مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 غیبت امام عصر چه نوع ابتلایی است؟/ یقین؛ شرط ثبات قدم در عصر غیبت ⚜️ سلس
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 غیبت امام عصر چه نوع ابتلایی است؟/ یقین؛ شرط ثبات قدم در عصر غیبت
⚜️ سلسله مباحث مهدویت-۵۳
ما باید از نظر رشد و کمال به تعالی برسیم چراکه در روایت داریم که مردمان زمان ظهور از نظر کمال عقل در حد کمال هستند. این مسئله با آزمون ها اتفاق می افتد.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه پنجاه و سوم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلامسیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
سومین وجهی که بر حسب روایات میتوان برای حکمت غیبت بیان کرد، بحث سنت الهی است. سنتی که «فَلَنْ تَجِدَلِسُنَّه اللَّهِ تَبْدیلاً وَ لَنْ تَجِدَ لِسُنَّه اللَّهِ تَحْویلاً» است یعنی هرگز برای سنت خدا تبدیلی نخواهی یافت و هرگز برای سنت الهی دگرگونی نمی یابی.
نکتهای که وجود دارد این است که این سنت عمومی است «أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ» یعنی آیا مردم چنین پنداشتند که به صرف اینکه گفتند ما ایمان (به خدا) آوردهایم رهاشان کنند و هیچ امتحانشان نکنند؟
خداوند وقتی میخواهد امتحان کند به کامیابیها و ناکامیها، هر دو امتحان میکند. این مسئله را در آیه ۱۶۵ انعام داریم. «وَهُوَ الَّذِی جَعَلَکُمْ خَلَائِفَ الْأَرْضِ وَرَفَعَ بَعْضَکُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ لِیَبْلُوَکُمْ فِی مَا آتَاکُمْ» یعنی اوست کسی که شما را در زمین، جانشینان [نسلهای گذشته] قرار داد، و [پایههای مادی و معنوی] برخی از شما را بر برخی دیگر به درجاتی بالا برد تا شما را در آنچه به شما عطا کرده، بیازماید.
آنچه خدا عطا کرده یا کامیابی است و یا ناکامی است و هر دو آن ابتلاست اما نکته این است که اکثر ناکامیهای به خدا نسبت داده نمیشود و نمیتوانیم آن را به خدا نسبت دهیم. مثلاً مسئله فقر ربطی به خدا ندارد بلکه به روش غلط توزیع ثروت مربوط میشود.
مسائلی مانند زلزله و سیل ناکامیهایی است که نمیتوان به خدا نسبت داد. اگر ما دوراندیشی کرده بودیم و خانهها را مقاوم ساخته بودیم و یا در طبیعت دست کاری نمیکردیم این اتفاقات رخ نمیداد. بسیاری از ناکامیهایی که در کشور ما وجود دارد را نمیتوان به خدا نسبت داد...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/275
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔴 #جنگ_نرم 🔹قسمت سی ام 💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (16) 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت سی ام
💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (16)
⬅️ برخی شبکههای مسیحی
⭕️ 1) شبکه نجات: شبکه مسیحی نجات با هدف ترویج و تبلیغ مسیحیت در ایران و تخریب زیربنای اعتقادی- مذهبی مردم ایران خصوصاً نسل جوان راهاندازی شده است.
این شبکه ظهور عیسی مسیح (ع) را تنها راه نجات بشر از مشکلات و گناهانش معرفی کرده و وعده میدهد که خداوند به زودی تخت پادشاهی خود را در ایران قرار خواهد داد. (1)
این شبکه همچنین، طریق آرامش و شفا را در کلام خدا یعنی انجیل منحصر میکند. جالب است بدانید با این همه، هجمه و تبلیغات دروغین که هدفی جز نابودی اسلام در آن نیست، شبکه نجات، نتوانسته جذابیتی برای مخاطبین خود ایجاد کرده و اعتماد آنها را به خود جلب کند.
⭕️ 2) شبکه محبت: این شبکهی ماهوارهای در سایت خود، اینگونه خود را معرفی کرده است:
«تلویزیون محبت، تهیهکنندهی ایستگاهی برای ارسال برنامههایی برای همهی اعضای خانواده میباشد. برنامههایی با مضمون انجیل مسیح و محبت نجاتبخش او برای تمامی مردم است».
برنامههای این تلویزیون توسط تلویزیون محبت و سازمانها و مؤسسات مختلفی تهیه و فراهم میشوند. برنامههایی در قالبهای مختلف مانند برنامههای داستانی یا سریالها، فیلم، ویدیو، موزیک، برنامههای تعلیمی و بشارتی از طریق مؤسسههای گوناگون با دیدهای گوناگون ارائه میشوند.
آنها ادعا میکنند: هدف ما تبلیغ برای فرقه یا مؤسسهای خاص نمیباشد بلکه کوشا هستیم تا در جوّی آزاد، دیدهای مشروع و معتبر و مختلف مسیحی مطرح گردند و آنها ادعا دارند که هرگز وارد سیاست نمیشوند.
درحالی که این شبکه، یکی از رسانههایی است که هرگز حمایت بیشائبهی خود را از سران فتنه در سال 88 دریغ نکرد. این شبکه برای حمایت از فتنهگران و سران آنها، برنامههای عادی خود را قطع و ویژهبرنامههای سیاسی ویژه پخش مینمود.
حال با این توضیحات ذهن مخاطبین این شبکه را باید با این سؤالات به خود مشغول کرد.
– چرا یک شبکه تلویزیونی مسیحی باید از عوامل فتنه در یک کشور مسلمان حمایت کند؟
– چرا شبکهای که ادعا دارد وارد مسائل سیاسی نمیشود، به یکباره رنگ و بوی سیاسی به خود میگیرد؟!
– آیا شبکهی مدعی محبت عیسی مسیح، قصد ندارد مقدار کمی از این محبت را هم خرج دیگر مردم بیگناهی کند که مظلومانه در سایر کشورهای جهان به دست افراد تکفیری یا یهودیان افراطی به شهادت میرسند؟
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). شیعیان بر طبق روایات قطعی خود، معتقدند امام مهدی (عج) از مکه ظهور کرده و در کوفه حکومت خود را تشکیل میدهد.
📚 فصلنامه منجی / شماره 30 / پاییز1395
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 آغاز قیام حضرت از کجا؟
بنابر آنچه از روایات متعدد به دست میآید، محل شروع نهضت و قیام امام زمان (عج)، مکه و مسجدالحرام است. مسجدالحرام، از مهمترین مساجد روی زمین می باشد که بین مسلمین، از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و قداست و عظمت ویژه ای در تاریخ بعثت پیامبران الهی دارد. آغاز رسالت رسول خدا (ص) از آنجا بوده و نیز همه ی مسلمانان به طرف آن مکان نماز می گزارند. به همین جهت، در نگاه آنان، دارای عظمت خاصی می باشد.
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: «فِيهِمْ وَ اللَّهِ يَا أَخَا بَنِي هِلَالٍ مَهْدِيُّ أُمَّتِي مُحَمَّدٌ الَّذِي يَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً وَ اللَّهِ إِنِّي لَأَعْرِفُ مَنْ يُبَايِعُهُ بَيْنَ الرُّكْنِ وَ الْمَقَامِ وَ أَعْرِفُ أَسْمَاءَ آبَائِهِمْ وَ قَبَائِلِهِمْ(1)؛ مهدی امّتم میان ایشان (امامان) محمّدی است که زمین را از عدل و داد آکنده سازد؛ هم چنان که از ظلم و جور پر شده باشد. به خدا سوگند! من کسانی را که میان رکن و مقام با او بیعت می کنند، می شناسم و اسامی پدران و قبائلشان را نیز می دانم».
در حدیثی از امام باقر (ع) نقل شده است: «به درستی که قائم (عج) میان گروهی به عدد اهل بدر [= سربازان اسلام در جنگ بدر] 313 نفر، از گردنهی ذیطوی [کوهی کنار مکه] پایین میآید، تا آنکه پشت خود را به حجرالأسود تکیه میدهد و پرچم پیروزی را که پرچمی مخصوص است، به اهتزاز درمیآورد»(2).
در روایتی دیگر از آن حضرت آمده است: «هنگامی که قائم (عج) خروج کرد [به مسجدالحرام آمده و] به خانهی کعبه تکیه میزند، و 313 نفر مرد نزد او حاضر میشوند. اول سخنی که بر زبانش جاری میشود، این آیه است: «بَقِيَّةُ اللَّهِ خَيْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»(3) سپس میگوید: «من بقیةالله در زمین و خلیفهی او و حجّت او بر شما هستم»(4).
در اینکه مکه و مسجدالحرام، محل ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) است، همهی مسلمانان – چه شیعه و چه اهل سنّت – اتفاقنظر دارند؛ زیرا روایات در این زمینه، بسیار است.
در روایتی، امام صادق (ع) به نقل از امام باقر (ع)، می فرمایند: «انّ القائمَ اذا قام بمكةَ و ارادَ أن يَتَوَجَّهَ الي الكوفةِ...(5) ؛ حضرت قائم (عج) در مکه قیام می کند و متوجه کوفه می شود ...».
و در روایات، سخن از بیعت با حضرت در کنار کعبه نیز شده است: «إنَّهُ یَبایِعُ بَینَ الرُّکنِ وَ المَقام؛ بیعت میشود با او بین رکن (حجرالأسود) و مقام (ابراهیم)»(6)
🔺پی نوشت ها :
(1). صدوق، کمالالدین و تمام النعمة، ج1، باب 24، ح37
(2). بحارالأنوار، ج52، ص370
(3). سوره هود، آیه 86
(4). کمالالدین، ج1، ب32، ح16
(5). کلینی، الکافی، ج1، ح3
(6). شیخ طوسی، الغیبة، ص 454 و 463
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_خبری
🔰 برگزاری جلسه هم اندیشی با کارشناس صداوسیمای مرکز فارس
🔸 برگزاری جلسه هم اندیشی برای تهیه و تولید کلیپ و نماهنگ مهدوی با حضور اعضاء شورای مدیران و جناب آقای رئیسی نماینده و کارشناس واحد موسیقی صدا و سیما؛
در این جلسه نسبت به تهیه و تولید نماهنگ های مهدوی تبادل نظر شد و مقرر شد در جلسه شورای مدیران به صورت اختصاصی بررسی و نتیجه به ایشان ابلاغ گردد.
👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/276
🆔 @bonyademahdi
🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟
💢 #شرایط_و_علائم_ظهور
🔸قسمت سیزدهم -
👈 در قسمت قبل به بحث پیرامون علائم ظهور پرداختیم و بیان کردیم علائم، به دو دستهی حتمی و غیرحتمی تقسیم میشوند و تأکید نمودیم که حق تطبیق علامت با یک حادثه و واقعه را نداریم؛ چرا که مردم را دچار سرخوردگی و یأس میکند و روحیهی آنها را تضعیف مینماید و بیان کردیم زمان ظهور، مخفی است و تعیینکنندگان وقت ظهور بنا به فرمودهی ائمهی معصومین علیهمالسلام، دروغگو هستند، و گفتیم علائم حتمی ظهور، پنج مورد هستند که خروج سفیانی و خسف بیداء را اشاره کردیم. در این قسمت به بیان بقیهی علائم حتمی میپردازیم.
💥 خروج یمانی
یکی دیگر از علائم حتمی ظهور، خروج یمانی است. وی که سرداری از سرزمین یمن است، همزمان با خروج سفیانی، قیام میکند. او مردی صالح و مؤمن است و مردم را به حق، راستی و عدالت دعوت میکند و پرچم و ندای او هدایتگر است. جزئیات حرکت او، چندان روشن نیست. امام باقر (ع) میفرمایند: «... در میان بیرقها، پرچمی هدایتکنندهتر از پرچم یمانی نیست، آن پرچم هدایت است چون به سوی صاحب شما (امام مهدی (عج)) دعوت میکند»(1).
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). همان، ح13، ص264
📚 فصلنامه منجی/ شماره 41/ تابستان 1398
🌐 https://bonyademahdi.com