هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
🌷مهدی شناسی ۸۹🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹مُذَكِّر🌹
🌻وقتي به امام مهدی (علیه السلام) توجه داريم، حضرت هم به ياد ماست و زماني كه به ما توجه دارد بعضي امور را به ما يادآوري مينمايد.
🌻بيشترين آسيبهاي ما در زندگي به خاطر فراموشيهاي ماست، نه انكارهايمان.
🌻وجود مبارك امام نميگذارد عمرمان به غفلت سپري شود. اگر فراموش كرده باشيم راهي دور در پيش داريم و بايد براي آن توشهاي فراوان برداريم، يا در عرصه بندگي وظايفي خاص به عهده داريم كه نبايد نسبت به آنها مسامحه و سهل انگاري به خرج دهيم، اطرافيانمان حقوق فراواني به گردنمان دارند كه بايد حقشان را ادا كنيم، وجود مبارك امام زمان (عج الله فرجه) اجازه نمي دهد ما غافل بمانيم وظايف مان را و مقصدي كه پيش رو داريم را به ما متذكر مي شوند.
🌹يَا مَنْ ذِكْرُهُ شَرَفٌ لِلذَّاكِرِين🌹
🌻خداوند وجودي است كه ياد او موجب شرافت ذاكر ميشود و او را به عظمت و جلالت ميرساند. « ولي خدا » نيز اينگونه است. هر كس به او توجه ميكند، عزّت و شرافتي خاص نصيبش ميشود، و به رفعت و منزلت ويژهاي نائل ميگردد.
#مهدی_شناسی
#قسمت_89
#اسامی_امام
#مذکر
#یا_من_ذکره_شرف_للذاکرین
@mahdimontazeremast
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
1_13863195.mp3
3.06M
#چرا_امام_زمان؟
⬅️ قسمت دوم
#استاد_حسینی
#معرفت_امام
#سخنرانی_کوتاه
✅به نیت فرج نشر دهید...
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
🌾امام قدر ناشناخته...
❓❓چرا امام زمان غریب است؟
معناي اول غريب
◀️« قدر ناشناخته بودن » يكي از معاني رايج غربت است. اگر معرفتي كه شايسته و بايستة
شخصي است. وجود نداشته باشد، او را ميتوان «غريب» دانست.
◀️به عنوان مثال، اگر مردم با پزشك ماهري زندگي كنند، ولي او را نشناخته و به كمالات و تخصص و ايمان و دلسوزي او آگاه نباشند و با او مثل يك فرد بي سواد رفتار كنند، اصطلاحاً به آن پزشك، «غريب» گفته مي شود.
◀️ از طرفي ممكن است مردم به تخصص و تعهد او آگاه شوند، ولي قدر او را نشناسند، و
قالباً به او اعتقاد نداشته باشند، و در مقابل به پزشكان ديگري كه اين تخصص را ندارند اعتماد
كنند. در اين صورت باز هم اين پزشك«غريب» مانده است.
◀️حال فرض كنيد كه اين پزشك، در علم فقه هم متخصّص باشد، در اين صورت انتظار ميرود كه وقتي صبحت از فقه ميشود او را در زمرة فقها بر شمرده و به عنوان يك فقيه براي او حساب باز كنند. در غير اين صورت حق او ادا نشده است.
◀️به اين ترتيب، هرچه كمالات فرد بيش تر و فراگير تر باشد، ضرورت شناخت او ملموس تر مي شود. و هر كدام از ويژگيهاي برجسته اش كه _ به طور اختياري يا غير اختياري _ مورد
توجه واقع نشود، از آن جهت قدر ناشناخته و غريب ميماند.
◀️به همين ترتيب، اگر يك واسطة خير شناخته
نشود و مردم ندانند كه نعمتها و بركات از جانب چه كسي به آنها رسيده است، به سبب اين ناداني، شكر نعمت او را چنان چه شايسته است، ادا نمي كنند، و لذا او «غريب» ميماند.
◀️از طرف ديگر، اگر وليّ نعمت شناخته شود، ولي به خاطر بي توجهي يا به عمد، از او قدر شناسي لازم نشود، كفران نعمت صورت گرفته، و اين كفران نعمت به نوعي ديگر، به غربت او
مي انجامد.
◀️براي روشن تر شدنِ مطلب، به ذكر مثالي ميپردازيم. فرض كنيد كه شخصي ميزبان مجلسي شده و سفره اي گسترده است كه بر سر اين سفره، از همة ميهمانان پذيرايي ميشود. حال اگر برخي از مهمانان، ميزبان خود را نشناسند وندانند كه بر سر سفره ي نشسته اند طبعاً نمي توانند از او تشكر كنند. در اين صورت، ميزبان ناشناخته وغريب خواهد ماند.
◀️حالت ديگري از غربت ميزبان وقتي صدق ميكنند كه مهمانها _ عليرغم اينكه صاحب نعمت را ميشناسند_ به او بي اعتنا باشند، از او تشكر نكنند، ونسبت به او بي توجه باشند. در اين حالت نيز، به ميزبان، مكفور و غريب گفته مي شود. و بدين ترتيب، مهمانها با قدر ناشناسي خود، ميزبان را در غربت نگاه داشته اند.
◀️پس به طور كلي غريب به معناي قدر ناشناخته، دو صورت دارد: يكي آن كه اصلاً شناختي نسبت به او يا بعضي از كملات و فضايل او وجود نداشته باشد.
◀️دوم زماني كه ديگران به او وكمالاتش واقف باشند، ولي آن طور كه شايسته ي اوست قدرش را نشناسند.
◀️صورت اول يك امر اختياري نيست، چون انسان به اختيار خود شناخت پيدا نمي كند هرچند كه قطعاً مقدمات و زمينههاي آن اختياري است. ولي صورت دوم، كاملاً اختياري است،
◀️وجه اشتراك بين اين دو صورت عدم شكرگزاري قلبي نسبت به نعمت مورد نظر است. يعني اين كه حق او و كمالات و فضائل او ادا نشده است.
◀️در اين حالت اول، عدم شناخت نعمت، نسبت به آن وجود ندارد. و همين معني را ميتوانيم به مكفور بودن قلبي و در نتيجه غريب ماندن تعبير كنيم.
#غربت_امام
📚غربت آفتاب
✍محمد بنی هاشمی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
🌷مهدی شناسی ۹۰🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹بهاء العالمین🌹
◀️امام سجاد (علیه السلام) در دعاي 45 صحيفه سجاديه ، امام زمان (عج الله فرجه) را با عنوان « بهاء العالمين » معرفي ميكنند، يعني « زيبائي چشمگير»
◀️هر گاه ميخواهيم در بزم دعا حاضر شويم، او زيبايمان ميكند، به ما جمالي خاص ميدهد تا خداوند براي راز و نياز پذيرايمان باشد و ملائك براي درخواستهايمان آمين بگويند.
◀️ اگر او زيبايمان نكند چگونه با ظاهر يك گناهكار ، به عالم ملكوت راه يابيم و با خداي سبحان ارتباط برقرار كنيم؟
#مهدی_شناسی
#قسمت_90
#اسامی_امام
#بهاء_العالمین
@mahdimontazeremast
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
📚 #انتظار عامیانه عالمانه عارفانه
#استاد_پناهیان
#قسمت_ششم ۱
⬅️لطفا عکس باز شود
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
📚 #انتظار عامیانه عالمانه عارفانه
#استاد_پناهیان
#قسمت_ششم ۲
⬅️لطفا عکس باز شود
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
💠در دعاي پنجمِ دعاي توقيع امام زمان
می خوانیم:"لامفرق بين النور والديجور..."
💠اي خدايي كه بين نور وتاريكي فرق ميگذاري وجدايي مي افكني ...💠
🍃تجلي خدا در اين جايگاه در وجود امام زمان است. پس نقش معصوم در زندگي ما اينست كه درگذر روزگار بين تاريكي ها و روشنايي جدايي مي اندازد.
🍃ما اگر كلاس اخلاق هم بياييم و كتابهاي اخلاقي را هم بخوانيم بدون دعاي امام زمان سرجاي اول خود مي مانيم و رشدي نميكنيم و آموزشي نمي گيريم.
🍃 ما بايد از بزرگتر خود بخواهيم بزرگتري كنند تا اجراي درستي داشته باشيم.
🍃يكي از اسامي امام زمان "جمعه" است (جمع، كننده).كلام او زمزمه محبت است،او ما را به دور خود جمع ميكند و محبت الهي را به ما آموزش ميدهد...
#استاد_بروجردي
#معرفت_امام
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa