صوت کامل ارائه حلقه های میانی و ویژگیهای ششگانه.mp3
37.04M
🎙#صوت_کامل ارائه حجت الاسلام و المسلمین محسن قنبریان با عنوان «حلقههای میانی و ویژگیهای شش گانه» در رویداد آرمان۵
@hoseinie_hedayat
📎 بحث مرتبط: کارکرد حلقه های میانی در سیره اهل بیت
☑️ @m_ghanbarian
متن شرح حدیثی اخلاقی از حضرت امام باقر علیه السلام با موضوع «صفای میان شیعیان» را که حضرت آیتاللّه خامنهای در یکی از جلسات درس خارج فقه خود بیان کردهاند:
1389/10/06
فی الکافی، عن الباقر (علیهالسّلام)؛ «أ یجیء احدکم الی اخیه فیدخل یده فی کیسه فیأخذ حاجته فلا یدفعه». حضرت امام محمد باقر (علیهالسّلام) از یکی از اصحابشان سؤال میکنند - که این مقدمه دیگر ذکر نشده که آن صحابی که بود و چه سؤال کرده بود و از کجا آمده بود؛ اینها دیگر توی این روایت نیست - که آیا در آنجائی که شما هستید، وضعیت اینجوری است که یکی از شماها بیاید دستش را توی جیب برادر دینیاش بکند و هر چه که لازم دارد، از توی جیب او بردارد، او هم ناراحت نشود؟ به این حد رسیدهاید که جیبتان برای همدیگر رایگان باشد؟
مرحوم حرزالدین نقل میکند که شیخ خضر در زمان مرحوم کاشفالغطاء از علمای بزرگ بود و خیلی مورد توجه مردم قرار داشت. میگوید در روز عید، مردم نجف و عشایر و اینها که به شیخ خضر علاقه داشتند، منزل او آمدند و هدایا آوردند - پول آوردند، طلا آوردند - و همین طور جلوی ایشان میگذاشتند و ایشان هم آن پولها و طلاها را جلوی دستش گذاشته بود و همان طور روی هم کوت شده بود. بعد شیخ جعفر کاشفالغطاء آمد. معلوم میشود آن وقتها هنوز شیخ جعفر به مقام ریاست نرسیده بود. ایشان آمد و نشست و چشمش به این پولها و طلاها افتاد. بعد یواشیواش نزدیک ظهر شد و مردم رفتند. شیخ جعفر بلند شد گوشهی عبایش را پهن کرد و این طلاها و پولها را گوشهی عبایش ریخت و گفت خداحافظ شما، و رفت! شیخ خضر هم نگاهی کرد و چیزی نگفت؛ کأن لم یکن شیئاً مذکورا!
حالا این قصهای که نقل کردم، دنباله هم دارد، که دنبالههایش باز از این جالبتر هم هست. به هر حال حضرت سؤال میکنند که در اموال شخصی، شما اینجور هستید که مثلاً قبایتان را آنجا آویزان کردهاید، رفیقتان میآید دست میکند توی جیب قبای شما و یک مقدار پولی که لازم دارد، برمیدارد و بقیهاش را آنجا میگذارد و بعد راه میافتد میرود، به شما هم اصلاً برنخورد و ناراحت نشوید؟ چنین وضعی بین شما هست؟ «فقیل ما اعرف ذلک فینا». آن راوی گفت که در بین خودمان اینجور وضعی نیست. «فقال فلا شیء اذاً»؛ فرمود: پس هنوز خبری نیست، هنوز چیزی نیست.
من اینجا این حاشیه را اضافه کنم که این مالِ زمان امام باقر (علیه الصّلاة و السّلام) است. در آن زمان، شیعه تدریجاً داشت شکل میگرفت. بعد از حادثهی عاشورا، در ظرف این 33 سال، 34 سالی که دوران امام سجاد (علیه الصّلاة و السّلام) بود، تدریجاً و یواشیواش مردم جمع میشدند؛ چون بعد از حادثهی عاشورا، آن شدت عملی که به خرج داده شده بود، شیعه را متفرق کرد؛ بعضیها برگشتند، بعضیها منصرف شدند، بعضیها از ولایت اهل بیت پشیمان شدند؛ هر کسی به یک طرفی رفت. در این 34 سال، یواشیواش مردم جمع شدند. در زمان امام باقر (علیه الصّلاة و السّلام) مردم بیشتر جمع شدند. مردم تدریجاً در شهرها، در نقاط مختلف، نزدیک و دور، جمع میشدند. این مال آن وقت است که حضرت میخواهند بگویند این کانونهای تشیع را باید در سرتاسر دنیای اسلام اینجوری تشکیل دهید، اینجور با هم باصفا باشید.
حضرت وقتی فرمودند «فلا شیء» - هنوز هیچ خبری نیست؛ آنی که باید بشود، نشده است - آن طرف ترسید؛ «قیل فالهلاک اذاً؟». «هلاک» در اینجا و در خیلی جاهای دیگر به معنای مردن نیست؛ به معنای بدبخت شدن است: یعنی پس دیگر بدبخت شدیم آقا؟ دیگر هیچی نیست؟ «فقال انّ القوم لمیعطوا احلامهم بعد». «احلام» در اینجا جمع «حلم» است. مادهی «حَلُمَ یَحلُمُ» به معنای حلم ورزیدن است؛ با «حَلَمَ یَحلُمُ» که به معنای رؤیا و اضغاث احلامی که در قرآن هست، تفاوت دارد؛ آن از باب نَصَرَ یَنصُرُ است، حَلَمَ یَحلُمُ است؛ این از باب شَرُفَ یَشرُفُ است؛ حَلُمَ یَحلُمُ. اینجا احلام جمع حلم است. پس هنوز به آن بردباری و آن ظرفیت لازم نرسیدهاید. بنابراین به معنای هلاک نیست که بگوئیم نابود شدید، عذاب خدا گریبان شما را گرفت؛ نه، به معنای این است که هنوز آن ظرفیت لازم را پیدا نکردهاید.
هدایت شده از حسین صادقی
امروز تحقیقی کردم درباره نوجوان
یکی از سازمان هایی که روی پیشرانی نوجوانان کار می کند در سطح جهانی
تیزر معرفی داشت
برایم جالب بود در طی کلیپ حدودا نقشه حدودا 10 کشور رو نشون داد
یکیش نقشه ایران است
سازمانی که شبکه ای در پوشش برنامههای اقتصادی و توانمندسازی مدنی، تربیت نسل آینده کشورها را دنبال میکند
چه غفلتی ما داریم از #نوجوان
و چه خبراست
طراح طرح :وزارت خارجه آمریکا
مجری : سوئیس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن نباید در داخل کشور برافراشته شود
💎
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت جنگ 33 روزه در کلام شهید سلیمانی
حزب الله که در اوایل جنگ شانس پیروزی نداشت چگونه ورق جنگ را برگرداند ؟
دعای مخصوصی که رهبر انقلاب برای پیروزی حزب الله توصیه کرد
هدایت شده از محسن قنبریان
🔰امام خامنه ای در سخنرانی معروف یکِ سه، تشکیل حلقههای میانی را به عنوان فناوری پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، معرفی کردند.
در مجموعه کلیپ «حل مسائل محله با حلقههای میانی مسجدی» که از سخنرانی حجت الاسلام محسن قنبریان تهیه شده است، خواهیم شنید:
قسمت اول | قسمت دوم | قسمت سوم | قسمت چهارم | قسمت پنجم
این مجموعه کلیپ صوتی از نشست «حلقههای میانی و ویژگیهای شش گانه» در رویداد آرمان 5 تولید شده است که شما میتوانید صوت کامل این نشست را در لینک زیر بشنوید
🎙صوت کامل
@hoseinie_hedayat
📎 بحث مرتبط: کارکرد حلقه های میانی در سیره اهل بیت
☑️ @m_ghanbarian
بیش از ۷۰ درصد شهدای جنگ ۸ ساله زیر ۲۳ سال سن داشتند!
🔹بر اساس این آمار، بیشترین شهدا در بازه سنی ۲۰ تا ۲۳ سال قرار دارند.
🔹این آمار اهمیت و نقش جوانان و نوجوانان در دفاع از کشور را به وضوح نشان میدهد. بهویژه که تنها ۱۴ درصد از شهدا بالای ۳۰ سال سن داشتهاند.
🔹 ۹۱.۵ درصد از شهدا که حدود ۱۷۲ هزار نفر بودهاند شهدایی هستند که در درگیری با دشمن به شهادت رسیده بودند و نزدیک ۱۶ هزار نفر کسانی بودند که در بمباران موشکی شهرهای ایران شهید شدند.
🔹 شهادت ۱۶ هزار نفر از مردم غیرنظامی در مناطق شهری ایران طی جنگ ایران و عراق، گواهی بر نادیده گرفتن اصول اولیهی جنگ بشردوستانه و نقض آشکار قوانین بینالمللی توسط عراق بوده است.
هیات باب الحسین
https://eitaa.com/bab_alhossein
امشب خیلی حالم بد هست
زنگ زدم به یکی از فعالین فرهنگی محله مسئله ای رو پیگیری کردم دیدم با یکی دیگر از فعالین فرهنگی محله کدورتی در حد بد و بیراه دارد
دلم بدجور گرفت بدجور 😭😢
مشتی نمونه خروار!!! ننننهههههه
اصلا اینطور نیست !!!
نمونه ای که شاید اونم از دستمون در رفته باشه
اصلا بین ماها فعالین فرهنگی که برای خدا قیام کردیم این چیزها اصلا معنا ندارد ان شالله
اخلاق و اخوت و حسن ظن ووووو در بین ماها حکمفرماست ان شالله
غیبت دروغ تهمت سوظن وووو اصلا بین ماها نیست ابدا ان شالله
🌷🤲 برای هم خیلی دعا کنیم خیلی زیاد
پیام امام رضا علیه السّلام به شیعیان
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ای عبدالعظیم از سوی من به یارانم سلام برسان و به ایشان بگو:
که شیطان را به خود راه ندهند
و به آنان فرمان ده به راستی در گفتار و ادای امانت
و آنها را فرمان ده در آنچه به کارشان نمی آید خاموشی ورزند
و ستیزه جویی کنار نهند و به یکدیگر روی آورند که موجب نزدیک شدن به من است
و به در افتادن با یکدیگر خود را مشغول نسازند که من با خود عهد کرده ام هر که چنین کند و یاری از یاران مرا به خشم آورد ، از خدا بخواهم در دنیا سخت ترین عذاب را بدو رساند و در آخرت در شمار زیانکاران باشد
و ایشان را آگاه ساز که خداوند ، نیکوکار آنها را خواهد بخشید و از بد کارشان در خواهد گذشت؛ مگر کسی که به خدا شرک ورزیده یا دوستی از دوستان مرا بیازارد یا بدخواهی او را به دل گیرد ؛ که اگر چنین کند خداوند او را نبخشاید تا زمانی که از این اندیشه بد باز نگردد، اگر بازگشت (چه بهتر) و گرنه روح ایمان از دلش رخت بربندد و از ولایت من بیرون رود . و او را از ولایت ما بهره ای نخواهد بود و از این سرنوشت بد به خدا پناه می برم.
دستمال سرخ ها
مستند «دستمال سرخ ها»، روایتی است از عملیات ها و تاریخ شکل گیری "گروه چریکی دستمال سرخ ها" در دوران دفاع مقدس.گروه دستمال سرخ ها به فرماندهی اصغر وصالی موفق می شوند در عملیات آزادسازی پاوه نقش اساسی ایفا نمایند. این گروه چریکی پس از این عملیات نیز در مقاطع بسیار حساسی در دفاع مقدس ایفای نقش می کنند. در یکی از عملیات ها وصالی شهید می شود. اینک فرماندهی گروه به جوانی ۲۰ ساله به نام علی تیموری می رسد اما او...
پ.ن؛ این روزها هم نیاز شدید داریم به تشکیل اینچنین گروه های چریکی برای به حرکت درآوردن خیل عظیم مردم برای ساختن ایرانی اسلامی
دانلود و تماشا در عماریار
https://ammaryar.ir/m/tpeew
شبکه چهار هم اکنون
ویژگی های شهید صیاد شیرازی
فرصت کردید ببینید