🔶در بسیاری از آیات مهدوی که مربوط به منتظران ظهور است نیز همین آمادگی دیده میشود؛ برای مثال قرآن میفرماید: "وَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ أُولئِکَ هُمُ الصِّدِّیقُونَ وَ الشُّهَداءُ عِنْدَ رَبِّهِمْ لَهُمْ أَجْرُهُمْ وَ نُورُهُمْ وَ الَّذِینَ کَفَرُوا وَ کَذَّبُوا بِآیاتِنا أُولئِکَ أَصْحابُ الْجَحِیمِ" [۵] ؛ و کسانی که به خدا و پیامبرانش ایمان آورده اند، آنان همان کسانی هستند که سر تا پا صداقتند و نزد پروردگارشان گواهانند، پاداش و نورشان را دارند و کسانی که کفر ورزیدند و آیات ما را تکذیب کردند، آنان اصحاب دوزخند.
🔶حارث بن مغیره از حضرت باقر علیه السلام روایت کرده است:
کسانی که از شما عارف به این امر (امامت اهل بیت علیهم السلام) هستند و منتظرند و آرزوی پاداش نیک دارند، به خدا قسم مانند آن کسی است که به همراه قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف جهاد کرده است. سپس فرمود: به خدا قسم، مانند کسی است که با پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم با شمشیرش جهاد کرده است. آن گاه برای مرتبه سوم فرمود: به خدا قسم، مانند کسی است که در خیمه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به درجه شهادت رسیده است و درباره شما آیه ای در قرآن هست. عرض کردم: کدام آیه؟ ایشان فرمود آیه:"وَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ أُولئِکَ هُمُ الصِّدِّیقُونَ وَ الشُّهَداءُ عِنْدَ رَبِّهِمْ لَهُمْ أَجْرُهُمْ وَ نُورُهُمْ"[۶] ؛ و کسانی که به خدا و پیامبرانش ایمان آورده اند، آنان همان کسانی هستند که سر تا پا صداقتند و نزد پروردگارشان گواهانند، پاداش و نورشان را دارند؛ آن گاه فرمود: به خدا قسم نزد خداوند، صادقین و شهدا محسوب میشوید. [۷]
🔶ملاحظه میکنید که در آیه ای که در شأن منتظران ظهور است، وصف «صدیق» برایشان آورده شده و «صدیق» به کسی گفته میشود که سر تا پا راستی و درستی است و دل و زبان و عمل او یکی است و صداقت جزء خلق و خوی او شده است. معلوم است که کسب این خصلت عالی، خود نشانۀ آمادگی برای ظهور امام حق خواهد بود.
----------
[۱]: نعمانی، الغیبة، ص۲۰۰
[۲]: اعراف، آیه۷۱
[۳]: عروسی حویزی، تفسیر نورالثقلین، ج ۲، ص۴۴
[۴]: نهج الفصاحه، ح ۴۰۹
[۵]: حدید، آیه ۱۹
[۶]: حدید، آیه ۱۹
[۷]: ملامحسن فیض کاشانی، تفسیر الصافی، ج ۵، ص۱۳۶
📚 #شرایط_ظهور از دیدگاه قرآن کریم
#استاد_ملایی
#امام_زمان (عج)
#محرم
@mahdimontazeremast
4_5832557109702560120.MP3
14.96M
🌷از قیام حسین علیهالسلام، تا ظهور تمدن نوین اسلامی در قیام مهدی موعود علیهالسلام
✅قسمت دهم
#استاد_شجاعی
#محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین (ع)
#امام_زمان
#حکومت_مهدوی
#سخنرانی_کوتاه
@mahdimontazeremast
حالمان حال خوشی نیست
بیا ای جانا
زندگی بی تـ💔ـو دگر
سخت و نفس گیر شده
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
چه کنم
چه چاره سازم
که رِسَم به خاک کویتـ💔ـ؟؟؟
سلام حضرت دلبـ💔ـر ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
#محرم
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۱۸۰🌷
☀️نورانیت امام☀️
🌿نگاهی به داستان حضرت آدم (علیه السلام)
🔸حضرت آدم (علیه السلام) قبل از آن که به این دنیا هبوط کند، در آن مقامی که در بهشت داشت، به منظور تجدید عهدش با فرشته مقرب که حامل بیعتها بود، مصافحه میکرد؛ زیرا حضرت آدم (علیه السلام) در عالم ذر پیمان بسته بود که از این انوار مقدس اطاعت کند و آنها را دوست بدارد. ایشان را نافرمانی ننماید. در برابر مظاهر حق تعالی توجه و خضوع داشته باشد.
🔸چنان که فرزندان صالح و مؤمن جناب آدم (علیه السلام) در دنیا به خاطر عهدهایی که به ولایت و محبت اهل بیت (علیهم السلام) بسته بودند، به تبعیت از پدرشان هر روزه با توجه قلبی به امام زمان شان ارادت میورزند.
🔸هنگامی که حضرت آدم (علیه السلام) به خلقت خویش نگاه کرد، مشاهده فرمود که حق تعالی به او کرامت عنایت فرموده و از روح خود در او دمیده و سجدۂ فرشتگان را متوجه او قرار داده تا آنجا که اسماء و حقایق اشیاء را به وی تعلیم نموده و او را خلیفه خویش در زمین نامیده. در آن هنگام، فرشتگان اعتراض کردند و گفتند که خدایا، در زمین کسی را قرار میدهی که فساد و خونریزی برپا میکند، در حالی ما برای حمد و تقدیس و عبادت هستیم.
🔸آنان در این اعتراض متوجه نشدند، که محال است خلیفه خدا فساد و خونیزی کند. خداوند متعال به خاطر این مطلب، فضیلت و بزرگی جناب آدم (علیه السلام) را به فرشتگان شناساند و اسمای الهی را از آنها پرسید و آنها نتوانستند جواب بدهند، ولی حضرت آدم (علیه السلام) چون اسمای الهی را آموخته بود. بیان نمود و عجز و ناتوانی فرشتگان ظاهر شد، در نتیجه گفتند:
«ولا علم لنا إلا ما علمتنا». [۱]
«خدایا، ما را دانشی نیست، مگر آن چه را تو به ما آموخته ای».
🔸آن گاه خدای تعالی اراده فرمود و فرشتگان را به تکریم حضرت آدم (علیه السلام) مکلف نمود که برای عبودیت خدا به سوی خلیفه الله، آدم ابوالبشر، توجه نمایند. از طرفی چون حضرت آدم (علیه السلام) به این همه مفاخر و جلالت نگاه کرد، فکر کرد که همه این عنایات به واسطه کرامت و شرافت خود اوست و این چنین دریافت که در عرصه گیتی نظیر و همتایی برای او از جهت بزرگی نیست و کرامتهای الهی، فقط به او اختصاص یافته است.
🔸البته نظر بعضی از بزرگان این است که نه بدان جهت بوده که این بزرگوار فخری نموده باشد؛ بلکه از این باب که:
«و أما بنعمة ربک فحدث ». [۲]
«نعمت پروردگار را بازگو کن».
چون کسی نبود که این نعمتها را با او بازگو کند، به خاطر همین با خود گفت و گو میکرد و در دل خیال مینمود که چنین است.
🔸حق تعالی خواست که به او حقیقت مطلب را بفمهاند که این عنایات و مفاخر که به تو داده شده، فقط به خاطر آن نور درخشانی است که در صلب تو گذاشته شد. نظر به این که حضرت آدم (علیه السلام) به اصل خود و عهدهای خویش برگردد و یادآور دوران عالم ذر شود:
«و لقد عهدنا إلی آدم من قبل فنی و تجد له عزما». [۳]
«ما قبل از این با آدم (علیه السلام) عهد بسته ایم که باید مطیع و عبد محمد و اهل بیتش (علیهم السلام) باشد؛ اما در یادش نماند و برای او عزم و اراده ای نیافتیم».
«فثبتت لهم النبوه و أخذ المیثاق علی أولی العزم أننی ربکم و محمد رسولی و علی أمیر المؤمنین و أوصیاؤه من بعده ولاۀامیری و خزان علمی ع وأن المهدی أنتصر به لدینی و أظهر به دولتی و أنتقم به من أعدائی و أعبد به طوعا و کرها قالوا أقررنا یارب وشهدنا ولم یجد آدم و لم یقر فثبت العزیمة لهؤلاء الخمسة فی المهدی و لم یکن لآدم عزم علی الإقرار به». [۴]
«برای اثبات این مطلب، خداوند از پیامبران اولوالعزم پیمان گرفت که من پروردگار شما هستم و محمد (صلی الله علیه وآله)، و پیامبر (صلی الله علیه وآله) و علی (علیه السلام)، امیر المؤمنین بوده و جانشینان او، صاحب ولایت و خزانه دار علم من خواهند بود.
🔸 مهدی کسی است که توسط او دینم را یاری میکنم و دولتم را ظاهر میسازم و به واسطه او از دشمنانم انتقام میگیرم و به واسطه وی، خلایق، با اشتیاق در زمین بندگی خواهند کرد.
همه آنها گفتند که پروردگارا، به همه این مطالب اقرار داریم؛ ولی حضرت آدم (علیه السلام) در مرحله اول نه انکار کرد و نه اقرار نمود. از این رو، مقام اولوالعزمی برای پیامبران به دلیل پذیرفتن ولایت حضرت مهدی (علیه السلام) تثبیت شد و حضرت آدم (علیه السلام) به دلیل تأمل ورزیدن آن را دارا نگشت.
----------
[۱]: ۱۱۶سوره مبارکه بقرة آیه شریفه ۳۲
[۲]: سوره مبارکه ضحی آیه شریفه ۱۱
[۳]: سوره مبارکه طه آیه شریفه ۱۱۵
[۴]: ۱۱۹ -بصائر الدرجات، ص ۷۰ - الکافی، ج ۲، ص ۸
📚معرفت به نورانیت امام عصر (عجل الله فرجه)
✍محمد تقی تقی پور
#مهدی_شناسی
#نورانیت_امام
#قسمت_1180
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
دیدم که ...
شاخه های درختان ِ خشک هم
از مِهر ِ آسمان ِنگاهتـ❤️ـ ...
شکوفه داد
سلام حضرت عشـ❤️ـق ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۱۸۱🌷
☀️نورانیت امام☀️
💠در روایتی نقل است: علت آن که چند تن از پیامبران (حضرت نوح علیه السلام، ابراهیم (ع)، موسی (ع) و عیسی (ع) اولوالعزم شدند این بود که درباره حضرت محمد (ص) و اوصیاء او تا حضرت قائم (عج)، از ایشان پیمان گرفته شد و آنها با عزمی راسخ به میثاق خود وفادار بودند و به آن عهد اقرار داشتند. [۱]
💠لذا حضرت آدم (ع) از پیامبران اولوالعزم نشد. حق تعالی اراده نمود تا آن میثاق عالم ذر را به یاد او آورد و ایشان هم با آن پیمان موافقت کنند. به همین جهت فرمود: «ای آدم، سر خود را بالا کن و ساق عرش را بنگر».
💠حضرت آدم (ع) نگاه کرد و عکس نور مقدسی که در صلب او بود در عرش نمایان شد و نوری درخشان و بی نظیر را ملاحظه نمود. آن نور آن چنان نورانی بود که تمام پنهان و آشکار به برکت آن نور روشن گردیدند.
💠جناب آدم (ع) با شگفتی عرضه داشت: "پروردگارا، این نور چیست؟"(این تمثال زیبا و بی نظیر، جمال کیست که هر موجودی آرزوی وصال او را دارد؟ این جلال چیست که در برابر او هر چیزی خاضع و کوچک است؟ و این چه خورشید تابانی است که برای او چنین عنایتی میباشد؟ )
💠خداوند فرمود:
«این نور حبیب و وصی و خلیل من است. این نور خاص من است. کائنات را فقط به خاطر او و خاندانش آفریدم.، هیچ مخلوقی موجودیت نیافت مگر به تبع وجود او و او آن کسی است که من از تو و ذریه تو به اطاعت، ایمان، تصدیق و تسلیم نسبت به او میثاق گرفتم». [۲]
💠قرآن نیز به این مطلب اشاره فرموده:
«و إذأخذ الله میثاق النبیین لما آتیتکم من کتاب و حکمۀ ثم جائکم رسول مصدق لما معکم لتؤمنن به و لتنصرنه». [۳]
💠آری! این همان رسولی است که از حضرت آدم (علیه السلام) و همه انبیاء و فرزندان او برای آن حضرت،میثاق گرفته شد. این رسول، همان نور است.
💠وقتی حضرت آدم (ع) این امر عظیم را مشاهده کرد و این مطلب را شنید، نظرش از آنچه که درباره جلالت خودش تصور میکرد برگشت و پیمانی که در عالم ذر بسته بود به یاد آورد و تسلیم شد. در روایت دیگری نیز حضرت امام صادق (ع) فرمودند:
💠همین که خداوند متعال آدم و حوا را خلق نمود و در بهشت جای داد، توجه آنها به منزلت و مقام محمد و اهل بیت اش (علیهم السلام) که شریف ترین مقام و منزلهای بهشت بود جلب شد و گفتند که خداوندا، این منازل اختصاص به کدام آفریده تو دارد؟ خطاب رسید که سرهای خود را بلند کرده و به ساق عرش نظر کنید؛ به نوری که از اسامی محمد (ص)، علی (ع)، فاطمه (ع)، حسن (ع) و حسین (ع) نوشته شده بود. عرضه داشتند چه قدر این انوار در حضورت گرامی و مقرب اند؟ خداوند فرمود که شما را برای آنها خلق کردم و ایشان خزینه دار علم و امنای سر من هستند. ای آدم و حواء به چشم حسادت به آنها نظر نکنید و آرزوی مقام آنها را ننماید که نافرمانی شما موجب ستمکاری است و منزل دشمنان آنها در درکات جهنم نشان داده شد...
💠مجددا به جناب حضرت آدم (ع) و حوا تأکید شد که هرگز به مقام آن بزرگوارن چشم نداشته باشند تا از جوار رحمت پروردگار دور نشوند و مستوجب سرزنش نگردند».
💠شیطان (لعنت الله علیه) آدم و حوا را وسوسه نمود تا آرزوی مقام محمد و اهل بیت اش (علیهم السلام) را نموده و از میوه ممنوعه تناول کند. چون حضرت آدم (علیه السلام) چنین کاری را دچار گشتند، لباسهای بهشتی از تن ایشان خارج شد و عریان ماندند، خطاب رسید که بیرون روید و از محضر قرب من دور شوید. [۴]
----------
[۱]: تفسیر جامع، ج ۴، ص ۳۸۸ - الکافی، ج ۱، ص ۴۱۶
[۲]: (با کمی تفاوت در تفسیر جامع، ج ۵، ص۴۹۸ - کافی، ج ۱، ص ۴۱۳، ح ۲
[۳]: سوره مبارکه آل عمران آیه شریفه ۸۱
[۴]: در معنای ترک اولی چنان که آمده است، کاری است که ترک آن سزاوارتر است.
📚معرفت به نورانیت امام عصر (عجل الله فرجه)
✍محمد تقی تقی پور
#مهدی_شناسی
#نورانیت_امام
#قسمت_1181
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
تب عشـ❤️ـق است ...
که در جان و دلم افتاده
تـ❤️ـو بگو ...
من چه کنم ...
با عطش دیدارت
سلام حضرت عشـ❤️ـق ...
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۱۸۲🌷
☀️نورانیت امام☀️
💠در روایتی حضرت امام عسکری (علیه السلام) فرمودند: "به (این) درخت علم و دانش که منحصر به محمد و آل محمد (ع) است نزدیک نشوید؛ زیرا از میوه این درخت، کسی تناول نمی کند مگر آل محمد (ص)... واین درخت تمام اقسام میوهها را مانند انگور، انجیر، رطب، توت، عناب، زیتون و سایر میوهها و خوردنیهای دیگر را داشت».
💠حضرت امام رضا (ع) در این باره فرمودند: "جناب آدم بر خلاف امر خداوند، چشم به مقام و منزلت آل محمد (ص) نمود و حوا نیز بر اثر تسلط شیطان، به منزلت حضرت فاطمه (ع) چشم دوخت، تا این که آدم و حوا بر اثر خوردن آن میوه از جوار حق به زمین فرستاده شدند».
💠متأسفانه مکر شیطان لعین منجر به فرود آمدن آدم (ع) بر زمین شد. او از فراق بهشت و همسرش حواء گریهها میکرد. فرشته ای که حامل عهد پیمانها بود نیز در بهشت بود و حضرت آدم (ع) به خاطر انوار مقدس او را دوست میداشت و به واسطه محبتی که او به محمد و اهل بیت اش داشت، علاقه زیادی به او پیدا کرده و با او مأنوس بود و به منظور تجدید پیمان دربهشت با آن فرشته، مصافحه میکرد.
💠وقتی حضرت آدم (ع) روی زمین آمد، بسیار دل تنگی میکرد. در اخبار نقل کرده اند که حضرت آدم (ع) حداقل دویست سال یا در بعضی از اخبار، بیشتر (چهار صد سال گریه کرد و اشک اش مانند سیل جاری بود تا روزی که خداوند متعال بر حضرت آدم (ع) تفضل فرمود و به برکت این عنایت، بر ایشان و بر بنی آدم نیز از جهت اتمام حجت بر منکران و معاندان ائمه اطهار (ع) و اکمال نعمت بر اهل محبت و ولایت، لطف فرمود و آن فرشته را به شکل سنگی بسیار درخشان و نورانی به زمین فرستاد و آن را در مسیر حضرت آدم (ع) قرار داد. وقتی جناب آدم (ع) با این سنگ شریف روبه رو شد، احساس کرد که به این شیء مقدس، محبت و علاقه دارد و این شیء، جاذبۂ عجیبی در وی ایجاد نمود. از این جهت در مقام سؤال برآمد و پرسید که «پروردگارا، این چه سری است که این قدر من مجذوب این سنگ شده ام»؟
💠جناب جبرئیل (ع) نازل شد و گفت که «ای آدم، نمیدانی این چیست؟ این همان فرشته ای است که تو در بهشت با او مصافحه میکردی و او حامل عهدنامههای همه خلایق است! سپس حضرت آدم (ع) اظهار داشت که من نمی توانم از این سنگ بگذرم. باید این دوست گرامی را با خودم ببرم و همیشه با من باشد؛ لذا روی دوش خود گذاشت. این فرشته، حامل عهد بود و به واسطه آن عهدها و محبت اش به انوار مقدس، ثقلی داشت. در واقع نوعی سنگینی معنوی بود. برای همین حضرت آدم (ع) احساس خستگی میکرد».
💠اگر رجوعی کنیم به عالم ذر و عهد و پیمان خود را به یاد آوریم:«السلام علیک یا میثاق الله الی أخده و وکده».
«سلام بر تو ای پیمان خدایی که در آن عالم بسته ایم»
خواهیم دانست نسبت به وظیفه خویش بسیار کاهل و فراموش کار هستیم.
💠متأسفانه بر اثر تعلقات دنیوی و نبود ارتباط قلبی با امام زمان (عج)، سنگینی این پیمان را مانند آن سنگ بر دوش خود احساس نمی کنیم. و اگر میشد از این پس به انجام این عمل عبادی، محکم و
استوار میشدیم و هر روز یاد امام زمان را در دل و زبان مان جاری میشد و یاد حضرت مهدی (عج) با را همانند آن حامل میثاق میدانستیم که برای همیشه آن را به جای دوش، در دل خود جای میدادیم قطعا مورد تکریم و عنایت خاصه حضرت باری تعالی قرار میگرفتیم.
💠حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) فرمودند: «فدعا الناس ظاهرا وباطنا وندبهم سرا و إعلانا واستدعی التنبیه علی العهد الذی قدمه إلی الذر قبل النسل».
«خداوند از مردم خواسته تا عهدی که در عالم ذر از آنان گرفته شده به یاد آورند»
💠در غیبت امام عصر تا حداقل کاری را که به عنوان محب ایشان باید انجام دهیم، این است که در طول روز با دل و زبان به یاد او باشیم، و ایشان را ناظر بر تمامی اعمال خود بدانیم و در مرحله بعدی، فرهنگ انتظار را نشر دهیم و جامعه را به سوی دعاهای حقیقی برای ظهورش سوق دهیم.
📚معرفت به نورانیت امام عصر (عجل الله فرجه)
✍محمد تقی تقی پور
#مهدی_شناسی
#نورانیت_امام
#قسمت_1182
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
11 1400 05 28.mp3
14.7M
🌷از قیام حسین علیهالسلام، تا ظهور تمدن نوین اسلامی در قیام مهدی موعود علیهالسلام
✅قسمت یازدهم
#استاد_شجاعی
#محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین (ع)
#امام_زمان
#حکومت_مهدوی
#سخنرانی_کوتاه
@mahdimontazeremast
🔴«مقابله با ستمگران از طریق اعمال زور»
🍀عدالت ورزی در عصر ظهور
◀️همه شنیده ایم که امام زمان (عج) در عصر ظهور، برخی از ستمگران عالم را از طریق شمشیر و اعمال زور از صحنه خارج می کند، این سیره، سیره عادلانه و عاقلانه ای است که برخی از پیامبران الهی ـ نظیر سلیمان و پیامبر اسلام (ص) ـ نیز آن را اعمال کرده اند زیرا هنگامی که گروهی سرکش در مقابل دلیل روشن خضوع نکردند و به قانون شرع تن نداند در اینجا تنها راه مقابله با ایشان «اعمال زور» است و الا این جماعت تبه کار ایمان مومنین را نیز در معرض تهدید قرار خواهند داد.
◀️امام زمان (عج) که وارث انبیاء است و روش او مطابق با روش پیامبران است نیز تنها با این دست افراد که از طریق ارائه دلیل روشن به جمع حق مداران ملحق نمی شوند مقابله می نماید. بنابراین خلاصه آنچه در بخش های قبل بیان شد این است که آن حضرت برای تحقق عدالت از ۳ روش بهره می برد: ارائه «دلیل روشن»، داشتن «قانون جامع» و «سلاح»؛ امام باقر علیه السلام نیز در روایتی به این سه اشاره کرده می فرمایند: «امامى که قرآن، دانش و سلاح نزد اوست، از ما است»[۱].
[۱] مهدویت (دوران ظهور)، ص ۵۳
#پس_از_ظهور ۷۱
#حکومت_مهدوی
#امام_زمان
#محرم
@mahdimontazeremast
❤️سلام همراهان عزیز❤️
✨انگشت مبارکتون رو روی لینک زیر بزنید!
ببینید چی روزیتون میشه😊🌺👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏪بیش از هزار سال است؛
شیعه در عزای سیدالشهداء اشتباهی میگرید!
‼️مصیبتی را جدّی گرفته است؛ که برای خدا، از آن جدّی تر هم هست!
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
#محرم
#معرفت_امام
#غربت_امام
#امام_زمان
#سخنرانی_کوتاه
🌷با نشر مطالب،مهدیار باشید👇👇
@mahdimontazeremast
💠شرایط ظهور از دیدگاه قرآن کریم💠
◀️وظیفۀ ما در مسئلۀ ظهور
🔶در بحث ظهور، دانستن این که امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در چه زمانی ظهور میکنند و یا این که اکنون در کجا زندگی میکنند، ارزش چندانی ندارد.
💠آنچه ارزش مند است آن است که بدانیم وظیفۀ ما در حال حاضر چیست و امام از ما چه انتظاری دارد و سپس به آن جامعه عمل بپوشیم.
🔶زیرا انجام وظیفه بهترین راه برای زمینه سازی برای ظهور حضرت ولیّ عصر (عج) است؛ لذا شناخت وظیفه، لازم ترین مطلب در زمان غیبت امام است که ما به برخی از آنها به صورت فهرست وار اشاره میکنیم و توضیح آن شناخت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و اهداف او کما این که در دعا آمده است: «اللهم عرّفنی حجتک فان لم تعرفنی حجّتک ضللت عن دینی». [۱]
🌿معرفی و شناساندن امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و انقلاب جهانی او به دیگران و ایجاد زمینههای لازم برای ظهور.
🌿تلاش در جهت جلب رضایت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با انجام اعمال صالح و ارتباط معنوی.
🌿انتظار فرج و دعا برای ظهور حضرت.
🌿صدقه دادن و دعا کردن برای سلامتی امام.
🌿خواندن نماز و دعاهای فرج، ندبه، عهد و سلام کامل.
🌿پرداخت حقوق مالی (خمس) متعلق به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.
🌿عمل به تکلیف و واجبات و دوری از گناه و محرّمات.
🔶مسلماً تاجری که کلاه برداری میکند، منتظر ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نیست. کسانی که کم کاری، کم فروشی، بدکاری و خیانت میکنند، منتظر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نیستند.
----------
[۱]: مفاتیح الجنان، تعقیبات نماز
📚 #شرایط_ظهور از دیدگاه قرآن کریم
#استاد_ملایی
#امام_زمان (عج)
#محرم
@mahdimontazeremast
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
◀️کانال "سیاست مهدوی"
◀️ دومین کانال "امام مهدی منتظر ماست"
🌐🌐مهم ترین اخبار ایران و جهان را در این کانال پی گیری فرمایید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1206386698Cf27adcfefb
‼️😳مقام عجیب حضرت ابوالفضل علیه السلام😳‼️
⏪از زبان علامه امینی (ره)👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
😔😔😔😔😔😔😔😔😔
💔اگه از این زمونه خسته شدی بیا...
💔اگه دلت شکسته و بغض گلوت رو گرفته بیا...
💔اگه حاجت داری و مضطر شدی بیا...
🌷کانال باب الحوائج #حضرت_عباس (ع) 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
بیا ...
که کُشت مرا ...
آرزوی صحبت تـ❤️ـو ...
سلام امـ❤️ـام زمانم ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۱۸۳🌷
☀️نورانیت امام☀️
🕋کعبه دلها ❤️
💠در هر عصری وظیفه مؤمن آن است که با تبعیت از حضرت آدم (علیه السلام)، علاوه بر حج ظاهری، ارتباط با باطن حج نیز پیدا کند و با دل متوجه حجت خدا گشته و بداند که حج یعنی اتصال قلب با حجت الله.
💠حضرت ابراهیم در کنار کعبه به خداوند عرضه میدارد:
«فاجعل أفئدة من الناس تهوی إلیهم». «ای خداوند، دلهای مردم را متوجه آنها کن».
💠حضرت امام باقر (علیه السلام) در این باره میفرمایند:
مراد آل محمد (صلی الله علیه وآله) است و منظور، توجه عموم مردم به سوی ما آل محمد (صلی الله علیه وآله) است. این جمله را چند بار تکرار فرمودند».
💠روایت دیگری نیز نقل شده درباره حضرت ابراهیم (علیه والسلام) که دعا فرمودند دلهای شیعیان به ائمه اطهار (علیهم السلام) متمایل گردد.
💠 حضرت امام باقر (علیه السلام) فرمودند: « أما إنه لم یعن الناس کلهم أنتم أولیک ونظراؤکم».
«حضرت ابراهیم در دعای خود، همه مردم را در نظر نگرفته بودند؛ بلکه شما (شیعیان) و عقیده هایتان را در نظر داشت»
💠صاحب اصلی کعبه، آن امامی است که کعبه به احترام او محترم گشت و به واسطه نورش، آن جا حرم شد و چون امام هر زمان (علیه السلام) حال نظر و توجه به این بیت دارد و تحت پوشش معنوی اوست، حق تعالی نیز برکات و الطاف خویش را بر کعبه نازل میکند.
زمانی حج واقعی قبول میشود که با یادآوری از باطن حج بجا آورده شود. در این رابطه، فضیل بن سیار روایت کرده که در موسم حج در خانه کعبه بودم.
💠حضرت امام باقر (علیه السلام) به من فرمودند: «بین چگونه مردم به دور خانه (کعبه) میگردند و طواف میکنند در زمان جاهلیت هم مردم به همین ترتیب به دور خانه میگشتند در حالی که خداوند، طواف را از مناسک حج مقرر داشته تا مسلمین جهان به زیارت خانه خدا بشتابند و بر ما خاندان محمد (صلی الله علیه وآله) یا وارد شوند و ولایت ما آل محمد (صلی الله علیه وآله) را بپذیرند و نصرت خودشان رادرباره ما عرضه بدارند».
💠حضرت امام باقر (علیه السلام) در این باره فرمودند:
«نحن حرم الله الاکبر»
«ما بزرگترین حرم خداییم».
💠حضرت امام کاظم (علیه السلام) فرمودند: « نحن حجر البیت فی السماء و الأرض». «ما همان حجر کعبه در آسمان و زمین هستیم».
💠حضرت امیر المؤمنین (علیه السلام) فرمودند: «لا یقع اسم الهجرة علی احد الا بمعرفة الحجة فی الارض فمن عرفها و أقربها فهو مهاجر» «نام هجرت براحدی منطبق نمی شود؛ مگر با شناخت حجت حق در زمین. پس هر کس او را بشناسد و به (ولایت) او اقرار نماید مهاجر است».
💠به این معنی که مهاجران إلی الله، علی الخصوص مهاجرت به سوی خانه کعبه، باید با معرفت و ولایت و توجه به حضرات معصومین (علیهم السلام) انجام بگیرد تا حاجی واقعی و مهاجر در راه خدا نامیده شود.
📚معرفت به نورانیت امام عصر (عجل الله فرجه)
✍محمد تقی تقی پور
#مهدی_شناسی
#نورانیت_امام
#قسمت_1183
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
آنقدر جمعه های
نبود تـ❤️ـو بوده است
زیر سوال برده
حساب و شمار را
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast