هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 گله و شکایت رهبری از نیروهای انقلابی بابت مطالعه نکردن
⬅️ توصیه ایشان به راه اندازی #نهضت_کتابخوانی
👈 ایکاش اینطور کلیپهای آقا را هم زیاد پخش کنیم
👈 ایکاش بعد دیدن این کلیپ، برویم و کتابخوان بشویم
@ma_va_o
#یاصاحب_الزمان✨
🌿با تـو کار خلق سمتِ رو به
راهی میرود
🌿تا نیـائی پس سر و سامان
نمی آید به کار
@marefatemahdavi
#حدیث
🔷امام صادق علیه السلام:
🔸«إِيَّاكُمْ وَ اَلتَّهَاوُنَ بِأَمْرِ اَللَّهِ عَزَّوَجَلَّ فَإِنَّهُ مَنْ تَهَاوَنَ بِأَمْرِ اَللَّهِ أَهَانَهُ اَللَّهُ يَوْمَ اَلْقِيَامَة»؛
🔸مبادا فرمان خداوند عزّوجل را خوار شماريد، كه هر كس فرمان خدا را خوار شمارد❌، خداوند در روز رستاخيز او را خوار گرداند.
📚بحارالأنوار، ج۷۲، ص۲۲۷
@marefatemahdavi
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت دویستو بیست و نهم
🎞در ادامه بحث های مربوط به دعا میرسیم به یکی از مباحث مهم، آموزش آداب دعا از طریق ادعیه.
👌یکی از موضوعاتی که شیوه دعا کردن و چطور دعا کردن را به ما یاد داده همان دعای معروف ماه رجب است «يَا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْر»✨
📄 در این دعا ما از خدا می خواهیم «أَعْطِنِى بِمَسْأَلَتِى إِيَّاكَ جَمِيعَ خَيْرِ الدُّنْيا وَجَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ ..» از تو در خواست میکنیم هر چه خیر دنیا و آخرت هست به ما بده.
⚠️(نکته: برای خیر دنیا و آخرت برای هر دو می گوید جمیع، «جَمِيعَ خَيْرِ الدُّنْيا وَجَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ».🤲 ولی برای شر میگوید «جَمِيعَ شَرِّ الدُّنْيا» اما برای آخرت جمیع بکار نمی برد «وَشَرِّ الْآخِرَةِ»؛ یکی از اساتید اینطور تفسیر می کرد به نظرم تفسیر جالبی باشد می گفت «شَرِّ الْآخِرَةِ» جمیع اش به ما نمی رسد. براساس گناهانی که کردیم😔 شر آخرت گریبانگیر ما هست.
✔️بله «جَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ» ممکن است به ما برسد، خدا مهربان است ممکن است بیشتر از آن چیزی که استحقاق آن هستیم به من و شما فردای قیامت لطف بکند💐. اما شر آخرت و عذاب ما اینطوری نیست، اینطور نیست که ما بیشتر از گناهانمان عذاب بشویم💥. به میزان گناهانمان عذاب می شویم.)
👤حاج آقا مجتبی تهرانی بحث را ادامه می دهند: ایشان می گویند ما از خدا میخواهیم هر چه خیر دنیا و آخرت است به ما بده، چرا⁉️ «فَإِنَّهُ غَيْرُ مَنْقُوصٍ مَا أَعْطَيْتَ» چون آنچه که تو می دهی کاستنی نیست «وَزِدْنِى مِنْ فَضْلِكَ يَا كَرِيمُ» دست هم بر نمی دارد یعنی ادامه میدهیم، دست برنمی داریم و می گوییم خدایا از فضلت افزون تر به من بده ای صاحب کرامت✨، ای صاحب کرم.
⚠️پس اگر دقت بکنید اولا هم علو همت، بلند نظری که جلسات قبل گفتیم در این دنیا خیلی روشن مطرح📗 می شود، هم در این دنیا به مسائل فعلی که مورد احتیاج هست بسنده نکرد اصلا این حرف ها نیست بلکه می گوید همه چیز، بعد هم فقط امور دنیایی🌐 نیست هم دنیایی هم اخروی، و بعد دست روی فضل الهی گذاشت 🗣 نه گفت خدایا آن چیزی که صلاح من است بده خیر دنیا و آخرتی که تو خیر میدانی،
☝️نه نه می گوید همه را به من بده یعنی علو همت. یعنی خواسته های کوچک و محدود از خدا نکنیم، خواسته هایمان را بالاتر ببریم، درجات را بالاتر ببریم که ما از خدای متعال خیر مطلق بخواهیم.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (63)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 229
💠☀️💠☀️💠☀️💠
________________
@marefatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا بعد از ظهور به فاصله اندکی قیامت رخ خواهد داد؟
#استاد_کلباسی
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه چهل و سوم 3⃣4⃣
(قسمت دوم)
💓نسبت دادن تفکر به قلب درون سینه ها
📝اما اين ادعا كه قلب يك پمپ ساده عضلانی ست، اشتباه ست. دانشمندان خلاف آن را ثابت كرده اند. امروزه علمی با عنوان نوروكارديولوژی (neurocardiology) تشكیل يافته است كه به مطالعه ارتباط بین مغز🧠 و قلب می پردازد.
دكتر "جي اندروآرمور" برای نخستین بار در سال ۱۹۹۱ اصطلاح “مغزِ قلب” را به كار برد. او همچنین از قلب با عنوان “مغز كوچك” نام برده است.
👈علم مدرن، اعتقاد مردم باستان را بر اينكه قلب مركز خرد بالا می باشد، تأيید كرده است. قلب💞 می تواند چیزها را به خاطر آورده و تا حد زيادی شبیه مغز عمل كند.
⁉️بايد ديد چرا درک حقايق در قرآن به قلب نسبت داده شده است،
قلب در قرآن به معانى گوناگونى آمده است، ازجمله:
1⃣ به معنى عقل و درک، چنانكه در آيه ۳۷ سوره «ق» میخوانیم:
✨إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَي لِمَن كَانَ لَهُ قَلْب✨
در اين مطالب تذكر و يادآورى است براى آنان كه نیروی عقل ودرک داشته باشند.
2⃣به معنى روح و جان، چنانكه در سوره «احزاب»، آيه ۱۰ آمده است؛ ✨وَإِذْ زَاغَتِ الْأَبْصَارُ وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ✨
هنگامی كه چشم ها از وحشت فرومانده و جانها به لب رسیده.
3⃣به معنى مركز عواطف. آيه ۱۲ سوره «انفال» شاهد اين معناست.
✨سَأُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْبَ✨
به زودى در دل كافران ترس ايجاد می کند.
⚠️منظور از قلب در سینه در آیه ۴۶ سوره حج:
✨أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِهَا أَوْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا فَإِنَّهَا لَا تَعْمَي الْأَبْصَارُ وَلَكِن تَعْمَي الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ✨
(آيا در زمین گردش نكرده اند تا دل هايی داشته باشند كه با آن بینديشند يا گوش هايی كه با آن بشنوند در حقیقت چشم ها كور نیست، لیكن دل هايی كه در سینه هاست كور است.)
💢با توجه به كاربردهای قلب و قرائن موجود در آيات در سیاق آيه نشان می دهد كه قلب در اين آيه روح انسانی💛 است نه قلب صنوبری،
قلب صنوبری، به تكه گوشتی گفته میشود كه در سمت چپ سینه قرار دارد.
اين تكه گوشت، كار انتقال خون 🍃 را به همه اعضاء بدن، بر عهده دارد.
👈 ولی قلب ديگری در انسان است كه بدان قلب روحانی گفته می شود.
مراد از قلب در آیه "وَلَكِن تَعْمَي الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُور" قلب روحانی است، نه قلب صنوبری؛ زيرا قلب صنوبری، هیچ ارتباطی با ايمان و كفر ندارد❌
🍃 در آيات پیش از اين آيه، در مورد ايمان و كفر و همچنین پذيرش و تكذيب دين، سخن گفته شده است و اين اوصاف، با قلب نفسانی و روحانی يا همان روح، صورت می گیرد، و نه با قلب صنوبری.
منظور از قلب 💛 در این قسمت آیه، عقل به عنوان قوه تفکر نیست، زیرا کار عقل تحلیل و بررسی ست. ایمان و کفر توسط قلب روحانی صورت می پذیرد.
👈 از ذكر عبارت (قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِهَا)
در اول اين آيه، فهمیده می شود كه مراد از «قلوب» در اين عبارت، عقل است و از آنجايی كه بار ديگر، «قلوب» را با چنین عبارتی ذكر نكرد و از عبارت «قلوب در صدور» استفاده نمود، فهمیده
می شود كه، مراد از «قلوب» دوم، چیزی متفاوت از «قلوب» اول است. در «قلوب» اول، مراد عقل😇 بود. بنابراين، در «قلوب» دوم، مراد دل و روح انسان است.
✅منظور از صدر در این آیه، چون قلب در اين آيه قلب صنوبری نیست و قلب روحانی است، صدر را هم متناسب با آن
آورد، درتاج العروس آمده، صدر قسمت بالا از جلوی هر چیزی است و منحصر در سینه جسمانی نیست👌
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص ۲۵۷
🖇ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۹۲
@marefatemahdavi
ماییم و
دلی ز عشـ💞ـق رویت
سرشار ..
#السلامعلیکیاصاحبالزمان✨
@marefatemahdavi
🔴حضرت آیت الله خامنهای:
✅ما امروز نیازمندیم که جوانان ما خوش روحیّه، امیدوار، شجاع، داراى اعتماد به نفس، داراى ایمان، داراى روحیّهى آیندهنگر، داراى روحیّهى خدمت [باشند]؛ احتیاج داریم دانشجوى ما اینجور بار بیاید.۱۳۹۳/۰۴/۱۱
#جوان
#روز_دانشجو
@marefatemahdavi
👆👆👆
پوستر شماره 5⃣7⃣
🌟امام باقر (ع) فرمودند: اِذا قامَ القائِمُ ذَهَبَتْ دَولَةُ الباطِلِ.
#پوستر_احادیث_مهدوی
•|اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّـکَ الفَرَج|•
💠 @marefatemahdavi
✏️📘✏️📕✏️
#متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره
⬅️قسمت شصت و سوم
🔆«وَ أَجْسَادُكُمْ فِی الْأَجْسَادِ وَ أَرْوَاحُكُمْ فِی الْأَرْوَاحِ ..» جسدهای شما در میان #اجساد است و ارواح🍃 شما در میان ارواح دیگر.
🔸«فَمَا أَحْلَی أَسْمَاءَكُمْ وَ أَكْرَمَ أَنْفُسَكُمْ وَ أَعْظَمَ شَأْنَكُمْ» برحسب ظاهر اسم های شما در میان اسم ها و بدن های شما در میان بدن ها و #ارواح شما 🌸 در میان ارواح و قبرهای شما در میان قبور است، اما بر حسب معنی و باطن نه فاصله ی شما و دیگران بیش از فاصله اعماق زمین تا عرش خداست 🌟 و ما باید سعی کنیم با #نزدیک کردن خودمان به شما این فاصله را کمتر کنیم.
⚠️این عبارات این را می گوید درست است شما در ظاهر نزدیک هستید به مردم اما در باطن #مقام امام فوق اینهاست.
🔆« وَ وَصِیَّتُکُمُ التَّقْوَی ..»
👈👈وصیت و سفارش شما #اهل_بیت تقوا و رعایت تقواست. حد اول تقوا انجام واجبات و ترک محرمات است.
🔹«وَ فِعلِکَم الخَیر» و عمل شما نیکی است. «وَ عَادَتِکُم الاِحسان وَ سَجیَّتِکُمُ الکَرَم» عادت شما اهل بیت احساس کردن به مردم و #کریم بودن✨ است.
وقتی ما می دانیم امام اینطوری هست چرا به سراغش نمیرویم..⁉️ چرا نمیرویم تا از اماممان خوبی ها را دریافت بکنیم؟ عادتشان احسان کردن و خوبی کردن است پس می توانیم به آنها رجوع کنیم. این عدم رجوع ❌ #مشکل ماست، نه اهل بیت!
🔆«وَ قَوْلُکمْ حُکمٌ ..»
💬گفتار شما فرمان قاطع است. یعنی حرف شما را باید #عمل کرد. «وَ حَتْمٌ وَ رَاْیکمْ عِلْمٌ وَ حِلْمٌ وَ حَزْمٌ» فرمان شما قاطع است، حتمی است تخلف ناپذیر است و رأی و نظر شما علم است و همراه با هوشیاری🍃 و عاقبت نگری است.
⚠️یعنی بفهم امام می گوید راست برو، چپ نرو #عاقبت کار تو را در نظر گرفته. بفهم دستور امام پشت سرش یک خیری و منفعتی 🎁 هست. همین یک تکه را ما عمل بکنیم دنیا و آخرتمان تأمین است که بفهمیم دستور ائمه قطعی است باید انجام بشود و از آن طرف هم بدانیم این دستور پشت سرش یک #حکمتی🌸 است.
🎤استاد احسان عبادی
@marefatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معانی آخر الزمان ..
#استاد_کلباسی
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
💠👈 سلسله سخنرانی های
″دولــت کــریمه″
🎬 قسمت صد و شصت و چهارم (از فایل شماره 35)
💠یک روز بعد از اینکه پیامبر خدا (ص) متولد شد یکی از علمای یهود به دارالندوه آمد (محل جمع شدن بزرگان قریش). از آنها سوال کرد آیا امشب در بین شما بچه ای متولد شد⁉️
آنها گفتند نه.
👳🏻♂آن یهودی گفت پس باید در فلسطین متولد شده باشد.. بین شما نباشد باید آنجا متولد شده باشد، پسری که اسمش احمد است و هلاک قوم یهود💥 به دست این پیامبر خواهد بود.
👥افرادی که آن جلسه حاضر بودند دیدند کسی خبر ندارد که بچه ای به دنیا آمده یا نه.. اما بعد از جلسه رفتن پرس و جو کردن دیدند بله نوه عبدالمطلب بچه عبدالله به دنیا آمد. دوباره سراغ آن عالم یهودی رفتند گفتند در جمع ما بچه ای✨ به دنیا آمده و.. این عالم یهودی را بردند پیش پیامبر، عالم یهودی وقتی پیامبر یک روزه را دید بی هوش شد. وقتی به هوش آمد، گفتند چی شد‼️
🗣گفت به خدا قسم پیامبری تا قیامت از بنی اسرائیل گرفته شد این همان کسی است که بنی اسرائیل را نابود⚡️ می کند. بعد به قریش هم گفت به خدا قسم کاری با شما می کند این فرد که اهل مشرق و مغرب از آن یاد کنند.
📚این مطلب در کتاب ″کافی، ج8، ص300″ آمده.
👌حالا عبدالمطلب باید پیامبر را حفظ میکرد. عبدالمطلب در این شرایط وظیفه بسیار بزرگی را داشت. پیامبر هم برای مادر خودش، هم برای جد مادریش جناب وهب👤، هم برای جد پدریش عبدالمطلب بسیار محبوب بود. عبدالمطلب محبوب ترین فرزند خودش یعنی عبدالله را از دست داده بود 🥀 و از آن طرف عروسش هم بیوه شده بود محصول ازدواج شخص پیامبر (ص)✨ بود به همین خاطر اهمیت پاسداری از پیامبر بسیار روشن بود. از آن طرف هم محیط مکه محیط رفت و آمد بود رفت و آمد کاروانهای🐪 تجاری و اینها.. این هم قضیه را سخت تر می کرد.
🌀تنها راه چاره این بود که پیامبر را از مکه دور بکند آن هم مخفیانه، بدون اینکه کسی بفهمد. پیامبر را به دایه که جناب حلیمه بود سپردند تا در سرزمینی دور از مکه بزرگ کنند. اما یک نکته ای را همیشه در کتاب های تاریخی 📚 نوشتند ما هم خواندیم و عبور کردیم،
آن نکته چی هست⁉️ تاریخ نگارها بیشترشان سه دلیل برای اینکه چرا پیامبر به دایه سپرده شد، ذکر کردند (اول میگویم بعد نقد می کنم)👇
1⃣. مادر حضرت رسول الله (ص) شیر نداشت، باید کودک را به دایه می سپردند.
2⃣. آب و هوای مکه بد بود و کودکان طاقت زندگی در آن سرزمین های گرم را نداشتند.
3⃣. رسم عرب بر آن بود که کودکان را به دایه بسپارند تا بیرون از شهر آنها را بزرگ کنند.
👆هر سه تا دلایلی که تاریخ نگارها نقل می کنند، هر سه قابل نقد است، ما میتوانیم این دلایل را نقد بکنیم و زیر بار این قضیه نرویم که به همین راحتی بگوییم پیامبر به دایه🧕🏻 سپرده شد. قطعا دلایل مخفی پشت سر بود حالا تاریخ شاید بخواهد رد پایش را گم کند.
✍دلایل نقدمان را می گوییم👇
⬅️اول اینکه مادر پیامبر شیر نداشت کودک را سپردند.. سوال ما این است اگر جناب آمنه شیر نداشت باید یک دایه ای از اهل مکه برای این طفل می گرفتند نه اینکه دایه از نقاط دور دست. شاید بگویید شیر کس دیگری را نمی خورد.. این هم در تاریخ ثبت نیست📕، مثل قضیه حضرت موسی که نبود این قضیه! حضرت موسی شیر کس دیگری را نمی خورد. اینجا یک مقدار رویش بحث است.📚
نکته بعدی هم اینکه برفرض بگوییم برای شیر خوردن بود. شیر خوردن دوسال بیشتر طول نمی کشد، نه پنج سال‼️ پیامبر پنج سال دست دایه بود.
🖇ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#متن_دولت_کریمه 164
#کانال_معرفت_مهدوی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
@arshiv_link313