📝مهارت های نوشتاری
برگه هایی که توی پستای بعدی هست رو پرینت بگیرید و از بچه ها بخواهید خیط چین ها رو پر رنگ کنن
البته همه رو یک روز ندید که بچه ها انجام بدن
روزی یکی بهشون بدید
#مهارت_نوشتاری
#پیش_دبستانی
@mama_bardari👼
امروزدر مورد اصول شیردهی براتون صحبت میکنم که میدونم خیلیهاتون دوست دارید بدونید
🔹 عزیزای دلم در مرحله اول به آرومی چانه نوزاد رو پایین بکشید و نوزاد رو به پستان خودتون نزدیک کنید تا برای شیر خوردن آماده بشه.
🔹قبل از آغاز شیردهی نوک سینه رو به لب بالایی نوزاد بزنید و کمی صبر کنید تا دهانش رو کامل باز کنه (مانند خمیازه کشیدن)
🔹اگر نوزاد به درستی پستان رو به دهان نگرفت، به آرومی نوزاد رو از پستان جدا کنید و دوباره مراحل بالا رو تکرار کنید.
🔹حتنا قبل از ترخیص از بیمارستان، از پرستاران بخش نوزادان بخواید که نحوه شیردهی شما رو ببینه و اگر مشکلی وجود داره راهنماییتون کنه.
🔹اگر مشکل در شیردهی همچنان ادامه داره، درد یا زخم شقاق در نوک سینه دارید یا نوزاد موقع شیردهی بی قراری میکنه، مساله رو با مشاور شیردهی در میون بگذارید.
🔹 حتما برای شیردهی راحت تر از صندلی دسته دار و یا تکیه دادن به جایی راحت استفاده کنید. اگر نشسته شیردهی دارید، برای اینکه موقع شیردهی قوز نکنید چند بالش زیر پاها قرار بدید یا یک پتو زیر نوزاد و روی پاها بندازید که نوزاد به شما نزدیکتر بشه.
🔹چون سینه ها در شیردهی بزرگتر و سنگینتر میشه با یک دست پستان خود رو نگه دارید به این صورت که چهارانگشت پایین پستان و انگشت شست بالای هاله پستان قرار بگیره.به این صورت کمک میکنیم شیر از مجراهای شیر به سمت نوک پستان هدایت بشه.
🔹همیشه موقع شیردهی آرامش داشته باشید و یه آبمیوه خنک یا یک لیوان آب خنک کنارتون باشه و راحت ترین وضعیت رو برای شیردهی انتخاب کنید.
@mama_bardari👼
❗نشانه های تأخیر در حرف زدن کودک
✳️ شش تا ۱۲ ماهگی: کودک هیچ صدایی تولید نمیکند یا با شما ارتباط چشمی برقرار نمیکند، اصوات صداداری مثل «اَه، اِه و اُه» را بیان نمیکند، در شش ماهگی به اسمش یا صداهایی که میشنود واکنشی نشان نمیدهد، در ۹ ماهگی غان و غون نمیکند یا در ۱۲ ماهگی کلمات منفردی مثل ماما یا بابا را نمیگوید.
✳️ ۱۳ تا ۱۸ ماهگی: کودک برای نشان دادن چیزها به شما آنها را با انگشت نشان نمیدهد، کلمات جدیدی یاد نمیگیرد، تا ۱۸ ماهگی حداقل شش کلمه را یاد نگرفته است یا مهارتهای زبانی را که قبلاً داشته از یاد برده است.
✳️ ۱۹ تا ۲۴ ماهگی: تا ۲۴ ماهگی کودک به اعضای بدن اشاره نمیکند، نمیتواند دستورات ساده را دنبال کند، نمیتواند کلمات و رفتارها را تقلید کند یا تنها از کلمات منفرد استفاده میکند.
✳️ ۲۵ تا ۳۶ ماهگی: تا ۳۶ ماهگی کودک شروع به استفاده از عبارات دو یا سه کلمهای نکرده است، نمیتواند دستورات ساده را دنبال کند، نامنسجم صحبت میکند یا فهم صحبتهایش دشوار است.
اگر کودک لکنت زبان دارد، ضرورتاً به معنای وجود مشکلی نیست. لکنت زبان یک مرحلهٔ نرمال است، به ویژه از آن رو که توانایی گفتوگوی او با این سرعت در حال رشد است. گاهی کودک برای گفتن چیزی به شما آنقدر هیجانزده است که نمیتواند کلمات را با سرعت کافی بیان کند.
👈 اما اگر لکنت زبان او پس از چهار سالگی ادامه پیدا کرد یا اگر به قدری شدید است که برای بیان کلمات به فکش فشار میآورد یا صورتش کج و معوج میشود با پزشک او در این مورد صحبت کنید.
@mama_bardari👼
یکی از مشکلاتی که برای بانوان در زمان بارداری رخ می دهد ، #انقباض_رحم است ، اکثر بانوان فکر می کنند که انقباض رحم در اواخر بارداری فقط رخ می دهد و اگر انقباض رحم پس از بارداری رخ دهد تعجب می کنند ، حقیقت موضوع این است که انقباض رحم پس از بارداری به کاهش خونریزی و دفع سریع تر جفت کم می کند ، نکته دیگری که وجود دارد این است که پس از بارداری نیاز به زمان است که رحم به اندازه طبیعی خود بازگردد ، علت این امر ترشح هورمون های اوکسی توسین می باشد ، معمولا ترشح این هورمون تا ۴ روز پس از بارداری ادامه دارد و کاملا عادی است .
برای بانوانی که به تازگی زایمان کرده اند و دوران شیردهی را آغاز نموده اند این امر می توانند کمی دردناک باشد ، در صورتی که درد زیادی دارید پزشک متخصص را مطلع نمایید تا برای شما داروى مفناميك اسيد و شياف ديكلوفناك تجویزشود.
@mama_bardari👼
🔴پایان هشت ماه (ورود به نه ماهگی):
🔸️یک عدد هویج
🔸️نصف پیمانه نخودفرنگی
🔸️نصف پیمانه برنج
🔸️نصف پیمانه گوشت گوسفند چرخ کرده
🔸️یک عدد پیاز متوسط
.
🔷️پیاز رو رنده یا کامل ریز کنید و با مقداری کره سرخ کنید و بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید با مقداری آب کاملا بپزه .
هویج رو ریز کنید و همراه نخود فرنگی و برنج با مقداری آب بذارید بپزه . در آخر تمام مواد رو با هم مخلوط و با توجه به قدرت بلع کودک میکس یا له کنید .نوش جان 😋
#غذای_کودک
@mama_bardari👼
🍂🌸🍃🍂🍁🍃🍂🍁🍃🍂
🌼🍂🍃🍁
🌺🍃🍂
🍀✨
✅ مدت زمان بارداری طبیعی
طول یک بارداری طبیعی بین ۳۷ تا ۴۲ هفته است. این پنج هفته، زمانی است که شما نیاز به مراقبت بیشتری دارید و باید نسبت به دردها و انقباضات رحم خود آگاه باشید. البته زمان تقریبی ختم بارداری بر اساس تاریخ اولین روز قاعدگی یا سونوگرافی سه ماهۀ اول معین میشود، اما تعداد بسیار کمی از جنینها دقیقاً در همان روز به دنیا میآیند. معمولاً یک هفته بین تاریخ دقیق زایمان و تاریخ تقریبی آن، اختلاف وجود دارد. بیشتر نوزادان بین هفتههای ۳۷ تا ۴۱ به دنیا میآیند.
@mama_bardari👼
کارینا 👑
اسم #پسر با #ک 🌸
🌟 چهارمین سرزمین از سرزمین های تابعی پارت که به واسطه ولات اداره می شد.
@mama_bardari👼
رژیمهای غذایی که میتوانند به شما در بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کنند
رژیمهای غذایی هستند که میتوانند به شما در بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کنند، اما نکته مهم در این است که شما این مواد غذایی را در طول سال مصرف کنید.انجام این کار در وهله اول مانع از بیماری شدن شما میشود و در وهله دوم در صورت ابتلا سریعا بهبود مییابید. غذاهایی که سرشار از ویتامین و مواد معدنی خاص هستند بهترین عملکرد را برای کمک به بدن در مقابله با انفولانزا و سرماخوردگی دارند.
این ویتامینها جمله ویتامین A - C - D و E هستنددر واقع ویتامینها به بهبود عملکرد بدن و مقابله با بیماریها کمک میکنند.
بهترین غذاهای ضد سرماخوردگی و آنفولانزا:👇
لوبیا
سوپ مرغ
میوههای خانواده مرکبات
تخم مرغ
انبه
آجیل
فلفل قرمز
گوجه فرنگی
ماست یا کفیر
@mama_bardari👼
نشانههای حساسیت پاییزی:
نشانههای حساسیت پاییزی اغلب با حساسیتهای دیگر فصلها متفاوت است و علائم رایج آن عبارتند از:
• خارش بینی و چشم
• آبریزش چشم
• آبریزش بینی
• سرفه کردن
سایر علائم حساسیت پاییزی:
• مشکلات به وجود آمده در ریه مثل آسم
• خارش دهان و پشت گلو
• جوش زدن در قسمت شکم
• اسهال
• در موارد شدیدتر آنافیلاکسی
• کهیرهای پوستی
• پوست بیش از حد خشک
• خارش
• اگزما
@mama_bardari👼