eitaa logo
، اشعارمجنون کرمانشاهی(حاج آرمین غلامی)
626 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
3.9هزار ویدیو
934 فایل
اشعار ناب آیینی اثرشاعر ومداح اهل بیت (ع)حاج آرمین غلامی متخلص به (مجنون کرمانشاهی) شاعر۱۱/کتاب شعرآیینی،عاشقانه(فارسی،کردی)
مشاهده در ایتا
دانلود
📝مجلس اول «۱» 💎کاشِفَ الکَربِ ولی 🔖لَقَد كُنتُ أنظُرُ إلَيها فَتَنكَشِفُ عَنّي الهُمُومُ وَ الأَحزانُ 💠امیرالمومنین(ع) در بیان معاشرتش با فاطمه زهرا(س)می‌فرماید: به خدا قسم هیچ‌گاه او را خشمگین نکرده و او را وادار به انجام کاری نکردم تا اینکه خداوند عزوجل او را به سوی خود قبض روح فرمود، و او نیز مرا خشمگین نکرد و از هیچ سخنی از من سرپیچی نکرد، و هرگاه به او نگاه می‌کردم تمام غم و ناراحتی هایم برطرف می‌شد. 🔸امیرالمومنین(ع) کاشف الکرب رسول الله(ص) بود، ابن‌عباس می‌گوید: أنَّه أخُوهُ وَ ابنُ عَمِّهِ وَ زَوجُ الطّاهِرَةِ- ابنَتُهُ وَ أبُو‌سِبطَيهِ وَ مَدِينَةُ عِلمِهِ وَ كَشّافُ الكُرَبِ عَن وَجهِهِ . 🍃علی(ع)، برادر رسول خدا(ص)، پسر عموی او، همسر دختر او، پدر دو پسرش، شهر علم او و برطرف کننده غم و اندوه از رسول خداست. فاطمه(س) هم کاشف الکرب علی(ع)بود. امیرالمومنین(ع) هر گاه فاطمه(س) را می دید، غمها و ناراحتی هایش برطرف می شد. 🔹در روزگار غربت بعد از ماجرای غصب خلافت نیز تمام دلخوشی امیرالمومنین(ع) به این بود که فاطمه(س) را دارد، اما با فاطمه(س) چه کردند؟ 🥀از خود حضرت زهر(ش) بپرسیم چه کردند؟ دیلمی در ارشاد القلوب و خصیبی در الهدایه الکبری (که منابع مورد اعتمادی به ترتیب از شیعه و سنی هستند) ماجرا را از خود حضرت بیان نموده اند که فقط قسمتی از آن را می آوریم: فَسَقَطْتُ لِوَجْهِي وَ النَّارُ تَسَعَّرُ، وَ صَفَقَ وَجْهِي بِيَدِهِ حَتَّى انْتَثَرَ قُرْطِي مِنْ أُذُنِي ‏ 🏴در سوخته را با لگد زد و طرف من برگرداند و من که باردار بودم با صورت روی زمین افتادم در حالی که آتش زبانه می‌کشید و صورتم را داغ می کرد(تسفع: یعنی داغ کند و اثر سوختگی بگذارد و رنگ صورت تغییر کند. به لغت نامه ها رجوع کنید)، بعد مرا با دستش به گونه ای زد که گوشواره ام از گوشم پرت شد. 🚩حال با این وضعیت نمی دانم بعد از آن ماجرا امیرالمومنین(ع) وقتی به فاطمه(س) نگاه می کرد غمهایش برطرف می شد یا به غمهایش افزوده می شد؟ و بی جا نیست گفته شود فاطمه‌ای(س) که می‌داند اگر علی(ع) او را با این حالت ببیند، ناراحتی و غربتش بیشتر می شود، روی خود را از علی(ع) پنهان نماید.. 📿 اما کربلا هم یک کاشف‌الکرب برای سیدالشهدا(ع) داشت که در زمان های پر تلاطم و در میان مصائب روز عاشورا، غمها را از چهره حسین(ع) برطرف می کرد و او علمدار کربلا و سقای لب تشنگان، حضرت قمر بنی هاشم(ع) است. 📝فاطمه‌زهرا(س) کاشف الکربِ ولی الله زمانش بود.. | |
💐 اقرار کردن یک جنٌ نزد رسول خدا صلی الله علیه وآله 💐 روزی از روزها یک جنٌ خدمت رسول خدا صلی الله علیه وآله رسید و درباره ی مسائل دینی و غیره از ایشان سؤال کرد، یکباره حضرت علی علیه السلام داخل مسجد شدند، وقتی آن جنٌ حضرت علیه السلام را دید، مانند گنجشک، کوچک شد و پشت سر رسول خدا صلی الله علیه وآله پنهان شد و به ایشان عرض کرد ؛ مرا از این جوان که تازه وارد مسجد شد پنهان کن، حضرت محمد صلی الله علیه وآله به او فرمودند : چرا تو را از این جوان پنهان کنم؟ جواب داد ؛ من به کشتی نوح آمدم و خواستم آن را در روز طوفان، غرق کنم وقتی آن را گرفتم این جوان آمد و دستم را قطع کرد، سپس دست قطع شده خود را به رسول خدا صلی الله علیه وآله نشان داد و گفت ؛ این همان دست قطع شده ی من است. 📚 مدينة المعاجز ص 19، معجزه 24 📚
مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س)
مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س)
ای سیه گیسو،صنم، قربان چشمانت شوم ای کمان ابروی من جانا به قربانت شوم من هواخواه توبودم تا به راهت سَر دَهم کرده ام یادنگاهت تابه سویت پر دهم عید چشمانت شدو عیدی من در دست توست من هوادارتوام چشم ودلم سرمست توست یک نظر از سوی تو جانامرااِحیا کند درد هجران مرا چشمان توشیداکند غرق صدها مشکلم ای دلبر مشکل گشا مُعجزه درمان دردم باشی ای مُعجز نما ای نگارا جَذبه‌ چشم سیاهت دِل برد دیدن چشمان تو،هرغصه ای رامیخرد از اَزل قلبم شده سرمست و شیدای رخت جان من،ای نازنین باشد تماشای رخت غلامی (مجنون کرمانشاهی)
بگو از من چه می‌خواهی،الا ای عشق بی پایان رقیبان جملگی هستندونامم را نمی‌خوانی شب وتنهایی ام رامن،به یادت صبح می‌کردم بگویارسیه مواز، دل خسته چه می‌دانی؟ دلم از غم پرازدرداست، نمی‌خندم دگر اما در این ماتم کده هستم،شبیه پیر کنعانی به جانان عهدمیبندم، که تا جان در بدن دارم..." مگریاراچنین دیوان حافظ را نمی‌خوانی؟ برای وصلت دیدارت "چنین افتاد مشکل ها" دلاخون شد دل ازوصلت به رنج و نابه‌سامانی من( مجنون )نمی‌گویم سخن از عشق تودیگر اسیرچشم توجانا شدم،آیاتومی‌دانی" غلامی (مجنون کرمانشاهی)
اشعار عاشقانه بده توبر منِ آواره مهلتی ای یار قبول کن شبِ غمهای نکبتی ای یار بیابیا سر "فرصت" که منتظر هستم برای عاشق آواره فرصتی ای یار چقدر روی تو دیدم و لی ندانستم که رفت یاد تو زین شهر لعنتی ای یار شبی مراتوبه چشمت بیاو مهمان کن شفایودچو برای سلامتی ای یار تو نیستی وچنین پُتک میخورد به سرم شکنجه کُش شدی از چه ساعتی ای یار تو کوه عشقی منی گر که غرق دراهی عبور سیل به این پرحرارتی ای یار برای ماندن خود خستگی نمیفهمم تراش داده ای بر سنگ قیمتی ای یار غلامی(مجنون کرمانشاهی)
چکنم درد دلم در به درم میخواهد مهره مار کسی کور و کرم میخواهد دیده ام شیشه انگور زمین افتاده مسکر کهنه شده مست ترم میخواهد چه شداین دست که دادم همه برگشت برم جگر خون شده ام خون جگرم میخواهد چشم زیبای کسی سربه سرمن،بگذاشت بی محلیش ولی اشک ترم میخواهد جرم وتقصردلم،دختر کی زیبابود جرم عاشق چه بود،دربه درم میخواهد شهر عشاق نگر،بادل من خوکرده وقت مرگم است دل بی خبرم میخواهد غلامی (مجنون کرمانشاهی)
اشعار عاشقانه جانابیابزن دو قدم از مقابلم تاآنکه ریخت پشت قدم های تو دلم همواره هست حس هبوطی به عاقبت این دیده های بسته فرو برد در گلم این رد گام های شما مانده برزمین دریا همیشه ریخت بر اندوه ساحلم جاناچگونه ناله بیفتد به جان من بازا،ببین توهم نفسی و قاتلم برتوتمام رهگذران مکث می کنند همواره جای پای شما هست یا دلم غلامی (مجنون کرمانشاهی)
اشعار عاشقانه جانابیابزن دو قدم از مقابلم زیرا بریخت پشت قدم های تو دلم همواره هست حس هبوطی به عاقبت این دیده های بسته فرو برد در گلم این رد گام های شما مانده برزمین دریا همیشه ریخت بر اندوه ساحلم جاناچگونه ناله بیفتد به جان من بازا،ببین توهم نفسی و قاتلم برتوتمام رهگذران مکث می کنند همواره جای پای شما هست بر دلم غلامی (مجنون کرمانشاهی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات خاصه امیرالمومنین علی علیه السلام🙏 التماس دعا ﷽ یااللهُ یا علیّ《ع》🌹 امیرالمؤمنین علیه السلام، باشیعیان واقعی درآسمان بر حضرت ابراهیم ظاهرشدند🍃 آقا رسول‌الله ( صلواتُ الله بِآلِ آلله) فرمودند «هرگاه از پیامبران گذشته یاد کردید؛ بر آنها درود فرستید و زمانی که جدّم ابراهیم را یاد کردید بر او و سپس بر من درود فرستید». گفتند: ای پیامبر خدا! چگونه ابراهیم《 براو وآل الله سلام 》 به این مقام رسید؟ پیامبر فرمودند: «شبی که به آسمان‌ها عروج کردم؛ به آسمان سوم که رسیدم برای من منبری از نور آماده کردند. در بالای منبر نشستم و ابراهیم(علیه السلام) مقداری پایین‌تر نشست و همه پیامبران گذشته در اطراف نشستند. سپس علیّ(عليه‌السلام) در حالی‌که سوار مَرکبی از نور بود، وارد شد و اصحابش مانند ستارگان در اطرافش بودند. ابراهیم( ع) گفت: این کدام پیامبر بزرگ و فرشته مقرّب است؟ گفتم: او نه پیامبر بزرگ و نه فرشته‌ای مقرب است؛ او برادر، پسر عمو، داماد و وارث علم من؛ علیّ بن ابیطالب است. ابراهیم علیه‏السلام گفت: افرادی مانند ستاره در اطراف او که هستند؟ پیامبر فرمودند: شیعیان او هستند. ابراهیم ( علیه السّلام) گفت خدایا! مرا نیز از شیعیان علیّ قرار بده» مجمع البحرین، تحقیق، حسینی‏، ج ۴، ص ۳۵۶ اللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَ عَجِّل فَرَجَهَم وَالعَن اُعدائَهُم، ام ۱۴۰۲ زیاد‌بگویید🤲 😊 نماز شب بخونید⏰فیض اعظم.
بسم الله الرحمن الرحیم صلوات و فرشته ای به نام صلصائیل : 🌸حضرت علی علیه السلام فرمودند : پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم فرمودند : برمن صلوات بسیار بفرستید عرض کردم : آیا صلوات بعد از رحلت تان به شما می رسد ؟ فرمودند : آری ای علی . به درستی که خداوند متعال برقبر من ملکی به نام صلصائیل موکل گردانیده است که به شکل خروس است سر او در زیر عرش پروردگار و چنگالهایش در زیر زمین هفتم است . دارای سه بال است که هر گاه آن ها را باز کند یکی تا مشرق و دیگری تا مغرب و سومی بر قبر من منتشر می شود پس هر گاه بنده ای بگوید : اللهم صل علی محمد و ال محمد صلصائیل آن را می رباید به گونه ای که مرغ دانه را می رباید و سپس بر قبر من بال و پر می گشاید و می گوید : ای محمد به درستی که فلان بن فلان بر تو صلوات فرستاد سپس آن صلوات را در کاغذ رقیقی از نور با مشک اذفر می نویسد و بیست هزار حسنه برای او ثبت می کنند و بیست هزار درجه او را بلند می کنند و بیست هزار گناه از نامه اعمال او محو می کنند و بیست هزار درخت برای او غرس می نمایند 📚لئالی الاخبار ج ۳ ص ۴۳۱ کانال قرآن و حدیث التماس دعا 🤲 و صلوات 🙏 زیاد‌بگویید🤲 😊 نماز شب بخونید⏰فیض اعظم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراض پدر شهید عجمیان و ترک برنامه زنده تلویزیونی 🔹پدر شهید روح‌الله عجمیان:ولایتی قاتل پسرم است ولی شما در صداوسیما میترسید که این را بگویید.با این شرایط چرا خانواده شهدا را دعوت میکنید به تلویزیون!؟
🔰 گوشه‌ای از مقام «نوکران» حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا «سلام‌الله‌علیها» ... در روایت آمده است: وقتی حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها به شهادت رسید ، «امّ اَیمن» سوگند خورد که در مدینه نماند؛ زیرا طاقت دیدن آن مواضع و محل‌هایی که حضرت فاطمه زهرا «سلام‌الله‌علیها» را در آنجا دیده بود، نداشت. لذا مدینه خارج شد و به سوی مکّه حرکت کرد. در بین راه، آب او تمام شد و تشنگی شدیدی بر او غلبه کرد، پس دستان خود را به سوی آسمان بلند کرد و گفت: یَا رَبِّ أَنَا خَادِمَةُ فَاطِمَةَ تَقْتُلُنِی عَطَشاً؟! 🔻پروردگارا! من خادم حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها بودم. آیا می‌خواهی مرا به واسطۀ عطش و در حال تشنگی قبض روح کنی؟! در این حال خدای متعال دلوی آب از آسمان برای او فرستاد. او از آن آب نوشید و هفت سال از آب و غذا بی نیاز گردید. به طوریکه مردم او را در روز بسیار گرم به دنبال کارهایی می‌فرستادند، ولی هرگز تشنه نمی‌شد. 📚 الخرائج و الجرائح، ج۲، ص۵۳۰ ✍نیست کاری بهتر از خدمت برای فاطمه نیست مُزدی بهتر از مزدِ عزای فاطمه از تمام نوکری شد افضل الاعمال ما قطره اشک ریخته در روضه‌‌های فاطمه از ازل تا روز محشر جملگی ما را بس است از مناصب ، منصب عبد و گدای فاطمه هست در روز قیامت روسپید و سربلند هر کسی پشت سرش بوده دعای فاطمه مادرم زهرا و بابایم شده شاه نجف هم به قربان علی جان ، هم فدای فاطمه خواسته در زندگی ‌اش هرچه حیدر خواسته نیست جز ذکر علی در ربنای فاطمه روزی گریه کنان را می ‌دهد زهرا خودش می ‌رسد دستم برات کربلای فاطمه...
🔰 « عِناد » ، تا کجا ؟! محمد بن مسلم گوید: از امام صادق عليه‌السلام سوال کردم که آیا جایز است مردی، همسر میّتش را غسل میت دهد؟ امام صادق علیه السلام فرمودند: نَعَمْ إِنَّمَا یَمْنَعُهَا أَهْلُهَا تَعَصُّباً؛ لِأنَّ عَليًّا عَليه‌السّلام غَسَّلَ فاطمَةَ عَليها‌السّلام. 🔻بله جایز است ؛ مخالفین ما، این مسئله(اینکه مردی، همسرش را غسل میت دهد) را حرام کرده و جایز نمی‌دانند به خاطر تعصّب (و آن حِقد و کینه‌ای که نسبت به ما و جدّ ما امیرالمؤمنین علی علیه السلام دارند.) چرا که امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام، همسرش فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها را (مخفیانه) غسل داد (و خلفای آنان را باخبر نکرد) 📚مُختلف‌الشيعة،علامه‌حلي؛ج١ ص٤٠٩. 📚الکافی،ج ۳ ص۱۵۸ (اندکی تفاوت) 📚التهذیب، ج ‌۱ ص۴۳۹ (اندکی تفاوت) 📚الاستبصار، ج ۱ ص۱۹۹ (اندکی تفاوت)