فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 جایگاه زن در اسلام
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤استاد رفیعی:
نگرانی های امام صادق ع
در دوران آخرالزمان💥
دوای درد ما،تنها ظهور است
#کلیپ_مهدوی
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین و بدترین زمان آب خوردن
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی عالی عالی عالی عالی حتما نگاه کنید خیلی عالی
#فضیلت دعای توسل
👈فضیلت: دعای پرفیض توسل
دعای پرفیض توسل بانوای حاج آرمین غلامی
🌹1, دعاي توسل:محمد ابنبابويه دعاي توسل را از ائمه (ع) نقل کرده و گفته است که اين دعا را در هيچ امري نخواندم، مگر آن که اثر اجابت آن را به زودي يافتم دعاي توسل از دعاهاي مشهور است که در شبهاي چهارشنبه خوانده ميشود. در اين دعا با توسل به چهارده معصوم (ع) و واسطه قرار دادن آنها به درگاه الاهي پس از اتمام دعا، حاجت خود را از خدا در خواست ميکنيم. جملات صدر و ذيل آن چنين است: ”اللهم اني اسئلک و اتوجه اليک بنبيک نبي الرحمة…”؛ خدايا من از تو ميخواهم و روي ميآورم به سوي تو، به پيامبرت، پيامبر رحمت… ”يا وجيها عندالله اشفع لنا عندالله”؛ اي آبرومند نزد خدا، شفاعت کن براي ما نزد خدا.[2]اسم اعظم خداي تعالي آن است که افتتاح او ”الله” و اختتام او ”هو” است، هر که اسم اعظم خداي تعالي را روزي يازده بار ورد خود قرار دهد، هرآينه هر امر مهمّ جزئي و کلّي براي او آسان شود و آن اسم اعظم پنج آيه از پنج سوره مبارکه بقره، آل عمران، نساء، طه و تغابن است، با اين ويژگي که حروف آن نقطه ندارد و تغييري در اعراب آنها صورت نميگيرد
🌹شیخ عباس قمی در خصوص دعای توسل می گوید:«شیخ کفعمی در کتاب بَلَدُ الأَمین دعای مفصلی موسوم به دعای فَرَج نقل کرده که این دعای تَوَسُّل در ضمن آن آمده است و به گمان من، «دوازده امام» خواجه نصیر الدین طوسی همین دعای توسّل است که آن را با صلوات بر حجّت های پاک الهی ترکیب کرده اند و مجموعه آن در یک خطبه بلیغ و رسا جا گرفته است، و کفعمی آن را دربخشهای آخرکتاب «مِصْباح»ذکرکرده است.
🌹اهمیت دعای توسل از دیدگاه مرحوم آیت الله روح الله شاه آبادی:آیت الله شاه آبادی فرزند آیت الله شاه آبادی که استاد امام خمینی (ره) بودند. ایشان به عنوان یک مجتهد که بیش از چهل سال است که هر روز دعای توسّل را می خواند و خاطرات فراوانی از برکات و آثارش دیده است.آن مرحوم در مورد فضیلت دعای توسل می گفتند:«دعای توسّل را هر روز بخوان که اصل اثرش مربوط به هر روز خواندن آن است که در اثر هر روز خواندن، آن را حفظ هم می شوید.اگر کسی این دعا را هر روز بخواند، کلیدی است که به هر قفلی می خورد، در برآورده کردن حاجات بسیار مؤثر است، ایمان انسان را زیاد می کند، بهترین مونس انسان است، در وقت تنهایی و هنگامی که به حاجتی رسیدید، متوجّه می شوید که دعای توسّل واسطه شده که آن حاجت را از خدا گرفته اید، بنابراین دفعه دیگر هم که حاجتی داشته باشید،همین دعارامیخوانید
🌹دعای توسل توسط چه کسی بیان شده و چه پیام و اهدافی دارد؟پاسخ اجمالی. دعا به درگاه خداوند و توسل به اولیای الهی برای واسطهشدن نزد خدا، از موضوعاتی است که جایگاه ارزشمند آن قابل انکار نیست. این دعا و توسل با هر زبان و سخنی امکانپذیر است. البته به شرط آنکه آنچه گفته میشود برخلاف قرآن و آموزههای اسلامی نباشد. آنچه امروزه به نام «دعای توسل» معروف است، نوعی درخواست حاجت از درگاه خداوند است؛ با این ویژگی که هنگام دعا، چهارده معصوم را میان خود و خدا واسطه قرار میدهیم، و در مضمون آن نیز چیزی خلاف اصول دینی مشاهده نمیشود.به عبارت دیگر، اگر چنین دعایی را خودمان انشاء کرده و میخواندیم، باز هم از ثواب و پاداشش بهرهمند میشدیم.به عبارت دیگر، اگر چنین دعایی را خودمان انشاء کرده و میخواندیم، باز هم از ثواب و پاداشش بهرهمند میشدیم.
🌹علامه مجلسی نیز دعای توسل را در تألیفات برخی اصحاب مشاهده نمود و مینویسد: محمد بن بابویه این دعا را از ائمه(ع) نقل کرده و گفته است که این دعا را در هیچ امری نخواندم، مگر آنکه اثر اجابت آنرا به زودی یافتم.[2]با این وجود، مجلسی نام آن کتاب و نیز سند دعا را ذکر نمیکند؛ اما همانگونه که بیان شد، محتوای آن بهگونهای است که میتوان با استفاده از آن با پروردگار و دوستانش ارتباط خوبی برقرار نمود.در ضمن، روز و یا شب خاصی برای خواندن این دعا توصیه نشده و اینکه امروزه بیشتر آنرا در شب چهارشنبه و یا شبهای خاص دیگری میخوانند، برگرفته از عرف مذهبی است که به تدریج شکل گرفته است و بر این اساس، هر زمانی که حال مناجاتی باشد، میتوان از این دعا بهره
جست.
استجابت دعا، مانند هر پديدهي ديگري، قوانين
آداب و شروطي دارد که با وجود آن آداب و شرايط است که دعا به اجابت ميرسد و اگر آن شرايط موجود نباشد، يا مانعي در استجابت آن باشد که ما به آن علم نداريم، اگر چه سريع الاجابة ترين دعا هم باشد، باز ممکن است مورد اجابت واقع نشود.[1]به هر حال چون ذکر متن دعاها در اين خلاصه مقدور نيست، فقط به ذکر اسامي چند مورد که داراي اهميت خاص هستند اشاره ميشود:
🌹1, دعاي توسل:محمد ابنبابويه دعاي توسل را از ائمه (عليه السلام) نقل کرده و گفته است که اين دعا را در هيچ امري نخواندم، مگر آن که اثر اجابت آن را به زودي يافتم دعاي توسل از دعاهاي مشهور است که در شبهاي چهارشنبه خوانده ميشود. در اين دعا با توسل به چهارده معصوم (عليه السلام) و واسطه قرار دادن آنها به درگاه الاهي پس از اتمام دعا، حاجت خود را از خدا در خواست ميکنيم. جملات صدر و ذيل آن چنين است: ”اللهم اني اسئلک و اتوجه اليک بنبيک نبي الرحمة…”؛ خدايا من از تو ميخواهم و روي ميآورم به سوي تو، به پيامبرت، پيامبر رحمت… ”يا وجيها عندالله اشفع لنا عندالله”؛ اي آبرومند نزد خدا، شفاعت کن براي ما نزد خدا.[2]اسم اعظم خداي تعالي آن است که افتتاح او ”الله” و اختتام او ”هو” است، هر که اسم اعظم خداي تعالي را روزي يازده بار ورد خود قرار دهد، هرآينه هر امر مهمّ جزئي و کلّي براي او آسان شود و آن اسم اعظم پنج آيه از پنج سوره مبارکه بقره، آل عمران، نساء، طه و تغابن است، با اين ويژگي که حروف آن نقطه ندارد و تغييري در اعراب آنها صورت نميگيرد
🌹دعای توسل دعایی است: برای شیعیان
.شیعیان ایران این دعاراشبهای چهارشنبه(سه شنبه شب ها)درمکانهای مذهبی وبه صورت جمعی میخوانند.
🌹بزرگان دین و هر شخصی که در مسیر کمال و سلوک گام برمی دارد، برای برآورده شدن حاجات خود از دعای توسل به عنوان ریسمانی محکم بهره مند می شود.
🌹خواص و فضیلت دعای توسل به چهارده معصوم؛: دعای توسل، یکی از دعاهای بافضیلت و ارزشمندی است که در کتاب بحارالانوار توسط مرحوم علامه مجلسی نقل شده است. پس از ایشان مرحوم شیخ عباس قمی آن را در کتاب مفاتیح الجنان آورده است و به این نام مشهور شده است. مسلمانان شیعه دعای توسل را در شب جمعه به صورت گروهی در اماکن مذهبی و مساجد می خوانند.
🌹به هر حال، از نظر منبع باید گفت؛ دعای توسّل به دو صورت نقل شده است:در بعضی گزارشها، خواندن این دعا، بعد از نماز حاجتی که از امام رضا(ع) نقل شده است، و در ضمن دعایی با عنوان دعای فرج توصیه شده؛ اما سندی برای آن ذکر نشده است
[1]. کفعمی، ابراهیم بن علی، البلد الأمین و الدرع الحصین، ص 323 – 326، بیروت، مؤسسة الأعلمی للمطبوعات، چاپ اول، 1418ق.
[2]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 99، ص 247- 249، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق
👈به کانال سردارشهیدحسین املاکی،و ابرگروه افسران جنگ نرم جهادتبیین استان گیلان:بپیوندید،سپاسگزارم
#فضیلت_زیارت_پر_فیض_توسل
#سقیفه
🔰 ذرّهای شک در حقّانیت راهِ امیرالمؤمنین علیهالسلام، چگونه گریبانگیرِ سلمان و ابوذر شد...
👈 به روایت «شیخمفید»:
امام صادق علیهالسلام فرمودند:
بعد از آن که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله از دنیا رفتند، چهل نفر به نزد امیرالمؤمنین علیهالسلام آمدند و عرضه داشتند:
به جهت آنچه که در روز غدیر دیدهایم، به خدا سوگند جز با تو، با اَحدی بیعت نخواهیم کرد.
در اینجا بود که امیرالمومنین علیهالسلام به آنها فرمودند:
فَأْتُونِی غَداً مُحَلِّقِینَ
🔹فردا با سرهای تراشیده نزد من بیایید.
اما فردای آن روز، جز سلمان و ابوذر و مقداد، کسی نیامد و عمار بن یاسر نیز بعد از ظهر به نزد ایشان آمد... (و بدینسان امیرالمومنین علیهالسلام از بازپس گرفتن حقّشان صرف نظر کردند.)
👈 روایت دیگری را نیز مرحوم «شیخمفید» از إمام صادق علیهالسلام نقل میکند که آن حضرت فرمودند:
🔻سلمان (در آن روز) تا هنگام بالا آمدن آفتاب گرفتارِ حیرت در تکلیف بود. (و بعد از آن به امیرالمومنین علیهالسلام پیوست) و خداوند او را (به خاطر همین مقدار از تردید) با دردی در گردنش که به صورت تاولی قرمز درآمد، مجازات کرد.
🔻ابوذر نیز تا وقت ظهر گرفتار آن بود (و بعد از آن به امیرالمومنین علیهالسلام پیوست) و خداوند او را این گونه مجازات کرد که عثمان را بر او مسلط نمود که او را بر پشت شتر لاغری نشاند که گوشت رانهای او آب شد، و او را از شهر رسول خدا صلیاللهعلیهوآله تبعید کرد.
🔻تنها کسی که پس از شهادت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله تا زمان مرگش، سر سوزنی تردید نکرد، مقداد بن اسوَد بود.
لَمْ یَزَلْ قَائِماً قَابِضاً عَلَی قَائِمِ السَّیْفِ عَیْنَاهُ فِی عَیْنَیْ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام یَنْتَظِرُ مَتَی یَأْمُرُهُ فَیَمْضِیَ
🔹او همواره آماده و دستش به قبضه شمشیر و چشمانش در چشمان امیرالمؤمنین علیهالسلام بود و منتظر بود که ایشان چه زمانی به او دستور میدهد تا اطاعت کند.
📚الاختصاص،شیخمفید،ص۶ و ۹.
✍ البته مستحضریم که میزان و نوع بلای هر مؤمن، به اندازه مرتبه ایمان اوست و از آنجا که سلمان و ابوذر طبق روایت إمام صادق علیهالسلام در بالاترین درجات ایمان قرار داشتند(الخصال ج۲ ص۲۱۳)، خدای متعال حتی از یک تردید در ذهن آنها هم نمیگذرد و بندگان خاص خودش را به بلایی که خود به صلاح آنها میبیند، مبتلا میکند.
#با_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
#با_علی_علیه_السلام
#مطاعن_حسن_بصری
🔴 #حسن_بصری_از_ترس_حجاج_نام_اميرالمؤمنين_عليه_السلام_را_هم_نمیبرد
👈🏼 #حافظ_مزی مینويسد:
عن يونس بن عبيد، قال: سألت الحسن، قلت: يا أباسعيد إنك تقول: قال رسولالله صلي الله عليه وسلم وإنك لم تدركه؟
قال:
یابن أخي! لقد سألتني عن شئ ما سألني عنه أحد قبلك ، ولولا منزلتك مني ما أخبرتك، إني في زمان كما تري - وكان في عمل الحجاج - كل شئ سمعتني أقول: قال رسولالله صلي الله عليه وسلم، فهو عن علي بن أبيطالب، غير أني في زمان لا أستطيع أن أذكر عليا.
📝 #يونس_بن_عبيد ميگويد:
از حسن بصري پرسيدم: اي اباسعيد، تو ميگويي: رسولخدا گفت؛ درحالي كه ايشان را درك نكردهاي!
پاسخ داد:
اي پسربرادرم! از چيزی سوال كردي كه قبل ازتوكسی ازمن اين سوال را نپرسيده بود واگر منزلتی نزد من نداشتی، به تو نميگفتم. من در زمانی هستم كه حجاج حاكم آن میباشد وهرچيزي كه ازمن شنيدي كه میگويم: رسولخدا فرمود، پس قول عليبنابيطالب میباشد؛ زيرا من در زمانی هستم كه توانايی آن را ندارم كه از علي (روايتي) ذكر بکنم! 📚 تهذيب الكمال، ج۶ ص۱۲۴ 🔆