فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 جانبازان بی ادعای انقلاب اسلامی
🔸 به مناسبت روز جانباز جا داره یه بار دیگه این فیلم تاریخی رو ببینیم. ببینید که چگونه جانبازی که مچ دستش قطع شده است با صلابت و اقتدار حرف میزند.
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔺 جانبازان بی ادعای انقلاب اسلامی 🔸 به مناسبت روز جانباز جا داره یه بار دیگه این فیلم تاریخی رو بب
⭕️ اینها مقاومت یمنی نیست..
🔸اینها بریده هایی از خاطرات هاشمی رفسنجانی است. بیشتر اینها در سالهای میانی و اواخر دهه شصت در سالهای جنگ تحمیلی ثبت شده است. یک بار دیگر به این فیلم نگاه کنید، جایی که رزمنده ای جانباز، شادمان در حالی که مچ دست راستش قطع شده است از پیروزی در عملیات شب گذشته می گوید. به گمان ما این آن مقاومت یمنی مدنظر آقای ولایتی است نه چیزهایی که در پیش می خوانیم:
🔹 آقاى عباس #واعظ_طبسى، [توليت آستان قدس رضوي] و فرزندش آمدند. از سفر به لندن و عمل جراحى پاياش راضى است. تحت تأثير نظم و پيشرفت آنها قرار گرفته است. 27 مهر 71
🔹 آقای #آذری [قمی] آمد و درخواست ارز برای معالجه پروستات در لندن داشت. برای آقای مهدوی [کنی] هم به خاطر کسالت قلبی، گفته شد در لندن جا رزرو کنند. 19 اذر 64
🔹آقای #دعاگو آمد. از کیفیت معالجهاش در لندن گفت. سرطان داشته و با شیمیدرمانی معالجه شده. راضی است. موهایش در اثر معالجه ریختهاست. از نتایج معالجه در مدت اقامت، پیشنهاد جلوگیری از اعزام دانشجو به خارج را داشت که ارز آن را صرف تأمین استاد در داخل کنیم.31خرداد 65
🔹شب درجلسه شورای مرکزی [جامعه] روحانیت مبارز شرکت نمودم. بیشتر صحبتها درباره بد اداره شدن جلسات روحانیت مبارز در دهه فجر بود. آقای #مهدوی_کنی که از لندن پس از معالجه برگشته، به خاطر خستگی نیامده بود. میخواستم ایشان را ببینم. 29 بهمن 64
🔹صبحانه را در خدمت آقای منتظری، در منزل ایشان صرف کردیم. پس ازخداحافظی به منزل آیتالله #نجفی_مرعشی رفتم. از اسپانیا برگشته بودند. برای معالجه چشم رفته بودند. 8 خرداد 60
🔹آقای #احمد_توکلی کهقبل از پیروزی انقلاب ممنوع الخروج بوده، برای گرفتن گذرنامه جهت سفر برای معالجه دردمفاصل احتیاج به نامه من به اداره گذرنامه داشت که نوشتم. 19 اردیبهشت 60
🔹 ساعت هشت صبح آقاي #موسوي اردبيلي آمدند. عازم سفر به اروپا براي معالجه و چك آپ است. براي تسهيلات ارزي و تذكره [= گذرنامه] همراهان و حفاظت كمك خواستند. به دكتر ولايتي و ميرزاده دستور مقتضي را دادم. 29مرداد 68
🔹 شب، آقای [علی اکبر] #محتشمی [سفیر ایران در سوریه] آمد. مدتی در آلمان معالجه کردهاست؛ دست مصنوعی گذاشته و دوبار ، گوشها را عمل کرده و اکنون نسبتا سالم است. 5 آبان 63
🔹 عصر آقاي [محمد علی] #رحماني مسئول بسيج آمد. پس از معالجه در خارج برگشته و از معالجه دكترهاي داخلي ناراضي است؛ #خدا_به_داد_مريضهاي_معمولي برسد. 25 مهر 66
🔹 آقاى [علي اكبر] #آشتيانى، نماينده رهبرى در ژاندارمرى آمد. براى معالجه خود در خارج استمداد كرد. 8 دی 69
🔹 در بیمارستان به عیادت آقای #ربانیاملشی رفتم. قرار است فردا، برای معالجه به سوئیس برود. 8 اسفند 63
🔹 آقاى [عبدالله] #نورى، [وزير كشور]، براى سفر جهت معالجه به آلمان، تلفنى خداحافظى كرد. 22 اسفند 71
🔹 [آشیخ محمد] #هاشمیان که برای معالجه چشم به اسپانیا رفته بود راضی برگشته، درمنزل ما بودند. گفتند که درک مردم اسپانیا نسبت به مسائل انقلاب ایران بهتر شده است. 28 مرداد 61
🔹 به ملاقات آیتالله سیدمحمدرضا #گلپایگانی رفتم. دیروز از لندن برگشتهاند؛ به احتمال سرطان کیسه صفرا، برای معالجه رفته بودند. 25 روز آنجا بودهاند.
ایشان و اطرافیانش با خوشحالی و نشاط از سفر انگلستان و استقبال مسلمانان آنجا تعریف میکردند. 9خرداد 66
🔹آقای [کاظم] #خوانساری سفیرمان در لیبی آمد. پیام آقای قذافی را آورد گه گفتهبوداگر نمیتوانید جنگ را تمام کنید برای ختم آن اقدام کنند. خبر داد که پدرش بیمار قلبی است و خوب است برای معالجه به لندن برود. عضو خبرگان است. ۱۸ خرداد ۶۵
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ رئیس جمهور باید اشراف داشته باشد!
🔺اگر می خواهید مشکلات کشور را حل کنید، به یک #برنامه جدی نیاز است و برنامه، یک شبه و با سفارش به اندیشکده ها نوشته نمیشود. یک نقشه نیاز است. مگر می شود بدون یک نقشه جامع کاری کرد! رئیس جمهور باید بداند، باید #اشراف داشته باشد به این نقشه. اشراف داشته باشد به نقشی که هر کدام از وزارتخانه ها باید ایفا کنند تا مشکل تورم و مسکن و... حل بشود.
#سعید_جلیلی
#بازخوانی
@marghoomat
⭕ جناب رئیس، فرمانده رفوزه شده است!
🔸 بعد از گذشت قریب به دوسال از عُمر دولت سیزدهم، به نظر می رسد امروز راحت تر از هر زمان دیگر می توان عملکرد تیم اقتصادی و شخص فرمانده اقتصادی دولت، یعنی جناب مخبر را ارزیابی و تحلیل کرد. معاون اولی که با تشخیص شخص رئیس جمهور بر این مسند گمارده شد و همه جوره از آن حمایت کرد و این حمایت حتی امروز هم ادامه دارد!
🔸به قاطعیت می توان گفت حتی بسیاری از طرفداران پَر و پا قرص دولت هم در آغازین روزهای دولت از این انتخاب اندوهگین و متعجب شدند. شاید انتظار معاون اولی هر اسمی را داشتند الا مخبر. اما او انتخاب شده بود. انتخابی که بلاشک نظرات و فشارهای برخی مجموعه ها و نهادهای بیرونی دولت در به جمع بندی رساندن رئیسی برای برگزیدن او مهم و تاثیرگذار بوده است.
🔸مخبر انتخاب شد و از طرف رئیس جمهور به عنوان فرمانده اقتصادی دولت مشخص شد. در این وجیزه کاری به دخالتها و توصیه ها و لابی های گسترده ایشان در عزل و نصب مدیران دولتی نداریم.
امروز خروجی عملکرد فرمانده اقتصادی دولت مقابل چشمان ما قرار دارد. از وضعیت اسف بار ارز و دلار و سکه و طلا تا افزایش سرسام آور قیمت ماشین و مسکن و برخی مواد غذایی و...
🔸 امروز عملکرد شخص معاول اول دولت، موجب شرمندگی و خجلت بسیاری از دلسوزان گفتمان انقلاب اسلامی و شخص رئیس جمهور شده است. وضعیت فعلی را که می بینم ناخودآگاه به یاد نامه تاریخی رهبر انقلاب خطاب به احمدی نژاد می افتم. نامه ای که در آن رهبر انقلاب انتصاب مشایی را عامل سرخوردگی دوستان دانست: «انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی به معاونت رئیس جمهور بر خلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقه مندان به شما است. لازم است انتصاب مزبور ملغی و کانلمیکن اعلام گردد.»
🔸در اولین دیدار رهبری با دولت سیزدهم، رهبر انقلاب مطالبه «تحول»، «درمان بیماری های مزمن» و « بازسازی انقلابی» را از دولت داشتند و دارند. گفتیم و باز می گوییم که با این افراد و با این ایده های اقتصادی، نه تنها تحول و بازسازی انقلابی رخ نمی دهد بلکه خسرانی بزرگ در راه است، خسرانی که رهبر انقلاب در اولین دیدار دولت نهم، هشدارهای تاریخی خود را دادند و کسی گوش نداد و هشت سال خون دلها خورده شد: «اگر خدای نکرده طوری بشود که نتوانیم آنچه را که مردم دربارهی مجموعهمان تصور میکنند، آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود و به این جریان و جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد. آن وقت امیرالمؤمنین فرمود: «و لقلّ ما شیء ادبر ثمّ اقبل»؛ موجی که برگشت و رفت، دیگر خیلی آسان این طرف نمیاید و برنمیگردد. خون دلها باید خورد و زحمتها باید کشید تا اینکه باز برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد، زمینه فراهم شود. این را نباید از دست داد.»
🔸نزدیک به دوسال است با وجود دهها دعوت رسمی، جناب معاون اول در یک جلسه صریح و علنی دانشجویی حاضر نشده است، یکبار پاسخ دهها سوال و شبهه رسانه ها و مردم را پیرامون عملکرد و وعده های عجیبش در ستاد اجرایی و دولت را نداده است، یک تنه سکان مدیریت دولت و ستاد اجرایی را گرفته است و با وقاحت در مجلس می گوید « همینه که هست». انقلابی بودن که به حرف نمی شود، به قول امام(ره) شیطان هم می گوید انقلابی ام:«لفظ را همه می گویند. شاید شیطان را هم ازش بپرسند، می گوید من انقلابی هستم! امروز همه انقلابی هستند! امروز همه دلسوز برای ملت هستند! امروز دعوای اینکه ما همه جنگ هم رفته ایم ـ و شما دیدید که یک دسته نوشته اند که ما از اول در جنگ چه بودیم ـ گفته اند. خوب، من هم می توانم بگویم من در صف اول جنگ دارم جنگ می کنم، ولی اینجا افتادم همینطور.»
🔸 این سخنان امام(ره) را بارها در دولت روحانی به رخش کشیدیم و امروز زمان آن است که حداقل یکبار برای یادآوری ام که شده، به رئیس جمهور و دولت مردان یادآوری کنیم که:
«باید به حسب واقع، به حسب انصاف، به حسب وجدان، این مردمی که شماها را روی کار آورده اند، این مردم زاغه نشین که شماها را روی مسند نشانده اند ملاحظه آنها را بکنید، و این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست، و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از «ایام الله » ـ خدای نخواسته ـ باز پیدا بشود. و آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به 22 بهمن. قضیه [این] است که فاتحه همه ما را می خوانند.»
🔸 هر چند نگارنده ایراد اصلی و اساسی را در راس قوه مجریه می بیند، اما امروز باید مطالبه تغییر فرمانده اقتصادی رفوزه شده ی دولت و کنار گذاشتن آن را جریان انقلابی سردست گرفته تا تغییر ریلی اساسی در سازمان حکمرانی قوه مجریه شکل بگیرد.
به صورت مشخص برای این جایگاه دو نفر را پیشنهاد می کنیم؛ پرویز فتاح و پرویز داوودی.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۵۱۳ امین شماره هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈فردا روی دكههای مطبوعات
🔻اغتشاش ارزی، انتقام از شنبه تاریخی
🔹تحلیل ۹دی از فاز جدید پروژه آشوب برای پیوند زدن مشکلات اقتصادی به آشوب اجتماعی
🔻در گِلمانده!
🔹بررسی ریشه های جنگ یکساله اوکراین و عاقبت اعتماد به آمریکا
🔸 همسن انقلاب
🔸 عامل عبور از جنگ هیبریدی
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ پدرسوخته بازی یعنی این!
🔸واقعا نمیدانم جریان حزب الله تا کی و تا کجا می خواهد این تیپ افراد را تحمل و احترام کند! تا کی قرار است در این تحجر و واپسگرایی گفتمانی دست و پا بزنیم؟تا کجا می خواهیم صغارت پذیری سیاسی را مشق و ترویج کنیم؟بس نیست؟
🔸تا کی قرار است شاخص ها را فدای اشخاص کنیم؟تا کی قرار است عقل و اراده خدا رو دو دستی تحویل جماعتی بدهیم که بارها آزمون خود را پس داده اند و کوچک ترین انتقادی را برنمی تابند و هیچ کجا پاسخگوی هیچ کسی نیستند!
🔸 تا کی و تا کجا قرار است برخی سیاسیون را در چنان هاله ای از قداست نقاشی کنیم که حتی نشود به آنان « تو» گفت! تا کی قرار است حزب الله عمله دست این آقا و آن آقا باشد و فحش ها را حزب الله بخورد و عیش و نوشش را آقایان بهره ببرند!
🔸 تا کی و تا کجا می خواهیم با گره زدن کارگزاران پُر خطا به ارزشها و آرمانها و اسلام و انقلاب و رهبری و... بر شاخه نشسته و بُن ببریم؟تا کی و تا کجا میخواهیم در این مسخ شدگی گفتمانی غوطه ور بشویم؟تا کی و تا کجا میخواهیم به این خودتحمیقی مومنانه ادامه بدهیم؟چرا حزب الله نمیخواهد حزب الله باشد؟
🔸بس نیست سواری دادن به پدرخوانده های سیاسی؟ بس نیست بازیچه شدن؟حزب الله اهل طاعت و ولایت است اما چه ولایتی و چه طاعتی؟ طاعت از ولایت کسانی که بویی از مغزا و منظومه فکری امامین انقلاب نبرده اند؟ولایت کسانی که زمین و زمان و مقدسات و... را بهم می دوزند تا خدای نکرده جایگاهشان متزلزل نشود؟کسانی که فکر میکنند اگر آشغال ها را به زیر قالی بفرستند تشت رسوایی شان عیان نمیشود!حزب الله عزیز!حزب الله باش.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
وحید_جلیلی_آسیبشناسی_جریان_اصولگرا.pdf
863.4K
🔺 جزوه خواندنی «رویش در صف؛ ریزش در ستاد»
⬅️ گفتاری از وحید جلیلی در آسیب شناسی جریان اصولگرایی
#کپسول_مطالعاتی
@marghoomat
IMG_20230302_095039_810_۰۲۰۳۲۰۲۳.mp3
952.3K
⭕ عامل شکست؛ دشمنان خارجی یا داخلی؟
🔸در یک نهضت غالبا مبارزه با دشمن خارجی به پیروزی منجر می شود اما در مبارزه با دشمنان داخلی است که نهضت شکست می خورد!
🔸 علی(ع) بدست مقدسین بی شعوری که بازیچه دشمنان با شعور بودند کشته شد.
#علی_شریعتی
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۵۱۴ امین شماره هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈فردا روی دكههای مطبوعات
🔻انتقام سمپاشهای نفاق از فرشتههای دهه هشتادی و نودی
🔹پرونده ویژه ۹دی درباره حادثه مسمومیت عمدی دانشآموزان دختر توسط براندازها، منافقین و سلطنتطلبان
🔻عید امید
🔹نیمه شعبان سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت صاحبالزمان مبارک باد
🔸 در عدالت اجتماعی عقبیم
🔸 آغاز به کار شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
...
⭕ رفیقانه با رفقا!
🔸بعد از مطرح شدن ایده دولت جوان و حزب اللهی و تاکیدات چندباره رهبر انقلاب مبنی بر شکل گیری آن، گفتمان جوانگرایی و استفاده از نیروهای جوان به اصطلاح انقلابی در مناصب مختلف، تبدیل به گفتمان غالب و سیل حضور این جوانان نه به صورت حداکثری اما به طور قابل توجه ای در ساختار های مختلف حاکمیتی آغاز شد. از نهادهای انتخابی تا انتصابی.
🔸تا دیروز با نسلی از مدیران و کارگزاران مواجه بودیم که بخش زیادی از آنان یا در دوران مبارزات انقلاب و یا در دوران دفاع مقدس انواع هزینه های مادی و معنوی را در جهت نیل به اهداف ایدئولوژیک خود داده بودند. اینان بعد از کلی هزینه دادن، در مناصب قدرت تکیه زدند و خود را صاحب حق در استفاده از امکانات و بیت المال و... می دانستند؛ یعنی نسلی مبارز و هزینه داده که خود را ذی حق دانسته و بهره مندی از مواهب را امری عادی و طبیعی تلقی می کرد.
🔸اما امروز با جوانانی مواجه ایم که بدون دادن هزینه ای و صرفا حسب ارتباطات، تعلقات و وابستگی های جریانی و سیاسی، صندلی های قدرت را تصرف کرده و خود را صرفا بخاطر حزب اللهی بودن ذی حق می داند که سر سفره پهن شده ی حاکمیت یکدست شده بنشیند و سهم خود را از این سفره ببلعد. این نسل نه سیلی خورده است و نه تیر و ترکشی. اینان ادوار خود را دیده اند. الگوهای چگونگی رشد سیاسی در حاکمیت را جلوی چشم خود می ببینند. می بینند که به راحتی و بدون تخصص خاصی و صرفا حسب دیدن دم این و آن، می توانی پله های خدمت را یک به یک طی کنی و لذتش را ببری. «بالاخره ما نریم کی بره!» «اگه ماها نریم اصلاح طلبا میرن!» «حالا تجربه نداریم عیبی نداره، کسب می کنیم!» «حالا تخصصی نداریم بازم عیبی نداره، تعهد داریم!»
🔸 در طول این چند سال رفقای بسیاری را دیدم که سر از مجموعه های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در آوردند. از ورود برخی حقیقتا خوشحال شدم و از ورود برخی ناراحت. بعضی از دوستان حقیقتا سر جای خود قرار گرفتند و خروجی کارهایشان هم نمایانگر درستی انتخابشان بوده و همواره به این دوستانم عاجزانه می گویم نخواهید که ره صد ساله را مثل برخی یک شبه طی کنید. در کار خود ممحض شده و آنقدر قوی شوید که خود را بر دیگران تحمیل کرده و آنان را مجبور کنید به سراغتان بیایند نه آنکه آویزان این و آن باشید و منتظر یک نیم نگاهی.
🔸اما به صراحت میگویم بسیاری از همین دوستان با مدل ورودشان به حاکمیت خیانتی بس بزرگ به دغدغه رهبری مبنی بر ورود جوانان مومن و حزب اللهی به دستگاه های مختلف کردند و علاوه بر آنکه بدعت های خطرناک و رویه های نامبارکی را برای نسل های بعد از خود به یادگار گذاشتند و الگویی نامناسب جهت ورود به ساخت قدرت ارائه دادند، آنقدر آش رزومه سازی و پله کردن مناصب جهت رسیدن به مسئولیت های بالاتر را شور کردند که هشدار رهبر انقلاب در دیدار دانشجویی اخیرشان را در پی داشت. بخوانید.
🔸«منتها من به این جوانهای عزیزی که حالا الحمدلله وارد میدان کار شدند ــ چه در قوّهی مقنّنه، چه در قوّهی قضائیّه، چه در قوّهی مجریه ــ توصیهای که میکنم این است که اینها سعی کنند این مسئولیّت کنونی را پلّهای برای مسئولیّتهای بالاتر قرار ندهند؛ توصیهی اوّل من و توصیهی مهمتر من این است. این جور نباشد که ما بگوییم: «حالا این یک سابقه برای ما درست میکند برای مسئولیّتهای بالاتر»؛ نه، بچسبید به همین کار. برای خدا کار کنید، متمرکز بشوید روی مسئلهای که به شما مربوط میشود؛ چه بخش اقتصاد، چه بخش سیاست، چه بخش فرهنگ؛ بخشهای مختلف. متمرکز بشوید روی مسئله و دنبال حلّ آن مسئلهای باشید که به شما محوّل شده؛ این لازم است. توقّع ما از جوانهایی که مسئولیّت پیدا کردند، این است که هدفتان را حلّ مسئله قرار بدهید.»
🔸رفیقانه می گویم؛ طوری رفتار نکنیم و نکنید که جرأت نداشته باشیم به دیروز خودمان نگاه کنیم. دود این بی مبالاتی و دست و پا زدن برای رفتن در این سازمان و هلدینگ و یا در آن شرکت و قوه و بنیاد و... اگر در چشم هیچ کسی نرود، در چشم بدنه مخلص، پاک و بی ادعای جنبش دانشجویی می رود. هوشیار باشید و بدانیم که میراث دار چه عقبه ای هستیم. بدانیم که تک تک کنش هایمان چه تاثیری در معادلات ذهنی و عملی جنبش دانشجویی دارد. بَرُ و بچه هایی که چشمان خود را باز می کنند و راه پیشرفت را از بزرگانشان یاد می گیرند. پیشرفتی که راه رشد سیاسی را به تو می آموزد، راهی که چرتکه انداختن، محافظه کاری و سکوت های منفعت جویانه و ثناگویی های چاکرانه را تجویز می کند. وضعیت امروز کشور حاصل عملکرد کسانی است که سالها کوله بار مبارزه را به دوش داشتند، خدا وضعیت فردای کشور را بخیر کند که سکان داران اداره کشور کسانی هستند که نه تنها هزینه ای نداده اند بلکه خود را محق در رسیدن به درجات عالیه دانسته و نظام را موظف به سرویس دهی به آنان می دانند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رضا هلالی : من مولودیخون نیستم😎😁
🔺فکر کن منو و نریمان رو برا مولودی دعوت کنن.. دیوونه خونست 😂 😂
⬅️ عیدتون مبارک..
#حاج_عبدالرضا_هلالی
@marghoomat