فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از نماز این دست کشیدن به مهر و سپس به صورت را تا به حال انجام نمیدادم ...
🔻اثرات معنوی خاصی دارد:
در روایت ابراهیم بن عبد الحمید آمده است امام صادق(ع) به مردى فرمود: اگر تو را همّى رسید دست به موضع سجدهات (آن خاکى که بر آن سجده میکنى) بکش سپس بر صورت خود از جانب گونه چپ و بر پیشانى خود از جانب گونه راست مسح کن. سپس سه بار بگو: «بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عالِمُ الْغَیْبِ وَ الشَّهادَةِ، الرَّحْمنُ الرَّحِیمُ اللَّهُمَّ أَذْهِبْ عَنِّی الْغَمَّ وَ الْحَزَنَ»
به نام خداوندى که معبودى جز او نیست داننده غیب و آشکار است، بخشاینده و مهربان است، بار الها! رنج و اندوه را از من دور ساز.
(من لا یحضره الفقیه، ج 1، ص 331)
2. حسین خراسانى که فردی نانوا بود، میگوید: در نزد امام جعفر صادق(ع) شکایت کردم از دردى که با من بود. آنحضرت فرمود: هنگامی که نماز را خواندی، دست خود را در موضع سجودت بگذار، بعد از آن بگو: «بِسْمِ اللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ -صلّی الله علیه و آله- اشْفِنِی یَا شَافِی لَا شِفَاءَ إِلَّا شِفَاؤُکَ شِفَاءً لَا یُغَادِرُ سُقْماً شِفَاءً مِنْ کُلِّ دَاءٍ وَ سُقْمٍ»؛
به نام خدا. محمد رسول خدا است. درود خدا بر او و آل او باد. مرا شفا ده، اى شفادهنده! نیست شفایى، مگر شفاى تو. شفایى که وا نگذارد بیمارى را، شفایى از هر درد و بیمارى.
(کافی، ج 2، ص 567)
✍️ #م_طالبی_دارستانی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
D1738690T15783035(Web)-mc.mp3
10.46M
🔹 فضایل #حضرت_عبدالعظیم_حسنی علیهالسلام
در آستانه سالروز ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی هستیم. ایشان در چهارم ربیع الثانی سال ۱۷۳ هجری قمری در مدینه چشم به جهان گشودند، به نقل مشهور ایشان در سال ۲۵۲ هجری قمری در سرزمین ری رحلت کردند یا به شهادت رسیدند.
🎙 #استاد_عرفانی
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
D1737255T14882280(Web)-mc.mp3
12.67M
🔹 #حضرت_عبدالعظیم_حسنی علیه السلام و خدمات ایشان
حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در زمان حیات خود مورد توجه امامان هم دوره ی خود بوده و در آن زمان فرقه های مخالف بسیاری فعالیت می کردند.
🎙 #استاد_رفیعی
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی
💠 معنای تشبیه زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) به زیارت امام حسین (ع)
🔻 گاهی در تشبیهات، حد و حدودها را مشخص میکنند؛ به طور مثال، فرض بفرمایید که میگویند [اگر] کسی درس فلانی را برود، همانند این است که درس آقای خوئی را دیده باشد، کسی که درس آقای خوئی را دیده باشد، همانند این است که درس مرحوم نائینی را دیده باشد؛ تا زمانی که به برخی از واسطهها میرسیم که میگویند که [کسی که درس] فلانی [را دیده باشد،] همانند این است که درس امام صادق (علیهالسلام) را دیده باشد.
🔸 در عالم معنا، تشبیهات بر روی حساب و کتاب است. تشبیهاتی هست که کسی که حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) را زیارت کند، همانند این است که حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام) را زیارت کرده باشد؛
🔹 این، حق است؛ اما بدین معنا نیست که مرتبهی حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) با حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام)، مساوی است؛ خیر، کسی که حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) را زیارت کند، ثواب زیارت حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام) را به او میدهند؛ اما کسی که حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام) را زیارت بکند، «کمن زار الله فی عرشه». [در روایات، جایگاه کسی را دارد که خدا را در عرشش زیارت کرده باشد:] پس اینها، بستگی به مراتب ایمان دارد.
کد ۱۹۹۱
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
4_424960355077195064.mp3
1.24M
🔖منبر کوتاه 🔖
#آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
💠 حضرت عبدالعظیم حسنی سلام الله علیه
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی
🔹ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی سلام الله علیه
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی
💠 مقام ایمانی حضرت عبدالعظیم (ع)
🔻 در روایتی امام معصوم علیهالسلام فرمود هر کس حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) را زیارت کند، همانند این است که حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام) را زیارت کرده باشد؛
🔸 شاید از همین روایت استفاده شود که حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام)، در مرتبهی دهم ایمان قرار گرفته است.
🔹 اینکه [در روایات] فرمود: «سلمان منّا»، یعنی دیگر فاصله نیست؛ یعنی اگر کسی در مرتبهی نهم ایمان باشد، یک مرتبهی دهمی واسطه است. اما اگر اهلبیت (علیهمالسلام)، کسی را به خودشان چسباندند، این دیگر، مرتبهی دهم ایمان و آخرین حدی است که برای بشر [عادی] ممکن است.
کد ۱۹۹۱
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری