eitaa logo
محبان المهدی 1 (کانال عمومی)
2.1هزار دنبال‌کننده
40.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
469 فایل
سلام ،محضرکاربران بزرگوار،عرضه می دارم که به لطف الهی وبا مساعدت وهمکاری شماعزیزان گروه محبان المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد گردید.دراین گروه مطالب ارزنده ،مفیدوکاربردی درکلیه زمینه ها : فرهنگی،اقتصادی،اجتماعی،سیاسی،وورزشی ارائه خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷امام خمینی: آنقدر صدمه‌ای که اسلام از یک آخوند فاسد می‌خورد از محمدرضا نمی‌خورد در روایات هست که آخوند فاسد و ملّای فاسد در جهنم از بوی تعفّنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم از بوی تعفّن بعضی از آخوندهای فاسد، دنیا در عذاب است. 📌همین چند وقت قبل خاتمی ملعون در دیدار برخی فعالان اجتماعی و سیاسی (بخوانید مشتی برانداز و خدشه کننده در احکام نظام اسلامی) گفته بود «لا اکراه فی‌الدین» یعنی در دین خدا که اصل است، زور و اجبار وجود ندارد. در جواب این افاضات باطل الذات وی باید گفت که این آیه اشاره دارد که انسانها بصورت تکوینی بر ایمان پیدا کردن مجبور نشده اند. که این مطلب از آیه مبارکه ۱۴۹ سوره انعام فهمیده میشود: فَلَوْ شَاءَ لَهَدَاكُمْ أَجْمعِين/ پس اگر خدا می خواست قطعاً همه شما را [به طور جبر و با امر تکوینی] هدایت می کرد. لذا اگر از سوی ایادی حکومت اسلامی بر رعایت احکام دینی در سطح جامعه اجبار و الزام صورت میگیرد، اولا جنس این اجبار و التزام از جنس امر تکوینی نیست بلکه بخاطر امر تشریعی خداوند سبحان است که در صدها آیه بیان شده است. که آن هم نه بخاطر حلول ایمان در وجود آدمی بصورت قهری، بلکه بخاطر مصونیت جامعه از مظاهر بی ایمانی می‌باشد. از طرفی در حدیث است که تا قبل از تبیین، هیچ اجباری نیست‌‌ و بعد از تبیین، الزامات مدنی باید صورت گیرد. 🌹امام رضا(ع) در مورد آیه لا اکراه میفرمایند: بدان معنی است که خداوند، احدی را بر دینش مجبور نمی‌کند مگر بعد از آنکه برای او احکام اسلامی را تبیین کرده باشد و این در حالی است که خداوند، راه و بیراهه را مشخّص کرده است(تفسیر اهل بیت ج۲ ص۳۰۲)
▪️فضیلت امام حسین علیه‌السلام ▪️درخواست فرشتگان و پیامبران ▪️ روز بیست‌ویکم ▪️ ۲۹ روز تا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
097-nesa-ta-1.mp3
6.76M
سوره مبارکه بخش اول مفسر: استاد قرائتی
097-nesa-ta-2.mp3
5.26M
سوره مبارکه بخش دوم مفسر: استاد قرائتی
🔹قَالَ علیه السلام لِکُلّ مُقبِلٍ إِدبَارٌ وَ مَا أَدبَرَ کَأَن لَم یَکُن 🔹(برای هر پیشامدی بازگشتی است، و چون بازگشت چنان است که نبوده است). مقصود امام (علیه السلام) آن است که پیشامدهای خوشایند دنیا را می باید زاهدانه بنگریم و پیشامدهای سخت آن را بی ارزش و آسان انگاریم، کان از حروف مشبهه به فعل نظیر ان، و بدون تشدید است. و اسمش نیز محذوف می باشد (ضمیر مستتری است که مرجع آن ما ادبر است). 📙شرح حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص156