دمنوش "به" و #گل محمدی (همراه با هم) برای کاهش #ریفلاکس، بهبود تخلیه معده و کاهش #تپش قلب اضطرابی سودمند است و برانگیختگی هیجانی را تعدیل میکند
┏━◦•○🌿💐🌿○•◦━┓
☘ https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1☘☘☘☘☘
"چالِشتُر یکی از نواحی شهر شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری است. بر پایه سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت چالِشتُر۶٬۷۲۰ نفر بودهاست. امروزه چالِشتُر به همراه اشکفتک و مهدیه جزء منطقهٔ چهار شهرکرد است."
قلعه چالشتر/خانه ستوده مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان شهرکرد، منطقه چالشتر واقع شده است. بنای اندرونی این قلعه که تنها قسمت بازمانده از این قلعه تاریخی که محل زندگی محمد حسن خان ستوده چالشتری بود، توسط ایشان به میراث فرهنگی واگذار شد.
قلعه چالشتر که به «قلعه خانی» و «قلعه خدارحم خان» شهرت دارد، از جاهای دیدنی استان چهارمحال و بختیاری است و در شهر چالشتر قرار دارد. این قلعه تاریخی منحصربهفرد، اثری باشکوه است که با تلفیق و ترکیب معماری اروپا و هنر حجاری ایران بنا شده است. قلعه چالشتر در پنج کیلومتری شهرکرد، مرکز استان، قرار دارد. منابع تاریخی و باستانشناسی، ساخت بنای قلعه چالشتر را به سال ۱۳۲۳ هجری قمری نسبت میدهند؛ این تاریخ روی یکی از سرستونهای قلعه نیز حک شده است.
قلعه چالشتر مرکز حاکمنشین چهارمحال در ابتدای عصر قاجاریه بود
حاکم قلعه در عصر صفویه، در چالشتر، مرکز حاکمیت چهارمحال، ساکن بود و بهوسیله کلانترهای روستاها، منطقههای تحت سلطه خود را اداره میکرد. در دوره قاجاریه با انتخاب حسینقلیخان به ایلخانی بختیاری، حکمرانان از منطقه چالشتر خلع شدند و وضعیت آنها به زمیندار و دهقان تغییر کرد. قلعه چالشتر از بخشهای مختلفی تشکیل شده است. این بخشها شامل خاننشین، اندرونی، سردر سنگی، انبار، حمام و اصطبل میشود. خاننشین و قلعه اعیانی این مجموعه تاریخی، ۳۸ ستون سنگی با ایوان و سردر دارد.
🌸🍁🌸https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1☘☘☘☘☘
#تلنگر ⛔️
۳۰ سال پیش خرمشهر
بعثیها پیکر یک دختر شهید شدهی ایرانی رو عریان کردند
و آویزون کردند روی میله
برای پایین آوردن همون پیکر عریان
سه تا شهید دادیم 😔
جدیدا یه سری غرب زده ها
راه میفتن شلوار همو میکشن پایین به اسم چالش
واقعا کجای کاریم ؟ 😒
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1☘☘☘☘☘
نوک شاخ :یک عادت لانه سازی بسیار عجیب ( اما بدون شک بی خطر ) دارد. پرنده مادر درون قسمت توخالی درخت لانه میسازد. هنگامی که زمان تخم گذاری و جوجه کشی فرا میرسد، او با استفاده از گل و میوه درون لانه خود را میبندد. نوک شاخ دریچهای بزرگ ایجاد میکند تا پدر بتواند مخفیانه غذا را برای او (و جوجهها پس از بیرون آمدن از تخم) ببرد.
🦋https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1☘☘☘☘☘