مرقومات/علی ریاحی پور
🔺وقتی می بینی در این مسیر پدرانی در کنار تو هستند که عزیز ترین فرزندانشان را در راه شکل گیری حیات طی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نخواهیم گذاشت کسانی که با مواضع علنی و یا دو پهلو دشمن شاد کن خودشان و یا با سکوت مرگبارشان به خون این شهید عزیزمان در اغتشاشات 1401 خیانت کردند، مسند امر ریاست جمهوری آنهم بعد از شهید سعیدمان را به دست بگیرند. هیهات...
@marghoomat
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دنیا ۲۰۰ تا کشور داره نه ۴ تا!!!
🔷️ چرا باید کشور رو معطل ۴ تا کشور نگه داریم وقتی بقیه کشور ها ظرفیتی به مراتب بیشتر از اونها برای همکاری با ما دارن؟!!!!
🔶️ باید آماده باشیم که دوباره توی این انتخابات هم برخی آقایون علیرغم تجربه برجام خسارت بار، باز هم دم از نسخه نخ نمای مذاکره برای رفع تحریم بزنن!
🆔 @aqaye_president
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 من این حرف شمارو قبول ندارم!
⬅️ این صداقت سیاسی، این فهم دقیق حتی از ظرفیت های محله های تهران، این نگاه واقع بینانه و امیدوارنه به مسائل کشور را در بین کدام نامزدها میتوانید پیدا بکنید!
@marghoomat
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
جاذبه ی دافعه!
به این دو فیلم با دقت نگاه کنید. هر دو برای انتخابات ۱۴۰۰ است. جلیلی در جمع اعضای تعاونی ها به جای آنکه قربان صدقه شان برود تا ۴ تا رای بیشتر جمع کند، چشم در چشم شان دارد نقدشان میکند و میگوید اتفاقا علت بعضی از مشکلات عملکردهای خود شماست!
یعنی صادقانه ترین حرف ممکن را دارد در زمانی میگوید که خیلی از نامزدها حتی به گفتن آن فکر هم نمیکنند! این پدیده برای شما جذاب نیست؟ یعنی فکر نمیکنید اگر رئیس جمهور شود، فرهنگ سیاسی کشور را میتواند متحول کند؟
فیلم دوم هم همینطور؛ در جمع اهالی یک روستاست و وقتی میگویند قول بده دوباره به همین روستا بیایی، به جای آنکه جواب کلی و گرد بدهد، خیلی محکم میگوید نه! چون ایران ۴۰ هزار روستا دارد و اگر بخواهم بازهم به روستا بروم اولویت با آنهایی است که اصلا نرفته ام!
راستش را بخواهید، این دافعه و نه گفتن برای من جذاب است. این سطح از صداقت، وعده ندادن و صراحت در کلام، در بین خیلی از سیاستمداران یک گمشده است. شاید خیلی ها بگویند این مدل صحبتها دافعه دارد اما من با صدای بلند میگویم که جذب همین دافعه شده ام...
@Sabeti ✅
مرقومات/علی ریاحی پور
جاذبه ی دافعه! به این دو فیلم با دقت نگاه کنید. هر دو برای انتخابات ۱۴۰۰ است. جلیلی در جمع اعضای تع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺عمیقا قائلم که با رئیس جمهور شدن سعید جلیلی فرهنگ سیاسی زیر و رو خواهد شد. عالم سیاستی که پر از فریب و نیرنگ و تزویر است تبدیل به صحنه سر دست گرفتن فضلیت های والای انقلاب اسلامی و ارزشهای راستین اسلام ناب خواهد شد. در این فرهنگ تو حتی برای دلخوش کردن یک کارگر هم حق نداری دروغ بگویی!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرچم اصفهان بالاست 👌 👌
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرچم خوزستان مثل همیشه بالا...
مردم در کنار کارگران عزیز هفتتپه..
@marghoomat
هدایت شده از ستاد مرکزی جلیلی/ خوزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #عهد_سعید با مردم خوزستان
🔹 پروژههای استان خوزستان از #صد_عهد اجرایی دولت سعید جلیلی اعلام شد:
1⃣ تکمیل طرح جامع فاضلاب خوزستان و شهر اهواز
2⃣ تکمیل طرح آبرسانی غدیر
3⃣ تکمیل طرح آبرسانی فدک
4⃣ تکمیل طرح ۵۵۰ هزار هکتاری زمینهای کشاورزی
5⃣ تکمیل محورهای مواصلاتی خوزستان مانند: اهواز-باغملک ، کمربندی ماهشهر، ایذه و کارون، رامهرمز و بهبهان و...
🔹 #عهد_سعید در امتداد مسیر رئیسجمهور شهید برای تکمیل بیش از صد پروژه نیمهتمام استانی و ملی تا پایان دولت چهاردهم
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
جلیلی به عمق «ریزبدنهی اجتماعی» راه یافته. دلها را در دوردستها، مجذوب کرده. حسوحال مردم نیز، کسی چون او را میطلبد. او توانسته با اخلاق و صداقت و تواضع و راستی و ایمان و انقلابیگریاش، بخش بزرگی از جامعه را با خودش همراه کند. چنان بوده که به دل مردم نشسته. «بهدلنشستن»، حاصل عمل مؤمنانه است.
@marghoomat
🔺کسیکه از تصریح به ضرورت و قطعیت «اجرای شریعت در جامعه» میهراسد و محتاطانه دربارهی حرام شرعی و سیاسی سخن میگوید تا مبادا سبد رأیش کوچک شود، اصلح نیست. او محافظهکار است، نه انقلابی. اصل، تفکر اسلامی و بینش انقلابی است، نه اجرائیات میدانی که بر عهدهی کارگزاران فرودست است. انقلاب ما، «اسلامی» است.
#سعید_جلیلی
#نه_به_التقاط_و_انحراف
@marghoomat
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻اصلح، مقبول شده است:
چرخش خاکستریها به این سو
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیتِ» رأیِ بیش از این را ندارد و نمیتواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و همرتبهی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها میتواند به دور دوّم برود، اما قدرت «یکهتازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعهی امروز، متأثر از «شهادت رئیسی» است و نمیخواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینهای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالیکه پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عملِ رئیسی ندارد. دلرباییِ رئیسی از مردم، امکان رأیِ «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاحطلبان ربوده و آنها را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است.
[دوّم]. برخلاف تصوّر دیگران، جلیلی به دلیل «عدالتخواهی» و «سادهزیستی»اش توانسته مانند احمدینژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستریها» را نیز از آنِ خود سازد و از بدنهی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیلگران این بود که جلیلی، تجربهی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجهی دوّم نباشد، اما وی با وجود سالها حاشیهنشینی و گمنامی، اکنون توانسته به کنشگرِ «اصلی» و «رأیساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزونتر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و همراستای با «اقتضاهای زمانهی پسارئیسی» است. منطق هویّتیِ زمانه و میل سیاسیِ جامعه، او را میطلبد. جامعه در حالوهوای «دورهی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینهی مطلوب خود را تعریف میکند؛ گزینهای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد.
[سوّم]. برخی تصوّر کردند که «لایهی خاکستریِ جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالیکه اینچنین نیست. خاکستریها در تجربهی انتخاباتیِ دهههای گذشته نشان دادند که بهشدّت «موقعیّتی» و «اقتضائی» رأی میدهند و اینگونه نیست که لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمانگرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربهی انتخاباتیِ احمدینژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینهی انقلابی بتواند تصویری از «عدالتخواهی» و «سادهزیستی» و «گرهگشایی»اش را در ذهن و دیدهی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریانهای تکنوکرات و لیبرال، بهآسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقهی سیاسیِ خاکستریها، متأثر از شهادت رئیسی، همرنگ و همداستان با انقلابیهای رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجرهی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاینرو، باید بهجای هراسافکنی از احتمال رأیآوری گزینهی اصلاحات و مایلشدن به نگاه تقلیلگرایانهی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی اصلحِ مقبول افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽بالاخره اینها باید دیده بشوند یا نباید دیده بشوند؟!
▫️دکتر جلیلی: معترض میشوند چرا حاشیهنشینی وجود دارد؛ حاشیهنشینی وجود دارد چون شما به #روستا توجه کافی نکردید!
🔹بخشهایی از حضور دکتر سعید جلیلی در روستاهای سراسر کشور
📲مرجع جامع اخبار دکتر #سعید_جلیلی
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبریز خانه ماست...
@marghoomat
هدایت شده از جمهوری/ محمد صادق شهبازی
🟥بچههای تشکلهای دانشجویی فریب نخورید!
🔺چند روز آخر زمان گفتمان سازی کلی نیست. از محیط دانشگاه بیرون بیایید و با توده مردم حرف بزنید و از نامزدی که اصلح میدانید حمایت کنید.
🔺مشارکت با حرف کلی و دعوت صرف به شرکت در انتخابات بالا نمیرود؛ با حمایت از گزینه و داغ کردن تنور بالا میرود.
🔺اعضای تشکل نباید پیاده نظام گروهها شود ولی نباید بیموضع باشند. فقط یک استثنا برای تشکلها در موضعگیری هست که بسیج دانشجویی است.
🔺ممنوعیت درستی که امام و رهبری برای بسیج دانشجویی گذاشتهاند منظورش خرج نشدن تشکیلات برای سیاسیها و موضعگیری تشکل و تشکیلات و سوءاستفاده از امکانات بسیج دانشجویی است؛ در موضع تشکل باید روشنگری کرد و به سمت شناخت درست کمک کرد. اما این به معنی به صحنه نیامدن اعضا بیرون از ساختار و امکانات بسیج دانشجویی نیست. ۸۴،۸۸، ۹۲ و ۹۶ بدنه همینگونه در صحنه بودند.
🔺قرار نیست که این بدنه مثل جایگاه رهبری و ائمه جمعه صرفا شاخصهای کلی بدهد. اگر قرار باشد این بدنه هم صرفا هما کار را بکند، دیگر چه کسی میماند که اصلح را بالا بیاورد؟
🔺این چند روز آخر که دانشگاه هم موضوعیت ندارد، دیگر جای کارهای کلی و گفتمانسازی عمومی نیست؛ اصلا فایده هم ندارد. به میدان بیایید و فریب بازی کسانی که میخواهند شما را منفعل نگه دارند تا صحنه را مطابق میلشان شکل دهند، نخورید.
🔺دیگران غیر بسیج دانشجویی که در موضعگیری هم، مرز و ممنوعیتی ندارند. حرف زدن کلی از مشارکت، مشارکت را هم نمیتواند بالا ببرد. مشارکت را با گرم کردن تنور انتخابات بالا ببرید نه با کلیگویی در مورد اهمیت رأی دادن
@enghelabemardom
هدایت شده از حوزه انقلابی
🔴 بیانیه حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم دولابی مشاور امور روحانیت رئیس جمهور شهید رئیسی عزیز در حمایت از دکتر سعید جلیلی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
بسمه تعالی
إنّ الله یأمرکم ان تؤدوا الأمانات الی أهلها
به اطلاع عموم مخاطبان و مردم عزیز میرسانم که اینجانب بعد از تامل بسیار و بررسی فراوان، ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب، از برادر فرهیخته و گرانقدر جناب آقای دکتر سعید جلیلی که کارنامه درخشانش مزین به مهر فداکاری تا سر حد جانبازی در مسیر اعتلای ایران، اسلام و انقلاب نیز هست،حمایت مینمایم.
دلایل اینجانب عبارتند از:
۱. ولایتمداری و همراهی کامل با رهبر حکیم انقلاب که باعث شده است سالیان متمادی نماینده معظم له در شورای عالی امنیت ملی باشند.
۲.نگاه تمدنیو تسلط بر گفتمان امامین انقلاب که شرط لازم ریاست جمهوری بوده و یکی از شئون اصلی رئیس جمهور انتشار این گفتمان در فضای کشور و بین الملل و نیز در سطوح مدیریتی کشور است.
۳.هوشمندی و استکبار ستیزی و مرز بندی روشن با دشمنان کشور و هوشیاری نسبت به توطئه های نظام سلطه جهانی.
۴. کارنامه درخشان و داشتن سابقه طولانی موفق در شورای عالی امنیت ملی کشور که موجب شده ایشان بر همه امور کشور تسلط خوبی داشته باشند.
۵. برنامه محوریو داشتن نقشه کامل و جامع برای حل اغلب مشکلات کشور که در طول چندین سال و با مطالعات گسترده توسط گروههای متعدد علمی در فضای موسوم به دولت سایه به دست آمده و برخی از این برنامه ها در دوران رئیس جمهور شهید، به اجرا گذاشته شده و موجبات رضایت و تشکر ایشان را فراهم آورده بود.
۶.شبکه سازی و ارتباط قوی با نخبگان کشور و برخورداری از کادر علمی انقلابی که میتوانند کشور را به شیوه علمی و با استفاده از ظرفیت جوانان نخبه انقلابی مدیریت نمایند.
۷.سلامت اقتصادی و صفات برجسته اخلاقی ایشان و اطرافیانشان که موجب آسودگی خاطر انسان از هرگونه سوء استفاده اطرافیان از جایگاه قدرت است و از این جهت نیز جانشین مناسبی برای رئیس جمهور شهید محسوب میگردند.
۸.مردمی بودن و ارتباطات گسترده و متمادی با توده های مردم خصوصا اقشار محروم اعم از روستاییان و نیز کارگران عزیز
۹.عقلانیت و مشورت پذیری که باعث شده ایشان از گرو ههای متعدد کارشناسی در تدوین برنامه ها کمک بگیرند.
۱۰.مورد علاقه و احترام ویژه شهید جمهور که در خلال جلسات با رئیس جمهور شهید، برای اینجانب محرز و مسلم گردید.
🔹با توجه به مجموع مطالب فوق، اینجانب، جناب آقای دکتر سعید جلیلی را امتداد رئیس جمهور شهید میدانم و در این دوره از انتخابات از ایشان حمایت خواهم کرد.
🔹در پایان آرزو میکنم خدای متعال بهترین سرنوشت را برای امت اسلام در انتخابات پیش رو رقم بزند.
محمد حاجی ابوالقاسم دولابی
۴تیرماه ۱۴۰۳
@Hajabolghasem_ir
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح فساد کرسنت توسط دکتر جلیلی در سال ۱۳۹۶
دولت هشتم دولت خاتمیه با وزارت نفت زنگنه. اونجایی هم که میگه دولت فعلی منظور دولت روحانیه که باز خودش زنگنه رو گذاشت وزیر و باعث شد حکم علیه ما صادر بشه
کامل گوش بدید و منتشر کنید
برای خیلیا سوال شده بود
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
⭕️ عکسی که سعید جلیلی در مناظره نمایش داد
🔹سوم دی سال ۹۹، روزنامه دولتی ایران به نقل از مسئولیت دولت روحانی تیتر نوشت: "تحریم و fatf مانع خرید واکسن"
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جملات تاریخی جلیلی خطاب به کاندیدای پوششی اصلاح طلبان (پورمحمدی) :
بنده با فساد مبارزه خواهم کرد و میدانم که صدای امثال شما در می آید!
جای متهم (زنگنه) در دادگاه است نه در تلوزیون!
@Sabeti ✅