معرفت مهدوی | استاد عبادی
💠💠💠 ✳️ #دولت_کریمه 62 سخنرانی های فوق العاده مهم بر پایه تطبیق تاریخی و سیاسی جریانات مهم دینی از
دولت کریمه 63.MP3
5.55M
💠💠💠
✳️ #دولت_کریمه 63
سخنرانی های فوق العاده مهم بر پایه تطبیق تاریخی و سیاسی جریانات مهم دینی از زمان حضرت آدم تا حال
🎤 استاد احسان عبادی
👈 موارد مطرح شده در این جلسه 👇
1️⃣ نفوذ عقیدتی یهود در بین مسلمین
🔰 در صورت مشکل در دانلود ، همه صوتهای این موضوع در آدرس http://mahdaviat313.ir/?cat=223 بارگزاری شده است و می توانید دریافت کنید.
#استادعبادی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@marefatemahdavi
لینک همه کانالها و گروههای استاد به آدرس @arshiv_link313
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
⬅️⬅️⬅️ الحمدلله و با یاری خدا ، همه فایلهای کانال شرح ساده و روان صحیفه سجادیه دوباره بارگزاری شد و می توانید مباحث را دنبال کنید
در ابتدای کانال شرح ساده مناحات خمس عشر می باشد و بعد آن شرح ادعیه صحیفه سجادیه
متن صوت ها نیز در کانالی که آدرسش رو میتونین از کانال بگیرین گذاشتیم
انشالله مباحث جدید هم به زودی گذاشته میشه
بعد از شرح ساده و روان، شرح تخصصی ادعیه شروع میشه
شرح ساده خیلی خوبه برای همه افراد که یک بار کامل صحیفه سجادیه و مناجات خمس عشر رو مرور کنن
آدرس کانال صحیفه سجادیه : @ehyayesahifeh
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه بیست وهشتم8⃣2⃣
(اشکال دوم)
🌗خلقت جهان در شش روز یا هشت روز
📌اقتباس قرآن از تورات و انجیل
اما منشأ اين ۶ روز، در كتاب تكوين (خلقت) تورات است، كه به احتمال بسیار قوی ✨محمد✨ آن را از تورات گرفته است.
📝جواب شبهه:
اشكال كننده در جاهای مختلف از اقتباس قرآن 🔰از تورات و انجیل و يا افراد ديگر سخن می گويد، بنابراين لازم است جواب كامل به اين شبهه داد👌 اشكال وی در اقتباس قرآن از تورات و انجیل، اشكال تازه ای نیست و برخی مستشرقان اين اشكال را به قرآن وارد كرده اند. دلیل آنها شباهت های گفتاری در كتب آسمانی است. اما جواب آن، اين است كه:
⚠️اولا: سُها در فصل اول، مبنای نقد خود را قرآن و سنت صحیح بیان می كند، طبق همین مبنا بايد گفت كه: قرآن بیان می كند كه آيات به پیامبر وحی شده است و ساخته پیامبر نیست.❌
✨قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَی إِلَيَّ...(کهف/۱۱۰)✨
بگو: همانا من بشرى همچون شمايم، جز اينكه به من وحى مى شود...
در جای ديگر قرآن تأكید می كند كه
✨وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ✨ لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ ✨ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ..(۴۴-۴۶/حاقه)
هرگاه او دروغى بر ما ببندد ما او را با قوت و قدرت میگیريم، و مجازات میكنیم، و رگ قلب او را مى بريم.
و احاديث صحیح 📗بسیاری نیز در اين باره وجود دارد، كه مخالفی ندارد كه اگر می داشت، سها آن را عَلَم می كرد.
👈بنابراين با مبنای خودش يعنی رجوع به قرآن و سنت جواب خود را می يابد.
⚠️ثانیاً: اديان الهی✨ از منشأ واحدی سرچشمه گرفته و همین امر موجب میشود كه جوهره اصلی اديان بنابرفرض سلامت از تحريف ـ يكی باشد. در اديان ابراهیمی 🕋وجود پاره ای از مشتركات در زمینه های اعتقادی، احكام و معارف، توصیه های اخلاقی 🌿قصص و سرگذشت ها، امری انكارناپذير است و صراحت قرآن در دعوت اهل كتاب به پايبندی به پاره ای از اشتراكات انكارناپذير است.👌
از سوی ديگر قرآن، نزول وحی بر پیامبر را بدعت و امری تازه و بی سابقه ندانسته و اشاره دارد كه برخی مطالبی كه در قرآن است در صحف اولین📜 و كتاب پیشینیان وجود دارد و دلیل مشابهت، اعم از مدعاست، چرا كه متشابهات، معلول وحدت خاستگاه مشتركات اين دو كتاب، يعنی «وحی آسمانی» باشد.
⚠️ثالثاً: كسب معارف از تورات و انجیل برای حضرت رسول، از دو صورت حاصل می شد:
1⃣اينكه كتاب مقدس را مطالعه كرده باشد، كه اين باطل است و تاريخ گواه بر اين است كه، اصولا سواد خواندن و نوشتن را نداشته است.❌
2⃣ با علمای يهود و مسیحیت ارتباط داشته باشد، يا دين خود حضرت يا اجداد حضرت، مسیحی يا يهودی باشد و در خانواده مسیحی يا يهودی زندگی كرده باشد كه همه آنها باطل است.
👈 زيرا در هیچ گزارش تاريخی ای، گزارش تعلیم و انتقال معارف عهدین به آن حضرت نیامده است❌و حتی یکی از اهل کتاب در مدت عمر حضرت برای انتقال معارف از کتب تورات و انجیل اشاره نکرده است.👌
👈اما دین حضرت را، امام علی✨ علیه السلام در نهج البلاغه، خطبه قاصعه اینگونه بیان می کند: "از زمانی که رسول خدا از شیر گرفته شد، خداوند بزرگترین فرشته از فرشتگان خود را با او قرین ساخت. تا وی را به مكارم سوق دهد.
و اخبار مستفیضه 📑اين را ثابت ميكند كه پیامبر چون از بدو تولد، عقلش كامل بود. مخاطب ملك قرار می گرفت و در چهل سالگی به رسالت مبعوث گرديد،
✅قول حق اين است كه، حضرت عبدالمطلب ✨و ابوطالب بر دين حضرت ابراهیم و حتی علامه مجلسی آن دو بزرگوار را از اوصیای آن حضرت بوده میداند.
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص۲۰۰
🖇ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۶۶
@marefatemahdavi
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥313 یار امام زمان (عج) ..
#استاد_کلباسی
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
معرفت مهدوی | استاد عبادی
💠 سلسله جلسات #چطور_نماز_خود_را_خدایی_کنیم 1 🔰 بیان راهکارهایی برای پی بردن به باطن و فهم بیشتر نما
نماز خدایی 2.MP3
8.58M
💠 سلسله جلسات #چطور_نماز_خود_را_خدایی_کنیم 2
🔰 بیان راهکارهایی برای پی بردن به باطن و فهم بیشتر نماز
🎬 جلسه 2️⃣
📕 تدریس بر اساس کتاب سر الصلوه امام خمینی و اسرار الصلوه میرزاجواد آقا ملکی تبریزی
🎤 با تدریس #استاد_عبادی از اساتید مهدویت
👌 با نشر این صوت ها ، مبلغ #نماز باشیم
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
💠 سلسله مباحث #آموزش_اصول_عقائد 26 🔰 #سطح_2 👈 جلسه 5️⃣ 🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی از اساتید م
🔽🔽🔽 جلسه ششم سطح دو اصول عقائد 🔽🔽🔽
👈 به شرکت کنندگان در این دوره ، مدرک اعطا خواهد شد
اصول عقائد 27.MP3
6.71M
💠 سلسله مباحث #آموزش_اصول_عقائد 27
🔰 #سطح_2
👈 جلسه 6️⃣
🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی از اساتید مهدویت کشور
🔰با زبانی بسیار شیرین و شیوا و قابل فهم برای عموم
📚 کتاب بدایه المعارف
👈 بحث #نبوت 👉
👈 در صورت مشکل در دانلود،جهت راحتی کار، همه صوتها به تفکیک هر سطح به صورت همزمان در سایت http://mahdaviat313.ir/?cat=309 بارگزاری می شود
🌺 نشر حداکثری حتی با لینک خودتان 🌺
💠☀️💠☀️💠☀️💠
_______________
@marefatemahdavi
⏳وعده روزشمار ظهور ⏳
💞تابه امروز 1185سال از غیبت بهار انسانیت گذشت...😔
🕚قرارشبانه رأس ساعت{ 22 }قراری که
سرچشمه ازکربلا گرفته.!
📜...{دعای فرج}...📜
🎄بسم الله الرحمن الرحیم🎄
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍوَآلِهِ الطَّاهِرِينَ!!
🎍إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً🎍
كه مخالفان فرج و ظهورش را دور میدانند و ما نزديك مى دانيم.!
✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج✨
بحق حضرت زینب[س]
#دعای_فرج
@marefatemahdavi
┄═❁🍃๑🌺๑❁═┄
#السلامعلیکیاصاحبالزمان✋
دیر گاهیست که
ما تشنه ی دیدار توایم
قد رعنا بنما
جمله خریدار توایم
گر چه با دست و
زبان موجب آزار توایم
گل نرگس نظری
ما همگی خار توایم
🍃🍂🍃🍂🍃
@marefatemahdavi
📝سلسله مباحث ولایت فقیه🗃
⬅️قسمت دوازدهم
⁉️آیا ضرورت تشکیل حکومت در اسلام، در قرآن و روایات ما آمده است؟ آیا سیرهی اهل بیت و قرآن ما این بوده است که حکومت اسلامی تشکیل بدهیم؟ جواب میدهیم بله، آمده است. خداوند متعال برای اداره جامعه قوانینی را فرستاد و از آن جایی که قوانین نیاز به مجری دارد پس در کنار قانون یک حکومت و دستگاه اجرا کننده هم مستقر کرد.
🔆پیغمبر (ص) چرا در مکه تشکیل حکومت نداد؟ چون مردم همراه نبودند، در آن زمان مکه پر از مشرکین و کفار بود که اصلا به پیغمبر خدا مجال ندادند تشکیل حکومت بدهد. بنابراین پیامبر به مدینه رفت و آنجا تشکیل حکومت داد.
⁉️آیا وقتی پیامبر تشکیل حکومت داد فقط احکام و مسائل شرعی می گفت؟ که مردم وضو را باید اینطوری گرفت یا نماز را باید اینطوری خواند؟ و چیز دیگری نمیگفت؟؟؟ پیغمبر حد جاری می کرد، قصاص می کرد، مالیات و خمس و زکات می گرفت و برای جنگ ها لشکر فراهم میکرد. این ها یعنی چه؟ مگر این ها همان کارهای سیاسی نیست؟ پس پیغمبر (ص) هم حاکم دینی بود و هم حاکم سیاسی! و دیوانه اند آن هایی که می گویند دین از سیاست جداست.❌
👌پیغمبر (ص) هم کار سیاسی می کند و هم کار دینی! هم حاکم سیاسی بود و هم حاکم دینی! پس این چه حرف مفتی است که عده ای می زنند که دین از سیاست جداست، پس پیغمبر خدا چرا این کار را می کرد؟
🔹بعد از پیغمبر (ص) هم خلیفه ای که ایشان انتخاب کرد، این وظیفه را داشت! آیا پیغمبر خلیفه (یعنی همان حضرت علی) را فقط برای بیان مسائل شرعی گماشت؟ آیا حضرت علی حاکم سیاسی نبود؟ حضرت علی (ع) تدارک جنگ نمی کرد؟ مالیات نمی گرفت، خمس نمی گرفت؟ حد جاری نمی کرد؟ این چه کج فهمی است که بعضی ها دارند؟❌
⚠️بحث خلیفه ی بعد از پیغمبر (ص) آن قدر مهم بود که خداوند به پیغمبرش گفت اگر انجامش ندهی رسالت خودت را تمام نکرده ای؟ آیا خداوند متعال این حرف را فقط برای بیان مسائل شرعی می زد؟ چرا باید حکومت اسلامی تشکیل بدهیم؟ چون رویه و سنت پیغمبر همین بود. تشکیل حکومت داد، والی به جای مختلف میفرستاد یعنی استاندار مشخص می کرد، سفیر می فرستاد، پیمان نامه و معاهده امضاء می کرد، جنگ را مدیریت می کرد. خُب، اینها کار سیاسی و حکومتی نیست؟ پس چرا ما می گوییم که پیغمبر خدا فقط حاکم دینی بود؟
✅پیغمبر خدا حکومت اسلامی تشکیل داد و در حکومت اسلامی این کارها را انجام می داد. این وظیفه ی حکومتی پیغمبر (ص) بود. این وظیفه های حکومتی است که می گوییم ولی فقیه هم همین را دارد.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از فایل ولایت فقیه
شماره(2)
🎤استاد احسان عبادی
#متن_ولایت_فقیه ۱۲
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🔘 یثرب پیش از اسلام ♦️یثرب را نام فردی دانسته اند از نوادگان نوح (ع) [یثرب بن قانیه بن مهائیل...]،
👌نخستین مسلمانان یثرب.. 👥
🔹درباره اولین مسلمانان یثرب اختلاف نظرهایی در میان مورخان وجود دارد.. آمد و شد مردم یثرب به مکه، باید آنان را از اصل رسالت رسول خدا (ص) آگاه کرده باشد. با توجه به گزارشات📚 میتوان پذیرفت که پیش از سال دهم بعثت، گرچه اسلام بطور رسمی در یثرب جانبداری نداشته، اما تمایلاتی نسبت به پذیرش آن بوده است.
👈بر اساس نظر ابن اسحاق و واقدی نخستین مسلمانان یثرب یک گروه شش نفری هستند که در 🗓سال یازدهم بعثت نزد رسول خدا(ص) در مکه، اسلام آوردند.
به دنبال اسلام آوردن این گروه و بازگشت آنان به یثرب، اسلام در درون طوایف مختلف👨👩👧👦 اوس و خزرج نفوذ کرد.
🤝پیمان اول مردم یثرب با رسول خدا(ص)
📢با انتشار خبر اسلام در یثرب، علاوه بر کسانی که در مکه، اسلام را پذیرفته بودند، چندی دیگر از مردم یثرب نیز اسلام را پذیرا شدند. در موسم سال بعد -سال دوازدهم بعثت- تعداد دوازده نفر از اهالی یثرب، در "عقبه" با رسول خدا✨ دیدار کردند. تعداد ده نفر آنان خزرجی و دو نفرشان✌️ از اوس بودند. آنها در این دیدار با رسول خدا (ص) بیعت کردند. این بیعت به "بیعه النساء " (بیعتی که مشتمل بر حرب نباشد) شهرت یافته است.
📝محتوای این بیعت چنان بوده که مسلمانان متعهد شوند که: به خدا شرک نورزند، دزدی و زنا نکنند، فرزندانشان را نکشند، دروغ درباره اولادی که در میانشان می آید نگویند، و در کار معروف عصیان نورزند🚫. هر کس چنین کند پاداش وی با خداست. و کسی که به آنها عمل نکند بر خداست که او را عذاب کند یا ببخشاید. محتوای بیعت، همان مطالبی است که در سوره ممتحنه آیه 12📖 آمده است. این بیعت را بیعت "عقبه اولی" یا بیعت "عقبه صغری" نیز می نامند.
✅جاذبه چنین اقدامی را نباید از نظر دور داشت. این افراد به یثرب بازگشتند و به سراغ کسانی که آمادگی پذیرش اسلام را داشتند رفتند. بطوری که اسلام در آنجا گسترش یافت.
⁉️در این باره که آیا در همان زمان رفتن، رسول خدا(ص)، مصعب بن عمیر را به مدینه فرستاد یا بعد از چندی به دعوت مسلمانان یثرب، اختلاف نظر وجود دارد. در نقل 💭ابن شهاب آمده که آنها معاذ بن بن عفراء و رافع بن مالک را نزد رسول خدا(ص) فرستادند تا کسی را برای تعلیم دین نزد آنان بفرستد.
🗣به نقل مورخان از آنجا که اوس و خزرج (به دلیل اختلافات قبلی) کراهت داشتند که یکی از میان آنان امامت کند، خواستند تا مصعب بن عمیر👳🏻♂ امامت آنان را عهده دار شود. دلیل دیگری که برای فرستادن مصعب -بعد از آمدن گروه دوازده نفری به یثرب- وجود دارد، روایتی است از عروه؛ در این نقل آمده که اینان به رسول خدا(ص) نامه📩 نوشتند که بهتر است شخصی را از طرف خود برای دعوت مردم به کتاب خدا بفرستد؛ چرا که او زودتر مورد اطاعت قرار خواهد گرفت..
🔰وی می افزاید آنها در خفا به دعوت مردم می پرداختند. بیشترین ابزار دعوت، قرائت قرآن بوده است. به همین دلیل مصعب بن عمیر را مقرئ می خواندند.
بر اساس برخی روایات📃 اسعد بن زراره عهده دار نماز جماعت بوده و مصعب قرآن می خوانده است. آنچه روایات بر آن توافق دارند. نقشی است که این دو نفر در گسترش اسلام🔆 در یثرب بر عهده داشتهاند.
⚠️یکی از مهمترین موفقیت های مصعب و اسعد، مسلمان کردن سعد بن معاذ بود. سعد بعد از اسلام آوردن نزد بنی عبد الاشهل آمده و با توجه به موقعیت خود به عنوان سرور و بزرگ آنان از ایشان خواست تا اسلام را بپذیرند. آنها نیز دعوت وی را لبیک گفته✋ و خاندان بنی عبد الاشهل از زن و مرد یکپارچه مسلمان شدند. این موفقیت سبب شد تا اسلام در دیگر خاندانهای اوسی -به جز برخی از آنها- نفوذ کند و اسلام در بیشتر خانواده های مردم یثرب وارد شود.
📙به نوشته ابن اسحاق آنچه که مانع از اسلام آوردن برخی از اوسیان -شامل خاندان های بنی امیه بن زید، خطمه و واقف- بود، حضور ابو قبیس صیفی بن اسلت شاعر 🎼 در میان آنها بود. در ذیل شرح حال ابو قبیس آمده است که تحت تاثیر عبد الله بن ابی بوده است. به هر روی این خاندانهای اوسی اسلامشان تا بدر و احد و خندق به تأخیر⏳ افتاد تا آن که همگی به تدریج مسلمان شدند.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج1، ص375-385"،
رسول جعفریان
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۲۱
@marefatemahdavi