هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔷من حقوقخوان نیستم!
✍مجید پاک نیت
من، امیرعلی حاجیزاده، سردار هستم، حقوقخوان نیستم!
حرف برای گفتن زیاد دارم. من، جزو افرادی نیستم که حقوق خوانده، سردارم و حقوقدان، نه حقوقخوان؛ آن هم از نوع نمکدان شکن. از ابتدای زندگیِ جهادی مسیرم روشن بوده. همیشه پادگانی فکر و عمل میکردم؛ اشداء علی الکفار، رحماء بینهم. عادت ندارم در چشمان مردم زُل بزنم و دروغ شاخدار بگویم؛ دانستن حق مردم و جزو حقوق شهروندی است.
اگر حقوقخوان، با چشمان خمار از خواب بیتدبیری پوزخند میزند که صبح جمعه خبردار شده، سردار حقوقدان، همیشه خبردار است و آمادۀ پیروزی یا عدم فتح. اگر حقوقخوان در شب عملیات در رختخواب خروپُف میکند به خودش مربوط است، او شیخ دیپلممات است، نه سردار. من سردارم و در شب عملیات بیدار، اشتباه را میپذیرم و پیش از همه به مافوق گزارش میکنم.
من سردارم و حقوقدان، اما سرباز امامِ نظام. امام سزاوار تیرباران شدن نیست. من سپر بلای اویم، نه او سپر بلای من. وقتی او دستور به صراحت و صداقت داده، آتش به اختیار درون تنور راستگویی میروم، خطای ناخواستۀ دیگران را به گردن میگیرم تا امامم آماج حملۀ کرکسهای آشنا با عملیات روانی قرار نگیرد؛ آن هم صبح شنبه بعد از جلسۀ درس خارج.
من موشکباران حملههای استعفا و اصلاحطلبانه شوم، بهتر است از این که امام و نظامم قربانی تهمت شوند. هرچه باداباد! بقیۀ حرفها باد هواست. بگذار با حملۀ موشکی با اربابشان به خون من تشنه شوند. خون من از خون حاج قاسمِ شهید که رنگینتر نیست. یک زمانی او هم نفر اول لیست ترور رسانهای بود. او هم قربانی امضای شهوتآلود کنوانسیونهای اصلاحطلبانه بود. حالا به کجای عالم بر میخورد، اگر من در لیست سیاه غربگدایان و ارباب سامشان صدرنشین شوم؟ من هم یکی مثل حاج قاسم؛ سردارم و حقوقخوان نیستم!
#نویسندگان_حوزوی
@howzawian
#سردار_حاجی_زاده
#حاج_قاسم_سلیمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
مجید پاک نیت
تروریستهای فرودگاه بغداد، ایرکاندیشنهای میز مذاکره!
متن کامل مصاحبۀ جناب آقای دکتر ظریف دام الله ذُلَّه علی ظِلِّ برجام را دوباره بخوانید؛ برای بار دوم و حتی سوم و چهارم و ... باز هم اگر بیکار بودید یا به هر دلیل دیگر بخوانید؛ از آخر به اول، از اول به آخر، از وسط به اول و سپس از وسط به آخر یا برعکس. از جناح چپ، از جناح راست، از پشت هجده قدم، از توی دروازه، از پشت میز کار، روی مبل، تخت خواب و ... خلاصه هِی بخوانید! آنقدر که خوانشدانتان سرشار حس مالهکشی شود؛ قانع شوید که فرمایش استاد ظریف درست است و زورچپان هم که شده بپذیرید «برای ما فرقی نمیکند که چه کسی در کاخ سفید حضور دارد. آن چه که اهمیت دارد، چگونگی رفتار آنها است. دولت ترامپ میتواند گذشته خود را اصلاح کند، تحریمها را بر دارد و به میز مذاکره بر گردد. ما هنوز در میز مذاکره باقی ماندهایم. آنها طرفی هستند که میز مذاکره را ترک کرده است. ایالات متحده، آسیب بزرگی به مردم ایران وارد کرده است. روزی خواهد رسید که آنها باید این آسیب را جبران کنند. ما شکیبایی زیادی داریم».
دوستان باند نیویورکی! جملات بالا را چه ناقص بدانیم، چه کامل، فرقی نمیکند. این صبر که آنها (آمریکاییها، نه فقط ترامپ) گذشته را جبران کنند، صبر جمیل نیست؛ صبر ظریف است، شاید هم صبر ذلیل! البته راست هم گفته آن بزرگوار! فرقی نمیکند چه کسی در کاخ سفید باشد، هر کس بیاید جزو جنتلمنهاست (تروریستها). راست هم گفته! چارهای جز مذاکره نیست! بالاخره یک روز مردم هم فراموش میکنند. شمای خواننده هم یک لیوان پپسی بزن و در لحظه زندگی کن! سردار دلها دیگر نیست!
راست میگویند نیویورکیها! برای مردم هم فرقی نمیکند که آن خوک وحشی گوشتی که در اتاق رئیس جمهور آمریکا نشسته کیست؛ سروته یک کرباسند. بیراه هم نگفته؛ شاید هم مردم یادشان برود و رویکردشان را تغییر دهند! 23 روز از سحرگاه ترور گذشته.
نمیدانم ما هم جزو مردم ایران حساب میشویم یا نه؟ اما بوی مذاکره که میآید، دلهایمان میرود به خیابان کناری فرودگاه بغداد؛ ساعت 1:20: موشکها به هدف خورده و جنتلمنها ذوق زده میگویند woooow. خودرو کاملا منهدم شده. خونها روی زمین ریخته، همه تکهتکه شدهاند، مخصوصاً ابومهدی و حاج قاسمِ اِرباً اِربا. دستی روی زمین افتاده که انگشتری دارد؛ از پیش مجروح بوده. حاج قاسم دیگر نیست!
پیشنهاد میدهیم حالا که (شاید، اگر، اما، خدای نکرده، معاذالله، زبانم لال و ...، جای خالی را با چرندیات سادهلوحانه و مالهکشانۀ تیپ شخصیتی خود، پر کنید!) میخواهید مذاکره کنید، بروید خیابان کناری فرودگاه بغداد. جای خوبی است. از جنتلمنها بپرسید. چه را؟ تروریستها بهتر یادشان است که دست حاج قاسم دقیقا کجا افتاده بود! پارههای بدنشان را هم! اول بروید همانجا کمی اشک تمساح بریزید! بعد یاسین در گوش همدیگر بخوانید! الرحمن هم نمیخواهد، وقت کم است؛ تا انتخابات چیزی نمانده! اجر مهندسی انتخابات کمتر از فاتحه دادن برای ابو مهدی المهندس نیست! وقت کم است و جنتلمنها منتظرند. تروریستهای فرودگاه بغداد را میگویم. پیشتر هم مرحوم مَرمَری گفته بود که عصر گفتمان است، نه ترور و پهباد و هیلفایر! میز مذاکرۀ مجدد را خوب جایی گذاشتهاند؛ همان جا که موشکهای ترور فرود آمدند. فقط یادتان باشد، انقلابیِ ایرکاندیشن (زیرکولر نشین) نشوید! اگر شدید، با جنتلمنهای تروریست زیر یک کولر ننشینید! اگر نشستید باز هم ملالی نیست! کلا فرهنگ خوبی است؛ در لحظه زندگی کردن، در عصر گفتمان را میگویم. یک لیوان پپسی بزنید و در لحظه زندگی کنید و مذاکره را تَکرار!
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@majid_pakniyat
سلام و خیر مقدم خدمت اعضای گرامی
ایام الله دههٔ فجر مبارک 💐
سپاس از همراهی شما 🙏
@majid_pakniyat
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
✍️ مجید پاکنیت
❓ آیا هدف امام خمینی ره از انقلاب، حکومت کردن بر اساس ولایت فقیه بود (1)؟
🎙حکومت کردن، به امام خمینی ره تحمیل شد و ایشان نه پیش از انقلاب و نه پس از آن به فکر زمامداری نبود. نشان به این نشان که به فاصلۀ کوتاهی از پیروزی انقلاب به قم رفت و در تهران نماند. همچنین در آن قانون اساسی که توسط دولت موقت تنظیم شد، هیچ حرفی از ولایت فقیه نیامد و امام ره هم هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداد. پس امام خمینی ره برنامهای برای حکومت کردن و موضوع ولایت فقیه نداشت.
🔰 این جملهها مضمون سخنان چندبار تکرار شدۀ جناب آقای صادق زیبا کلام است. به اعتقاد وی، امام ره اصلاً هدفش حکومت کردن نبود.
نظر ایشان به جای خود محترم، اما بیشک و خلاصهوار، بر خلاف نظر وی، امام ره خود را دارای جایگاه حکومتی میدانست و از همان روزهای اول ولایت فقیه را به عرصهٔ عمل آورد، چرا که:
1️⃣ باید پرسید، راز خوشحالی مهندس بازرگان از رفتن امام ره به قم چه بود؟
آیا جز این بود که حضور امام ره در پایتخت سیاسی، رنگ را از رخسار تصمیمها و عملکردهای دولت موقت میبازاند؟
آیا جز این بود که امام ره به جز نظارت بر عملکردها گاهی در امور اجرایی دخالت میکرد و مثلاً فرمود: «من به دولت دستور دادم که با مصر قطع رابطه نماید»؟
آیا چنین دستوری، معنایی جز حکومتدارای و نقشآفرینی در بالاترین سلسله مراتب حکومت دارد؟؛
2️⃣ اگر هدف امام ره عمل به نظریۀ ولایت فقیه نبود، پس چرا در کنار طرح نظری ولایت فقیه، در عمل، انقلاب را رهبری کرد، دستور به تشکیل شورای انقلاب داد، به تعبیر خودش در دهان دولت منحوس پهلوی زد و سپس دستور به تشکیل دولت موقت داد، به مهندس بازرگان دستور تشکیل کابینه داد و دولت موقت را مأمور تدوین قانون اساسی و برگزاری انتخابات کرد؟
و چرا افراد مختلفی را برای ادارۀ امور گمارد، نهادهایی را در همان روزهای اول انقلاب پایهگذاری کرد و بر عملکرد آنان نظارت داشت، تخطی آنان از اهداف انقلاب را گوشزد میکرد و گاهی گوشمالیشان میداد؟؛
3️⃣ اگر طبق فرمایش جناب زیبا کلام، امام ره هیچ هدفی برای حکومت کردن نداشت، ایشان یا باید در همان نجف و فرانسه میماند و فقط سخنرانی و موعظه میکرد، چه بسا حرف سیاسی هم نمیزد و هیچ تلاشی برای سرنگونی شاه نمیکرد. یا به ایران میآمد، با مرغ تریاکیِ طوفان سازش میکرد، جان خود را میخرید، به قم میرفت و به درس و بحث و موعظه مشغول میشد؛
4️⃣ عزمِ جزم امام ره برای برچیدن رژیم شاهنشاهی قابل انکار نیست. این یعنی با رفتن شاه، باید نظام جایگزین رژیم گذشته روی کار آید. نظریۀ ولایت فقیه نیز مدتها پیش از انقلاب اسلامی، در نجف، توسط امام ره مطرح شده و کتابش چاپ شده بود. آیا برای کسی که چنین نظریهای داد و انقلاب را رهبری کرد، جایگزین رژیم شاهنشاهی چیزی جز تشکیل نظامی ولایی بود؟؛
5️⃣ حاکم کشور اسلامی میتواند جایگاه نظارتی، اجرایی یا هر دو را داشته باشد. امام ره از همان روزهای آغازین و حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، برای همگان جایگاه نظارتی داشت. این جایگاه به یکباره به دست نیامد و خود ایشان در رنگ یافتن آن نقش اصلی را داشت. همچنین پس از پیروزی انقلاب، گاهی در امور مختلف اجرایی مداخله میکرد. این یعنی امام ره هم قیام کرد که شاه برود، هم قیام کرد که ولایت فقیه را بیاورد. به پشتوانۀ مردم، نظام ولایی را بنیان نهاد و تا آخرین نفس ولی فقیه ماند.
@majid_pakniyat
#پاسخ_به_شبهه_افکنی #زیباکلام
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان حوزه
هدایت شده از مسجد امام حسن عسکری علیه السلام پردیسان
اکران خانوادگی فیلم ۲۳نفر
جمعه ۲۵بهمن ماه
ساعت ۱۶
مکان اکران: حسینیه مسجد امام حسن عسگری
بلیط:4000 تومان
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
✍️ تکرار خوب؛ تَکرار بد!
🗳 به لیست وحدت رأی نمیدهم. کفران وحدت نیست؛ برخی را با دیگری جایگزین میکنم؛ انگشتشمار.
🔰 این دیدگاه، از منظر برخی دوستان، در حکم ارتداد سیاسی و کج فهمی نگارنده است، اما معتقدم از قدیم گفتهاند «یک سوزن به خودت بزن، یک جوالدوز به دیگران!». اگر «خلق را تَکرارشان بر باد داد» و اگر «که دوصد لعنت بر این تَکرار باد!»، چرا تَکراری تحمیلی را بر دوش حزبالله گذاشتند، خود برای حزبشان تصمیم گرفتند، خود بیلبهدست وارد صحنه شدند و دوباره فضا را برای حضور شایستگان و نخبگان تنگ کردند؟ آیا زمان آن نرسیده که ضعف تشکیلاتی را جبران کنند و کادرسازی نمايند؟ اگر نکردند، اتهام قدرتطلبی و انحصارطلبی گزافه است؟!
❓ سال 94، اصولگرایان به وجود چند اقتصاددان در لیستشان مینازیدند، و لیست رقیب را فاقد کارآمدی اقتصادی میدانستند. بیشک، امسال مشکلات اقتصادی بیشتر شده، اما نمیدانم چرا در لیست وحدت تهران، تعداد اقتصاددانها به عدد انگشتان یک دست هم نمیرسد؟! بر فرض پیروزی، چه کسی باید کمیسیون اقتصادی را بگرداند، غیر از متخصصان اقتصاد؛ بر فرض اقتصاد فهم بودن. آیا مجلس قوی باید خالی از اقتصاد فهم قوی باشد؟
❓ اگر آشنایی با عملیات روانی بد است، چرا با چماق وحدتشکنی، «مارپیچ سکوت» را بزرگتر میکنند؟ آیا دوباره باید به همان چهرههای امتحان پس داده که سالهای آخر عمرشان را میگذرانند رأی دهیم؟ اگر انصراف تحمیلی و مصلحتی آقای «عارف» را تحقیر او میدانیم، چرا باید با لیستی فرمایشی، به جنگ اقبال عمومی برویم و جوانان انقلابی را به انصراف تحقیرآمیزِ مؤدبانه واداریم؟
❓ اگر الآن وقت این حرفها نیست و فقط ده ضربۀ شمشیر تا سقوط معاویه مانده، بعد از انتخابات هم باید دهانها را ببندیم، سرها را زیر برف کنیم، با خود بگوییم سیاهنمایی، تکمیل پازل دشمن و کفران نعمت است، آن هم در این برهۀ حساسِ تاریخی! چیزی که همیشه بهانهٔ سکوت بوده.
⚪️ گرچه وحدت نیروهای انقلاب در تهران رویدادی مبارک است، اما لیست تحمیلی منتشر شده، نه تنها مبارک نیست، بلکه از یک سو بسیاری از چهرههای انقلابی (از روحانیون و مداحان گرفته تا سیاستمداران و کاندیداهای انصرافی) را خرج خود کرد، و از سوی دیگر همۀ ناکارآمدیهای بعدی را به گردن آنها خواهد انداخت و همان خواهد شد که در حمایت از احمدی نژاد بر سرمان آمد. پس از 4 سال «علی خواهد ماند و حوضش!»؛ دوباره باید دست از پا درازتر و با زبان الکن کشور را دو دستی به غیرانقلابیها و نفوذیهای ضد انقلاب تقدیم کنیم.
📌 مگر آنکه با مطالبهگری رُس پاسخگویی نمایندگان آینده را بکشیم، در غیر این صورت، از همین الآن باید پاشنۀ سرافکندی و پاسخگویی به قشر خاکستری و افکار عمومی را وَر بکشیم که با این مدل وحدت، مجلس اصولگرا سابقه و استعداد موافقت با برجام را دارد!
مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
⭕️ بابا به خدا زشته! منو میترسونی بخاطر دو تا مورد کرونا؟
#مجلس_قوی
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 چند نکته دربارۀ انتخابات 98 (1)
❓ لیست وحدت چگونه معرفی و پیروز شد؟
🔺 10 روز پیش از انتخابات دوم اسفند، در جلسهای حضور داشتم که جناب آقای دکتر حداد عادل در آنجا سخنرانی کرد. موضوع صحبتهایش، ماجرای شورای ائتلاف و سازوکارهای تنظیم لیست بود؛ اینکه بر خلاف دورههای پیش، تنظیم لیست نهایی توسط بزرگان اصولگرا نخواهد بود؛ تمام نامزدها ارزیابی خواهند شد؛ از راه مصاحبه و ... هر کس بیشترین امتیاز را بگیرد، وارد لیست میشود. همچنین اینکه جبهۀ پایداری تا به حال حاضر به شرکت در جلسات نشده، اما برای رسیدن به وحدت در تلاشیم.
🔺 با نزدیک شدن به روز انتخابات، هنگامی که بیانیهها، نامههای سرگشاده و وحدتشکنی برخی چهرههای محبوب، مردم انقلابی را از رسیدن به لیست واحد ناامید میکرد، لیست وحدت منتشر شد، اما برخلاف انتظارها، برخی خارج از لیست قرار گرفتند. در واقع، ملاکها کنار گذاشته شدند نه افراد! و دوباره همان شد که قرار بود نشود؛ بر خلاف همۀ وعدهها، سازوکارها نادیده گرفته شدند و جای خود را به سهمیهبندیها دادند. حتی کسانیکه در موضوع قانون شفافیت با شورای ائتلاف همراهی نکرده بودند، سهمیۀ خود را گرفتند. بهانه چه بود؟ احتمال شکست قاطع! و شاید نسبی! در صورت عدم وحدت!
🔺 برخی برای توجیه این بدعهدیِ تشکیلاتی، از علم آمار کمک گرفتند و گفتند که اگر به تمام لیست رأی ندهید شاید حتی 15 کرسی! چه بسا 30 کرسی مجلس تهران به دست اصلاحطلبان بیفتد؛ برخی، لوازم کار تشکیلاتی و جمعی را گوشزد کردند؛ برخی نیز قواعدی همچون دفع افسد به فاسد و مصلحت چشمپوشی بر انتخاب اصلح را تنها راه شکست حریف دانستند. با همین رویهها، لیست وحدت پیروز میدان شد.
🔺 گرچه به طور کامل به این لیست رأی ندادم، اما از این پیروزی خوشحالم. دست کم کسانیکه بنیامین نتانیاهو دربارۀشان گفته بود: «بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند!» و شیمون پرز اذعان کرده بود: «به نمایندگی از اسرائیل با رژیم اسلامی ایران میجنگند!»، در تهران و بلکه در کشور منزوی شدند. در توصیف این شکست همین بس که سر لیست اصلاحطلبان در تهران تنها 69151 رأی آورد. کسیکه اصلاحطلبان و غربگرایان، تندرویهای او در حمایت از فتنهگران و فتنهٔ تغلب سال 88 را به یاد دارند. علی القاعده او نباید چنین نتیجه ای به دست می آورد! حتی اگر این شکست را نرمشی قهرمانانه برای ترمیم چهرۀ اصلاحات بدانیم، باز هم این تعداد رأی چیزی فراتر از تودهنی به پیاده نظام جرج بوش* است.
* جرج بوش در سال 88 فتنهگران را پیاده نظام خود خوانده بود.
⏯ ادامه دارد.
پی افزود:
1. با تشکر از همراهی شما. از نقدهای شما بهره میبرم.
2. آنچه نوشتم صرفا به قصد بیان رویدادهاست، نه به قصد تضعیف مجلس. بعد از انتخابات همگی باید به نمایندگان خود کمک کنیم.
✍️ مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 چند نکته دربارۀ انتخابات 98 (2)
📝 لیستی رأی دادن (بخش اول)
🔺 در انتخابات امسال، اصلاحطلبان، شورای نگهبان را مقصر ناکامی دانستند؛ با اینکه دو لیست «یاران هاشمی» و «ائتلاف برای ایران» با 40 نفر نامزد مشترک به رقابت با لیست وحدت پرداختند، تا از سپهر سیاسی حذف نشوند.
🔺 در مقابل، نیروهای انقلاب نیز رأی دادن لیستی را یگانه راه پیروزی دانستند. گرچه این کار فی نفسه بد نیست، اما لیست شبانتخاباتی قدرت اقناع حداکثری را ندارد، به ویژه اگر با سهمخواهیها و قلدریها و نادیده گرفتن مرامنامهها همراه شود. آنچه بیش از همه بسیاری از نیروهای انقلابی را ناراحت کرد، برخورد دوگانه در سیاستورزی شانا بود. این که تَکرار اصلاحطلبانه بد است، اما تَکرار اصولگرایانه مصلحت!؟ این که پایمال کردن معیارهای اصلح از سوی اصلاحطلبان خیانت است، اما از سوی انقلابیها عین دیانت!؟ این که اگر مرحوم هاشمی رفسنجانی به دلیل کهولت سن توسط شورای نگهبان رد شود کاری انقلابی است -که به واقع کاری انقلابی بود-، اما دادن سهمیه به نامزدهای 72 و 73 ساله، مقتضای کار تشکیلاتی!؟
🔺 گرچه لیستی رأی دادن منطقی است، اما تنها راه ممکن برای پیروزی نیست. بماند که کنار گذاشتن اصلح و معرفی صالح، تنها زمانی مشروع است که تلاش کرده باشیم و به نتیجه نرسیده باشیم. بماند که کارگزاران انقلابی نباید به هر بهایی تن به پیروزی دهند. بماند که برخی چهرههای اصولگرا، فقط نام انقلابی را یدک میکشند و مانند «دستِ شکستۀ وبال گردن» هستند.
🔺 بدتر آنکه برخی برای توجیه این کار، تأیید رهبری را دستمایه قرار دادند. در حالی که رهبر انقلاب بارها و بارها بر معرفی اصلح تأکید کردند؛ حتی اگر اصلح رأی نیاورد. در حقیقت، رهبر انقلاب تلاش انقلابی، جلب اعتماد و تبیین را شرط رسیدن به پیروزی میدانند و بر خلاف برخی از نیروهای انقلاب، در اعتماد به لیست، عدم شناخت افراد را دخیل میدانند، نه عدم پیروزی را! چنانکه حضرت امام ره فرمود: «اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی، تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند، ولی رأی دهنده تشخیصش خلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست و نزد خداوند مسئولیت دارد».
⏯ ادامه دارد.
✍️ مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 چند نکته دربارۀ انتخابات 98 (3)
📝 لیستی رأی دادن (بخش دوم)
🔺 لیستی رأی دادن دارای محاسن و آسیبهای احتمالی است.
📌 محاسن آن عبارتند از:
- معرفی نامزدهای اصلح؛ اگرچه گمنام؛
- کاهش سردرگمی مردم در شناخت نامزدها؛
- تقویت فرهنگ وحدت بر محور اصول انقلاب؛
- آسان شدن تصمیمگیری برای مردم شهرهای بزرگ، در صورت کثرت نامزدها؛
- زمینهسازی و تقویت کار تشکیلاتی؛
- افزایش احتمال پیروزی؛
- و ...
📌 اما آسیبهای آن:
- نهادینه شدن راحتطلبی و سهلانگاری مردم در شناخت اصلح؛
- نهادینه شدن اعتماد بیچون و چرا و نابهجا به تنظیمکنندگان لیست؛
- نهادینه شدن رقیبهراسی؛
- دست برداشتن از ارزشهای انقلابی، برای جذب سلایق مختلف؛
- ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی؛
- اشتباه در مصلحتسنجیهای؛
- کاهش استقلال نامزدها؛
- و ...
⏯ ادامه دارد.
پیافزود:
روشن است که این موارد اقتضایی، نسبی و احتمالی است و همچنین موارد دیگری وجود دارد. چنانچه گزینههای دیگری به ذهن شریفتان رسید، بنده را در تکمیل یا اصلاح این نوشته یاری فرمایید.
با تشکر.
✍️ مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 چند نکته دربارۀ انتخابات 98 (4)
📝 لیستی رأی دادن (بخش پایانی)
🔺 تکلیفگرایی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان [باید] نگاه کند، ببیند، این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند (امام خامنهای، 6/5/92).
🔺 بر اساس فرمایش رهبر انقلاب، عمل به تکلیف انتخاباتی، معرفی و انتخاب اصلح، با برنامهریزی کوتاه مدت و بلند مدت برای پیروزی انتخاباتی منافاتی ندارد.
🔺 متأسفانه، سیاستمداران انقلابی یا راهبرد پیروزی ندارند، یا فقط سخنِ آن را بر زبان میرانند؛ اگر این طور نیست، چرا برنامهریزیهای چند ماهه را پای برنامۀ کوتاه مدتِ پیروزیِ لیست ذبح میکنند؟ چرا نقشۀ آنها برای کنار زدن و شکست دادن جریان غیرانقلابی درون نظام، به تنظیم لیستهای شبِ انتخاباتی خلاصه میشود؟
🔺 به نظر میرسد بررسی وضعیت رقیب، پیشبینی واقعبینانه و تجربۀ سالهای گذشته نیز سبب تغییر نقشۀ پیروزی نمیشود؛ چه پیروزی از آن ما باشد، چه از آن طرف مقابل، مرغ تصمیمگیران و عقلای اصولگرا و انقلابی یک پا دارد: اعتماد به لیست!
⏯ ادامه دارد.
✍️ مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 چند نکته دربارۀ انتخابات 98 (5)
📝 عبرت از تیر برق دوم خرداد و چوب خشک اعتدال!
🔺 صادق زیباکلام چند سال پیش گفته بود که در انتخابات سال 76 و در برابر آقای ناطق نوری، اگر به جای خاتمی تیر چراغ برق هم بود رأی میآورد!
🔺 شهریور 97، سعید لیلاز، روزنامه نگار اصلاحطلب در مصاحبهای گفته بود: اختیاراتی که آقای خامنهای به روحانی و سران سه قوه داده، اگر به چوب داده بود تا الان یک کاری کرده بودند!
🔺 این دو جمله را مقدمه قرار دادم تا بگویم، با توجه به فساد صلاحیتزدا و ناکارآمدیهای مجلس دهم و دولت دوازدهم، اصلاحطلبان شکست خود را حتمی میدیدند.
🔺 سال 94، از ریشسفید با نفوذِ کارگزاران (مرحوم هاشمی) و سید اصلاحات گرفته تا بیبیسی فارسی و کمپین جیم، از لشکر سلبریتیهای مواجببگیر، بگیر، تا کانالهای تلگرامی کاسبکار، همگی دست به کار شدند و حدود دو میلیون رأی برای لیست انگلیسی جمع کردند. ضمن اینکه دست آنها برای بخش زیادی از مردم رو نشده بود و بسیاری توهم داشتند که دیکتۀ اصلاحطلبان غلط ندارد!
🔺 اما امسال چه؟ پیر سیاست اسیر خاک سرد بود و سید اصلاحات هم دچار وضعیتی مشابه؛ بیبیسیفارسی و دیگر نوچههای رسانهای ملکۀ خرفت انگلیس، هنوز سرگرم کشتهسازی آبان ماه بودند و هاجوواج از عظمت و هیبت لشکریان سردار دلها؛ قماربارزان کاخ سفید، از مرگ مغزی خفیف لالمانی گرفته بودند و شیر گاوهایشان در آرامکو، از حرارت انتقام شیعیان یمن سر میرفت؛ سلبریتیها و کانالهای تلگرامی هم که دیگر آبرویی برای خرج کردن نداشتند. سفیر انگلیس هم که وسط معرکه دو بار خودش را خیس کرد! همۀ اینها را کنار دیکتۀ پر از غلط مجلس دهم در پیشگاه مردم بگذاریم. از این پازل چیزی جز شکست تصویر میشود؟
🔺 همۀ اینها به کنار؛ سرلیست اصولگرایان کسی بود که بسیاری از قشر خاکستری در سال 96، به خاطر انصراف او به آقای روحانی رأی دادند. چنانکه نتیجۀ آرا مشخص کرد، او به تنهایی توان شکست رقیب را داشت.
🔺 حال جبهۀ انقلاب، دستپاچه از شکست 4 سال پیش، هیچ کاری نکرد جز دستور به اطاعت و رأی دادن لیستی! رقیب دستانش را بالا گرفته، تسلیم شده، اقرار به شکست کرده و با انتشار دو لیست، آرایش سیاسی جبههاش به هم ریخته، اما برندۀ میدان هول شده، در وضعیت بدر و خیبر، ترس شکست احد تنش را به لرزه انداخته و به جای شکر نعمت، سراغ تقسیم سهمیه رفته.
اگر اصلاحطلب (از نوع منافق) باشید به ما انقلابیها نمیخندید!؟😁
⏯ ادامه دارد.
✍️ مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 چند نکته دربارۀ انتخابات 98 (6؛ بخش پایانی)
📝 تا 1400؛ چه با روحانی، چه بی روحانی
نکات پایانی:
1️⃣ کار سخت مجلس یازدهم
🔺 از شواهد پیداست، غربگرایان خرابکاری و کوتاهی خود را به گردن جریان انقلابی مجلس خواهند انداخت. هنوز رأی گیری تمام نشده بود که آقای محمود صادقی با فریبکاری، قرار گرفتن ایران در لیست سیاه fatf را طلیعۀ شکلگیری مجلس انقلابی برشمرد!
از آنجا که حضور مردم در 1400 باید حداکثری باشد، نه مطلوب، مجلس انقلابی از یک طرف باید برای گام بعدی پیروزی در 1400 امیدافزایی کند، از سوی دیگر با رسانههای دروغگویِ رقیب ناجوانمرد بستیزد.
2️⃣ تکلیف صاحبان انقلاب
🔺 نیروهای انقلاب باید مجلس را بپایند و خطاهایش را گوشزد کنند، زیرا برای عقب زدن خطر غربگرایان، از آبروی خود مایه گذاشتند. همچنین، هوشمندانه از کارهای خوب آن دفاع کنند. مطالبهگری، تبیین و گفتمانسازی شاه کلید پیروزیهای بعدی انقلابیها و فتح خرمشهرهای در پیش است؛ نه کارهای مقطعی، احساسی و شبانتخاباتی. کمتر از دو سال تا 1400 مانده. انجام تکلیف، تعطیلبردار نیست.
3️⃣ زمانشناسی
🔺 فرزند زمانۀ خویش بودن حکم میکند که مطالبه و نیازهای مردم را بدانیم و برایش برنامه داشته باشیم؛ از استعداد انتخاباتی خود و غربگرایان تحلیل درستی داشته باشیم؛ با رویدادهای اجتماعی- سیاسی منفعلانه برخورد نکنیم؛ غافلگیر جنگ روانی و شناختی دشمن نشویم؛ نقشههای انتخاباتی تکراری و ناکارآمد را کنار بگذاریم. مهمتر از همه این که، زین پس سربازان ولایت یادشان باشد امامشان فرمود: «در برابر هزاران نفر از جبهۀ دشمن علیه مسائل گوناگون ایران، در جبهۀ ملت ایران باید میلیونها نفر آمادۀ دفاع، ضربه و حملۀ متقابل در امور تبلیغاتی و انواع کارهای ممکن برای ملت باشند».
✍️ مجید پاکنیت
@majid_pakniyat
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🙏 شب آرزوها
❓ در زندگیمان، به چه چیزی و چه کسی دل بستهایم؟ چه چیزی و چه کسی را خواستهایم؟
❤️ «ما بندۀ آنیم که در بندِ آنیم». دلبستگیها و خواستههایمان، نشانگر مسیر حرکت ماست و بیانگر جایگاهمان نزد خداوند «رزاق». در «لیلةالرغائب» آنها را اوج دهیم، تا سبکبال شویم و حرکت معنویمان شتاب گیرد.
🔸 امشب، شب آرزوهاست، نه شبِ آرزو. هر چه میخواهیم به خدا بگوییم، اما بیشترینها و بهترینها را. همت، بلند آریم که مردان باخدا، از یاد وصل او به رضوان رسیدهاند.
🔸 امشب، آنکه دل به کمالات بسته، دستِ طلب از آرزوهای گرانسنگ برنمیدارد و آنکه دلدادۀ زخارف دنیوی است، دستش از گنجهای معنوی خالی میماند.
🔸 «لیلةالرغائب»، شب بهترینهاست؛ در پیشگاه یکتایِ بهترین، اولیایِ برترین و بندگانِ والاترینش را واسطه کنیم.
📌 با بهترین کلمات و زیباترین جملات.
📌 در بهترین حالت؛ مؤدبانه، خاضعانه، خاشعانه و با حضور قلب.
🔸 امشب، هر چه میتوانیم، در بهترین مکان سر کنیم؛ مهمان ِخانۀ خدا یا اهلبیت او شویم.
🔸 امشب، بهترین زمان برای نزدیک شدن به مقصد نهایی است.
🔸 امشب، بهترین را بخواهیم؛ قرب الهی را.
@majid_pakniyat
+از مرکز سوهان به مرکز ووهان
+از مرکز سوهان به مرکز ووهان
+به گوشی ووهان جان؟
_مرکز سوهان بگوشم. لطفا گزارش بدین.
+مرکز، ما وارد ایران شدیم. ولی به نظر میرسه اینجا شانسی برای عرض اندام نداریم. اینجا هیچکس مارو جدی نمیگیره! هر ثانیه صدها جک برای ما منتشر میشه. روحیه سربازها به شدت نابود شده.
_سعی کنید از طریق روحی نابودشون کنید. خودتونو به مراکز معنوی شون برسونید.
+ اتفاقا همینکار رو کردیم. از قم شروع کردیم؛ ولی تقریبا کل ملت بی خیالن! حرم هم شلوغه.
_وااای چقدر شما بی عرضه این. مسایل بهداشتی شون رو هدف قرار بدین.
+ ای بابا. اینا روی همون شوفاژی که جورابشون رو خشک میکنن، نون هم گرم میکنن! من چی رو هدف قرار بدم !
_اداراتشون رو تعطیل کنید. نذارید دور هم جمع بشن.
+ مرکزجان! اینجا چند روز مدارس و دانشگاه ها رو تعطیل کردن، همه با هم رفتن مسافرت و تفریح و عشق و حال. اینا اصلا با اون چیزی که شما تا حالا دیدین فرق دارن.
خیلی عجیبن به قرآن!
_ این کلمه آخری چی بود گفتی!
+ دقیق نمیدونم، ولی اکثر ویروسهایی که از جنگ بر میگردن مدام این کلمه رو تکرار میکنن!
_بگو سریع برگردن ووهان. به سربازها بگو به کاهدون زدن.
سریع برگردین.
قبل از اینکه نیروها شیعه بشن،
اونا رو برگردونین!
تمام.
#جلال_کریمی_مهرجردی
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
🔰 گاهی تولد یا وفات یک انسان، ویژگیهای زمانی، مکانی یا موقعیتی خاصی پیدا میکند.
♦️ امام اول شیعیان، نه تنها تولد یا وفاتش، بلکه پیش، پَس و هنگامۀ تولد، زندگی و شهادتش، همهوهمه، ظرف تحقق عجایب بوده و هست.
📌 تاریخ جهان، بیانگر تعجّب حقجویان و حقمداران عالَم، از تموّج همزمان کرامت، درایت، رشادت، شجاعت، شرافت، مجاهدت، مظلومیت، قدرت، رحمت، حکمت، عبودیت و همۀ صفات توحیدی، در اقیانوس وجودی مظهر عجایب عالَم است؛ وجود موحدی که به صفات و ویژگیها معنا بخشیده.
💐 ولادت با سعادت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام مبارک باد!
🔰 آنچه باید قرنطینه شود
♦️ تاریخ را فاتحان مینویسند؛ همانهایی که روز و شبشان شده پرستاری از بیماران و سالمسازی محل زندگی مردم.
⛔️ نه قلم و کیبورد به مزدهایی که روی کاناپه لَم میدهند و یک روز چرخش سانتریفیوژ و اقتصاد ممکلت را بازیچۀ سیاسی میکنند و روز دیگر سلامت و روان مردم را بازیچۀ کاسبی.
⛔️ نه آنهایی که کشور را به عقب برگرداندند و میخواهند به روش 100 سال پیش سلامت را به مردم بازگردانند.
📌 آنچه باید قرنطینه شود، دهان و قلم بیتقواییست که کدخدای دِهش ترامپ و اوباما باشد، آقای دهباشی!
😭وای به حال ممکلتی که تاریخ نویسش، ژورنالیست شود؛ به روش من و تو و بیبیسی!
@majid_pakniyat
روضه حضرت موسی بن جعفر _ حاج منصور.mp3
6.87M
روضه حضرت موسی بن جعفر علیه السلام
با نوای حاج منصور ارضی
التماس دعا
🆔@MHSemati
سلام
🔰 سال جهش تولید مبارک
سالی سرشار از ایمان و عمل صالح برایتان آرزو دارم 🌹💐
#جهش_تولید
🍃 والعصر!
🔰 قسم به زندگی که تحویل سال، سوگند خدا به گذر زیانبار دوران است! مگر برای مؤمنانِ صالح، عامل، حقجو و «صبّار».
🔆 باشد که صبر و شکر مردمانِ «صبّار» و «شکور»، به «یُسر»، «نصر» و «فتحِ» موعود بینجامد! ان شاء الله!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج!
@majid_pakniyat
با نام حسین (ع) ما بنده شویم
چون بنده شویم، آزاده شویم
پیمانه هرکه پر شود، میمیرد
پیمانه ما که پر شود، زنده شویم
#یاد_شهیدان
#شهید_سلیمانی
#شهید_اسداللهی
@majid_pakniyat
🤪احمقترین مردم🤪
🔰 أَحْمَقُ النَّاسِ مَنْ ظَنَّ أَنَّهُ أَعْقَلُ النَّاسِ؛
◀️ احمقترین مردم، کسی است که گمان کند عاقلترین مردم است (امام علی علیهالسلام).
#شوخیِ_جدی
#خودعاقل_پنداری
@majid_pakniyat