21.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امشب شب قدره اینارو خاموش کنید!
🔺ناله ها و استغاثه های سوزناک مصطفی ردانی پور رو میشنوید.
خدایا به حق این ناله ها، ان شاء الله تک تک دعاهایی که آقا مصطفی میکنه شامل حالمون بشه...
@marghoomat
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زمین که مال اوناست ماها فقط سیم خاردار های دورشیم!
🔺برخی اوقات وقتی بعضی اخبار و مسائل رو میشنوم ناخودآگاه یاد این دیالوگ ماندگار فیلم «دیدن این فیلم جرم است» می افتم.
🔺واقعیت صحنه حکمرانی و سیاسی کشور بسیاری از نیروهای انقلابی، حزب اللهی و حتی مردم عادی را به این نقطه میرساند که صلاح کار خویش خسروان دانند و بی خیال همه چیز! ما که نه ته پیازیم و نه سر آن! خودشان اینطور خواسته اند و علی الظاهر خودشان به وضع موجود راضی هستند! چرا ما حرص و جوشش را بخوریم! وقتی خودشان خواسته اند چرا ما کاسه داغ تر از آش شویم! این توصیفات متاسفانه حال و روز امروز برخی از دوستان انقلابی ماست. حتما به صورت مطلق حرفشان قابل پذیرش نیست، ولی نمیتوان به سادگی از کنار این مهم گذشت!
🔺نمیخواهم وارد مصادیق و اخباری شوم که با اعصاب و روان مردم و جریان انقلابی در طول تقریبا یکسال اخیر بازی کرده است، اما چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم، تناقضات حکمرانی امروز ما حتی هسته سخت حزب اللهی حامی نظام را هم دچار سرخوردگی انفعال و خمودگی کرده، مردم معمولی که جای خود! باید ترسید! هیچ چیزی به اندازه بی تفاوتی و سرخورده شدن این هسته سخت برای حاکمیت خطرناک نیست.
🔺هسته سخت حزب اللهی اگر دل و عقلش دچار تردید شود، در بزنگاه های حساس دیگر تمام قد وارد صحنه نخواهد شد! یقین بدانیم که اگر روزی به طور کامل این هسته سخت دچار بی تفاوتی سیاسی شود، جمهوری اسلامی با خطرهای بسیار بزرگی روبه رو خواهد بود. تا دیر نشده باید ترمز این تناقضات حاکم در نظام حکمرانی را کشید!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔴 رفتارهای مقاومت شکن!
🔸یکی از دعوت هایی که گفتمان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی برای مردم دارد؛ دعوت به امر مقاومت است. دعوتی که مبتنی یک فهم عقلانی، ایدئولوژیک و منفعت محور است. تاریخ چند دهه اخیر جمهوری اسلامی و سرگذشت بسیاری از ملت های تحت فشار ظلم و استکبار، امروز دیگر بر همگان ثابت کرده است که تنها راه پیشرفت، مقاومت است. به تعبیری مقاومت رمز پیشرفت است. هر تحلیل گر منصف سیاسی امروز شهادت میدهد که هزینه های چالش مقابل استکبار به مراتب کمتر از سازش با کفر و شرک است. اغلب مردم هم نشان داده اند که این مهم را فهم و مسیر مقاومت را انتخاب کرده اند و آن را طریقه اصلی سعادت خویش میدانند.
🔸اما چه چیزی این انتخاب مردم را دچار تردید می کند؟ چه مسأله ای میتواند مقاومت این ملت را بشکند؟ چه تناقضاتی میتواند این مردم را نسبت به انتخاب دیروزشان پشیمان کند؟ قطعا عوامل متعددی را میتوان برشمرد اما به نظر نگارنده، مهم ترین عامل آن است که مردم در این مسیر احساس کنند که این مقاومت، صبر و ایستادگی فقط مربوط به آنان است و نه مسئولین! رنج و سختی اش را قرار است آنان متحمل شوند و کیف و حالش را آنانی کنند که در رأس قدرت اند!
🔸وقتی از تریبون های رسمی جمهوری اسلامی دعوت به مقاومت صورت بگیرد و اولین کسانی که زندگی شان بویی از مقاومت نبرده است برخی مسئولین باشند، این تناقض ناخودآگاه اراده های عمومی مردم را متزلزل میکند. از نگاه مردم اگر قرار است مقاومتی باشد و تحریمی تحمل شود، باید این تحریم و مقاومت و... برای همه باشد نه فقط برای مستضعفین و توده های مردم، تحریم را میتوانیم تحمل کنیم اما تبعیض و فساد و جانماز آب کشیدن را نه.
🔸نمیشود هر روز در تریبون های عمومی امت را دعوت به مقاومت کرد و همزمان مردم بشنوند از فرزند حدادعادل و لاريجانی تا عارف که در آمریکا زندگی میکنند! نمیشود هر روز دم از مقاومت زد و فرزندان ولایتی در ترکیه مشغول بساز و بفروشی باشند و فرزندان شمخانی هم در حال کسب روزی حلال از نفتکش های بزرگ و متعددشان!
🔸مفهوم مقاومت در اذهان توده های مردم به تمسخر گرفته میشود وقتی می شنوند دختر و داماد رئیس جهادی مجلس حتی حاضر نیستند سیسمونی فرزندشان را از ایران خریداری کنند و برای سفر تفریحی شان در اوج مشکلات مردم راهی ترکیه میشوند و همزمان فرزند دیگر قالیباف از یکی متخاصم ترین کشور های دنیا یعنی کانادا که بارها علیه جمهوری اسلامی تحریم های سنگينی را وضع کرده است درخواست و گدایی تابعیت میکند! خودتان را جای مردم بگذارید، مقاومتی می ماند برایشان!
🔸وقتی مردم میشنوند برخی از مدیران این کشور فرزندانشان از کشورهای گوناگونی مثل آمریکا تابعیت دارند و حتی حاضر نیستند تابعیت آنان را لغو کنند تا در مناصب کشور به مردم شان خدمتت کنند، به چه جمع بندی نسبت به امر مقاومت میرسند! تلخ تر آن است که همین افراد از ظریف و عارف تا حسن روحانی در محترمانه ترین نقاط مراسمات حاکمیتی کلان کشور می نشینند و به ریش ملت میخندند!
🔸مردم شاهد آن هستند که نامزدی با ادعای عمل به نهج البلاغه رای میآورد و به تنها چیزی که عمل نمیکند نهج البلاغه است. همین فرد بسیاری از بستگان خود از دختر و پسر و دامادش را با رانت به جاه و منال و مسئولیت میرساند و مردم متحیر! در اوج مشکلات اقتصادی به تبریز و مرند سفر تفریحی خانوادگی میرود و مشغول فوتسال بازی کردن با اعضای فامیل! معاون اول دولت همزمان در کیش مشغول عیش و نوش و آن معاون دیگر در بندر انزلی و آن وقیح دیگری در قطب جنوب و تورهای چند میلیاردی! به تعبیر رهبر انقلاب مگر مردم کورند؟
🔸 رهبر انقلاب در سال 70 فرمودند: «شما چگونه میخواهید محبت و اطمینان مردم را جلب کنید؟ مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال مسایل خودمان رفتیم، به فکر زندگی شخصی خودمان افتادیم، دنبال تجملات و تشریفاتمان رفتیم، در خرج کردن بیتالمال هیچ حدی برای خودمان قایل نشدیم - مگر حدی که دردسر قضایی درست بکند! - و هرچه توانستیم خرج کردیم، مگر اعتماد مردم باقی میماند؟ مگر مردم کورند؟ نمیشود ما در زندگی مادّی مثل حیوان بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک اسوه نگاه کنند؛ مردمی که خیلیشان از اولیات زندگی محرومند. در این راه، از خیلی چیزها باید گذشت. نه فقط از شهوات حرام، از شهوات حلال نیز باید گذشت.»
🔸سیره علوی پیش کشان آقایان! برخی انتظارات از حد و قواره اینان بزرگتر است! لااقل حفظ ظاهر کنید و با اعصاب و روان مردم بازی نکنید! آقای فرزین میخواهد به مادرش تمام سکه هدیه بدهد، بدهد. اما چرا میخواهید با عمومی کردن زندگی مادی تان حال مردم را بهم بزنید! چرا باید همسر جناب دبیری عکسهای سفر قطب جنوب را استوری کند و فخر فروشی کند! آری نمیشود مثل حیوان بچرخیم و بلغتیم و مردم را به مقاومت دعوت کنیم!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
وقتی به چشم هایتان نگاه میکنم، تمام وجودم را کینه، غضب، شرمندگی، عشق، غیرت و انگیزه دوچندان برای آرزویی که از نوجوانی با خود به همراه دارم پُر میکند؛ نماز در مسجد الاقصی...
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ مشکل اصلی کجاست؟
🔸اگر امروز شاهد آن هستیم که اشراف، مترفین، مرفهین و متفرعنین سیاسی بر گُرده کشور سوار شده اند و هر روز با عملکردشان تیشه به ریشه منافع ملی و انقلابی ما می زنند و به ریش جریان انقلابی و عموم مؤمنین و عناصر دلداده انقلاب اسلامی میخندند ریشه اش به کجا بر میگردد؟ چه چیزی این جماعت را روز به روز گستاخ تر میکند؟
🔸اگر امروز شاهد آنیم که دولتی قلدرمابانه تن به اجرای قانون حجاب نمیدهد و رئیس مجلس هم بر خلاف وظیفه قانونی اش این قانون را جهت اجرا ابلاغ نمیکند و با وقاحت تمام جلوی اجرای حکم الهی حجاب ایستاده اند، به راستی عامل اصلی این بی شرمی چیست؟ چه چیزی این جماعت را آنقدر پُررو کرده است که جلوی اجرای شریعت توحیدی بایستدند؟ چرا به نقطه ای رسیده ایم که فریاد این مدعیان انقلابی گری و نهج البلاغه خوانی بر سر حزب الله عزیز بلند است و دست نوازشان بر سر مفسدین سیاسی و اقتصادی هم پیاله خود و مروجان بی عفتی و بی حیایی دراز؟ کجای کار می لنگد؟
🔸نگارنده این سطور مشکل اصلی را تغییر ماهیت و هویت برخی خواص در حاکمیت اسلامی میدانم. کسانی که خودمانی اش این است که متاسفانه و در بهترین حالت عوض شده اند و نه عوضی. چرب و شیرین دنیا، نظام ادراکی، باوری و محاسباتی شان را بهم ریخته است. رهبر انقلاب در سال 75 در جمع پاسداران لشکر 27 محمد رسول الله ریشه واقعه کربلا را دقیقا همین نقطه میدانند؛ تغییر ماهیت خواص طرفدار حق.
🔸«آری! وقتی خواص طرفدار حق، یا اکثریت قاطعشان، در یک جامعه، چنان تغییر ماهیت میدهند که فقط دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا میکند؛ وقتی از ترس جان، از ترس تحلیل و تقلیل مال، از ترس حذف مقام و پست، از ترس منفور شدن و از ترس تنها ماندن، حاضر میشوند حاکمیت باطل را قبول کنند و در مقابل باطل نمیایستند و از حق طرفداری نمیکنند و جانشان را به خطر نمیاندازند؛ آن گاه در جهان اسلام فاجعه با شهادت حسینبنعلی با آن وضع آغاز میشود. حکومت به بنیامیه و شاخهی مروان و بعد به بنیعباس و آخرش هم به سلسلهی سلاطین در دنیای اسلام، تا امروز میرسد!»
🔸واقعیت این است که امروز جریان و افرادی بر امورات کشور تفوق، برتری و قدرت سياسی دارند که دیگر آن آدم های سابق نیستند. تکنوکرات های شبه انقلابی و لیبرال های مذهبی حاکم بر کشور تصمیم خود را گرفته اند؛ حذف جریان حزب اللهی و نرمال سازی جمهوری اسلامی و هضم شدن در هاضمه نظم منحط غربی، هدف اصلی آنان است. این افراد خسته از گذشته خود، جریان انقلابی را موی دماغ خود و کشور میدانند و دوست دارند تکتک آنان را از صحنه سیاسی کشور سرخورده و در نهایت حذف کنند تا روز به روز راحتتر بخورند و بر اریکه قدرت بنشینند و کسی کاری به کارشان نداشته باشد.
🔸رویشان نمیشود صریحا بگویند از گفتمان انقلاب اسلامی و منویات امام راحل عبور کرده اند و آن شعارها و آرمانهای انقلاب را صرفا برای انقلاب کردن خوب میدانستند و نه حکومت کردن، رویشان نمیشود لخت و عریان بگویند بریده اند، به اسم امنیت و مصلحت میخواهند شریعت را تعطیل کنند. رهبر انقلاب در همان سخنرانی مذکور خروجی تفوق این افراد بر جامعه اسلامی را به مسلخ رفتن حسین بن علی ها دانستند و بیان داشتند که حکومت اسلامی تنها پنجاه سال بعد از ارتحال پیامبر اعظم به روزی رسید که سر جگر گوشه او را گوش تا گوش برید و ما امروز در جمهوری اسلامی هیچ تضمینی وجود ندارد که زودتر از آن پنجاه سال به نسبت تاریخ ارتحال امام راحل به آن نقطه نرسیم! بخوانید.
🔸«اگر کسانی برای حفظ جانشان، راه خدا را ترک کنند و آنجا که باید حق بگویند، نگویند، چون جانشان به خطر میافتد، یا برای مقامشان یا برای شغلشان یا برای پولشان یا محبّت به اولاد، خانواده و نزدیکان و دوستانشان، راه خدا را رها کنند، اگر عدهی اینها زیاد باشد آن وقت دیگر واویلاست. آن وقت حسینبنعلیها به مسلخ کربلا خواهند رفت و به قتلگاه کشیده خواهند شد. آن وقت، یزیدها بر سرِ کار میآیند و بنیامیّه، هزار ماه بر کشوری که پیغمبر به وجود آورده بود، حکومت خواهند کرد و امامت به سلطنت تبدیل خواهد شد، امامت به سلطنت تبدیل خواهد شد!»
🔸راه حل را هم خود رهبر انقلاب پیش روی ما گذارده است. این ماییم و صحنه پیش رو:«اگر امروز من و شما جلو قضیه را نگیریم، ممکن است پنجاه سال دیگر، ده سال دیگر یا پنج سال دیگر، جامعهی اسلامی ما کارش به جایی برسد که در زمان امام حسین علیهالسّلام رسیده بود. مگر اینکه چشمان تیزی تا اعماق را ببیند؛ نگهبان امینی راه را نشان دهد؛ مردم صاحب فکری کار را هدایت کنند و ارادههای محکمی پشتوانهی این حرکت باشند. آن وقت، البته، خاکریزِ محکم و دژِ مستحکمی خواهد بود که کسی نخواهد توانست در آن نفوذ کند. و الاّ، اگر رها کردیم، باز همان وضعیت پیش میآید. آنوقت، این خونها، همه هدر خواهد رفت.»
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
این روزها و شبها دعاگوی مخاطبین عزیز کانال در حرم مطهر حضرت رضا علیه السلام هستم...
@marghoomat
⭕ جمهوری اسلامیه انقلاب اسلامی!
🔺تنها حکومتی که می توان با افتخار برای بقای حیات و حفظ سیرت و ساخت حقیقی آن خون داد و انواع تهمت ها،تخریب ها و تهدید ها را به جان خرید جمهوری اسلامی ایران است. نظامی که اراده کرد شریعت الهی را پیاده کند،همان آرزویی که صدها هزار نفر از اولیا، انبیا، امامان و مبارزین دوره های مختلف تاریخی آرزوی تحقق آن را داشتند.
🔺جمهوری اسلامی حامیانی دارد عجیب! در عین آنکه حاضرند برای او جان خود را تقدیم کنند،همزمان در نقد و آسیب شناسی اش سرخی زبان و تندی قلم را رها نمیکنند و ناظر اعمال، رفتار و گفتار نظامی هستند که تنها امید مستضعفان ایران و جهان است.
🔺حامیان این نظام،جمهوری اسلامی را با نگاه به گفتمان انقلاب اسلامی امربه معروف و نهی از منکر میکنند. انقلاب اسلامی مبدأ انتظارشان از جمهوری اسلامی است و مثبت یا منفی بودن عملکردش را در نسبت با تحقق آرمان های انقلاب اسلامی ارزیابی میکنند. این حامیان به نقد حکومت آری میگویند ولی هرگز به نفی حاکمیت تن نمیدهند.
🔺جمهوری اسلامی آمد برای تحقق و بسط عدالت، همان هدفی که پیامبر اعظم برایش مبعوث شد. جمهوری اسلامی توانست شریعت و جمهوریت را بهم پیوند داده و مدل و الگویی جدید از حکمرانی دینی را به دنیا عرضه کند. جمهوری اسلامی منهای شریعت و جمهوریت اساسا موضوعیت ندارد.
🔺جمهوری اسلامی،جمهوریت را در متن امر سیاسی خواسته و شریعت را نه برای کنج حجره ها بلکه برای جاری و ساری شدن در بطن و مویرگ های جامعه میخواهد. جانها به فدای جمهوری اسلامیه انقلاب اسلامی و نه جمهوری اسلامیه منهای انقلاب اسلامی.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ در سالروز پیروزی جمهوری اسلامی چقدر جای این جنس بازخوانی های مبانی اصیل جمهوریت ذیل گفتمان انقلاب اسلامی خالی و کمرنگ است. اگر مبنای فهم و نگاه ما به جمهور مردم همین نکاتی بود که در مدل حکمرانی امیرالمؤمنین میبینیم، قطعا دچار وضعیت امروز نبودیم.
✳️ به جرأت میگویم که سعید جلیلی جز معدود کارگزاران جمهوری اسلامی است که این اصول مهم و اساسی حکمرانی را عمیقا فهم کرده و از بن دندان به آن معتقد است و علت مخالفت بسیاری از خواص قدرت طلب با او همین نگاه های مترقی و علوی اوست.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
پرسیدند کدام سلاح بازدارندگی بیشتری دارد!
هسته ای؟
موشکی؟
پلاسمایی؟
پهبادی؟
گفتم کلاشینکفی که شلیک شود!
@marghoomat
هدایت شده از ماهبندان | محمدرضا شهبازی
هسته سخت، دیگی که برای اصولگرایان نجوشید!
هسته سخت جمهوری اسلامی از کی اخ و پیف شد؟
اصولگرایان و نهادهای قدرت و ثروت متصل به آنها طی بیست سال سعی کردند از هسته سخت حامیان جمهوری اسلامی یک توده مطیع و حرف گوش کن بسازند که فقط به آنها بگوید چشم.
اما دو انتخابات اخیر مجلس و ریاستجمهوری آخرین و محکمترین میخ بر تابوت این رویای خام بود.
این دو انتخابات به آنها ثابت کرد جماعتی که قرار بود در قرارگاهها، مدارس خاص، جلسات بصیرتی سررسیدمحور، رسانههای مبتنی بر کدکشی و... پیادهنظام آنها بار بیایند، حالا دارند از زمین بازی بیرونشان میکنند.
تاختن به هسته سخت حامیان جمهوری اسلامی از طرف اصولگرایان در واقع آخرین تلاش آنها برای باقی ماندن در زمین بازیست.
اصولگرایان هروقت اول نبودند، دوم شدهاند و حالا اینکه ببینند بعنوان نفر سوم و چهارم باید بنشینند و رقابت دیگران را تماشا کنند برایشان خیلی سنگین است.
این لفاظیهای شکاف اجتماعی و وحدت و دوقطبی و... را جدی نگیرید. این جماعت اگر زورشان میرسید حاضر بودند انتخابات ده درصدی برگزار شود ولی رای بیاورند و اتفاقا الان از همین زورشان گرفته که حتی با کاهش مشارکت هم رای نیاوردهاند.
چرا؟ چون دیگر حتی همان هسته سخت طرفدار نظام که در هر شرایطی در انتخابات شرکت میکند -بعد از خرج کردن اصولگرایان از همه مقدسات و پای کار آوردن همه مشاهیر- هم حاضر نیست به آنها رای بدهد.
از قدیم گفتهاند فحش بادبزن جگر است.
بگذارید این جماعت شکستخورده با فحش به حزباللهیها، آنها را با لحنی تحقیرآمیز ایتایی و خودسر و دوقطبیساز و... بخوانند بلکه یک کم از آتش جگرشان کم شود، اما این هسته سخت جمهوری اسلامیست که همچنان به پهناوری جغرافیای ایران و گستردگی شهرها و روستاهای کوچک و بزرگ پای انقلاب مانده و خواهد ماند و چشمش به رهبری انقلاب است.
آنها هم اگر عقل داشتند وسط باد زدنهای بیحاصلشان مینشستند نوع سیاستورزی بیست ساله را مرور میکردند و دلیل این رویگردانی حزباللهیها از خود را در نوع نگاه متفرعنانه و قیممآبانه خود به مردم میجستند.
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
@mahbandan
قانون حجاب.mp3
11.12M
🔰 توضیحات شفاف و کامل جناب آقای دکتر بانکی پور (نماینده مردم اصفهان در مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی) درباره تمام واقعیت عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب و پشت پرده های آن...
@marghoomat
⭕️ هیچ موقع پروژه سیاسی رهبر انقلاب مذاکره نبوده است!
بخش اول
🔸اگر مواضع رهبر انقلاب را در طول چنددهه گذشته حتی نه به صورت تفصیلی و موشکافانه دنبال کرده باشیم، متوجه این مهم خواهیم شد که در منظومه فکری ایشان مذاکره با آمریکا هیچ گونه جایگاه راهبردی و دارای اصالتی نداشته و ندارد. هیچ موقع مذاکره با آمریکا را راه حلی برای حل مشکلات کشور ندانسته و آن را پاسخی معتبر برای مسائل کشور نپنداشتند. همواره بی اعتمادی به غرب و عدم خوشبینی به مذاکرات را اعلام کرده اند و به مذاکره به چشم یک تاکتیک نگریسته اند و نه راهبرد. بر همین مبنا هیچ موقع مذاکره با آمریکا بر خلاف جریان غربگرای داخلی پروژه فکری و سیاسی ایشان نبوده است. منطق گفتمانی ایشان در اینباره همواره ثابت بوده، چه در دوران دموکراتها و چه جمهوریخواهان.
🔸آخرین مواضع رهبر انقلاب درباره مذاکره با غرب و تاکید خاص ایشان در نماز عید فطر که مواضع ما همان مواضع قبلی است نشان دهنده آن است که منطق تحلیلی و راهبردی ایشان تغییری نکرده است. دو نمونه از سخنان اخیر ایشان را بخوانید. «اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل حل میشود؛ نخیر، از مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل: تجربه. ما در دههی ۹۰ نشستیم حدود دو سال با آمریکا مذاکره کردیم ــ البتّه آمریکا تنها نبود؛ چند کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود ــ دولت آن روز ما نشست مذاکره کرد، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همهکار کردند، یک معاهدهای هم تشکیل شد؛در این معاهده، طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل، امّا همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند؛ همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد؛ گفت پاره میکنم و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این هم که او بیاید، همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود به معاهده عمل نکردند؛ معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، [امّا] تحریمهای آمریکا برداشته نشد. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالای سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده، محصول مذاکرهای است که به نظرم دو سال ــ یا بیشتر یا کمتر ــ طول کشید. خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، امّا نتیجهای را که مقصودمان بود به دست نیاوردیم؛ همین معاهده را هم با همهی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد؛ مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.» 19 بهمن 1403
🔸رهبر انقلاب در واکنش به فشار برخی عناصر داخلی گفتند: «نکتهی بعدی این است که بعضیها در داخل، همان مسئلهی مذاکره را مدام تشدید می کنند: «آقا! چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمی کنید؟ چرا نمینشینید با آمریکا؟ خب بنشینید». من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره رفع تحریم است، مذاکرهی با دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد؛ یعنی تحریمها را برنمی دارد، بلکه گرهتحریمها را کورتر خواهد کرد؛ فشار را افزایش خواهد داد. مذاکرهی با این دولت، فشار را افزایش خواهد داد. من چند روز قبل از این در صحبت مسئولین هم گفتم. مطالب جدیدی را مطرح می کنند، توقّعات جدیدی را مطرح می کنند، مطالبات زیادهخواهانهی جدیدی را مطرح میکنند؛ مشکل بیش از آنچه امروز هست خواهد بود. بنابراین مذاکره هیچ مشکلی را حل نمی کند، هیچ گرهی را باز نمی کند!» 22 اسفند 1403
🔸دهها نمونه دیگر از سخنان رهبر انقلاب را میتوان ردیف کرد که همه اش نشانه آن است که مسیر تعیین شده امروز برای مذاکره با آمریکا نه امری مبتنی بر حقیقت بلکه امری نشأت گرفته از مصلحت است. مصلحتی که موقعیت آن را ایجاد میکند. مصلحتی که فهم، درک و شعور و همراهی جامعه آن را ضروری میکند. مصلحتی که سکوت، غفلت و همراهی بسیاری از خواص جبهه انقلاب با جریان غربگرا آن را لازم میکند. رهبری در خلأ رهبری نمیکند، رهبری مجموع شرایط اقتضایی چه از جانب فضای اجتماعی و چه از جانب فضای خواص و مسئولین را میبیند و مبتنی بر اقتضا اتخاذ تصمیم میکند. حال رهبری با جامعه ای مواجه است که 16 میلیون از افرادش به کسانی رای داده اند که تنها راه حل رفع مشکلات را مذاکره میدانند! با جامعه ای مواجه است که هنوز فکر میکند مذاکره میتواند درب های بهشت برین را به روی شان باز کند! با دولتی مواجه است که هیچ برنامه ای برای اداره کشور ندارد و پا برزمین میکوبد که مذاکره مذاکره مذاکره! با خواص جبهه حقی مواجه است که نه تنها خط زدن مذاکره با غرب را دنبال نمیکنند بلکه مقوم آن هستند، شما بودید چه میکردید؟
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat