فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 جلیلی جوانست و وقتی به میدان میآید کارش را انجام میدهد
⚜ روایت علی لاریجانی در مراسم معارفه دکتر جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در سال ۸۶
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨سیاست خارجی هوشمندی میطلبد| سخنان سالها پیش سعید جلیلی درباره دیپلماسی اقتصادی
🔹اولویت تعامل در سیاست خارجی با کشورهایی است که بیشترین منافع مشترک را با ما دارند، نه دولتهای متخاصم!
@marghoomat
✅️میگویند چون ساداتی نژاد در جلسه دولت سایه شرکت داشته پس نیروی مورد حمایت و توصیه #جلیلی بوده و الان که در قضیه چای دبش محکوم شده، جلیلی باید پاسخگو باشد. اما ماجرا چیست؟
دکتر جلیلی از دهه 90 و همزمان با دولت روحانی «دولت سایه» را تشکیل داد.
دولت سایه در واقع متشکل از کارگروه های تخصصی مختلف در دفتر ایشان به عنوان نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی بود که ناظر بر ساختار وزارتخانه های مختلف و مشکلات کشور تشکیل شده بود که از جمله آنها می توان به کارگروه های اقتصاد، نفت و گاز، کشاورزی، اصلاح بودجه، علم و فناوری، دیپلماسی اقتصادی ، نیرو، معدن، فرهنگ، جمعیت و خانواده، ورزش، روستا، هواشناسی، آموزش و پرورش، گردشگری، محیط زیست، کار و کارگری، دانش بنیان و... اشاره کرد.
یکی از اقدامات مهم این کارگروه ها، بررسی برنامه های اعلام شده توسط وزرا و استخراج نکات ضعف و قوت آنها بود که بعدا به صورت جلسات جداگانه و تخصصی به آنها ارائه می شد. در همین چارچوب، پس از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و انتخاب آیت الله رییسی نیز جمعی از وزرای پیشنهادی دولت با حضور در جلسات کارگروه های دولت سایه، به بحث و تبادل نظر پرداختند که از جمله آنها می توان به سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، جواد اوجی وزیر نفت، محمد جواد ساداتی نژاد وزیر کشاورزی، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و سید حمید سجادی وزیر ورزش اشاره کرد.
در جلسه آقای ساداتی نژاد با کارگروه کشاورزی دولت سایه و دکتر #جلیلی نیز کارشناسان حاضر در جلسه مانند سایر جلسات با دیگر وزرای پیشنهادی (قبل از رای اعتماد مجلس)، برنامه های پیشنهادی خود را به ایشان ارائه کردند و حتی بخش قابل توجهی از زمان جلسه نیز به انتقاد از برخی دیدگاه ها و برنامه های ایشان اختصاص داشت اما جریان بی تقوای رسانه ای که امروز به هر بهانه ای در صدد تخریب چهره دکتر #سعید_جلیلی است تمام تلاشش را می کند تا بدون روایت اصل ماجرا و تنها با استناد به یک تصویر، پروژه رسانه ای خود را با کمک برخی اکانت های بدنام و اجاره ای در فضای مجازی جلو ببرد، غافل از اینکه این اقدامات دست خالی آنها را برای نداشتن هیچ نقظه ضعف واقعی از دکتر جلیلی بیشتر آشکار میکند.
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
✅️میگویند چون ساداتی نژاد در جلسه دولت سایه شرکت داشته پس نیروی مورد حمایت و توصیه #جلیلی بوده و ا
🔺 در ارتباط با ماجرای آقای ساداتی نژاد باید اشاره کنم که علاوه بر اینکه کارگروه کشاورزی دولت سایه انتقادات و ایرادات متعددی به برنامه ها و مواضع ایشان داشتند؛ شخص آقای دکتر جلیلی موافق وزارت ایشان نبوده و بخشی از تخلفات دوران وزارت ایشان توسط دفتر دکتر جلیلی پیگیری و به دولت و رئیس جمهور محترم ارسال شده بود.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 چند نکته مهم درباره عرصه روابط بینالملل و سیاست اتخاذی ایران
🔸از نقاط اشتراک میان کشورها تعامل پدید میآید و از نقاط افتراق آنها، تقابل
🔸تعاملات و تقابلات تولید فرصت یا تهدید میکنند
🔸مبنای سیاست خارجی جمهوری اسلامی، تعامل «گسترده و سازنده» است: یعنی در «هرکجای ممکن» برای «تحقق منافع و حقوق» و در چارچوب «اصول و ارزشهای ملی»
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
💠 شماره ۵۶۳ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈 فردا روی دکههای مطبوعات
🔻 ادامه رئیسی یا بازگشت به روحانی
🔹 تحلیل ۹دی از فضای سیاسی و گفتمانی انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم
⚡️ورود لاریجانی با ارتجاع به بداخلاقی
🔻خمینی همچنان زنده است
🔹رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان آمریکایی: تاریخ در حال ورقخوردن است
⚡️یارگیری نهضت امام از قلب دانشگاههای آمریکا
🔸دو قانونشکنی قالیباف در سه روز کاری!
🔸چلّه عدالت
🔸رئیسجمهوری در تراز تمدن اسلامی
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ...
#سعید_جلیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ فساد چپ و راست نمی شناسد!
#سعید_جلیلی
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ آیا ریاست جمهوری مسئولیتی اجرایی است؟ 🔰 در ادوار انتخابات ریاست جمهوی بعد از انقلاب از برههای ب
⭕️ آیا رئیس جمهور نباید درکی از اجرا داشته باشد؟
🔰همان گونه که در فرستهی قبلی بیان شد در حقیقت مجریه بودن قوهی مجریه به این معنا نیست که یک سری مسئول اجرایی در رأس آن قرار دارند. بلکه به این معناست که بسیاری از امور اجرایی کشور خروجی دولت و قوهی مجریه است اما از نقطهای که تصمیمی در دولت گرفته میشود تا جایی که خروجی اجرایی خودش را نشان میدهد راه زیادی طی میشود و ریاست این قوه باید توانمندیهای فراتر از اجرا داشته باشد. بله یکی از ملاحظاتی که دولتمردان باید به آن توجه داشته باشند این است که نباید تصمیماتی بگیرند که امکان اجرا نداشته باشند. برای چنین امری باید دولتمردان ظرفیتهای مختلف کشور را از نظر نیروی انسانی، منابع و مناسبات قدرت بشناسند تا بتوانند تصمیماتی قابل اجرا بگیرند که این شناخت مستلزم فهمی از امور اجرایی کشور است.
🔰حال پرسش مهم این است که این شناخت چگونه حاصل میشود؟
1️⃣حالت اول شناختی است که بر اثر انجام دادن مستقیم کارهای اجرایی توسط فرد مسئول به دست میآید. این حالت دارای اشکالی اساسی است و آن این است که این فرد تنها در حوزهای که کار اجرایی میکند میتواند ملاحظات اجرایی آن را درک کند. البته در امور اجرایی از نظر اداری و تعامل با نیروی انسانی ملاحظاتی هست که میان حوزههای مختلف اجرا مشترک است اما بدیهی است که کسی که مثلا در حوزهی مسکن کار اجرایی کرده است لزوما توانایی کار اجرایی در حوزهی بهداشت و درمان را ندارد و بخش مهمی از این عدم توانایی به دلیل نداشتن درک کافی از حوزههای متعدد اجرایی میباشد.
2️⃣حالت دوم شناختی است که بر اساس بازدید میدانی و جلسات کاری با مسئولین فعال در حوزههای مختلف اجرایی به دست میآید. این شناخت به دلیل این که با واسطه است محدودیتهایی را در پی دارد و ممکن است به درستی تمام ملاحظات آن گونه که باید مطرح نشود و یا اطلاعات به صورت کانالیزه به مسئول مربوطه انتقال پیدا کند.
3️⃣حالت سوم شناختی است که بر اساس روشهای نوین تصمیم گیری در سر صحنهی تصمیم گیری همهی ملاحظات مدیریتی و اجرایی به میان آورده شود تا تصمیم درست و قابل اجرایی گرفته شود. این روش نیاز به تجربهای دارد که توانایی جمع بندی نظرات مختلف و به تصمیم رسیدن دولت را در فرد مسئول ایجاد کند و اگر چنین تجربهای وجود داشته باشد به نظر میرسد که حتی از حالت اول شناخت پیدا کردن از صحنهی اجرا هم کارآمدتر باشد.
🔰این روش میتواند چیزی شبیه روش بررسی موضوعات و ارائهی راهکار در دولت سایه دکتر جلیلی باشد. به این شکل که هر موضوع در مثلثی از مسئولان، متخصصان و کنشگران میدانی ذی نفع آن حوزه مورد بررسی قرار گیرد. با این روش امکان لحاظ همهی نکات مهم در اجرا برای تصمیم گیری فراهم میشود. قابل توجه این که به نظر میرسد تجربهی شورایعالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام هم برای پیاده کردن چنین روشی به ایشان کمک به سزایی کرده باشد.
🔰پ.ن: هرچند دکتر جلیلی از شناختی که در حالت دوم به دست میآید هم استفادهی زیادی کرده است ولی مهمتر آن است که نقایص آن نحوه شناخت به خوبی در حالت سوم پوشش داده میشود.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داشتن سابقه اجرایی یعنی چی؟
🔰 سعید جلیلی پاسخ میدهد...
@marghoomat
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شما مخاطب صحبت های جلیلی ساعاتی پس از کناره گیری از انتخابات ۱۴۰۰ هستید
👈 آمدیم برای جهش ایران نه برای دعوا با یکدیگر
👈 اصل حل مشکلات کشور است. اینکه چه کسی آن را انجام میدهد اهمیتی ندارد
🔻 بخشی از سخنرانی دکتر جلیلی در جمع ستاد مردمی پس از انصراف از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ به نفع شهید رئیسی
📲مرجع جامع اخبار دکتر #سعید_جلیلی
☑️ @Jalili_saeed
🔴 «تکنوکراتهای لیبرال» و «تکنوکراتهای شبهانقلابی»، هر دو با اندکی تفاوت، در یک مدار هستند و «آرمانگرایی انقلابی» را به حاشیه میرانند. رقابت انتخاباتی، میان این «سه گفتمان» است. گفتمان سوم، فقط یک نمایندهی تمامعیار و حداکثری دارد. او همان کسی است که این روزها، غرب از حضورش دچار هراس شده است.
#سعید_جلیلی
کانال استاد جمشیدی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
@marghoomat
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
📮 نامه بسیجهای دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و علامه طباطبایی به جناب آقای محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی | #انصراف_دهید...
- پیرامون اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری
🌀 آقای قالیباف! چگونه انتظار دارید مردم فکر کنند شما برای «خدمت» آمدهاید؟
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
- پس از پایان انتخابات مجلس دوازدهم، آحاد ملت منتظر تشکیل مجلسی در راسامور بودند تا نمايندگانشان به وظایف ذاتی یعنی، تقنین و نظارت بر اعمال و حرکات دولت و تنقید افعال اولیای دولت در موارد تخلف بپردازد، وظیفهای که الحق و الانصاف کاری بسیار صعب و راهی باریک و تاریک در پیش دارد!
- پیرامون اعلام کاندیداتوری حضرتعالی برای انتخابات ریاستجمهوری، در حالیکه «تنها هفت روز» از انتخاب شما به عنوان ریاست مجلس میگذرد، اینکه مجدد احساس تکلیف کرده و تصمیم گرفتهاید در انتخابات ریاست جمهوری هم شرکت کنید، چند نکته را به ذهن افکار عمومی متبادر میکند که مسلماً ۵ محل ابهام و سوالات جدی است و لازم است شفاف و صریح با شما در میان گذاشته شود:
- به سخرهگرفتن نهاد انتخابات و عدم تعهد به جایگاهی که در آن به عنوان نماینده مجلس قرار گرفته و «سوگند نمایندگی» خوردهاید و آرا مردم را جلب نمودید، میتواند منجر به ایجاد این نگاه شود که مردم، سیاستمداران را بهعنوان شخصیتهای «فرصتطلبی» ببینند که مناصب مهمی چون ریاست مجلس را بهعنوان عرصهای تشریفاتی تلقی کرده و قصد دارند بهصورت پلکانی به مناصب بالاتری برسند و ایجاد این ذهنیت در مردم، ظلم بزرگی است به نظام مقدس جمهوری اسلامی و گناهی نابخشودنی در حق آن!
- مسئله دیگر گویا نادیده گرفتن پیام انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ است؛ که عملا مردم علیه گونهای از حضور سیاسی پدرخواندهها در سیاست شوریدند و با رای خود، اعتراض فعالی به عملکرد جنابعالی و حواشی مربوط به اطرافیانتان نشان دادند. درواقع دست ردّ مردم بر جنس سیاستورزی شما و اطرافیانتان در انتخابات مجلس، قیامی علیه سندرم قدرتطلبی بدون مسئولیتپذیری سیاسی بود.
- با وجود غیرقانونینبودن این اعلام حضور شما در معرکهای که اکنون همه خود را شایسته رقابت در آن میدانند، اما میتوان این موضوع را به معنای فقدان لحاظ اخلاق سیاسی در اقدام شما و حلقه یاران و نزدیکانتان دانست. کدام اخلاق سیاسی اجازه میدهد رأی نمایندگان مجلس در شورای اسلامی به ریاست خودتان را «معلق» کنید و تا یک ماه آینده بهجای مسائل کلان قانونگذاری کشور، درگیر معرکهای بیمعنا شوید؟ مگر خانه ملّت را میتوان معلق نگه داشت؟! آیا تصور کردهاید در مملکت اسلامی ما قحطالرجال است؟! آیا جز جنابتان، آقای نیکزاد و هفت نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی -که در این چند روز به وزارت کشور مراجعه کردهاند- شخصیتی نیست که امور را به نحو احسن سامان ببخشد؟!
- باید در نظر داشت که حضور جنابتان در انتخابات، قطعا منجر به دامنزدن به تشتت موجود در صحنه سیاسی داخل و جبهه انقلاب اسلامی کشور خواهد شد. کما اینکه نمودی از آن در صفآرایی جریانهای سیاسی، در انتخابات مجلس مشاهده شد و اقدام اخیر نیز قطعا به اختلافات درونی مجلس عمق بیشتری خواهد بخشید؛ آن هم در وضعیتی که مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از مجلس بهعنوان نقطهای که قرار است «دعوتکننده به همدلی» باشد یاد کردند. متاسفانه حضور شما در صحنه سیاسی کشور موجب بیاخلاقیهایی میشود که اطرافیان شما و دیگر عناصر موجود موجب آن هستند. چه کسی بناست ضربه به آبروی ملّی را جبران کند؟
- همچنین باید توجه داشت که مجلس، امروز در وضعیتِ استثنائیِ که جمهوری اسلامی با آن مواجه شده در تکیهگاهی قوه مجریه، نقش مهم و حیاتی دارد. لذا در این لحظه تاریخی ثبات مجلس به عنوان مکمل قوه مجریه از ضرورت بیشتری برخوردار است و بایستی با قدرت وظیفه خود را انجام دهد و به قوه مجریه برای عبور از این شوک وارده کمک کند و عامل اطمینان خاطر مردمی باشد که باز به جنابعالی اعتماد کرده و در امید احیای مجلس بودهاند.
- با توجه به جمیع نکات بالا و لزوم مراقبت از استحکام استقرار سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین جلوگیری از بدگمانی مردم نسبت به مسئولین، از شما درخواست میشود از کاندیداتوری ریاست جمهوری #انصراف دهید.
والسلام علی من اتبع الهدی
🔥 @Moohem
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ از گندم ری نخواهید خورد!
🔺 مردم بهترین قاضی برای رفتار و عملکرد برخی آقایون خواهند بود...
@marghoomat
⭕ «تمام قدرت، برای همه ملت»
با سلام و احترام؛
ستاد دانشجویی دکتر سعید جلیلی جهت پیشبرد اهداف انتخاباتی و تحقق برنامههای مردمی خود، از تمامی دانشجویان و فعالین فعلی و سابق دانشجویی علاقمند که تمایل به همکاری داوطلبانه و مشارکت در فعالیتهای ستاد انتخاباتی دارند، دعوت به عمل میآورد.
جهت اعلام آمادگی برای همکاری، با مراجعه به لینک زیر پرسشنامه را تکمیل نمایید.
https://survey.porsline.ir/s/uiOuVmBp
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺امید ما این است که احیای ارزشهای اسلامی در کشور به دست ایشان انجام بشود..
#علامه_مصباح
@marghoomat
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگه جلیلی نبود کار جمع نمیشد!!! 🛑
🔰 دائم میگن سعید جلیلی سابقه اجرایی نداره، بیا اینم یکی از صد ها مثال نقض
🔸روایت سعید جلیلی از حل پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی که به قول آقای اژه ای اگر سعید جلیلی نبود کار جمع نمیشد😎
🆔️ @aqaye_president
هدایت شده از جهش ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اقتصاد یک کشور ۸۰ میلیونی را نباید معطل تصمیم دیگران گذاشت/ باید از تمام فرصت های موجود اقتصادی در تعامل خارجی استفاده کنیم
سعید جلیلی:
🔹واردات همسایه ما پاکستان ، ۶۰ میلیارد دلار در سال است که دوستان در وزارت صمت میگویند ما میتوانیم ۱۶ میلیارد دلار آن را تامین کنیم.
🔹میزان صادرات چین طی چهل سال، ۱۸۰ برابر شده است!
🔹آیا چینی ها اقتصادشان را معطل دیگران گذاشتند یا قاره به قاره بازارهای صادراتی برای کشورشان فراهم کردند؟!
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ چند خطی درباره ماجرای سعید جلیلی و حاج قاسم! 🔸در این روزها شاهد حملات گسترده و تخریب شدید دکتر سع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 چندی پیش نکاتی را درباره رابطه حاج قاسم و سعید جلیلی نوشتم. حالا نکات و صحبت های شنیدنی سردار نوعی اقدم که از فرماندهان مقاومت و از یاران و دوستان نزدیک حاج قاسم سلیمانی هستند را بشنوید..
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔺امید ما این است که احیای ارزشهای اسلامی در کشور به دست ایشان انجام بشود.. #علامه_مصباح @margho
🔺بلاشک شاگردان گفتمانی علامه مصباح نخواهند گذاشت جریان تکنوکرات مذهبی و لیبرال مسیر شکل گرفته توسط شهید عزیزمان آیت الله رئیسی را به انحراف بکشانند...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔺امید ما این است که احیای ارزشهای اسلامی در کشور به دست ایشان انجام بشود.. #علامه_مصباح @margho
🔺حمایت حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود نبویان؛ از شاگردان برجسته علامه مصباح و منتخب اول مردم تهران در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دکتر سعید جلیلی...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ تشخیص، تصمیم و فهم دقیق از کار اجرایی در جایگاه ریاست جمهوری! 🔸حالا که انتخابات ضرب الاجلی ریاست
🔺کشور، رئیسجمهور پرکاری میخواهد که بداند باید در چه جهتگیری حرکت کنیم. پرکاری بدون فهم جهتگیریها و اولویتها باعث شده در دورههای مختلف کشور یا گرفتار حرکتهای زیگزاگی یا حتی انحرافهای اساسی بشود، یا در سودای انجام انبوهی کار خوب، در نهایت هیچ کار واقعی انجام نشود.
🔺یک پای تشخیص درست، فهم مبانی است که با چه عینکی به مسائل نگاه و اولویتسنجی میشود. یک پای آن در شناخت درست داشتن از مسائل و اشراف داشتن به آنها و فهم از جریانهای مختلف کارشناسی داشتن است. عملگرایی کور، شاید به درد دوربین بخورد، اما دردی از مردم و کشور حل نخواهد کرد.
🔺امام صادق (ع): کار کننده بدون بصیرت و شناخت، مانند کسی است که در مسیر غلط میدود و تندی حرکت جز به دور شدن بیشتر او از مقصد نمیانجامد. اَلْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ اَلطَّرِيقِ لاَ يَزِيدُهُ سُرْعَةُ اَلسَّيْرِ إِلاَّ بُعْداً.
🔺کشور در سطح ریاست جمهوری، احتیاج به مدیر اجرایی و راهبردی دارد نه مدیر پروژه ای و پیمانکار و بنگاه دار و یا مدیربخشی و جزئی! رئیسجمهور هم باید بدود، هم باید تشخیص بدهد و تصمیم درست بگیرد، هم باید بتواند نگاه راهبردی و از بالا و فرابخشی داشته باشد. وگرنه کشور به پیش نخواهد رفت.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹این نمونه تنها یکی از دهها موردی است که با پیگیری های جلیلی و دولت سایه یکی از مشکلات کشور حل شده است. برای او دولت رفیق و رقیب فرقی ندارد. برای او حل مسائل کشور ارجح است چه به دست رفیق و یا چه به دست رقیب...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ چند خطی درباره ماجرای سعید جلیلی و حاج قاسم! 🔸در این روزها شاهد حملات گسترده و تخریب شدید دکتر سع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سخنان مهم و جدید حجت الاسلام و المسلمین ذوالنوری را درباره آن فایل صوتی بشنوید!
🔸حمایت تمام قد منتخب اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در قم یعنی حجت الاسلام و المسلمین #ذوالنوری از دکتر سعید جلیلی...
🔸پیش از این هم شاهد حمایت نفر اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد و تهران یعنی حجت الاسلام و المسلمین #پژمانفر و و حجت الاسلام و المسلمین دکتر #نبویان از دکتر سعید جلیلی نیز بودیم..
@marghoomat