9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 علم غیب امامان علیهمالسلام، حجت فقهی بر ایشان نیست
📝 اگر حوزه این را
تبیین میکرد ما آن خسارتها را نمیدادیم
🎥 آیت الله جوادی آملی
🔸 علم امام در بخشهای فقهی حجت نیست. اگر علم #اصول این کار را میکرد، ما مشكل #شهید_جاوید و آن غائلهها و آن تشکیلات فراوان را نداشتیم. اینها هم طلبههای فاضل بودند، و گفتند: چه جور میشود امام بداند و عمداً زن و بچهاش را به کشتن بدهد!
✅ ولی اگر در علم اصول ثابت میشد که علم غیب ممّا لا ريب فيه است، برای تبیین #علم_غيب #اهل_بیت یک روایت و دو روایت و صد روایت نیست؛ یک حادثه و دو حادثه و صد حادثه نیست؛ ولی
علم غیب بالاتر از این است که در سند فقهی قرار بگیرد.
❗️آنها [امثال نویسنده شهید جاوید] ناچار شدند بگویند که مگر میشود کسی علم داشته باشد او را میکشند زن و بچهاش را به اسارت میبرند؛ زن و بچهاش را میبرد؟!
❌ لذا معاذ الله میگفتند: سیّدالشهداء نمیدانست در کوفه چه میگذرد...
♨️ از بس مراجع، مخصوصاً سيدنا الاستاد علامه طباطبایی رضوان الله علیه گفتند و اینها را توجیه کردند؛ کم کم آنهایی که نسخههای اصلی شهید جاوید نزدشان است میدانند حداکثر اصلاحی که کردند به جای اینکه بگوید #حسین_بن_علی نمیدانست گفت مکه خبر نداشت، کوفه خبر نداشت؛ یعنی مسلم و حسین (سلام الله علیهما) را به مکه و کوفه تبدیل کردند.
✅ اگر #حوزه این کار
را میکرد ما آن خسارتها را نمیدادیم.
🎥 درس خارج تفسیر قرآن کریم قم
📅 ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
#امام_حسین
#علم_اصول
@Manahejj
🌀 سید بحرالعلوم قدس سره، و پیادهروی نجف به کربلا
💠 امام خامنهای
🔸 خاطرهی بحرالعلوم را عرض بکنیم که جالب است و نشاندهندهی روحیّه و فضای نجف در دوران بحرالعلوم است؛ یعنی دویست سال پیش. ایشان بعد از مرحوم آقای بهبهانی مرجع شدند؛ یعنی مرحوم بحرالعلوم مثل کاشفالغطا مورد قبول بقیّهی علمای بزرگ و شاگردان بزرگ مرحوم بهبهانی قرار گرفتند؛ و دیگران همه تسلیم شدند در مقابل ایشان و با طوع و رغبت ایشان را بهعنوان رئیس انتخاب کردند.
❇️ مرحوم بحرالعلوم اوّلِ ریاستش یک سفر پیاده از نجف حرکت کرد به طرف کربلا. در یکی از منازل اوایل راه خسته شدند و نشستند؛ مرحوم بحرالعلوم گفت من ضعیفم و امشب از اینجا نمیتوانم حرکت کنم. بعضیها گفتند برویم؛ ایشان گفت نه، من میمانم؛ بعد این بیت را خواند:
از ضعف به هرجا که نشستیم وطن شد
وز گریه به هر سو که گذشتیم چمن شد
♨️ [این بیت از] طالب آملی [است]. شعرای عرب همراه ایشان بودند، به نظر من نکتهی خیلی جالبش اینجا است؛ اینکه حالا بحرالعلوم یک بیت شعر طالب آملی را بخواند، این خیلی عجیب نیست امّا اینکه ایشان در سفر زیارتی کربلا، از نجف تعدادی شاعر با خودش همراه کرده و میبرد، به نظر من مهم است؛ شعرای عرب گفتند که سیّدنا! شِنو معنی هذا البیت؟ اینکه شما خواندید، چه بود؟ ایشان برایشان شرح داد، معنا کرد برایشان که اینکه خواندم معنایش این است و گفت حالا شما بسازید، و شعرای عرب شروع کردند [نظیر] این بیت را ساختن.
🔹 این قضیه را من به نظرم در کتاب مرحوم حرزالدّین دیده باشم؛ آنجا نقل میکند که فلان کس اینجوری گفت، فلان کس اینجوری گفت، خود بحرالعلوم هم اینجوری گفت؛ یعنی عالمی مثل بحرالعلوم که از لحاظ فقهی سرآمد است، از لحاظ معنوی [سرآمد است] -میدانید بحرالعلوم از لحاظ معنوی فوقالعاده است و همان جنبهی معنوی او هم شاید بود که موجب شد همهی فقهای بزرگ که شاگردهای مرحوم بهبهانی بودند، در مقابل ایشان تسلیم شدند- با آن مقامات معنوی، با آن حالت عرفانی، با آن چیزهایی که نقل میکنند از ملاقات ایشان با حضرت و از این چیزها، وقتی که حرکت میکند از نجف برای سفر زیارتی پیاده به کربلا، با خودش شعرا را میبرد.
📌 بیانات در دیدار اعضاى ستاد برگزارى سومین جشنوارهى بینالمللى شعر حوزه
📅 ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
#سید_بحر_العلوم
#کربلا
@Manahejj
🌀 اربعین و حرکت تمدنساز «ملت امام حسین»
📝 غیبت مدعیان علوم اجتماعی!
🖋 احمدحسین شریفی
🔸 نیازی به توضیح ندارد که پیادهروی #اربعین، علیرغم اراده و میل جبهه استکبار و غرب و علیرغم سکوت مرگبار روشنفکران غربزده وطنی و #استادنمایان علوم اجتماعی، به سرعت در حال جهانیشدن و ابطال همه تئوریهای اجتماعی و فرهنگی غربیان است.
‼️ اما عجیب است که مدعیان #علوم_اجتماعی در مجامع علمی ما، که درباره کوچکترین مسائل اجتماعی میزگردهای ملی و بینالمللی میگیرند و فضای مجازی را پر از لاطائلات خود میکنند، درباره این حرکت عظیم و بینظیر جهانی سکوتی مرگبار پیشه کردهاند!
در عین حال، انتظار دارند که مردم آنان را به عنوان متخصصان مسائل اجتماعی و فرهنگی کشور و جهان اسلام به رسمیت بشناسند! و دولتمردان جامعه اسلامی نیز به نسخههای اجتماعی آنان عمل کنند!
❓آیا جای این سؤال نیست که عشق و محبت #امام_حسین چگونه توانسته است حتی دلهای مسیحیان و زرتشتیان و هندوان و بودائیان را نیز مجذوب خود کند؟
❓آیا پدیده موکبهای ارامنه و آشوریان و زرتشتیان و هندوان و اهل سنت، در مسیر زائران اربعین حسینی، پدیدهای قابل مطالعه نیست؟
❓آیا گسترش مواکب اربعینی حسین از محدوده نجف و کربلا به سرحدات ایران و پاکستان و ترکیه و هند و چین و آمریکا و اروپا و آفریقا جای مطالعه ندارد؟
❓آیا پیادهروی اربعین در سوئد و فرانسه و آلمان و ایتالیا و آمریکا و آفریقا جای مطالعه و بررسی ندارد؟
❓آیا این فتح سنگر به سنگر همه مرزها توسط پرچم اربعین حسینی جای تأمل و تحلیل جامعهشناختی و فرهنگی ندارد؟
✅ ما هرگز از غربزدههای مدعی #روشنفکری که ذهن و زبان و ضمیرشان آلوده فرهنگ لیبرالی و اومانیستی غرب شده است انتظار نداریم که «ابعاد معنوی و ملکوتی» این جریان جهانی را فهم کنند؛ اما این انتظار هست که بر اساس همان دانش سکولار خود و همان روشهای متعارف علوم اجتماعی از کنار این پدیده جهانی و شگفتانگیز به سادگی عبور نکنند و عالمانه و محققانه به تحلیل آن بپردازند.
این انتظار از یک عالم و روشنفکر و اندیشمند اجتماعی، انتظار نابجایی نیست که به این سؤال پاسخ دهد که واقعاً:
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست؟
واین چه شمعی است که جانها همه پروانه اوست؟
#علوم_انسانی
#امام_حسین
#اربعین
@Manahejj
🌀 هماکنون پخش زنده مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئتهای دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور در حضور رهبر معظم انقلاب
📱 از اینجا ببینید👇
Farsi.khamenei.ir/live
#اربعین
#اربعین۱۴۴۵
@Manahejj
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_6035107385129831756.mp3
3.07M
🎧 بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئتهای دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور. ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
🖼 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین۱۴۴۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 کجای عالم میشود این همه شور و عشق و دلدادگی یافت؟ به غیر از محضر سراسر نور حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام
آستان بوس حرم باش و بپرس از در دوست
این حسین کیست که عالم همه دیوانهی اوست
این چه شمعی است که جانها همه پروانهی اوست
دل هر کس که حسینی است ز خود بی خبر است
کشتهی عشق حسین از همه کس زندهتر است
بس که آن جلوهی توحید مرا در نظر است
هر کجا مینگرم نور رخش جلوهگر است
هر کجا میگذرم جلوهی مستانهی اوست
هر خدا جوی تمسک به ولایش دارد
هر گرفتار غمی سر به هوایش دارد
هر سری آرزوی بوسه پایش دارد
هر دلی میل سوی کرب و بلایش دارد
#اربعین
#امام_حسین
@Manahejj
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 اربعین سال آینده میخواهی زائر حضرت سیدالشهداء علیه السلام باشی؟
🎥 از حالا باید آماده شوی
👤 مرحوم آیت الله مصباح یزدی
#اربعین
#امام_حسین
@Manahejj
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 حسین آقام! همه میرن تو میمونی برام
💠 نثار روح همه پدر و مادرهایی که فرزندان خود را با عشق حضرت اباعبدالله علیهالسلام پرورش دادند و دستشان از دامن دنیا کوتاه است -علی الخصوص والدهی سید رضا نریمانی که در مسیر بازگشت از زیارت اربعین به دیدار حق شتافت- فاتحهای هدیه کنیم...
#شب_زیارتی_سیدالشهدا
#امام_حسین
@Manahejj
🌀 یادتان نرود
💠 امام خمینی قدس سره
❇️ «یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷ شهریور از ایّام الله است و باید یادمان نرود این را.»
@Manahejj
🌀 ایجاد تفرقه بین مبارزین، سیاست رژیم ستمشاهی
📝 عبرت تاریخی
خاطرهی رهبر معظم انقلاب از روز هفدهم شهریور پنجاه و هفت
🔸 از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آنکه این حادثهی خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی بهدنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملّت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
این، نکتهی خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همهی عبرتها را به ما درس میدهد.
🔍 کسی که روزنامههای آنوقت و اظهارات مسئولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند.
🔺 عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، بهعنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند.
🔻 در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدّیّتی ندارند، بهعنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرّفی میکردند.
♨️ من در آن روز این احساس خطر را کردم. آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ امّا هنوز نفرستاده بودم.
🔥 روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیّه مطّلع شدیم. من برداشتم در حاشیهی آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را بهوسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیّون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
📅 ۱۳۷۶/۰۶/۱۹
📌 مناهج:
متأسفانه گاهی برخی دوستان انقلابی نادانسته به دیگر افراد انقلابی برچسبهایی میزنند، غافل از آنکه در واقع بین جبهه انقلاب شقاق و شکاف ایجاد میکنند.
اشتباه نشود نقد منطقی و روشمند نه تنها لازم، بلکه دارای برکات و موجب ارتقا هم هست؛ اما برچسبهای ناروا، توهین و ایجاد تشنج، مذموم است و بازی در #پازل_دشمن.
آنچه برای دشمن مهم است هدم و نابودی همه انقلاب است و انقلابی کند و تند برایش فرقی ندارد، و با «ایجاد تفرقه» این خواسته شوم را دستیافتنی میبیند.
〰〰〰〰〰〰
📌 آگاهی بیشتر:
🌀 امام خامنهای: جبهه انقلاب را گسترش دهید:
https://eitaa.com/manahejj/6887
🌀 امام خامنهای: گاهی دشمن، برای شما وظیفه شرعی میسازد!
https://eitaa.com/manahejj/6881
🌀 امام خمینی: من از زبان اسلام به شما توصیه میکنم اینقدر اختلاف نکنید!
https://eitaa.com/manahejj/6879
#خط_تبیین
#اتحاد
#وحدت
#هفده_شهریور
@Manahejj
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا