رفتار شناسی فتاح
مجید ابهری،متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی در روزنامه آفتاب يزد نوشت: در ظرف بیست روز به طور سریالی وقایعی اتفاق افتادند که از نگاه رفتارشناسی اجتماعی ابعاد و عوارض متعددی را در بر دارد که باید از هر حیث مورد توجه قرار گیرند. مخصوصا کسانیکه در ابتدای راه سیاست وعرصه سیاستمداری قرار دارند باید به موضوع سخنان مهندس فتاح و عوارض آن به خوبی عنایت نمایند. مهندس یکی از چهرههای مومن وپاکدست وکم حاشیه میباشد که تا امروز وجوه خدمت وصداقتش بر فضاسازیهای تبلیغاتی و تخریبی میچربیده وحتی مخالفان وی نیز نتوانستند عیب وضعف دندانگیری برای وی بیان نمایند.
وی حتی در سخنرانیها و صحبتهای رسمی و علنیاش تلاشی بر اختفای لهجه شیرین آذریاش نداشته و با تفکری مومنانه وارد گود سیاست شد...ناگهان در یک حرکت بسیار نادر و عجیب فتاح ضمن عذر خواهی از افرادی که از آنها نام برده بود؛ از آنها حلالیت طلبید.
در اینجا قضاوتهایی در مورد رفتارهای فتاح به وجود آمد... امید آنکه:اولا مدیران سطوح مختلف قبل از هر اظهار نظر، ارزیابیها وتحلیلهای لازم را به عمل آورده بنحوی که نیازی به چنین رفتارهایی نباشد. ثانیا:در صورت ارتکاب رفتاری مغایر با موازین شرعی و اخلاقی و قانونی؛ با شهامت وشجاعت اقرار به خطای خود کرده و در مورد آن عذر خواهی نمایند
https://eitaa.com/e_beman
کارگزاران بنای پایاندادن به اختلافاتش با دیگر اصلاحطلبان را دارد؟
شرق نوشت: کارگزاران سازندگی در یک نقطه مهم هم با بدنه اصلی اصلاحات اختلاف نظر دارد و آن نوع نگاهی است که به مناسبت جریان اصلاحات و جامعه وجود دارد. کارگزاران همیشه بر این مهم تأکید کرده است که تحت هر شرایطی نباید از قدرت سیاسی دور ماند؛ گزارهای که حتی آنها را متهم به قدرتطلبی کرده است. البته اعضای کارگزاران با این استدلال که قدرت سیاسی ولو اندک میتواند زمینه اصلاحات را فراهم کند، حضور در قدرت را نهتنها قدرتطلبی نمیدانند بلکه عاملی برای زنده نگهداشتن جریان اصلاحات میپندارند. در مقابل نیروهای سنتی اصلاحات باور دارند که اگر به دلایلی اصلاحطلبان نتوانستند در عرصههای رسمی پرتوان ظاهر شوند، نباید با حضور ضعیف اعتماد عمومی را مخدوش کنند و در چنین شرایطی میتوان برای مدتی از قدرت دور ماند تا با احیای اعتماد سرمایه اجتماعی با پذیرش اجتماعی بالا به میدان آمد
https://eitaa.com/e_beman
شكر فوتبال و نيشكر هفت تپه
عباس عبدي در روزنامه اعتماد نوشت: آيا تاكنون فكر كردهايد كه چرا دو تيم استقلال و پرسپوليس حتي به قيمت بالا واگذار نميشوند ولي نيشكر هفتتپه و شركت هپكو و... با شرايط بسيار ساده واگذار ميشوند؟ چرا تا حالا چندين بار براي واگذاري اين دو تيم اقدام كردهاند ولي هيچگاه به نتيجه نميرسند. مگر آنها چه دارند كه نيشكر هفتتپه، هپكوي اراك و دهها صنعت ديگر ندارند؟ اينها كه سود چنداني هم ندارند. حتي چرا حاضر نيستند آنها را به دوستان و همفكران خود واگذار كنند؟ مثل مخابرات و ديگر شركتهاي سودده. براي اينكه اين دو تيم و فوتبال جايگاه سياسي و حتي بالادستي پيدا كردهاند بنابراين به هر قيمتي كه هست، حفظ ميشوند. اينگونه نهادها به طور عادي در شرايطي قرار ميگيرند كه ضابطه و شفافيت از آنها دور ميشود. پشت صحنه، انواع و اقسام مبادلات صورت ميگيرد و بسياري از آنها فاسد است. كافي است كه ثروت مديران فوتبالي و پسران و فاميلهاي نزديك آنان را رسيدگي كنيد تا معلوم شود، ماجرا چيست؟ جامعهاي كه به راحتي چنين پولي را براي مربي خارجي و كار نكرده، بدهد ولي كارگران هفتتپه آن براي گرفتن حقوق اعتصاب كرده و اشك بريزند، چگونه ميتوان توصيف كرد
https://eitaa.com/e_beman
27.pdf
158.1K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ روند فرصت سوزی و تهدیدی گره زدن مشکلات به رهبر حکیم
🔴 یادداشت اختصاصی/
❇️نخستین و ریشهایترین جهاد؟
🔷انقلاب ملت ایران در چهار دهه گذشته فراز و نشیبهای زیادی داشته است و تهدیدات گوناگونی را دفع کرده و در پس هر تهدیدی قویتر از گذشته به راه خود در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه داده است. اما در دوره کنونی تهدیدات بیرونی با آسیبهای درونی همافزایی تأملبرانگیزی پیدا کرده اند، برخی کمکاریها و سوء تدبیرها در کنار تبلیغات خارجی و همنوایی برخی عناصر داخلی در ناامید کردن جامعه تاثیر انکارناپذیری دارند.
🔶اگر در گذشته این رسانههای بزرگ بودند که حرف اول را جنگهای تبلیغاتی و روانی میزدند، امروزه رسانههای خُرد، سازنده و جهتدهنده بخش اعظمی از افکار عمومی شده و سهم رسانههای بزرگ را در ارتباط مستقیم با عامه مخاطبان کم کردهاند. لذا رسانههای بزرگ با تغییر تاکتیک علاوه بر هدفگیری افکار عمومی جامعه، صاحبان رسانههای خُرد و نخبگان را نیز هدف قرار گرفته تحت شمول ایدههای خود قرار دادهاند.
🔻از اینرو دو ضرورت عمده پیش روی جریان انقلابی و جوانان حزباللهی وجود دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب از آن به «نخستین و ریشهایترین جهاد» یاد کرده اند؛ اول آنکه در روند و نبرد روایتها، ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانند و دوم آنکه در راهاندازی و بهرهگیری از رسانههای خُرد (کانالهای طرح ثامن) در دام صحنهسازیهای رسانههای بزرگ قرار نگیرند چراکه تاکتیک نوین رسانههای بزرگ تعیین زمین بازی برای رسانههای خُرد است. ما برای شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی نیازمند حرکت رسانهای جبهه ای هستیم، لذا کانالهای طرح ثامن باید از پراکندهکاری پرهیز نمایند و محور جلسات دو هفته یکبار خود را، از کانال مرجع این طرح یعنی از کانال معیار (پیامرسان های سروش ایتا و روبیکا) برداشت نمایند و همچنین برای جذب مخاطبان موردنظر به کانالهای خود، طرحهای ابتکاری و بومی و محلی، تدوین و اجرا کنند.
عاشورا .pdf
181.1K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️ عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
❇️به قلم: سردار یدالله جوانی- کارشناس مسایل سیاسی
🎥جریان انحرافی و متحجر و یک سوال سواد رسانهای
🔻سوال: این پیام را چه کسی و برای چه، تولید و ارسال کرده است؟
🎥 این چند روز شاید کلیپی از یک روحانی دیده باشید که میگوید:
باید در مراسم امام حسین(ع) شرکت کرد و هیچ اشکالی هم ندارد که کرونا بگیرید و شهید راه حرم خواهید شد.
👈این فرد «مهدی فقیه امامی»، فرزند سید حسن امامی نماینده فرقه شیرازی در اصفهان است؛ کسی که جلسات متعددی از او با صادق شیرازی گزارش شده است.
🔻دانستن اینکه گوینده یک سخن چه کسی است و به چه تفکری وابسته است، در رمزگشایی اینکه چرا اینچنین سخن گفته است، نقش دارد.
🔻ایجاد انحراف، بدعت گذاری، تحریف و سطحی سازی عزاداری ها همواره کارویژه جریان شیعه انگلیسی بوده است.
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین:
🔺«کمک مؤمنانه» بهترین راه برای نذورات در ماه محرم است
🔻بسیج بهترین و مردمی ترین کانال برای توزیع «کمک های مومنانه » است
✅«کمک های مومنانه» و خیرخواهانه، مردمی است نه دولتی
28.pdf
118.8K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ منشور قوی شدن، رفع استضعاف و محرومیتزدایی
❇️به قلم: دکتر علی مرادزاده-کارشناس مسایل سیاسی
گزاره های امید افرینی.pdf
136.2K
🌀نسخه pdf
🛑 اختصاصی
🔷110 گزاره پیرامون امید در ادبیات انقلابی
🛑 یادداشت اختصاصی/
🔵به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
🔺هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🔻اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟