فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎تا جمعه ظهور (جلسه ۱۳۲)
🕰️قرار ما : عصرهای جمعه
📚سلسله مباحث مهدویت
و علائم آخرالزمان و ظهور
🎙️سخنران : دکتر حمید قلندری
🖋️پژوهشگر و متخصص ادیان
@DrGhalandar
https://chat.whatsapp.com/GXrCKrWLPZi8Fa8erd474y
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢#امیرالمؤمنین علیه السلام:
🔺روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است.
📚(تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 176 ، ح 3363 )
🌕۲ روز تا ماه_میهمانی_خدا
اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرج
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲مناجات عاشقانه #امیرالمؤمنین با خدا در ماه شعبان
اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
📢 توصیه امیرالمؤمنین علیه السلام به روزه داران
🌟 «أیّها الصائم تدبر امرک فانک فی شهرک هذا ضیف ربّک انظر کیف تکون فی لیلک و نهارک و کیف تحفظ جوارحک عن معاصی ربّک، انظر أن لا تکون باللیل نائما و بالنهار غافلا.»
✍🏻 امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «ای روزه دار! تدبیر و اندیشه ای در کار خود بکن که تو در این ماه میهمان پروردگار خود هستی. پس بنگر که در شب و روز آن چگونه خواهی بود و چگونه خود را از نافرمانی خداوند حفظ میکنی؟ پس خوب بیندیش که شب را به خواب و روز را به غفلت تمام نکنی و بترس که این ماه بگذرد و هنوز گناهان تو بر دوش تو مانده باشد و هنگامی که روزه دارها در پایان این ماه مزد خود را میگیرند تو از زیانکاران باشی و چون خداوند به آنان انعام میدهد تو محروم باشی و چون آنان در اثر عبادت و بندگی او سعادتمند میشوند تو از رانده شدهها باشی»
📚فضائل الاشهر الثلاثه، خطبه امیرالمؤمنین علیه السلام درباره ماه مبارک رمضان.
📿ویژگیهای مؤمن واقعی
▫️شَكُورٌ صَبُورٌ
🔻مؤمن شكرگزار و صبور است
✍ «شكور» يعنى شخص بسيار شكرگزار؛ كسى كه پيوسته با قلب و زبان و اعضاى خود شكر نعمتهاى الهى را به جا مى آورد و از صاحب نعمت هرگز غافل نيست. حوادث روزگار او را دگرگون نمىسازد و در برابر آزمونهاى الهى صابر است. در بلاها عنان اختيار را از دست نمى دهد و زبان به شكوه نمى گشايد و جزع و بى تابى نمى كند. درواقع اين دو وصف، حال مؤمنان راستين را در نعمت و بلا ترسيم مى كند؛ به هنگام نعمت شاكر و به هنگام بلا صابرند.
📚 حکمت_333
«اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌸 امیرالمومنین علیه السلام:
.
🔻پنج هم نشین خوب برای انسان:
.
1⃣ بردباران:
با بردباران همنشینی کن، حلم و بردباری ات زیاد می شود
2⃣ دانشمندان:
با دانشمندان همنشینی کن خوشبخت می شوی
3⃣ نیازمندان:
با فقرا همنشینی کن، شکر گزاری ات زیاد می شود
4⃣ دور اندیشان:
با دور اندیشان همنشینی کن ، خردت کامل و نفست شریف و نادانی ات از بین می رود
5⃣ عاقلان:
همنشینی با دوست عاقل(موجب) زندگانی روح است
.
📚 غررالحکم ج ۳ ص ۳۵۶_۳۵۷
➖توصیه به دعا و استغفار در ماه مبارک
🛑علَيْكُمْ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ بِكَثْرَةِ الِاسْتِغْفَارِ وَ الدُّعَاءِ فَأَمَّا الدُّعَاءُ فَيُدْفَعُ بِهِ عَنْكُمُ الْبَلَاءُ وَ أَمَّا الِاسْتِغْفَارُ فَيَمْحَى ذُنُوبَكُم
🔰امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
در ماه رمضان بسیار استغفار و دعا کنید؛
چراکه دعا بلا را از شما دور می کند
و استغفار گناهان شما را پاک می کند.
📚: الکافی، ج۴، ص۸۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎تا جمعه ظهور (جلسه ۱۳۳)
🕰️قرار ما : عصرهای جمعه
📚سلسله مباحث مهدویت
و علائم آخرالزمان و ظهور
🎙️سخنران : دکتر حمید قلندری
🖋️پژوهشگر و متخصص ادیان
@DrGhalandar
https://chat.whatsapp.com/GXrCKrWLPZi8Fa8erd474y
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ضیافت افطاری در خانهی پدری / نجف اشرف رمضان 1445 ❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ ایثارِ حضرت ابوطالب و امیرالمؤمنین برای جان رسول خدا علیهم السلام
🏴ایام هفتم تا دهم ماه رمضان ایام وفات دو یار بزرگ اسلام حضرت امالمؤمنين_خدیجه و اباالائمه حضرت ابوطالب را به عاشقان و شیعیان امیرالمؤمنین تسلیت و تعزیت باد
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قرآن و امیرالمؤمنین اسرار عجیبی دارد.
👤استاد مرحوم فاطمی نیا
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
⚫️ مقام و منزلت حضرت خدیجه سلام الله علیها
🔹 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله وسلم :
🟢 خداوند زنی بهتر از خدیجه به من نداد. هنگامی که مردم تکذیبم میکردند، او مرا تصدیق کرد و هنگامی که مردم مرا تحریم کردند، با ثروتش کمکم کرد. و خداوند از او فرزندانی به من داد در حالی که از دیگر زنانم به من فرزندی نداد.
📚 شیخ مفید، الافصاح، ص ۲۱
🌼 امام على عليه السلام فرمودند :
🔹چون خداوند به بنده اى نعمتى دهد و بنده در دل شكر آن نعمت را بگذارد ، پيش از آن كه سپاسگزارى از آن را به زبان آورد، مستوجب افزايش آن نعمت گردد
🌺 پیامبر صلی الله فرمودند:
آدم شكرگزار چهار علامت دارد:
1⃣ در وقت نعمت شاكر
2⃣ هنگام بلا صابر
3⃣ به قسمت خدا قانع
4⃣ و تنها خدا را ستایش و بزرگداشت میدارد.
📘الامالی للطوسی و تحف العقول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎تا جمعه ظهور (جلسه ۱۳۴)
🕰️قرار ما : عصرهای جمعه
📚سلسله مباحث مهدویت
و علائم آخرالزمان و ظهور
🎙️سخنران : دکتر حمید قلندری
🖋️پژوهشگر و متخصص ادیان
@DrGhalandar
https://chat.whatsapp.com/GXrCKrWLPZi8Fa8erd474y
🔴وضعیت گناهان در قیامت
حضرت علی (ع) در فرمایشی مهم گناهان را به سه دسته کلی تقسیم کردهاند:
🔴 گناهان سه دسته هستند:
1⃣گناهانی که بخشیده میشوند
2⃣گناهانی که بخشینده نمیشوند
3⃣گناهانی که برای مرتکبین آنها، هم امید عفو داریم و هم نگران عذاب هستیم.
🏷امّا گناه مغفور، گناهی است که خداوند بر اثر آن بندهاش را در دنیا عذاب داده است؛ و خداوند بزرگوارتر است از آنکه بندۀ خود را دوبار عذاب کند.
🏷و امّا گناه غیر مغفور، ستمی است که بندگان خدا بعضی به بعض دگر مینمایند. خداوند چون برای خلائق ظاهر شود سوگندی بزرگ بر خویشتن یاد کرده است و گفته است: خداوند برای بندگانش قصاص میکند، و حقّ بعضی را از بعضی دیگر میستاند؛ بطوریکه برای هیچ بندهای در نزد دیگری تظلّم و دادخواهی باقی نماند. و سپس همه را به معرض حساب گسیل مینماید
🏷 اما گناه دسته سوم گناهی است که خدا آنرا بر مخلوقات پوشانده و به او توفیق توبه داده است و او از یک طرف از گناهش میترسد و از طرف دیگر به رحمت خدایش امیدوار است، و حال ما هم اینچنین است که هم امید به رحمت خدا داریم و هم از عذاب او میترسیم
📚اصول الکافی، ج۲، ص۴۴۳
••✾🌻🍂🌻✾••
➖اگر بر این داغ بمیریم رواست...
🛑قال أمير المؤمنين عليه السلام:
وَ قَدْ بَلَغَنِي أَنَّ اَلرَّجُلَ مِنْهُمْ كَانَ يَدْخُلُ عَلَى اَلْمَرْأَةِ اَلْمُسْلِمَةِ وَ اَلْأُخْرَى اَلْمُعَاهَدَةِ فَيَنْتَزِعُ حِجْلَهَا وَ قُلْبَهَا وَ قَلاَئِدَهَا وَ رِعَاثَهَا مَا تُمْنَعُ مِنْهُ إِلاَّ بِالاِسْتِرْجَاعِ وَ اَلاِسْتِرْحَامِ ثُمَّ اِنْصَرَفُوا وَافِرِينَ مَا نَالَ رَجُلاً مِنْهُمْ كَلْمٌ وَ لاَ أُرِيقَ لَهُ دَمٌ فَلَوْ أَنَّ اِمْرَأً مُسْلِماً مَاتَ مِنْ بَعْدِ هَذَا أَسَفاً مَا كَانَ بِهِ مَلُوماً بَلْ كَانَ عِنْدِي بِهِ جَدِيراً فَيَا عَجَباً عَجَباً وَ اَللَّهِ يَمِيثُ اَلْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ اَلْهَمَّ مِنِ اِجْتِمَاعِ هَؤُلاَءِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ فَقُبْحاً لَكُمْ وَ تَرَحاً حِينَ صِرْتُمْ غَرَضاً يُرْمَى يُغَارُ عَلَيْكُمْ وَ لاَ تُغِيرُونَ وَ تُغْزَوْنَ وَ لاَ تَغْزُونَ وَ يُعْصَى اَللَّهُ وَ تَرْضَوْنَ
🔰 از امیر المومنین علیه السلام نقل شده است:
به من گزارش رسيده است كه برخى از اين دشمنان به زنان مسلمان و زنان اهل كتاب - كه در پناه اسلام بودهاند - حمله كرده، زيورآلات آنها را گرفتهاند و جز با گريه، زارى و التماس مردم، از اين كار دست برنمىداشتهاند. سپس اين افراد با پيروزى و غنيمتهايى كه گرفتند، برگشتند. حتّى يكى از آنها هم مجروح نشد و خون هيچ يك ريخته نشد.
اگر مرد مسلمانى پس از شنيدن اين خبر از شدّت ناراحتى بميرد، سرزنش نمىشود؛ بلكه به نظر من، شايسته است كه بميرد.
شگفتا! به خدا سوگند! دل انسان آب مىشود، و انسان اندوهگين مىگردد از اين كه مىبيند اين باطلگرايان با هم اتّحاد دارند، ولى شما كه حقگرا هستيد، پراكنده مىشويد.
چهقدر زشت كردار هستيد؟! نابود شويد! و مرگتان باد! كه هدف تيرها قرار گرفتيد و شما را مىكشند و اموالتان را مىبرند، ولى خودتان نيز به اين كار راضى هستيد. به جنگ شما مىآيند و نمىجنگيد و خدا را معصيت مىكنند، شما راضى هستيد و جلوگيرى نمىكنيد.
📚الکافي ج ۵، ص ۴.
#مستشفى_الشفاء
#بیمارستان_شفاء
#غزه
♻️کانال: علم الحدیث
@mirasehadisi
🔴 دعا برای ظهور در روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
🔵 روز سیزدهم ماه مبارک رمضان، روز توجّه خاصّ به حضرت صاحب الزّمان ارواحنافداه است و یکی از روزهای ماه مبارک رمضان است که بر اساس روایات، باید توجّه خاصّی به حضرت ولیّ عصر ارواحنافداه داشته باشیم، و مرحوم محدّث نوری در نجم الثاقب به این مهم اشاره می کند. بدین منظور این دعای بسیار مهم برای این روز نقل شده است :
🌕 «اَللَّهُمَّ إِنِّي أُدِينُکَ بِطاعَتِکَ وَ وِلايَتِکَ، وَ وِلايَةِ مُحَمَّدٍ نَبِيِّکَ صَلَّي اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ، وَ وِلايَةِ أَمِيرِ المُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلامُ حَبِيبِ نَبِيّکَ، وَ وِلايَةِ الحَسَنِ وَ الحُسَيْنِ سِبْطَيْ نَبِيِّکَ وَ سَيِّدَيْ شَبابِ أَهْلِ جَنَّتِکَ، وَ أُدِينُکَ يا رَبِّ بِوِلايَةِ عَلِيِّ بْنِ الحُسَيْنِ وَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ وَ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ وَ مُوسَي بْنِ جَعْفَرٍ وَ عَلِيِّ بْنِ مُوسي وَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ وَ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَ الحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ وَ سَيِّدِي وَ مَوْلايَ صاحِبِ الزَّمانِ، أُدِينُکَ يا رَبِّ بِطاعَتِهِمْ وَ وِلايَتِهِمْ وَ بِالتَّسْلِيمِ بِما فَضَّلْتَهُمْ راضِياً غَيْرَ مُنْکِرٍ وَ لا مُسْتَکْبِرٍ [مُتَکَبِّرٍ] عَلي [مَعْني] ما أَنْزَلْتَ فِي کِتابِکَ. اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ادْفَعْ عَنْ وَلِيِّکَ وَ خَلِيفَتِکَ وَ لِسانِکَ وَ القآئِمِ بِقِسْطِکَ وَ المُعَظِّمِ لِحُرْمَتِکَ وَ المُعَبِّرِ عَنْکَ وَ النّاطِقِ بِحُکْمِکَ وَ عَيْنِکَ النّاظِرَةِ وَ أُذُنِکَ السّامِعَةِ وَ شاهِدِ عِبادِکَ وَ حُجَّتِکَ عَلي خَلْقِکَ وَ الُمجاهِدِ فِي سَبِيلِکَ وَ الُمجْتَهِدِ فِي طاعَتِکَ وَ اجْعَلْنِي وَ والِدَيَّ وَ ما وَلَدا وَ وُلْدِي مِنَ الَّذِينَ يَنْصُرُونَهُ وَ يَنْتَصِرُونَ بِهِ فِي الدُّنْيا وَ الآخِرَةِ، اِشْعَبْ بِهِ صَدْعَنا وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنا. اَللَّهُمَّ أَمِتْ بِهِ الجَوْرَ وَ دَمْدِمْ بِمَنْ نَصَبَ لَهُ وَ اقْصِمْ رُؤُوسَ الضَّلالَةِ حَتّي لا تَدَعَ عَلَي الأَرْضِ مِنْهُمْ دَيّاراً»
📚 اقبال الاعمال، ۱۴۴/ صحیفه مهدیه ص۴۴۹