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت احمد بن موسی (ع) شاهچراغ برگزار شد.
عکس های بیشتر در لینک زیر:
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/274
🆔 @bonyademahdi
📖 #تقویم
💫 یا ذالجلال والاکرام
🔸امروز یکشنبه، 23 تیر 1398 هجری شمسی
🔸 11 ذی القعده ۱۴۴۰ هجری قمری
🔸 14 ژوئیه ۲۰۱۹ میلادی
🌺میلاد با سعادت امام هشتم، حضرت امام رضا (ع)
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜️ فراز پنجم / قسمت پنجم ⚜️
🌿 و دَلیلَ إرادَتِه
پس معلوم شد که حجّت خدا، یعنی حجّت بر نظام آفرینش، نه فقط بر منِ شیعه، نه فقط بر شما، نه فقط بر مسلمانها، نه فقط بر عمومِ انسانها، نه فقط بر مخلوقات، بلکه بر تمام هستی. گاه مشاهده میشود که حتی حیوانات نیز در برابر مقام اهلبیت علیهمالسلام تواضع و ادب داشتند.
روزی مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی به یکی از مریدانش میگوید: به صحرا برو، در آنجا عقربی را میبینی، پیغام مرا به آن عقرب برسان.
خداوند چنین قدرتی را به این بزرگان عطا فرموده و درحالی که در مقابل مقام عصمت اهلبیت قابل مقایسه نیستند، حیوانات و بهائم راتحت فرمان آنان قرار داده است. پرندگان، چرندگان، حیوانات و باد را تحت فرمان حضرت سلیمان قرار داد.
❓سؤال:
چرا اولیای الهی که اینچنین قدرت ی دارند، از آن استفاده نمیکردند؟!
✍️پاسخ:
این، حضرت صاحبالزمان(عجلالله تعالی فرجهالشریف) است که در استفاده از قدرتش مبسوط الید است. یعنی 124هزار پیامبر و یازده امام نیز قدرت داشتند، اما از قدرتشان تنها در محدودهی اذن الهی و حیطه درک مردم استفاده میکردند، ولی امام زمان(عجلالله تعالی فرجهالشریف) که ظهور میکند، با قدرت مطلق میآید و آن قدرتی که بالقوّه به آنها عنایت شده است را به فعلیت میکشاند.
تفاوت امام زمان(عجلالله تعالی فرجهالشریف) با همه انبیاء و اولیاء در همین است که او از دانش، علم و قدرتش در راستای رضای خدا، به طور جامع و کامل استفاده میکند. او مصلح و منجی است، «یَمْلَأ الْأَرْضَ قِسْطَاً وَ عَدْلَاً» است.
«دَلیلَ إرادَته»؛ یعنی امام(علیهالسلام) شاهد و برهان برای بندگان خداوند، برای رسیدن به مقاصد الهی است. چه شاهد و برهانی بهتر از ولیعصر(عجلالله تعالی فرجهالشریف) وجود دارد؟!
ادامه دارد...
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com