🗳 برخی گزارشها حاکی از عبور مشارکت از مرز ۲۲ میلیون نفر تا ساعت ۱۹:۳۰ دارد/موج جدید حضور شکل گرفته است همه با هم کار را تمام میکنیم
🔹بر اساس اخبار رسیده تا ساعت ۱۹:۳۰ امروز میزان افراد احراز صلاحیت شده برای شرکت در انتخابات از مرز ۲۲ میلیون عبور کرد.
🔹با آغاز موج جدید حضور مردم برای شرکت در انتخابات در ساعات پایانی رایگیری، میزان مشارکت افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد.
🆔 @Masaf
💢 ساعتهای سرنوشتسازی برای تمام مردم ایران/آراء تک تک ما مؤثر است و بر چهار سال اقتصاد ما اثر گذار است
🔹با نزدیک شدن به ساعات پایانی انتخابات پرونده انتخاب دولت سرنوشت سازِ میلیونها ایرانی اعم از زن و مرد و پیر و جوان در حال بسته شدن است. مردم شرکتکننده همزمان با شرکت در انتخابات ریاستجمهوری به نوعی در حال رأی دادن در یک رفراندوم هم هستند که آیا وضعیت سالهای گذشته با مدیریت دولت روحانی را همچنان میخواهند یا به دنبال ایجاد یک تحول اساسی و ایجاد جهش در کشور هستند.
🔹ساعات سرنوشتسازی است و این سرنوشت را تک تک ما مردم رقم میزنیم.
🔹راستی! اگر هنوز مشارکت نکردهایم بهتر است سریعتر با رأی خود به وضع موجود نه بگوییم و حتی دیگران را که ناراضی هستند در این تغییر بزرگ همراه کنیم.
💠 إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم
❇️ در حقيقت، خدا حال قومى را تغيير نمىدهد تا آنان حال خود را تغيير دهند. (الرعد، ۱۱)
🆔 @Masaf
موسسه مصاف
🗳 برخی گزارشها حاکی از عبور مشارکت از مرز ۲۲ میلیون نفر تا ساعت ۱۹:۳۰ دارد/موج جدید حضور شکل گرفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 اگر حجت الاسلام رئیسی پیروز انتخابات ریاست جمهوری باشد از فردا هم رئیس جمهور است و هم رئیس قوه قضائیه!
🔹️به این پدیده #ذوالقوتین میگویند که هر ۵۰۰ سال یک بار در دنیا اتفاق میافتد 😄
#انتخابات
#گل_آغا
🆔 @Masaf
آکسیوس: آمریکا درصدد توافق درباره برجام تا پیش از تشکیل دولت جدید در ایران است
🔸️پایگاه آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی:
🔹️واشنگتن میخواهد تا پیش از روی کار آمدن رئیسجمهور جدید ایران، توافقی برای بازگشت به برجام منعقد نماید.
پ ن : آمریکاییها خوب میدانند با توجه به بالا بودن احتمال روی کار آمدن یک دولت انقلابی امکان امتیازگیری از ایران بسادگی گذشته فراهم نیست.
🆔 @Masaf
👤 منتظری:
قبل از آغاز انتخابات، سیستمهای الکترونیکی را باید تست میکردند
🔺حجت الاسلام محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور پس از بازدید از هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: خوشبختانه تخلفات خیلی زیاد نیست که نگرانکننده باشد.
🔺مشکلی که به وجود آمده بود و قطعاً باید پیگیری شود، مسئله قطع سیستم است.
🔺مشکل قطع سیستم در ساعات اولیه رأیگیری مقداری برای مردم مشکل ایجاد کرد که امیدواریم تعمدی در کار نبوده باشد.
🔺انتظار بود قبل از اینکه انتخابات شروع شود، سیستمها را کاملاً آزمایش و امتحان میکردند. البته گفتند که امتحان کردند ولی اختلالی که به وجود آمده، کمی قابل تامل است که باید مورد پیگیری قرار گیرد.
🔺گزارشی در ارتباط با مسائل امنیتی تاکنون دریافت نکردهایم و امیدواریم تا پایان ساعت رأیگیری هم هیچ حادثهای اتفاق نیفتد و مردم بتوانند در آرامش کامل آرای خود را به صندوق بیندازند.
🆔 @Masaf
📸 هماکنون مردم خستگیناپذیر در میدان انتخابات در کنار مرد میدانهای جهاد
🆔 @Masaf