https://eitaa.com/rasta_behsa
کانال نوروفيدبک (کلینیک تخصصی مشاوره رستا پرند_بهسا) در ایتا
لطفا به دوستانتون معرفی کنید.
سلام عزیزان
پرسشنامه دوراهیِ ادامه یا جدایی از یک رابطه
جواب بدید که فکر میکنم دیدِ خوبی بهتون میده 🙌🏻
#منصور فتحی نیا
@mansurfathinia
کارگاه آموزشی پیش از ازدواج
رباط کریم
مدرس:منصور فتحی نیا
روانشناس بالینی
مدرس کشوری آموزش خانواده
کلینیک تخصصی مشاوره رستا پرند
02156734193
09017299574
@mansurfathinia
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدم سمی و بلاتکلیف
#منصور فتحی نیا
#روانشناس بالینی
#کلینیک تخصصی مشاوره رستا پرند
02156734193
09017299574
@mansurfathinia
کارگاه آموزشی تحکیم بنیان خانواده ویژه اصناف رباط کریم
مدرس :منصور فتحی نیا
روانشناس بالینی
مدرس کشوری آموزش خانواده
کلینیک تخصصی مشاوره رستا پرند
02156734193
09017299574
@mansurfathinia
🌺مطالعات نشان می دهد که سکوت کردن و رنجش ها و ناراحتی های خود را به درون ریختن همبستگی بالایی با بیماری دارند من جمله :
🔴افسردگی
🔴بیماریهای قلبی
🔴بیماری گوارشی
✅و یک مطالعه طولی ده ساله نشان
می دهد زنانی که هنگام تعارض با همسرانشان بطور پیوسته سکوت می کنند احتمال مرگشان چهار برابر بیشتر از زنانی است که حرف خود را به زبان می آورند .
منصور فتحی نیا
روانشناس بالینی
مدیر کلینیک تخصصی مشاوره رستا پرند
02156734193
09017299574
@mansurfathinia
🌺بیش از 40 درصد مردان در مورد مسائل مربوط به سلامت روان خود صحبت نمی کنند.
🔷🟥میدونستید که بیش از ۴۰ درصد از مردان در مورد مسائل مربوط به سلامت روان خود صحبت نمی کنند؟
🟥💠در واقع، طبق آمار سلامت روان مردان، اکثر آنها فقط در صورت مشکلات شدید از جمله افکار خودآسیب زنی یا خودکشی به دنبال کمک هستند.
🔷🟥سلامت روان مردان یک مسئله فزاینده جدی است که باید بدون هیچ گونه قضاوت، انتقاد یا شرمساری آشکارا در مورد آن صحبت کنیم. در جامعه پیچیده ما، مردان هنوز از فضای امنی برای صحبت در مورد مسائل عاطفی و روانی خود برخوردار نیستند.
💠🟥ما در مورد سلامت روان مردان صحبت نمی کنیم. ما به سادگی به آنها می گوییم "مرد باش" چون "پسرها گریه نمی کنند". اما زمان آن فرا رسیده است که این موضوع را تغییر دهیم، زیرا گفتن این حرف به کسی که با مشکلات روحی درگیر است، راه حل نیست.
🔷🟥آگاهی در مورد سلامت روان مردان در برابر انگ اجتماعی موضوعی است که باید فارغ از جنسیت فرد آن را جدی بگیریم. با این حال، مردان زمانی که با بیماری های روانی ویرانگر مانند اضطراب، افسردگی، اسکیزوفرنی یا اختلال دوقطبی مبارزه می کنند، بیشتر از زنان مورد قضاوت قرار می گیرند. چرا؟
🔷به سادگی به این دلیل که مردان قرار است قوی باشند. آنها قرار نیست نشانه های ضعف را نشان دهند. و این باعث می شود پذیرش مشکلاتشان برای اکثر مردان دشوارتر شود، چه برسد به درخواست کمک.
💠🟥این موضوع حتی زمانی صادق است که مطالعات نشان داده اند مردان نسبت به زنان بیشتر در معرض خودکشی هستند. محققان توضیح می دهند: "به نظر می رسد خودکشی یک پدیده مردانه است، زیرا میزان مرگ ناشی از خودکشی برای مردان چهار تا پنج برابر بیشتر از زنان است."
🔷🟥پس چگونه در این هفته سلامت مردان، زمانی که تحت فشار انگ اجتماعی توسط جامعه هستیم، آگاهی در مورد سلامت روان مردان را گسترش دهیم؟
🟥💠با صحبت کردن آشکار در مورد آن. با تشویق کسانی که شجاعت به خرج داده اند تا به دنبال کمک بروند و از مبارزات درونی خود بهبود یابند. برای به اشتراک گذاشتن داستان هایشان.
💠🟥برای تشویق مردانی که هنوز در سایه ها پنهان شده اند و با ناامیدی سعی می کنند کسی از مشکلات روحی شان مطلع نشود. ما به چنین مردان جسور و شجاعی نیاز داریم تا جامعه خود را به عصری هدایت کنند که در آن جستجوی کمک تشویق و تحسین شود، نه مورد انتقاد و قضاوت.
هفته سلامت مردان (۲۴_۳۰خرداد)
@mansurfathinia