هدایت شده از مکتب اسلامی
♨️ مژده به زوجهای جوان
🔸 گردهمایی کشوری «مودّت»
🔺 مخصوص زوجهای جوان
▪️(مزدوجین بهمن ۱۳۹۸ تا بهمن ۱۴۰۰)
📌 مشهد مقدس
📆 ۲۶ تا ۲۸ بهمن ۱۴۰۰
(میلاد امیرالمومنین علی علیهالسلام)
🔻 جمعیت، فرزندآوری و نازایی
🔻 مدیریت آسان چالشهای زندگی
🔻 اصول رشد و هدایت فرزندان
🔻 همسرداری
🔻 طب اسلامی و خانواده
🔹 با حضور اساتید متخصص در حوزه سبک زندگی و خانواده
🔻 ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر:
Shafiye.ir
▪️مکتب اسلامی
▪️اندیشکده بین المللی طب اسلامی
@shafiye_ir
@maktab_eslami
♦️گردهمایی #مهارتی #تعلیمی مکتب اسلامی در #خراسان_جنوبی
👈 این گردهمایی با هدف توانمندسازی خانواده ها در مسائل تعلیمی (قرآن و روایت و طب) و مهارتی (فرت بافی، کار با چوب، شناخت سنگ های قیمتی و تزیینی و...) برگزار میشود.
🔻زمان ۵ تا ۸ بهمن
🔻مکان: خراسان جنوبی، بیرجند
🔶جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
09390438809
@maktab_eslami
مکتب اسلامی
💠 انفاق مهمترین راهکار اسلام برای مقابله با اقتصاد ربوی است. 👈 مکتب اسلامی از ابتدای تأسیس، مسئله
🔺 قسمتی از انفاق که با مشارکت شما عزیزان جمع شده بود در مورد مخصوص هزینه شد.
👈 شما میتوانید در این انفاق سهیم باشید
🔻 شماره کارت مختص به انفاق
5894631841482011
عبدالله علیمحمدی
@maktab_eslami
👈 شهادت شهید نواب صفوی تسلیت باد.
آن کسی که در دوره جوانی من خیلی روی من اثر گذاشت، در درجه اوّل، مرحوم «نوّاب صفوی» بود. آن زمانی که ایشان به مشهد آمد، حدوداً پانزده سالم بود. من بهشدّت تحت تأثیر شخصیت او قرار گرفتم و بعد هم که از مشهد رفت، به فاصله چند ماه بعد، با وضع خیلی بدی شهیدش کردند. این هم تأثیر او را در ما بیشتر عمیق کرد.
#امام_خامنه_ای
#نواب_صفوی
@maktab_eslami
♨️ سرنوشتی که شهید نواب برای سوزاننده قرآن رقم زد...
👈 سید احمد کسروی که بود؟!
👈 ماجرای ترور سید احمد کسروی توسط فداییان اسلام چه بود؟!
🔻 برای مطالعه کامل به لینک زیر مراجعه کنید:
https://b2n.ir/b43135
مکتب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2275540994C6f057befd5
مکتب اسلامی
♨️ سرنوشتی که شهید نواب برای سوزاننده قرآن رقم زد... 👈 سید احمد کسروی که بود؟! 👈 ماجرای ترور سید ا
🔻 قسمتی از ماجرای ترور کسروی به دست شهید نواب صفوی
مرحوم نواب گفت كه من آن مجله «شيعهگري» كسروي را خدمت آيتاللهالعظمي حاج آقا حسين قمي بزرگ كه در زمان خود از مراجع بزرگ نجف بودند، دادم و گفتم: «حاج آقا! اگر كسي به اين گفتهها اعتقاد و باور داشته باشد، حكم آن چيست؟» حاجآقا گفت: «يك هفته به من وقت بده.»
حاجآقا مجله را برد و بعد از يك هفته داد به من و گفت: «هركس اعتقادش بر اين مطالب باشد و با آگاهي نوشته باشد، حكم قتلش بر هر فرد مسلماني واجب است.»
من اين را كه از حاج آقا شنيدم، بلند شدم و يكسره آمدم منزل آيتالله كاشاني. آنجا خودم را به آقاي كاشاني رساندم و گفتم كه يك چنين جرياني است و من خود آمادهام. تكليفم اين است كه بروم و آن (كسروي) را بزنم. آقاي كاشاني به من گفت: «فرزندم، حالا صبر كن، دست نگه دار.» حالا مرحوم آيتالله كاشاني چه حسابي ميكرد، نمی دانم.
نواب گفت كه بيرون آمدم و گفتم: «خدايا كمكم كن.» به چند نفر ديگر از علما هم سر زدم. سراغ يكي ازعلما كه در خيابان ظهيرالدوله (ظهيرالاسلام فعلي) نرسيده به ميدان بهارستان، مسجدي داشت، به نام آقاي طالقاني (نه مرحوم آيتالله سيد محمود طالقاني) رفتم. وقتي مسايل و قضايا را گفتم به ايشان، گفت: «چه كمكي از دست من بر ميآيد كه به شما بكنم؟» گفتم: «من هيچ چيز از شما نميخواهم. فقط يك اسلحه براي من فراهم كن.» گفت: «من يك نفر را پيدا ميكنم كه اين اسلحه را به تو بدهد، اما به مادرت فاطمه زهرا(س) ما را ديدي، نديدي!» گفتم: «باشد.»
اسلحه را گرفتم و بستم كمرم و رفتم طرف دفتر مجله كسروي. از پلهها بالا رفتم. ديدم كسروي آنجا نشسته است و براي تعدادي از جوانان دارد سخنراني ميكند. سلام كردم و نشستم. سخنرانياش كه تمام شد، كسروي گفت: «سيد، با من كار داري؟» گفتم: «بله» رفتيم در يك اتاقي و نشستيم.
گفتم كه يك چنين مطالبي در مجله شما چاپ شده است. گفت: بله، همينطور هم هست؛ اين مفاتيح هرچه درش نوشته شده است، درست نيست و اينكه پيامبر و اهل بيت (نعوذبالله) مال 1400 سال پيش هستند؛ حرفهايشان براي آن روز خوب بود نه الان كه عصر اتم و برق، پيشرفت و... است. با همديگر مقداري صحبت كرديم.
آخر سر به من گفت: «ببين سيد! اگر وضعت از نظر اقتصادي و مالي خراب است، اگر هم بيكاري، من كار برايت درست ميكنم، چه ميخواهي؟»
گفتم: «اينهايي كه گفتي هيچ كدامش به درد من نميخورد.»
گفت: «خب، پس يك چيز ديگه به تو بگويم؛ بيا نزديك.»
من را برد سر يك كمد. در كشو را باز كرد و گفت: «به جدت، دفعه ديگر بيايي مزاحم من بشوي، با اين جوابت را ميدهم.»
ديدم يك هفتتير در آن كشو است. خنديدم. به من گفت: «چرا ميخندي؟» گفتم: «من هم اتفاقاً آمدم همين را به تو بگويم. امروز چهارشنبه است، فردا پنجشنبه است، جمعه هم هيچ، شنبه صبح توي روزنامه اطلاعات و كيهان مينويسي كه من سيد احمد كسروي غلط كردم آن حرفها را در آن مجله (شيعهگري) نوشتم. اگر نوشتي و آن را پخش كردي كه هيچ؛ اگر نه، سروكارت با هماني است كه در آن كشو است... خداحافظ شما.»
@maktab_eslami
مکتب اسلامی
🔻 قسمتی از ماجرای ترور کسروی به دست شهید نواب صفوی مرحوم نواب گفت كه من آن مجله «شيعهگري» كسروي را
🔻 بخشی از مصاحبه با رهبر معظم انقلاب درباره شهید نواب صفوی
البته کاری که ایشان در مقابل کسروی انجام دادند یک کار فرهنگی فقط نبود، اتفاقاً کار سیاسی، نظامی، فرهنگی بود. نظامی بود برای اینکه خب کسروی را مضروب کرد و بعد هم یکی از یاران ایشان کسروی را کشت یعنی دو مرتبه از طرف نواب، کسروی مورد حرکت باصطلاح نظامی قرار گرفت. یکبار به وسیلهی خود ایشان که با کارد حمله کرد، یکبار هم به وسیلهی مرحوم امامی، سید حسین امامی، که با اسلحه زد و کسروی را عملاً نابود کرد. کار سیاسی هم بود، همانطور که قبلاً هم گفتم، اصلاً ماهیت حرکت ضد دینی که کسروی هم یک تئوریسینها و طراحانش بود یک ماهیت سیاسی بود، هیچکس نمیتواند بگوید کسروی یک عنصر غیر سیاسی بوده، مگر کسی میتواند چنین چیزی را بگوید؟ خود کسروی یک عنصری بود که اصلاً حرکتش از آغاز، در مشروطیت و بعد از مشروطیت، تا آن روزی که کشته شد یک حرکت سیاسی بود و یکی از چهرههای سیاسی ایران بود. پس مبارزهی با کسروی فقط مبارزهی با افکار ضد مذهبی او نیست، زیرا که همان افکار ضد مذهبی هم یک حرکت سیاسی بود و یک ریشه و منشأ سیاسی داشت. بنابراین کار مرحوم نواب به اعتقاد من کار مذهبی فقط نبود، کار مذهبی، سیاسی بود و به همین شکل هم منعکس شد.
۱۳۶۳/۱۰/۲۲
🔻 متن و فیلم کامل مصاحبه را اینجا ببینید:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=1231
@maktab_eslami
🖊ماجرای عکس شهید نواب بدون لباس روحانیت
از جمله خصال شهید سید مجتبی نواب صفوی رهبر فدائیان اسلام، علاقه اش به لباس روحانیت بود. هماره آن را، "کسوت سیادت" خویش می نامید و هیچگاه در مجامع عمومی، بدون آن ظاهر نشد. هر چند در پوشش این لباس، ابتکاراتی نیز داشت. مثلا: به گونه ای خاص عمامه می بست و گاه از پارچه سبز، برای دستار خویش استفاده می کرد و در مواقعی نیز، کفش بنددار می پوشید، که به راحتی بتواند حرکت کند و حتی بگریزد!
القصه، پس از دستگیری او در آذرماه سی و چهار، از اولین دستورات فرماندار نظامی تهران، این بود که لباس روحانی اش را بستانند و به جای آن، پالتویی به برش کنند! احتمالا به قصد تحقیر وی، یا عدم برانگیختن حساسیت روحانیت. در آغازین روز از دادگاه بدوی، هنگامی که نواب پا به محلِّ آن نهاد و عکاسان مطبوعات را دید، بلافاصله شال خویش را از کمر باز کرد و خواست تا آن را به سر ببندد. در همین حین عکاس روزنامه اطلاعات، به ثبت لحظه مبادرت کرد. (تصویر ذیل آمده). بلافاصله یکی از افسران حاضر، به سوی او رفت و به جبر، شال را از دستش درآورد! نواب اما به خروش آمد: " به جدم قسم، با همین لباس به شهادت خواهم رسید!". دیری نپائید که آرزوی او محقق گشت و در نیمه شب ظلمانی بیست و ششم دی ماه، به عنوان خواسته پیش از اجرای حکم، جامه اش را طلب کرد که با آن، به دیدار حق نائل شود. آنان که در آن لحظات، او را دیده اند، شادی اش را از بازستاندن لباس روحانی، به تاریخ سپرده اند!
این شمه ای از حالات و مقامات رهبری شجاع و پرصلابت بود، که در بی ثباتی فرهنگی و سیاسی ایران، در دهه بیست و نیمه اول دهه سی، شعار: "همه کار و همه چیز، تنها برای خدا" را سر داد! روحش شاد و یادش گرامی باد.
🔻مشاهده تصویر:
https://eitaa.com/maktab_eslami/3421
♦️ محمدرضا کائینی
@maktab_eslami
📸 ماجرای عکس شهید نواب بدون لباس روحانیت
🔻 اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/maktab_eslami/3420
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیلی مرد قویای بود مرحوم نواب، من شنیدم یک وقتی رفته بود اردن گوش ملک حسین را گرفته بود گفته بود پسر عموجان این انگلیسها خیلی خطرناکند، آخر سید است، ملک حسین یعنی سید است، آره گفته بود انگلیسها خیلی خطرناکند پسرعموجان، آدم اینجوریای بود گوش ملک حسین را میگرفت فشار میداد.
سالگرد شهادت #شهید_نواب_صفوی
@maktab_eslami
▪️ چرا برخی امروز به شهید نواب حمله میکنند؟
🔺 این هجمه، در واقع حمله به ریشههای تاریخی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
بخشی از ریشه تاریخی جمهوری اسلامی به فدائیان اسلام بر میگردد.
فدائیان گروهی بودند که خواهان اجرای دستورات در جامعه بودند و از نظر گفتمانی به جمهوری اسلامی نزدیک هستند.
طبعا اگر قرار باشد یک جریان مورد تخطئه قرار بگیرد، ریشههای آن نیز باید مورد حمله قرار بگیرد.
کسانی که مخالف نظام جمهوری اسلامی هستند و یا از مقطعی به بعد بریدهاند، در زمره مخالفین درآمدهاند و برای حمله به چنین نظامی به ریشههای تاریخی آن حمله میکنند.
▪️محمدرضا کائینی
@maktab_eslami
هدایت شده از روشنگری
🔺نامه #سردار_سلیمانی به نویسنده کتاب «من زندهام»
کتاب جذاب «من زندهام» را به خاطر دارید؟
"خاطرات اسارت خانم معصومه آباد وهمراهانش"
یکی از خوانندگان این کتاب «سردار سلیمانی» است.
وی پس از خواندن کتاب نامهای برای نویسنده آن نوشته است:
"خواهر خوبم. در آن اسارت، اسارت را به اسارت گرفتی
سعی کن در این آزادی اسیر نشوی
انشالله کتابت را به همه زبانها ترجمه میکنم تا همه بدانند زینب بنت رسول الله چگونه بوده است وقتی کنیز او معصومه اینگونه معصوم بوده است.
به تو بعنوان خواهرم، بعنوان معرف دختر مسلمان شیعه، معرف ایران اسلامی، معرف تربیت خمینی افتخار میکنیم.
حقیقتا شگفت زده شدم و هزاران بار به تو و دوستانت مرحبا گفتم"
ساعت ۲۳، (نینوا)، سلیمانی
🔻مهمتر از این نامه، یادداشت بعدی است که سردار شهید، خطاب به خانم آباد نوشته است:
بسمه تعالی
خواهرم، مثل همان برادرهای اسیرت همه جا با تعصّب مراقبت می کردم کسی عکس روی جلد کتابت را نبیند. و در تمام کتاب با ناراحتی و استرس بدنبال این بودم که آیا کسی به شما جسارت کرد؟
آخر مجبور شدم روی عکست را با کاغذ بچسبانم تا نامحرمی او را نبیند.
برادرت، بغداد، سلیمانی
🆘 @Roshangari_ir