H110@mobasheran_ir.mp3
10.5M
به نام حکیم آفریننده حکیمان
مهمترین وظیفهای که مسئولین در نظام اسلامی دارند آنست که «امر خدا را در جامعه برپا دارند».
حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در حکمت ۱۱۰ نهجالبلاغه میفرمایند: فقط کسانی میتوانند امر خدا را برپا دارند که سه خصوصیت داشته باشند ...
شرح این سه خصوصیت کلیدی که مسئولین باید در خود ایجاد کنند را در کلام شیوای استاد دکتر محمدرضا شایق (حفظه الله) بشنوید.
✍ ششم خرداد ۱۴۰۲
#امیرالمؤمنین
#نهجالبلاغه
#مسئولین
برای عضویت در کانال دکتر مجید تجملیان بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian
به نام حق
لطفاً کمک کنید تا جای ممکن افراد بیشتری در کارزار زیر شرکت کرده و آن را امضا کنند؛ به امید آنکه آموزش و پرورش کشورمان انضباط بهتری بیابد و اینگونه با آینده فرزندان این مرز و بوم بازی نشود!
👉 https://www.karzar.net/76477 👈
برای عضویت در کانال دکتر مجید تجملیان بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خالق عقل
کسی که این بات را در تلگرام نوشته است قطعاً توانمندی فنی خوبی دارد.
یک مثال خوب از حالتی که تخصص در چارچوب تعهد قرار نمیگیرد و دانشی که میتواند به جای خدمت به مردم و جامعه در جهت فساد به کار میرود!
اینجاست که اهل بیت علیهمالسلام فرمودهاند: وقتی دانشمندی فاسد شود، جهانی را فاسد میکند!!
و درست به همین دلیل است که باید قبل و بیش از آنکه به ارتقای سطح دانش و نمره و معدل فرزندانمان بیندیشیم و برایش تلاش کنیم، به ارتقای سطح شعور و دین و اعتقادات و اخلاق صحیح آنها بیندیشیم، برایش تلاش کرده و پول خرج کنیم.
برای عضویت در کانال بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی علم انسان را به جهنم میرساند...
#امام_خمینی
به نام بهترین خالقها
روی جلد شماره اخیر نشریه تایم:
«هوش مصنوعی: پایان بشریت!»
برای عضویت در کانال بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian
امیرالمومنین علیهالسلام :فرد صبور پیروزی را از دست ندهد گرچه زمان طولانی بگذرد.رسول اگرم صل الله علیه وآله: صبور سه نشانه دارد :۱.سستی نمی کند۲.افسرده و دلتنگ نمیشود و۳.از پروردگار خود شکوه نمی کند.
به نام خالق علم و عالم
رایانهها امروزه در همه امور زندگی ما وجود دارند و نقش ایفا میکنند، چه بدانیم و چه ندانیم، و حتی اگر به ظاهر از آنها استفاده هم نکنیم! اصطلاح «فناوری اطلاعات» یا IT به همه فناوریهایی گفته میشود که در پنج حوزه فعالند: جمعآوری اطلاعات، پردازش اطلاعات، ذخیرهسازی اطلاعات، انتقال اطلاعات، و نمایش اطلاعات. در رایانههای فعلی، فناوریهای الکترونیک رقومی (دیجیتال) پایه هر پنج حوزه مذکور است. از سال ۱۹۶۵ که یکی از دانشمندان حوزه فناوری اطلاعات به نام «گوردون مور» اظهار کرد که توان رایانهها هر ۱۸ ماه دو برابر خواهد شد، تا اوایل قرن بیست و یکم «قاعده مور» درست بود. اما پس از چندین دهه رشد سریع، کمکم محدودیتهای فناوری الکترونیک خود را نشان دادند و به دلایل فیزیکی دیگر امکان کوچکتر کردن، سریعتر کردن و فشردهتر کردن سامانههای فناوری اطلاعات با همان نسبت و سرعت قبل وجود ندارد.
اصطلاح رایانههای کوانتومی چند سالی است که در سطح جامعه بیشتر شنیده میشود. گفته میشود برای نخستین بار در سال ۱۹۸۲ فیزیکدام مشهور «ریچارد فاینمن» پیشنهاد کرد که باید محاسبات را از دنیای دیجیتال وارد دنیای جدیدی به نام کوانتوم کرد. فیزیک کوانتومی در رابطه با رفتارها و فراپایش ذراتی به نام کوانتوم فعالیت میکند که غالباً در ابعاد نانومتری هستند و شاید بتوان آن را یکی از شاخههای علوم نانوفناوری دانست. بسیاری از فیزیکدانان معتقدند که نسل بعدی رایانهها نه رقومی (دیجیتال) که کوانتومی خواهند بود.
نمونههایی از رایانههای کوانتومی تاکنون ساخته شدهاند؛ لیکن هنوز به دلیل مشکلات متعدد، پایداری عملیاتی ندارند و امکان تجاریسازی نیافتهاند. اگر پژوهشهای دانشمندان فیزیک کوانتومی به نتیجه برسد و بتوانند رایانههایی را بر مبنای اصول این علم بسازند که پایداری عملیاتی داشته باشند، آن وقت است که جمعآوری، پردازش، ذخیرهسازی، انتقال و نمایش اطلاعات میتواند با سرعت و ظرفیت هزاران برابر قویترین رایانههای فعلی انجام گیرند! این بدان معنی است که هر ملت و کشوری که چنین رایانههایی را در اختیار داشته باشد و بتواند قدم به عصر رایانش کوانتومی بگذارد، ناگهان در جایگاهی آنچنان برتر از سایر رقبایش در زمین قرار میگیرد که دست نیافتنی خواهد بود!! اینجاست که اهمیت راهبردی این فناوری مشخص میشود و اهل نظر متوجهاند که چرا رهبر فرزانه انقلاب در سخنرانی اخیر خود به این فناوری مهم اشاره کردهاند.
آیا دانشگاهها و مراکز پژوهشی ایران عزیز ما چابکی و جدیت لازم برای آنکه به سرعت عقبماندگی کشور در این حوزه را جبران کنند، دارا هستند؟ تجربههای گذشته در حوزههای دفاعی، نانوفناوری، سلولهای بنیادی و غیره به ما میگوید: اگر مدیریت و کار جهادی در این حوزه نیز ورود کند، چشم جهانیان را به دستاوردهای جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی خیره خواهد ساخت! (انشاءالله)
✍ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
#کوانتوم
#رایانش_کوانتومی
#مدیریت_جهادی
برای عضویت در کانال بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian
بصیرت سیاسی دکتر قاسمی.mp3
21.67M
به نام خالق خردمندان
خداوند در آیه ۱۸ سوره زمر میفرماید:
«ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺳﺨﻦ ﺭﺍ ﻣﻰﺷﻨﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﺶ ﭘﻴﺮﻭی ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ، ﺍﻳﻨﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﺪﺍﻳﺘﺸﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ، ﻭ ایشان ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺮﺩﻣﻨﺪﺍﻧﻨﺪ».
با اندکی تدبر در این آیه متوجه میشویم که: شنیدن سخنان دیگران با صبر و حوصله، تأمل بر روی آنها، مقایسه منطق آنها با یکدیگر و سپس نتیجهگیری کردن، علامت انسانهای عاقل و فرزانه است. طبیعتاً رفتار بر خلاف این روش نیز، علامت انسانهای سبک مغز و جاهل خواهد بود.
سخنرانی پیوست را آقای دکتر علی قاسمی در اواخر اردیبهشتماه ۱۴۰۲ ایراد کردهاند و مشتمل بر اخبار و تحلیلهای مهمی در مورد وضعیت فعلی دنیا و کشور عزیزمان ایران است.
از همه کسانی که این پیام را دریافت میکنند درخواست دارم سخنرانی پیوست را هر چند بار که میتوانند بدون پیشداوری و عجله، با حوصله تا آخر گوش کرده، بر روی آن تأمل نمایند، و اگر آن را منطقی یافتند به دست دیگران هم برسانند.
✍ ۲۱ خرداد ۱۴۰۲
#دکتر_قاسمی
#ایران
#رئیسی
برای عضویت در کانال بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید بهشتی :جامعه مسلمانان جامعه فضول هاست.کسی که از خط عفت عبور می کند باید غرولند بشنود.حوزه خصوصی منزل است نه اداره، کارخانه و کوچه و خیابان.
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
46.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / موساد در گوشی شما! / قسمت اول
@amniatemeli
به نام خدا
خوب، بالاخره بعد از ۱ سال و ۹ ماه انتظار، چشم علاقمندان سامانه عامل لینوکس به نگارش ۱۲ توزیع محبوب و جهانی دبیان با نام bookworm روشن شد.
این نگارش نسبت به نگارش قبلی سرجمع حدود ۵۰۰۰ بسته نرمافزار آزاد بیشتر را در مخزن خود داراست.
حجم کل نگارش ۱۲ توزیع دبیان (با فرض محال آنکه همه ۶۴۴۱۹ بسته نرمافزاری همراه آن را بخواهید نصب کنید!) بالغ بر ۳۶۵ گیگابایت است و طبق گزارش گروه مدیریت پروژه دبیان، هماکنون حجم کدمنبع کل این توزیع به بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون خط برنامه رسیده است!
اطلاعات تکمیلی را میتوانید در این نشانی مطالعه کنید:
https://www.debian.org/News/2023/20230610
✍ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
#لینوکس
#دبیان
#bookworm
برای عضویت در کانال بر روی شناسه ذیل بزنید:
@Majid_Tajamolian