همه کاندیدا ناراحتن از وضع کشور
ما مردم واقعا بد عمل کردیم😁
@mahsolatfarhanghifadak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر راهِ دولت روحانی: میخواهیم ایران را آزاد کنیم
🔹عباس آخوندی در همایش انتخاباتی پزشکیان: ما میخواهیم یک دولت و یک ملت داشته باشیم. میخواهیم ایران را آزاد کنیم و دولت ملیِ مدرن را مستقر کنیم.
پ ن :
بنظر شما چرا این جماعت اینقدر وقیح هستند و فکر میکنند ملت حافظه اشون اندازه گنجشک هست؟؟ شما میخواین ایران رو آزاد کنید؟؟
البته درست می فرمایند میخوان ایران رو از دست قوانین آزاد کنند که بیشتر دزدی کنند و بیشتر به همراه اعضاخانواده مملکت رو بچاپند.
برای آشنا شدن با این جریان و اینکه مردم بفهمند چرا نباید به جریانی که امثال اخوندی به عنوان لیدر اون جریان هستند رای بدن فقط یکی از تحلیل ها در خصوص عملکرد آقای اخوندی که قبلا نیز در کانال منتشر کردیم رو در پست بعدی منتشر میکنیم. همین یک تحلیل کافیه تا مردم متوجه بشن چرا نباید به این جریان خطرناک رای بدن.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از امتداد انتخاب
دوستان عزیز سایت روزنامه شرق(اصلاح طلب) نظرسنجی گذاشته که به کدوم کاندید رای میدین؛ لطفاً وارد سایت شرق بشین و رای بدین.
خیلی طبیعی هست که اونجا رای پزشکیان رفته بالا، اما گزینه دوم دکتر جلیلی هست... برید رای بدین.
اینا از همین نظرسنجیها هم برای دروغ بستن به افکار عمومی استفاده میکنن!
سایت شرق:
https://www.sharghdaily.com/
#تفکر_بی_فرهنگ
#به_عقب_برنمیگردیم
#انتخابات
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مواد لازم برای یه رئیس جمهور اصلاح طلب👆👆😂👌😑
.
هدایت شده از امیدوار
همهی ما یک دکتر فاضلی عصبی هستیم
1⃣ راستش را بخواهید همهی ما این روزها یک دکتر فاضلی عصبانی هستیم، فقط میکروفون نداریم که پرت کنیم.
♨️چرا عصبی نباشیم؟
کسی آمده است برای سکان داری ریاست جمهوری یک کشور هشتاد میلیونی با بیست وزارتخانه، که یک سرش فرهنگ است، یک سرش امنیت، یک سرش اقتصاد، یک سرش انرژی و...
اما صادقانه میگوید که: «نه ایده دارم و نه برنامه، نه کارشناس هستم و نه متخصص». طوری کلی پاسخ میدهد به سوالات تخصصی که هر آگاه منصفی میفهمد آقای نماینده اطلاع دقیقی از هیچ چیز ندارد.
مدام با خودمان کلنجار میرویم که: مرد حسابی اینکه میگویی «کار باید علمی و کارشناسی باشد» که نشد!
مگر ما یک نظر کارشناسی داریم و یک قرائت علمی؟
اقتصاد و فرهنگ پر از مکاتب متناقض با یکدیگرند، شما که کارشناس کلان نیستید، در مواجه با تضارب آرای کارشناسان و نسخه های علمی، چه میکنید؟
سنگ کاغذ قیچی میکنید که کدام را انتخاب کنید؟
کلی گویی هم پرسشگران متخصص را کلافه میکند هم مخاطبان را و هم خود آقای نمایندهی کلافه شده از سوالات تخصصی را.
2⃣کارگردان استودیو نما را از بالا و باز میگیرد تا رفت و آمد عصبی مشاور فرهنگی دکتر پزشکیان واضح ثبت شود، روی آنتن زنده؛ اصرار آقای نامزد هم برای آرام کردن دکتر فاضلی عصبانی فایدهای ندارد، وقتی که مجبور است به مشاور هیئت علمی خود با صدای بلند روی انتن زنده تذکر بدهد: «آقای دکتر فاضلی عصبی نشو».
دست آخر کار به جایی رسید که مسعود پزشکیان مجبور شد در میز گرد فرهنگی، از مشاور خود انتقاد کند که: «ما فرهنگ گفتگو نداریم».
3⃣ گفتم، همهی ما یک دکتر فاضلی عصبانی هستیم، وقتی مسعود پزشکیان طوری به مردم میگوید «فقط چهل سال میگوییم درست میکنیم، چرا نکردید؟» و به روی خودش هم نمیآورد که دهها سال از این چهل سال ، خودش هم نماینده بوده و هم وزیر و فیالحال اکثریت تیم حاضرش نیز، یا وزیر این مملکت بودهاند یا مسئول. وقاحت همه را عصبی میکند.
📝محمد حسین تیرآور
هدایت شده از امیدوار
.
♨️ بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات پزشکیان
🔹جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
🔹۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
🔹گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
🔹۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
🔹شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
🔹آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
🔹۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
🔹آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
🔹آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔹در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c