ادامه از پست قبلی 👆
تشکر از آقای احمدی مقدم 👈 لازم است اقدامات شایسته دوران تصدی سردار سرتیپ احمدیمقدم نظیر؛ ارتقاء فضای اسلامی و انقلابی ناجا، صیانت از کارکنان خدوم و توجه جدی به معیشت آنان، تقویت مرزبانی و کاهش تخلفات جادهای تداوم یابد...از تلاشهای بیدریغ و مؤثر سردار سرتیپ احمدیمقدم در دوره تصدی فرماندهی آن نیرو، تشکر و قدردانی مینمایم.
تشکر از آقای اشتری 👈 با پایان یافتن دوران مأموریت سردار اشتری و با ابراز قدردانی و رضایتمندی از خدمات ایشان، شما ( سردار رادان ) را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم.
👈👈 در حکم آقای قالیباف از نفر قبلی اش آقای لطفیان تعریف و تمجید زیادی دیده می شود اما در حکم آقای احمدی مقدم که بعد از قالیباف بوده خبری از تعریف و تمجید ویژه از قالیباف نیست ولی در حکم آقای اشتری که بعد از آقای احمدی مقدم بوده سراسر از تعریف و رضایتمندی از عملکرد ایشان است.
اینکه ما بخواهیم از کلمات رهبری شایستگی افراد را به دست بیاوریم روشش این است که سیر بیانات آقا را نگاه کنیم و در آن فضا نظر رهبر را در مورد اشخاص بفهمیم نه اینکه فقط یک کلمه ای را برجسته کنیم.
نتیجه ای که بنده از مرور احکام فرماندهان نیروی انتظامی به دست آوردم این بود که عملکرد آقای قالیباف نسبت به آقایان لطیفیان و احمدی مقدم که فرماندهان قبلی و بعدی ایشان بودند ضعیف تر ارزیابی می شود و آن تحول مثبتی که ادعا می شود در نیروی انتظامی در دوران قالیباف انجام شد حداقل در فرمایشات رهبری دیده نمی شود.
بنده از باب وظیفه ای که در تبیین فرمایشات رهبری دارم چند ساعت وقت گذاشتم و این نتیجه را گرفتم و این نوشته ی من را مقایسه کنید با آن مطلبی که قبلا در خصوص برداشت غلطی که از بیان آقا در مورد نهی از کاندیداتوری نماینده ی مجلس منتشر شده بود که آنجا نتیجه ای که گرفتم به نفع قالیباف بود.
#انتخابات
محل اظهار نظر
@maktubateman
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
﷽
🔑إِنَّ الْمُنَافِقِینَ فِی الدَّرْکِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِیرًا🔐
😈 مریم رجوی سرکرده عضو مجاهدین خلق در سن ۷۰ سالگی بدرک واصل شد.
شادباش به همه.
فقط سطح سواد اینترنشنال جالبه ، به جای درگذشت، نوشته درگزشت!
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
رأی ندادن
همانطور که قبلاً گفتم ما همچنان که برای رأی دادن باید دلیل و حجت شرعی داشته باشیم برای رأی ندادن هم باید حجت شرعی داشته باشیم.
چون هر رأی ما یک نفر را بالا می آورد و بقیه را پایین ، مثلا این دوره که شش نفر نامزد هستند رأی ما یعنی یک نفر بالا رود و پنج نفر پایین بیایند. و اگر کسی رأی ندهد یعنی هر شش نفر را پایین برده است. پس اینجوری نباید فکر بشه که اگر پای صندوق نرفت مشارکت نکرده است.
پس رأی ندادن هم خودش یک انتخاب و مشارکت است پس ما چیزی به نام عدم مشارکت مطلق نداریم
و کسی نمی تواند از این مسأله فرار کند و بگوید روز قیامت از رأی دادن و ندادن نمی پرسند چون آیات قرآن حاکی از آن است که مثقال ذرات هم دیده می شود و در نامه ی اعمال هیچ صغیره و کبیره ای نیست مگر اینکه ثبت و ضبط می شود. هم از رأی دادن پرسیده می شود و هم به چه کسی رأی دادن.
پس کسی فکر نکند اگر گوشه ی عزلت برگزید و در آینده ی کشورش مشارکت فعّال نداشت حتماً ذمه اش از همه ی فساد ها و تباهی های مسئولین مبرّا خواهد بود.
چرا که اگر با رأی ندادن او آدم لایق و شایسته ای به منصب نرسد او نیز در خانه نشین شدن صالحین و به قدرت رسیدن دیگران مقصر است و اگر بر فرض در بین کاندیدها آدم شایسته ای هم نبود ، با رأی ندادن او ممکن است بدترین گزینه ی ممکن از بین افراد موجود انتخاب شود.
که این انتخاب ، در زندگی کسانی هم که رأی ندادند تأثیر مستقیم خواهد داشت و حتماً تصمیمات او و سلیقه های رئیس جمهور منتخب ، در زندگی او مشاهده خواهد شد.
پس عقل سلیم حکم می کند در بین موجودین بگردد و نزدیک ترین شخص به افکار و سلایق خودش را انتخاب کند تا مملکت آن طور که او می خواهد پیش رود.
همه ی این موارد از زاویه ی فردی و داخلی بود ولی اگر نگاه خارجی هم به این موضوع اضافه شود، حقیقت رأی ندادن خیلی مهم تر و اثر گذار تر نشان داده می شود.
همین که دشمنان ایران و اسلام این همه تأکید بر رأی ندادن می کنند معلوم می شود رأی ندادن برای آنان منفعتی دارد پس کسی که رأی نمی دهد خواسته یا نا خواسته منفعت آنان را تأمین کرده است یعنی گردن خودش را پلی قرار داده است برای منتفع شدن سیاستمداران غربی
او برای اینکه با رأی ندادنش سیاستمداران داخلی را ادب کند یا برای منفعت آنان کار نکند ناخودآگاه به دام سیاستمداران خارجی افتاده است و به نفع آنان اقدام کرده است.
#انتخابات
محل اظهار نظر
@maktubateman
چرا به آقای پور محمدی رأی نمی دهم
۱) در وب سایت ایشان سابقه ای از فعالیت در خصوص ریاست جمهوری دیده نمی شود و تنها موردی که بود ثبت نام ایشان بود.
رئیس جمهور باید قبل از انتخاب شدن یک کار تحقیقاتی جامع و کامل برای اجرای کشور کرده باشد و بر مبنای آن کار کشور را اداره کند. نمی شود آناً تصمیم بگیره وارد عرصه بشه و دری به تخته ای بخورد و رئیس جمهور بشه و بعد تازه فکر کند که قرار است چه بکند ؟
بله قطعاً در ایام تبلیغات انتخاباتی حرف هایی از برنامه هایش می زند که برای بنده این حرف ها حجت نیست چون مثل درس خواندن شب امتحان می ماند. کسی که برای ریاست جمهوری برنامه ریزی داشته حتماً نشانه هایی از آن برنامه ریزی باید در وب سایتش مشاهده شود.
۲) وارد کانال ایتایشان شدم و در کمال تعجب دیدم که کمتر از چهار صد نفر عضو دارد ، یعنی از کانال من که هیچ کاره ی این مملکت هستم کمتر 😐
البته روز بعد تعداد به بالای هفتصد نفر رسید. رفتم اولین پیام را نگاه کردم دیدم تاریخ تشکیل کانال برای بهمن ۱۴۰۲ بود یعنی چند ماه قبل از شروع انتخابات ریاست جمهوری و همزمان با انتخابات مجلس
و نود درصد محتوا هم پیرامون خبرگان رهبری و مجلس بود و این نشان می ده که اولا ایشان اعتقادی به فضای مجازی داخلی ندارد و ثانیا دلیل دیگری است بر اینکه کار به خصوصی در زمینه ی ریاست جمهوری نکرده است.
۳) مواضع ایشان مشخص و شفاف نیست یعنی رسانه ها اسم ایشان را در اصول گرا ها اعلام کردند ولی دو سه تا کلیپ از ایشان دیدم که خیلی به اصلاح طلب ها نزدیک تر می نمود.
به عنوان نمونه 👈 اینجا از امنیت برای هنرمندان سخن گفتند و تأکید کرده که دستگاه های نظارتی و امنیتی حق دخالت در حوزه ی هنر را ندارند و نباید چیزی را کم و زیاد و دستکاری کنند.
این حرف ایشان ی چیزی مثل ربنای شجریان است یعنی این همه معضلات مهم و اولویت ها را نمی بیند و در اولین کلیپ ها دم هنرمندان را می بیند . این همان شگرد های تبلیغاتی است که ابتدا سعی می کند جامعه ی هنری را سمت خودش جلب کند تا از ظرفیت آنان برای معرفی خودش استفاده کند
نمونه ی دیگر 👈 سخنان ایشان در خصوص شادی است که تاکید می کند نباید تنگ نظرانه به شادی نگاه کرد. که این حرف هم خیلی شبیه به حرف های اصلاح طلب ها است که خیلی روی شادی دست می گذارند.
نمونه ی بعدی 👈 موضع ایشان نسبت به زنان و حجاب آنان است که ادعا کردند قیودی که برای مرد ها هست برای زنان هم باید باشد نه بیشتر 🤔 و صراحتاً حضور شفاف و پر رنگ زنان را خواستار اند. و این هم یکی دیگر از حربه های تبلیغی است که از زنان سوءاستفاده می شه
من امثال پزشکیان را که صراحتاً خودشان را اصلاح طلب معرفی می کنند ترجیح می دهم به امثال پور محمدی که شعار های اصلاح طلبان را در پوشش اصول گرایی می دهند
#انتخابات
محل اظهار نظر
@maktubateman
💐💐💐
کافی است یک نگاه به این لینک بندازید تا نقطه نظرات رهبری پیرامون آیت الله مصباح یزدی رضوان الله علیه را مطلع شوید و بعد نگاه کنید که این عالم که به قول رهبری جای شهید مطهری و علامه طباطبایی رضوان الله علیهما را در زمان ما پر کرده است ، سال ۹۲ از چه کسی حمایت کرده بود ؟
وقتی بنده مردد می شوم بین جلیلی و قالیباف و می بینم که هر دوی این بزرگواران سال نود و دو کاندید بودند ولی حمایت مرحوم آیت الله مصباح برای جلیلی بود. حجت بر من تمام می شود.
تازه این حمایت برای زمانی بود که هنوز جلیلی دولت سایه اش را هم تشکیل نداده بود.
این را نوشتم برای اون کسانی که دلیل رأی دادن به قالیباف را بیانات رهبری راجع به ایشان می دانند. ولی حمایت آقای مصباح از جلیلی را که مورد تأیید صد در صدی رهبری بودند ، نمی بینند.
در حالیکه سخنان رهبری در خصوص آقای قالیباف ناظر به ریاست جمهوری نبوده و تشکرات از ایشان در مقایسه با تشکر هایی که از فرماندهان قبلی و بعدی ایشان کرده اند بسیار محدود ارزیابی میشه.
#انتخابات
#دکتر_جلیلی
#سعید_جلیلی
محل اظهار نظر
ملاحظه دارد
@maktubateman
💐💐💐
از امام رضا علیه السلام روایت شده که فرمودند:
هر کس از مؤمنی غمی را بردارد خداوند روز قیامت غم از دلش بر دارد
کافی ج ۲ ص ۲۰۰
#حدیث
@maktubateman
بیایید مسجد کوفه ایام شهادت مسلم بن عقیل سلام الله علیه
حال و هوایی است
#پخش_زنده
@maktubateman
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایید مسجد کوفه ایام شهادت مسلم بن عقیل سلام الله علیه
حال و هوایی است
#پخش_زنده
@maktubateman
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐💐💐
اینکه ایام #انتخابات میشه من کانالم رو میارم در خدمت انتخابات دلیلش این فرمایش #امام_خمینی سلام الله علیه است.
درسته که عده ای به خاطر مباحث انتخاباتی از کانال خارج می شوند ولی آنچه برای من در درجه ی اول اهمیت دارد زمین نماندن حرف امام خمینی و عمل به آن است چون ایشون نایب عام حضرت حجت ارواحنافداه در عصر غیبت بودند و امروز هم دقیقاً همان خط را #امام_خامنه_ای اعانه الله دنبال می کنند.
لذا اگر امام فرمودند طلبه ها وظیفه دارند مردم را به دخالت در امور دعوت کنند پس بر ما این تکلیف محرز است.
لذا بنده طبق همین فرمایش مرحوم امام از همه ی شما که ارادت به امام و انقلاب دارید می خواهم رودربایستی رو بذارید کنار و با اقوام و دوستان و همکاران پیرامون انتخابات صحبت کنید و از آنان دعوت کنید که حتماً مشارکت فعال داشته باشند.
چون هر چه پرچم این انقلاب بالاتر رود مظلومین در سراسر عالم خاطر جمع تر و ظالمین روسیاه تر خواهند شد
چیزی که ما از اول انقلاب تا کنون دیدیم این بود که مسیر انقلاب یک خط مستقیم بوده و شعار ها و حرف هایش در گذر زمان عوض نشده و دشمنانش روز به روز ضعیف تر شدند و خوراک مار و مور ها شدند.
تا حالا هر کس با این نظام دشمنی کرد مفلوک شد چیزی به نابودی آخرین دشمنانش یعنی آمریکا و اسرائیل نمانده.
این ها علامات و آیاتی است که خدا در این انقلاب به ما نشان داده است پس چیزی که انقلاب را حفظ می کند مثل شرکت در انتخابات موجب حفظ خود ما است چون هر کس خودش را به این نظام متصل کرد ماندگار شد
محل اظهار نظر
@maktubateman
یکی از مهم ترین دلیل ها برای اینکه قالیباف و جلیلی هیچ کدام نباید کنار روند و حتما باید تا آخر بمانند ، معلوم شدن توبه ی سیاسی مردم است
توبه ی سیاسی یعنی برگشت مردم از مسیر غلطی که انتخاب کرده بودند.
انتخابات سال ۹۲ که حسن روحانی انتخاب شد تنها کسی که گفتمانش در برابر گفتمان او بود #سعید_جلیلی بود چون اگر در صحبت های جلیلی دقت کنید اکثراً روی ۱) ظرفیت های به کار گرفته نشده ی کشور دست می گذارد و ۲) به تعامل با کشور های غیر اروپایی و غربی تکیه می کند ۳) و دنبال دلار زدایی از اقتصاد ایران است. این دقیقاً نقطه مقابل سیاست دولت حسن روحانی است.
تمام کاندیداها ( چه چپی و چه راستی حتی قالیباف ) در مناظره ۹۲ به جلیلی حمله می کردند که چرا مذاکرات را به نتیجه نرساندی و قطع نامه ها را برای ما به ارمغان آوردی ؟ و مردم هم به شعار دم کدخدا را ببین تا مشکل آب خوردنت هم حل بشه امید داشتند.
اما بعد از هشت سال سر کار گذاشتن ملت به بهانه ی برجام معلوم شد این جلیلی بود که داشت درست می گفت و همه ی موافقان مذاکره ، شدند مخالف برجام حتی قالیباف
حالا در این انتخابات اگر مردم به جلیلی که نماد و سمبل مقاومت در مذاکره است رأی دهند به دشمنان ایران این پیام به وضوح صادر میشه که ملت ایران از مسیر قبلی که وادادگی به آمریکا و اروپا بود برگشته و تصمیم گرفته روی پای خودش بایستد
در این انتخابات باید قالیباف و جلیلی هر دو تا آخر بمانند تا معلوم شود اراده ی مردم ایران تا چه اندازه در عدم اعتماد به آمریکا است ؟ چون خیلی از کسانی که امروز نمی خواهند به جلیلی رأی دهند مشکلشان سفت و سختی او در برابر آمریکا است هنوز ته دلشان از تفکر مقاومت واهمه دارند لذا قالیباف را که در او سختی مواجه با دشمن را سراغ ندارند اصلح می دانند. ( بی تعارف )
چیزی که مسلم است اینه که این گفتمان جلیلی است که نقطه مقابل گفتمان روحانی بود چیزی که باید در این انتخابات از رأی مردم مشخص شود تغییر مسیر ملت است. پس اگر ملت به کسی غیر از جلیلی رأی دهند این توبه ی سیاسی هنوز محقق نشده است.
ما باید این فرصت را برای امتحان مجدد مردم فراهم کنیم تا بفهمیم موضع مردم ایران چیست ؟ اگر قالیباف کنار رود حتی اگر جلیلی رأی بیاورد موضع حقیقی مردم مشخص نمیشه.
به عبارت دیگر : اگر مردم با وجود قالیباف به جلیلی رأی دهند معلوم می شود ملت به طور قطعی از مسیر قبلی برگشته است ولی اگر با وجود جلیلی به قالیباف رأی دهند معلوم می شود هنوز باید مردم نرمش ها و اعتدال ها را با چاشنی یک نامزد اصول گرا تجربه کنند تا بعدها شاید توبه ی نصوح کنند. اگر دیر نشده باشد.
لذا طرفداران جلیلی باید روی این ویژگی جلیلی دست بگذارند تا وجه تمایز جلیلی از قالیباف معلوم شود
#دکتر_جلیلی
#قالیباف
#انتخابات
محل اظهار نظر
@maktubateman
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐💐💐
وجه تمایز جلیلی از قالیباف در این کلیپ واضح میشود. هم دلیل رأی دادن ما به جلیلی و هم دلیل اشتباه بودن کنار رفتن قالیباف به نفع جلیلی تبیین می شود.
وقتی می گویم نه جلیلی و نه قالیباف هیچ کدام نباید به نفع دیگری کنار روند و این اصراری که بر وحدت می شود امر صحیحی نیست ، بخاطر احراز توبه ی سیاسی مردم ایران از رأی دادن به حسن روحانی است.
مادامی که مردم به گفتمان مقابل روحانی که #سعید_جلیلی مطرح کرده بود اعتماد نکنند معلوم میشود هنوز این ملت به طور کامل از مسیری که روحانی رفته بود ناامید نشدند.
چون تنها کسی که در سال ۹۲ نقطه مقابل گفتمان روحانی بود جلیلی بود ، حتی قالیباف از جمله کسانی بود که به مقاومت جلیلی در برابر زیاده خواهی های غرب انتقاد می کرد.
انتخابات سال ۹۲ نتیجه اش وادادگی مردم ایران به کدخدا بود لذا طبیعی بود که مذاکرات به ثمر نرسد چون غربی ها از مردم ایران پیام سازش را دریافت کرده بودند و فرصت را برای فشار آوردن به مردم ایران به دست آورده بودند.
پس در این دوره اگر بخواهیم بفهمیم مردم از مسیر غلط قبلی توبه کرده اند یا نه ؟ حتماً باید قالیباف باشد تا در حضور او جلیلی رأی بیاورد که در آن صورت یک پیام سفت و سختی به غرب ارسال خواهد شد و آنگاه غربی ها می فهمند که ایرانی ها از اعتماد و سازش با آنان خسته و ناامید شدند لذا آماده ی هر گونه همکاری با ما خواهند شد.
برای توضیح بیشتر
#دکترجلیلی
#انتخابات
#قالیباف
محل اظهار نظر
@maktubateman