May 11
May 11
📝دو نگاه به انقلاب l #مهدی_دزفولی
🔻امروز سالگرد صدور نامه تاریخی امام خمینی(ره) به آیت الله منتظری در 6 فروردین ماه 1368 است که باعث عزل مرحوم منتظری از قائم مقامی رهبری شد و مسیر جمهوری اسلامی ایران عملا از آنچه می رفت تا در دوره رهبری آیت الله منتظری بشود، تغییر کرد و جمهوری اسلامی شاهد یکی از بزنگاه های مهم تاریخی خود بود.
🔹چه بسا اگر مرحوم منتظری رهبری بعد از امام می شدند با شیوه هایی که از سال 1365 به بعد اتخاذ کردند اساسا مسیر انقلاب اسلامی و مردم ایران چیز دیگری می شد و همه مسائل به گونه ای دیگر رخ می داد.
🔻نکته مهم اینجاست که از سال 1365 به بعد رسما بین امام (ره) و قائم مقام رهبری ایشان یعنی مرحوم آقای منتظری دو نگاه به انقلاب حاکم شد که در تعارض آشکار با هم بود.
🔹نگاه آیت الله منتظری که در سخنرانی 22 بهمن 1367 ایشان نمود عینی داشت این بود که 10 سال اشتباه آمده ایم، جنگ اشتباه بود و آن همه شهید نباید داده می شد و آن برخوردها با برخی ها همانند بازرگان و نهضت آزادی ها و ... نباید می شد و باید از مردم عذرخواهی کنیم و مسیر را اصلاح کنیم.
🔻اما نگاه امام که در بخشی از منشور روحانیت (اسفند ماه 1367) و همچنین همین نامه 6 فروردین 1368 آمده بود این بود که یک لحظه هم در جنگ اشتباه نکردیم و امام پیشمان نبود و امام خود را نه در مقابل تاریخ که در مقابل خدا باید پاسخگو بداند و اسلام همیشه شاهد خیانت بزرگان خود بوده است.(کنایه به آقای منتظری و قیاس با فتنه های صدر اسلام)
🔹تعابیر امام در منشور روحانیت و نامه 6 فروردین 1368 تعابیر به شدت قابل تامل و جدی است که از مردی در آن سن و سال و در ماه های پایانی عمر به شدت شنیدنی بود. امام به گونه ای مباحث را شکافته بودند و اختلافات به قائم مقامی رهبری رسیده بود که دقیقا نشان می داد مساله اصلی در انقلاب کجاست.
🔻مساله اصلی در انقلاب همین دو نگاه بود که آرام آرام ایجاد شد. عده ای از انقلابی گری و مسیر انقلاب پشیمان شدند و دائم به مسائل مختلف همانند اشغال سفارت آمریکا، دفاع در برابر صدام و جنگ، حذف لیبرال ها از انقلاب و برخورد با روحانیونی همانند شریعتمداری و محمد شیرازی و طباطبایی قمی و ... ایراد وارد میکردند و امام معتقد بودند که مسیر درست طی شده است و نباید به جو سازی ها توجه کرد و به همه مسائل انقلاب شبهه وارد کرد. تفکیک بندی امام در قبال مسائل همان تفکیک بندی مشهور دو اسلام بود. اسلامی که معتقد به محدود شدن در داخل و کاری نداشتن با جهان پیرامون بود و اولویت خود را مسائل دینی ساده مردم می دانست و اوج مبارزه آن با بهائیت بود که امام اسم این اسلام را اسلام آمریکایی گذاشته بودند و اسلامی که انقلابی فکر میکرد و آرمان خود را مبارزه به استکبار می دانست و اینکه باید به فکر دنیا و آخرت مردم به صورت توامان بود و امام این را اسلام ناب محمدی می دانست.
🔹مساله امروز ما هم در جمهوری اسلامی پس از 29 سال از آن نامه تاریخی همین است. اینکه مسیر درست طی شده است یا مسیر اشتباه بوده و انقلاب در مسیر انحلال است و چه قرائتی از اسلام را باید پذیرفت؟ نگاه ها هم باز همین است. آیت الله خامنه ای به عنوان دومین رهبری انقلاب اسلامی معتقد هستند راه درست طی شده و باید ادامه پیدا کند و انقلابی فکر و عمل کرد و برخی از سیاسیون و مقامات مشهور سابق سیاسی معتقد هستند که راه اشتباه بوده و اگر این مسیر طی شود انقلاب به اتمام می رسد.
🔻هر کدام از این تفکرات به یک سو می روند. مهم این است که امروز تکلیفمان را بدانیم که در پشت سر کدامیک از این نگاه ها هستیم؟ تفکری که خود را باخته و می گوید هیچ چیز نداریم و باید تسلیم شویم و به سخن دیگران گوش بدهیم و محدود به داخل باشیم و به ظاهر مشفقانه برای ما نسخه پیچی میکند و یا تفکری که با افتخار به مسیر انقلاب نگاه می کند و کلیت انقلاب و مسیر طی شده را قابل دفاع می داند؟
@maktubat
قبلا شنیده بودم اینها همه خریدهای مهم شان را ایدئولوژیک انجام می دهند. سفیر اسبق ایران برایم تعریف کرده بود.
چاوز حتی دوچرخه هم که می خواست برای مردم کشورش بخرد و کارخانه راه بیندازد بین تمام برندهای مطرح دنیا که در همین ایران خودمان هم نمایندگی دارند فقط دوچرخه ایرانی را راه داده بود. همینقدر علقه ای که بعضی مسئولین ما به موبورها و خرید از شرکت های اروپایی دارند را آمریکای لاتینی ها نسبت به کشورهای مبارز و شرکت های ایرانی دارند که فقط ما را راه می دهند.
آمریکای لاتینی ها کلا همه شان همین طورند. مورالس کشورش معروف به کشور سیب زمینی است. وقتی می خواست کشاورزی بولیوی را متحول کند خیلی از کشورهایی که کشاورزی صنعتی دارند آنجا صف کشیدند ولی الا و لابد گفت صنعت تراکتور ایرانی سری در بین سرها در آورده و ما با افتخار تراکتور کشوری را می خریم که در برابر امپریالیسم سه دهه است ایستاده و از تراکتور سازی تبریز خرید کرد.
مورالس می گفت ما با مبارزان علیه امپریالیسم در همه جای دنیا همبستگی داریم و پولی که میخواهیم بدهیم چرا هزینه رشد صنعت یک کشور مبارز نشود؟
پیش خودمان بماند مسئولین دندان گرد ماهم دولا سه لا چنان با برادران انقلابی مان حساب کردند که حتی نرخی که به بولیویایی ها فروختند در بین نرخ های کشورهای همسایه شان در آمریکای لاتین هم بیسابقه بود. بگذریم......
امروز که برای سری مستندهای جدید ثریا در مورد آمریکای لاتین برای مصاحبه با کاردار بولیوی به سفارت خانه شان رفته بودیم در گیر و دار بهم ریختن اتاق جناب کاردار برای چیدن نور و دوربین و صندلی مصاحبه چشمم به ال سی دی اتاق کاردار افتاد و خشکم زد. در دنیای عجیبی داریم زندگی می کنیم. ال سی دی شان هم صنام خودمان بود.
#وحید_اشتری
@maktubat
📝سهم مردم مازندران و گیلان از این همه توریست چیست؟ | #مجید_فضلی ساکن مازندران
🔸سهم مردم مازندران و گیلان از این همه #توریست چیست؟ درآمد هتل ها؟ در آمد رستوران ها و یا مراکز خرید؟ من به شما می گویم تقریبا هیچ! البته ترافیک، شلوغی، گران شدن اجناس و تجاوز فرهنگی را اگر سهمیه بدانی خوب داستان فرق می کند.
❓بگذارید یک بار دیگر سوال کنیم. نفع مردم بومی این شهرها از این حجم عظیم توریست چیست؟
🔹#هتل های جاده کناره همگی یا دولتی هستند یا متعلق به هلدینگ های بزرگ و یا برندهای زنجیر ه ای و به غیر معدود برندهای بومی با سرمایه بالا امکان رقابت وجود ندارد.
🔸امکان رقابت وجود ندارد؛ چون نه هیچ آموزشی دیده اند و نه هیچ بستری دارند. مردم بومی اگر خیلی زرنگ باشند چیپس و پفکشان را تومنی ده شاهی گرانتر می کنند و خوشحال که مسافر تهرانی را بله...و گم می شود در پس این حال خوش کوچک، خسران چوب حراج زدن بر زمین های کشاورزی برای خریدن ماشین های لوکس و یا هجرت به تهران..
🔹200 هزار #ویلای شخصی در شمال کشور وجود دارد که می شد برای مردم بومی صنعتی باشد اما نشد. درآمد هتل ها کجا می روند؟ اصلا هتل ها و ویلاها برای چه کسانی است؟ بخش اعظم سواحل یا در اختیار دولتی هاست یا نظامی ها و یا از ما بهتران های شهرک ساز تهرانی. در حوزه رستوران و غذا هم داستان همین شکل است و لا غیر..
🔸با کمال اطمینان بایدبگویم درگردش مالی این همه #فروشگاه برند و مراکز خرید نوار ساحلی سهم مردم بومی بسیار ناچیز است. در همین مازندران یک جمعه بازار سنتی جویبار به تنهایی برای سودآوری مردم چندشهر نقش ایفا می کند و قطعا نقش آن در گردش مالی به نفع مردم بومی بسیاربیشتر از مراکز خرید عظیم است.
🔴 راستش را بخواهید شاید فکر کنید بد بینانه باشد ولی این همه حرف های قشنگ رویایی و خررنگ کن در زمینه گردشگری را حداقل در استان مازندران با این شرایط، نوعی رویا فروشی می دانم که می خواهد از ما میزبانان مطیع و بی جیره و مواجب بسازد...
@maktubat
📝برخورد زشت مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی با مردم | #ارسالی_خوانندگان
🔸امروز برای دیدن فیلم #لاتاری رفته بودیم پردیس تماشا. آقای #رضا_عطاران هم برای اکران فیلم #مصادره آمده بود. به دلیل آمدنش کل سانس ها را نیم ساعت جابجا کرده بودند و همه مردم ساعتها بی دلیل توی صف ها علاف شده بودند.
🔹وقتی اعتراض کردیم، #مسعود_نجفی مدیر پردیس تماشا خیلی راحت آمد و گفت اعتراضی دارید بروید پولتان را پس بگیرید.
🔸اعتراضات مردم که بیشتر شد با پررویی حمله کرد تو جمعیت و گفت «#برید_گمشید از سینما بیرون»
🔹واقعا مایه تاسف است که در این کشور هرکسی برای خودش یک حکومت جدا تشکیل داده. جالب اینکه ایشان مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی هم هست. باید به حال این فرهنگ و این روابط عمومی و این سینما خون گریست..
@maktubat
📝 ام المصائب...| #جواد_صفائی
🔹مصیبت جد و مادر و پدر و برادر بزرگش کافی نبود، خداوندا چگونه زینب را دوست می داری که باید حسین نیز مقابل چشمانش پرپر شود، باید به مجلس پست ترین جنایت پیشگان درآید، باید تن نحیف سه ساله ای را به خاک بسپارد، آری شنیده ایم که: البلا للولاء...
🔹نمی دانم چرا میگویند زینب کبری وفات کرد، مگر اثر چهار هزار زخم بر جانش نبود؟ مگر تیر بر سینه اش ننشست؟ مگر خنجر شمر گلویش را طواف نکرد؟ مگر عمود سنان بر سرش فرود نیامد؟ مگر سینه اش در زیر سم اسبان نرم نشد؟
🔹مگر حسین جان زینب نبود...؟
🔹آری زینب در کربلا شهید شد.. آنهم نه یک بار نه ده بار که هزار بار..، وقتی حجت حق را میان حرامیان نظاره کرد، وقتی علی اکبر میان عبا به خیمه ها رسید، وقتی تیر بر مشک عباس نشست، وقتی قنداق اصغر را از برادر گرفت، وقتی حسین را از دست کودکان رهانید، وقتی گلوی بریده برادر را بوسید، وقتی...
🔹می دانم، می دانم دو سه سالی بعد از حسین بود، بود تا کربلا در کربلا نماند، تا قیام به بار بنشیند، تا کاخ ظلم فرو ریزد، تا با خون برادر دین جدش را زنده کند، می دانم، اما یقین دارم که زینب در کربلا شهید شد...
🔹سالروز وفات حضرت زینب کبری تسلیت باد.
@maktubat
📝 روایت واقعی از تبعیض شغلی علیه دختران با حجاب| #حجة_الاسلام_مهدی_یار
1⃣ همیشه در منبرها و جلسات تفسیر قرآن ماه مبارک حاضر بود. دختری جوان، موقر، متین و محجبه، روزی یادداشتی به دستم داد، بدین مضمون که بعد از جلسه، جلوی مسجد منتظر بمانم تا سوالی را که دارند با من مطرح کنند.
2⃣ پس پایان جلسه با خانم دیگری که سن بالاتری داشت پیش من آمدند، پس از معرفی فهمیدم خواهر بزرگترش است، پدرشان سالها پیش به رحمت خدا رفته بود و حالا عموی شان سهم ایشان را از منزلی که با پدر آنها شریکی خریده بودند، نمی داد. زندگی به غایت فقیرانه و توام با مشکلات فراوان داشتند.
🔹گفتم با عمویشان صحبت می کنم، چند راهنمایی حقوقی و شرعی نیز ارائه نمودم و قرار شد سند شراکت شان را در جلسه بعد برایم بیاورند تا با بررسی جزییات، بتوانم نظر درست تری بدهم.
3⃣ با چند نفر از دوستان برای صرف ناهار به یکی از رستورانهای سنتی شهر رفته بودیم. یکی از سکو ها را انتخاب کردیم و نشستیم، خانمی که حجاب و پوشش مناسبی هم نداشت با تبلتی در دست برای گرفتن سفارش غذا آمد. سرمان را بالا نکردیم، سفارش را دادیم و رفت. دوستانم از من خواستند تا کنار وسایل بمانم تا بروند برای شستن دست...
4⃣ لحظاتی از رفتن دوستانم نگذشته بود که خانم سالن کار رستوران وارد سکوی ما شد و مقابلم نشست،
- حاج آقا نشناختید؟
+ عذر میخوام بجا نیاوردم..
ناگهان سیل اشک بر صورت دختر جوان جاری شد، حالا که نگاهش میکردم فهمیدم همان دختر محجبه جلسات تفسیر است. شلوار ساپورت، مانتویی تنگ و چهره ای آرایش کرده... باورش برایم سخت بود...
5⃣ حاج آقا از ساعت یازده صبح تا یازده شب اینجا کار میکنم، ۸۰۰ تومن میگیرم، خودتون که وضعمون رو می دونید، تنها نان آور خونه منم، اینجام شرط گذاشتن که اگه از این لباس فرم استفاده نکنیم اخراجمون میکنن و حتی اجازه مانتوی پوشیده رو هم نمیدن... حاج آقا بی چادری و بدحجابی واسم از مردن سخت تره...
و اشکهایش دنبال همدیگر می دویدند...
6⃣ مدیران نئولیبرال و تکنوکرات تسبیح انداز با جای مهر بر پیشانی که درحال "توسعه" دادن کشور هستید تا آنگاه به مقوله عدالت بپردازید..! گیرم به خیالات و آرزوهای خام تان در باب "توسعه" هم دست یافتید، خرمن های ایمان و حیایی که در تندباد بی عدالتی بر باد می رود، چگونه جبران خواهد شد؟ پاسخ اشک های آن دختر جوان را چه کسی خواهد داد؟
@maktubat
📝 نگاهی فرامتنی به نامۀ سرگشاده | حجتالاسلام #ملااحمدی
درباره نامۀ سرگشادهای که خطاب به رهبری نوشته شده، لابلای تحلیلهای افراطی و صفروصدیِ محافظهکاران از یکسو، و ذوقمرگیِ جریانی دیگر از تابوشکنیهای موهوم در سوی دیگر، با نگاهی واقعبینانه چند نکته قابل ذکر است:
1⃣ ابتدا باید توجه داشت که مخاطب اصلی این نامه، صرفاً و حتی الزاماً شخص رهبری نیست! بلکه عموم مردم و رسانهها هستند. چرا که «نامۀ سرگشاده» معنایی جز این ندارد. بنابراین علیرغم آنچه در متن نامه ادعا شده، هدف اصلی امضاکنندگان آن، «استمداد از رهبری برای اصلاحِ ایرانِ امروز» نیست. وگرنه سرگشادهبودنِ نامه توجیهی نداشت. لذا باید در جستجوی این مسئله باشیم که: پس هدف از انتشار این نامه چیست؟
2⃣ آنچه که قابل کتمان نیست (و از متن نامه بهطرز فاحشی نمایان است) اینست که اصحاب این نامه (نویسندگان و امضاکنندگان) تمام پشتوانۀ احمدینژاد در فضای «شبهنخبگانی» (و نه حتی حقیقتاً نخبگانی) را تشکیل میدهند. زیرا کلیگوییهایی که دربارۀ وضعیت نامطلوبِ نهادهای نظام در این نامه هست، دقیقاً شکلِ تدوینیافتۀ همان دیدگاههایی است که تاکنون از زبان احمدینژاد مطرح شده و تنها راهحلی که ارائه شده هم، همان پیشنهادات اوست. شاهد اینکه اگر از ایشان بخواهید دلایلِ صحت هریک از ادعاهایشان را تشریح کنند، بیش از آنچه احمدینژاد در بیانیهها و سخنرانیهایش مطرح کرده، حرف خاصی برای گفتن نخواهند داشت.
بنابراین، آن جریان فکری-سیاسی که منجر به این نامه شده است، نه حقیقتاً انعکاسی از «مردم» یا «طیف انقلابی» یا «حزبالهی» یا «بسیجی»، بلکه حداکثر یک «طیفِ سیاسیِ نوظهورِ پیروِ احمدینژاد» است؛ نه بیشتر.
3⃣ آنچه در متن نامه بیان شده، ابتدا تحلیلی خاص و ناامیدانه و سرشار از ادعاهای بیدلیل از وضعیت فعلی کشور، و سپس بر اساس آن تحلیلِ ثابتنشده، طرح «ضرورت اصلاحات اساسی در فضای سیاسیِ کشور» و نهایتاً طرح یک دوراهیِ کاذب (با ما / بر ما) است. لذا در صورتی میتوان از «ضرورت اصلاحات اساسی با آن مختصاتی که در نامه ذکر شده» سخن گفت که آن تحلیلهای خاص و ناامیدانه با وصف #جامعیت و #واقعبینانهبودن پذیرفته شده باشد.
4⃣ مسلماً امکان ندارد که تمام ابعاد واقعی فضای سیاسی کشور (اعم از مثبت و منفی) و تحلیل واقعبینانۀ وضعیت نهادهای گوناگون نظام، در یک نامه بیان شوند. بنابراین مسلماً این نامه از #واقعبینی و #جامعیت لازم برای طرح «ضرورت تغییر کلان» برخوردار نمیباشد. لذا منطقاً نمیتوان انتظار داشت که بر اساس این نامه، تغییری در تحلیل و بالتبع تدبیرِ رهبری معظم دربارۀ فضای سیاسی کشور ایجاد شود. به همین دلیل خود نویسندگان نامه -که جواناند و جویای نام- هم بهخوبی میدانند که قرار نیست بر اساس این نامه، شاهد تغییر خاصی در فضای سیاسی کشور باشند. لذا بار دیگر دیگر به پرسش ابتدایی باز میگردیم: پس هدف چه بوده؟!
5⃣ بر اساس آنچه گفته شد، آنچه برای نویسندگان و امضاکنندگان نامه مهم بوده، صرفاً #بازتاب_رسانهای آن و شنیدهشدنِ صدای یک جریانِ نوظهور سیاسی بوده است؛ تا شاید از این طریق، گشایشی برای احمدینژاد و اطرافیانش در فضای فعلی کشور فراهم گردد.
6⃣ حاصل آنکه علیرغم آنچه دو طیف متقابل میپندارند، امضاکنندگان این نامه نه شمشیر را برای رهبری و نظام از رو بستهاند و نه اینکه خواستهاند تابویی را بشکنند یا طرحی نو دراندازند. بلکه این نامه صرفاً یک جنجال رسانهایست به امید آنکه شاید آبی برای احمدینژاد و اطرافیانش گرم شود و بتوان در انتخاباتهای بعدی، آن جریان را احیاء کرد.
@maktubat
🔺بیانیه ۴۲ عضو کابینه دولت های نهم و دهم خطاب به دکتر محمود احمدینژاد
42 نفر از وزراء و معاونان رئیسجمهور دولت نهم ودهم پیرامون مسائل روزکشور ورفتارهای احمدی نژاد بیانیهای را صادر کردند که بخشی از آن به شرح زیر است:
🔹مع الاسف شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که نه تنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولتهای مذکور را تحت الشعاع قرار میدهد بلکه با مخالف خوانی به نوعی زمینه را جهت جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.
🔹 نامه پراکنیهای غیرمتعارف، طرح خواستههای غیر قانونی مانند برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، تضعیف نهادها و ارکان نظام اسلامی به بهانه نقد و اصلاح گری، عدم ترجیح مصالح ملی بر مسائل شخصی و گروهی مانند تکرار موضوع مهندسی انتخابات در حالی که کلیدواژه ناروای عوامل فتنه در سال 88 بود، التهاب آفرینی در جامعه، خود حق پنداری و استفاده از شیوههای خارج از روال قانونی که موجب خسارت به کشور و مردم است، فاصله گرفتن از شعارهای انقلابی که مبنای میثاق و رأی مردم بود، انقلابی نمایی به جای انقلابیگری و استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعاهای بی اساس فتنهگران و رسانههای معاند و ضد مردمی، پیشبینی بی پایه در مورد اتفاقات و تحولات آتی، حال آنکه در گذشته نیز در مواردی از رخدادهایی سخن گفته شد که هرگز تحقق نیافت.
🔹اینک خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمانهای امام و انقلاب میدانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایتپذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خواستگاه اقبال مردم به وی در سال 84 بوده است...
اسامی نویسندگان:
جمعی از وزراء و معاونان رئیسجمهور نهم و دهم
1-مرتضی بختیاری(دادگستری)2-مهردادبذرپاش(سازمان جوانان)3-محمود بهمنی(بانک مرکزی)4-امیرمنصوربرقعی(مدیریت و برنامه ریزی)5-رضاتقی پور (ارتباطات)6-حمیدرضا حاجی بابایی(آموزش و پرورش)7-سیدمحمدحسینی(فرهنگ و ارشاد اسلامی)8-سید شمس الدین حسینی(امور اقتصادی و دارایی)9-صادق خلیلیان(جهاد کشاورزی)10-کامران دانشجو(علوم تحقیقات و فناوری)11-پرویز داودی(معاون اول)12-مجید دوستعلی(دبیر دولت)13-محمدمهدی زاهدی(علوم تحقیقات و فناوری)14-مسعود زریبافان(بنیادشهید)15-محمد سلیمانی(ارتباطات)16-محمدحسین صفار هرندی(فرهنگ و ارشاد اسلامی)17-زهره طبیب زاده نوری(امور زنان و خانواده)18-محمدحسن طریقت منفرد(بهداشت)19-علیرضاطهماسبی(صنایع و معادن)20-محمد عباسی(ورزش-تعاون)21-فریدون عباسی(سازمان انرژی اتمی)22-ابراهیم عزیزی(توسعه مدیریت و سرمایه انسانی)23-علیرضا علی احمدی(آموزش و پرورش)24-محمد علی آبادی(تربیت بدنی)25-مهدی غضنفری(صنعت،معدن وتجارت)26-محمود فرشیدی(آموزش وپرورش)27-لطف الله فروزنده(منابع انسانی-پارلمانی)28-رستم قاسمی(نفت)29-منوچهر متکی(امورخارجه)30-صادق محصولی(کشور-رفاه)31-عبدالرضا مصری(رفاه)32-حیدر مصلحی (اطلاعات)33-مصطفی محمد نجار (دفاع-کشور)34-محمدجواد محمدی زاده(محیط زیست)35-سیدمحمدرضا میرتاج الدینی(پارلمانی)36-مسعود میرکاظمی(بازرگانی-نفت)37-محمدناظمی اردکانی(تعاون)38-مجید نامجو(نیرو)39-فاطمه واعظ جوادی(محیط زیست)40-احمد وحیدی(دفاع)41-مرضیه وحید دستجردی(بهداشت)42-سیدمهدی هاشمی(کشور)
@maktubat
📄 قوانین عجیب تردد بین شهرهای ایران برای مهاجرین افغان
✍️ #مصطفی_نجفزاده
🔵 یکی از تبعیض ها و رنج هایی که مهاجرین دارای کارت آمایش میبرند، موضوع سفر کردن به شهرهای ایران است!
🔸 بعد از گذشت چهل سال اقامت آبرومندانه، یک مهاجر بطور مثال اگر قصد سفر از مشهد به تهران داشته باشد، میبایست نصف روز خود را صرف این کند که به اداره اتباع رجوع نماید. وی بعد از گذراندن مراحل اداری و اجازه سفر، کارت شناسایی اش را تحویل و بجای آن برگه سفر دریافت میدارد. متقاضی سفر بابت مسافرت، هزینه ای را هم به اداره اتباع میپردازد، و مجاز است فقط ظرف ده روز سفر خود را به مقصد معین و از مسیر مشخص مشهد به انجام رساند.
🔹این نیز ناگفته نماند که شخص دارای #کارت_آمایش با سابقه قریب به چهل سال اقامت در ایران، حق رانندگی ندارد و بدلیل محرومیت از حق گواهینامه راهنمایی و رانندگی، میبایست در این شرایط سخت هزینه تاکسی و یا اتوبوس مشهد به تهران را بپردازد.
🔸 فرد مهاجر، بعد از رسیدن به مقصد لازم است یک روز از سفر خود را صرف مهر تایید #اداره_اتباع شهرستان مقصد نماید تا بتواند بعد از مراجعت به شهرستان مبدا، کارت آمایش خود را بستاند. او حتما میبایست بعد از اتمام مهلت سفر, سریعا برگه سفر خود را به اداره اتباع مبدا تحویل دهد تا بتواند کارت شناسایی آمایش خویش را تحویل بازپس بگیرد. با این حال لابد شخص مهاجر، از لحظه لحظه سفر خویش لذت برده است!
🔹اکنون جای طرح این پرسش است که مهاجرین و مهاجرزاده های افغانستانی با قدمت چهل ساله اقامت در ایران، #شهروند_درجه_چندم ایران محسوب میشوند؟
📌برگرفته از کانال جبهه فرهنگی جوانان افغانستان (یاران خراسانی)، با اندکی ویرایش
@maktubat | @jfjafg
🔹امروز به نقل از امیر آبادی عضو هیئت رئیسه مجلس خاطره ای مطرح شده که ایشان در ایام نوروز خدمت رهبر انقلاب بودند و یکی از اعضا وقتی خواست سال نو را تبریک بگوید گفت: سال حمایت از #تولید_داخلی را تبریک می گویم. رهبر انقلاب بلافاصله فرمودند من نگفتم تولید داخلی گفتم حمایت از #کالای_ایرانی.
🔹آقای امیر آبادی بعد توضیح دادند که: انتخاب هوشمندانه شعار حمایت از کالای ایرانی نشان می دهد برندهایی مثل سامسونگ، ال جی، دوو و ... حتی اگر در ایران مونتاژ یا تولید شوند کالای ایرانی به حساب نمی آید بلکه تولید داخلی هستند. بنابراین منظور رهبر انقلاب حمایت از برندهای تمام ایرانی هستند.
🔹 اما ظاهرا آقای امیر آبادی منظور رهبر انقلاب را اشتباه متوجه شدند، کالای ایرانی مفهومی فراتر از کالای داخلی دارد نه محدودتر، در واقع رهبر انقلاب وقتی تاکید بر کالای ایرانی دارد منظور حتی کالایی است که سرمایه گذار آن ایرانی است ولی در کشوری دیگر تولید میشود، زیرا امروزه کمتر کالایی میتوان یافت که در تمام فرآیند تولید متعلق به یک کشور باشد.
🔹تولید کالا از مجموعه فرآیندی تشکیل میشود که شامل مالکیت فکری، برند، کارگر، زنجیره ارزش، سرمایه گذار و... میباشد. لذا اگر در یک کالا هر کدام از اینها ایرانی باشد میتوان، گفت که آن کالا ایرانی است واگر کالایی تعداد بیشتری از این فرآیند سهم داشته باشد میتوان گفت ایرانی تر است.
@maktubat
سلام
دوستان حاضر در کانال لطفا در صورت صلاحدید به کانال دیگرمان منتقل شوید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1023606784C178412482a
سلام
دوستان حاضر در کانال لطفا در صورت صلاحدید به کانال دیگرمان منتقل شوید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1023606784C178412482a
هدایت شده از ایران قوی || سیدسجاد پادام
✅ برگی از جنایات علمی آمریکا
🔹 سرویس بهداشت عمومی آمریکا در یک طرح تحقیقاتی حدود ۶۰۰ نفر از کارگران کشاورز فقیر در یکی از محرومترین مناطق ایالت آلاباما در نزدیکی شهر تاسکیگی را با دروغ درمان شدن وارد یک پروژه کردند.
🔸پروژه این بود که «آیا سیفلیس بیشتر عوارض قلبی-عروقی ایجاد میکند یا عوارض عصبی».
🔹 اگرچه سیفلیس در مراحل اولیه قابل درمان است، اما اگر درمان نشود تومورهای نرمی ایجاد میکند که به شکل زخمهایی در سطح پوست ظاهر میشود. سپس بهتدریج استخوانها، کبد، قلب و مغز را منهدم کرده و سرانجام سبب فلجی، کوری و کری فرد مبتلا میشود. حمله قلبی، سکته، افسردگی، تغییر شخصیت، ناپایداری عاطفی، حافظه ضعیف و سردرد ازجمله علائمی هستند که معمولا چندین دهه پس از ابتلا به سیفلیس ظاهر میشوند.
🔸از همان ابتدای کار این پروژه بر مبنای نادرست علمی و اخلاقی قرار داشت. به داوطلبان گفته بودند که آنها «خونشان کثیف» است و اینکه «درمان رایگان» دریافت خواهند کرد. در حالی که غرض از این تحقیقات این بود که سیر طبیعی سیفلیس درماننشده را مطالعه کنند و داوطلبان نمیدانستند که پزشکان آنها را درمان نمیکنند.
🔹بهعلاوه پس از معاینه داوطلبان و تشخیص سیفلیس هم به آنها نگفته بودند که به سیفلیس مبتلا هستند. حتی اطلاعات کافی در اختیار آنها نگذاشته شده بود تا در این مورد خودشان تصمیمی آگاهانه بگیرند.
🔸 پس از اینکه در تحقیقات اولیه اطلاعات مفیدی بهدست نیامد، تصمیم گرفته شد که داوطلبان را تا آخر عمر ردیابی کنند. به این جهت تمام روشهای درمانی متوقف شد و با اینکه پنیسیلین در سال ١٩۴٧ به جهانیان عرضه شد، از تجویز آن برای افراد مبتلا به سیفلیس در این طرح خودداری شد.
🔹 این بیماری فقط ویژه سیاهپوستان نبود ولی فقط سیاهپوستان را در این طرح شرکت دادند. برای آنها هر نژادی غیر از انگلوساکسون موش آزمایشگاهی محسوب میشود. سرانجام این طرح تحقیقاتی پس از اینکه یک محقق بیماریهای آمیزشی از آن باخبر شد و شیوههای غیراخلاقی بهکاررفته در آن را برملا کرد، پس از 40 سال یعنی در سال ١٩٧٢ متوقف شد.
🔸در این موقع ٢٨ نفر از داوطلبان بر اثر سیفلیس مرده بودند، صد نفر بر اثر عوارض مختلف ناشی از سیفلیس جان خود را از دست داده بودند، ۴٠ نفر از همسران داوطلبان شرکتکننده در طرح دچار سیفلیس شده بودند و ١٩ نوزاد هنگام تولد به سیفلیس دچار شده بودند. تازه جهانیان دریافتند که دستاندرکاران این طرح تحقیقاتی با انسانها مانند موش آزمایشگاهی رفتار میکردند.
🔹 آیا این اولین و آخرین باری بود که در آمریکا یک مؤسسه با بودجه دولتی با زیرپاگذاشتن مسائل اخلاقی-انسانی به تحقیقات علمی میپرداخت؟ متأسفانه پاسخ این پرسش منفی است. در این رابطه بیشتر خواهیم نوشت، این برگی از تاریخ جنایات مبلغین حقوق بشر است. ادامه دارد...
🔹سیدسجاد پادام|| #ایران_قوی
https://eitaa.com/joinchat/1023606784C178412482a
سلام
دوستان حاضر در کانال لطفا در صورت صلاحدید به کانال دیگرمان منتقل شوید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1023606784C178412482a
🔹همه باید بدانیم كه از مرگ فراری نیست و همه این تلخی را می چشیم. از این رو باید بیش از گذشته مراقبت كنیم.
🔸امام موسی بن جعفر (علیه السلام) با آن همه عبادت و سجده طولانی، عاجزانه از خداوند طلب راحت هنگام مرگ می كرد: «اللهم انی اسئلك راحة عند الموت».
🔹ما با این همه فضیحت، و گناه و نافرمانی چه باید بگوییم؟ ... باید برای آن روز سخت آمادگی لازم را كسب كنیم و دست به اصلاح عمیق و اساسی خویش زنیم...
#ایت_الله_محمد_شجاعی
@maktubat
May 11
May 11
📝خودتان را براي مهماني خدا آماده كنيد | #آیت_الله_مجتبی_تهرانی
🔹در يك روايتي ازپيغمبر اكرم دارد که فرمود:
خداوند در آسمان هفتم فرشتهای را نصب فرموده است اسمش داعی است. داعی يعني جارچی. وقتی ماه رجب وارد ميشود فرشتهای كه در آسمان هفتم است هر شب از ماه رجب تا به صبح ندا ميیدهد: خوشا به حال ذاکرین؛ اين حرف او است، اين ملك ميیگويد: ای مردم! ميیدانيد امشب خدا دارد چه ميیگويد؟
🔸من همنشين كسي هستم كه با من بنشيند. چه تعبير عجيبي! من اطاعت ميیكنم از كسی كه از من اطاعت كند. هر چه بخواهی به تو می دهم. هر كه از من طلب غفران كند، او را ميآمرزم.
🔹 ماه ماه من است. ماه رجب ماه خدا است. بنده هم بنده من است، هيچ كسي را طرد نميكند. رحمت، رحمت من است. هر كه در اين ماه من را بخواند، من جوابش را ميدهم. هر كه در اين ماه از من درخواستي كند به آن عطا ميكنم. هر كه از من طلب هدايت كند، هدايتش ميكنم.
🔸 من اين ماه را ريسمانی قرار دادم بين خودم و بنده خودم. چه تعبير بالايي است! اگر كسي در ماه رجب اعتصام به اين ماه پيدا كند، يعني به اين حَبل و به اين ريسمان اعتصام پيدا كند، اين به من ميرسد؛
🔹يعني بهترين موقعيتها براي ما فراهم آمده است. ميخواستم بگويم اين ماه را قدر بدانيد، اين ماه مقدّمه است براي ماه مبارك رمضان. همه چيز در آن هست و مهمتر از همه اينكه خدا اين ماه را وسيلهاي قرارداده است كه ما بتوانيم خودمان را به خدا برسانيم، خودمان را تطهير كنيم. همه چیز در اين روايت بود.
@maktubat
🔸اگر ایران میزبان ناکشورهای ذرهای غربی نظیر ایسلند و لیختناشتاین بود، همین جماعت از فرط ذوق تسمهتایم پاره کرده بودند؛
🔹اما حالا پیرو فرمایشات ذهن استعمارزدهی خود بورکینافاسویی را تمسخر میکنند که امروز به فرانسه اولتیماتوم داده که ظرف ۱ ماه ارتش خود را از خاک این کشور خارج کند.
Parnassus
🔸امثال اینها تحت عنوان روزنامهنگار مستقل و مترقی از نهادهای غربی جایزه میگیرند. اما در حقیقتْ مرتجع و نژادپرستند و وابسته به گفتمان و ساختار قدرت امپریالیستی.
🔹 مشتی #خبرچین_بومی نمایندهی گفتمان «شرق»شناسی؛ مجیزگویان فرانسهی استعمارگر و تحقیرکنندگان بورکینافاسوی استعمارشده.
طاها زینالی
#بلندگوهای_ناتو_در_تهران
#سرطان_اصلاح_طلبی
#نژادپرست_های_حقیر
@maktubat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مادر شهید است، فرزندش غواص بود، ظاهرا فرزندش در اروند شهید میشود و طعمه ماهی های اروند میشود....
@maktubat
هدایت شده از ایران قوی || سیدسجاد پادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 تیمم با خاک ایران، ایران اینگونه قوی شد...
@sspadam