🌹 #عطر_قرآن ۲
✨ اقْرَأْ كِتَابَكَ كَفَىٰ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبًا ✨
✴️ کتابت را بخوان، کافی است که امروز، خود حسابگر خویش باشی!
🏷 سوره اسراء_آیه ۴
📌 پی نوشت: يكى از موضوعاتى كه در روايات بسيار تأكيد گرديده و علماى اخلاق درباره آن بسيار بحث كردهاند، مسأله «محاسبه نفس» است و تأكيد شده كه هر كس بايد از خود حساب بكشد و دست كم، در هر شبانه روز، يك بار خود را محاسبه كند.
👌 بهترين موقع براى اين كار شبها است كه پيش از خواب، دست كم، چند دقيقه در رفتارمان تأمل كنيم و ببينيم آيا كارهايى كه انجام دادهايم درست بوده است يا نه. اگر خطايى انجام دادهايم، به آن معترف باشيم و در صدد جبران آن برآييم.
👈 این گونه و بر این باور هستیم؟!
❤️ دلت را به خدا بسپار ...
💌 هر روز یک صفحه قرآن
#یک_آیه_تدبر
🆔 @Marefate_Mahdavi
👨💻 #تقوای_مهدوی ۳
✨ و چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد: براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع که به آن علم نداریم] سخن گوييم. ✨
🏷 سوره نور، آیه ۱۶
✨ ای مؤمنان، هر گاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید. ✨
🏷 سوره حجرات، آیه ۶
👌 یادمان باشد:
✅ تقوایمان همه جا جلوتر از خودمان قدم بردارد...
💭 قبل از انتشار هر مطلبی کمی تحقیق و تفکر!
✴️ #او_می_بیند
✅ #خدای_دنیای_مجازی_همان_خدای_دنیای_حقیقی_است
🆔 @Marefate_Mahdavi
💎 #معرفت_مهدوی ۲
1⃣ بیعت قلبی ❤️
💝 اوّلین مرحله بیعت، بیعت قلبی است؛ شبیه آن که مثلاً در خرید و فروش کالا، ابتدا قصد میکنیم و تصمیم میگیریم که کدام جنس را بفروشیم و فلان جنس دیگر را بخریم؛ اینجا نیز تصمیم قطعی میگیریم که چه عملی را انجام دهیم.
❣ مثلاً در قلب و دل خود با وجود مبارک امام زمان بیعت میکنیم؛ او که خلیفه خدا و بقیة الله در روی زمین است و آخرین جانشین محمّد مصطفی (ص) میباشد.
💞 وقتی میگوییم آخرین جانشین پیامبر خاتم است؛ یعنی نه تنها با او بیعت میکنیم؛ بلکه با امامان قبل از ایشان و خود رسول الله نیز بیعت میکنیم. و متوجه و منتظر این معنا باشیم که هرگاه آن امام غایب از نظر، ظهور فرمودند، با جان و دل تحت فرمان حضرتش باشیم و همیشه با همین نیت و توجّه قلبی، شب مان را به روز ببریم و روزمان را به شب سحر کنیم.
⬅️ ادامه دارد ...
🆔 @Marefate_Mahdavi
🔮 #کلام_بزرگان ۲
💎 ذکر کیمیا 💎
💠 به نقل از فرزند آیت الله شبیری زنجانی از زبان پدر بزرگوارشان: در سفری که امام خمینی (ره) و پدرم برای زیارت به مشهد مقدس رفته بودند امام در صحن حرم امام رضا (ع) با سالک الی الله حاج حسنعلی نخودکی مواجه میشوند. امام امت (ره) که در آن زمان شاید در حدود سی الی چهل سال بیشتر نداشت وقت را غنیمت می شمارد و به ایشان میگوید با شما سخنی دارم. حاج حسنعلی نخودکی میگوید: من در حال انجام اعمال هستم، شما در بقعه حر عاملی (ره) بمانید من خودم پیش شما میآیم.
💠 بعد از مدتی حاج حسنعلی میآید و میگوید چه کار دارید؟ امام (ره) خطاب به ایشان رو به گنبد و بارگاه امام رضا (ع) کرد و گفت: تو را به این امام رضا، اگر (علم) کیمیا داری به ما هم بده؟
حاج حسنعلی نخودکی انکار به داشتن علم (کیمیا) نکرد بلکه به امام (ره) فرمودند: اگر ما «کیمیا» به شما بدهیم و شما تمام کوه و در و دشت را طلا کردید آیا قول میدهید که به جا استفاده کنید و آن را حفظ کنید و در هر جایی به کار نبرید؟ امام خمینی (ره) که از همان ایام جوانی صداقت از وجودشان میبارید، سر به زیر انداختند و با تفکری به ایشان گفتند: نه نمیتوانم چنین قولی به شما بدهم.
💠 حاج حسنعلی نخودکی که این را از امام (ره) شنید رو به ایشان کرد و فرمود: حالا که نمیتوانید «کیمیا» را حفظ کنید من بهتر از کیمیا را به شما یاد میدهم و آن این که:
1⃣ بعد از نمازهای واجب یک بار آیه الکرسی را تا «هو العلی العظیم» میخوانی.
2⃣ بعد تسبیحات فاطمه زهرا (س) را میگویی.
3⃣ بعد سه بار سوره توحید «قل هو الله احد» را میخوانی.
4⃣ بعد سه بار صلوات میگویی: "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
5⃣ و بعد سه بار آیه مبارکه: ✨وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَمَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا✨ را می خوانی که این از کیمیا برایت بهتر است.
✨هرکس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم میکند و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد، و هرکس بر خداوند توکل کند کفایت امرش را میکند، خداوند فرمان خود را به انجام میرساند، و خدا برای هر چیزی اندازهای قرار داده است.✨
🏷 سوره طلاق، آیات ۲،۳
📚 منبع: کتاب زمزم عرفان، نوشته آیت الله محمدی ری شهری
#شیخ_نخودکی_اصفهانی
🆔 @Marefate_Mahdavi
🌷 #عطر_احادیث ۲
✨ أيُّهَا النّاسُ! تَوَلَّوا مِن أنفُسِكُم تَأديبَها، وَاعدِلوا بِها عَن ضَراوَةِ عاداتِها ✨
❇️ به تأديب و تربيت نَفْس هاى خود بپردازيد و آنها را از شيفتگى به عادت هايشان بازداريد.
📌 پی نوشت:
💭 فکر کن ببین به چیا عادت کردی؟ عادت هایی هست که تو مسیر مستقیمت به سمت خدا مانع باشه و راهت رو کند کرده باشه؟ یه یا علی بگو و با تلاش و برنامه ریزی، مدیریت شون کن.
❤️ #امام_علی (ع)
📚 غرر الحكم: ۴۵۲۲
🆔 @Marefate_Mahdavi
🔉 #مباحث_مهدوی ۱
✴️ یه کار زیبا از موسسه مصاف ✴️
💠 این موسسه اومده از بهترین اساتید مهدویت کشوری (از بنیاد حضرت مهدی موعود، مرکز تخصصی مهدویت و موسسات معتبر)، دعوت کرده و چندین ماه به صورت مُدوّن و منظم، در واحد مهدویت موسسه، شروع کردن به ضبط موضوعات مهدوی و تبدیل به پادکست های زیبا، کوتاه، تخصصی و جذاب. بعد هم منتشر کردن.
🙏 لطفا این مطالب را که ساعت ها و ماه ها برای تنظیم آن زمان و هزینه صرف شده را با دقت گوش داده و برای دیگران نیز ارسال نمایید.
👌 از وظایف ما در عصر غیبت، شناختن و معرفی امام زمان به مردم است.
📌 در حال حاضر سلسله مباحث #چرا_امام_زمان (در ۱۴ قسمت) با کلام استاد #حسینی، در روزهای #یکشنبه و #چهارشنبه برای شما ارسال خواهد شد.
التماس دعای فرج 🙏
یا علی 📿
🆔 @Marefate_Mahdavi
استاد_حسینی_چرا_امام_زمان_قسمت_اول.mp3
3.47M
🔉 #مباحث_مهدوی ۱
📜 موضوع: #چرا_امام_زمان ۱
👤 حجت الاسلام #حسینی از اساتید تخصصی مهدویت
🆔 @Marefate_Mahdavi
🥀 #شهدای_مهدوی ۲
😇 احرار از مرگِ در بستر، به خدا پناه می برند. قدمِ صدق هرگز بر صراط نمی لرزد، اما غربال ابتلائات هیچ کس را رها نمی کند و اهل صدق را، طوعا یا کرها، از اهل كذب تمیز می دهد...
⬅️ مکّاری چون ضحاك بن عبدالله نیز نمی تواند از چشم ابتلای دهر پنهان شود... و فاش باید گفت، این محضر عظیم حق جایی برای پنهان شدن ندارد.
👤 ضحاك بن عبد الله خود گفته است: «چون دیدم که اصحاب حسین همه کشته افتاده اند و جز سويد بن عمرو بن ابی المطاع خثعمی و بشير بن عمرو حضرمی دیگر کسی نمانده است، به او گفتم: یا بن رسول الله، می دانی آن عهدی را که بین من و توست، من شرط کرده بودم که در رکاب تو تا آنگاه بمانم که جنگجویی با تو هست. اکنون که دیگر کسی نمانده است، آیا مرا حلال می داری که از تو انصراف کنم؟ و حسین اذن داد که بروم... اسبی را که از پیش در یکی از خیمه ها پنهان داشته بودم سوار شدم و به دامن دشت که پر از دشمن بود زدم و گریختم...»
👈 تن ضحاك بن عبدالله همه عاشورا، از صبح تا غروب، به همراه اصحاب عاشورایی امام عشق بود، اما جانش، حتی نفسی به ملکوتی که آن احرار را بار دادند راه نیافت، چرا که بین خود و حسین شرطی نهاده بود.
👌 «عبادت مشروط» کرم ابریشمی است که در پیله خفه می شود و بال های رستاخیزی اش هرگز نخواهد رست. این شرطی بود بین او و حسين ... و اگرچه دیگری را جز خدای از آن آگاهی نبود، اما زنهار که لوح تقدیر ما، بر قلم اختیار می رود.
تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن
که خواجه خود روش بندہ پروری داند
👤 #شهید_آوینی
📚 #فتح_خون
🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸
📌 پی نوشت: هنگام خواندن کتاب فتح خون و روایت محرم، گویی که شهید آوینی هنرمندانه خواسته تا ما را به تفکر بیاندازد و با امام زمان رودررویمان کند. نوشته های این کتاب، ضمن روایت محرم سال ۶۱، مدام در حال تلنگر زدن به ماست ...
👌 پس بنگر که خود چگونه ای؟ اگر رودرروی امامت قرار گیری چه می گویی؟ تو نیز همچون ضحاک، برای یاری امام خویش شرط خواهی گذاشت؟ به درون خود بنگر و ببین تا کجا پای امامت ایستاده ای؟ مال... موقعیت... همسر و فرزند... آبرو... جان...
🤲 اَللّهُمَّ ارزُقنا تَوفيقَ الشَّهادَة في سَبيلِك
🆔 @Marefate_Mahdavi
☀️ #سبک_زندگی_مهدوی ۳
😷 پسر جوانی بیمار شد. اشتهای او کور شد و معدهاش او را از خوردن هر چیزی معذور داشت.
🍯 حکیم به او عسل تجویز کرد. جوان میترسید با خوردن عسل دچار دل درد شود و نمیخورد. حکیم گفت: بخور و نترس که من کنار تو هستم. جوان خورد و بدون هیچ دردی، معدهاش عسل را پذیرفت.
👳 حکیم گفت: میدانی چرا عسل را معده تو قبول کرد و پس نزد و زود هضم شد؟
جوان گفت: نه!
حکیم گفت: عسل تنها خوراکی در جهان طبیعت است که قبل از هضم کردن تو، یکبار در معده زنبور هضم شده است.
👌 پس بدان که عسل، غذای معده توست و سخن غذای روح توست. اگر میخواهی حرف تو را بپذیرند و پس نزنند و زود هضم شود، سعی کن قبل سخن گفتن، سخنان خود را مانند زنبور که عسل را در معدهاش هضم میکند، تو نیز در مغزت سبک سنگین و هضم کنی، سپس بر زبان بیاوری!
⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
✴️ #امام_علی (ع): زبان، درنده اى است كه اگر رهايش كنى می گزد!
🏷 نهج البلاغه، حکمت ۶۰
🆔 @Marefate_Mahdavi
🌏 #اربعین_مهدوی ۲
✴️ #برای_بهره_برداری_بهتر_از_اربعین_باید_از_یک_سال_قبل_تفکر_و_برنامه_ریزی_کرد
❓ویژگی یک «حس خوب معنوی» در اربعین چیست؟
❌ مهمترین ویژگی ابلیس، یأس است؛ چون ابلیس ارتباط بندگی خودش را با خدا قطع کرده، لذا هرکسی تحت تأثیر شیطان قرار بگیرد، دچار یأس میشود. ابلیس دوست دارد شما در همین مسیر نورانی اربعین هم دچار یأس بشوید! البته ابلیس میداند که در اینجا نمیتواند کسی را بهطور مطلق مأیوس کند، لذا در یک اندازههایی-متناسب با روحیات و شأن هر کسی- یأس را به او تلقین میکند. مثلاً اگر کسی بناست در این راه، صد پله ارتقاء پیدا کند، سعی میکند او را از بیست پله، یا لااقل ده پله مأیوسش کند.
💬 یک نمونه از یأس در مسیر زیارت اربعین، این است که انسان با تردید، بگوید: «یعنی امام حسین (ع) به من عنایت میکند؟ آیا من لیاقت دارم که امام حسین (ع) به من لطف کند؟ آیا امام حسین (ع) اینقدر کرَم و قدرت دارد که مرا درست کند؟» اینها حرفهای مأیوسانه است؛ حرفهای متواضعانه نیست!
✅ اگر میخواهی تواضع کنی، بگو: «من یقین دارم که امام حسین (ع) به من نگاه میکند، اما با اینهمه بیلیاقتیِ من، وقتی امامحسین (ع) به من نگاه کرد، از شرمندگی چطوری سرم را بلند کنم؟» یعنی اگر میبینی که لایق نیستی، خجالتزده ی حسین (ع) باش که بدون لیاقت هم به تو نگاه کرده و تو را به اینجا آورده است! اگر امام حسین (ع) نمیخواست به تو نگاه کند، اصلاً تو را به اینجا نمیآورد!
❎ یأس و سوءظن به خدا، همیشه آدم را ضعیف میکند و سردی در جان آدم، جاری میکند. ما باید اینها را از دل خودمان بیرون بریزیم. اگر شما در این راه نورانی (پیادهروی اربعین) یأس را در خودتان از بین نبرید، دیگر کجا میخواهید این کار را انجام دهید؟!
😇 احساس خوب معنوی، یک مختصاتی دارد که باید به آن توجه کرد، هر احساسِ توهمیِ معنوی، احساس خوبی نیست؛ مثل تواضعِ زیادی و متوهمانه درباره ی اینکه «آیا امام حسین (ع) به منِ نالایق نگاه میکند؟!» یا اینکه زائر اربعین، از اول تا آخرِ مسیر پیادهروی، با شکّ و سوءظن به خدا قدم بردارد و بگوید: «یعنی واقعاً خدا مرا میبخشد؟!» این احساسِ معنوی درستی نیست؛ این معنویت را از کجا آوردهاید؟! درحالیکه طبق روایات، زائر امام حسین (ع) در همان قدم اول، تمام گناهانش بخشید میشود! (إِذَا خَرَجَ مِنْ أَهْلِهِ بِأَوَّلِ خُطْوَةٍ مَغْفِرَةُ ذُنُوبِهِ؛ کاملالزیارات/۱۳۲)
🤔 آیا الان که میدانم خدا مرا بخشیده است، دیگر استغفار نکنم؟ چرا؛ استغفار بعد از بخشش هم داریم که احساس معنوی بسیار زیبایی است، خودت را در آغوش خدا میبینی و مدام میگویی: «خدایا، ببخشید که من آنهمه گناه کردم، دوست نداشتم اینطوری بشود، من خیلی شرمنده ی تو هستم...» استغفار تا آخر هست، ولی استغفارِ باامید با استغفارِ ناامید خیلی فرق میکند!
😲 بعضیها باورشان نمیشود که وقتی از کربلا برمیگردند، خدا آنها را واقعاً بخشیده است. میگویند: «مگر ما چهکار کردهایم که خدا ما را بخشیده باشد؟! فقط به کربلا آمدهایم و به ما خوش گذشته است؛ همین!»
😊 خُب مگر بناست خدا به ما زجر بدهد و بعد، ما را ببخشد؟! بعضیها چه تصور غلطی از خدا دارند و چقدر خدای آنها بیرحم است! اتفاقاً خدا ما را آفریده است که به ما خوش بگذرد! اصلاً دین برای همین است که ما خوش بگذرانیم و ثواب هم ببریم! لذا در مسیر کربلا خیلی بهتر، معنای واقعی دین را میفهمیم، چون هم به ما خوش میگذرد و هم ثواب میبریم.
🚩 مسیر نجف - کربلا، عمود ۱۱۲۰ (۹۷/۰۸/۰۷)
📋 متن کامل: panahian.ir/post/5134
👤 حجت الاسلام #پناهیان
🆔 @Marefate_Mahdavi
🔮 #کلام_بزرگان ۳
✴️ چهل روز مانده به محرم، چله گناه نکردن بگیرید تا سوز دل و اشک چشمان تان برای سید الشهدا (ع) فراوان گردد.
👤 آیت الله #بهجت (ره)
📌 پی نوشت:
👌 قطعا همه ی ما یه سری گناه ها رو خوب می شناسیم و اسماشون رو هم بلدیم و کم و بیش سعی می کنیم ازشون دوری کنیم و اگه خدای نکرده مبتلا بهش هستیم توبه کنیم، ترکشون کنیم و برای اصلاح خودمون تلاش کنیم.
❓اما می دونی گاهی کجای کار اشتباه می کنیم؟ اینکه با خودمون میگیم من که فلان گناه و ... رو انجام نمیدم، همین طوری هم سعی می کنم خوب باشم، پس کارم درسته و نمره م هم با کمی ارفاق خدا و امام زمان خوب میشه و پاس میشم، پس سخت نگیریم دیگه، همین قدر خوب بودن هم کافیه!
😔 و یادمون میره که اگه می خوایم یار امام زمان باشیم، باید یاد بگیریم و تمرین کنیم که سر بزنگاه ها قدم هامون سست نشه و نلغزیم و نکته بعد اینکه گاهی حتی فکرش رو هم نمی کنیم که با علم نداشتن و عدم شناخت نسبت به حملات شیطان و گناه های کبیره و صغیره، ممکنه تا به حال چی به سر خودمون و دیگران آورده باشیم! حق الله ها ... حق الناس ها ... حق النفس ها ...
👈 پس اگه خواستی چله ی ترک گناه رو شروع کنی، یه خواهشی ازت دارم: اینکه در کنار نیت خالصانه ت برای کناره گیری از گناه هایی که می شناسی و سعی می کنی خودت رو ازشون دور نگه داری، در زمینه ی گناه شناسی هم تلاش کنی تا اطلاعاتت رو بالا ببری.
💠 برای این کار هم می تونی یه سری سخنرانی های مفید رو تو زمینه ی گناه شناسی گوش کنی، و هم اینکه می تونی کتاب های کاربردی تو این زمینه رو مطالعه کنی، تا با نگاهی عمیق تر به مقوله ی گناه، نگاه و فکر کنی و نه تنها الان، بلکه در آینده ی زندگیت هم بتونی در مواجهه با اتفاقات و مسائل مختلف، دست شیطون رو بخونی و با توجیهاتی که همیشه برات میاره تسلیم خواسته هاش نشی! چون ابلیس برعکس ما کارش رو خوب بلده متاسفانه!
⬅️ من به وسع خودم تو این زمینه دو تا منبع که می شناسم و فکر می کنم کاربردی تر باشه رو معرفی می کنم:
🎧 مجموعه فایل های صوتی #این_که_گناه_نیست از استاد #شجاعی (که حرف هاشون معرکه س) و در ۷۶ قسمت توی کانال شون در این زمینه صحبت کردن. در صورت علاقه می تونید به لینک زیر مراجعه کنید و توی کانال شون بحث ها رو دنبال کنید.
https://eitaa.com/ostad_shojae/4170
📚 کتاب #گناه_شناسی از آقای #حدادپور. (من به شخصه کتاب رو نخوندم، اما با توجه به شناختی که از ایشون و آثارشون دارم، می تونم بگم کتابی هست که قطعا ارزش مطالعه رو داره).
✍ معرفی کتاب به قلم خود نویسنده (محمدرضا حدادپور جهرمی)
❓شما کتاب جامع و کاملی سراغ دارین که:
1⃣ واژگان معروف و رایج درباره گناه را به زبون ساده تشریح کرده باشه؟
2⃣ تصور درست و قرآنی درباره گناهان رایج به شما بده؟
3⃣ انواع مختلف طبقات گناه و معاصی را بهتون معرفی و برای هر کدومش، مثال های امروزی و رایجش را بیان کرده باشه؟
4⃣ با شما درباره احساس گناه و اینکه اشتباه می کنین یا درسته، حرف زده باشه؟
🤔 خلاصه: کلاس های اخلاق و عرفان جور واجور شرکت کرده باشین اما هنوز در شناسایی نقطه ضعف های اخلاقی و پنهان تون مونده باشین! و نیاز به کتابی داشته باشین که یه کم تعارف را کنار گذاشته باشه و به معنای واقعی کلمه "گناه شناسی" را بهتون ارائه بده تا بتونین اولا درست بشناسینش و ثانیا بدونید نقطه ضعفتون چیه و ثالثا در مسیر برطرف کردنش برنامه ریزی کنید!
📙 منم تو همین فکرا بودم و بیان و قلم انواع کتاب های اخلاقی علمای قدیم و جدید، اولش برام سخت بود و بچه های زیادی بهم گفته بودند که حوصله و توفیق مطالعه کتاب های مختلف را ندارن! بعد از مدتی با خودم کنار اومدم و به سبک خودم و یه کم با چاشنی دقت طلبگی، شروع کردم یه چیزایی نوشتم. خدا توفیق داده و تبدیل شد به کتابی به نام "گناه شناسی".
❇️ معتقدم اول باید دشمنان و آفات پاکدامنی را شناخت و درست تحلیلش کرد و از عقوبتش آگاه بود تا بتونیم باهاش مبارزه کنیم و مدیریتش کنیم.
✳️ من کتاب گناه شناسی را با همین رویکرد نوشتم و حتی نکات طلبگی و ادبی و تفسیری داره تا هم بتونه یه کم جامعیتش رو بالاتر ببره و رفقای فرهنگی و دانشجو و طلبه و اساتید هم مطالعه کنند و هم به درد مردمی بخوره که چندان اهل مطالعه نیستند اما دوست دارند نقاط ضعف اخلاقی و رفتاری خودشون رو بشناسند.
🛒 برای خرید اینترنتی کتاب می تونید به سایت زیر مراجعه کنید:
🌐 www.haddadpour.ir
🆔 @Marefate_Mahdavi
📔 #آیات_مهدوی ۲
🔸 سوره بقره، آیه ۳: ✨ اَلذینَ یومِنونَ بِالغَیبِ وَ یُقیمونَ الصَّلاه وَ مِمّا رَزَقناهُم یُنفِقون ✨
⛅️ معنا و علت غیبت امام زمان (عج) ⛅️
1⃣ اساسی ترین اصل در جهان بینی الهی آن است که هستی، منحصر به محسوسات نیست. "یومنون بالغیب"
2⃣ قرآن، هستی را به دو بخش تقسیم کرده است: عالم غیب و عالم شهود. متقین به کل هستی ایمان دارند؛ ولی دیگران تنها آنچه را قبول می کنند که برایشان محسوس باشد و بتوانند آن را ببینند.
3⃣ در احادیث معصومین (ع) کلمه "غیب" به خداوند متعال، فرشتگان، معاد و حضرت مهدی (عج) اطلاق شده است. به عنوان نمونه امام صادق (ع) در تفسیر این واژه فرمود: وَ الغَیبُ هُوَ الحُجهُ الغائِبُ. (۱)
4⃣ امام دوازهم حضرت مهدی (عج) غایب شده است و طبق صدها حدیث معتبر، برای تشکیل حکومت عدل الهی ظهور خواهد کرد. غیبت دو مرحله بوده است: غیبت صغری و غیبت کبری.
5⃣ دلیل این که چرا افراد عادی نمی توانند امام زمان را ببینند ⬅️ امام زمان خودشان فرموده اند: ما را از شیعیان مان دور نمی کند، مگر اعمال ناپسندی که از ناحیه آنها به ما می رسد.
👈 این سخن با صراحت می گوید که به خاطر اعمال زشتی که انجام داده ایم، توفیق ملاقات و درک ظهور را پیدا نمی کنیم.
📚 منابع:
۱. کنز الدقائق، جلد ۱، صفحه ۱۱۹
🆔 @Marefate_Mahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 #بصیرت_مهدوی ۱
❇️ نقدی بر روزشمارهای عزاداری
🏴 ما برای عزای امام حسین (ع) دلیل داریم. امام کاظم (ع) و امام رضا (ع) از اول محرم نمیخندیدند. برای گریه و عزاداری حدیث داریم.
👈 اما اگر ما یک چیزی بگوییم که ما دلمان میخواهد این رقمی عزاداری کنیم درست نیست، از خودمان چیزی اضافه نکنیم.
❌ در اسلام استقبال از عاشورا نداریم!
✅ هر چیزی باید سر جای خود باشد، عزاداری باید مبنا داشته باشد، نه اینکه عزاداری برای خودمان خلق کنیم.
👤 حجت الاسلام #قرائتی
📌 پی نوشت: یه فراز از زیارت جامعه کبیره هست که به نظرم نقلش خالی از لطف نیست:
✨ وَ بَرِئْتُ اِلَي اللهِ عَزَّوَجَلَّ مِنْ اَعْدآئِكُمْ ...
وَالْمُنْحَرِفينَ عَنْكُمْ، وَمِنْ كُلِّ وَليجَة دُونَكُمْ ✨
❇️ از دشمنانتان به سوی خدای عزوجل بیزاری می جویم ... و از منحرف شوندگان حضرتتان و از هر آنچه به غیر شما وارد در دین شده و از دین نیست ...
🙏 اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
🆔 @Marefate_Mahdavi
😇 #پیام_معنوی ۴
✉️ از شهدا مدد بگیرید...
✴️ کسانی که خیلی دوست دارند برای هدایت دیگران تلاش کنند و عشق به سعادت آدم ها داشته باشند به جای اینکه بمیرند شهید می شوند. این شهادت آنها را صاحب قدرتی جاودانه و تاثیری گسترده برای کمک به انسان ها برای رسیدن به سعادت خواهد کرد. شهدا بهتر از فرشته ها به کمک ما آدم های مردنی می شتابند.
👤 حجت الاسلام #پناهیان
🆔 @Marefate_Mahdavi
♥️ #سلام_عاشقانه ۱
ای شرح شفاعت تو مشهور، سلام 😍
آمیزه ای از کرامت و نور، سلام 😍
گویند زیارت تو حج فقراست 😍
بر گنبد و بارگاهت از دور سلام 😍
❣صلوات خاصه ی امام رضا (ع)، برای آنان که دل هاشان همیشه امام رضایی ست:
✨ اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ ✨
😍 #سلام_امام_مهربانیها
🆔 @Marefate_Mahdavi
📚 #کتاب_مهدوی ۲
✴️ این کتاب دربردارنده داستانی است بر مبنای یکی از ملاقات های افراد با امام زمان (ع) که نشان از یاری و کرامت اهل بیت و به ویژه امام زمان (عج) به افراد است. اصل این واقعه در کتاب بحارالانوار ثبت شده است.
❇️ شیخ ذاکر مرا مکلف کرده که این حکایت را بنویسم و آن را در نسخه های بسیار تکثیر کرده، به سایر بلاد برای مسلمانان بفرستیم تا همه دریابند که ما توانستیم اجرمان را از عشقی که به ائمه می ورزیم، بگیریم و بدانند که از چه مصیبت عظیمی رهایی یافتیم. بر تو که می خوانی و می شنوی، نیز واجب است آن را نقل کنی برای دیگری تا این ماجرای عظیم وسعت پیدا کند. آن چنان که خواست بر حقّ امام عصر(عج) است، باشد که در روز قیامت راه نجاتی برای همه ما گردد ان شاءالله.
📗 نام کتاب: سرود سرخ انار
✍ نویسنده: الهه بهشتی
📇 ناشر: مسجد مقدس جمکران
🆔 @Marefate_Mahdavi
👨💻 #تقوای_مهدوی ۴
👈 ضایِع می کنیم
😔 حقِّ خدا و خلقِ خدا را
💭 به خیالِ
👌 کار برای خدا و خلق خدا
📱 در فضای مجازی
⬅️ قربهََ اِلیَ الله ...
✳️ *وظیفه*
👌 با همین یک کلمه گاهی، دشمنت بهانه ات را جور می کند:
😔 برای تاخیر نماز!
😔 برای باز ماندن از اصل وظیفه!
✴️ #او_می_بیند
✅ #خدای_دنیای_مجازی_همان_خدای_دنیای_حقیقی_است
🆔 @Marefate_Mahdavi
استاد_حسینی_چرا_امام_زمان_قسمت_دوم.mp3
3.06M
🔉 #مباحث_مهدوی ۱
📜 موضوع: #چرا_امام_زمان ۲
👤 حجت الاسلام #حسینی از اساتید تخصصی مهدویت
🆔 @Marefate_Mahdavi
☀️ #سبک_زندگی_مهدوی ۴
🏢 زن و مرد جوانی به محله جدیدی اسباب کشی کردند. روز بعد ضمن صرف صبحانه، زن متوجه شد که همسایه اش درحال آویزان کردن لباس های شسته است. به شوهرش گفت: لباس ها چندان تمیز نیست، انگار نمی داند چطور لباس بشوید! احتمالا باید پودر لباسشویی بهتری بخرد. همسرش نگاهی کرد، اما چیزی نگفت.
😕 هربار که زن همسایه لباسهای شستهاش را برای خشک شدن آویزان میکرد زن جوان همان حرف را تکرار می کرد، تا اینکه حدود یک ماه بعد، روزی از دیدن لباسهای تمیز روی بند رخت تعجب کرد و به همسرش گفت: یاد گرفته چطور لباس بشوید، ماندهام که چه کسی درست لباس شستن را یادش داده!
😏 مرد پاسخ داد: من امروز صبح زود بیدار شدم و پنجرههایمان را تمیز کردم!
⬅️ زندگی هم همین طور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده میکنیم، آنچه میبینیم به درجه شفافیت پنجرهای که از آن مشغول نگاه کردن هستیم، بستگی دارد.
👌 قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از چه زاویه ای در حال نگاه کردن هستیم. به جای قضاوت کردن شاید لازم است قبلا چشمان خود را تمیز کنیم.
⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
✴️ #امام_علی (ع): اگر بندگان وقتی چیزی را نمی دانستند (از اظهار نظر یا انجام آن چیز) باز می ایستادند، کافر و گمراه نمی شدند.
🏷 غررالحکم، حدیث ۷۵۸۲
🆔 @Marefate_Mahdavi
📖 #مطالعه_مهدوی ۲
👤 آيت الله سید محمد مهدی مرتضوی لنگرودی (ره) که از فضلای حوزه علمیه قم و خود از منتظران حضرت ولی عصر (عج) بود می گوید: در اواخر محرم سال ۱۴۲۱ هجری قمری برای این جانب مکاشفه ای بین خواب و بیداری رخ داد و آن این است که مشغول نوشتن کتابی تحقیقی در فقه بودم که سیدی جلیل القدر باشکوهی خاص، هم منوِّر بود و هم منوَّر، با عمامه ای سبز جلوی روی من قرار گرفت.
⬅️ مرا با اسم مورد خطاب قرار داده، فرمود: چرا این کتاب را مطالعه نمی کنی؟
در جواب عرض کردم: آقا؛ من اشتغالاتم زیاد است؛ وقت ندارم که این کتاب را مورد مطالعه قرار دهم.
آقا فرمودند: نه این فصل، فصل مطالعه این گونه از کتاب ها می باشد. این کتاب (۱) -اشاره به کتابی فرمودند- در فضائل و مناقب ما اهل بیت علیهم السلام نوشته شده است.
🙇 عرض کردم: حضرت عالی که باشید؟
فرمود: من جد شما حسین بن علی بن ابی طالب هستم. همین که این جمله را شنیدم بی اختیار دست مبارکش را بوسیدم و عرض کردم: به روی چشم؛ این کتاب را مورد مطالعه قرار خواهم داد. بعد از مکاشفه، فورا آن کتاب را مطالعه کردم. الحق و الانصاف مطالب بسیار عالی داشت.
♻️ بعد از چند روز دوباره مکاشفه شد.
همان آقا به این جانب فرمودند: چطور بود؟
عرض کردم: بسیار مطالب عالی داشت.
فرمود: کدام جالب تر بود؟!
عرض کردم: من در صدد این نبودم که ببینم کدام مطلب جالب تر است؟ این بار در صدد می شوم و عرض خواهم کرد. بعد از مکاشفه دوم در صدد شدم ببینم کدام یک از مقالات چهارده گانه کتاب جالب تر است؟
😇 بار سوم همان آقا را در خواب دیدم. عرض کردم: حضرت آقا؛ جد بزرگوار؛ به نظرم مقاله آقای تهرانی (۲) جالب تر باشد.
فرمود: آری؛ این چنین است. مهدی ما در عصر خودش مظلوم است. تا می توانید درباره مهدی (ع) سخن بگویید و قلم فرسایی کنید. آنچه درباره ی شخصیت این معصوم بگویید درباره همه معصومین (ع) گفته اید، چون حضرات معصومین (ع) در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند و چون عصر، عصر مهدی ما (عج) است سزاوار است درباره او مطالب گفته شود. بعد فرمودند: به شیخ حسین (۳) بگویید: در نزد ما اجر و مزد به سزایی دارد. البته آنان (یعنی ما بقی) هم در نزد ما مزد زیاد دارند؛ ولی او بیشتر دارد.
❓عرض کردم: آیا تهیه و تنظیم کننده این مقالات هم در نزد شما حضرات معصومین (ع) مزد به سزایی دارد؟ فرمود: آری؛ و کسانی که این کتاب و امثال این کتاب را مطالعه می کنند و کسانی که مطالب این نوع از کتاب ها را برای مردم نقل و حکایت می کنند و کسانی که این نوع کتاب ها را طبع و نشر می دهند و کسانی که مزد می گیرند و این کتاب ها را چاپ می کنند و کسانی که آن ها را به فروش می رسانند و کسانی که از این نوع کتاب ها تعریف و تمجید می کنند و مردم را به خرید آن ها و خواندن آن ها ترغیب و تحریص می کنند، همه و همه در نزد ما اجر و مزد فراوان دارند.
👌 در خاتمه فرمودند: باز تاکید می کنم، درباره مهدی ما زیاد سخن بگویید و بنویسید. مهدی ما مظلوم است. بیش از آن چه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت. (۴)
1⃣ کتابی حاوی چهارده سخنرانی از خطبای عالی مقام شیعه همانند علامه امینی، میر جهانی، شیخ علی اکبر نهاوندی تنگی و ... با محوریت ولایت اهل بیت علیهم السلام
2⃣ از فضلا و خطبای قم و مؤلف کتاب های ارزنده ای همچون سؤالات ما و....
3⃣ یعنی آقای شیخ حسین طهرانی
4⃣ این جریان با دست خط و امضای آيت الله لنگرودی ثبت شده است.
📚 منبع: کتاب دیگر صبر بس است از #علی_هراتیان
🆔 @Marefate_Mahdavi