فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #بازخوانی/ جهانگیری مهر۹۶: منتقدان برجام میگفتند ترامپ بیاید، برجام را آتش خواهد زد، تحریمها برخواهد گشت، پس کو؟! میگفتند دلار نجومی خواهد شد. چرا اتفاق نیفتاد؟
پ.ن: بعضی موقع ها اصلا نیازی به گفتن و نوشتن و..نیست. فقط کافیه بازخوانی کنید. همین.
#سالگرد_خروج_آمریکا_از_برجام
@margoomat
🔸بزرگان #علوم_سیاسی در کشور خلاصه یه فکری بکنند...
#برجام_شناسی
#بازخوانی
صادق زیباکلام:مردم آمریکا نمیگذارند رئیس جمهور بعدیشان برجام را تحت الشعاع قرار دهد!
روزنامه آفتاب یزد/ 27 دی 94
#سالمرگ_برجام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مردم غلط کردید؛ شما مقصرید...
🔸با بعضی از دوستان وقتی در محافل خصوصی و حتی در جمع های عمومی صحبت می کنیم و بحث درباره مشکلات مردم میشه و گفت وگو دوستانه شکل میگیره تازه متوجه عمق نگاه دوستان نسبت به مردم و جمهوریت و انتخابات و... میشیم.
🔸وقتی مشکلاتی گریبان مردم رو می فشارد و در نتیجه ی سیاست ها و تصمیمات غلط دولتی؛ عموم مردم در تنگنا های معیشتی و اقتصادی قرار می گیرند؛ مثلا ماجرای بنزین و افزایش قیمت دلار و... پیش می آید؛ معمولا اولین گزاره هایی که از طرف دوستان مطرح میشه جملاتی همچون: «خودتون رای دادید حالا چوبشو بخورید»، « ما تذکر دادیم شما گوش ندادید»، « انتخاب کردید حالا هزینه اش را هم خودتون بپردازید »، «دیدید حرف ما درست بود!!» و تعابیری از این دست که احتمالا بارها شنیده ایم.
به راستی این مدل ادبیات چه نسبتی با گفتمان انقلاب دارد؟ پس ذهن گوینده این سخنان چه می گذرد؟ مردم را چه فرض کرده اند؟ منافق؟ کوفی؟ جاهل؟ صغیر؟ و... نمیدانم..
🔸البته باید اذعان کرد که حقیقتا لذت دارد. اینکه تو، اشتباه بودن تصمیم طرف مقابل و درست بودن تصمیم و نگاه خودت را به روی طرف مقابل بیاوری واقعا لذت بخشه. اما مطمئن باشید که فقط لذت دارد و هیچ خروجی و ثمره ای ندارد. مردم می فهمند. باور کنید می فهمند.
🔸وقتی تو در ذهن خود بگویی که «آهان الان موقع اش است» و به فکر تسویه حساب سیاسی خودت باشی؛ مردمم در ذهن خود می گویند اینان که دلشان به حال من بدبخت نسوخته و دنبال آنند که کلاه خود را بدوزند و ماهی خود را از آب گل آلود بگیرند. مردم می گویند در هر صورت مقصر ماییم. رای بدهیم مقصریم. رای ندهیم مقصریم. اعتراض کنیم مقصریم. اعتراض نکنیم مقصریم. شما بفرمایید.. دقیقا چه کنیم؟؟!!
🔸فردا روزی ام انتخابات می شود و ما انتظار داریم مردم صف به صف به ما رای بدهند و حامی مان باشند. به نظرتان نمی پرسند آقای حزب اللهی تو کجا بودی از حق من دفاع کنی؟ تو اون موقعی که ما زیر فشار بودیم یکی دیگه هم زدی تو سرمون!!
به چه اعتمادی؟ به چه سابقه ای من باید به تو رای بدهم؟ متاسفانه ما فرسنگ ها با فضای فکری مردم فاصله داریم. جامعه دارد یک مسیر دیگری را میرود و ما در یک آب باریکه ای مشغول خیالبافی های خودمون هستیم.
🔸این مدل نگرش بلاشک معلول ایزوله شدن بخشی از دوستان است. باور کنید که مردم اساسا این تقسیم بندی ها و تفکیک هایی که در ذهن ما شکل گرفته را قبول ندارند و تا حدودی هم درست ماجرا را فهم می کنند. مردم تفاوتی بین «اصولگرا و اصلاح طلب»، « راست مدرن و سنتی و چپ مدرن و سنتی»، «جامعه روحانیت و مجمع روحانیون» « قالیباف و لاریجانی و روحانی و احمدی نژاد و جلیلی و خاتمی» نمی بینند و همه را سوار بر یک کشتی می دانند.
🔸مشکل کار کجاست؟ مشکل دقیقا همین تفکر است. تفکری که مردم را محکوم میداند. مردم را مقصر میداند. و اگر سرمایه اجتماعی نظام روز به روز در حال لاغر تر شدن است یکی از دلایل اساسی آن همین نگاه منفعت طلبانه و غیر انقلابی به مردم است. همین تیپ فکری است که در محافل خصوصی ابایی ندارد از آن که درگوشی بگوید ای کاش همه مردم پای صندوق های رای نیایند و همین بسیجی ها و مذهبی ها و... رای خودشان را در صندوق ها ریخته تا ما راحت تر رای بیاوریم.
🔸مردم از ترس هاشمی رفسنجانی رفتن در آغوش خاتمی و از ترس خاتمی، احمدی نژاد را انتخاب و از نفی احمدی نژاد به جناب روحانی رسیدن.
یکی شد سران فتنه، دیگری پدر انحراف، آن یکی پدر معنوی فتنه و این یکی هم نماد سازش و کرنش و عامل آمریکا و انگلیس.
به راستی اینان از کجا آمدند؟ اینان در کجا رشد کردند؟ سوال مردم آن است که ما به خروجی های همین نظام و همین شورای نگهبان رای داده ایم یا خروجی های کره مریخ !! آقای روحانی در چه سیکلی رشد کرد؟ نمایندگی مجلس و نائب ریاستی آن ، دبیری شورای عالی امنیت ملی، مسئولیت های مختلف در دوران جنگ، مسئول تیم مذاکره کننده هسته ای، عضو خبرگان رهبری و حالا هم رئیس جمهوری کشور. تقریبا تمام مسئولیت های خطیر نظام رو یه دور طی کرده و حالا...
🔸اگر قرار است اشتباه مردم را دید که باید دید اما اشتباهات بزرگتر را هم باید دید. اشتباهاتی که حتما بخش زیادی از آن مربوط به رای مردم نیست. ایرادات ساختاری ای که باید فکری به حال آنان کرد. که اگر فکری نشود آش همان آشو و کاسه همان کاسه.
یقینا این دولت در مشکلات موجود سهم بسزایی دارد ولی آیا همه مشکلات ناظر به این دولت است؟ همه مصائب بر عهده رای مردم است؟ آیا ساختاری که خروجی اش می شود امثال روحانی و عباس آخوندی و نعمت زاده و فیروز آبادی و ولایتی و... یک جای کارش نمی لنگد؟؟ فتامل...
✍️#علی_ریاحی_پور
@margoomat
🔴 تاب آوری ملی و مواسات اجتماعی
🔸یکی از ویژگی ها و خصائص جامعه ایرانی در طول تاریخ، همدلی و همبستگی مثال زدنی مردم ایران در مقاطع و زمان های گوناگون خصوصا در مواقع بحرانی و اضطراری است. این همبستگی ریشه در باور های دینی و ملی و انسانی ایرانیان دارد که باعث آن شده است که مال و جان خود را در هنگامه های خطر و سختی و دشواری آماده تقدیم به هموطنان و همنوعان انسانی خود کنند.
🔸معنا و مفهوم این همبستگی اجتماعی و ملی در بعد از انقلاب اسلامی و حاکم شدن گفتمان دینی در کشور دوچندان شده و شاهد آنیم که مردم عزیز ایران در جنگ و سیل و زلزله و انواع بلایای طبیعی و انسانی همراه و پای کار یکدیگر بوده اند و با به میدان آمدن گروه های مختلف مردمی بخش زیادی از مشکلات رفع و مرهمی بر آلام رنج کشیده مردم گذاشته شده است.
🔹مردم عزیز ایران بعد از سخنان رهبری مبنی بر شکل گیری رزمایش بزرگ مواسات و همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان موجی از همدلی کریمانه و مواسات مومنانه را در کشور ایجاد نمودند که شاید در هیچ کجای دنیا نتوان همانند آن را پیدا و معرفی کرد. جلوه هایی که باید امثال آوینی باشند تا آن را روایت گری کنند. این مهم در حالی رقم می خورد که در آغازین روزهای کرونا در کشورهای غربی، شاهد خودخواهی و خوی وحشیگری فرهنگ غربی در غارت فروشگاهها، درگیری بر سر مواد خوراکی و بالا رفتن فروش سلاح و سرقت ماسک های کشور های دیگر و کمیاب شدن مواد غذایی و... هستیم.
🔸در ایران با پدیده جالبی مواجه ایم. در اکثر کشورهای غربی وقتی بحرانی پیش می آید شاهد نشانه های شکاف اجتماعی در بدنه عمومی مردم و حاکمیت هستیم چنان که در همین بحران کرونا به وضوح قابل مشاهده است. اما در ایران ماجرا برعکس است. در اکثر بحران ها از جنگ تحمیلی و شهادت حاج قاسم سلیمانی تا بحران این روزهای کشور یعنی ویروس کرونا شاهد انسجام هر چه بیشتر مردم و حاکمیت هستیم. نکته مهم آن است که این انسجام اجتماعی نقش بسزایی در افزایش تاب آوری ملی دارد. بدان معنا که هرچه همبستگی و انسجام اجتماعی بالاتر باشد، سطح تابآوری ملی در مقابل بلایای طبیعی و فشار های خارجی بالاتر خواهد رفت.
🔸انسجام یا همبستگی اجتماعی یکی از لوازم مهم تقویت هر جامعه محسوب میشود. در واقع انسجام اجتماعی نوعی احساس ارتباط، گرایش و تعامل با دیگر اعضای جامعه است، و منظور از آن احساس مسئولیت متقابل در برابر دیگران است که از اراده و آگاهی برخوردار باشد. در حقیقت در چنین جامعهای ارزشهای اصلی و اساسی بیش از پیش تقویت شده و معضلاتی را که باعث ایجاد شکاف در جامعه خواهد شد را ترمیم میکند.
🔹با توجه به این توضیحات باید گفت که ایران اسلامی به خصوص در سالیان اخیر با هجمههای مختلف برای ایجاد شکاف اجتماعی مواجه بوده است، از شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی تا فتنه های سیاسی و بحران های طبیعی و مشکلات معیشتی و تحریم های اقتصادی و.. که برآیند آنها مطابق طراحیهای دشمنان باید ایجاد دوقطبیها و شکافهای اجتماعی و فرهنگی شود که نهایت آن در شکاف بین دولت– ملت (نظام اسلامی و مردم) تجلی پیدا میکرد که در اکثر این موارد دشمنان دچار خطای محاسباتی شده و به اهداف مدنظر خود نرسیدند.
🔸اما رزمایش مردم ایران در مواسات و کمک مومنانه، نه تنها نشان داد که جامعه ایرانی دچار شکاف نشده است بلکه، بار دیگر چهره واقعی جامعه ایرانی که برخی اوقات در پس پروپاگاندای برخی رسانههای خارجی و حتی داخلی! مظلومانه نادیده گرفته میشد، بار دیگر رخ بنماید و با زبان همدلی بیان دارد که مسیر جامعه در ایران اسلامی به سوی تقویت همبستگی است. این همبستگی میتواند برکات خود را در عرصههای مختلف به خوبی به منصه ظهور برساند یکی از این برکات در افزایش تابآوری ملی در مقابل تحریمهای ظالمانه و فشار حداکثری آمریکا است.
🔹در تعریف تابآوری ملی آن را توانایی جامعه در برابر ناملایمات و بحرانها در حوزههای گوناگون معرفی میکنند که در این تابآوری آسیبی به ارزشهای محوری جامعه و نهادهایش نمیرسد.
🔸راهبرد و هدف اصلی آمریکایی ها کاهش تاب آوری ملت ایران است تا به واسطه آن ایران را دوباره پای میز مذاکره کشانده و امتیازات مدنظر خود را از طرف ایرانی بگیرند. اما مواسات و رزمایش کمک مومنانه و تقویت انسجام اجتماعی و همبستگی ملی، ظرفیت مناسبی را در ملت ایران به وجود آورده تا در مقابل فشارهای ظالمانه آمریکا آستانه تحمل خود را بالا برده و همانند ویروس منحوس کرونا، راهبرد فشار حداکثری آمریکا را با شکست کامل مواجه کنند.
🔻متن کامل این یادداشت در نسیم آنلاین:
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2353577
✍️#علی_ریاحی_پور
@margoomat
🔴 جهل متشرعانه
🔸 دقیقا همین جهل است که وقتی علی (ع) در محراب مسجد کوفه به شهادت میرسد عده ای متحیرانه با خود می گفتند مگر علی نماز هم می خوانده است!!
🔸همین جهل است که سوختن درب خانه دختر رسول الله فاطمه زهرا (س) را می بیند و به نظاره نشسته و در آخر آه و حسرت و گریه اش می ماند و ننگ ابدی اش در طول تاریخ بر جبینشان.
🔸 همین جهل است که صلح را بر حسن بن علی(ع) تحمیل و امام را مذل المومنین خوانده و همان افراد روزی دیگر حسین بن علی (ع) را به گودال قتلگاه کشانده و خود در خانه هایشان آرمیده و در آخر به خونخواهی امامشان قیام می کنند. اما چه دیر..
🔸 از جهل و تبعات آن برای امت اسلامی باید ترسید اما از جهل مقدس باید دوچندان ترسید. جهلی که خروجی اش به مذبح بردن اولیا خدا به اسم دین و مذهب و شریعت و... است.
✍️#علی_ریاحی_پور
@margoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در حوزه هنری خوزستان چه میگذرد!!
🔸 ایشون نه سید حسن آقامیریه که علاقه مند به صدای احلام خانوم باشه، نه سید محمد خاتمیه که به صدای مسیح علی نژاد ابراز علاقه کنه.. ایشون حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین طباطبایی رئیس حوزه هنری استان خوزستانه؛ از طرفداران و علاقه مندان #برادر_معین هستند. خدا خیرشان دهد.
🔸 یکی از سنگر های کلیدی انقلاب اسلامی در عرصه هنر، حوزه های هنری سراسر کشور است که بنظرم محوری ترین زیر مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی است که اگر فقط همین یک مجموعه بتواتد از تمام ظرفیت هایش به خوبی استفاده کند بار سنگینی را از دوش سربازان عرصه هنر و سینما و موسیقی و.. جبهه انقلاب برداشته است.
🔸 حال در خوزستان، یکی از ضعیف ترین مجموعه های انقلابی استان دقیقا همین حوزه هنری است. با آمدن آقای قمی و تیم جدید در سازمان تبلیغات کل کشور امیدی در دلها ایجاد شد که احتمالا تحولی در بدنه حوزه های هنری کشور رخ دهد اما انگار باید نسبت به بدیهیات و اولیات فکری و فرهنگی اندیشه ای آقایان و نسبت شون با فلان خواننده #لس_آنجلسی تذکر بدهیم!!
🔸 دوستان طلبه و روحانی استان هم صلاح دونستند واکنشی نشان بدهند. لباس روحانیت به تن داشتن و اینگونه سخن گفتن نیازمند جواب حوزه های علمیه نیست؟!
رونوشت:حجت الاسلام قمی
حجت الاسلام نبی زاده
حجت الاسلام موسوی فر
آیت الله موسوی جزایری
حجت الاسلام احمد رضا حاجتی..
✍️#علی_ریاحی_پور
@margoomat
🔴 سید دوست داشتنی...
🔸 ان شا لله روزی برسد که همانند مردم بودن مسئولان نظام تبدیل به یک رویه عادی و معمولی برایمان شود و خیلی شوق و ذوق نکنیم. اصلا قرارمان از اول هم همین بود. اما چه کنیم که فاصله گرفته ایم و امروز اگر مسئولی همانند مردم زندگی کند برای آحاد ملت تعجب انگیز و شگفت آور است.
🔸 این حس چقدر برای مردم شیرین است. وقتی احساس می کنی فرقی بین تو و فلان مدیر و آیت الله وجود ندارد. حسی که وقتی از کنارشان رد می شوی احساس نمی کنی از کنار یک مدیر یا فلان مسئول بلند پایه رد شده ای. امروز به این حس خیلی نیاز داریم و دقیقا همین حس است که حلقه مفقوده میان مردم و حاکمیت است.
🔸 دقیقا این مدل و نسبت برقرار شده با مردم، رشحاتی از الگوی حکمرانی علی بن ابی طالب (ع) است که امروز همه مان را به وجد می آورد. مدلی که امت میان خود و امام خود و حتی نمایندگان امام خود فاصله ای ندیده و می تواند بدون هیچ لکنت زبانی با او دیالوگ کرده و آن را ملجأ گاه خود بداند.
✍️#علی_ریاحی_پور
@margoomat