معرفت مهدوی | استاد عبادی
✒️📖✒️📖✒️📖✒️ 💠👈 سلسله سخنرانی های ″دولــت کــریمه″ 🎬 قسمت سیصد و هفدهم (از فایل شماره 79) ✅.. اما
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
💠👈 سلسله سخنرانی های
″دولــت کــریمه″
🎬 قسمت سیصد و هجدهم (از فایل شماره 79)
💥.... در حقیقت اسلام محمدی
رفت و اسلام سکولار آمد. دقیقا بخواهیم تعبیر بکنیم تعبیری بهتر از این نمی شود گفت. تقابل دو اسلام از همان زمان شروع شد؛
❌یکی اسلام را فقط در حد نماز و روزه می دید، اسلامی که فقط نماز و روزه ای بود و در حد عبادات فردی.
✅اما یکی اسلام را در حد اعلی می دید و می گفت اسلام در همه شئون جامعه دخالت دارد. بله کلیات را گفته و جزئیات را به عقل و اینها سپرده، کسی روی اینش بحث ندارد، اما کلیات را اسلام گفته و برای همه چیز برنامه دارد.
☝️دقیقا این اختلاف نظر از آنجا شروع شد، شاخه بندی ها شروع شد.
امروز هم جدال اصلی در جمهوری اسلامی می بینید🇮🇷 اسلام محمدی و اسلام آمریکایی است، همان چیزی که حضرت امام فرمود. تاریخ را انسان تحلیلی بخواند این مباحث و این نکات خوب هم می تواند از دلش دربیاورد، به شرط اینکه تاریخ را انسان تحلیلی بخواند.
🔸این تحول توسط چه کسانی رخ داده بود ..❓
❌توسط افرادی رخ داده بود که خودشان را صحابه پیغمبر (ص) می دانستند، نه یک انسانهای عادی. چون صحابه در نزد مردم بسیار جای بالایی داشتند به همین خاطر مردم هم اینها را پذیرفتند. این تفکر هم کنار رفته بود که فقط به صحابه بودن نیست، جایگاههای دیگر هم هست، همه چیز باید در کنار هم دیده بشود.
👤آقای رسول جعفریان سوالی مطرح میکند، می گوید این پـرسش برجـای مانـده هنوز، که چی شد، چرا اینطوری شد جامعه به اینجا رسید❗️
👈می فرمایند پاسخ این پرسش را باید در ابتدا به صورت منظم بر پایه داده های علمی ابن خلدون در باب قواعد تحول جامعه و اصول مربوط به تشکیل دولت و تمدن جستجو کنیم. (ابن خلدون کتابی دارد با نام مقدمه ای بر تاریخ ابن خلدون، اسم کتاب هست. کتاب بسیار بسیار مهمی است، در بحث تاریخ علم حرف زده، موارد کلی راجع به علوم مختلف گفته، بسیار کتاب خواندنی است و آنهایی که طالب علم هستند حتما این کتاب را بخوانند و استفاده بکنند.)
👈استاد جعفریان می گوید در نگاه ابنخلدون پایه تشکیل دولت، تعصبات قومی قبیله ای است. از میان قبایل متعددی که در يك منطقه وسیع زندگی میکنند قبیله ای به قدرت سیاسی و تسلط بر سایر قبایل دسترسی پیدا می کند که از بیشترین نفود برخوردار باشد.
👈به لحاظ طایفه ای هم علاوه بر عامل جمعیت، مناسبت این قبیله با سایر قبایل هم یک اهرم دیگری بود. مثل مذهب و امثال اینها. (اگر می دیدند یک قبیله ای با دیگر قبیله ها خیلی برخوردهایی دارد و خیلی مواردی را می تواند تحکم بکند، یا مناسبـاتی با آنها داشته باشد، برای اینها می توانست یک شاخص باشد، که این قبیله می تواند رئیس باشد)
این قبیله اگر در آن محیط رشد پیدا میکرد و توانایی لازم را داشت و رقیبی هم نداشت این قبیله را به عنوان رهبر آن قبایل انتخاب می کردند.
📎ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#متن_دولت_کریمه 318
#کانال_معرفت_مهدوی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
@arshiv_link313
🔹حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
❓آیا حضرت صاحبالزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف که از دست دشمنها در پشت پرده غیبت است، از دوستانش هم غافل است که هرچه بر سرشان آمد، آمد؟
این خیالها از ضعف ایمان است.
📚در محضر بهجت، ج٣، ص٢٧۶
#امام_زمان
@marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
برخی افراد از روایات یه برداشتی می کنند که اصلا منظور امام معصوم از آن حدیث چیز دیگری است. مثلا شخصی با بنده بحث می کرد که هیچکس امام زمان (عج) رو در غیبت کبری ندیده. بهش گفتم طبق چه سندی؟ گفت روایت داریم امام به خورشید پشت ابر تشبیه شده، پس همانطور که خورشید پشت ابر دیده نمی شود، کسی هم امام را ندیده است!
به نظر شما چطور می توان فهم صحیحی از احادیث به دست آورد؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
⚠️این از آفات جامعه امروزی ماست که عده ای که تخصص علوم حدیث ندارند راجع به روایات نظر می دهند، از آفات بزرگ ماست متأسفانه! ما نمی گوییم مردم حدیث نگویند، به هر حال حدیث می گویید از قول بزرگان بگویید و تفسیر آنها را بگویید، نه اینکه طرف وقتی علمش را ندارد خودش بیاید تفسیر بکند، اینکه می شود اشتباه در اشتباه! برای فهم درست از روایات عرض کردم باید علم فقه الحدیث را طرف بخواند، علم رجال بخواند، درایه بخواند، تاریخ بلد باشد.
📑گاهی یک روایت منظورش یک چیز دیگر است اگر تاریخ بلد باشیم منظور دیگری از روایت برداشت می کنیم، اصل کار همان دومی است. گاهی ائمه روایت را برای زمان تقیه گفتند که می بینیم روایات مثل اهل سنت است، تقیه بود از سر ترس بود. گاهی روایات نه.. اینها همه علوم حدیثی است که باید بلد باشند. بعد احادیث هم خانواده را باید ببینید، یعنی ببینید یک روایت به این شکل نقل شده آیا در کتب دیگر به شکل دیگری هم نقل شده؟
👈🏻مثلا در یک روایت پیامبر می گوید سه چیز هست که خدا هیچ وقت آنها را نمی بخشد، بعد در روایت دیگر می بینید که همین آمده سه چیز است خدا آنان را هیچ وقت نمی بخشد بعد موردهایش با سه مورد اولی فرق داشت، یعنی شد شش تا مورد. شما باید هر شش مورد را برای مردم در سخنرانی هایت بگویی چون پیامبر یک جا سه تا را گفت و سه تای دیگر را یک امام دیگر گفت مثلا اینطوری.. هم خانواده احادیث را باید دید، علم حدیث باید داشت، باور بکنید اینطوری نمی شود اینقدر به راحتی بیاییم راجع به روایات نظر بدهیم.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
آیا بعد از حکومت امام زمان، حکومت امام تا قیامت پابرجاست یا به شهادت می رسند یا رحلت میکنند، اگر به شهادت می رسند توسط چه کسی؟ و بعدش آیا رجعت رخ میده یا افراد دیگه می آیند؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
🔹در بحث شهادت امام زمان (عج) اکثر اساتید (همه تقریبا) مرکز تخصصی مهدویت نظرشان بر مرگ طبیعی امام زمان هست. حالا آنهایی هم که شهادت را قبول دارند، اشکال ندارد اختلاف نظر هست ولی معلوم نیست به دست چه کسی به شهادت می رسد. ولی هر چند گفتم نظر ما مرگ طبیعی است.
👌🏻بعد از مرگ امام زمان، یا رحلت، یا شهادت ایشان هم امام حسین (ع) رجعت می کند. یعنی اینطور نیست که بعد از امام زمان قیامت بشود امام حسین رجعت می کنند و ایشان حکومت می کنند. حالا اینکه آیا بقیه ائمه هم حکومت می کنند یانه.. این دیگر چیزی نیست که قطعی اظهار نظر بکنیم. ولی راجع به حضرت علی (ع) و پیامبر (ص) بعضی ها گفتند حکومت می کنند. می گویم اینها جزئیات است و در جزئیات نمی شود خیلی دقیق نظر داد.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
چرا بعد از بارقه ای که امام زمان در ما میزنه و حدود چهار ماه نزدیکی و احساس خوب به حضرت بعد به مرور دیگه رابطه گرمی که بیشتر از جانب حضرت بوده و ما را به سمت خود کشانده به سردی دچار میشه و اون ولایت تکوینی که آقا در من عنایت کرده بودند (که بی میل به بعضی امور که گاها جنبه معصیت هم داشته و در من ریشه دوانده و عادت کرده بودم) آن ولایت دیگه خبری نیست و دوباره اون عادت های بد را تکرار می کنم
خواستم ببینم علتش چیست؟ آیا کوتاهی از جانب من بوده یا آقا دیگه صلاح ندانستن من در حد زیادی بهشون نزدیک باشم؟
یادمه شما گفتید اگر از کم شروع کنیم مثلا هر روز سلامی به آقا بدیم دعای عهدی بخونیم این رابطه به مرور عمیق تر میشه ولی چرا بالعکس شده رابطه محبتی کمتر شده آیا مشکلات اجتماعی مثل بیکاری هم در این موارد دخیل هست؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
👌🏻من قبلا این مثال را زدم شما وقتی میخواهید حرکت بکنید از مبدأیی به مقصد، در جاده هم سربالایی دارد هم سرپایینی. آنجایی که سر پایینی داری نمی توانی بگویی آخ جان من خوب دارم حرکت می کنم و آنجایی که سربالایی داری نمی توانی بگویی آخ آخ من چقدر بد حرکت می کنم. نه! درست است سربالایی هست، درست است سرعتت کم شده، درست است داری کند به مقصدت می رسی ولی داری می روی درجا نمی زنی، عقب گرد نمی کنی.
👈🏻در مسیر سیر و سلوک و مسیر رسیدن به خدا از این سربالایی ها زیاد هست. که شما فکر می کنی داری عقب گرد یا همان جا ایستادی و توقف و درجا می زنی. این فکر شماست، اینطوری فکر نکن مسیر را ادامه بده. سید علی آقای قاضی سی سال ریاضت کشید و خدا هیچی به او نداد، من و شما بودیم چکار می کردیم؟ ما که ده شب نماز شب می خوانیم چیزی نبینیم سریع خدا را انکار می کنیم می گوییم خدایا چرا چیزی به ما ندادی؟! بعضی موقع ها خدا آزمایش می کند.
☝️🏻مگر ما قرار هست با حال خودمان با امام زمان (عج) حال بکنیم؟ ما همیشه باید امام زمان را داشته باشیم، چه حال معنوی داشته باشیم چه نداشته باشیم. اگر حال معنوی همیشه باحال بود که خُب همه در این مسیر می ماندن. گاهی اوقات انسان حال دارد گاهی ندارد ولی دارد این مسیر را می رود. شما این مسیر را ادامه بدهید فکر نکنید کم شده، نخیر کم نشده! این همان سر بالایی هاست، سر بالایی ها را خوب بروید سر پایینی هم در راه هست.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥موضوع: معنی روایت «علی العرب شدید» ..
#استاد_طبسی
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
معرفت مهدوی | استاد عبادی
#ندبه_انتظار ✍شرح دعــــــــ📖ــای ندبه - فراز سی و نهم (۱) 🔷«یَا ابْنَ الْأَطَائبِ الْمُطَهَّرِ
#ندبه_انتظار
✍شرح دعــــــــ📖ــای ندبه -
فراز سی و نهم (۲)
🔍📑... ادامه نکته ها :
7⃣. دوری از هوای نفس یکی دیگر از صفات امام است.
✨امام صادق عليهالسلام از حضرت علی عليهالسلام✨ نقل می کند که شرایط امامت چند چیز است، از جمله اینکه «لا یلهوا بشی ء من امر الدنیا؛ مسائل مادی و دنیوی او را سرگرم و مشغول نکند».
8⃣. امام باید دارای صفت شجاعت باشد.
✨امام صادق عليهالسلام از حضرت علی عليهالسلام✨ نقل می کند که امام باید شجاع ترین مردم باشد.
در حدیث دیگری آمده است: «امام نباید ترسو باشد». بلکه باید مسئله مرگ و شهادت برای او حل شده باشد.
9⃣. فضلیت و سابقه نیک نیز یکی دیگر از صفات امام است.
✨حضرت علی عليهالسلام در نامه ای به معاویه📃 می نویسد: «متی کنتم یا معاویهُ ساسهَ الرّعیه و وُلاهَ امرِ الامّه بغیر قَدم سابق و لا شَرَف باسِق؛ ای معاویه! شما را به سیاست و زمامداری مردم چه کار؟ تو که نه دارای سابقه خوبی هستی و نه شرف و فضیلت بلندی داری».
✔️آری، امام نباید کوچک ترین سابقه بدی داشته باشد.
🔟. امام همواره باید بر اساس کتاب خدا رفتار کند.
✨امام حسین عليهالسلام می فرماید: «فلعمری ما الامام الّا الحاکم بالکتاب؛ به جانم سوگند که امام نیست، مگر کسی که طبق کتاب خدا حکم می کند». آنگاه ادامه دادند: «الدائن بدین الحق الحابس نفسه علی ذلک؛ امام باید به دین حق معتقد باشد و هوسهای خود را کنترل کند».
1⃣1⃣. عطوفت با مردم و سیاست مداری از ویژگی های دیگر امام است.
✨امام رضا عليهالسلام درباره صفات امام چنین می فرماید: «أشفق علیهم من آباءهم وامّهاتهم؛ نسبت به مردم از پدران و مادران آنها مهربان تر است». «عالم بالسیاسه؛ با تدبیر جامعه را اداره میکند». «قائم بالریاسه؛ از عهده مسئولیّت بزرگ الهی برمی آید».
2⃣1⃣. یکی از صفات امام، زهد و بی علاقگی به دنیاست.
✨حضرت علی عليهالسلام می فرماید: انّ اللّه فَرَض علی ائمه العدل ان یُقدّروا انفسهم بِضعَفَهِ الناس؛ همانا خدا واجب کرده که امامان بر حق و عادل، زندگی خود را ساده بگیرند تا با محرومان جامعه همگام بوده و بدین وسیله برای فقرا تسکین و دلگرمی باشند.
3⃣1⃣. حق گرایی و حق مداری از سیره همیشگی امام است.
✨حضرت علی عليهالسلام می فرماید: ما شَککتُ فی الحق مذ اریتُه؛ از هنگامی که حق به من معرفی شد تاکنون شک و تردیدی برای من پیدا نشده است.
4⃣1⃣. امام از قاطعیّت در راه حق و پیشگامی در کارها برخوردار است.
✨حضرت علی عليهالسلام می فرماید: «من از قومی هستم که هرگز ملامت های ملامت کنندگان در آنها اثر نمی گذارد: وانّی لَمِن قوم لا تاخذهم فی اللّه لومه لائم» و فرمود: مَن نَصب نفسه للناس اماماً فلیبدء بتعلیم نفسه قبل تعلیم غیره ولیکن تأدیبه بسیرته قبل تأدیبه بلسانه؛
کسی که خود را امام مردم قرار می دهد، باید از خود شروع کند و روش تربیتی او عملی باشد قبل از آنکه از طریق زبان تربیت کند.
⬇️⬇️⬇️⬇️
5⃣1⃣. بی تکلّفی از صفات اخلاقی امام است.
✨خداوند به حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم✨ می فرماید: به مردم بگو: «و ما أنا من المتکلّفین؛ من اهل تکلّف و مشقّت نیستم» و تصنّع در کارم نیست. نشانه تکلّف آن است که انسان حاضر نیست دعوت افراد گمنام را بپذیرد یا از کار خلاف خود عذرخواهی کند یا چیزی را که نمی داند با شهامت بگوید نمی دانم یا جایی که لازم است مشورت کند.
کسی که اهل تکلّف است نسبت به کوچک ترها ظالم و نسبت به بزرگ ترها شخصیّت زده است؛ امّا امام بی تکلّف ترین و متواضع ترین افراد است.
هنگامی که مردم برای استقبال از حضرت علی عليهالسلام✨ به دنبال او میدویدند، حضرت آنان را از این کار منع کرد؛ همان گونه که پیامبر اجازه نمی داد مردم پیاده راه بروند درحالی که آن حضرت سواره بودند.
6⃣1⃣. امام باید اهل مدارا، عفو، تغافل، سعه صدر و گذشت باشد تا افرادی که به دلایلی نقطه ضعفی داشته اند، از پیروی او ناامید نشوند. او همچون یوسف است که برادران خطاکار خود را پس از پشیمانی توبیخ نکرد و فرمود: «لاتثریب علیکم الیوم».
7⃣1⃣. یک رهبر آسمانی برای تربیت مردم باید با آنان مدارا کند ولی مداهنه هرگز.
-مدارا صرف نظر کردن از دنیا و مقام خود برای اصلاح دین یا دنیای مردم است؛
-اما مداهنه صرف نظر کردن از برخی دستورات دین و مکتب، برای حفظ موقعیّت خود و رسیدن به مقام و دنیاست.
8⃣1⃣. مدارا یعنی نسبت به افراد کم ظرفیّت و کج فهم و فراری، عفو و اغماض داشته باشیم تا جذب مکتب شوند؛ اما مداهنه یعنی با همه گروه ها کنار آمدن و سازش کردن برای حفظ موقعیّت خود. مدارا از سعه صدر برمی خیزد؛ ولی مداهنه از ضعف و سودجویی، مدارا از عقل است و مداهنه از شیطنت.
✨پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «بعثتُ بمداراه الناس؛ من مبعوث شدم که با مردم مدارا کنم». همچنین فرمود: «انّ اللّه امرنی بمداراه الناس کما امرنی باقامه الفرائض؛ خداوند به من امر کرده تا با مردم مدارا کنم، همان گونه که امر نموده واجبات و نمازهای واجب را انجام دهم».
🔗منبع: شرح قرآنی دعای ندبه -
👤محسن قرائتی
@marefatemahdavi
🔸حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
💠آن کسی، با حضرت مهدی
(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دوستتر است که بعد از اتیان(انجام دادن) واجبات و ترک محرمات و طاعت خدا در واجبات و محرمات، برای فرج او (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیشتر دعا بکند.
#امام_زمان
#اللهمعجللولیڪالفرج🌱
@marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
استاد اینو یه نفرفرستاد اگه میشه پاسخ بدین.
سلام علیکم
آیا شما با گفتمان《علامه منصور هاشمی خراسانی》و نهضت شریف "بازگشت به اسلام" آشنا هستید؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
☝️🏻چون نمی خواهیم این فرد بزرگ بشود راجع به او صحبت خاصی نمی کنیم، خیلی هم مبانی اش را نمی گوییم. این فرد هم شیادی است مثل بقیه شیادها، مثل بقیه شیادهایی که آمدند و رفتند این هم می آید و می رود خیلی به این چیزها توجه نکنید و «البَاطِل یَموت بِتَرک ذِکرِه».
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
استاد امام زمان دقیقا کجا غائب شدن؟ داخل جمکران؟ صحنی که میگن ایشون اونجا غائب شدن صحت داره؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
❌به هیچ عنوان، کی گفته امام زمان از جمکران غایب شده؟ در سرداب سامرا هم غایب نشده ایشان.
👈🏻آن چیزی که غایب شده ایشان نماز را وقتی بر سر جنازه پدر بزرگوارشان امام حسن عسکری (ع) خواند وارد خانه شد و از آنجا به بعد کسی ایشان را ندید. البته کسی ندید منظور عمومی منظور است.... ملاقات ها و آنها بحثش به کنار. منظور اینکه از آن لحظه ای که رفت در خانه از لحاظ دیدار عمومی دیگر غایب شد. حالا کسی دیگر نمی داند در اتاق بود، در کجا بود.. اینها را کسی دیگر نمی تواند اظهار نظر قطعی بکند. در جمکران که اصلا نبود.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
هدایت شده از ما و او ( احسان عبادی )
🌺 خبر خوش 🌺
💠 ثبت نام دوره #انسان_هدفمند شروع شد 💠
🔰 دوره ای که با شرکت در آن هم مدیریت زمان یاد می گیرد، هم اصول مطالعه مطلوب و هدفمند ، هم قدرت برنامه ریزی کردن روزانه ، هم اصول فن بیان و سخنوری ، هم هدف دار کردن زندگی خودتان.
✅ جهت ثبت نام به پست https://eitaa.com/ma_va_o/12054 رجوع کنید.
هدایت شده از 📚 محفل علم 📚
نکات مهم درباره دوره انسان هدفمند.mp3
5M
💠 توضیحات مهم درباره این دوره را حتما گوش دهید
👌 با آموزشهایی که در این دوره یاد می گیرید، می توانید با توکل بر خدای متعال و تلاش خودتان ، روند زندگی خود را تغییر دهید.
✅ چیزی تا شروع دوره نمانده ، حتما تبلیغ کنید تا کسی جا نماند
📖🔹📖🔹📖🔹📖
⛅️ #زیارت_امام_مهدی (عج)
در روز جمعـہ✨
💠السَّلامُ عَلَیْكَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ اللَّهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا نُورَ اللَّهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَیْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْكَ.
🔰وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَكَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْكَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِكَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِینَ بِسَیْفِكَ وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ كَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِكَ الطَّاهِرِینَ.
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
📖🔹📖🔹📖🔹📖
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
👆👆👆
🌀پوستر شماره 2⃣6⃣1⃣
👈کتاب #ما_منتظریم (خورشید مهدویت در منظومه فکری چهل ساله امام خامنهای)، صفحه ۱۶۶
🗓بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت نیمهی شعبان، ۱۳۸۴/۶/۲۹
📒 #پوستر_کتاب_ما_منتظریم
@marefatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چگونه شیطان بعد از ظهور از بین می رود؟
#استاد_طبسی
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
معرفت مهدوی | استاد عبادی
✒️📖✒️📖✒️📖✒️ 💠👈 سلسله سخنرانی های ″دولــت کــریمه″ 🎬 قسمت سیصد و هجدهم (از فایل شماره 79) 💥.... در
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
💠👈 سلسله سخنرانی های
″دولــت کــریمه″
🎬 قسمت سیصد و نوزدهم (از فایل شماره 79)
👈... پیامبر (ص) خودش از قریش بود جانشینانش هم از قریش بود و این بحث قومی قبیله ای را داشت. برای آن قبایل هم تفاوتی نمی کرد که آن فرد قریشی، حالا از بنی هاشم باشد یا از بنی تیم باشد یا از بنی امیه باشد.
👈البته بعد از نشر اسلام دست کم در سال های اولیه رحلت آقا رسول الله (ص) مسلمانهای مدینه مایل نبودند فرد منتخب از بنی امیه باشد. بعدا موافقت کردند اما اوایل این مخالفت را داشتند. (یعنی همان اول فرض کن یک👤کسی مثل معاویه میآمد قبول نمی کردند)
قبایل تازه مسلمان هم در انتخاب بین بنی هاشم و دیگر قبیله ها به جز بنی امیه، از قدرت تشخیص کافی آنچنان برخوردار نبودند.
👈حتی بسیاری از قبایل هم بر سر قدرت سیاسی با قریش درگیر شدند و قبیله قریش هم برای مدتی نزدیک به یک سال و خورده ای با 📑چالش های زیادی در تحميل رهبری خودش بر برخی قبایل روبرو شده بود. اما به هر حال توانایی هایی که قبیله قریش داشت و آن قدرت جذبی که این قبیله داشت این اجازه را به آنها داد که دولت جدید را تشکیل بدهند.
👈اما جالب است در بین خود این
قریش ها هم دعوا بود و راضی نبودند که از قبیله بنی هاشم افرادی مثل حضرت علی (ع)✨ و امثال اینها روی کار بیایند.
دلایل خاصی داشت که به تعبیر دعای ندبه «أَحْقاداً، بَدْرِیَّهً وَ خَیْبَرِیَّهً وَ حُنَیْنِیَّهً» .. که حضرت علی (ع)✨ بسیـاری از بزرگان آنها را کشته بود، دوست نداشتند که حضرت علی روی کار بیاید. همین نزاع داخلی باعث شد تا بنی هاشم کنار گذاشته بشود.
ولی بنی هاشم کنار گذاشته شد همانا و انحراف اسلام❌ هم همانا!
گاهی اوقات ببینیم دعواهای داخلی کار را به کجا می رساند، تعصبات.. یعنی من بدانم یک نفر دیگر از من بهتر است اما به خاطر تعصبات بیخود و بی جهت به آن سمت نروم، آن فرد را روی کار نیاورم، خودم به جایش بیایم، او را کنار بزنم، ببینید مسیر عوض می شود.
👈انصار هم که مهمترین طایفه ای بودند که تا اندازه ای می توانستند در اینباره اظهار نظر کنند به خاطر اختلافاتی که بین خودشان بود دیگر کاری نکردند.
🔸عرض کردیم دیگر، بین خود انصار هم، بین قبیله اوس و خزرج اختلافاتی بود. یعنی ببینید اختلافات داخلی چطور زمینه را فراهم می کند برای بهره برداری دشمن! قطعا بهترین سود را از این اختلافات یهودی ها می بردند. تضعیف اسلام برای یهودی ها مهم بود، تضعیف اسلام به نفع یهودی ها بود. اختلاف بین قبیله قریش و اختلافات بین انصار مدینه. یعنی هر دو گروه مسلمان که مکی و مدنی بودند بین هر دو گروه اختلاف بود.
📎ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#متن_دولت_کریمه 319
#کانال_معرفت_مهدوی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
@arshiv_link313
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
میشه توضیح بدید چرا در دعای عهد، آخر دعا نوشته که سه بار به ران راست زده بشه و عبارت دعا خوانده بشه؟؟
یا در دعای هر روز ماه رجب که نوشته دست بر محاسن کشیده شود و.. دلیل این عبارات چیه؟؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
💠اینکه در آخر دعای ماه رجب ریش را می گیرند دست را اینطوری می کنند این اختلاف هست که آیا خود امام صادق (ع) این کار را انجام داد یا بعدا به دعا اضافه شده، بعضی از علما این کار را کردند این اختلاف است. پس نمی شود خیلی به امام صادق نسبتش داد. ولی باز نوعی التجاء و استغاثه محضر خداست، نماد این است.
👌🏻آن سه بار زدن به ران در دعای عهد نوعی بی تابی است، چطور آدم یک چیزی بی تاب می شود به پاهایش می زند این هم بحث همین است «العجل..» امام ظهور کن، ظهور کن، امام بی تابیم، این را دارد می رساند. هر چند من بعضی جاها خوانده بودم نوعی تجدید بیعت هم هست، نوعی تجدید بیعت هم حساب می شود حالا خُب الله اعلم.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
در نهج البلاغه اومده
امیرالمومنین علیه السلام در وصیت خود به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود: «با پوشش و حجابی که برای همسرانت قرار میدهی، چشم آنان را از هوس و حرام باز میداری، چرا که حجاب برای آنها ثبات بیشتری به ارمغان می آورد. از خروج بیحساب و بیرویه زنان جلوگیری کن، زیرا مفاسدی دارد؛ و اگر میتوانی، کاری کن که همسرانت غیر از تو را نشناسند و با مردان رفت و آمد نداشته باشند...»
آیا این منع خانمها از بیرون رفتن برای همه ی دوره هاست یا مربوط به شرایط زمانی خاصی بوده؟؟ اگر برای همه ی زمانهاست یعنی الان دانشگاه رفتن ما ایراد داره؟؟ از طرفی جایی خوندم معصوم می فرمایند جایی قرار گرفتید که حتی نگاه بد به شما میشه با اینکه شما نیت بدی ندارید باز هم محل رو ترک کنید و چون شماها از نگاه خبر ندارید پس بیرون نرید و خانمها تا حد امکان از ارتباط با آقایون منع شدن با این وصف حوزه رفتن خانمها هم ایراد شرعی داره وقتی اساتید آقا هستن؟؟ استاد گرامی اگر میشه در مورد این مطلب روشن سازی بیشتری کنید؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
🔹همیشه یادتان باشد یکی از مواردی که در علم روایات و فهم و تحلیل روایات باید به آن رجوع بشود بحث تاریخ روایات است یا به قول معروف فضای صدور روایت است در چه فضایی روایت صادر شده، در چه زمینه ای صادر شده، در چه تاریخی صادر شده. آیا این قضیه همیشگی است یا مقطعی بوده، همه اینها در علم فقه الحدیث بررسی می شود، در علم اصول فقه هم اینها بررسی می شود که آیا یک بحث شرعی برای آن زمان است یا برای همه ی زمانهاست...
👈🏻زن در جامعه امروز اتفاقا باید بیاید بیرون البته با حفظ حریم، با حفظ حجاب، حفظ حریم ارتباط با نامحرم بیاید بیرون. مثالش هم مثال حضرت زهراست، مثالش را ما همیشه زدیم حضرت زهرا (س) وقتی دیدند که جان امام زمانش در خطر هست رفتند در مسجد مدینه خطبه فدکیه خواندند سخنرانی کردند دفاع کردند از حضرت علی (ع). الان هم همین شرایط است دشمن دارد همه جوره به اسلام می تازد، دارد به امام زمان می تازد پس وظیفه زنهای مسلمان ما هست که بیایند در جامعه قرار داشته باشند در فعالیت های اجتماعی و مذهبی شرکت بکنند، البته می گویم با حفظ حریم.
👈🏻بله یک زمانی ان شاءالله حکومت اسلامی امام زمان (عج) تشکیل شده بعضی کارها را اکثر کارها را مثلا دارند افرادی انجام می دهند شاید نیازی آنچنان به حضور زن نباشد در بعضی کارها نه همه کارها. بله آن موقع می توانیم بگوییم وجود زن شاید خیلی ضروری نباشد آن هم در بعضی کارها همه جا نمی گویم. ولی الان چی؟ الان خود مراجع ما می گویند اتفاقا وجود زن مثلا در نماز جمعه یا در مساجد در نماز جماعت باعث تقویت اسلام است پس اگر می تواند بیاید شرکت کند در نماز جماعت ها، در نماز جمعه ها.
🔹پس بدانید که این روایات مقطعی است و مربوط به زمان خاصی هست. الان دشمن شبانه روز دارد می گوید اسلام با حجاب خودش مانع حضور زن است و اسلام را دارند می کوبند حجاب را دارند می کوبند. پس در چنین زمانه ای قطعا باید زنان ما مثل حضرت زهرا (س) بیایند با حفظ حریم و حفظ حجاب از اسلام دفاع بکنند و از امام زمانشان دفاع بکنند. حالا اینکه با چه لباسی بیایند بیرون و صحبت با نامحرم در چه حیطه ای باشد اینها دیگر بحث های شرعی است و از دفتر مرجعتان سوال کنید.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥موضوع: امام زمان(عج) بالای هزار سال عمر دارند، آیا از چهره پیرشان قابل تشخیص هستند؟
🎤حجت الاسلام حائری پور
#کلیپ_مهدوی
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🗣در آنجا عثمان از عمر خواست تا لشکر مسلمانان را از یمن و شام به عراق بفرستد. به علاوه خود خلیفه عازم
🏳 درباره فتح ایران ..
🔹سرعت فتح ایران و سقوط دولت ساسانی با آن عظمت و دوام، امر شگفتی است که پاسخ دادن به آن چندان آسان نیست. هر چند شبیه این وقایع در ایران و کشورهای جهان 🌐 وجود داشته و بررسی تطبیقی آنها میتواند به درک هرچه بیشتر حقایق کمک کند.
👈بر اساس دیدگاه ابن خلدون، سقوط غالب این دولتها در پی دشواریهای زندگی شهرنشینی و حمله مهاجمان بدوی است که به طمع دستیابی به مزایای زندگی شهری، به این تمدنها🏇 یورش می برند و آنها را به نابودی می کشانند. در عراق و ایران، دولت دیرپای عباسی که سهل است، دولتها و سلسله های فراوانی به دست صحرانشینان مغول سقوط کردند. در مورد حاضر، یک تفاوت وجود داشت و آن این که اعراب که همان مهاجمان بدوی بودند و قواعد ابن خلدونی بر آنان نیز حاکم بود، حامل یک پیام آسمانی هم بودند. این پیام آسمانی اسلام بود. حتی پس از آن که اعراب، قدرت سیاسی خود را از دست دادند، توانست در ایران دوام آورد.
🔹شاید حکایت آن تهاجم، همان شعر ملک الشعرای بهار باشد که
"گرچه عرب زد به حرامی به ما /داد یکی دین گرامی به ما"
طبعا مغولان در حمله به جهان اسلام چنین پیامی نداشتند.
👌در اینجا مناسب است به اجمال گزارش وضعیت سیاسی دولت ایران را پس از شکست نیروهای ایرانی در سال 628م از دولت روم به نقل از یکی از منابع نقل کنیم.📚
⬅️پس از شکست ایران در جنگ با روم: "خسرو پرویز در جستجوی کسانی بود که شکست خود را به گردن آنان اندازد و از آن میان عزم کرد که شهربراز را اعدام کند. اما پیش از آنکه بتواند مقصود خود را عملی سازد شورشی درگرفت و خسرو زندانی شد و بعد هم به قتل🗡 رسید. شیرویه پسر خسرو با نام کواد دوم به تخت نشست. وی خواستار صلح با هراکلیوس گردید و حاضر شد سپاهیان ساسانی را از مصر، فلسطین، سوریه، آسیای صغیر و مغرب بین النهرین فراخواند و مرزهای پیش از جنگ را به رسمیت بشناسد🗺.
اما شهربراز از برقراری صلح ناخرسند بود و چون فرماندهی سپاهی بزرگ را بعهده داشت خطرناک بود.
کواد دوم پس از کمتر از یک سال پادشاهی، احتمالا به واسطه بیماری طاعون درگذشت و پسرش اردشیر سوم که کودکی خردسال بود به تخت برآمد. شهربراز بر آن شد تا تاج👑 و تخت را تصاحب کند و گویا با برخورداری از پشتیبانی هراکلیوس، نیروهای اردشیر را بشکست و او را همراه اتباع برجسته اش بقتل آورد و بر تخت نشست، اما مدت پادشاهی او چندان نپایید و در کمتر از دو ماه به قتل رسید.
چون هیچ یک از پسران خسرو زنده نمانده بودند، اعیان، دخترش بوران را به تخت نشاندند👸🏻، اما او نیز پس از کمتر از یک سال پادشاهی درگذشت. گروهی از پادشاهان یکی پس از دیگری به تخت برآمدند که هر کدام تنها چند ماهی پادشاهی کردند. سرانجام اعیان در سال 632م یزدگرد سوم پسر شهریارنام و نواده خسرو دوم را که تقریبا آخرین عضو زنده دودمان ساسانی بود به 🤴🏻پادشاهی برداشتند."
این تحولات قبل از آغاز فتح عراق بود و طبعا ویرانگر وضعیت سیاسی و نظامی ایران.
👌روشن است که یزدگرد سالها فرصت میخواست تا بتواند اوضاع ایران را که از خارج و داخل تحت فشار قرار گرفته بود، اصلاح کند. اما حملات اعراب چنین فرصتی را از او گرفت و پیش از آن که اصلاحی صورت گیرد ضربات مهلکی بر آن وارد کرد.
🏇فتح عراق که در نزدیکی
تیسفون پایتخت ساسانیها قرار داشت اولین اقدام کشنده ای بود که زنگ خطر را برای دولت ساسانی🔔 به صدا درآورد. به دنبال آن ضربات پی در پی، این دولت میان تهی را شکست و خورده های آن را هم برباد داد.
👈با وجود ضعف دولت ساسانی نباید همه شکست را در این ضعف جستجو کرد.
دولت ساسانی تا آنجا که توانست تلاش کرد. از جنگ قادسیه تا فتح الفتوح نهاوند تلاش قابل ملاحظه ای برای جلوگیری از پیشروی اعراب صورت گرفت. هر بار نیروهای 👥 زیادی گردآوری شدند اما با همه شجاعت و دلیری نتوانستند در برابر اراده اعرابی که یقین به پیروزی خود داشتند بایستند.
⚠️مهمترین نکته ایمان و اعتماد کامل اعراب به پیروزی دینشان بود چنان که رواج این دین اصیل ترین هدف آنان به حساب می آمد.
نباید غفلت کرد که عرب در عین آن که برای توحید می جنگد، اما پس از پیروزی، انتظار غنیمت دارد. آنان به اعتماد سخن رسول خدا (ص)✨ که وعده گنجهای قیصر و کسرا را داده بود راهی میادین جنگ شدند.
⬇️⬇️⬇️