روش، مبانی و اخلاق سیاست ورزی انقلابی - جلسه اول.mp3
18.06M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه اول، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/2/30
*میخواهیم سیاستورز انقلابی تربیت کنیم نه آقااجازه گو!
*ادعای ما این است که 99.9 درصد اصولگرایان به حداقلهای سیاستورزی در کشور توجه ندارند
*نشان خواهیم داد چگونه تفاوت در روشها تفاوت در جریان را ایجاد کرده و میکند و توضیح خواهیم داد که اختلاف جریانها صرفا ناشی از مبنا نیست
*متأسفانه در کشور هیچجا روش و اخلاق سیاستورزی به طور جدی بحث نمیشود. نهایت توجهها معطوف به مبانی است
*سطح سیاستورزی در جریان انقلابی باید ارتقا پیدا کند و این هدف ماست
*ما در این بحث از نقاط ضعف و قوت همه جریانهای سیاسی و چهرههای کشور سخن خواهیم گفت و دنبال نگاه از بالا و آکادمیک به عرصه سیاستورزی هستیم!
*بحث ما از خاستگاه آینده و سیاستورزی مطلوبی است که نداریم نه از خاستگاه و پایگاه جریانهای سیاسی موجود
+به همراه فایل پی دی اف ارائه
@mahdytehrani
روش، مبانی و اخلاق سیاست ورزی - جلسه اول.pdf
1.89M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه اول، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/2/30
@mahdytehrani
🔻نقدی به نگرانی ها برای جمهوریت نظام
🔹مشارکت و حضور نماندگان تمامی جریانات در عرصه انتخابات، لبّ دغدغهای بود که بیانیه ها و نامه نگاری ها برای تجدیدنظر در رأی شورای نگهبان را موجب شد. در این میان ارجاعی قابل توجه به نامه رهبرانقلاب خطاب به شورای نگهبان در سال 84 نیز وجود داشت و چنین می نمود که دغدغه ها بی راه نیست.
🔹با این همه اما یک نقد را باید پذیرفت و آن اینکه دغدغه مندان یک سوی واقعه را لحاظ کرده بودند و به نظر می رسد به آسیب هایی که ورودهای مکرر رهبری در این عرصه می تواند داشته باشد توجه نداشتند. چنانچه همان ورود رهبری در سال 84 مدام ذهنیت ها را بعد از هر ردصلاحیتی متوجه ایشان می کرد، ورود مجدد ایشان عملا حکم حکومتی در این عرصه را از استثناء به قاعده تبدیل می نمود که این طبعاً به منزله سست شدن جایگاهی بود که بناست در این خصوص کار کارشناسی را به عهده گیرد.
🔹از سوی دیگر برخلاف 84 دعوا بر سر یک نفر و دو نفر نبود. وقتی تعداد بالایی ثبت نام کرده اند و رد شده اند، کدامین را باید با حکم حکومتی تأیید کرد؟ همه را؟ اگر برخی را، چرا دیگران نه؟
🔹این جمله عباس عبدی مهم بود:«هرگونه تغییر در تایید صلاحیت ها به این معنی است که یا رفتار شورای نگهبان قانونی نبوده، یا قانونی بوده ولی با قانون نمی توان کشور را اداره کرد.»
⬅️باید بپذیریم تصمیم در این میانه دشوار بود.
🔸اما چه باید کرد؟
🔹فارغ از این انتخابات، اگر دغدغه مندانی که نامه و بیانیه نوشتند، این سطح از ضوابط تنگ را برای تأیید صلاحیت ها به صلاح کشور نمی دانند، قاعدتا باید با نگاهی کارشناسانه در خصوص آن قوانین و معیارها چون و چرا کنند و درصدد اصلاح آنها برآیند تا نیازی به دور زدن قانون نباشد.
🔹در واقع می توان پرسید با توجه به اهمیت رقابتی بودن انتخابات، چه سطح از سخت گیری در تأییدصلاحیت ها لازم است؟ آیا واقعا مثلا لنکرانی و لاریجانی و... صلاحیت ورود در این عرصه را نداشتند؟ آیا نگرانی هایی که آن ضابطه گذاری ها را موجب شد، این قدر جدی است که این محدودیت ها وجود داشته باشد یا خیر؟ اینها سوالات است که نگاهی مداقانه و کارشناسانه می طلبد.
🔹دست آخر آنکه دغدغه همه آنان که این روزها دغدغه مندانه سخن راندند را باید ارج نهاد و اهتمام آنان به آزاداندیشی و جمهوریت نظام را علی رغم تمامی تبلیغات جریان رقیب به تقدیر نشست.
🔹اکنون اما زمان، زمان انتخابات است و این بر عهده همه ماست که به فردا بیاندیشیم و در رقم زدن انتخاباتی پرشور نقش آفرین باشیم. امری که کاندیداهای انقلابیِ بازمانده نیز حتما می توانند بدان یاری رسانند.
@mahdytehrani
روش، مبانی و اخلاق سیاست ورزی انقلابی - جلسه دوم.pdf
1.36M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه دوم، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/3/6
@mahdytehrani
روش، مبانی و اخلاق سیاست ورزی - جلسه دوم.mp3
14.85M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه دوم، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/3/6
@mahdytehrani
روش، اخلاق و مبانی سیاست ورزی - جلسه سوم.mp3
18.11M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه سوم، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/3/13
@mahdytehrani
روش، مبانی و اخلاق سیاست ورزی - جلسه سوم.pdf
1.79M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه سوم، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/3/13
@mahdytehrani
🔷️کلاس #روش_مبانی_و_اخلاق_سیاستورزی_انقلابی
🔶 #استاد_تهرانی
۱۴۰۰/۳/۶
💠 بحث مهمی که در اینجا مطرح میشود این است که تفاوت در روش چگونه تفاوت در جریانها را ایجاد میکند و تا چه اندازه روش مهم است.
یکی از مباحث مهمی که امام (ره) را متفاوت و متمایز از سایر جریانات انقلابی آن زمان نمود روش امام و صبر انقلابی در روش امام است. امام صبر انقلابی و یک کل نگری داشتند و از فراز تاریخ میتوانستند نگاه کنند امام معتقد بودند من آمدهام مردم را رشد بدهم.
باید صبر انقلابی داشت و بسیاری از مسائل را بر اساس صبر انقلابی حل نمود، انسانی که صبر انقلابی دارد میتواند تفکر کند، انسانی که ذهن عمیق دارد انقلابی است، آدمی که بیحوصله است و زود میخواهد به مقصد برسد نمیتواند انقلابی باشد.
رهبر معظم انقلاب در این خصوص میفرمایند: "صبر انقلابی لازم و بیصبری مانع پیشرفت است".
نکته مثبت بحث این است که از فراز همه جریانها نگاه میکنیم، همه جریانها را نقد کنیم، از همه جریانها یاد بگیریم، اشتباهات همه جریانها را ببینیم.
برای سیاستورزی انقلابی باید زمین بازی را شناخت و زمین بازی را ساخت، اصلی فرعی نمود، کلنگر بود و از بالا نگاه کرد و صبر انقلابی داشت و در میان مردم و مردمی بود.
حوزه شریف 🔻
@HDsharif
🔻در سیاست عمیق شوید!
(گزارشی از جلسات روش، مبانی و اخلاق سیاستورزی انقلابی در حوزه شریف)
↙️کلیت
🔹آن قدر حرف هست که حتی اگر یک سال هم این جلسات ادامه پیدا می کرد جا داشت.
🔹باید همه چیز تغییر کند. رهبرانقلاب هم منتقد وضعیت سیاستورزی موجود است. اما واقعاً چه می توان کرد؟
🔹در حوزه شریف بناست قدری جدی تر به سیاست نگاه کنیم و از تحول در وضعیت سیاست ورزی کشور سخن بگوییم.
🔹دانشجوی انقلابی باید مسئله، پروژه و کارویژه ای برای خودش داشته باشد و آن را در طول یک بازه زمانی پی بگیرد. تحول وضعیت سیاست ورزی در کشور می تواند یکی از این مسائل باشد. نباید در فضای رسانه ای غرق شد و سطحی ماند.
↙️روش
🔹برخلاف مباحث مرسوم، بحث در این جلسات نه از مبانی که از روبنایی ترین لایه یعنی "روشِ" سیاست ورزی آغاز می شود. برای بحث با خیلی از جریانات، لزوماً نیازی به بحث های تفصیلی و مبنایی نداریم. خیلی ساده می توان با بحث در مورد روش، کار را خاتمه داد. همچنین در نقد نیز وقتی خطای جریانی مثلا در روش است، نیازی نیست مبنای خطا برایش ببافیم تا نقدش کنیم.
🔹در جریان شناسی روشی، از سه جریان محافظه کار، انقلابی و آنارشیست سخن گفته شد. هم در اصولگرایی هم در اصلاح طلبی چنین تفکیکی قابل طرح است.
🔹عناوین بحث از روش: 1)زمین بازی را بشناس! 2)زمین بازی را بساز! 3)کل را ببین! 4)اصلی-فرعی کن! 5)صبر انقلابی داشته باش! 6)خودت را باور کن! 7)میان مردم باش! 8)مردمی باش!
🔹توضیح داده شد چگونه در کشور طی سال های اخیر به واسطه بی توجهی به اهمیت روش، دچار خطاهای فاحش مواجه بوده ایم. کوشیده شد تا مثال های عینی در این خصوص از انتخابات های مختلف و با زبانی ساده ذکر شود.
↙️اخلاق
🔹سریع القلم، فرامرز رفیع پور و داوری اردکانی سه چهره ای بودند که در جلسه سوم اجمالا به بخشی از دیدگاه هایشان اشاره شد.
🔹بحث بر سر توجه به لایه های فرهنگیِ مسائل سیاسی بود و اینکه چه در فضای اصلاح طلبی چه انقلابی گری، بدون توجه به این لایه ها هیچ اقدامی اساسی و مبنایی نخواهد بود. سه چهره ای که ذکرشان رفت فارغ از دیدگاه سیاسی، چنین توجهی به مسائل داشتند.
🔹مقصود ما از اخلاق، آنچه به عنوان خوش اخلاقی می شناسیم، نیست. مقصود، روح حاکم بر تمامی کنش هاست که شخصیتی دیگرگون می سازد و عدالتخواهی یک مارکسیست، طالبان و یک انقلابی را سنخاً متفاوت می کند.
🔹اگر بخواهیم بحث از اخلاق را در یک جمله خلاصه کنیم می شود: پیامبر باش! خیلی تفاوت می کند پیامبرانه عدالت را طلب کنی یا چپ گرایانه.
🔹برای یک پیامبر "فرد فرد انسان ها" و "فرهنگ" مهم است. او آمده است تا دلسوزانه انسان بسازد. و این انذار خداست به پیامبر اکرم: ولا تکن کصاحب الحوت. یونس، زود نفرین کرد.
🔹جریان انقلابی پس از افراط های اوایل انقلاب نسبت به فرهنگ، در سال های اخیر به تفریط در این حوزه و نادیده انگاشتن فرهنگ مبتلا شده. به همین جهت گاه ریشه های مشکلات را نمی بیند.
🔹به تفاوت نقدمصلحانه و عیب جویی از یک سو و حکم لعن و شماتت و مراء و... از سوی دیگر اشاره شد. گفتیم گاه ما انقلابی ها به واسطه عدم توجه به این مسائل حتی در زندگی دنیایی مان دچار آسیب می شویم.
🔹به مقصود از تعبیر "انقلابی" در بیانات متاخر مقام معظم رهبری اشاره کردیم و گفتیم فضای سیاست ورزی انقلابی بر مدار همین اصطلاح باید در کشور متحول شود. این جعل اصطلاح در واقع به نوعی نقدی است از جانب رهبری نسبت به روند گذشته انقلابی گری در کشور.
↙️آینده
🔹جلسات آینده به بحث از مبنا خواهیم پرداخت؛ ان شاء الله.
به ما بپیوندید:
@mahdytehrani
🔻تفاوت روش انتخاباتی اصلاح طلبان و اصولگرایان*
🔹فرض کنید چندین ماه تا انتخابات مانده و جریان های سیاسی می خواهند تحرکات انتخاباتی خود را آغاز کنند. به نظر شما هر کدام از جریانات سیاسی چگونه عمل می کنند و چه تفاوتی در روش اصلاح طلبان و اصولگرایان وجود دارد؟ کمی فکر کنید...
🔹اصولگرایانی که وجهه آرمانخواهی بیشتری دارند، از ماه ها قبل به دنبال شناخت اصلح می روند، برنامه ها رو بررسی می کنند و... . نهایتا به صورت غیرمستقیم کمی تبلیغات هم در مورد او انجام دهند.
🔹اصولگرایانی که معمولا منادی وحدت بوده اند، عادت دارند بر روی اسب برنده شرط بندی کنند. بررسی می کنند که چه کسی احتمال رای آوری بیشتری دارد یا در نظرسنجی ها بالاتر است تا از او حمایت کنند و از سایر کاندیداها بخواهند به نفع او کنار بروند!
🔹اصلاح طلبان اما هیچ یک از این دو کار را نمی کنند!
🔹عباس عبدی چندی پیش در توئیتی از ساخت گرایی گفت: دارید شطرنج بازی می کنید. می بینید یک مهره گم شده. دکمه پیراهن خود را جایگزین آن می کنید. از آن زمان، دکمه کاری را انجام می دهد که قبلا قادر نبود. حکایت انتخابات است. برخی افراد در این صفحه کاری را انجام خواهند داد که قبلا حتی فکرش را نمی شد کرد.
🔹اصلاح طلبان دقیقا برخلاف اصولگرایان، از مدتها قبل به زمین بازی و ساخت سیاسی انتخابات فکر می کنند. ساختی که بتوان هر کسی را درون آن به بازی گرفت و البته اولویت هایی هم هست.
🔹در انتخابات اخیر، شکل دهی زمین بازی با انتشار فایل ظریف آغاز شد. دوقطبی میدان و دموکراسی. ظریف میدان را مطرح نکرد تا سلیمانی را بزند. سلیمانی را مطرح کرد تا میدان را جا بیندازد و متاسفانه اصولگرایان نیز به جا افتادن این بازی کمک کردند. به مصاحبه های همتی نگاه کنید و این خط را جای جای سخنان و فیلم تبلیغاتی او ببینید.
🔹اینکه آیا اصلاح طلبان توفیقی خواهند داشت یا نه موضوع دیگری است که مجالی جداگانه می خواهد.
*برگرفته از مباحث جلسات روش، مبانی و اخلاق سیاست ورزی انقلابی
@mahdytehrani
140002201328109912273673.pdf
795.8K
کتاب گفتمان دولتِ مردم
#دولت_سلام
@mahdytehrani
کتابچه برنامه های فرهنگی.04.pdf
1.04M
برنامه های فرهنگی قاضی زاده
#دولت_سلام
@mahdytehrani
کتابچه اقتصاد.05.pdf
3.18M
برنامه های اقتصادی قاضی زاده
#دولت_سلام
@mahdytehrani
روش، اخلاق و مبانی سیاست ورزی - جلسه چهارم.mp3
19.37M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه چهارم، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/3/20
روش، اخلاق و مبانی سیاست ورزی انقلابی - جلسه چهارم.pdf
1.33M
#روش_مبانی_و_اخلاق_سیاست_ورزی_انقلابی جلسه چهارم، سخنران: محمدمهدی تهرانی، حوزه دانشجویی شریف، 1400/3/20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه دقیقه طوفانی سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در مناظرات
حتما ببینید
از بند "پ" تا بند "غ"
#دولت_سلام
@mahdytehrani
🔻دولت جوان انقلابی/1
🔹نشاط جوانی
جوان ترین کاندیداست و متفاوت ترین.
🔹برنامه
برایش برنامه ننوشته اند؛ دو سال مداوم با کارشناسان بحث و گفت و گو کرده تا به برنامه رسیده؛ بیش از 200 پروژه با زمانبندی مشخص. برخلاف بسیاری از کاندیداها که فقط کلی گویی می کنند، برنامه اش را منتشر کرده که در دسترس مردم است. او اما می گوید برنامه های بخشی جواب نمی دهد؛ باید "مدل حکمرانی" عوض شود. این یعنی نگاه ریشه ای، عمیق و سیستمی به مسائل. همین توجه او را بالاتر از همه می نشاند.
🔹پاکی، سلامت و دلسوزی
در مورد او از چهره های بنام و مورد اعتماد انقلابی پرسیدم. گفتند او را به پاکی و دلسوزی می شناسند. تأکید کردند که حتماً از جهت اقتصادی و سیاسی سالم است.
🔹متانت و محبت
این روزها آنها که از جدال ها و بداخلاقی ها خسته اند و حل مشکلات فکر را انتظار می کشند، نگاهشان به قاضی زاده است. این فقط شخص او نبود که در مناظرات با متانت و اخلاق ظاهر شد؛ متانت و محبت، اصلی حاکم بر فعالیت ستادهای او نیز هست. برنامه های او در تلوبیون را ببینید! حتی به مجری هم در میان برنامه زنده تذکر می دهند!!
🔹آزادی و شفافیت
تنها کسی است که بین کاندیداها به طور جدی از آزادی می گوید؛ آن هم نه در شعار. اگر بخواهیم دو رکن اساسی برای برنامه های او بربشمریم به آزادی و شفافیت می رسیم. شاید مبالغه نباشد اگر بگوییم اگر این دو را بردارید، هیچ نمی ماند. یک نگاه عمیق فرهنگی در باب مدل حکمرانی و تعلیم و تربیت است که آزادی را در برنامه او بر فراز می نشاند. نیز یک نگاه ریشه ای به فساد و ناکارآمدی است که شفافیت را ضروری می سازد. دوران شعار تمام شده. باید برنامه داشت و در برنامه او، ساز و کارها این دو را خود به خود اقتضا خواهند کرد.
🔹لغو سربازی؛ نماد یک رویکرد
اگر او از لغو سربازی اجباری می گوید و با وجود مخالفت ها با شجاعت می ایستد تا نشان دهد که مرد میدان است، مسئله اش تنها یک برنامه خُرد در یک موضوع خُرد نیست. لغو سربازی اجباری، نمادی است از قیام تمام قد او در مقابل یک نگاه سنتی در تربیت که گمان می کند جوانان فقط با زور و کتک و اجبار مرد می شوند! او می گوید دوران این تفکرات گذشته. رشد، در آزادی است. سرباز اجباری، مدافع وطن نمی تواند باشد. مگر در سوریه سربازان اجباری می جنگند؟ چرا باید عمر جوانان را بیهوده تلف کرد؟ مگر امروز و در عصر پهبادها هنوز تکیه بر نیروی پیاده نظام است؟
وقتی نگاهت به انسان عوض شود و رشد را در آزادی تلقی کنی نه در سرکوب و این همه را زیربنای ساز و کارهای حکومتی ات قرار دهی، تازه می فهمی چقدر تفاوت است میان توجه به مدل حکمرانی و توجهِ صرف به به برنامه های خرد.
🔹جمهوریت
تمام آنچه سال ها با عنوان پاسخگویی مسئولین و توسعه سیاسی و فضای باز گفت و گو و... مطرح می شد، نه در شعار که از دل ساز و کارهای برنامه ای او بیرون می آید. اختیارات به استان ها می رود و اگر 30 درصد مسئولی را نخواستند می توانند او را عزل کنند. می گوید در باب تصمیمات بزرگ باید با مردم گفت و گو کرد. باید از فرصت سیستم های نظرسنجی و... کمک گرفت. در یک کلام، باید مردم را به جایگاهشان در اداره کشور باز گرداند؛ جمهوریت.
ادامه در قسمت بعد
#دولت_سلام
#قاضی_زاده_هاشمی
#دولت_عشق
@mahdytehrani
🔻دولت جوان انقلابی/2
🔹شفافیت، مالیات هوشمند، یارانه هوشمند
اما شفافیت. چرا اصلا ارز 4200 تومانی باید داشته باشیم؟ چرا برخلاف ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه حقوق کارکنان دولت نه تنها به مردم اعلام نمی شود که حتی برای خود دولت هم شفاف نیست؟ چرا باید برای مجوز تولید این همه دوید؟ چرا لایحه دولت در باب شفافیت درآمد دو سال میان مجلس و دولت رفت و آمد می کند و در نهایت با دستور رئیس جمهور از دستور کار خارج می شود؟ چرا حتی در دارو هم ثروتمندان باید بیشتر از فقرا از یارانه برخوردار شوند؟ می گوید وقتی درآمدها، پرونده سلامت و حقوق ها شفاف شد، می توان مالیات هوشمند و یارانه هوشمند داشت. دخالت های دولت باید در آخرین حلقه اتفاق بیافتد یعنی در مصرف کننده و تولید کننده نه در ارز 4200 تومانی و چندنرخی کردن ارز. می گوید با شفاف کردن درآمدها اصلا حدود 45 درصد جامعه نیاز نیست مالیات بدهند. مگر برای کسی که کل درآمدش صرف هزینه های روزمره اش می شود و چیزی نمی ماند که پس انداز کند، شارع خمس تعیین کرده؟ چرا چنین کسی باید اصلا با این همه بدبختی مالیات بدهد؟ چرا باید 150 هزار نفر با گردش مالی میلیاردی هیچ پرونده مالیاتی نداشته باشند آن وقت یک کارمند ساده مالیات بدهد؟ اگر مالیات شفاف شد، زیرمیزی های مالیات ستانان نیز قطع می شود. این یعنی حذف ساختاری عوامل فساد. چرا دولت نباید از کسانی که به واسطه سرطان و مریضی های صعب العلاج یک باره فقیر و بدبخت می شوند حمایت کند؟ چرا او نباید یارانه هوشمند داشته باشد؟ چرا باید یارانه نرخ ثابت داشته باشد؟ چرا در دوران کرونا هم باید مالیات مبتنی بر سال پیش افزایش یابد و تعیین شود؟ چرا نباید به جای گیر دادن های عجیب و غریب بر سر اخذ مجوز تولید، صرفاً مسئولیت های مدنی تولیدکننده را مشخص کنیم و در اختیار همه قرار دهیم تا مردم خود ناظر باشند؟.... حکایت برنامه های او مفصل است. آری! فساد را باید حذف کرد اما حذف فساد با شعار و برخورد با این و آن ممکن نیست؛ باید برای حذف ساز و کارهای فسادزا برنامه داشت و او برنامه دارد. وقتی حمایت هایت رفت روی آخرین زنجیره، دیگر قاچاق هم معنایی نخواهد داشت. چرا باید 138 میلیارد تومان قاچاق داشته باشیم و فقط 12 درصد آن کشف شود و با حدود یک درصد برخورد؟ با شفافیت خیلی از فسادها بر سر ارز و... فرومی ریزند. باید ساز و کارها را اصلاح کرد.
🔹پایان دست کردن در جیب مردم
دولت باید *خادم ملت* باشد نه اینکه با خلق پول، دست در جیب آنها کند و به صراحت بگوید که حقوق اردیبهشت ماه کارکنان را با تنخواه بانک مرکزی پرداخت کردیم. نه اینکه با بازی در بورس مردم را به خاک سیاه بنشاند. آنها که در عرض دو ماه پولشان را از بورس بیرون کشیدند، عمدتا خصولتی بودند و رانت اطلاعاتی داشتند. دولت می تواند با آنها برخورد کند و از آنها بخواهد اعتماد را به بازار بازگردانند. در "دولت سلام" جیب بری از مردم پایان خواهد یافت. او متوجه آسیب های اقتصادی خلق بی رویه پول هست و می خواهد این روند را در فرایندی متوقف کند.
🔹واقع بینی
برنامه های او واقع بینانه است و بر پایه شرایط موجود و با فرض وجود تحریم ها نوشته شده. باید کشور را اداره کنیم و مشکلات را حل نه اینکه چشم به راه اعانه دشمن بنشینیم و بگذاریم مردم از بدبختی بمیرند.
🔹مشغول به کار شو!
در حالی که کاملا طبیعی است به نیروهای ستادش نیاز داشته باشد و تلاش کند آنها را حفظ کند، آبی پاکی را روی دست همه ریخته که فعالیت در ستاد و حمایت، دلیلی بر در دولت بودن نیست. سامانه ای با کمک تیم او طراحی شده با آدرس dolatjavan.com که همه می توانند در آن ثبت نام کنند تا استعدادها و توانمندی هایشان به واسطه تست های شخصیت و هوش و... روشن شود. فرایند اینها هم قرار است شفاف باشد.
🔹ارتقای طرح بنگاه های زودبازده
اگر بنگاه های زودبازده در زمان احمدی نژاد به یک حمایت مالی خلاصه می شد و آن گونه که بایست به سرانجام نرسید، اینجا اما پای طرحی پخته در میان است که ضمن شناسایی فرصت های شهرستان های مختلف و تأکید بر آنها، دو ماه آموزش و بعد حمایت مالی را در نظر دارد. آن فرصت ها شناسایی شده و اکنون همه چیز آماده اجراست. کافی است ثبت نام کنید تا جهش تولید آغاز شود. می گوید حتی نظام آموزشی نیز باید مبتنی بر این فرصت های منطقه ای آرایش جدیدی پیدا کند.
ادامه در قسمت بعد
#دولت_سلام
#قاضی_زاده_هاشمی
#دولت_عشق
@mahdytehrani
🔻دولت جوان انقلابی/3
🔹وام 500 میلیونی
اقتصاد را می فهمد اما همزمان پدیده های اجتماعی را هم. می گوید در شرایط افول جدی آمار ازدواج و رشد تجرد قطعی باید برای این پدیده اجتماعی راه حل فوری دست و پا کنیم. 500 میلیون مجموع وامی است که به صورت پول و اعتبار هر زوج می تواند بابت اشتغال، مسکن و ازدواج دریافت کند. اگر کسی به یکی از این سه نیازمند است، فقط آن بخش را میگیرد. انگار کن سه وام جداگانه اشتغال و مسکن و ازدواج که دولت ها می دهند یکجا مطرح شده. او اما منابع اینها را دیده و این همه از رهگذر خلق پول نمی خواهد. اینها باید به مثابه راه حلی برای بحران ازدواج باشند تا کمی بعد ساز و کارها، جوانان را از همین هم بی نیاز کنند.
🔹تمدن اسلامی و گام دوم
به آرمان های انقلاب و خط سیری که کشیدیم تا ظهور اعتقاد راسخ دارد. یک برنامه تلویزیونی اش را اصلا گذاشت تا در این خصوص سخن بگوید. برنامه اش هم بر این پایه نوشته شده.
🔹بیا خودت اجرا کن!
برنامه هایش هر جا که آماده می شد به دولت وقت پیشنهاد می شد اما کجاست آنکه اینها را اجرا کند. می شد برخی را قانون کرد اما این تحول را نمی شد قانون کرد. برنامه های او یک پیوستار است. فقط برنامه نیست؛ یک تحول بزرگ، همه جانبه و عمیق است.
🔹سخن آخر
طبعا نمی توان 200 و اندی پروژه را در این مجال گفت یا تمامی رویکردها و تلقی ها را ذکر کرد. این همه مشتی بود نمونه خروار. زمانبندی همه اش مشخص است.
قاضی زاده به واقع تحولی بنیادین و تمام عیار در مدل حکمرانی کشور است. بدون شعارزدگی و تبلیغات کاذب. تحولی که ساز و کارها و ساختارهای موجود را زیر و رو خواهد کرد. تحولی از فضای سیاست زده و رئیس جمهورهای کاریزماتیک به دولتی بسیط، شفاف، پاسخگو و مردمی. تحولی به سمت پی ریزی جامعه مودت، به سمت متانت. نمی شود آن بالا کسانی مدام با بداخلاقی بر سر هم بکوبند و بعد انتظار داشته باشیم جامعه بر پایه محبت و مودت اجتماعی شکل بگیرد. دولت او، دولت جوانان است؛ دولت نخبگان؛ دولت عشق؛ دولتی که حتی منتقدانش را هم دوست دارد. او می گوید چرا این همه سال با رفت و آمد دولت ها همچنان مشکلات باقی است. علت، روشن است. به ریشه ها نپرداختیم. به مدل حکمرانی نپرداختیم. او آمده تا دامان این دولت لَش و فربه را از اقتصاد کشور جمع کند و بودجه ریزی عملیاتی را متناسب با نیازهای واقعی کشور سامان دهد. در اقتصاد به توانمندسازی آحاد مردم می اندیشد نه منافع جمعی خاص. می شورد بر علیه این همه افراط در بالانشاندن اقتصاد خصوصی. همه مردم باید فعال اقتصادی شوند نه فقط جمعی خاص. می گوید می توان تورم را به 5 درصد رساند. امیرحسین آمده است تا با تمام وجودمان زندگی و نشاط را حس کنیم؛ یک رئیسجمهور مسلط بر مسائل کشور که دیگران برایش تصمیم نمیگیرند.
#دولت_سلام
#قاضی_زاده_هاشمی
#دولت_عشق
@mahdytehrani